Advertentie

Baby op komst? Lees dit even eerst ajb..!


vlaanderen be zwangeren vaccineren

x

x

Baby op komst? Lees dit even eerst ajb..!

2014 © Aleph/Ellen Vader

x

Het boosten van zwangeren. Geschokte reacties naar aanleiding van het vorige week in alle kranten gepubliceerde nieuws (België) : ‘Gratis vaccinatie tegen kinkhoest voor zwangeren en anderen volwassenen vanaf 1 juli.’ Verbazend om te merken hoeveel aanstaande moeders niet op de hoogte zijn van belangrijke info, die ze door de media/overheid/arts/gyneacoloog niet wordt verteld. Elke dag worden er zwangeren ingeënt met een vaccin waarvan de veiligheid niet eens kan worden gegarandeerd. Het aantal gevaccineerden zal na 1 juli ongetwijfeld toenemen met het bijkomend (voor velen aantrekkelijk) argument: ‘het is gratis’…

zwanger vaccinerenNiet alleen actueel in België, maar ook voor Nederland belangrijk: ‘Zwangere inenten tegen kinkhoest’ – Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) adviseert vrouwen aan het einde van hun zwangerschap in te enten tegen kinkhoest. De gezondheidsautoriteiten hebben ongetwijfeld hun pro-argumenten klaarliggen, maar dit doet niets af aan het feit dat de veiligheid van dit vaccin NIET gegarandeerd kan worden… noch door de fabrikant, noch door de overheid.

De feiten op een rijtje

 1. Het Boostrix-vaccin is bestemd voor volwassenen en kinderen OUDER dan 4 jaar, maar voor de foetus is er blijkbaar geen vuiltje aan de lucht. En wat blijkt: difterie- en tetanus-‘bescherming’ worden ook nog eens gratis bijgeleverd in het vaccin..! Het blijkt dus dat het kinkhoestvaccin niet apart verkrijgbaar is..!
  x
 2. Het effect van Boostrix (GSK) op de foetale ontwikkeling werd NIET geëvalueerd; er zijn GEEN adequate gegevens beschikbaar over het gebruik van Boostrix tijdens de zwangerschap..!
  X
 3. Er bestaan zo goed als GEEN gegevens over het genoemde, gecombineerde vaccin-cocktail en men moet zich dus baseren op gegevens van elk vaccin afzonderlijk..
  X
 4. Een aanstaande moeder wordt continu op het hart drukt héélvoorzichtig om te gaan met het nuttigen van een glaasje alcohol en gewaarschuwd voor de kwalijke gevolgen van het opsteken van een sigaretje of het slikken van een aspirientje.. Maar een rigoureuze stap als deze wordt als impliciet ‘veilig’ verkocht en is bovendien… ‘GRATIS’…!
 5. Voor Big Pharma is dit dé manier om een vaccin voor zwangere vrouwen aan de vrouw te brengen.. 'Je wilt toch niet dat je kindje iets overkomt ..?'
  Voor Big Pharma is dit dé manier om een vaccin voor zwangere vrouwen aan de vrouw te brengen.. ‘Je wilt toch niet dat je kindje iets overkomt ..?’

  Placentabarrière : sommige stoffen zoals ethanol (alcoholische dranken), sigarettenbestanddelen of virussen, worden NIET tegengehouden door de placenta en kunnen, afhankelijk van het tijdstip in de zwangerschap, de vrucht tóch binnendringen en dus ook blijvend beschadigen (teratogeniciteit)

 6. Wat te denken van deze ingrediënten van het ‘kinkhoestvaccin’: geadsorbeerd op gehydrateerd aluminiumhydroxide en aluminiumfosfaat – formaldehyde – 2-fenoxyethanol – polysorbaat 80...

Conclusie
Een experiment op kindjes in de dop die (nog) geen stem hebben en moeten vertrouwen op een ‘wel-overwogen’ beslissing van hun ouders in spé. Moeders die zich op hun beurt weer moeten baseren op het des-kundig oordeel van de, meestal eenzijdig geïnformeerde, arts/gynaecoloog. Wij houden in ieder geval ons hart vast… En wat is dus de ‘logica’ van de wetenschap: ‘We weten pas of een vaccin werkt, als we het grootschalig hebben uitgetest.’ Maar geldt niet voor ieder medicijn het voorzorgsprincipe: ‘Als het niet zeker is dat iets 100% veilig is voor de volksgezondheid, zou het voorzorgsprincipe van toepassing moeten zijn.’

