Advertentie

De realiteit van Illusie..!x

De realiteit van Illusie

 2020 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Vanaf het moment dat het bewustzijn van de mensheid hierop aarde is gehackt, zijn er meerdere machten in het spel geweest, die hier de lakens uitdeelden. De aarde, is een zeer geliefde planeet in het universum, in verband met zijn strategische ligging. Deze machten bestaan zowel uit reptilianen, als beschavingen die er uitzien zoals wij. De machtigste overheersers, zijn de reptilianen afkomstig van Orion. Het ‘leger van URR’, afkomstig van Sirius, en die er uit zien als wij mensen, zijn door hun aangesteld, om de macht hier te kunnen handhaven.

Deze reptilianen gebruiken de mensheid als slaaf en als voedsel. Ze leven zowel van onze negatieve emoties, veroorzaakt door stress, angst en trauma, als ook, van het letterlijk consumeren van de mensen zelf. De beschavingen die er zo uitzien als wij, zijn het contact met de Bron kwijtgeraakt. Het zijn super intelligente wezens, die nauwelijks nog in staat zijn om te voelen. Alles vindt plaats vanuit hun intellect. Hun samenleving bevat een hiërarchische piramide structuur, die we nu ook hier op aarde terugvinden.

Dit staat haaks op de vrije wereld, waar een volledige gelijkwaardigheid bestaat tussen alle levensvormen. Het zijn meesters in technologieën, maar omdat ze het contact met de bron zijn kwijtgeraakt, niet langer in staat om te scheppen. Om te voorkomen, dat we ontdekken wie wij wèrkelijk zijn, wordt er zeer geavanceerde technologie ingezet. Denk hierbij bijv. aan de witte tunnel, waar mensen, wanneer hun aardse lichaam is overleden, doorheen worden geleid.

Die tunnel, wist alle herinneringen uit dit leven, waarna de mensen, die niet bewust waren tijdens hun leven hier, opnieuw geboren zullen worden, in exact hetzelfde leven. Dit proces heeft zich bij de meeste mensen misschien al honderden keren herhaald. Dit verklaard ook de ‘Deja Vu’s‘ die je kunt hebben, of, dat je mensen herkent, die je in je huidige leven nooit eerder hebt ontmoet. We zijn hier in een identiteit gedrukt, van iemand die we helemaal niet zijn, maar waar we keer op keer in worden teruggeplaatst.

Het is te vergelijken met een rol, die je krijgt in een toneelstuk, en die steeds opnieuw blijft spelen. De échte mens, is voortgekomen uit de frequenties van al het organische leven bij elkaar opgeteld. En kwantum fysica laat ons zien, daar waar aandacht naar toe gaat en waar bewustzijn aanwezig is, dit een effect geeft vanuit het veld. Andersom werkt dit ook. Word jij waargenomen vanuit een ander veld, dan heeft dit een effect op jou. Hierdoor verandert de afgifte van jouw DNA in het veld.

Ons DNA, een blijvend mysterie in materie en.. licht..
DNA, is namelijk niets anders dan ‘aandacht’. DNA, is een uitbeelding van jouw aandacht. Gebeurt dit in harmonie, dan wordt het DNA van die ander, verrijkt met jouw DNA. Dus met jouw waarneming. Jouw bouwtekening wordt actief in die ander. En wordt er iets van iemand anders in jou neergelegd, wat natuurlijk tegelijkertijd plaatsvindt, dan is het heel belangrijk dat jij je daar bewust van bent. Is dit niet het geval, dan kan het zijn, dat je wordt ontvoerd, en ergens anders naar toe wordt gebracht.

Dit, is wat de mensheid hier op aarde is overkomen, en hoe we hier vanaf onze geboorte al gevangen worden gehouden. We zijn ons niet langer bewust wie we werkelijk zijn, en leven dus momenteel in een beperking. Als dit besef goed tot je door dringt, is het heel belangrijk dat de vraag gesteld gaat worden, wat er zal gebeuren als we in contact gaan komen met beschavingen, die dàt stukje DNA representeren, wat bij ons, door de machthebbers hierop aarde, is uitgezet.

