Advertentie

Dr. Ryke Hamer spreekt..


Dr. Ryke Hamer, kapot gemaakt door het farmaceutisch-industrieel complex..!
Dr. Ryke Hamer, kapot gemaakt door het farmaceutisch-industrieel complex..!

Dr. Ryke Geerd Hamer ontdekte dat niet alleen kanker, maar alle andere ziekten, getriggerd worden door onverwachte shocks en trauma’s, die het lichaam in korte tijd even volledig over de toeren doen raken. Hij bleek in staat, mede en vooral door een in-en-in triest voorval in zijn eigen privé-leven, zijn eigen kankerdiagnose te overleven. Maar dat niet alleen.. Ryke Hamer werd zó getriggerd door zijn ontdekking, dat hij zijn leven in dienst stelde van deze revolutionaire onthulling.

beknopte_inleiding dr HamerEn naarmate Dr. Hamer meer ging publiceren, zo werd hij al snel benaderd door ‘krachten-achter-de-schermen’, die hem bedreigden met uiterst onplezierige zaken, wanneer hij zijn ontdekkingen wereldbekendheid zou gaan geven. Dokter Hamer liet zich echter niet ontmoedigen en ging door, maar betaalde een hoge prijs voor zijn daden. Hij moest op de vlucht en werd zelfs gevangen gezet en werd aan het einde van zijn leven, een getekend man!

Maar zijn methode vond uiteindelijk weerklank. Het bewijs voor zijn -voor velen controversiële- theorie, die hij dus met wetenschappelijke bewijzen wist te onderbouwen, ligt natuurlijk in de, door de wetenschap té vaak betwiste- relatie van het lichaam en de geest. Maar sinds de oudheid wordt hier al over gesproken en elke arts wéét bijvoorbeeld, dat wanneer een patient niet meer in zijn genezing gelooft, het vechten tegen de bierkaai is. En omgekeerd, wanneer een persoon opgewekt is, vol optimisme zijn genezingsproces tracht te bevorderen, dit een langere levensverwachting tot gevolg heeft, vaak zelfs volledige genezing als resultaat.

“Dankzij de revolutionaire ontdekkingen van Dr. Ryke Geerd Hamer zullen we voortaan anders kijken naar wat wij ‘ziekte’ noemen. Wanneer we zouden leven in een wereld die fair is, en rechtvaardig, zou Dr. Hamer, voor zijn revolutionaire bevindingen, de Nobelprijs voor geneeskunde dienen te worden toegekend..”
Dr. Gilbert Renaud  Ph.D

Kijk hieronder naar de documentaire, waarin Dr. Hamer wordt geïnterviewd wordt en in staat is zijn eigen verhaal over kanker en oorzaken van kanker te vertellen. Er zijn vele, vele patiënten die ook aan het woord kunnen komen en in een aantal andere video’s in beeld zijn; patiënten die kankers overleefden als gevolg van het volgen van de methode van dokter Ryke Hamer. (We plaatsten hier op de site al eerder een (hoofd-)artikel over het werk van dr. Ryke Hamer en diens ontdekking. Wil je dát verhaal lezen, klik dan HIER.)

De volgende video laat een interview zien tussen prof. J. Miklosko, prorector aan de universiteit van Trnava in Slowakije, en Dr. R.G. Hamer. Deze video maakt duidelijk dat er op 11 september 1998 een officiële wetenschappelijke verificatie van de Germaanse Geneeskunde aan deze universiteit heeft plaatsgevonden. Het negeren van en de poging om deze verificatie in diskrediet te brengen zegt meer over onze samenleving in het algemeen en onze academische geneeskunde in het bijzonder dan menigeen wil weten.

x

“Het vinden van dit ‘Biologische Speciale Programma van de Natuur’
was voor mij inderdaad een openbaring.
Alleen het leven zélf is in staat om een dergelijk drama te schrijven..!
En zonder de dood van mijn zoon, en de kanker die ik vervolgens kreeg,
zou het ware karakter van ziekteverschijnselen waarschijnlijk pas over tientallen jaren zijn ontdekt.
Met name ook omdat de traditionele geneeskunde steeds verder verwijdert raakt van dit ‘geheim’.”

Dr. Ryke Geerd Hamer

10 gedachten over “Dr. Ryke Hamer spreekt..

 1. Zolang kanker de allergrootste goudmijn is voor de farmaceutische industrie zal er bar weinig belangstelling zijn voor het genezen van kanker. Daarnaast wil men kanker helemaal niet genezen, men wil er een chronische ziekte van maken dat levert het meeste werk en omzet op.
  Aangezien de meeste mensen maar een heel beperkte ontwikkeling hebben op het gebied van ´ziekte en gezondheid´ is heel makkelijk om de mensen om de tuin te leiden. Daarnaast is de farmaceutische industrie zo ongelofelijk machtig en werkt met zo veel geld en geweld dat daar bijna niemand tegen bestand is. Zelfs onze minister niet.

  1. De paradigmawisseling waarin ik vanuit medische hoek al ruim 30 jaren ben geïnformeerd en anderen op hun beurt weer over inlicht, is volop gaande. De bestaande en niet in stand te houden orde verloopt via het chaosproces, waar we nu in verblijven naar de uiteindelijke nieuwe orde. De nieuwe orde, die naar mijn bescheiden mening gebaseerd is op waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = Liefde en daarom zijn mensen als Dr. Hamer en vele anderen nog volop in de race, ondanks geweldige en ook gewelddadige intimidatie. Dat onze minister niets tegen de macht van geld en industrie kan, maar ook zal ondernomen, zoals je terecht schrijft, is een gevolg van haar rol als marionet, die ze uitsluitend mag spelen in de steeds meer aftakelende en als een kaartenhuis in elkaar stortende en nog maar ten dele nog functionerende orde.
   Politiek als onderdeel van een veel groter belang is toch al lang niets en minder dan legitieme criminaliteit?

   ‘Alles sal reg kom’.

  2. Harry S, en Harrie H.Braam.

   Bedankt zoals jullie dat hebben beschreven,ik zou mijn gedachte hierover niet beter kunnen formuleren,en laten we wachten op betere tijden want die komen er aan.

 2. Ik ben ontroerd door zoveel liefdevolle menselijkheid. Mijn gevoel is: niet bij de pakken neer zitten. Deze waarheid kan niet verborgen blijven omdat hij zich manifesteren wil. Ik ben niet gelovig in die zin dat ik de bijbel ken . Ik geloof in hogere waarheden, maar nu komt er een zin boven drijven: ” Gods geest waart rond.” En wij zijn meer en meer een eenheid. Als mensheid, maar ook de dieren, bomen en planten. En dat zal ons allen en de aarde zelf redden.

 3. Wat een mooi artikel en prachtige documentaire. Dit geeft moed en vertrouwen. Moed en vertrouwen mogen we nooit opgeven. Na de film ging ik op youtube nog even wat muziek luisteren. Ik kan jullie het prachtige nummer So Much Magnificense van Deva Premal en Miten with Manose van harte aanbevelen. Ik vond dit nummer zeer toepasselijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.