Bronnen:

26 gedachten over “Baby op komst? Lees dit even eerst ajb..!

 1. Zie je dit nu in het dierenrijk…..neen……is er iets mis met in het wild levende dieren…..neen……voor zover ik het zie, worden dieren geboren, zoeken hun eten , zoeken beschutting……en dat gaat allemaal vanzelf….bij ons proberen ze van alles en nog wat uit te roeien maar ze vergeten dat er telkens mutaties ontstaan, naar nog sterkere vijanden of zwakkere maar er komt met de jaren altijd een verandering dat toont de geschiedenis toch…..

 2. Vandaag in de (papieren) Volkskrant: ‘Beter te vroeg dan te laat. Vaccineren van zwangere vrouwen was lange tijd taboe. Nu lijkt het de beste manier om pasgeboren te behoeden voor kinkhoest.’ Artikel geschreven door Ellen de Visser. RIVM werkt samen met een aantal verloskundigen die in hun praktijk vrouwen benadert om deel te nemen aan dit onderzoek (verloskundige beoordeelt dan met 20 weken echo of de moeder en kind gezond genoeg zijn om aan dit onderzoek deel te nemen). Voor het Nederlandse onderzoek bestaat internationale belangstelling. Het wordt gezien als de oplossing bij uitstek. In de kantlijn staat nog een grafiekje over de wereldwijde opmars van kinkhoest. Eerste vrouwen zijn in januari gevaccineerd, de eerste baby’s zijn inmiddels geboren.

  Ellen de Visser zal ik ter info bovenstaande tekst sturen…

  Niet onbelangrijk weetje (vlgs EU-site ECDC-Europe): ‘De beschermingsduur van deze vaccinatie is ongeveer 4-5 jaar. Daarna neemt de bescherming af. Hierdoor stijgt het aantal meldingen per 100.000 vanaf de leeftijd van 8-9 jaar.’

  1. De grove manipulaties, het intensieve ‘dumbing down’-programma dat wereldwijd wordt uitgerold, is feitelijk één groot compliment voor het menselijke ras, voor de LIEFDE die alles drijft, maar vooral voor de scheppende kracht van Spirit, die zich de wet niet láát voorschrijven..!

 3. In de VS zijn er jaarlijks zo’n 50.000 gevallen van kinkhoest, en zo’n 20 overlijdens (www.cdc.gov/pertussis/outbreaks/trends.html). De meeste ziektes en overlijdens gebeuren bij baby’s van jonger dan 3 maand. Normaalgezien wordt er pas gevaccineerd vanaf 2 maand oud. Door de zwangere moeder te vaccineren, kunnen er antilichamen van de moeder doorgegeven worden aan de foetus, die dan nog enkel maanden na de geboorte beschermt is. Dit is zeker geen “experiment”, er bestaan wel degelijk heel wat goede argumenten dat dit veilig en effectief is, en specialisten in verschillende landen zijn tot de conclusie gekomen dat de (medische) voordelen opwegen tegen mogelijk complicaties. Lees bvb de argumenten op http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6207a4.htm. Twee weken geleden nog werd er weer een studie gepubliceerd hierover, die becommentarieerd wordt op http://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=1866075. Daar gaat men trouwens ook weer dieper in op de mogelijke risico’s, en waarom die niet van toepassing zijn.

  Als je het daar allemaal niet mee eens bent, stel dan eens voor wat er wel zou moeten gedaan worden om deze sterfgevallen te voorkomen?

  1. We kunnen de foetus aborteren en in plastic-vacuum verpakt weer terug stoppen. Vooraleer we de foetus, nu hij/zij eenmaal toch buitengaats is, alvast voorzien van een prettige cocktail met DKTP, waardoor ook de moeder, na terugplaatsing van de foetus, via de placenta, mee kan genieten van de cocktail van haar gevaccineerd-ongeboren kind…