Tartarië, een bewijs van de kracht..
Zij hebben namelijk een technologie ingezet, dat ons bewustzijn beetje bij beetje heeft uitgezet. Hierdoor waren we niet langer in staat om ons DNA te herproduceren in ons oorspronkelijke lichaam. Ons bewustzijn, werd vervolgens opgevangen in een omgevormd lichaam van andere intelligenties. Dit heeft ons na een lang proces, gebracht naar waar we nu zijn. De enorme kracht van waarneming, is de belangrijkste reden, waarom alles achter de schermen, in het geheim plaatsvindt. De machthebbers proberen kost wat kost te voorkomen, dat hun acties en daden worden waargenomen, omdat alles, door die waarneming, een andere uitkomst zal gaan krijgen.

Met de geraffineerde betiteling ‘virtual reality’, doe je als dát waar we nu in leven, dé realiteit is.. Maar met deze ’techniek’ kijken we ws. naar een spiegel van ons eigen bestaan in dit Aardse veld..!!

Sinds de vernietiging van Tartaria begin 19de eeuw, is de mens in een vrije val terechtgekomen, met als doel het menselijk bewustzijn op aarde volledig te vernietigen. (HIER) Sinds die tijd, is er zo veel veranderd. Het is nauwelijks voor te stellen, dat we ruim 200 jaar geleden tot dingen in staat waren, die we vandaag de dag voor onmogelijk houden. Zo hadden de mensen vòòr die tijd, beschikking over vrije energie; waren gezond; hoefden niet te eten; en konden reizen via geluidsgolven, door kosmos en tijd.

Ons brein functioneert als een processor, die de omgeving verwerkt. Dat is zijn enige taak. In de 2de helft van de 19de eeuw is er door de Illuminati/ Cabal/ DeepState, een ‘realiteit van illusie’ gecreëerd. Het is de illusie, die we momenteel waarnemen. Dit, is dus niet onze echte werkelijkheid. Om deze planeet volledig in te kunnen pikken, hadden de Illuminati/DeepState, een agenda klaarliggen, die vanaf dat moment, stap voor stap is uitgerold. 90% Van de Tartaarse bevolking is omgebracht, in de periode tussen 1750 en 1815.

Hiermee waren de machthebbers in staat, een volledig verzonnen geschiedenis te introduceren, omdat er nauwelijks nog getuigen in leven waren, die het tegendeel konden aantonen. Ditzelfde, zijn ze opnieuw van plan met behulp van de Covid-19 vaccins en hun ‘grote reset’. Hun huidige plan, is alle mensen te gaan chippen. Die chip, zal fungeren als bankpasje; digitaal paspoort; houd je gezond waardoor je een stuk ouder zal worden; geeft je toegang tot het kwantuminternet; maar houdt je volledig onder controle.

Je zult dan geen stap meer kunnen zetten, zonder te worden opgemerkt. En word je opgemerkt, omdat je volgens hun iets uitvoert tegen hun regels in, dan wordt je losgekoppeld van die chip. Hierdoor, zal je niet langer toegang tot je bankrekening, ben je niet langer in staat om te reizen, en zul je eindigen in de FEMA-kampen, die in China al, aan miljoenen mensen het leven hebben gekost.

’Vrije energie’ werd begin 19de eeuw verboden.
Hiervoor in de plaats, kwamen de fossiele brandstoffen, waarmee ze de mensheid volledig afhankelijk wilden maken. Dit bracht een enorme industriële revolutie op gang, die door kinderarbeid werd aangestuurd. De machthebbers konden hier flink aan verdienen, en tegelijkertijd, waren ze in staat, de natuurlijke balans op aarde volledig te ontwrichten. Alle reuzenbomen werden gekapt, en de aarde werd aan de binnen- en buitenkant volledig kaal geschraapt.

Dit laatste, is heel duidelijk zichtbaar wanneer je over Zuid Afrika vliegt. (HIER) In de afgelopen decennia is de aarde overspoeld met plastic. Per jaar, komt er meer dan 11 miljoen ton aan plastic afval in zee terecht. Dit verteert niet, maar valt uit elkaar, in steeds giftiger wordende kleinere stukjes. Dat kost miljoenen vissen, vogels, zeeschildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen het leven.

