Advertentie

Het is tijd voor een revolutie.


x

Het is tijd voor een revolutie.

x

© 2011 oktober – Geert Kimpen.

 x

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar met verbijstering volg ik het financiële nieuws op radio, tv en in de kranten. Voor het eerst in mijn leven heb ik een soort van onderbuik gevoel over een mondiale crisis die zijn weerga niet kent. Ik ben geen doemdenker, geen Maya-adept die denkt dat er in 2012 allemaal schokkende zaken gaan gebeuren, geen complot-aanhanger. Maar het slechte nieuws dat onafgebroken over ons heen dondert, boezemt me angst in.

Dat bedrijven failliet kunnen gaan, lijkt me evident. Dat banken omver kegelen, vond ik erg schokkend maar is inmiddels eigenlijk al vertrouwd nieuws geworden. Maar dat nu ook landen op het punt staan in te storten, vind ik huiveringwekkend. Geen landen in Afrika, noch in Zuid-Amerika, nee, hier vlakbij, bondgenoten in onze Europese Unie. Ik zie de zenuwachtigheid in de ogen van onze politieke leiders, die nog nauwelijks hun natuurlijke kalmte en zelfvertrouwen kunnen bewaren. Ik neem notitie van de vele geheime tops die plaatsvinden en waarvan niemand weet wat er precies bedisseld wordt. Ik onderga gelaten de ene afkondiging na de andere van op til staande bezuinigingen, donkere prognoses, en net als ieder ander, heb ik nog geen flauw idee welke impact al deze rampspoed op jouw of mijn leven concreet zal hebben.

Het enige dat ik wel weet, of voel, is een onbehaaglijk gevoel van ongelooflijk opgelicht te zijn. Een soort onmachtige kwaadheid van genaaid te zijn door een financieel systeem dat dol is gedraaid waarvan jij en ik niet de voordelen genoten, maar nu wel de rekening van moeten betalen.

Miljarden vliegen ons om de oren als grootheden die niemand meer kan vatten. Niemand begrijpt hoe soms in een weekend tijd, met druk overleg op geheime locaties, enkele miljarden gevonden kunnen worden om een bank overeind te houden. Hoe het mogelijk is dat we blijkbaar wel miljarden ‘ergens op een rekening’ hebben staan om Griekenland te redden. Maar hoe onverbiddelijk anderzijds onze leiders beweren dat we moeten bezuinigen op alles wat voor ons mensen lief en noodzakelijk is.

Hoe kunnen we begrijpen dat er miljarden naar andere banken en landen gesluisd worden, en dat voor alles waarvoor wij dachten belastingen te betalen, ons pensioen, onze zorgkosten, ons onderwijs, steeds minder en minder geld is?

Maar het meest verbijsterd nog ben ik door ons stilzwijgen. Gelaten zitten we als konijnen in de enorme gloeilamp van onze televisie te kijken, we laten ons vermaken door de hysterische lach van Gordon, door een Joling die in een potsierlijk pakje danst over het ijs, door een programma als ‘Spuiten en Slikken’ dat een 29 jarige jongen live laat ontmaagden door een escortgirl, en we houden onze mond. Alsof we gehypnotiseerd zijn. Lamgeslagen, monddood gemaakt. Versuft door brood en spelen.

Wij hebben de crisis toch niet veroorzaakt? Wij hebben toch geen misdadige financiële producten bedacht die ons deden geloven dat ze onze winst zouden verdriedubbelen, maar gebaseerd waren op lucht, en alleen enkele bankiers en aandeelhouders steenrijk maakten? Wij hebben toch geen onverantwoorde hypotheken verschaft? Wij hebben toch niet betoogd dat we perse de euro wilden? Wij hebben ons toch niet verrijkt met exuberante bonussen waarvan je meerdere dorpen een jaar lang zou kunnen onderhouden?

Maar toch ondergaan we het apathisch. We komen niet de straat op. Niet voor onszelf, noch voor onze kinderen, en al helemaal niet voor de miljoenen mensen in de Hoorn van Afrika die op dit moment sterven van honger en dorst. We gedragen ons als onmachtigen. We begrijpen in het beste geval dat we gemanipuleerd worden. Dat wij onrechtmatig rekeningen moeten betalen van zaken waar we niet om gevraagd hebben. Dat al onze inspanningen om iets van ons eigen leven te maken, ontmoedigd worden, belast, en we verpulverd worden onder deprimerend makend nieuws. We verschuilen ons in onze huizen en slikken als makke schapen dat er geen geld meer is voor de zwaksten in onze samenleving, en gaan haast geloven dat ontwikkelingshulp weggesmeten geld is. We verschuilen ons onder ons warme dekbed en hopen dat de storm wel zal overwaaien en dat de schade voor ons eigen leven wel zal meevallen.

Waarom zeggen we niet collectief “Nee”? Waarom nemen we geen voorbeeld aan de volkeren in Tunesië en Egypte, die het ook niet langer pikten, en net zolang de straat opgingen, tot hun leiders met pek en veren verjaagd werden? Is het omdat we Rutte zo’n sympathiek joch vinden? Dat we denken dat zo’n gestudeerde jongen het wel beter zal weten dan ons eigen gezonde verstand?

Burgemeester Luca Sellari bij de bankbiljetten van zijn dorp Filettino, een klein, eenvoudig dorpje, 100 km oostelijk van Rome. Onafhankelijkheid staat voorop bij de 550 dorpelingen en daarom hun eigen bankbiljetten..!

In heel Europa is er welgeteld één dorp dat “Nee” zegt. Een klein dorpje in de buurt van Rome. Filettino. De burgemeester van dit dorp, zei; “Bekijk het maar. Wij gaan niet de rekening betalen van onze corrupte leiders. Wij verklaren ons bij deze onafhankelijk. Vanaf nu zijn we ons eigen Prinsdom, en drukken we onze eigen munt.” En dat hebben ze dus gedaan, enkele weken geleden.

Zo eenvoudig is het. Wij zijn vergeten dat geld gebaseerd is op geloof. Geld an sich is niets waard. Ja, vroeger nog wel, toen we een goudstandaard hadden, waarbij het geld een symbolische weergave was van de goudvoorraad. Het was een simpel en briljant geldsysteem, door niemand minder dan door het grote genie Isaac Newton bedacht. Nu is geld precies dat waard waarvan wij bereid zijn te geloven dat het waard is…!

Al die miljarden waar onze leiders mee goochelen, bestaan immers niet. Het is een pure virtuele werkelijkheid die geen enkele grondslag meer heeft in de werkelijke wereld. De Fed, in Amerika, drukt dollars tegen de klippen op, zonder enig gevoel voor realiteit. Of tenminste zonder gevoel voor onze realiteit. Onlangs ontdekte ik tot mijn verbijstering dat de Fed niet de centrale bank is van Amerika, maar een privé bank, die de privé belangen van zijn eigenaren dient. Naar verluidt een groepje steenrijke families die de hele wereldeconomie in handen hebben en gijzelen.

En dat kan alleen maar, zolang wij bereid zijn te geloven in de enorme leugen die geld is geworden. In werkelijkheid zijn het enkel cijfers in een computer. Cijfers die van het ene moment op het andere gewist kunnen worden. Cijfers die enkel waardeloze briefjes papier vertegenwoordigen, maar geen werkelijke waarden meer in de wereld. Een enorme luchtballon die ontzettend op knappen staat.

En de enigen die deze waanzin een halt kunnen toeroepen, zijn wij. Onze politici, onze bankiers en onze mega-ondernemingen vechten krampachtig om dit logge onbegrijpelijke vehikel in stand te houden. Deze oude manier van denken waarbij wij mensen een massale veestapel zijn die gemolken worden door een kleine elite die er alles aan gelegen is hun fortuin en macht te beschermen.

Fokke & Sukke papiergeld..

Wanneer wij eenvoudigweg besluiten dat we niet langer geloven in dit corrupte systeem, dat we de leugen doorprikken dat alleen een mondiale economie, schaalvergroting, een gemeenschappelijke munt ons verlichting zou brengen, dat wij eenvoudigweg besluiten dat we niet langer geloven in dit geldsysteem, dan stort het in elkaar. Natuurlijk zal dat een enorme puinhoop zijn. Maar de dingen die werkelijk wat waard zijn, zoals ons dagelijks brood en ons drinken, die zullen weer naar waarde gewaardeerd worden, en niet de schimmige manipulaties van snelle jongens in vlotte pakken die ons met verdeel en heers denken in het gareel houden.

Het wordt tijd dat we net zoals dat kleine dorpje in Italië, durven onze onafhankelijkheid af te roepen. Dat we ons eigen prinsdom stichten. Een nieuwe munt durven te omarmen, gebaseerd op werkelijke waarde, en we de kettingen van de rente afgooien en verbieden. Want dat rente een virtueel monster is dat alleen maar groter en verschrikkelijker wordt, dat moeten we op zijn minst nu toch wel geleerd hebben.

Zo simpel is het dus..!!

We moeten de moed hebben om opnieuw te beginnen. De moed hebben om in te zien dat we belazerd worden. En dat het geen excuus is dat we het zogenaamd niet meer snappen, omdat men het bewust allemaal zo ingewikkeld en complex voorstelt. In wezen is het natuurlijk ongelooflijk simpel. Ieder kind snapt het. Als het 1 euro zakgeld krijgt, kan het wel een snoepje kopen, maar niet een fiets. Zo simpel is het.

Laten wij, die toch koketteren dat we met bewustzijn bezig zijn, eens voor een keer niet alleen met onze eigen navel bezig zijn, maar met deze wereld, zodat zowel onze kinderen, als al die kinderen in landen die nu hongerend ten onder gaan, een toekomst hebben, en niet de schuld zullen moeten afbetalen die wij onze leiders nu zonder enig protest laten maken.

Laten we massaal de straat op gaan. Dag na dag na dag. Net zoals in het Midden Oosten. Net zolang tot het gezonde verstand weer regeert. Laat ons excuus naar komende generaties niet zijn: “Wir haben es nicht gewust”. Want we staan er nu allemaal bij, en we kijken er naar. We worden geregeerd door angst. Maar angst is slechts voor één ding bang… dat wij niet langer bang voor hem zullen zijn.

Geert Kimpen.

* * *

Dit verhaal mag, mits naam- en bron worden vermeldt, overal gekopieerd worden.
Auteur: www.geertkimpen.com
www.kd.nl .

Geert Kimpen is auteur van:
‘Rachel’, ‘De geheime Newton’, ‘De Kabbalist’, ‘Maak goud van je leven’.
(zie hieronder!)

Advertentie

ON NL Banner

145 gedachten over “Het is tijd voor een revolutie.

 1. Precies omschreven zoals het in mijn hoofd spookt!
  Ik zou heel graag mee willen doen aan deze revolutie, maar denk dat de angst er gewoon te diep in zit. De angst dat wij, de burger, altijd aan het kortste eind zullen trekken.

  Ik verlang er zo naar…ben het geld echt zo zat… Ben het zo zat dat we genaaid worden waar we bij staan. Elke dag weer opnieuw als mijn man het nieuws opzet…
  Het liefste kijk ik er niet naar, bezorgt mij alleen maar meer kopzorgen.

  Volgens jaar heb ik een klein tuinkas in de tuin, plant volgend jaar mijn walnotenboom en heb dan 2 kippetjes voor de eieren, pruimen, appels, frambozen etc… dan komen we een heel eind op weg 😉

  Fijn weekend!

  Kitte

  *Mocht er stiekem toch iemand de eerste zijn die begint met een revolutie, dan sluit ik mij erbij aan 😀

  1. Kitte : “Stiekum” ? Hoeft niet hoor….

   http://www.marchtobrussels.eu/nederlands.html

   Jammer, de aparte linken in verschillende talen inmiddels verdwenen, maar toch een duidelijk overzichtje. Google anders even verder…

   Parijs : arrestaties onder het mom/excuus van “illegale manifestatie”
   http://www.youtube.com/watch?v=kHeBSf72iWg

   New York Anti “Wall Street” : http://mostlywater.org/new_york_city_police_arrest_over_700_antiwall_street_protesters

   Kortrijk (B) : http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DV3GJEUU

  2. Ik ben ook niet zo’n revolutionair. Heb laatst meegemediteerd op de dam als heftigste verzetsdaad. Ben ook altijd bang dat ergens tegen demonstreren de verkeerde energie opwekt. Je kunt beter ergens voor zijn.

   Maar nu zien we de revolutie groeien met de Occupy Wall Street beweging #occupywallstreet, #OWS, #occupy… Zelfs Obama en Biden leveren commentaar hierop.

   Stiekem gaat het dus niet, ook niet in Nederland: http://www.occupyamsterdam.org/
   Amsterdam za 15 oktober dus.
   Toch twijfel ik aan participatie.

   Daarom vond ik het fascinerend wat Steve Beckow besprak met naar eigen zeggen Aarts Engel Michael. Het klinkt erg zweverig zo’n gesprek, maar als je daar even overheen stapt en de inhoud van het gezegde proeft, is dat wel erg interessant en neemt neemt mijn ongerustheid weg over ‘negatieve gedachten voeden’:

   http://galacticchannelings.com/nederlands/AAMichael03-10-11-1.html

   SB = Steven Beckow

   AEM = Aarts Engel Michael

   SB: Nou, misschien konden we even over de mensen praten, dan.
   De Occupy Together beweging – gaan die hun belofte waar maken? Wordt dat een leidend voertuig van protest en verandering?

   AEM: Ja en het is al begonnen. Het is al onderweg.

   SB: Dus als we onze inspanning daar achter zetten dan is dat lonend?

   AEM: Dat zou de steun kunnen geven die ze nodig hebben, de bemoediging die ze verdienen. Absoluut dat zou lonend zijn.

   SB: All right. En moet er nog een stukje van de puzzel komen of is Occupy Together het stuk van de puzzel waar we op gewacht hebben?

   AEM: Dat is het verzamelpunt. Het stuk van de puzzel is de groei. Het is de groei van zoveel mensen die gewoon zeggen: “Nee.” Het is de kracht van het Nee. Heel vaak moeten mensen gaan begrijpen – specifiek de lichthouders, lichtwerkers, hebben duidelijk de macht van Ja begrepen. Maar ze hebben nog niet volledig de kracht van Nee omhelsd of begrepen.

   En dus, terwijl de aantallen groeien, als die verschuiving plaats vindt, dan zal de politieke laksheid zien waar hun steun eigenlijk zit. En in die zin zit ondersteuning in aantallen.

   SB: Dus we moeten naar buiten toe.

