Advertentie

Wist je dat de oversterfte zó heftig is..!?


x

Wist je dat de oversterfte WERELDWIJD zó heftig is..!?

2023 © WantToKnow.nl/be (deze versie)

x

Wanneer je niet op Twitter zit, heb je onderstaande berichten/informatie gemist. Laten we je die gewoon hier aanreiken. Want de inhoud is werkelijk schrikbarend. Overheden wereldwijd, en zeker de Nederlandse minister Kuipers, zijn uiterst manipulatief bezig. Krampachtig proberen ze ELKE DISCUSSIE rondom een mogelijk verband tussen de bizarre OVERSTERFTE die de wereld teistert -behalve de landen die de laagste vaccinatiegraad hebben- te vermijden. En niet alleen te vermijden, ze willen er absoluut niet over spreken en wringen zich in duizend-en-een bochten, om maar niet te benoemen, dat de oversterfte-olifant-in-de-kamer het zicht volledig verblindt..

Kijk naar de Tweets hieronder over #oversterfte.. Het spreekt allemaal voor zichzelf. En zeg eerlijk..!! ALS er een eerlijke en betrouwbare medische leiding in de politieke leiding van deze landen zou zitten, zou je toch meteen ALLE mRNA-PRIKKEN OPSCHORTEN..? Als er ook maar één aanwijzing is, dat de mRNA-middelen, die dus GEEN VACCINS ZIJN, deze oversterfte op ‘hun geweten’ hebben, dien je toch DIRECT EN DIEPGAAND onderzoek te gelasten!!?

We laten de beoordeling van deze zaak aan jouw gezonde verstand over, want jij verkeerd in de positie dat je onze regering dient te vertrouwen. Doe je dat niet of niet meer, dan is het verhaal toch duidelijk? En als je denkt dat de ruim 10 onderzoeken die nu worden gedaan naar oversterfte GEEN WASSEN NEUS ZIJN, kijk naar dit bericht van een week geleden van prof.dr. Ronald Meester (HIER) en de Tweet van TweedeKamerlid Pieter Omtzigt van 27 december jl.:

Afbeelding

 

 

 

 

 

1 gedachte over “Wist je dat de oversterfte zó heftig is..!?

 1. Het is niet alleen de giftige tinnef uit die mrna-smeerlapperij.
  De vuiligheid uit die chemtrails, die zogenaamde slimme meters, de overdaad aan info en de daaruit voortvloeiende stress……het zien wat er gebeurt en er geen vinger onder kunnen krijgen……het weten dat er morgen een demonstratie is in Amsterdam, waar er vermoedelijk wel weer rellen getrapt zullen worden om de met cocaïne doorgesnoven onbenullen van de ME los te kunnen laten op een (van de hele gore bende kotsende) bevolking. De onmacht van iedereen tegenover een volkomen gepolariseerde samenleving. Het niet mogen praten over de olifanten inde kamer van die smerige oorlog waar we in gezogen zijn, in combinatie met dat covid-gelul. Het met lede ogen moeten toezien hoe voedselopslagplaatsen stelselmatig in brand worden gestoken. Hoe we in dit land moeten toezien hoe we zijn belazerd met die opgeblazen gasleidingen….., zodat energie onbetaalbaar wordt……en energiemaatschappijen godsvermogens verdienen terwijl de rijen voor de voedselbank steeds langer worden.
  En die glibberige slijmballen van Drol666 maar gnuiven bij kamervragen, terwijl ze de deur platlopen bij die WEF-nazi.
  Zin om te demonstreren…..?????…..pleur toch op man……!!!!…… tegen een regering die al lang niet meer bestaat, behalve voor de bühne middels die hoerenkast van de nos?……terwijl het land allang verkocht is aan dat zootje ongekozen curruptie van de Eu ?….. de boeren zijn verkocht en verraden……het klimaatgelul als ziek excuus voor alles wordt gebruikt om de aandacht van deze hele hier voornoemde smeerlapperij af te leiden……die klote oorlog in de Oekraïne die mede door dit regeringstuig is veroorzaakt om derlui giftige rottigheid aan het handje van rothschildt, Rockefeller en de rest van dat dieventuig in een van de meest corrupte kutlanden van Europa te verbloemen…..? De giftige biolabs die door dat Deep State daar zijn neergezet….mede met behulp van Drol666 en de Vereniging Van Dikkoppen.
  En toch…..na zowat drie jaar…..de bevolking……wordt……wakker.
  Maar godnogtoe, al die nauwelijks meer verholen vuiligheid…..wie mag dat opruimen na de tribunalen? Want komen doen ze. Het tuig mag hangen.

  Dit is wat er leeft…… varkenskoppen.

  Jullie komen aan de beurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.