Leylijnen rondom de Aarde

Alle kerken en kathedralen, gelegen op krachtige kruispunten van leylijnen, kregen een nieuwe status.  Voorheen hadden ze gefunctioneerd als stations, vanwaar je overal in de kosmos en tijd naar toe kon reizen. Nu werden het godshuizen, waar de religies met een straffende god gepredikt werden, met als doel, mensen volledig onder controle te kunnen houden. Hiermee, werden de eerste grote stappen gezet om de scheppende vermogens van de mensheid op aarde, aan banden te leggen.

In dezelfde periode werd voedsel geïntroduceerd.
Dit veranderde  het darmgestel van mensen, waardoor toiletten noodzakelijk werden. Omdat mensen tot die tijd geen voedsel nodig hadden gehad, bestonden er dus geen toiletten, dat de reden is, dat je ze in oude kastelen en paleizen niet tegenkomt. Als gevolg van het ontbreken van toiletten, en de zeer onhygiënische omstandigheden die hier uit voortvloeiden, ontstonden nieuwe ziekten, waar velen aan overleden.

Het voedsel werd door de eeuwen heen, als maar uitgebreid. Toen iedereen hier aan gewend was, werden eind 20ste eeuw supermarkten geïntroduceerd, die genetisch gemodificeerde voeding begonnen te verkopen. Ze verdreven de kleine winkeliers, door voedsel aan te bieden, dat een stuk voordeliger was. Dat deze kwaliteit niet kon tippen aan datgene wat de kleine winkeliers leverden, werd door de mind control van de reclames op TV, weggevaagd.

‘Staatsieportret’ van de rijkste man die ooit op Aarde leefde: John D. Rockefeller. Zijn manipulaties, afpersingsmethodes en megalomane machtsgeilheid waren de motor achter zijn ‘succes’..! De man die natuurgeneeskundig onderwijs de nek omdraaide en verving voor petro-based medicine..

De televisie begon de mensheid, vanaf de jaren zestig, meer en meer onder hypnose te houden. De natuurvolkeren wereldwijd, die nog toegang hadden tot de oorspronkelijke kennis, werden uitgeroeid door mysterieuze virussen, die heel ‘toevallig’ de kop op staken, nadat ze waren bezocht door Europese delegaties op rooftocht. Ook kregen ze missionarissen op bezoek, waarbij ze de keus kregen om te worden omgebracht, of zich laten bekeren tot het christendom. De ‘Rockefeller foundation’, maakte korte metten met de ‘natuurgeneeswijzen’, en zij introduceerden ‘Big Pharma’. De synthetische medicatie en vaccins werden geïntroduceerd, met als doel mensen ziek en afhankelijk te maken.

Tegenwoordig, is het weer naar het andere uiterste doorgeslagen, en mag je niet meer ziek worden. En wordt je ziek en overlijd je daaraan, dan heb je ‘Covid’, zelfs als dit het gevolg is van een auto ongeluk. Realiseer je goed, dat corona niets anders is dan een stevige griep. Het is een natuurlijk middel, gecreëerd door moeder Aarde, om je afweersysteem een boost te geven. Krijg je koorts, omarm het. Zolang deze niet boven de 40° C. uitkomt, laat het zijn gang gaan, zonder in te grijpen. Het schoont je lichaam op van, alle ‘niet’ lichaamseigen stoffen. Je zult er vele malen sterker en fitter uit tevoorschijn komen.

Teststaaf met verborgen nanochip-robots

Als het aan de DeepState ligt, zal het laatste lijntje, dat ons verbind met de ‘Vrije wereld’, door de PCR-test en het Covid vaccin verbroken gaan worden. De PCR-test is voorzien van Nano robots, die via de teststaaf worden geïmplanteerd in de hersenbloedbarriere, boven in de neus. Deze nano-robots zenden een frequentie uit, die verhindert dat je nog verbinding kunt maken met het krachtveld van de Force, dus met de godskracht.

Kijk naar deze tekst uit een boek van Rudolf Steiner ‘De val van de duisternis’.

