Advertentie

Wybren van Haga en de 1984-realiteit..!!


X

X
Wybren van Haga en de 1984-realiteit..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Je kunt van alles partij-politiek tégen deze man hebben en/of geen boodschap hebben aan FvD, zodat je geen enkele boodschap van ‘die kant’ wenst te zien. Maar je kunt -en dat is meer ons karakter- beter proberen INHOUDELIJK mensen op hun daden en woorden te beoordelen. Als dat beoordelen al überhaupt nodig is..! Maar in dit geval willen we je toch even vragen naar dit filmpje te kijken van een toespraak in de Tweede Kamer deze week, tijdens het avondklokdebat, van Wybren van Haga. Voor veel mensen een ‘ordinaire huisjesmelker’, wat inhoudelijk gebaseerd is op het feit, dat deze man -zoals dat heet- onroerendgoed-exploitant is.

Maar nogmaals, als je de framing van Van Haga even weglaat, komt zijn boodschap haarfijn bovendrijven. En ja, DIE willen we je graag aanbieden. Geen lang artikel nodig, niet veel woorden ter introductie. Kijk en luister en trek je eigen conclusies..!

1 gedachte over “Wybren van Haga en de 1984-realiteit..!!

  1. Veel van dit soort zieke maatregelen komen voort uit het kopieergedrag wat Vernederland dekt te moeten hebben ten opzichte van omringende landen. Heeft geen nut en draagt niets bij maar werkt als het zoveelste afknijpmiddel om maar mensen te kunnen dwingen om zich te laten inenten. Maar bedenk dat wat Flavio Pasquino al zei,” na injectie 1 komt er altijd weer een 1.1 en dan de 1.2, 1.3, 1.4 etc. Steeds maar weer updaten want er wordt altijd wel weer een andere gemuteerde variant gevonden(bedacht) Om opnieuw de angst aan te wakkeren.
    Daar komen we nooit meer vanaf. Dit is ook op bedekte wijze gezegd dat de inenting geen 100% duurzame en effectieve methode kan zijn dus het verdienmodel blijft daarmee ook in stand. De angstdreiging en de ‘maatregelen’ waarmee de staat zich steeds verder van het volk vervreemd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.