   AEM: En begrijpen: naar buiten komen in vrede. Om naar buiten te komen met een vredevol verzet. Het is de geboorte van hoop op zoveel wijzen, dat is zo bemoedigend. En daarom is het Gezelschap van de Hemel er nog niet ingegaan en gewoon nog geen zuivering gehouden. We willen dat liever in een partnerschap doen.

   SB: All right. Wat zeg ik tegen degenen die zeggen dat “nee” negatief is.

   AEM: “Nee” is niet negatief. Het is deel van de vaststelling van de dimensie en de werkelijkheid en de ervaring die je hebt. Jullie zeggen niet : “Oh, ja, je mag op me stampen, je mag op mijn rechten stampen, je mag mijn vrijheid afpakken.”

   Dat zijn ingeboren rechten. Dit is je geboorterecht. Het is waarom je bent gekomen. Dat is de vreugde kennen van de stoffelijkheid. Het gaat om het kennen van de evolutie, niet alleen van jullie soort maar van de gehele planeet, van dit hele organisme. “No” is een weigering geworden, of vertrek/verscheiden. Maar als je zegt: “Nee, dit is een niet aanvaardbaar gedrag, dat is geen licht,” dan is het deel van dat naar beneden trekken, het is deel van de destructie.

   Mensen zijn bang van dit woord. Ze zijn bijna net zo bang van het woord vernietiging als ze zijn van overgave. En weet je wat? Die twee zijn heel innig met elkaar verbonden. “Nee, is gewoon zeggen, “Verander de koers. Niet toe te staan. Niet van liefde.”

   meer

  3. Geboorterecht opeisen!! Bewust meewerken aan de evolutie, het is ook allemaal niet niks. En toch is dat NU allemaal gaande. En een ieder zal zijn of haar plek hierin moeten zien te vinden, het liefst zonder angst.
   Ik kan alleen zeggen: Doe alleen dat waarin je gelooft, gelooft met hart en ziel, zonder jezelf en je medemensen te schaden. Zo hou je respect voor jezelf, want dat is belangrijk, jijzelf staat altijd voorop, niet je EGO. Maar jouw eigenlijke wezen, diegene die je altijd al was, diegene die je altijd zal blijven, verbonden aan de Bron. De Bron waarom het gaat bij ons evolueren. Ik wens iedereen veel innerlijke wijsheid.
   Liefs Alice

 2. Het financieel systeem loopt op zijn laatste benen, nog even en dan komen de eerste bankruns en zodra de flappentappen leeg zijn, komt de revolutie vanzelf.

  Elk piramidespel is eindig en deze ook…

  1. Wellicht komt de aap uit de mouw waarom we zo spastisch proberen om het Paard van Troje (Griekenland) overeind te houden. Ik heb het hier al eerder gesteld, Griekenland is door fraude van Goldman Sachs de Euro in geholpen. Trojaans paard pur sang natuurlijk.

   Ze kopen fors wapentuig in (3e in de wereld de afgelopen jaren) en doen dat al een poosje met dik geleend geld. Het Militair Industrieel Complex wil natuurlijk wel haar centjes vangen en daar zorgen wij brave belastingbetalende Nederlandse burgertjes dan maar weer voor…

 3. Ooit was er in nederland een piramidespel en je kon je dan inkopen voor bv 200 gulden
  en als je dan 5 mensen had gevonden kon je je eigen geld terug verdienen, maar als je eenmaal boven aan de piramide stond dan liep je binnen.
  Maar iedereen had al snel in de gaten dat alleen degene die dit telkens opstarten echt binnen liepen.
  En zo had al snel iedereen door dat het geen zuivere koffie was en alleen de top van de piramdiespelletjes binnen liepen en zo eindigde al snel dit spel.
  Maar dit was voor nederland een eyeopener in het klein en nu pas jaren later gaat het ook in het groot gebeuren.
  Het spel is uit Game over.

 4. Niemand wil bang in zijn bedje kruipen dus oogjes toe en niet te veel luisteren.
  Iemand zei een tijdje geleden dat al dat negatieve nieuws over gevaar vanuit de ruimte en de dreiging van aardbevingen en zo, alleen maar angst zaaien is.
  Nu is men schijnbaar er van overtuigd dat men negatief nieuws gewoon kan negeren.
  Is toch niet echt, niks aan de hand, we gaan gewoon door.
  Ik zeg tegen deze mensen. Zorg toch maar dat je gezond en sterk bent nu en de komende tijd. Zorg goed voor jezelf en je omgeving.
  Een gezond lijf kan veel tegenslag aan. Een gezond lijf is minder stressgevoelig.
  En ik vrees dat we met zijn allen de kracht en het inzicht nodig zullen hebben om ons door een vreselijke tijd heen te slaan.
  Dit waait niet over jammer genoeg.

 5. Waarom doen wij niets ? We gaan de afgrond in Griekenland wat failliet zou moeten zijn koopt 400 dure tanks waar zijn we mee bezig waarom houdt iedereen zijn kop dicht !!!! We berusten erin ! We moeten de barricaden op anders zijn we enorme lafaards aleen maar praten en voor de rest niets! We moeten proberen deze dingen te stoppen. Griekenland is failliet maar koopt voor miljoenen aan tanks waarom ??? Zijn ze in een oorlog verwikkeld ???? Dacht het niet ! Jongens wordt wakker !! Het is een spel een machtsspel waar veel geld in verwikkeld is en we doen allemaal mee, we moeten stoppen want ons zuurverdiende geld gaat naar wapenindustrie en naar de dure families (13) in amerika die de wereld beheersen denk in vredesesnaam na en laat ons samenkomen ! Ik snap er niets meer van echt niet ! We zitten op de bank naar de tv te kijken ( die alleen maar de leugens van die belangrijke families vertellen) en we slikken het allemaal waarom ??? Ik zal het je zeggen we hebben geen moed meer ! Maar die moet er weer komen denk na ! Het is jouw toekomst maar bovenalles de toekomst van onze kinderen en dat is toch heeL BELANGRIJK OF NIET SOMS ???

 6. @Joris. Wanneer in dit geval “NEE” betekent : “WEG MET DE ANGST”, ga ik helemaal akkoord om naar buiten te komen en “STOP! TOT HIER EN NIET VERDER” naar onze onbekwame bewindslieden te roepen.
  Geert Kimpen schrijft nog teveel vanuit een zekere angst. Angst voor het eigen bezit, de toekomst van onze kinderen enz… Het eeuwige refrein.
  Het is net die existentiële angst die overwonnen moet worden om een revolutie te beginnen. Vertrouwen moet in de plaats komen. Vertrouwen op de eigen kracht (én de goede prestaties van de bondgenoten van de Galactische Federatie) die ertoe moet leiden dat de duistere kliek van de Illuminati definitief in het zand bijt. Als het waar is dat angst het ‘groeihormoon’ van de duistere kliek is, dan moet angst absoluut gebannen worden. Met een minimum aan zelfdiscipline creëer je denkgewoontes die een positieve uitkomst zién. Dit beeld kan je dan in geval van opkomende twijfel en angst weer oproepen. Zo wint het gelijk ook aan kracht.
  Intussen is het duidelijk dat het einde van ons financieel systeem met rasse schreden nadert. Want, zeg nu zelf, zoals het er nu aan toe gaat kan het niet meer verder. Zoveel openlijke onbeschaamdheid en gepest, want dat is het, kan écht niet meer. Deze crisis kan en moet het einde betekenen van de plunderende banken zodat Nesara ingevoerd kan worden én de opbouw van een totaal nieuwe wereld.

  1. @Luna,

   Ik ben het helemaal met je eens, onze eigen kracht daar gaat het om en hebben we hier contact mee gekregen is er geen plaats meer voor angst, met angst zijn we immers niet geboren dat is ons aangepraat, daarom wil ik dit gedicht met jou en iedereen delen, ik kreeg hiertoe de inspiratie, het gedicht heeft mij “opgezocht” zoals ik het kan zien om het verder te verspreiden, en het past bij deze tijd:

   Ieder mens heeft Liefde nodig
   Onvoorwaardelijk
   Dit is ons geboorterecht
   Liefde is aandacht
   Aandacht geven en ontvangen
   Liefde is waardering
   waardering geven en krijgen
   Liefde is respect
   naar je medemens luisteren en deze
   respectvol behandelen
   immers wat je geeft krijg je terug.

   Waardering en respect niet verbinden
   aan presteren of hoeveel
   geld en bezit iemand heeft
   maar gewoon zonder oordeel
   iedereen tegemoet treden naar zijn natuur
   we zijn tenslotte natuurlijke wezens.

   Allen geboren uit de oorspronkelijke Bron
   maar door ons aan te passen aan een
   illusionaire werkelijkheid en
   aan een ego hieraan verbonden
   is ons iets tegennatuurlijks voorgespiegeld
   onze eigen natuur werd teniet gedaan.

   Een standaard mens moeten we zijn
   die zich vooral “normaal” moet gedragen
   In een hokje gestopt
   Onze grenzen moeten we kennen
   en vooral onze beperkingen
   hier mogen we niet overheen
   dan wordt je figuurlijk afgeschoten.

   Mensen zijn van goeie wil is het credo
   is die wil, die goeie wil ook gekoppeld
   aan de lieve vrede?
   Zij is verbonden aan de rationaliteit
   Waar is het hart? onze waarheid? onze eigenheid???

   Als ons zo de wetten worden voorgeschreven
   door mensen die regeren alleen vanuit
   botte wetenschap en verstand dan
   is er geen winst, op geen enkel vlak
   alleen onwetendheid en onliefde.

   Het Universum is oneindig
   geen mogelijkheid is beperkt
   Waarom wordt de mensheid dan zo beknot?
   Er worden grenzen gestelt
   door politiek, medici en onderwijs
   terwijl ruimte en tijd onbeperkt zijn!!!
   evenals de eeuwigheid
   en de eeuwigheid is ons Thuis.

   Wij mensen zijn met deze oneindige
   werkelijkheid verbonden
   Waarom dan deze liefdeloze en zielloze gevangenis?
   Laat ons leven in licht en Liefde
   Wij hebben het allen in ons
   die mooie scheppende kracht
   we mogen deze gebruiken tot meerdere
   ontplooiing van onszelf en de mensheid
   de Aarde en het hele Universum.

   Om ons allen te verheffen naar een mooier bewustzijn
   Niet dat aardse geluk dat zomaar weer afgebroken kan worden
   Maar een blijvende hemelse saamhorigheid
   waarvoor alles en iedereen bestemd is!!

   Alice

 7. Ik ben de laatste tijd heel erg bezig met de vraag wat ‘nodig’ is nu in deze turbulente maar interessante tijden: Revolutie of Evolutie? Richten op de binnenkant of de buitenkant? De storm bestrijden of het Oog van de storm zijn. Gewoon nee zeggen en de hakken in het zand of nu is genoeg echt genoeg en tot actie over gaan. En wat voor actie dan? En waar geef je je energie aan? En maakt dat het niet groter? Et cetera.

  De ‘subtitel’ voor onze HealingSoundMovement TV uitzendingen (de eerste is nu wanneer je maar wilt na te kijken trouwens, hier: http://www.duurzaam24.tv/video/healingsoundmovement-tv-pre-annoncering-compilatie_680) is dan ook : The (r)Evolution WILL Be Televised.”

  Het zijn namelijk revolutionaire tijden, maar we hebben het ook over Ethiek en een Natuurlijke Evolutie. Hoeveel we worden ’tegengewerkt’ en hoeveel we de ‘natuur een handje mogen helpen’ is dan dus wel een belangrijke vraag.

  Gisteren had ik een mooi tv-interview met Ad Broere (oud-bankier, econoom, bedrijfsadviseur en docent) en net zoals David Icke benadrukt hij ook dat strijd (ik denk dan altijd aan de verslagen Don Quichote na zijn gevecht met de windmolens…) niet effectief is, neerzetten wat we WEL wensen in de betere wereld wel…

  En demonstraties dan? Vredesmanifestaties? Daar zitten meestal verontrustende elementen in, de groep is niet ‘coherent’. Intentie en coherentie en een afgestemd groepsbewustzijn (wat wij ook met WorldPeaceChild benadrukken) doet mogelijk meer dna lukraak demonstreren en op de barricades gaan staan.

  Daarentegen voel ik ook dat er een explosie aan zit te komen, dat we het echt zat zijn! Het werd overigens eens tijd met al die gemanipuleerde ‘crisissen’ waar de private centrale bankier boeven, farmaceutische mafia en de petro-chemische en militair/industriële complexen waar vooral de adel en hun private geldschieters (omdat het volk bestelen via belasting nog steeds niet voldeed aan hun feodale wellust en machtsvertoon) in de vorm van de centrale banken-BI- is geen gepast woord hier…) allen maar rijker van worden en de burgers de rekening -zonder aftrekbare faktuur overigens- krijgen gepresenteerd…

  We worden driedubbel bedrogen en laten het toe. Of toch niet? En hoe moet het anders? Door het systeem heen beuken en ‘omver gooien’, of de wonden van Don Quichote samen verzorgen en tegelijkertijd samen om het systeem heen een betere wereld neerzetten? Of juist allebei? En ik welke mate/balans/tijdspanne dan? En welk aandacht/energie proces groeit uiteindelijk? En met welk direct en indirect gevolg? Een sneeuwbaleffect is meestal rechtlijnig, maar de creatie van meerdere (onverwachte en indirecte) sneeuwballen schept misschien een lawine die ons ook meesleurt de afgrond in? Of is dit misschien ook deels nodig, hoort bij de Natuurlijke Evolutie of het ‘Kosmisch Plan’? Wat zijn jullie gedachten en wensen voor een Beter Wereld?

  We gaan 15 oktober in Den Haag mogelijk filmen en meningen peilen, als jullie nog tips hebben om de (r)Evolutie te filmen, laat het mij dan weten!

  Het Bewust-Zijn groeit. Het zijn mooie tijden 😉

  1. BI= natuurlijk BIS (Bank of International ‘Settlements’, die overigens ook de IMF aanstuurt- op de achtergrond natuurlijk- denk aan CFR, Bilderberg, en vast weer nieuwe en nog geheimere structuren en processen als de ESM.

   Kortom: wees waakzaam en hou het proces en de achtergrond en ware doel van het proces in de gaten, denk aan de mogelijke ‘false flag events’ en Problem-Reaction-Sollution scenario’s die mogelijk al een andere ‘oplossing’ voor de ‘financiele en andere crisis’ klaar hebben staan…dat wij mogelijk bespoedigen met onze ‘acties’ en ‘revoluties’ (waarom een 9/11 scheppen als het menselijk bewustzijn ons wel een handje kan helpen na wat spin-doctoring en des-informatie…)?