In 2005 werd er al een presentatie in het Pentagon gegeven, waarbij vaccinaties werden getoond, die de mensheid loskoppelt van de godskracht. Zowel de PCR-test als het vaccin, maken de ontvanger steriel. Het gaat zelfs zo ver, dat een jongeman die gevaccineerd wordt, met zijn zaadcellen, een niet-gevaccineerde vrouw, permanent onvruchtbaar kan maken. Gaat ze dit lukken, wat niet het geval is, dan hebben ze het menselijk ras van oorsprong, hierop aarde, volledig vernietigd. De mens, zal vervangen gaan worden door de ‘transhumane’ mens, die zich enkel nog door middel van klonen, zal kunnen voortplanten.

Communicatie is daadwerkelijk ‘krommunicatie’…
Onze manier van ‘communicatie’, is volledig gecorrumpeerd door middel van geavanceerde technologie. We zijn gaandeweg van het geschreven woord, naar het uitgezonden visuele woord geschoven. Eerst kwam het in de vorm van het telegram; vervolgens de televisie; en nu het huidige internet. De DeepState begreep heel goed, dat degene die de controle over de boodschap heeft, de controle over de illusie bezit. Wij denken, dat die illusie onze echte wereld is. We worden overspoeld met cijfers en getallen, die we accepteren als de waarheid. De oorsprong van deze cijfers zijn echter regelrechte leugens.

Er is ons wijsgemaakt, dat de wereldbevolking bestaat uit ongeveer 8 miljard inwoners. Nederland, zou volgens een officiële telling in 2019, bijna 17,5 miljoen inwoners tellen. Deze getallen kunnen echter nooit worden bewezen; de enige echte realiteit, die we waarnemen, is wat we in het NU kunnen zien. Alles wat namelijk buiten jouw realiteit plaatsvindt, zijn slechts energie- en informatiegolven, die pas weer vorm zullen krijgen, wanneer jij ze waarneemt.

Dat inwoneraantal, heeft dus niets met de echte realiteit te maken. Ook begrepen ze rond 1850 al heel goed, dat het spel dat gespeeld werd, gekoppeld was aan de informatie die werd verspreid. We nemen hierbij het volgende voorbeeld: Wanneer er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven, waar dan ook ter wereld, dan moet er over worden gestemd. Maar wat, als er gesjoemeld is met het aantal kiesgerechtigden, om een specifiek doel te kunnen bereiken? Wat, als de heersende partijen gebruik maken van een ‘X’ aantal stembiljetten, dat op naam staat van mensen, die helemaal niet bestaan of al zijn overleden?

Op die manier zullen ze altijd verzekerd van de overwinning, waarmee ze hun agenda uit kunnen rollen. Dit is precies, wat er al sinds lange tijd, wereldwijd aan de hand is, en wat nu bij de laatste verkiezingen in de VS, eindelijk aan het licht aan het komen is. De overwinning van Trump, tijdens de laatste verkiezingen begin november, was zo overweldigend, dat hij, ondanks de ruim ingecalculeerde fraude van de Democratische Partij, toch de meeste stemmen kreeg. Op zo’n grote overwinning hadden ze niet gerekend.

De stemmachines bevatten programma’s, die op afstand bestuurd kunnen worden. Op die manier zijn ze in staat stemmen om te zetten, die, die partijen zullen laten winnen, die nodig zijn om de bestaande agenda uit te rollen. Toen dit niet het gewenste resultaat opleverde, werd het tellen van de stemmen in verschillende staten stopgezet. Een aantal uren later, bleek ineens, dat Biden daar als grote winnaar naar voren kwam. Rara, hoe kan dat…… Dat hier iets niet klopt mag voor de meeste mensen duidelijk wezen.

De militaire grootmachten ontstonden op exact dezelfde wijze. Op papier werden er zonder blikken of blozen, miljoenen militairen bijgeplaatst, die in het echt helemaal niet bestonden. In de film ’The Matrix’, wordt die illusie prachtig aangetoond. Iedere keer wanneer ‘Neo’ vanuit de echte wereld terugkeert in de Matrix, zie je alleen maar cijfers. De eerste keer dat dit plaatsvond, werd hij wakker in een ruimte, waar hij vastgeplugd zat aan allerlei draden. De plug, die aan de achterkant van zijn hoofd zat, dat is de ‘Matrix’ .