   De cirkelredenaties van Koen de S. zijn inmiddels legendarisch. Valsheid in geschriften, wetenschappers die door Big Pharma worden gestiekt met steekpenningen.. Vals medisch onderzoek, gemanipuleerde onderzoekers, vervalste bewijslast, het achterwege laten van ‘bewijs dat tegen je ‘medicijn’ spreekt’.. enz. enz. enz.
   Hoever wil je gaan in je blinde vertrouwen in deze zieke bedrijfstak.. Die reeds met miljarden en miljarden is beboet en gewoon doorgaat met frauderen en manipuleren. Deze boetes worden fluitend afgeschreven van een kwartaalwinst.. Trots gepresenteerd aan de aandelenbeurzen wereldwijd: ‘Kijk eens hoe deze miljarenboete ons bijna niet deert…!’
   Vervolgens vraagt natuurlijk elk verstandig mens zich af: ‘In hoeveel van die fraudegevallen blijven ze wél uit handen van Justitie..?’ (Inderdaad: alleen het topje van de BigPharma-fraude-ijsberg is te zien!)

   Met gaat trouwens op vele sites dieper in op de uiterst malafide wijze waarop FDA, CDC en vele andere semi-overheidsorganen het volk (nationaal en internationaal) besodemieteren. Een land dat door en door ziek is, bepaalt indirect de werkwijze in Europa… En wat doet onze Koen…?
   Die blijft maar als laatste posten, om toch maar bovenaan elk artikel te komen.. Zodat zwangere moeders zijn (= big pharma’s) standpunt vernemen.. Wanhoop of doorzichtige farma-loopjongen..?

   Want hoe is het anders toch mogelijk dat Koen maar blijft volharden in zijn éénzijdige kruistocht vóór de fraudulerende medische sector, vóór de mensen (medisch-wetenschappelijke onderzoekers) die het ook niet precies weten, maar slechts op basis van het ‘evidence-beest’, PROEFONDERVINDELIJK zwangere moeders willen injecteren, alsof moeder Natuur een sukkel is.. (En natuurlijk is het een PROEF! Want als het nog nooit is gedaan, spreken we toch niet van evidence-based..?

   Als je het daar allemaal niet mee eens bent, stel ik voor dat je via deze site, een Koen de S.-fanclub opricht.
   Vooraleer echter wel deze artikelen goed doorspittend, om informatie in te zien, die onze Feniks/Koen de S. gemakshalve, ‘on-behalf-of-Big-Pharma’ achterwege laat..!
   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/big-pharma/schade-en-schande-rondom-big-pharma/

   Hoe de Mexicaanse griep het vlaggenschip is van BigPharma-fraude/manipulatie tot op de graat. Miljardenfraude..!!
   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/farmafraude-en-hun-overheidsbescherming/

   En in 2011 hebben we ze allemaal nog maar eens op een rij gezet.. Wie in hemelsnaam durft er als zwangere moeder, blind de manipulerende, machtsgeile en hautaine club medische-wetenschappers te volgen..??
   Neem een kijkje voor een volledig beeld. Het beeld waar Koen de Feniks liever niet over spreekt.. Het past niet in z’n straatje..

   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-bizarre-handel-en-wandel-van-big-pharma/

  2. 20 overlijdens in heel de VS is echt geen getal. Jammer voor de mensen die het betreft, maar het is absoluut verwaarloosbaar. Helemaal niets om zo’n ophef over te maken.
   Hoeveel doden en andere ellende wordt er op de hals gehaald door zwangere vrouwen nu wel te gaan vaccineren? Iets dat altijd taboe was juist vanwege het risico voor het ongeboren kind. Dat was niet voor niets dus.
   Natuurlijk….zoveel doden zullen er niet vallen door de vaccinaties. Inderdaad gewoon een kwestie van ontkennen en statistieken manipuleren.
   En ga niet lopen zeiken over bronnen. Je hebt al meer dan genoeg voorbeelden op deze site gehad van hoe het systeem werkt of beter gezegd hoe het systeem eigenlijk niet werkt.

  3. De bizarre houding van Feniks is niet te plaatsen.. Volstrekt blind voor enig verhaal over fraude, manipulaties, miljardenboetes, etc. etc. Volstrekt blind zelfs voor ‘gezond verstand’.. Dus: óf hij is een troll-sur-place óf hij meent het allemaal..
   Het laatste weiger ik te geloven van een dergelijk belezen man, want dat is hij zonder twijfel..
   Blijft over..
   En dat klopt dan weer met z’n gedrag om telkens ‘het laatste woord te hebben’; dus bovenaan ALLE reacties te willen staan met z’n (betaalde?) reactie.

