Advertentie

Doe mee aan een proefproces versus de Nederlandse Staat?


EMS hersentumoren

x

x

Oproep: Medestanders gezocht voor proefproces tegen de Nederlandse staat.

2013 Brenda de Jong

x
Sinds een aantal jaren heb ik dusdanig ernstige elektro-sensitiviteits gezondheidsklachten, veroorzaakt door intensieve overbelasting van stralingsbronnen in mijn omgeving, en zódanig dat ik niet normaal meer kan functioneren in de maatschappij. Dat betekent: niet kunnen werken, wonen en recreëren zoals ik zelf zou willen, omdat ik geen elektromagnetische velden (EMV’s) en straling van o.a. draadloze apparatuur, mobiele telefoons en zendmasten meer kan verdragen. En deze zijn overal! De overheid strijkt hier miljarden voor op, maar dit gaat ten koste van mijn gezondheid en mijn leven.

Ik heb contact gehad met een advocaat over een mogelijk (proef-)proces tegen de Nederlandse staat. Dit i.v.m. de ernstige gezondheidsklachten en ontregeling van een normaal leven die ik, en u wellicht ook, ondervind van de ongebreidelde blootstelling aan EMV’s door onder meer zendmasten voor telefonie en hulpdiensten. Nog steeds worden zij in overmate bijgeplaatst, waarbij nu ook 4G wordt uitgerold. Deze straling en velden hebben niet alleen invloed op de mens, maar ook op dieren (bijvoorbeeld afname van bijen, vogels en andere dieren die via magnetische velden hun weg vinden) en planten en bomen.

Ik ben het zat! U ook?

Het Europese Milieu Agentschap gaat veel verder met haar waarschuwingen dan de WHO, omdat zij de risico’s van mobiel bellen al vergelijkt met de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van tabaksrook, asbest en ook met het lood uit auto- en vrachtwagenbrandstoffen.
Het Europese Milieu Agentschap gaat veel verder met haar ernstige waarschuwingen inzake de gevaren van ElektroMagnetische Straling, dan de WHO. Deze Europese raad vergelijkt bijvoorbeeld de risico’s van mobiel bellen met de gezondheidsrisico’s die het gevolg zijn van tabaksrook, asbest en ook met het lood uit auto- en vrachtwagenbrandstoffen. Dit is kennelijk geen nieuws dat Pauw & Witteman aan tafel wensen te bespreken..?!

Ik heb geen zin meer om weggestopt te zitten en mijn gezondheid te laten aantasten, omdat ‘men’ vindt dat iedereen overal moet kunnen bellen en internetten. Ik zou graag een rechtszaak / proefproces beginnen om dit onrecht aan de kaak te stellen. Ieder mens heeft recht op een gezonde leefomgeving, en dat wordt nu niet gewaarborgd door de overheid.

Wie doet er mee?
Wat? Een proces zou een belangrijk signaal zijn aan de overheid en telecomindustrie, en met hoe meer mensen we zijn, hoe sterker de zaak wordt. Ook niet onbelangrijk: hoe kleiner het bedrag wordt dat we investeren. (Bijvoorbeeld: met 100 mensen kunnen we met € 250 p.p. al een hele goede start maken). Let op: mensen die niet genoeg financiële middelen hebben om zelf deel te nemen aan het proces, maar dit wel in naam of met hun ervaringsverhaal willen ondersteunen, worden ook nadrukkelijk gevraagd te reageren! Ook zoek ik een sponsor voor het proces. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijf of instelling zijn, of een particulier die dit initiatief ondersteunt. Naar wens kan deze sponsor veel naamsbekendheid krijgen in de loop van het proces.

Welk doel?
Mijn aanklacht tegen de overheid luidt als volgt:
Ik word ongewenst en ongevraagd bestraald met gepulste elektromagnetische velden voor mobiele communicatiedoeleinden, die een biologisch effect hebben op mij, anderen en de natuur. Mijn huis en lichaam worden zonder mijn toestemming doordrongen met deze straling. Vooraf is niet wetenschappelijk aangetoond dat er geen schadelijke effecten zijn op de mens, noch de natuur. Wel is inmiddels aangetoond dat er biologische effecten optreden in het lichaam, zoals in de hersenen, het bloed, de huid, ogen, weefelcellen, het DNA etc.