Dat is onze iPhone/ televisie, dàt is de illusie, waar we in leven. Dit wordt door het brein waargenomen, als zijnde een echte realiteit. Wanneer Neo zich loskoppelt, krijgt hij enorme afkickverschijnselen, herkenbaar??? Hij realiseert zich, dat hij een onderdeel was van een volledige artificiële realiteit. Wij denken, dat we nog zuurstof inademen, maar dat is niet het geval. We denken, dat de realiteit om ons heen echt is, maar dat is niet het geval.

Trump, is te vergelijken met ‘Morpheus’.
Hij probeert momenteel de mensheid wakker te schudden uit de wereld van de illusie. Dit gebeurt in fases, omdat vele mensen anders in een shock zullen raken wanneer ze gaan ontdekken, dat alles een illusie is. Kijk maar eens om je heen hoeveel mensen Trump, nog steeds, als de grote slechterik zien. De Matrix heeft ze volledig onder controle.

Dat we in maart, ongeacht in welke tijdlijn we verblijven, een geheel andere wereld in zullen glijden, is voor de meeste mensen ondenkbaar. Ik kan het steeds duidelijker voelen hoe we teruggezet gaan worden naar het punt halverwege de 18de eeuw, de tijd, waar de mensen nog toegang hadden tot ‘vrije energie’; een ‘perfecte gezondheid’; en konden ‘reizen door kosmos en tijd’. De bewijsstukken dat dit mogelijk is, heb ik in de afgelopen jaren voorgeschoteld gekregen. Alleen wist ik toen niet, wat ik nu wel weet.

De terugkeer van onze/de grootouders…
In 2009 heb ik deelgenomen aan de ‘Return of the Ancestors’ in Arizona, VS. Dit was een bijeenkomst waar meer dan 100 stamhoofden, van over de hele wereld, samen zijn gekomen, om over de huidige toestand van de aarde te spreken. Daar, kwam ik voor het eerst in contact met de ‘Kogi’s’en Arhuaco’s, twee van de drie Indianen stammen, uit de Sierra Nevada in Colombia, waar nog Mamo’s geboren worden, die beschikken over gaven, die we hier in het westen voor onmogelijk houden.

Zo zijn ze bijv. nog in staat om door ‘kosmos en tijd’ te reizen. Van te voren is het altijd bekend, wanneer er opnieuw een Mamo wordt geboren. Deze kinderen, worden tot hun 9de jaar in het donker gehouden, en krijgen enkel wit voedsel te eten. Deze, voor ons zeer bizarre maatregelen, zijn nodig, om de gaven intact te houden. Vanaf hun 9de jaar, zijn ze voldoende geïntegreerd, om vervolgens in deze realiteit hun gaven voort te kunnen zetten.

Deze Mamo’s kauwen gedurende de hele dag op cocabladeren. Hiermee houden ze hun geest scherp. Tot 1989, wist niemand van hun bestaan af. In die periode, begon de gezondheid van ‘Moeder Aarde’ dusdanige ernstige vormen aan te nemen, dat ze besloten naar buiten te treden, om de mensheid te kunnen waarschuwen. Hun boodschap bracht van alles in beweging bij mij. Het ontroerde me diep, toen ik zag hoe ze met de natuur en de dieren omgingen. Ze waren letterlijk in staat om met beiden te communiceren.

Aan het einde van de bijeenkomst, bood ik mijn diensten aan en een half jaar later, kreeg ik een mail met de vraag of ik bereid was een nieuwe, door de BBC gemaakte, documentaire over de Mamo’s, in Nederland te lanceren. De documentaire bevatte een duidelijke boodschap waaruit bleek, dat als we op deze voet doorgaan, er rond 2025 niet langer leven mogelijk is op deze planeet.

Een bijzonder proces..
Natuurlijk was ik bereid dit te doen. Binnen twee weken kwam er opnieuw een mail en werd me gevraagd of ik bereid zou zijn, een evenement te gaan organiseren voor Nederland en België. Een groepje van enkele Mamo’s zou hier bij aanwezig willen zijn, en overkomen uit Colombia. Mijn antwoord was onmiddellijk “Ja!”. In de maanden die daarop volgenden, was ik getuige van een heel bijzonder proces.