  4. Beste Guido, wanneer komt jou wonderschone zelf gemaakte baby ter wereld? Het zal niet meer zo lang mogen duren, lijkt mij. Sta al te trappelen als het een klein wtkaatje gaat worden. Hoop dat je straks een oppas nodig zult hebben, met een Oostenrijkse Feniks inclu baard zit je ook niet op te wachten, want die zijn te goed gebekt in bont gezang.

   Enh erh euh schiet mij maar lek. 😉
   ~ Baby kleertjes zijn verwijdert en ook de teddy beer ~

  5. Ger (7.4):
   “De boel eenzijdig voorlichten is gewoon zwaar misleidend”: inderdaad, jij bekijkt het eenzijdig vanuit de (al dan niet denkbeeldige) gevaren van vaccinatie of (al dan niet denkbeeldige- corruptie van de Big Pharma, zonder ooit concrete informatie te geven. Die 20 doden minimaliseer je daarom, zonder te willen erkennen dat vaccineren van de moeders wel eens de oplossing kan zijn. Zonder te beseffen dat het in de VS jaarlijks ook 45000 gevallen van kinkhoest zal voorkomen. Zonder zelfs maar een poging te doen om (degelijk verantwoorde) getallen te geven van het aantal bijwerkingen dat er kunnen verwacht worden. Je “ontkent stelselmatig” dat er hier wel heel degelijk over is nagedacht, dat er heel wat studieresultaten zijn. Je gaat zo eenzijdig te werk dat je de links in mijn reactie 7 volledig negeert.

   Ik beweer niet dat je een racist bent. Maar je gebruikt wel gelijkaardige redeneringen als racisten: je veralgemeent naar een hele groep, gebaseerd op de fouten van enkelingen. Al diegenen die in die groep degelijk werk verrichten, zijn in jou ogen niks waard. Het is een oversimplificatie, die tot verkeerde en gevaarlijke conclusies kan leiden. Er zitten inderdaad fouten in “het systeem”. Maar dat is onvermijdelijk in elk systeem. Perfectie bestaat niet. Maar er zitten ook heel wat controles in het systeem om de kans op fouten te reduceren. Controles die jij wellicht niet kent, omdat ze zelden de populaire media halen. Nogmaals: lees de links die ik in reactie 7 opgaf, en je zult vaststellen dat er wel degelijk heel wat bedenkingen waren voordat de beslissing werd genomen om zwanger moeders te vaccineren. Kom dan nog eens terug en zeg heel concreet waarmee je nog problemen hebt

   Ik verdien goed mijn boterham, maar dat heeft helemaal niks te maken met hetgeen ik hier allemaal schrijf. De enige reden waarom ik hier reageer is omdat ik het hemeltergend vind hoeveel leugens er klakkeloos verspreid en aanvaard worden, en ik wil graag helpen om die recht te zetten.

