Advertentie

OPROEP ‘HPV-stop!’ aan de Tweede Kamer


Anneke Bleeker en Frides Laméris en vele, vele anderen maken zich  ernstig zorgen over het volledig eenzijdige beleid van de Nederlandse overheid inzake het HPV-vaccin. Een experimenteel vaccin, waarmee jonge meiden worden ingespoten. Wellicht wordt je er een beetje moe van, hier op de site telkens te worden geconfronteerd met dit onderwerp, maar wij vinden het van het grootste belang, dat deze zaak aandacht krijgt..!!

Plaatsten we hier deze week al een uitgebreid artikel, waaruit gewoon keihard blijkt, dat de Nederlandse bevolking en met name de ‘doelgroep voor het HPV-vaccin’, KEIHARD WORDT VOORGELOGEN, nu is het steeds duidelijker aan het worden, dat er in de wereld grote weerstand aan het groeien is tegen dit volstrekt bizarre experiment.

Want welke ouder laat zijn dochter nou inspuiten met een experimenteel vaccin?
Welke overheid laat een experimenteel vaccin nou gewoon toe?
Waarom laat een overheid dit toe?

Beseffen we met z’n allen eigenlijk wel dat Big Pharma, niets anders is dan een INDUSTRIE,
die geld en macht als bedrijfsdoelstellingen heeft..?

Wat is de invloed van de gladde, steenrijke lobby van deze farmaceutische INDUSTRIE?

Beseffen we dat de farmaceutische INDUSTRIE en de bevolking dus een VOLSTREKT tegengesteld belang hebben..? Waar het mensen zoals jij en ik, gaat om natuurlijke gezondheid, onafhankelijk advies en zo weinig mogelijk kosten, gaat het bij Big Pharma om de verkoop van ZOVEEL mogelijk geneesmiddelen en het verkrijgen van zoveel mogelijk invloed en macht, en het maken van zoveel mogelijk winst!!

Jonge meiden in de rij voor een vaccinatie-experiment.. Gedreven door angst-als-slechte-raadgever..?

En wie bewaakt dit proces als de farmaceutische INDUSTRIE erin geslaagd is, als een veel-tentakelig monster, haar invloed op alle lagen van de maatschappelijke gezondheidsladder te doen gelden..? De vele, vele voorbeelden van totaal ontspoord gezondheidsbeleid, komen uit de VS en zijn hier op de site te lezen. Schrikbarende voorbeelden, van omkoping tot vervalsingen, van fake-geneesmiddelen tot pure vergiftiging. Gaan we in Europa/Nederland ook dit soort krankzinnige situaties krijgen??

Anneke Bleeker, lid van de Verontruste Moeders en Frides Laméris, Verontruste Vader, hebben onderstaande brief geschreven aan de leden van de Tweede Kamer. We vragen aan jou, als je mensen kent die direct of indirect, met het HPV-vaccin in aanraking zouden kunnen komen, om deze brief/artikel aan hen door te sturen.

Het is van levensbelang, zonder te overdrijven!, dat mensen een GOED AFGEWOGEN keuze kunnen maken en dan beslissen of ze wel of niet met deze HPV-vaccinaties instemmen. Zo simpel is het. Maar als je de informatie van het reclamebureau van de Rijksoverheid mag geloven, is er geen vuiltje aan de lucht. LEUGENS dus, en dat is in feite strafbaar.

* * * * * * *

Geachte leden van de Tweede kamer,

Terwijl onze eigen meisjes in deze maand april door de farmaceutische industrie, in samenwerking met de Nederlandse overheid, weer opnieuw als proefkonijnen worden gebruikt voor de onvoldoende of niet geteste HPV-vaccins, is de woede van grote groepen bezorgde Indiase burgers en  gezondheidsofficials nu aldaar flink tegen de HPV-inentingen losgebarsten.

Zullen wij nu ook in Nederland politiek wakker worden?

Met vriendelijke groeten

Frides Laméris, Zuidlaren www.verontrustevaders.nl 050-4096142

Anneke Bleeker, Bergen www.verontrustemoeders.nl 06-39453569

PERSBERICHT

De Indiase Raad voor Medisch Onderzoek (ICMR) heeft de staten Andhra Pradesh en Gujarat opdracht gegeven om met ingang van heden (zie link 1 beneden),  onmiddellijk te stoppen met het HPV-baarmoederhalskanker controle vaccinatieprogramma voor meisjes in deze staten.

Aanleiding hiervoor is het feit dat tijdens het uitvoeren van een testprogramma bij 14.000 meisjes door de farmaceutische firma’s Merk en Glaxosmithkline een heftige controverse is ontstaan naar aanleiding van het grote aantal gemelde ernstige gezondheidsklachten tengevolge van de inentingen.

Zo klaagden bv. honderdtwintig meisjes na de vaccinatie o.a. over maagstoornissen, epileptische aanvallen, ernstige hoofdpijn en vervroegde menstruatie.  Kortgeleden werd zelfs de dood van vier meisjes gemeld (zie link 2 beneden).