Mamo’s tijdens een bezoek aan Leuven, België

De Mamo’s. die een jaar daarvoor, voor het eerst in het buitenland waren geweest, regelden alles vanaf hun berg. Ik hoefde nauwelijks iets te doen. Ze droegen de locaties aan, en alles verliep vlekkeloos. Pas later drong het tot me door, dat zij natuurlijk nog in staat waren, om overal naar toe te reizen, zonder vliegtuig. Ze hadden Nederland en België van te voren volledig verkend, voordat ze hier, vervoerd in een ‘echt’ vliegtuig, voet aan de grond zetten..!

In Nederland logeerden ze op de hoge Veluwe, op een landgoed van een vriendin. Gelijk bij aankomst, kregen wij de opdracht om een stukje treinrails te regelen. Dit, hadden ze nodig voor hun ceremonie. Maar waar haal je in vredesnaam, zo gauw een stuk treinrails vandaan? Tijdens de tweede dag van hun verblijf, hebben we, door de stromende regen, met zijn allen een prachtige wandeling op het landgoed gemaakt. Op een gegeven moment kwamen we langs een boerderij, midden in het bos, waar een smid werkzaam was. Tot onze grote verbazing, bleek hij een stukje treinrails op zolder te hebben liggen, dat we mee mochten nemen! De 10 dagen dat we met hen zijn opgetrokken, zaten vol met dit soort toevalligheden en was een hele bijzondere belevenis.

Ruim anderhalf jaar geleden, kreeg ik bezoek van een cliënt afkomstig uit Bosnië. Ik zat midden in een vastenperiode van 10 dagen, om mijn afweersysteem weer een flinke boost te geven. Tijdens die periode, dronk ik enkel water en al mijn urine. Op deze zelfde manier had ik in 1999 mijn kankerproces weten te keren.
Tijdens haar bezoek, kwam het vasten ter sprake en vertelde ze mij dat er in Bosnië nog vele oude mensen wonen, die nog nooit van hun leven hebben gegeten. Ook dit was weer een aanwijzing, dat er flink gerommeld is met onze realiteit.

Ontwaken uit de illusie van manipulatie en onderdrukking..!
Door de Covid en de lockdown, ontwaken steeds meer mensen uit die illusie. Het is een proces dat niet meer te stoppen is. De mensen beginnen de leugens van de MSM/Main-Stream-Media te doorzien. Ze ontdekken welke macht de sociale media heeft, die momenteel iedereen, die met ‘de waarheid’ naar buiten treedt, censureert. Hoe meer we in staat zijn onszelf te trainen, permanent aanwezig te komen in ons lichaam, hoe sneller we in een hogere trilling komen. We moeten weer durven voelen. De linkerhersenhelft, dus het rationele denken, dient weer ondergeschikt gemaakt te worden aan het voelen.

Door permanent en volledig aanwezig te zijn in ons lichaam, zorgt ervoor, dat we op een veilige manier kunnen waarnemen. Hierbij moeten we de ‘tolerantie’ en de ‘aandacht’ vasthouden voor de ander, want daarmee voorkom je, dat je door die ander overgenomen kunt worden. Neemt die ander jou eveneens waar vanuit een ‘krachtveld van tolerantie’, dan is deze gelijkwaardig. Is dit niet het geval, dan zal die ander zich onmiddellijk terugtrekken, omdat het kwantum fysisch geraakt zal worden door jouw waarneming of DNA-kracht. Hij/zij zal willen voorkomen, dat jouw kracht in hem/haar gedupliceerd wordt.

Dit, is waarom aandacht; tolerantie; focus; en ruimte voor elkaar, cruciaal zijn. Op deze manier, zullen we weer de informatie tot ons krijgen uit de ‘vrije wereld’. Hier kunnen geen channelings aan tippen. Als we in verbinding staan met onszelf en het aandachtsveld van het humanoïde bewustzijn, en we richten ons op het goddelijke informatieveld, dan zal die kracht zo sterk zijn, dat het ons van binnen uit, gaat informeren in onze eigen taal. Hiermee, keert de alwetendheid weer terug.