  6. Jullie systeem deugt niet, hoe vaak moet ik het nog zeggen.
   Bekijk de Radaruitzending van vandaag, maandag 26 mei eens. Het drogeren van demente bejaarden. Het zijn gewoon legale dealers. En natuurlijk is erover nagedacht door die zogenaamde wetenschappers, maar het betreft voornamelijk het financiële plaatje waar goed over is nagedacht.
   Het schaadt wederom gewoon miljoenen mensen. En dit soort voorbeelden gebeurd op zo’n grote schaal in jullie wereldje dat ik jullie echt niet meer serieus kan nemen. Van jullie soort moet je ver uit de buurt blijven wil je gezond blijven.
   En ja, ik erken wel degelijk dat men ook veel goede dingen heeft gedaan, maar jullie moeten ook eens zien dat er zo ongelooflijk veel niet goed gaat en dat dit zeker niet van binnenuit opgelost gaat worden, ook al beweer je van wel. Het gebeurd inderdaad, maar slechts mondjesmaat en ook dan nog niet van harte. Ook dan waren er uitzendingen nodig van weet ik veel wat voor programma. Zonder aandacht komt er bitter weinig vanuit jullie zelf om zaken te veranderen of het duurt een eeuwigheid.
   Er zit wel degelijk een keerzijde aan vaccineren die jullie niet vertellen of degelijk voorlichten en die jullie zeker niet serieus nemen.
   Jullie soort is een gevaar voor de volksgezondheid.
   Zo ook de uitzending van Radar van vorige week. De ene keer is het een goede uitzending, vorige week echter was het een ramp.
   Huidkanker. Het advies, smeren, veel smeren, dik smeren, zelfs in de winter. Want niet zonneschijn, maar daglicht veroorzaakt huidkanker.
   Waarom? Men kan niet staande houden dat zonnebaden verantwoordelijk is voor de enorme toename van huidkanker omdat de grootste groep mensen die huidkanker krijgen nu eenmaal niet of nauwelijks in de zon ligt te bakken. Het probleem ligt hem dus niet bij het zonnen.
   Wat regelrecht crimineel is, is dat er wederom eenzijdig voorgelicht werd. Er werd totaal niet over vitamine D gesproken en het belang ervan om juist diverse kankers te voorkomen. Door alle zonlicht te blokken en daarmee dus ook de vitamine D-aanmaak met alle gevolgen en dus ook doden van dien. En dan moet ik, wetenschappelijk tuig, die dit soort standpunten verdedigd, serieus nemen?
   En als je nu jezelf aangesproken voelt is het ook voor je bedoelt, zo simpel is het.
   Wat ik wel zie, is hoe meer er gesmeerd wordt, niet alleen zonnebrandcrème, maar allerlei rotzooi des te meer huidkanker komt er voor. En natuurlijk ook al die angstaanjagende controles. Een bericht van NU.nl ook van vorige week maandag stelde dat er in Nederland tijdens zo’n controle dag 6000 mensen waren gecontroleerd door dermatologen. 20%……of dus 1200 mensen zijn doorgestuurd voor verder onderzoek. Hoe goed versta je je vak dan als dermatoloog? Hoeveel kost dit grapje de gemeenschap? Dit geld zou veel beter besteed kunnen worden binnen de gezondheidszorg.

  7. Nogmaals Ger: “De boel eenzijdig voorlichten is gewoon zwaar misleidend”: inderdaad, jij bekijkt het eenzijdig vanuit de (al dan niet denkbeeldige) gevaren”. AL hetgeen jij als problemen ziet, werden wel degelijk “van binnenuit” vastgesteld. Dat zijn niet de makers van Radar of nu.nl of zo die dit voor het eerst vaststellen. Dat zijn dokters, de overheid, enz die dat eerst vaststellen. Het schandaal rond Vioxx bvb kwam niet aan het licht van buitenuit, maar door de sector zelf. Een frauduleuze publicatie wordt altijd door collega’s opgemerkt, niet door een journalist. De industrie probeert steeds de grenzen af te tasten, maar wordt geregeld ook teruggefloten. Het gaat soms te traag, maar het is een evolutie en geen revolutie, die het kind met het badwater zou weggooien.

   En ik heb het al eerder aangegeven: ik heb ook heel wat bedenkingen van hoever de industrie soms gaat. Maar ik heb ook heel wat bedenkingen bij het onverantwoord en ongefundeerd verspreiden van vage beweringen, om toch maar ‘tegen het systeem’ te kunnen stampen. De enige reden waarom ik hier reageer is omdat ik het hemeltergend vind hoeveel leugens er klakkeloos verspreid en aanvaard worden, en ik wil graag helpen om die recht te zetten.

  8. De industrie wordt inderdaad af en toe teruggefloten, maar dat is maar zeer mondjesmaat, gezien hoe het krom het systeem werkt. Veelal wordt er zaken nog geschikt ook, zodat een echte rechtzaak en dus veroordeling uitblijft. Dat is de macht van het geld Koen.
   En jij draait de zaken om. Je stelt terecht dat de informatie van binnenuit komt, van artsen en doktoren. Ik zeg niet anders Koen. Ik neem deze mensen zeer serieus. Jij niet. Het is de media die deze zaken soms groot maakt en pas dan verandert er wat. Niet van binnenuit zelf, jawel af ten toe dus, maar niet zoals het zou moeten. De artsen die zaken naar buiten brengen worden tegengewerkt tot en met, ook veel door jou. Pas als men er echt niet omheen kan gaat men zaken veranderen of soms eerder, zolang de schade voor de industrie maar te overzien blijft. En dit is geen loze bewering. Nogmaals zo werkt het systeem, daar is genoeg over geschreven en jawel….Koen….van binnenuit. Niet ik dus die die beweringen doe, maar mensen die weten waar ze over praten.
   Dus de enige die hier onzijdige informatie geeft ben jijzelf en inhoudelijk moet je op je eigen niveau discussiëren. Het is niet moeilijk voor een wetenschapper om een leek onder tafel te lullen, hoe fout zelfs de beweringen van die wetenschapper ook zijn.
   Maar ik laat me niet meer misleiden door mensen zoals jij die echt geen zuiver geweten hebben en wel degelijk belang hebt. Je praat gewoon een beetje teveel in de richting van de industrie ook al geef je voor de vorm soms toe dat er dingen fout gaan.