   Toch? Of niet?

  2. “NEE!” hoeft niet per se op straat in allerlei demonstraties worden uitgeschreeuwd. Het internet biedt voldoende mogelijkheden om je stem te laten horen. Avaaz heeft enkele dagen geleden een petitie gestart die alle financieel verantwoordelijken in Europa, van presidenten over ministers tot banken (de opstellers van het hulpscenario) sommeert hun ‘huiswerk’ over te doen en een billijke oplossing voor het Griekse probleem uit te werken. Met bijna een half miljoen handtekeningen maak je al een ferme vuist. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om gezagsdragers tot de orde te roepen.
   Wat niet weg neemt dat het einde van ons geldelijk systeem duidelijk nadert. Lees er Fullford maar op na. En met de val van de monetaire dictatuur – de machtsbasis van de duistere kliek – wordt de hele top van de kliek meegesleurd. Ik denk dat het nu meer dan begonnen is, we zijn halfweg.

  3. Het is naar m.i. én/én, vaak en teveel óf/óf..! Het eerste behelst mannelijk EN vrouwelijk, behelst balans. Het tweede is een/de weerslag van de duale/polaire dimensie. Niks verkeerds mee, maar daarom is voor mij revolutie evolutie..!

 8. Ja begrijp Geert wel je wordt ook mal van al de dingen die gebeuren ,,en het is gewoon de bedoeling om angst te zaaien ,,als ik wel [eens kijk] naar de tv en de rotzooi zie ,heb ik de laatstetijd de nijging om te lachen ,en doe dat ook
  het is net allemaal toneel spel zo als de heren staan te zwammen .
  Geweldig dat stadje in Italie wat een kerel die Sellari ,,
  En dan het ontwikkelings hulp gebeuren ,,paar jaar geleden hoorde ik ,iemand zou najaren die in het buitenland was om te [helpen]]naar huis gaan ,,maar bleef nog een jaar ,,daar houd ik een jacht aan over ,,zal het nooit vergeten toen ik het hoorde .
  Zins die tijd geef ik niets meer aan allerlei goede doelen ..
  Maar laten we eerlijk zijn deze dingen gebeuren al sinds eeuwen ,,het blijkt dat we niets leren en altijd de macht in handen van de rijken geven ,,die de schaamte voorbij zijn .
  een goed weekend .

 9. Wat ik maar niet snap is dat geen journalist, en ook maar weinig andere mensen, de vraag stelt aan wie we nou eigenlijk met zijn allen zo’n schuld hebben, want zoals iedereen hier wel weet zit daar nou net de clou.

  En ik ben ervan overtuigd dat mensen niet reageren omdat ze avonden lang achter de hypnosebox zitten en via dat kastje krijgen we meer geïmplanteerd dan we denken. Beelden die we niet zien in het geheel maar 1 beeldje tussendoor is genoeg om in het onderbewustzijn te wroeten en zaadjes te planten.
  Door gebrek aan mineralen en vitaminen zijn de meeste mensen lichamelijk uitgeput en dat was nou precies het grote plan.
  Een groepje satanisten wil de wereld domineren. Tsja wie is er nou niet bang van zulke lui die hun eigen kinderen offeren en verkrachten.
  Zeker de moeite van het lezen waard om te zien hoe ze te werk gaan. Een gruwelijk verhaal van een slachtoffer die het nog na kan vertellen:
  http://boinnk.nl/blog/22144/hoe-werkt-de-mind-control-van-de-illuminaten/

  De meeste mensen zijn bang geworden van de overheid, ik ook, want ze schuwen niets en zijn meedogenloos wreed omdat ze onder invloed zijn van diezelfde illuminatie.
  Onze Gristelijke JP (Balkendende gaf een ‘cadeautje’ aan Rutte toen hij het torentje mocht overnemen van hem. Kijk bij 30 sec wat er aan de muur hangt:
  http://boinnk.nl/blog/?s=afscheidscadeau
  Zwarte magie bestaat al eeuwen en werkt overduidelijk nog steeds. Misschien wordt Rutte wakker als dat ding van de muur gaat.
  Kijk maar eens bij 18 sec.: http://www.youtube.com/watch?v=Wr1puxzJ-Os
  Dit plaatje was volgens mij uit de 80 er jaren!

  Ik denk dat politici een soort inwijdingsritueel bij Bea krijgen, en wee als je tegen hun wensen ingaat. Pim hebben ze als voorbeeld gesteld want die was niet omkoopbaar en dat heeft het volk ‘geweten’ of gevoeld, evenals de politici die na hem hebben mogen toneelspelen. Die sch**ten nu meer dan 7 kleuren zodra ze op het pluche zitten, je bent per slot van rekening toch gek met je kinderen, er mocht ze eens wat overkomen.
  Tot slot iets leuks om deze ellende wat te verzachten:
  http://www.youtube.com/watch?v=Xu5Q46A4NJY

  Positief blijven is belangrijk voor mijn gevoel want van angst leeft de slechte kliek en het is erg besmettelijk.

  1. Nog vergeten: volgens mij zit de oplossing voor onze vrijheid in vrije energie en self supporting kunnen leven.

   Dus wie heeft er de brains om een betaalbaar apparaat te ontwikkelen wat ons allen van energie kan voorzien zodat we niet afhankelijk zijn van de energieleveranciers.
   Griekenland is al druk bezig:
   http://freeenergyportal.blogspot.com/2011/09/nieuwe-1-megawatt-vrije-energie.html
   Helaas ben ik absoluut geen techneut.

   En we kunnen in onze woonomgeving met gelijkgestemden afspraken maken om Biologisch eten te verbouwen.

   Het enige wat ons dan nog rest is massaal stoppen met belasting betalen en geen geld op de bank laten staan.

  2. @Ienimini,

   Hoe gek het misschien klinkt toch hebben we met elkaar deze wereld gecreëerd. Het collectieve bewustzijn waar C.J. Jung al over sprak, maakt dit duidelijk. Nu we weten dat wij allemaal inbreng hebben kunnen we het tij doen keren. Dit kan niet door steeds maar weer met het vingertje te wijzen en mensen te veroordelen. Zo blijven de problemen bestaan. Ons op het positieve focussen zoals jij ook al hierboven schreef. Maar als we almaar blijven denken “Ik ben oké, “zij” zijn niet oké, schiet het niet op. We zullen onze eigen innerlijke duisternis onder ogen moeten zien. Mensen behandelen zoals jezelf behandeld wilt worden. Doen wat je hart je ingeeft, je hart is immers verbonden met de Bron, ons aller oorsprong?
   Hartegroet Alice

  3. @Guido,

   Ja dank je, mooie artikelen Guido, al heel veel gelezen op o.a. dit gebied, ben zeer nieuwsgierig van aard. Als je tot de ontdekking komt dat zowat alles wat je hebt geleerd niet klopt, vooral op religieus gebied, wil je toch zeker weten hoe het wel zit. Wie wil niet weten wie hij is, waar hij/zij vandaan komt, en wat wij hier doen,moeten leren, en waar we naar op weg zijn??
   Ken je ook de boeken van de wetenschapper Ervin Laszlo en Susan Joy Rennison? Op het ogenblik lees ik: 2012, een poort in de tijd van Caroline Cory. Dit maakt je n.l. allemaal zoveel wijzer dan de MSM, hiervan, van deze mensen gaat mijn hart open, het sluit aan bij mijn waarheid, dan WEET je dat het goed zit. Het is toch schitterend om te weten dat er geen afgescheidenheid bestaat. Je bent deel van het AL. Van die hele prachtige natuur. Albert Einstein heeft o.a. dan, eens gezegd: Je kunt leven of niks een wonder is, of je kunt leven dat alles een wonder is, ik kies voor het laatste. En hier sluit ik mij bij aan.
   Liefs Alice

 10. euh….ik wou nog zeggen: doen! Van de week had ik een gelijke gedachte als de burgemeester. We maken gewoon ons eigen ruilmiddel. En we gaan terug naar de menselijke maat: je hebt maar 1 maag, 1 hoofd, 1 hart, 2 voeten, 2 handen, 24 uur in een dag, waarvan je er 8 tot 1 werkt. Daarvoor heb je geen miljoenen, of miljarden nodig op je spaarrekening. Simpel toch! Geloof hebben in jezelf en eigen regie pakken. Ik doe mee, wie nog meer?

 11. Een artikel recht uit mijn hart, zo een dat er al jaren door mijn hoofd dwaalt van hoe is het mogelijk dat er niemand reageert op deze gehele fopperij,die al jaren duurt!
  Zitten we dan zo onder de knoet van ons eigen HEBBEN verzeilt geraakt?
  Zoals de te dure huizen waar de meesten van ons tot over hun oren, op d’r tenen staand, maar net de hypotheek voor op kunnen brengen!
  Zeer listig door het kapitaal het straatje van economisch slavendom ingetrokken, zodat ze bij het minste of geringste rimpeltje op het het aan de lippen staande water verdrinken!
  En in het leven vooral uitdragen wat we allemaal toch wel niet kunnen en doen, meerdere vakantie’s, dikke auto’s kapitale spelletjes, met namen die ik allang niet meer bij hou, voor de kinderen en merk kleding waar je bijv. al bijna ’n week voor moet werken!!
  Zoet gehouden door onze nationale fopspeen de tv waar GTST en Onderweg naar morgen met de nodige andere serie’s de boel in staat van massa hypnose a.h.w. houdt!

  1. @Ad

   Boeddhistische kalender: Er is de wereld die we waarnemen, en de werkelijke wereld. Beide lijken weinig op elkaar.

   Het is maar met welke je te maken wilt hebben, iedereen heeft zijn eigen keus hierin, maar de meesten worden zo afgeleid, idd door alles wat je hierboven noemt.

 12. The Powers that Be

  De machtselite probeert uit alle macht de wereldwijde “Occupy” protestbeweging te reguleren en annexeren.
  Het zal mij dan ook niet verbazen dat deze beweging in eerste instantie door hen is opgezet.
  Zo proberen ze de ontstane vibe te reconstrueren en navigeren naar hun eigen agenda.
  Zelf heb ik het gevoel dat ik in een enorme spagaat zit.
  Is deze “spontane” wereldwijde protestbeweging wel zo onafhankelijk als dat ze ons
  willen doen laten geloven?
  Volgens mij ligt het antwoord in de uitkomst van de Arabische lente.
  Niets is wat het lijkt. Nee dus!
  Was deze Arabische beweging een vingeroefening voor de zogenaamde Westerse lente?
  Zodat ze hun manipulatie en mind control technieken op grote schaal konden uittesten?

  Ik sta zeer positief tegenover het in opstand komen tegen de huidige neo-conservatieve politieke graaicultuur.
  Waarbinnen enorme corruptie en ontmanteling van burgerrechten mogelijk is gemaakt.
  De mensen zijn door de politiek absoluut uitverkocht aan de grote internationale coöperaties en banken.
  De problemen worden zo groot gemaakt, dat er uiteindelijk als zogenaamde oplossing, een nieuw wereldwijd financieel systeem zal worden gepresenteerd.
  Kijk maar eens hoe door afstoting van het financiële zeggenschap over eigen staatsbegrotingen, de autonomie van landen in Europa stap voor stap worden overgeheveld naar het grote federale Europa.
  De politieke en financiële macht wordt steeds meer gecentraliseerd, zodat burgers hier steeds minder zeggenschap over hebben.
  De afstand wordt simpelweg te groot!
  De winnaar van deze “coup” is de elite die de wereld al eeuwenlang in een wurggreep houdt.
  Wat te denken van onze Koningin Beatrix, die haar status te danken heeft aan het Koninkrijk der Nederlanden, maar ondertussen één van de grootste pleitbezorgers is van een groot Europa zonder autonome landen?

  In Amerika heeft 1% van de bevolking nu al 25% van alle rijkdom in handen.
  Niet voor niets is de slogan “we are the 99%” binnen de huidige protestbeweging heel populair.
  Maar wat mij uitermate verontrust, is dat miljardairs als Buffet, Soros en zelfs President Obama zich opeens profileren als mensen die een eerlijker verdeling van de rijkdom nastreven.
  En dit kort na de totale plundering van de gezamenlijke staatskas/banken en financiële instellingen. Change, yes we can!
  Ons systeem is juist totaal leeggezogen door deze opportunisten van het ergste soort.
  Tijdens de financiële meltdown van 2008 probeerde Soros nog via speculeren bepaalde landen naar de afgrond te helpen.
  Dit heeft de burger via het uitkopen van banken honderden miljarden gekost!
  En nu proberen ze dus de protestbeweging te kopen met valse beloftes.
  Valse beloften, omdat in de afgelopen 10 jaar alle financiële middelen zijn overgeheveld naar die 1%, en er voor de andere 99% niets anders over is dan schulden en een doelbewust geruïneerd systeem.
  Veroorzaakt door banken en financiële instellingen die met een casino mentaliteit de westerse rijkdom van burgers hebben verkwanseld.
  Je kunt niets stevig opbouwen zonder het oude eerst grondig af te breken, lijkt hun motto.
  Ik hoop dat de bevolking tijdig wakker wordt, voordat we door Koning éénoog worden geleidt naar het land van de blinden.
  Dit Utopia, geleidt door Koning Al ziend oog, zal geschoeid zijn op de beginselen van Socialisme en Communisme, maar uiteindelijk een totalitair militair systeem blijken te zijn!
  Onder het mom van terrorisme bestrijding is er een infrastructuur ontwikkeld waarbinnen iedereen kan worden getraceerd, gecontroleerd en afgeluisterd.
  Hierbij valt te denken aan je PC, Telefoon, OV, Tom Tom, RFID-chip, Digitale TV, Iris en Gezicht scan, Gechipt Geld etc. etc.
  Een systeem waarbinnen je eigenlijk niet meer in staat bent om te vluchten of in opstand te komen.

  Als je naar dit filmpje kijkt van Occupy Wall Street zie je de mind-control technieken die worden toegepast.
  Statements van sprekers worden als mantra’s door de menigte herhaald.
  Keer op keer. Zodat iedereen alles zogenaamd horen kan.
  De eerste keer dat ik dit zag draaide mijn maag zich om.
  Waar zijn de bullhorns of gewone microfoons?
  Wat is dit voor een totale onzin?
  Goed opgeleide mensen die als makke schapen alles recapituleren? Kom op zeg!
  Als daar de revolutie mee gewonnen moet worden, hebben de elite wel wat te duchten!

  http://www.youtube.com/watch?v=iI7irC8jf-I

  Dit filmpje lijkt me heel wat beter.
  http://www.youtube.com/watch?v=qWJ6Ci9cdEQ&feature=player_embedded#!