Als we ons richten op een andere intelligentie, dus niet afkomstig van deze aarde, dan wordt er een koppeling gelegd tussen jou en die ander, waardoor je onmiddellijk de informatie van die ander, in jezelf kunt lezen. Je weet dus per direct met wie je te maken hebt. Mijn ‘ik’, die ik wezenlijk ben, is niet dit lichaam. Wie ‘ik’ wel ben, is terug te vinden, in zowel het lichaam, als in het veld. Dit, is dus van twee kanten te benaderen. En realiseer je goed, dat pas alles ècht mooi wordt, als jij er met aandacht naar gaat kijken. Hiermee maak jij het zichtbaar. Je bedekt het met jouw DNA. Dit is een golf, die zich momenteel planetair aan het bewegen is, en waar jij deel van uit kunt maken. Dus kom in beweging……

Harriet Algra (dec. 2020)

www.totalhealthfoundation.nl

 

Bronnen, links, vermeldingen:

de-schokkende-waarheid-rondom-buitenaards-contact/

bitcoin-ben-the-ds-created-the-illusion-to-control-the-world-now-its-being-destroyed/

Steriliteit door vaccins https://youtu.be/iZlFxEz7UVc

Life Force sept. 2020 Life Force Meeting https://youtu.be/RMhxv_etLAA 

Pentagon in 2005 heeft vaccinatie ontwikkeld die de mens loskoppelt van de godskracht https://youtu.be/_rsIeGnKqsI

3 gedachten over “De realiteit van Illusie..!

 1. Lieve Harriet, dank wederom voor je artikel en je uitleg, ik lees al je artikelen met een diep onderbuikgevoel van resonantie. Graag kom ik in contact met je. Begrijp als je daar voorzichtig in bent. Je kunt bij Ellaster mijn artikelen lezen onder het pseudoniem ‘Tara’. Dank voor je prachtige bijdragen!

 2. Hallo Harriet,
  je begint met de bewering, dat het bewustzijn hier op aarde collectief gehackt is. Volgens mij kan het bewustzijn niet gehackt worden. Het is altijd aanwezig, ook al is het in beslag genomen of geeft het aandacht aan verschillende aspecten van het leven. Als persoon kun je je bewust zijn van je fysieke verschijning, je lichaam (aarde element), of van je denken, gedachtenstructuren, herinneringen en fantasien (lucht element )of je gevoelswereld, je emoties (water element) of je bewustzijn kan gericht zijn of in beslag genomen worden door je passie, een vurig verlangen (vuur element) Zelfs in je slaap is “bewust zijn” aanwezig, anders zou je je dromen niet kunnen waarnemen en herinneren.

  Het bewustzijn kan natuurlijk wel gemanipuleerd worden in een illusie-wereld, doordat het gericht is op informatie van buiten die onwaar is en mensen opzettelijk in een panik toestand framen.
  Dit is wat er massaal gebeurt in deze corona gekte. Bijna alle berichtgeving is er op gericht mensen voortdurend in een overlevingsangst te houden, waardoor onze reptilien-mind onbewust al onze aandacht krijgt. Het is het oudste gedeelte van onze hersenen, die verantwoordelijk is voor autonome lichaamsfuncties, zoals onze hartslag, onze ademhaling, verteren van voedsel enz, enz. Bij overlevingsangst reageerd dit kleine gedeelte van onze hersenen op volle toeren en neemt bijna ons totale bewustzijn in beslag. Om de psychische manipulatie achter de schermen, die nu gaande is te kunnen begrijpen is het raadzaam ons meer te verdiepen in de aspecten van deze reptilien-mind.

  Al een tijd terug heb ik een lezing gemaakt getitelt “der Mensch und sein Reptilien gehirn”, waarin stap voor stap de functies en eigenschappen hiervan worden toegelicht. Deze lezing is helaas in het duits, maar is actueler dan ooit. Voor mensen die duits verstaan is het een aanrader.
  Hier is de link: http://totalartoasis.net/wp-content/uploads/2019/02/Der-Mensch-und-sein-Reptiliengehirn-Video-auf-VimeoLow.pdf

  Vriendelijke groeten: Coen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.