Nadat een groot aantal publieke organisaties, waaronder gezondheidsnetwerken, medische professionals, mensenrechtgroepen en vrouwengroepen gezamenlijk een persconferentie georganiseerd hadden om protest aan te tekenen tegen het hun inziens geheel onethische HPV-vaccinatieproject in Gujarat en Andhra Pradesh, liet de directeur-generaal van de Indiase Medische Onderzoeksraad (ICMR) dhr. V.M. Katoch weten dat het project onmiddellijk is gestaakt in afwachting van nader onderzoek.

De heer Katoch verklaarde: “Er kan geen compromis zijn indien ethische overwegingen geschonden zijn door een niet tot de overheid behorende organisatie of farmaceutische firma. De regering is er helemaal voor de mensen, en echt wezenlijke zaken moeten aangepakt worden.”

De protesterende organisaties hebben ook een brief laten circuleren waarin documenten van de farmaceutische fima’s worden geciteerd die duidelijk valse uitspraken doen over de veiligheid, doeltreffendheid en de duur van de werking van deze vaccins. Zo werd o.a. aan meisjes en moeders in de HPV-brochures die behoorden bij dit testprogramma verteld dat het vaccin levenslange immuniteit zou geven, dat er slechts geringe bijwerkingen zouden zijn, zoals koorts of huiduitslag, en dat het geen invloed zou hebben op de toekomstige vruchtbaarheid van de meisjes. De feiten laten nu echter een geheel andere realiteit zien.

Ouders en healthofficials hebben ook gewezen op het schandalige feit dat in dit o.a. door de Bill en Melinda Gates Foundation gesponsorde vaccinatietestproject geen enkele medische begeleiding en opvang aan de meisjes wordt aangeboden, terwijl dit project uitgevoerd wordt op het platteland in een afgelegen (armoedig) gebied, waar zelfs geen minimale gezondheidsfaciliteiten aanwezig zijn.

In hun brief die zij gericht hebben aan de Minister voor Gezondheid en Familiewelzijn, wijzen de protesterende organisaties er tevens op dat het er sterk op lijkt dat de farmaceutische firma’s Merk en Glaxosmithkline feitelijk stiekum een Phase IV klinisch testprogramma uitvoeren onder het mom van een ‘project’.

Verder maken zij in deze brief gewag van de schokkende overtreding in dit project van alle ethische regels:

“Het is zonder twijfel het ernstigste geval van het schenden van mensenrechten, wanneer jonge meisjes moeten sterven omdat ze deel hebben genomen aan een door de staat aanbevolen experiment, dat is opgezet door een privébedrijf dat op winst maken is gericht”, aldus de schrijvers van deze brief (zie bijlage).

NB Voor meer details, raadplege men de onder bijgevoegde links en de informatierijke brief van protesterende burgers en organisaties met 68 organisaties en privépersonen, de ondertekenaars ervan in de bijlage.   (HIER als .pdf)

————-

Links ter controle van deze informatie:

1) DNA-India.com 8-04-2010 HIER

2) Examiner.com HIER

12 gedachten over “OPROEP ‘HPV-stop!’ aan de Tweede Kamer

 1. De huis-aan-huis bladen stonden de afgelopen week bol met positieve verhaaltjes van meisjes waarvan wegens privacyredenen de naam maar was veranderd. Allemaal even positief over het gevaar van kanker, dat jij dat toch ook niet wil en het fijne van het vaccin. Het leken me advertorials die gesubsidieerd zijn door belanghebbenden.

 2. Ja Guido, ik wordt er moe van, maar ik sta helemaal achter je beslissing om er aandacht voor te vragen!

  Het moet eens ophouden. De Raad van Europa heeft over dat andere vaccinprogramma al flinke kritiek geuit op de WHO*) en z’n geheime adviesclub. http://www.europa-nu.nl/id/vidwefmc9ezd/nieuws/raad_van_europa_autoriteiten_zaaiden?ctx=vhsjeu461wp8

  Het is allemaal zo duister. En nu ook weer zijn er dezelfde vragen:

  heeft het zin dit in te spuiten?
  zoja is het veilig?
  wat zit erin?
  is het getest?
  wie is aansprakelijk als er iets fout gaat?
  hoe wordt zoiets aangetoond?
  is er een opvangprogramma voor meisjes die vermoeden dat er bijwerkingen zijn?
  etc

  *) Sommigen binnen de WHO vinden zelf ook dat de mexicaanse griep flink is overdreven http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3208%3Aswine-flu-scare-was-exaggerated-admits-who&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=nl

  De Raad van Europa geeft ons gelegenheid te reageren op voorstellen voor nieuwe griepvaccinbeleid:
  http://www.europa-nu.nl/id/vi5sc6d6revo/mexicaanse_griep

  Ik neem aan dat WTK bezoekers wel iets hebben in te brengen hier!

 3. Zoveel mogelijk doormailen dit bericht, en diegenen weer vragen het door te mailen.
  Hoe meer mensen wakker worden,hoe beter!
  Groeten uit een zonnig Zeeland waar ze trouwens in de lucht weer druk in de weer zijn om chemtrails te maken.
  Wanneer houd dit op!