 13. Ik geloof niet dat de tijd er rijp voor is, nog niet.heel veel mensen realiseren zich niet(of willen niet meer weten) wat er aan de hand is in de wereld, ze zijn moe van het nieuws, moe van alle negativiteit waarmee de media ons elke dag bombardeert,het gros van de mensen reageert net als een voortdurend mishandeld kind,het raakt zo verdoofd dat het een systeem ontwikkeld om alle pijn en narigheid buiten zichzelf te plaatsten,het creeert een veilige plek binnen zijn/haar geest waar het zich terugtrekt en afwacht tot de vernedering en pijn voorbij zijn, liever vluchten in goede tijden of andere bagger dan de vreselijke werkelijkheid met alle moeilijke termen die de media gebruikt nog proberen te begrijpen.Deze staat van verdoofdheid zal pas doorbreken als er daadwerkelijk iets met je naasten of kinderen gaat gebeuren, als deze door de huidige situatie of hun werk, huis kwijtraken of honger gaan lijden en op je stoep staan voor hulp, dat zijn wakkerschudders! als het echt op jouw stoep staat onder je neus, zolang dat nog bij de buren gebeurt en niet in je eigen hoek is er nog geen reden je druk te maken en sluimeren de mensen terug in de staat van zombiegemak.Er is geen solidariteit, geen emphatie, er is het grote niets en daarnaast teveel aan `erg`dat het liefst niet gehoord en gezien wil worden, omdat men het niet aankan of kan bevatten, misschien zit het wel in ons drinkwater? iets wat ons in deze zombiestaat brengt!!griezelige gedachte!

 14. Ben t met de huidige toestand ook niet mee eens,
  Ook ik wil me aansluiten,als we de straat op moeten,
  Ondanks alles weten vele niet ,hoe dan verder,als doelstelling(huidige systeem)ten val is gebracht.
  denken ,welk senario zal volgen.
  Veel mensen zijn bang..ook al zijn ze t niet mee eens met de huidige situatie

 15. zaterdag 15 oktober, 12.00 uur:
  occupy den haag op het binnenhof en occupy amsterdam op het beursplein…
  You have the right to remain silent…but please don’t !

 16. Ik heb een voorstel:
  Laten we het woord revolutie niet meer in dit verband gebruiken. Laten we het vervangen door transformatie.

  Waarom?
  Een revolutie is een omkering. In de context van sociaal-maatschappelijke waarden en systemen duidt de term dus op een transformatie binnen (!) het paradigma. De andere kant van de medaille.
  Dat is niet wat er nu gebeurt.
  De meest fundamentele uitgangspunten van onze systemen ondergaan nu een transformatie, waardoor je niet meer kunt spreken van een revolutie. Vasthouden aan dat woord betekent vasthouden aan de lading die het woord door vroegere revoluties heeft gekregen en die zijn zelden vreedzaam en nooit duurzaam geweest.

  Het lijkt misschien triviaal, maar voor mij is het dat zeker niet en misschien zijn er mensen die het ook zo zien, maar het nog niet beseften. En alle kleine beetjes helpen, nietwaar?

 17. Deze jongen houdt een betoog tijdens occupy San Diego.
  In eerste instantie maakt hij een statement tegen de bankwereld.
  Dit wordt met groot genoegen omarmt.
  Op het moment dat hij een verklaring aflegt over de gebeurtenissen van 9-11, en een koppeling maakt met Israël, wordt hij uitgejouwd en niet meer getolereerd.
  Deze hele beweging ging toch ook over waarheidsbevinding in alle geledingen van de maatschappij? Of heb ik iets gemist?
  Tot nu toe wordt er beweerd dat deze beweging zonder duidelijke leiders werkt, maar het tegendeel is nu al een paar keer gebleken.
  Wanneer je dan goed naar de beelden kijkt, zie je dat er wel degelijk sprake is van aansturing.
  Er staat een mede participant(leider) vooraan met een shirtje met het communistisch symbool.
  Verbaal laat hij duidelijk zijn afkeuring blijken, waarna de massa volgt. Bah!
  Dan verschijnt er een vrouw die met een stok probeert zijn protestbord uit zijn handen te slaan. Ja, deze beweging zoekt echte democratie!
  Voor mij zijn dit duidelijke signalen dat de organisatoren weer werken vanuit een bepaald kader, waar ik mij als individu weleens niet bij thuis zou kunnen voelen.
  Want dit gaat absoluut niet meer over de vrijheid van meningsuiting!
  Daarom heb ik ook mijn grote twijfels over de lente van de Arabische, Israëlische en Westerse wereld!
  Het ligt er voor mij te dik bovenop dat er een bleu print aan ten grondslag ligt!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nR-XdpTxOnk

  1. Ik ben bang dat je de spijker recht op de kop slaat . Valse euforie die de grip van de Old World Order nog even verstevigd . Aan de andere kant toch een noodzakelijk aanloopje naar de volgende fase .

  2. Zou best eens kunnen. De tegenpartij is ook niet achterlijk en speelt razendsnel in op de situatie door er “udercovers” neer te zetten om de boel over the top te trekken. Een communistisch symbool, ik bedoel maar, dat is toch te lullig.

 18. De wereldwijde Occupy protestbeweging tegen hebzucht en corruptie heeft zijn naam officieel verandert in:
  WE WILL OCCUPY THE MIND OF THE 99

  Beelden zeggen meer dan woorden!

  http://naturalnews.tv/v.asp?v=8B371A69A44EC94AF36F00002647DBBC

  Deze twee artikelen vertellen precies de gevaren van gemanipuleerde collectivisme!!
  http://www.prisonplanet.com/big-lies-big-banks-and-big-profits-where-911-truth-occupy-wall-street-converge.html

  http://www.naturalnews.com/033830_Occupy_Wall_Street_zombies.html

  Tegelijkertijd wordt er door de mainstream media steeds meer de nadruk opgelegd dat deze beweging binnenkort gewelddadig gaat worden.
  Precies wat de machthebber graag wil zien!
  Omdat ze dan eindelijk hun ultieme machtsmiddelen ter onderdrukking van het volk kunnen aanwenden om hen te beschermen!! Wat toch een heerlijke contradictie!!
  Ja, ze zijn de meesters van de illusie!!

  http://www.prisonplanet.com/end-to-fed-us-to-see-more-violence-as-protests-spread.html

  En als toetje wil ik nog even verwijzen naar de in 1994 uitgebrachte illuminati kaarten.
  Naast de aanslagen op de Twin Towers, Pentagon en de gefabriceerde ziekten in laboratoria, zie je een protestbeweging die zich vanuit vrede gewelddadig keert tegen de politie.
  OH, OH, OH, wat een vooruitziende blik.
  Mijn motto is geworden: Truth is connecting the dots!

  http://star-people.nl/index.php?module=news&id=4946

  Mensen denk voor jezelf en laat je niet manipuleren!

 19. Als je hiervan niet op je achterste benen gaat staan? Dan weet ik het niet meer!

  De ESM is de nieuwe financiele europese dictator (FED). Wanneer en zo vaak als men wenst, kan de ESM miljarden euro’s eisen van de regeringen in de eurozone, welke dan binnen 7 dagen moeten betalen. De ESM kan elk EU land binnen 7 dagen ruïneren!!!

  Het ziet er naar uit dat premier Rutte dit jaar namens u en mij een blanco cheque heeft getekend voor het Europees Stabiliteit Mechanisme (ESM) verdrag. Via ESM zal Nederland financieel ten onder gaan.

  Er is door de Europese Raad (staatshoofden en regeringsleiders) besloten tot instelling van het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM) die uiterlijk begin 2013 in werking treed. Eind juni bereikten de ministers van financiën overeenstemming over de ontwerpverdragstekst die de instelling van het ESM regelt.

  In Duitsland is grote ophef ontstaan n.a.v. de bovenstaande video die laat zien wat de ESM verdragstekst gaat betekenen. Wij raden iedereen aan de video te bekijken.

  Ook voor Nederland pakt het ESM helemaal rampzalig uit. Volgens artikel 8 van het ontwerpverdrag zal het startkapitaal van het ESM 700 miljard euro bedragen (Nederland 50 miljard), maar de ‘Gouvernementsraad’ kan volgens artikel 10 zelfstandig besluiten om dit kapitaal onbeperkt te verhogen.

  Nederland heeft geen veto en kan niet verhinderen dat het kapitaal van het ESM wordt verhoogd tot bijvoorbeeld 2000 of 3000 miljard (Nederland 280 of 420 miljard), bedragen die de laatste tijd circuleren in verband met de problemen in Spanje en Italië.

  Het is werkelijk onvoorstelbaar, maar hier hebben premier Mark Rutte en minister Jan Kees de Jager namens u dus hun handtekening onder gezet. Alleen de Tweede Kamer kan dit rampzalige verdrag nog naar de prullenmand verwijzen.

  Het schrikbarende filmpje!

  http://www.youtube.com/watch?v=BucxvjS9GtQ

 20. Dit hele artikel is geinspireerd op Zeitgeist film. Niets verkeerds mee hoor…alleen maar een goed teken. Dus lieve mensen…..

  Youtube of ga naar Zeitgeist.nl en steun ze kijk de film (vooral film 1 en 2, )

 21. “De Amerikaanse droom is voorbij”

  Al weken protesteren duizenden Amerikanen tegen Wall Street. De zeventienjarige Matt Parica is er sinds de eerste dag van ‘Occupy Wall Street’ bij. “Ik heb jaren gewacht op een actie als deze waarbij mensen eindelijk een vuist maken tegen de hebzucht”, legt hij uit.
  Sinds 17 september pendelt de student tussen Liberty Plaza in het financiële district van Manhattan en Maywood (New Jersey), waar hij bij zijn ouders woont. Hij combineert zijn politiek activisme met muziekstudies aan het Bergen Community College. Zijn vriendin en studiegenote, Mariel Moshiri, vergezelt hem.

  Ze vinden net als de andere betogers dat het Amerikaanse politieke systeem corrupt is en de belangen dient van een zeer kleine groep die ongelooflijk rijk is geworden door te speculeren met andermans geld. “De mensen die al het geld bezitten, willen het houden”, verklaart Parica. “En de mensen die alle macht in handen hebben, willen die niet afstaan. Maar dat is onhoudbaar.”

  Geen hoop
  Hij is bezorgd over de groei van de financiële sector binnen de Amerikaanse economie nu de globalisering en het verhuizen van banen naar lageloonlanden de productie in de VS verder uithollen. “De mensen in Wall Street verdienen geld door te verhandelen, niet door te produceren.”

  “Veel van de mensen hier aanwezig zijn arm”, verklaart Moshiri. “Ze hebben geen hoop.” “De Amerikaanse droom is voorbij”, besluit Parica. “We zijn de eerste generatie jongeren die niet kunnen verwachten dat ze het beter zullen hebben dan hun ouders.”

  http://www.demorgen.be/dm/nl/3324/Financiele-crisis/article/detail/1332396/2011/10/12/De-Amerikaanse-droom-is-voorbij.dhtml

 22. Angst?

  Wat is het nu eigenlijk?

  De angst om tekort te komen, tekort te doen, er niet bij horen…
  Allemaal zaken die het antwoord zijn van het EGO van de wereld om ons heen.
  Maar wel een reeele beleving, Ook elke goeroe die volledig zich ZELF kent krijgt na drie dagen honger (tenzij hij op een licht dieet staat). Het EGO kent wel degelijk een functie, zorgt mede voor brood op de plank, alleen het laten regeren van het EGO bovenons ZELF , dat is op zijn zachts gezegd niet handig.

  Het blijven verwijzen met de vinger naar de ander voor de veroorzaker van de angst, haalt de spiegel voor onszelf weg. De universele wetten vertellen het ons al eeuwen. Alles is vergankelijk. Hebben we ons niet teveel gefocussed op de wet van de aantrekkingskracht? Dat alles mogelijk zou zijn in onze uiterlijke wereld? Dat we nooit meer iets zouden hoeven loslaten?

  De antwoorden vinden we binnen in ons en het start met vergeving. Ook die miljardiar die ons bestolen zou hebben is onderhevig aan de wet van vergankelijkheid en zal uiteindelijk ALLES moeten loslaten.

  Denk erom: Toen we geboren werden wisten we wat ons uniek pad zou zijn, of -zonder de vrije wil voor de voeten te lopen- welke richting het op zal gaan. Rest ons één ding te doen en dat is leren, leren en nog eens leren. De kracht ligt in onszelf.
  Het is en blijft een illusie die buitenwereld. Bij elk nieuw inzicht veranderd onze perceptie van die buitenwereld. Deze is nooit vastomlijnd….laten we dit niet vasthouden, maar loslaten. Loslaten en vergeven, ook het duister in jezelf integreren. Want hoe moeilijk het ook klinkt, die bange politici of hebzuchtige bankier komen ook uit diezelfde bron…. Wat een tijd!

  Echter ik ga de moeilijkheden niet uit de weg. Ik kijk ze recht in het gezicht aan voor wat ze zijn. Ik heb er ooit voor gekozen deze periode met kleinere kinderen mee te maken. Maar ik heb en houd vertrouwen. Angst is een slechte raadgever.
  Enjoy life! Elke dag weer een mooie dag om te leren, elke dag is een Hard Sun…

  Hard Sun – Eddie Vedder
  http://www.youtube.com/watch?v=nZbiZxA9b5k

 23. deze tijd moet zijn zoals deze is, en het is aan veel , heel veel mensen die bewust leven om dit uit te dragen, dit hoeft niet met pressie, overtuigingen etc maar gewoon ZIJN. en vandaar uit laten zien waar jij/ik voor staan, als we de revolutie ingaan doen we hetzelfde als alle blaaskaken. , ik vertrouw dat dat wat moet gebeuren gebeurt!denk dat vertrouwen het allerbelangrijkste is en liefdevol aanwezig zijn!

  1. Ja, Wil helemaal mee eens, vertrouwen op onze kracht, vanuit de Bron. Zodat we allen kunnen leven in Vreugde, Veiligheid en Harmonie. Liefs Alice

  1. @Alexander, ik zal daar niet in levende lijve bij zijn maar wel met hart en gedachten.
   Ik stuur zo veel mogelijk licht zo vaak mogelijk.
   Trouwens, dat zal alle richtingen uit gaan want ik heb begrepen dat het een echt wereldgebeuren wordt.
   Alvast een fijne dag en veel saamhorigheid toegewenst.