Hiervan ben ik vooraf niet op de hoogte gesteld, noch heb ik daarvoor toestemming gegeven. Gezien het feit dat deze velden nu overal aanwezig zijn, wordt mij geen keuze gelaten om al dan niet mijn lichaam te laten doordringen met deze straling. Op deze manier wordt mijn recht op de onaantastbaarheid van mijn lichaam geschonden, wat niet overeenkomstig is met de wet (artikel 11 in de Grondwet).

Ik zou het proces graag door willen voeren tot aan het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. Een proefproces zou tevens, mede door de publiciteit rondom zo’n zaak, een belangrijk signaal afgeven aan de samenleving, waarbinnen veel mensen (nog) niet op de hoogte zijn van de mogelijke gevolgen van blootstelling aan draadloze technieken.

Wie doet er mee? Of kent u mensen die misschien geïnteresseerd zijn? Of heeft u wellicht een rijke tante die nog een goed doel zoekt? 😉

U kunt contact opnemen op het volgende e-mailadres: proefprocesemv@hotmail.com.

Graag tot horens!

Brenda de Jong

47 gedachten over “Doe mee aan een proefproces versus de Nederlandse Staat?

 1. Is het ook mogelijk dat je dan gelijk aankaart dat bij elke hap lucht die we inademen we giftige stoffen inademen die niet goed zijn voor het lichaam.
  Wij melk drinken en vlees eten met antibiotica!
  Alle e nummers die niet goed zijn!
  Alle auto’s die gassen uitstoten!
  Elke dag chemtrails over ons heen krijgen!
  Kortom het leven dat wij leven is dus ongezond!
  Ik kan zo nog wel uren doorgaan, maar het is een kansloos proces wat je wilt aangaan.
  Ik kan ook zeggen dat ik al jaren leef met bovenstaande en zo gezond ben als een vis!
  Sinds ik zeg dat alles gezond is en ook zo leef ben ik ook gezond?
  Als iemand verteld dat friet slecht is en je neemt dat ook aan dan zal je lichaam ook reageren op wat jij vind.
  Ik zou adviseren om de M.I.R.methoden eens uit te proberen zie link:

  http://www.bovendien.com/gezondheid/gezondheid/dinsdag-23-april-de-mir-methode-door-mireille-mettes

  Succes!

  1. Ik denk ook dat het niet veel nut heeft om hier tegen te vechten
   En ik denk dat het wel veel meer nut heeft om bij je denken te beginnen
   Een mens kan zichzelf ziek denken, en dat doen heel veel mensen onbewust
   Volgens mij heeft er nog niemand in een onderzoek kunnen zeggen of een wifi modem (oid) aan of uit staat zonder dat te zien…

  2. @Raymond,

   Heel veel dank voor de aanreiking van deze site van Mireille, ik weet dat je veel kan doen met je eigen overtuiging, dat ze in feite ontzettend belangrijk is, elke cel in je lichaam wordt door je eigen overtuiging be-invloed. Maar deze methode kende ik nog niet en wordt ook heel duidelijk door deze mevrouw verteld. Wat fantastisch wat je allemaal zelf kan doen. Dank je, Alice/Aly

  3. Raymond je komt wel een beetje over als dat het uitsluitend tussen de oren zit en makkelijk op te lossen is met iets ans een mir methode. Ook die werkt lang niet voor iedereen omdat veel klachten veel complexer zijn dan de mir methode aanpakt. Voor een gedeelte heb je gelijk, maar het is niet zo dat, als het voor jou werkt, het zeker voor een ander zal werken.

   Ook is het zo dat hoe hooggevoeliger je bent, hoe meer je last hebt van dingen. Mensen die dus veel minder gevoelig zijn, hebben ook minder last en het wil niet zeggen dat hooggevoeligen zich dan maar aanstellen omdat jij er geen last van hebt. Het ligt er eveneens aan hoeveel belastingen je in je leven al te verwerken hebt gehad, eens is het genoeg voor een lichaam.

   Ik zou zeggen: kijk eens naar de Divine Matrix van Gregg Braden, daar worden dingen goed en duidelijk in uitgelegd.
   Ik zie stralingsbronnen nog steeds als een middel van de elite om ons weg te houden van die Divine Matrix.