 4. Een goede actie van Frides en Anneke. Waarom al die vaccinaties? Zorg dat onze kinderen een goed immuunsysteem hebben. Door goede voeding en dagelijks extra vitaminen
  te geven zoals vitamine D3 in de winter heb je geen vaccinaties nodig.
  Maar daar wordt niet over gesproken door de overheid.
  Sterker nog, de vrijheid die wij hebben om ons immuunsysteem op te krikken door extra hooggedoseerde voedingssupplementen te nemen, wordt aan banden gelegd.
  De Gezondheidsraad wil niet meer toestaan dan de ADH, een belachelijk lage hoeveelheid. En het Kabinet volgt deze aanbeveling.
  Stem daarom op 9 juni op die partijen die onze vitaminevrijheid willen behouden.
  zie: http://www.uitdaging.net onder Stemwijzer verkiezingen 2010

 5. Ik kom uit een tijd dat ik werd geinjecteerd voor pokken,polio en geloof verder niets ! Ben nooit ziek weleens een verkoudheidje maar sinds in ocsillococciunum (spel ik het goed ) neem iedere week ben ik ook niet meer verkouden ! Dus mijn weerstand is veel groter als die van de kinderen van nu die overal voor worden geinjecteerd.
  Mensen we hebben een prachtig immuumsysteem en als we dit lamleggen door al die vieze troep die we krijgen dan doet dat systeem niets meer voor ons en ik denk dat, dat de bedoeling is van de fharmaceutische industrie ! Meer centjes in het laatje als de mensen ziek worden. Eerlijk gezegd maakt het me misselijk en snap niet dat de mensheid het niet begrijpt zijn we dan allemaal zo dom ?
  groetjes

 6. Ik weet nog dat het vaccin voor de griep naar Nederland werd getransporteerd,dat gebeurde in de Nacht,in een enorme bunker onder het zeer strenge toezicht van Amerikaanse militairen.
  Want stel je eens voor dat een activist een monster bemachtigd van dit giftige DNA vernietigende Virus en dit openbaar zal maken welke stoffen er ECHT in zitten.
  Daarom was deze actie zo goed voorbereid,niemand mocht en zal weten wat er in het Vaccin zit.

 7. O.a. deze opzienbarende nieuwsfeiten worden dus wel degelijk onmiddelijk aan àlle kranten en kamerleden gestuurd… Zelfs de NOS was geïnteresseerd (+ Zembla). Zien we enige reactie hierop? Over censuur gesproken, democratie of dictatuur?

 8. Kijk voor onafhankelijke informatie op de website van de NVKP en lees het geweldige boek van medisch researchjournalist Désirée Röver.
  Ook een aanrader is het nieuwe boekje van Buis-Prent en Schaper “vaccinaties doorgeprikt”..een aanrader voor iedere ouder.
  Als je deze boekjes leest dan zit je als moeder niet meer op een foto te lachen als je dochter in iedere arm een prik krijgt met in totaal ca. 7 vaccinaties, dan zou je je schamen om haar als proefkonijn te laten “misbruiken”!(DvhN).

 9. Hou toch op, bescherm je dochters. Of wil je niet voorkomen dat ze op latere leeftijd op de stoel van de gynaecoloog moeten liggen met hun benen wijd en toezien hoe er stukken vlees uit hun intiemste binnenste worden weggeschraapt, terwijl dat had kunnen worden voorkomen? En nee, ik ben niet gesponsord door de farmaceutrische industrie maar ik ben iemand die de behandeling heeft moeten ondergaan. Het wordt vaak afgedaan als een poliklinisch niemendalletje maar dat is het absoluut niet.

  1. Er is volgens mij niemand die de ernst van baarmoederhalskanker bagitaliseerd.

   Vind jij het nodig dat meisjes die misschien wel nooit tot een risicogroep van baarmoederhalskanker behoren, wel het risico mogen lopen op ernstige bijwerkingen.

   Vind jij het acceptable dat er trials met de HPV vaccins gedaan worden in landen waar de toegangkelijkeheid tot medische zorg minimaal is. Dus op het moment dat die 12 jarige meisjes bijwerkingen krijgen er geen zorg voor hen is.

   En ja, er zijn inmiddels officiële studies dat er bijwerkingen zijn door de HPV vaccins.

   En de effectiviteit is nog steeds een aanname en wordt pas over een x aantal jaren duidelijk.

  2. Misschien niet gesponsord door de farmaseutische industrie maar wel benaderd door de RIVM om hier te reageren? Ik meende dat zij dat tenminste van plan waren……..Verschrikkelijk dat u dit heeft moeten meemaken maar dat neemt niet weg dat er in ieder geval zeker moet zijn dat de voordelen opwegen tegen de nadelen en tot nu toe is niet bewezen dat het werkzaam is. Wat wel is bewezen is dat er jonge meisjes zijn overleden of gehandicapt zijn geraakt. De overleden meisjes kunnen, in tegenstelling tot u, niet eens meer reageren op artikelen…

  3. een zeer plastische reactie die kant noch wal raakt.
   erg zielig en kortzichtig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.