  2. Dank je wel Selene.

   Als een ieder die niet kan komen, hetzelfde zou kunnen doen… dan wordt het hele gebeuren zeer versterkt. Alvast zeer veel dank daarvoor.

   Groet Alexander

 24. Super!!

  Vanochtend heb ik 15 oktober vermeld op mijn hyves en mijn hele adresboek op de hoogte gebracht, samen met dit mooie bericht van Geert.

  Ik hoop erbij te zijn en me een treinkaartje te kunnen permiteren vanuit het zuiden van het land.
  Ik hoop dat ook in Limburg protestmarsen komen, dan ben ik er zeker bij.

  Heel veel succes, Marjo

 25. Ondanks dat ik mijn bedenkingen heb bij de werkelijke onafhankelijkheid van de “Occupy” beweging, zullen we toch in verzet moeten komen.
  Bijsturen kan altijd nog.
  Vandaar deze oproep!

  Zaterdag 15 Oktober ook een demonstratie op de grote markt in Groningen vanaf 12.00 uur.
  Is Amsterdam te ver ga dan hier naartoe!

  http://revolutienl.hyves.nl/blog/46972601/Nieuwe_Demostratie_locatie/wZQv/

  Kom demonstreren tegen de graaicultuur en de onevenwichtige verdeling van de rijkdom op deze wereld!

  Zie je daar!

 26. Ik kan meegaan met mensen die ook vreedzaam gaan demonstreren, maar doe het helemaal vanuit je eigen Liefde en Licht! Alleen heel veel LICHT kan de duisternis verdrijven! Het mag niet uit ANGST zijn, zoals Geert schrijft, omdat het geldsysteem op instorten staat! Het geldsysteem moet juist instorten, daar is geen ontkomen aan (Uw Wil Geschiede)om ruimte te maken voor het Licht! Alle machtssytemen ontlenen namelijk hun bestaansrecht aan GELD! Laat het toch instorten, zodat we weer echt vanuit Licht en Liefde kunnen leven. Dan worden we weer echt creatief en dienstbaar aan onze planeet en aan elkaar. Alstublieft, blijf in uw KRACHT!

  1. Misschien even ter aanvulling. Ik realiseer me dat dan ook al mijn geld waardeloos is geworden, maar dat is het feitelijk nu ook al! We moeten ons bedenken dat iedereen met een schone lei begint als geld ons niet meer in de weg zit! Dan komt weer alle creativiteit in de mens boven! Er is immers op Aarde meer dan genoeg voor iedereen, alleen doordat het GELD er tussen zit is er geen BALANS meer! Er gaan iedere dag duizenden en duizenden kinderen onnodig dood van de honger, terwijl de GELDMACHINE de oorlogsindustrie kunstmatig in stand houdt! Als het geld er niet meer tussen zit, dan ben ik er van overtuigd dat de randvoorwaarden geschapen zijn, dat niemand meer van de honger hoeft te sterven!

  2. En nog even een aanvulling op het artikel van Geert! Geert verwijst naar Egypte en Tunesie, maar meer en meer druppelen berichten binnen uit Egypte dat de mensen die aan de basis stonden van de revolutie een beetje teleurgesteld in wat er sindsdien is gebeurd. Zolang het GELD bestaat wordt MACHT weer ingevuld door MACHT!

  3. @Dick,

   Tja, Geld het is wat. Toch is het denk niet het geld zelf dat het probleem is. Geld is een energiestroom en slechts een ruilmiddel dat ons helpt te voorkomen om met honderd kroppen sla een koe te moeten kopen. Het is de hebzucht uitgedrukt in geld denk ik dat het probleem is en de mens corrumpeert en naar macht laat belusten. Een duistere stroom.

   De uitspraak van Adam Smith, politicoloog en econoom eind 18 eeuw ‘het is niet de goedheid van slager die hem motiveert zijn brood te bakken, maar zijn eigenbelang’ is in dat licht toch onvermijdelijk. Ik denk dat dit overeind blijft staan, ook als de nieuwe dageraad is aangebroken. Eigenbelang wordt vaak verward met hebzucht, maar het is niet hetzelfde. Met eigen belang kan ook in eigen behoeftes zoals eten en onderdak worden voorzien.

   Laten we hopen dat Geld blijft bestaan en waarde behoudt en dat het de energiestroom die eronder ligt getransformeerd wordt. Want zonder geld bijvoorbeeld ….

   – Zal de verkeersluchtleiding niet naar het werk gaan….vliegtuigen blijven aan de grond, zo ook treinen, bussen en metro’s.
   – Zal de watervoorziening in gevaar komen, of zouden daar enkel altruïsten werken?
   – Ligt ons elektriciteitsnet plat…Of zijn al de medewerkers goedzakken die voor nop op komen draaien?

   Een nieuwe dageraad kan helpen mensen versneld hun unieke pad te bewandelen….Dat kan alleen maar ten goede keren. Tja, ik geloof niet in een algehele vorm van collectieve verlichting. Wel in het unieke pad van mensen, en idd Liefde is de sleutel, maar hoe saai het ook mogen klinken er blijft een maatschappij die draaiende moet worden gehouden, alleen dan hopelijk wel weer eentje waar een ieder er toe doet. Want zonder schoon drinkwater zijn we toch ten dode opgeschreven….

  4. Uiteindelijk blijft het geld ergens cirkelen. De rijke zakenmannen en politici geven feestjes met escortdames. Deze dames kopen vervolgens weer tasjes en jasjes van deze rijke zakenmannen. Alleen als hun riolering verstopt zit komen wij er nog aan te pas…

  5. Oke oke, in de wapen industrie en drugshandel is nog meer te verdienen.
   Organen, ook een ideetje. Lucht en plastic zijn ook nog steeds hot items.

  1. Ik woon precies op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland en boven mijn huis hangen alleen maar chemtrails op deze prachtige zonnige dag. Ik heb het nog nooit zo erg gezien. Misschien plagen ze me vanwege dat ik vandaag de Hele Waarheid heb verteld op wanttoknow (zie het artikel de Dag voor de ET Onthulling), maar ze krijgen mij niet klein. Ik blijf in mijn KRACHT!

  2. Zie deze foto’s op Star-people, die uit Friesland heb ik vanmiddag geschoten uit Lemmer.

   Groetjes, was mooi weer op de Lemmer!

  3. Zuidwest-Drenthe ook helemaal volgekalkt met die witte rotstralen, ze blijven hangen en waaieren vervolgens zeer breed uit, inderdaad nog nooit zo erg geweest, lijkt wel powerplay, denken ze van het KNMI dat de mensen echt simpel zijn? Verkopen ze dit nog steeds als hoge sluier cirrus bewolking?

   http://www.wordwakkerwereld.nl/viewtopic.php?f=24&t=1520

  4. He Hyper, ik reed om 15:15 bij mijn werk weg uit de noord-oost polder. Ik zag een schaakbord van chemtrails, toen reed ik het viaduct op en er kwamen twee militaire helikopters voorbij. Een raar gevoel. Even later arriveerde ik in Lemmer en had een fototoestel in de auto. Ff foto’s gemaakt, ook toen ik thuis kwam en een half uur later nog een paar. De laatste 7 op starpeople had ik naar ze gemaild.
   Ik kwam thuis, ff overal kijken wat er aan de hand was en zag gelijk op starpeople bovenaan foto’s uit Groningen. Als een bezetene die foto’s doorgestuurd. Geinig werk hoor.

  5. Hey Martijn, Volgens Benjamin Fulford zijn dit de laatste stuiptrekkingen van de Cabal, de Sadistische Sarkozy’s en consorten die volgens Fulford heel wat op hun geweten hebben..

   Benjamin Fulford: 75 landen keren zich tegen The Elite / Video!
   http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=8025

   Quote:

   ” “The Cabal” refers to a claque of global-scale plutocratic manipulators who use their immense wealth, prestige and power to control governments and economies to perpetuate their stranglehold on global society. This group is comprised of the most selfish, megalomaniacal, and sociopathic individuals, some of whom are bigshots in the Bilderberg Group, the Council on Foreign Relations, and the Trilateral Commission global policy-making groups.
   But these groups are not synonymous with The Cabal, since BC, CFR and TLC also contain some well-intentioned individuals. The Cabal is a kind of “parallel government” to the official elected and appointed governments of the more developed countries. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_cabalelite.htm

  6. @HJ: hier in Heiloo was het ook heel bar en boos. Vanwege het feit dat ik weer vannacht praktisch geen oog dicht heb gedaan van de hoest/slijm/pijn in oren/keel/bestobde deus en algehele malaise (kom niet van het virus af blijkbaar), had ik de gordijnen open gelaten teneinde de zonsopgang te kunnen “ondergaan”: leuke woordspeling hahahaha. Nou ze waren al vroeg bezig hoor; knarsetand knarsetand. Ik werd door diverse vrienden opgebeld om eens naar buiten te kijken (ze dachten dat ik voor “Pampus” lag), maar ik was ze dus voor hahaha. Het viel nou juist op dat het de laatste tijd redelijk rustig was en we af en toe, vooral de laatste paar zonnige dagen, verheugend strakke blauwe luchten hadden. Maar nee, vandaag is de hoop de pan in geslagen. Ik heb een melding gestuurd naar Niburu en het blijkt dat heel veel mensen dat hebben gedaan.
   Ik was van plan naar Amsterdam toe te gaan als ik me goed had gevoeld; helaas. Ik had willen gaan om gewoonweg het verschil in aantal te maken in plaats van thuis te blijven. Dit keer vind ik het wel belangrijk. Gewoon zwijgend meedoen.
   @Marcel W in 5DF: Denk je echt dat ze nu opeens ophouden met “mooiweerpraatjes”? Je weet wel beter toch?
   @Martijn: het is echt zo: specialisten in ziekenhuizen werden opgekocht met feestjes met callgirls, dure cadeu’s, snoepreisjes. Daar is toen iets tegen gedaan en nu hebben regelmatig uitnodigingen voor zogenaamde conferenties, congressen in het verre buitenland met dito dezelfde concepten. Dure juffrouws in hotels, dure etentjes en hotels etc. etc. Dit gaat ook zo bij concerns. Voorheen JabJum werd heel erg veel bezocht door buitenlanders die een afspraak met hotemtoten hadden in concerns zoals Procter & Gamble etc., dit om die mensen over de streep te trekken. Dat weet ik o.a. van iemand die bij Procter & Gamble had gewerkt als ja? manager??? en hem was dezelfde aanbiedingen gedaan toen hij een half jaar in Amerika was en daar concerns bezocht. De rot zit in alle hogere gelederen van de top, waar ook en in welke branche.
   BTW: is jullie bekend of er een griepachtige ziekte heerst? In mijn gezin heerst nu al weken het een en ander en bij mij ook, hier ind e omgeving zijn ook mensen behoorlijk ziek alleen niet zo lang als bij mij en mijn zoon en zijn gezin? Je leest er niets over in de krant. Misschien zit er wat in de lucht?

  7. @Willie
   Kweenie of dit aansluit maar ik hoor in mijn omgeving ook de nodige mensen klagen over griep en hoesten. Zelf had ik een vreemde sensatie na de laatste zonne storm, alsof ik van binnen in brand stond. Dat was een dag of twee. Erna voel ik mij veel vrolijker en alsof alles om mij heen in vertraging loopt, of ik zie de dingen wat sneller. Het is moeilijk uit te leggen geloof ik. Het heeft met tijdsbeleving te maken. Ook ervaar ik een enorme vrolijkheid en helderheid die ik rationeel niet kan plaatsen.

   Dus jij bent ziek begrijp ik? Neem je wel de tijd voor jezelf? Merk dat er nu veel gaande is op een onzichtbaar vlak. Die rottigheid in de lucht is er voor de afleiding, ik heb er zelfs geen oog meer voor ook al zag ik ze vandaag hangen vanuit een ooghoek. Kijk liever naar al het moois zoals de ruimte tussen de strepen 😉

  8. Vandaag hevige “hooikoortsaanval” gehad. Flinke niesbuien en een algeheel moedeloos gevoel. Toen ik vanmiddag vanuit mijn werk naar huis schrok ik me helemaal wild wat ik in de lucht zag!

   Zo erg als vandaag heb ik nog niet meegemaakt!

   BARBAARS!!!

   Groet Harold.

  9. @Dawn: dankjewel Dawn. Ja het is bar en boos met me en het begon een 4-tal weken met heftig zweten (doe ik nooit) in mijn gezicht en op hoofd en verder m’n hele lichaam (overgang is allang achter de rug en nooit last van gehad ook, dit even uit de weg ruimend). Ja zelf denk ik ook dat er iets aan de hand is en ervaar ook een andere tijdsbeleving. Wanneer die laatste zonnestorm is geweest weet ik niet, wel lag ik opeens hardstikke uitgeschakeld in bed met bij wijze van spreken overal “kiespijn” in mijn hele lijf; heeft twee dagen geduurd en toen ging het stukken beter, maar nu blijf ik als een jojo op en neer gaan als bijna 3 weken lang. Ik heb een hekel aan de gang naar de huisarts, maar ik denk er toch maar aan a.s. maandag te gaan. IK heb eigenlijk nooit griep! Misschien heb ik wel een negatieve reactie op wat er staat te gebeuren.

  10. @Willie
   Wie weet. Vreemd is het wel. Als het een nieuwe vibratie is dan is het misschien alleen verklaarbaar vanuit deze diepere basis. Alsof het lichaam ziek is omdat het gedwongen wordt zich aan te passen. Nooit eerder heb ik dat wat ik schreef ervaren. Daarom kwam ik maar op een uitkomst van de solar flare van een paar weken geleden. Die nacht schrok ik ervan omdat ik dacht dat ik in brand kon vliegen. Wat ik al zei; het is moeilijk te omschrijven als je zoiets nooit eerder hebt ervaren. Niet dat ik echt bang was maar ik moest mij wel razendsnel aanpassen. Dat duurde twee dagen en daarna merkte ik al snel dat er iets veranderde vanuit mijn persoonlijke positie dan. Daarom moest ik afstand nemen van alles, even alles laten bezinken. Maar nu, het is echt geweldig. Het is alsof alles helderder is en ik niet echt meer moeite hoef te doen. Dat wat ik wil en bedenk dat gaat zonder probleem.