  9. Ger: ik geef het op, en sluit af met de woorden van Le Chat (stripverhaal karakter van Geluck): “Domheid is duidelijk superieur aan intelligentie. Want alle intelligentie van de wereld zal nooit de alomvattende domheid kunnen begrijpen. Terwijl een beetje domheid ruim voldoende is om eender wat voor intelligentst niet te begrijpen”

  10. Feniks, alles wat je hier verteld klopt( vanuit jouw visie) en daar geef ik je ook mijn complimenten voor. Tussen je vakbroeders zal je vast een gewaardeerd persoon zijn en terecht.
   Je gaat er echter helaas vanuit dat jouw visie en de visie die jij aanhangt de enige echte waarheid is. Vriend Marcel heeft menigmaal een goed betoog gehouden over andere visies die ook steekhoudend zijn, een levensstijl- en visie die ook werkt. Dat je daar systematisch nee tegen zegt of het negeert is voor mij en vele andere tekenend dat een dialoog met jou onmogelijk ofwel waardeloos is.Ik heb knakkers als jij in mijn familie zitten en daar ga ik dus geen dialoog mee aan want het is dan alsof een quantumfysicus tegen een afgestudeerde kleuter loopt te lullen, ze denken alles ze weten maar ze zijn onderontwikkeld. Op deze manier kaats ik even de bal terug dat jij denkt dat Ger en anderen simpel zijn, jij snapt het bredere spectrum niet, vastgerot in je biochemische denkwereld.

  11. Tja Feniks, als je nu een beroep moet gaan doen op ‘jouw manier van kijken’, vervolgd door ‘wat ben ik toch het intelligentstststt’, dan haak ik definitief bij je af.. Tegen zoveel onnozelheid kan ik écht niet op.. ROFL!

 4. Ger (7.2): 20 doden, dat zijn er 20 te veel als er een degelijke manier is om dat te voorkomen. En die is er. Jij vraagt je af “Hoeveel doden en andere ellende wordt er op de hals gehaald door zwangere vrouwen nu wel te gaan vaccineren?” En beweert dat dat een taboe is. Dat toont duidelijk aan dat je de links die ik opgaf niet hebt gelezen. Daar wordt dat “taboe” juist heel duidelijk besproken. Maar ja, in jou ogen is zo’n publicatie niet betrouwbaar. Louter omdat er al eens frauduleuze publicaties zijn geweest, zijn ze voor jou allemaal onbetrouwbaar. Verander in die zin eens ‘publicatie’ door ‘Marokkaan’, en je zou een racist zijn. Maar zo’n domme redeneringen mogen blijkbaar wel als het gaat om andere vooroordelen te verdedigen.

  1. Vaccineren geeft ook doden en een hele hoop ellende. De boel eenzijdig voorlichten is gewoon zwaar misleidend. 20 zijn er helemaal niet veel. Niet als je daarvoor gezonde kinderen moet gaan beschadigen, met zoals gezegd dus ook nadelige gevolgen. Maar dat wordt stelselmatig ontkent zodat er alleen voordelen overblijven.
   Ik een racist? Jij bent een dictator die iedereen jouw wil zal opleggen.
   Maar hoeveel verdient die job van je nu eigenlijk?
   En er zijn niet zomaar een paar frauduleuze publicaties geweest Koen. Ik zeg het al zo vaak….het is het systeem dat niet deugt, maar dat wil maar niet doordringen.

  1. Kijk ajb ook even op de onvolprezen site van Door Frankema. ‘Vaccin Vrij’ genaamd. Je zult er wel even aan het lezen zijn, maar het zal zeker, met ‘een ongeboren kind in de arm’, de moeite waar(d) zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.