   Natuurlijk ben ik geen dokter en als je denkt dat je moet gaan dan moet je zeker gaan. Toch denk ik dat het misschien een andere oorzaak is? Zeker nu ik bedenk dat meerdere mensen last hebben. Zou het zo kunnen zijn dat wij op een level zitten inmiddels die de gedachten, zorgen en andere dingen die je dwarszitten in versnelling willen laten oplossen? Zou het kunnen zijn dat wijzelf de oorzaak zijn van de malaise omdat wij niet durven los te laten? Ik zeg nu maar iets stoms hoor, dus onderzoek het zelf. Maar ik denk dat wij nu te maken krijgen met onszelf als grootste uitdaging. Kortom een hoofdstuk; ‘hoe overleef ik mezelf’.

   Als het aardse schild onder druk staat, zal dat met ons dan ook het geval kunnen zijn? Dan zal elke interne of externe gedachte rechtstreeks de materie kunnen beïnvloeden, gelijk de zonnestralen het aardse oppervlakte. Zo boven zo benden, zo binnen zo buiten.

  11. Lieve Dawn, ik ga hierover nadenken en kom er nog op terug. Moet ff teruggaan in de tijd. Nu op dit moment moet ik echt naar bed, of ik kan slapen weet ik niet, maar ben wel heel erg moe (mijn overbuurvrouw vroeg me op de koffie, wat ik dus niet kon en toen zei ze me: oh, dat ben jij dus die zo vreselijk hoest de hele nacht. Haar zoon had haar gezegd er is iemand hier in de buurt die vreselijk hoest hahahahaha; zij wonen schuin achter mij en zijn slaapkamer is op de achter kant en d mijne ook. Vreselijk hè?. Maar Dawn, dankjewel

  12. Alles gaat zeker sneller. Mijn geest gaat nog veel sneller dan voorheen en toen kon het lichaam het al niet bijbenen. Gisteren ook, ineens kramp in mijn voeten, tenen, benen. Alsof het zaakje afsterft. Kramp, alles trekt vast, pezen, spieren, geen manier om er vanaf te komen, behalve ontspanning en aarding. Schoenen en sokken uit…

   Ik heb hier al een tijdje last van, de spanning stijgt.
   Wachtend op de ontlading blijven we doorgaan.

  13. @Martijn, Dat met die geest die sneller gaat dan voorheen dat herken ik ook. Vanaf wanneer heb jij dat dan? Enne ja, blote voeten, echt zoooo fijn. Alleen wel een beetje rottig nu het marmer zo koud is. Heb je het boek trouwens uit?

  14. @Dawn, eigenlijk is het mijn hele leven al zo maar het laatste jaar is echt extreem.
   Zoveel kennis op zoveel gebieden die je tot je neemt, zoveel wat je wil doen, wil weten. Het lichaam kan het echter nog niet aan. Toch merk ik dat alles nog veel beter kan. We kunnen met gedachten krachten bv. onszelf beter maken of houden, ook kunnen we onszelf ziek maken. De geest beheerst de materie. Hoe verder ontwikkelt, hoe meer mogelijkheden. Dan is het ook nog zo dat je zog. God mee of tegen kan hebben. Dit gaat echter voorbij de geest. Met god wil zeggen, doen door niet doen, alles komt vanzelf, je bent dat wat is. Eenheid in verscheidenheid. Het lijkt vanuit de waarnemer met een opgeslagen kennis soms wreed wat er gebeurd maar uiteindelijk is het de illusie van de waarnemer. Alleen de waarnemer beslist tussen goed en slecht, daarom is de mensheid zo verrot. Alleen wij doen dat en alleen daarom zijn er mensen die hele rare dingen doen, omdat zij denken dat het goed is, of gewoon wel kan.

   Ik zie niet zo snel de kwaadheid in een mens. Eerder de onwetendheid waardoor ze dwaas handelen. Alles staat of valt bij bewustzijn. Hoe bewust ben jij? Wie ben jij?
   Ja, dat vind ik interessant, een echt antwoord is niet te geven, toch is er een weten dat het goed is…

  15. Het klinkt misschien een beetje vreemd maar ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik kan kiezen op welke frequentie ik resoneer . Normaal lustte ik best wel een lekker biertje , als ik dat nu neem dan voel ik me een paar dagen zwaar en traag of strontziek , zwaar voedsel smaakt me niet en voelt niet goed . Daarentegen , doe ik de dingen die wel goed voelen dan loopt alles soepel en snel en ben ik helderder dan ooit . Of het in de lucht zit of het te maken heeft met de dingen waar ik mee bezig ben of beide ? Ik weet het niet , maar het voelt goed .
   http://www.youtube.com/watch?v=b0kSpfAoyZs

  16. @Cosmic, oei een biertje. Hoeveel? Ik ben er gek op. Echt, ik moet langzaam gaan minderen want het wil wel hier. Het ligt ook aan de sfeer he, of hoe je eraan toe bent. Vorig jaar ging ik altijd heel laat naar bed, heb zelfs wel eens tot half negen gesproken met Paul, komt je vast bekend voor. Maar dat trek ik niet meer. Ik heb ook nog een eigen onderneming en die trek ik nu net de sloot weer uit. Ja, het gaat vet goed met mij, onze onderneming, de familie. Dat komt op nummer 1, alles vooral voor mijn meissie, mijn dochter van 9.

   Alles is illusie, toch wil ik het spel goed spelen. Mijn dochter is 1, mijn vrouw 2. Daarna nog wat familie, niet veel. Daarna jullie natuurlijk hier op wtk en ook de rest van de wereld mag er zijn. Sommigen moeten nog wat bijgeschoold worden, de laatste 1% verstoten of verbrand. Now is the time!

   Freedom!
   http://www.youtube.com/watch?v=fA51wyl-9IE

  17. Neeh is niet vreemd, ik zie helderder dan ooit, als ik kijk is alles intenser, kleuriger, dieper, minder plat, minder wazig, ik voel ook anders, (krijg ook ontzettend veel binnen van m’n omgeving, mensen dieren alles intenser)

   alles kan nu ‘mooi’ zijn, modder, steentjes, onkruid, bewolking, gewoon alles, nog nooit zo intense gehad, als ik nu de zon voel dan is het een overweldigende diep doordringende warmte, nog nooit gehad bij een “herfst zonnetje”, heel veel van wat
   jullie zeggen is herken ik wel moet ik toegeven, tijdsbeleving, dat ik sneller ben dan m’n omgeving, klopt, zo ervaar ik het

   ook de laatste weken, ook van bepaalde favoriete ‘activiteiten’, ik kan alleen iets doen als ik er ‘helemaal’ bij ben, dat ik het ook echt wil, en dat ik besef wat ik doe, vroegah kon ik in m’n mind lompe scenarios uitleven zonder schijnbare ernstige gevolgen, nu inderdaad Kater effect ONMIDDELIJK als ik iets ‘zwaars’ ‘doms’ doe, onmiddelijk Weten wat ik Doe en wat m’n intenties zijn,

   niet meer half half en overal (schijnbaar) mee weg kunnen komen. Een maand terug wist ik dat ik alles anders moest gaan doen, ik was fysiek leeg en begon me erg beroerd te voelen, veel symptomen die ik nog nooit eerder gehad had, beviel me voor geen meter, heb uitgesproken dat ik Wil Leven..

   Nu is het begonnen, inderdaad soort wedergeboorte gevoel, voor het eerst geboren worden, heel apart. En inderdaad ondanks dat er meer ‘strepen’ in de lucht waren dan ooit, voor het eerst dat het me niet echt kon raken, ze doen maar, ze nemen me niks meer af, zoiets was het

  18. Net even hondje gelopen , zelfs de maan is mooi . Tuuntje van Janee is prachtig , allemachtig tachtig .
   Ik ben blij dat hier even goed nieuws gedeeld wordt , was even bang dat ik de enige was , in 5D schijnt nogal een chagrijnig sfeertje te hangen dus steek ik mijn vinger gewoon in 4D op .

  19. Martijn, 36.22: MIJN dochter en MIJN vrouw… Volgens mij kom je ZELF op de eerste plaats.. haahhaha.. En zo hoort het ook..! 🙄

  20. Zo is het Guido, als je niet voor jezelf zorgt, voor wie wil je dan zorgen?
   Natuurlijk moet je eerst zelf helder zijn voor je een ander van dienst kan zijn.

   Het is meer dat ik mezelf graag laat zien maar mezelf ook graag wegcijfer als het om mijn naasten gaat. Ook hier op wtk kan ik makkelijk mijn standpunt veranderen. Het leven is een vakantie, je kan op het strand gaan liggen maar op een gegeven moment ga je toch op onderzoek uit. Tenminste, ik wel.

  21. Het is ook in Duitsland…Keulen, Eifel, Zuid-Duitsland, echt overal. Ik heb een keer maanden geleden de gemeente gebeld en ik vroeg wat zijn dat voor strepen? Zoveel vliegtuigen vliegen normaliter toch niet boven ons gebied?
   Antwoord: Dat zijn gewoon vliegtuigen….maakt u zich vooral geen zorgen.

   Dat ga ik dus nou toch echt niet doen, hé ?! 😉

 27. Hoi, Rotterdam gisteren een en al boter, kaas en eieren, niet normaal zoveel strepen, zeg tegen mijn dochter,kijk eens hoeveel! dat zijn chemtrails! zij gelooft er niet in,zou het? zegt ze,ja, zeg ik, kijk maar naar dat vliegtuig daar, die laat helemaal geen blijvende streep na,die verdwijnt eigenlijk snel, vandaag voel ik alsof ik met een pak watten in mijn hoofd loop, net alsof je helemaal niet geslapen hebt( wat niet het geval is)mijn lijf doet zeer,soort grieperig.

  Ik zat ook te denken , die blackberrie storing( misschien trap ik weer een open deur in) bij de rellen in engeland paar maanden terug, was het zo dat ze via Blackberry messenger elkaar konden berichten zonder dat dit getraceerd kon worden, hoe het werkt weet ik niet,maar kan het niet zo zijn dat er iets is aangepast om het nu wel te kunnen traceren, dit met de op de hand zijnde demonstratie`s, ( zat zo te denken)

  Ik zie hierboven mensen vertellen dat ze het zo abnormaal warm hebben, met zweet aanvallen, ik heb dat ook al een paar weken, net alsof ik `de hel uitgeblazen word`met name s`nachts, ook geen overgang problemen, dat ligt ver achter mij,ook klaagt mijn zoon erover dat hij die warmte voelt, ik ben blij dat ik er nu ook andere over hoort.

  1. Ik was in Den Haag zaterdag en zondag. Ook daar vlogen ze rondjes. Kom uit de buurt van Nijmegen en vrijdag was het hier opvallend (want al dagen ervoor niet) zo veel strepen. Heb paar opnames gemaakt. Maar wat ik wil melden is dat ik net nog en gisteren spontaan een bloedneus kreeg.
   Waarom ze ook vliegen het voelt voor mij gewoon niet goed…..

  1. En Xander heeft het wél goed Thomas..?? Heb het verhaaltje gelezen, maar het zit vol aannames; niet dat dát erg is, maar je kunt geen hele stelling bouwen op alleen aannames inzake de elite die haar eigen oppositie leidt.. Naar mijn idee.

  2. Even los van Xander en de discussie welles/nietes…

   Ik ben voor verandering maar dit is zoals ik het zie (enne nogmaals dit is mijn persoonlijk perspectief en hoeft NIET gedeeld te worden!).

   ‘Men’ heeft een mooie leus; ordo ab chao Een nieuw systeem (1 orde)implementeren kan alleen als het oude gaat verdwijnen. Iedereen weet nu wel waarvoor het grote werk plaats moet maken; alles 1-> munt, religie, etc. Wij zijn nogal eenheidsgek vanuit onze natuurlijke eenheid en het licht is snel gevangen, vang je het licht dan volgt de rest vanzelf. Dus pas op! Echter ordo ab chao is niet in het belang van jij of ik persoonlijk. Wat men ook doet om dit verhaal te verkopen, het is slechts in belang van de verkoper.

   Protesteren tegen een systeem is vragen om verandering aan anderen. De ander moet het oplossen. Stel; ik ben tegen Albert Heijn en het systeem van Albert Heijn dan ga ik protesteren tegen Albert Heijn zodat zij hun beleid aanpassen? Welnee, dan leg ik mijn macht weer in hun handen. Kan het beter in eigen handen nemen en niet meer deelnemen aan het Albert Heijn systeem (en nee ik heb geen aandelen).

   Diegene die nu gaan roepen; ik heb geen keus, stap a.u.b. uit deze opgedrongen slachtofferrol. Natuurlijk hebben wij een keus, wij onderhouden het systeem. Wil je geen corporatisme? Koop lokaal of gebruik je tuin en begin ruilhandel, zet iets op, wees creatief en niet passief. Creativiteit is niet rondhangen en afwachten dat een ander je wereld aanpast zoals jij dat graag hebt. Het is jij die actief gaat deelnemen en jij die begint te leven zoals je zou willen leven.

   Neem het heft in eigen hand, neem het recht op vrijheid in eigen hand. Maar als je dit recht weggeeft dan geef je dus dit recht van spreken weg en geef je het aan het ‘recht’systeem. Dan heeft een ander jouw recht (rechters bijvoorbeeld) en heb je slechts het recht tot zwijgend deelnemen.

  3. maw we moeten een ander systeem parallel laten lopen, waaraan een ieder zijn verantwoordelijkheid zou moeten nemen. Ipv protesteren en vragen om verandering van onze leiders/lijders.

  4. Hallo Thomas,

   Ik denk dat dit artikel heel dicht bij de waarheid zit.
   Het past precies in de strategie van de NWO.
   Was gisteren op de grote markt in Groningen en ben het gesprek aangegaan.
   Mijn twijfel over de zogenaamde onafhankelijkheid van deze beweging is door dit gesprek bevestigd.
   Een Palestina comité die daar al jaren demonstreert was niet welkom.
   Het aangezicht van deze beweging moet zo “neutraal” mogelijk lijken.
   Mensen wees op je hoede!!

  5. @Dawn,
   Je hebt helemaal gelijk. Vragen om verandering aan onze leiders is als het blijven weggeven van je eigen kracht. Creativiteit is een proces dat we ZELF in de hand moeten nemen…En kan helpen tot inspiratie voor en door anderen…

  6. Precies Burke een creatieve (creatie) revolutie; van passiviteit naar actief vorm geven aan je wereldbeeld. Wij worden niet voor niets ver-passiviceerd; lui voor de t.v./games/ mc donalds, snelle hap, kant en klaar, etc. alles dat ons kan vangen en afleiden. ‘Ze’ trekken ons zo leeg dat we geen zin meer hebben en alles wel goed vinden. Uiteindelijk deden wij dit dus zelf uit gemakzucht…

   Nu gaat men protesteren nav een film (VforV) met gepatenteerde maskers van Guy Fawkes(patent in handen van Warner brothers) – over commercie gesproken). Dan heb ik het nog niet gehad over de slogan van deze beweging en het logo. Anywayz…

   Bij de wolven protesteren en verwachten dat die de schaapjes zullen horen zodat de schaapjes weer rustig kunnen grazen in luilekkerland. Pffff, nooit iets vragen aan een wolf (enne dat wist roodkapje al), niets aannemen gewoon ZELLUF verantwoordelijkheid nemen.

   Stukje etomology; Revolutie stamt af van Re-> sun god Re, Re-cycle, Re-volving, etc.
   to travel in circle. Maw steeds weer/meer van hetzelfde.

   Een creatieve revolutie doet dus niet aan afbraak maar juist aan opbouw, zelfstandige verantwoordelijkheid, participatie, activatie, etc. etc. Niet alles afbreken en vervolgens geen oplossing hebben voor de ontstane problemen, dat is dom. Dat is weer vragen om problemen en vervolgens aan anderen vragen je uit de shit te halen. Geen verbetering! Wil je verbetering dan moet je actief en creatief gaan deelnemen aan een nieuw system en je niet verzetten tegen het oude (dat dus vanzelf zal verdwijnen zonder energie).

   Over inspiratie gesproken;
   http://www.youtube.com/watch?v=6cS7XpYo6AA&feature=player_embedded
   (gepikt van Nexus)

  7. “In all chaos there is a cosmos,in all disorder a secret order”
   –Carl Jung…

   “There is no error so vulgar as to believe that revolutions are occasioned by economical causes”

   –World events do not occur by accident. They are made to happen, whether it is to do with national issues or commerce; and most of them are staged and managed by those who hold the purse strings –
   Denis Healy (British Politician)…

  8. Ik heb ook de overtuiging dat iedere vorm van bezetting, dus verzet. averachts gaat werken. Zo buiten, zo binnen! Iedere vorm van verzet is uiteindelijk een verzet tegen ons zelf! De laatste bewoners van Atlantis hebben ons niet voor niets de bijbel nagelaten, dat niets meer en minder is dan een geheimschrift, dat in deze tijd waarin de Aarde weer Wakker wordt, mag worden begrepen. Ik denk in deze context aann het verhaal van LOT. Volgens de bijbel wordt hij en zijn familie (dus wij allemaal) opgedragen om Sodom en Gomorra (de illusie van de Aarde in haar slaapstand) in de holst van de nacht te verlaten en niet meer om te kijken (dus niet meer het willen behouden zoals het was), maar zijn vrouw kan het niet laten om op te kijken en verandert in een ZOUTPILAAR ( staat voor mij synoniem voor verstarren, ziek worden en uiteindelijk sterven). We kunnen onze bestemming toch niet ontgaan! Dus, laat je meestromen op de baren der golven (resoneer mee op de hogere trillingsfrequentie) en ga in het centrum van de orkaan staan, dus in de CHRISTUSKRACHT in jouw eigen HART!

  9. @Dick,

   Wat een schitterende uitleg van dit bijbelverhaal, kan mij er helemaal in vinden, maar had het op deze manier niet bekeken. Zoals ze vroeger de bijbel voorlazen, noodgedwongen, omdat het zo hoorde, kreeg je de helft er niet van mee. En, wat voor mij “God is LIefde” is, is wat jij ook wel weet ontzettend misbruikt, om de mensen bang te maken, zodat heel veel mensen niks meer met die God, die zo afgespiegeld werd, te maken willen hebben. Zelf gebruik ik de naam van God wel om een bepaald iets aan te duiden. (GOD is AL-DAT-IS)
   Maar mijn dochter b.v. zal het zo niet zeggen, zij noemt het energie, niks mis mee natuurlijk, het gaat immers niet om de naam. Maar het komt wel omdat God van alles in de schoenen is geschoven.
   Iemand zoals een dominee, rabbijn, kortom wat voor voorganger dan ook, kan nooit zijn geloof aan jou opleggen. Dat zijn die aannames, omdat het moet, omdat het zo hoort, binnen het milieu waarin jij verkeert.
   Daarbinnen heb ik zoveel schijnheiligheid gezien en dan gaat het geloof je tegenstaan, ik keerde mij er in ieder geval vanaf. Maar dat is alleen maar goed geweest want nu heb ik mijzelf gevonden. Wel een lange en moeilijke weg maar het is het dubbel en dwars waard. Eerlijk zijn naar mezelf toe vind ik het alle belangrijkste, dan sta je in je eigen kracht. Wat idd zoals jij ook zegt het Christusbewustzijn heet.
   Wat fijn Dick dat je zo’n mooie denkwijze hebt.
   Hartegroet Alice

  10. @Dick,

   Het verhaal over Sodom en Gomorra…

   De bijbel is een fascinerend boek….Zou maar zo een nalatenschap van bewoners atlantis kunnen zijn. Een ieder die de bijbel als letterlijk leest begeeft zich op gevaarlijk ijs m.i….In mijn optiek is bijna alles allegorisch opgeschreven, althans zo lees ik het en ontdek steeds nieuwe lagen. De kunst is de verborgen symbolen en symboliek bloot te leggen en ervan te leren. Als ik de bijbel letterlijk zou lezen over bijvoorbeeld Sodom en Gomorra zou ik wel eens boos kunnen worden op ‘de God van Angst/Demiurg’ en de zaak zo kunnen interpreteren zoals ik dit in dit artikel laatst aantrof op vrijspreker, in vergelijking met huidige gebeurtennissen rond de euro…

   http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/09/sodom-en-gomorra/#more-97849

   Wist je trouwens dat in de bijbel ook reeds een duidelijke verwijzing bestaat naar reincarnatie/leven na de dood? Werd er laatst op attent gemaakt.
   Kijk voor de gein maar eens bij 1 Samuël 28, Saul in Endor…

   http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=1+samuel+28&id18=1&l=nl&set=10

   @Dawn,

   Inspirerende video!

  11. De onthulling van het Geheim van de Tempelberg, Alice en Burke, gaat er over dat de bijbel een geheimtaal is van de laatste bewoners van Atlantis voor de mensen van deze “eindtijd” om ons te ONDERSTEUNEN de overgang naar de “nieuwe tijd” van ONTWAKING van onze mooie planeet te kunnen realiseren. Je kunt meer hierover lezen bij mijn reactie onder nummer 9 bij het artikel De dag voor de ET onthulling (zie kopje Universum/UFO) en mijn reactie onder nummer 87 bij het artikel POW en Johan Oldenkamp: bad match! (zie kopje Nieuws). Het Geheim van Gizeh dat Johan Oldenkamp afgelopen week heeft onthuld staat in nauwe verbinding met Het Geheim van de Tempelberg. De piramiden en de Ark van het Verbond bevatten allebei hele blijde boodschappen voor de mensen van onze tijd, die weer mee mogen maken dat de Aarde uit zijn slaapstand ONTWAAKT! Sta op uit de doden en ontwaakt gij die slaapt! We hebben niet heel veel tijd meer om WAKKER te worden!

  12. @Dick,

   Wat bedoel je met: we hebben niet heel veel tijd meer om wakker te worden? Volgens mij worden we allemaal wakker op de tijd daarvoor bestemd. Wij kunnen niks forceren. Als je het zo stelt dat er niet veel tijd meer zou zijn, creëer je nieuwe angst. Angst waarvan ik dacht dat jij die met jouw zienswijze was ontstegen? Als het er goed op aan komt is er immers geen tijd. Er is alleen maar ruimte. Alleen vrije wil, niemand die je wat oplegt.
   Je hoeft nergens aan te voldoen, “slechts” aan de roep van je Ziel. En wat jij uit de bijbel haalt, wat ontzettend mooi is, zoals jij het ziet en uitlegt, dat haal ik weer uit anderen dingen. De boodschapper maakt mij niet zoveel uit, het gaat mij om de boodschap. Die krijg ik, sinds ik ben afgestemd op de manier die bij mij past. Iedereen heeft zijn eigen levenspad, voor een ieder een Uniek pad. Wat wij wel met anderen kunnen delen, als wegen, paden elkaar kruisen maar nooit kunnen overtuigen van het juiste, jouw eigen waarheid. Die is voor elk van ons anders. Gelukkig, daarom is het Leven ook zo divers, en kunnen we van elkaar leren, en als je wil kun je overal van leren. In Wezen heeft ALles iets te zeggen. Er zijn zoveel keuzes, vandaar zoveel wegen.
   Het veld van de oneindige mogelijkheden immers.

  13. @Dick,

   Ik vind je inzichten leerzaam en waardevol, ik zie dat je niet over één nacht ijs bent gegaan om er toe te komen. Hoewel ik het in grote lijn met je eens kan zijn,kijk ik tegen sommige zaken toch anders aan.
   De mooiste boodschappen zijn overal om ons heen en daarmee in ons te vinden, ook zonder daarbij allerlei onthullingen nodig te hebben….En ik denk werkelijk dat er tijd genoeg is om dit in te zien, dat hangt niet op een paar maanden of jaar, tijd is een illusie. Ieder pad is uniek en tijd is daarin relatief. Tsja, kan het niet helpen, ik geloof niet in een verlichting die buiten ons zal plaatsvinden, alleen binnen ons bevind zich de waarheid. Al die pracht onthullingen zijn daar reeds beschikbaar!
   t’Is maar net hoe we wensen die buitenwereld te willen observeren…
   Ach ja, wakker zijn of worden is een keuze van de vrije wil, maar het blijft onderdeel van een cyclus…Zonder slaap redden we het ook niet….

  14. Alice, je hebt helemaal gelijk. Ik ben bang dat ik ook aan het forceren ben! Maar ik wil zo graag met jullie DELEN de blijde boodschap dat we 26000 jaar in een illusie hebben geleefd, maar dat we nu WAKKER mogen worden. Ik heb al eerder beschreven dat de boodschap van Jezus (als figuur waarschijnlijk ook geheimtaal, dus een illusie)is dat we weer allemaal in ons eigen tempo en op onze eigen wijze MEESTER mogen worden over ons Eigen Leven! Wat ik bedoelde is dus meer dat er weinig tijd meer is om WAKKER te worden, maar dat iedereen di WAKKER wordt alle tijd krijgt om MEESTER te worden over zijn/haar Eigen Leven! We mogen nu met elkaar het BRUIDKLEED gaan WEVEN,hier op AARDE, tot de BRUIDEGOM ons komt halen! Ik heb al eerder uitgelegd de betekenis van de getallen 3×4 =12 (het wiel van geboren worden en sterven). Wij mogen in de “nieuwe tijd” die komt het wiel van geboren worden en sterven overwinnen en nog tijdens dit leven op Aarde opnieuw door het geboortekanaal, de Poort naar de Hemel (getal 13) gaan!

  15. @Dick,

   Ik begrijp het helemaal, voor ons is die boodschap zo duidelijk. En natuurlijk wil je die met iedereen delen.
   Maar het valt niet mee om de taal van iedereen te gebruiken, zodat je de mensen echt bereikt. En dan gaat
   “in het heetst van de Strijd!!??” wel eens iets mis, het zij je vergeven. Want dit snap ik ook, ik loop hier net zo goed tegenaan, ook ik wil duwen, pushen vooral de mensen die me lief zijn, maar dan kom je tot de ontdekking:”ik zal het moeten overgeven en loslaten.” want dat kost jou je energie. Tenminste zo ervaar ik het.En dat werkt.
   Dick geniet tenvolle van jouw kracht en verbinding met jouw mooie Universum. Mensen die volwassen zijn zullen hun eigen keus moeten maken. Daar zijn jij en ik niet verantwoordelijk voor. Maar delen mag altijd.

  16. @Burke,

   Sorry, had je reactie even niet gezien, ja grappig, schitterend en insgelijks!

   Mensen die twisten begrijpen het niet,
   En mensen die het begrijpen, twisten niet.
   uit Tao te Ching

   En deze, Communiceren:
   zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten.

   waar ik zelf aan toegevoegd heb:
   Het Licht zien en elkaar
   dan totaal/ontotaal begrijpen.

   Het maakt ook niet uit als er maar respect is, en komt voor elkaars denkwijze
   We moeten ook niet vergeten dat er zo werd opgevoed, door ouders en onderwijs
   dat je op dezelfde manier moest denken, anders was je niet “normaal” wat hier dan ook onder verstaan werd en wordt. Maar dat hoort bij het oude paradigma, wat volgens mij nu toch in sneltreinvaart gesloopt wordt.
   En is het niet fantastisch om daaraan mee te werken?
   Hartegroet Alice

  17. @Alice,

   Tsja het is mooi omdat oude paradigma te laten voor wat het is en een steentje te kunnen bijdragen aan een nieuw….

   En er is idd. niets moeilijker dan communiceren, zeker als vaak het gevoel ontstaat dat de ander niet hoort wat ik begrijp….:)

   Ach ja het is zoals ik vroeger wel eens in een communicatie training heb meegekregen, het is niet belangrijk wat je zegt , het is belangrijk wat de ander denkt dat je zegt….

   Maar goed, ik probeer al jaren de wijze woorden van een oude vriend aan te houden, om toch vooral in de ‘eigen energie’ te blijven, no matter what….Voor je het weet zijn er gaten in geslagen en verval je weer in de oude mentale sporen….

  18. Alice, dank je, een wijze les. Maar ja, het is nu eenmaal de dominee in mij! Ik zal het overgeven en loslaten! Meer dan het uitzetten in het Universum kunnen we toch niet doen en dan maar hopen dat de nieuwe tijd ook met zich meebrengt dat we alle babylonische spraakverwarring achter ons kunnen laten! Ik hoop dat jij je ook mag blijven verwonderen en genieten van alles wat wij in deze mooie tijd, op deze mooie planeet mee mogen maken!

  19. @Dick
   Je hebt mijn aandacht helemaal. Jij zegt dus eigenlijk de bijbel is een overlevering van Atlantis? Dat zou verklaren dat het zo resoneert bij velen. Dat verklaart waarom er in is gegumd en is herschreven. Als in de bijbel had gestaan dat wij herhalend incarneren dan hadden wij het allang begrepen dat wij dingen herkennen zoals de piramide,Atlantis, Rome, Inca en meer van de oude beschavingen. Maar als je dit dus bewust wegvlakt en jij behoudt deze kennis dan heb je dus eeuwige macht. Dan hypnotiseer je de nieuwe incarnaties met de symboliek en niemand heeft door dat ze in absolute slaapstand zitten. Wij worden wakker kan niet zonder het besef dat wij hier al zo vaak waren. Ik weet zeker dat de Atlantieers wisten dat men steeds terugkwam, dat men soms in droom stand terugkwam en soms met vol bewustzijn. Heel verstandig om dan een boek te schrijven die de tijd kon overbruggen en aanwijzingen had.

   De geboden zie ik dan ook niet anders dan richtlijnen om zo uit de aardse slaapstand te komen. Hoe het basale reptielen brein te overleven en de twee verbindingen aan te gaan. De aarde is niet fout of goed maar heeft dus droom tijden en waak standen,dag en nacht en deze wilden wij overleven als ‘bewustzijn’. Wat een ongelofelijk bijzondere open baring. Letterlijk geboren worden, spiritueel herboren worden, geestelijk geboren worden en aards wakker worden uit de ma-trixter die ons tot bloei laat komen in een nieuw Atlantis. Dat Atlantis mogen wij allemaal opnieuw beleven, dus weg uit Babylon. Diegene die dit wisten willen dit natuurlijk voorkomen, ik begrijp het nu helemaal.

   De cirkel is voor mij nu ook rond, het klopt. Dank je wel Dick!

  20. @Dick,

   haha, in iedereen schuilt idd een dominee…Ik zie hem ook heel vaak bij mezelf..Daarom is het des te leuker als je mensen tegenkomt die snapt wat jij snapt, of snapt wat ik snap, snappie?..De neiging tot preken vervalt dan…Want een ieder wil bijdragen op zijn manier en preken komt vaak over op de ander dat voor hem wordt bepaald hoe dit bijdragen van de ander er uit dient te zien! De vrije wil van een ieder bepaalt zijn eigen bijdrage! Denk ik….

  21. Dawn, ik ben blij voor je. Deze wijsheid is niet mijn verdienste, maar wordt ook aan mij gegeven! Ik ben alleen maar een doorgeefluik! En ik hoop uit de grond van mijn HART dat iedereen voor zichzelf het cirkeltje rond krijgt!

  22. @Selene, Dick, Alice en Dawn,

   Nog ff een preek dan…. 🙂

   De ongelovige thomas heeft ons nog veel meer gebracht in de vorm van incarnatie van deze thomas in Gary R. Renard.

   Gary R. Renard alias de ongelovige Thomas beschrijft in zijn boek exact hoe de illusie in zijn werk gaat en wat de bijbel ons werkelijk te vertellen heeft….

   Dit filmpje over zijn boek resoneren voor mij al enige tijd als waarheid….

   En laat zien dat de illusie waar ik het vaak over heb, niet zomaar uit de mouw is geschud….

   http://www.youtube.com/watch?v=eRzmAsxvUyA

   Enjoy!

  23. ik zit met een tegenstelling.

   de WO3 komt dichtbij of is aan het komen door de mensen achter de schermen lees en hoor ik van Xander, klokkerluidonline.
   daar tegen staat wat ook gelijk gebeurd is dat we weer in het licht komen te staan. dus vrede in ons zelf zoeken om daarmee de vrede op aarde terug te brengen, zoals de site van wanttoknow, niburu, pateo.
   beide staan in de nieuwe media groep:

   http://www.oudemedia-nieuwemedia.nl/

   snap je dat het niet gek is om vragen te stellen. goede vragen. waarom? hoe? wat?

   ik heb ook sites gelezen die zeggen dat niburu van het valse licht is. en dan beweren ze weer ‘de waarheid’ te weten. meer als die sites beweren dat bijv niburu van het valse licht is wat is dan de site die dat zegt? ‘het licht’?

   ze brengen de zelfde boodschap over: blijf bij je zelf. jij creeerd je eigen wereld.

   wat ze steeds zeggen is dat jij het licht bent en niet een schaap moet worden met hun ‘waarheid’. ik zeg niet dat ze liegen of de waarheid spreken.

  24. Dawn, de blijde boodschap is dat de krachten die willen dat we niet ontsnappen uit Babylon hun strijd in deze tijd zullen verliezen. Er is geen ontkomen aan! In de mythologie stonden deze krachten voor een hond met 3 koppen en zijn staart was een slang (Cerberus in het Latijn en Kerberos in de Griekse mythologie). Als je op wikipedia zoekt, zie je volgende tekst staan over deze waakhond

   “Aan de ingang van de onderwereld zit Cerberus, de machtige waakhond. Zijn taak is het om de levenden dreigend op een afstand te houden, en de doden te beletten te ontsnappen. Hij is geboren uit de vereniging van de monsters Typhon-Seth en Echidra. Hij heeft drie koppen en zijn staart is een slang. Ook op zijn rug wemelt het van de slangenkoppen. Hij is de dood in de gedaante van de hond met de vurige ogen, die de lijken verblindt; een feilloze en strenge (orde-) bewaker.”

   In de film Harry Potter en de Steen der Wijzen wordt hiernaar verwezen.

   Er is echter nu geen ontkomen meer aan. Cerberus moet wijken en de “levenden” mogen dichterbij komen en de “doden” mogen nu ontsnappen uit hun “graven”

  25. De bijbel mag wat mij betreft bij het oudpapier als we de blijde boodschap daarin van onze voorouders van Atlantis ten volle hebben begrepen! Ik heb al aangegevn dat de geheimtaal in de bijbel voor een groot deel is gebaseerd om getallen. Ik heb al aangegeven wat de betekenis is van 1 (Meester worden over ons Eigen Leven) en de getallen 3 en 8 (respectievelijk de vergankelijkheid en onsterfelijkheid, gesymboliseerd door het respectievelijk open kringetje van de 3 en de gesloten kring van de 8).
   Ik wil nu graag met jullie delen mijn opvattingen over het getal 6 en het getal 9! De laatste tijd houdt me bezig het getal 666, dat in Openbaringen van de bijbel wordt genoemd het getal van Het Beest! Wat ik altijd grappig vindt is het verhaal van de limousine van Obama, die door de CIA ‘The Beast’ wordt genoemd. Zelfs de machten van Babylon die ons reeds 26000 jaar in de macht houden is zelfspot niet vreemd. Nu we weer Wakker worden mogen we kennis krijgen dat goed en kwaad helemaal niet bestaat.
   Ten tijde van koning Salomo is het verhaal van het paradijs totaal verdraaid en is het verhaal van Eva en de Slang in de bijbel gekomen. Hierdoor zijn we al duizenden jaren opgescheept met een enorm schuldgevoel en is de positie van de vrouw ook duizenden jaren enorm achtergesteld bij de man.

   Goed en kwaad bestaan niet. Net zo min als een slang mag worden afgeschilderd als Satan, de duivel. Satan en duivels bestaan niet! Ik heb heel veel over de wereld gereisd en veel culturen bezocht, maar in de meeste culturen staat de slang synoniem voor WIJSHEID! Het getal 6 staat voor Donker en het getal 9 staat voor Licht! Door een waarde-oordeel te hebben (en dat is goed en kwaad) veroordelen we ons zelf! Maar als we naar ons zelf gaan kijken vanuit het gegeven dat Licht niet kan bestaan zonder Donker, dan voelt dat heel anders. We mogen de polariteit is onszelf accepteren als een gegeven (gesymboliseerd door het in elkaar laten haken van de 6 en de 9, waardoor in het midden ook weer de 8 van de onsterfelijkheid ontstaat) en ons ego koesteren. Want slechts door ons ego zijn we in staat om te groeien! Ik stel daarom voor om zodra de mensheid dit begrepen heeft de bijbel als een relikwie ergens op een mooie plaats op te bergen en De Grote Van Dale te herschrijven!

  26. @ Dawn

   Je hebt zeker gelijk dat de mensen zelf creatief moeten wezen om echte veranderingen te weg te brengen.
   We zijn niet allemaal gelijk. Dus voor een hele boel mensen is zo een demonstratie tegen de banken en voor rechtvaardigheid al een hele opgave.
   Dat we voorzichtig moeten zijn (achter ieder struik een nwo mannetje) is wel duidelijk maar als je de massa wilt ‘overtuigen’ dan moet je echter ook bedenken dat dit eventueel nog een tijdje gaat duren.
   Als we nu weer zo doen alsof het allemaal geen nut heeft of dat je ‘fout’ bent als je daar staat dan maak je mensen voor die nu pas de klokken luiden alleen maar onzekerder.

   Misschien moeten we een bijeenkomsten-tournee door het land organiseren waarin we alle belangrijke punten bespreekbaar maken. Presentaties in gemeente(buurt)huizen, folders in de brievenbus met informatieve vragen….
   Ik persoonlijk zou dit wel goed vinden maar wat zouden onze bestuurders hierover denken? Zouden ze dit wel willen?
   Soms wordt ik wel een beetje moe van hoe het allemaal gaat.

  27. Het getal 666 van het Beest……………. houdt daarom voor mij in dat zolang we een waarde-oordeel vellen over het donker, het getal 6 (zie punt 38.29), we feitelijk ons zelf veroordelen en daarmee het Beest in onszelf in stand houden (het donker versterken, het getal 666) Net zo min als de Zon zijn Licht kwijt zou kunnen als er geen Aarde was, net zo min kan de Aarde tot wasdom komen als er geen Zonlicht zou zijn! Dat geldt precies eender voor de mens. We mogen ons ego koesteren (de polatiteit van licht en donker)zonder oordeel, want dan pas komen wij tot volle wasdom en worden wij weer Meesters over ons Eigen Leven!

  28. Guido, ik begrijp de strekking vann het artikel heel goed en ik heb ook heel lang zo gedacht. Mar nu voel ik zelf dat ik Uw Wil Geschiede (mijn Hogere Zelf, lees het Licht) en Mijn Wil Geschiede (mijn ego, lees het Donker) met elkaar in evenwicht mag brengen. Dat is voor mij ten diepste de betekenis van ” het bruiskleed weven” hier op Aarde. Anders zou voor mij de betekenis van mijn leven op Aarde niet meer ZINVOL zijn!

  29. Guido, sorry te snel conclusies getrokken, Mijn Wil Geschiede (mijn ego, mijn schaduwkant) wss even niet in evenwicht met Uw Wil Geschiede. De essentie van het artikel, nu ik het volledig gelezen heb, deel ik volkomen! We mogen weer spelen/dansen met het schaduw en het licht!

  1. Na de tanks en F16 upgrades t.w.v. € 450 mio welke overhaast werden uitgelegd als “gratis” beschikbaar gesteld door de VS vorige week, gaan er nu geluiden rond dat Frankrijk “gratis” Stealth Fregratten gaat leveren aan Griekenland…

   Gaat lekker zo, Duitsland op zijn achterste benen en zoals ik een paar weken geleden al voorspeld heb dat Duitsland de stekker gaat trekken en al Marken aan het printen is, zou hierdoor wel eens een bevestigend licht kunnen gaan werpen.

   http://ejbron.wordpress.com/2011/10/16/fransen-willen-gratis-stealth-fregatten-leveren-aan-griekenland/

   Something Wonderful Is Coming…

 28. Naast de oproerpolitie zijn bij de Wall Street protesten nu ook eenheden te zien die moeten optreden bij een Chemische of biologische aanval/incident!
  Is dit de opzet naar een False Flag operatie??
  Een nieuwe 9-11?
  Een aanval op vredelievende protesterende Amerikaanse burgers, zal een enorme wereldwijde verontwaardiging teweeg brengen.
  Het land dat hiervoor verantwoordelijk zal worden gehouden is natuurlijk Iran.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YYh8oaGKSkI#!

  1. Ik kom er net achter, dat Bisschop Richard Williamson behoorlijk controversieel is, naar aanleiding van minimalisering van de Holocaust.
   Had ik eigenlijk even eerder moeten uitzoeken.

   Op de batch staat:CERTO OCCULTIS HOSTIS…= TO CONTEND SECRETLY AN ENEMY OF THE STATE?? OK, WHO IS THE ENEMY? US?

 29. Sneeuwwitje en de 7 virtuele multi dimensionele groene ka kobolden, het was weer gezellig op Zondag avond, en vooral ook Informatief en wetenswaardig, Not, heulen met de vice vieze rikjes, om het effect diep onder de gordelroos waarschijnlijk, geen echte vriendschappelijkheid, het gaat er om dat ze zich niet tussen het gepeupel begeeft Monica,

  prinselijke gemalen op witte paarden en dito spandoeken met rode letters geeft zo’n gedoe en gesmeer, nee dan de 17 geboden, je moet binnen blijven met je gezicht onder de zwarte lappen en barteren only for alleen voor woe mansen met een snor op de bovenlip in de eigen equivalent bivalente smachtende gelijkgestemde ontstemde zielige Skype kring en een beetje nabomen over 25 jaar geleden toen Osho nog de baas was en alles mocht tot de overgang, Squaring de circle, gehuld in stilzwijgen, de wan waan orde achter de orde, stoer hoor.

  Only for Woe mansen en de prick van dick omdat het zo goed uitkomt, dat je overal overheen kletst, die nieuwe wereld waar Eye het over had, dat het misschien toch niet zo goed afloopt, dat we zo 1 zijn, dat we met z’n allen in een face net para sluimer staat rondwaren als een geselecteerde onteerde elektro blubber bol zonder geslachtelijke individualiteit dusz een soort horror NwO Nieuwe Ouden in de soos van Moos, zuurder en platter dan ooit, het derde geslacht, de ideale werknemer zonder overbodige Con t–akten van berouw

  Gelukkig is Mirakel er nog met ondergrondse explosieve onthullingen in Zwitserland, voelt zoveel lichter eerlijker en vrolijker, van haar mogen we er nog wel wezen, de gemalen met gevoel en sentiment, ruwe bolsters blanke pit

  Eye for an I;

  16 oktober 2011 om 22:22

  ‘Arthur C Clarcke, Childhood’s End uit 1953’

  http://www.wanttoknow.nl/overige/disclosure-in-volle-gang-jouw-keuze-angst-of-liefde/comment-page-2/#comment-67861

  1. Griekenland ligt wel het dichtst bij het midden-oosten als daar de pleuris uitbreekt . Hoeft Frankrijk zijn vingertjes niet opnieuw vuil te maken op andermans terrein .

  2. Onderonsje gemaakt tussen Israel en Griekenland via Frankrijk zodat Griekenland Turkije in de smiezen kan houden wat Israel weer goed uitkomt want Turkije vinden ze niet zo lief meer en omdat Turkije sympathie heeft voor Gadaffi en zij verder de banden aanhaalt met islamieten staten als Iran,

   Zo, is het koude oorlog cirkeltje in de Middelandse Zee weer rond…

   Duitsland stapt direct uit de € na deze Franse streek en hopakee…

   Something Wonderful Is Coming… hou vooral 20 en 21 oktober in de gaten…

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.