  4. @ Lente
   Ik kan nergens lezen dat ik zeg dat het uitsluitend tussen de oren zit of dat M.i.R. de oplossing is nee ik geef alleen aan dat je het kan proberen?
   Wat ik wel zeker weet is dat alle ziekte`s een psychologische oorsprong hebben en dat alle antwoorden binnen jezelf zitten.
   Maar als mensen zich nog niet bewust zijn over deze manier van leven en alle buiten zich zelf zoeken en anderen de schuld willen blijven geven van hun aandoeningen of zich hoog gevoelig willen noemen zodat ze een uitleg hebben dat ze wat mankeren.
   Nee ik ben van mening dat alles wat jou overkomt een weerspiegeling is van jou innerlijke belevingswereld die word weerspiegeld in de buitenwereld in de vorm van ziekte`s ,relaties ,banen vrienden, familie, enz…..
   En zoals jij schrijft: zeker na de negatieve en ontmoedigende reactie van Raymond.
   Heeft dit ook met jou te maken want je veroordeelt iemands mening en advies.
   Maar zolang jij nog anderen de schuld wilt blijven geven over alles wat jou overkomt en aangedaan word dan is dat prima maar ik mag advies geven en mijn waarheid ten alle tijden blijven spreken, net zoals jij jou waarheid mag spreken. Maar dan wel zonder te veroordelen!

  5. @herrie,

   Klopt helemaal. Wij bestaan omdat wij denken en eigenlijk volledige controle over ons hebben. Niets anders en niemand anders. Helaas gooien we die gedachte al weg.

  6. @Raymond

   Jouw uitleg is duidelijk en zo zou iedereen het op kunnen vatten, ware het niet dat er over bepaalde zaken nog verschillend wordt gedacht. De term Hooggevoeligheid (HSP-er) wil ik graag eventjes toelichten; dit is “slechts” een etiketje, een van de velen, aangezien we die (nog) nodig hebben om te duiden. Onder dit etiketje schakeren zich ook weer veel verschillende mensen, zodat niemand er op dezelfde manier “last” van heeft. Als het er op aan komt zijn we allemaal spirituele wezens met menselijke eigenschappen. Maar aan welke ziekte wij ook “lijden” zelf spreek ik liever van symptomen, het komt op ons levenspad, daarom heeft een ieder de keus hoe hij hier mee om wil gaan. Vandaar dat ik jouw aanreiking van de MIR methode heel waardevol vind. Alle HSP’ers hebben niet dezelfde klachten, zoals alles is het heel persoonlijk. Zelf heb ik heel veel gehad aan het boek van Barbara Driessen die adviezen geeft hoe er mee om te gaan, zodat je klacht zelfs een kracht kan worden. Hooggevoeligheid is lange tijd onder de mat geschoven of met een lachertje afgedaan, daardoor denken de mensen dat je als HSP’er overgevoelig bent. Maar overgevoelig is iets anders, dat komt onder alle lagen van de bevolking voor omdat het hoort bij o.a. eerder gekwetst zijn. Hooggevoelige mensen hebben het misschien wel moeilijker in deze materiële wereld dan de “doorsnee” ook omdat ze soms een totaal verkeerd “etiket” krijgen. Maar ik vind dat het nooit een excuus mag zijn om dan anderen de schuld te geven. Dan blijf je in dat “zij en wij.” Nu we weten dat wij met onze overtuigingen de wereld, zoals die is, gecreëerd hebben, laten we die dan nu maar met elkaar “omdenken” En idd. zonder te oordelen en te veroordelen. Dit zijn verouderde begrippen, hier hebben we helemaal niets meer aan, het brengt ons niet verder in de evolutie. Verbinding, Vrede en Harmonie dit wens is ook mijn “vijand” toe want hierdoor heb ik ze niet meer. Alles begint bij jezelf; je bent kapitein op eigen schip.
   Dat vind ik ware vrijheid; dat is vrije wil. Echte Onafhankelijkheid!!!

 2. @Brenda, het is inderdaad een belangrijk onderwerp, te veel straling, te weinig zorg voor gezondheid, mbt straling van gsm, wifi, dect etc.

  Ik denk dat het handig is om niet opnieuw het wiel uit te vinden, maar te leren van en samen te werken met partijen die hier al mee bezig zijn ( het beperken van hezondheidsgevaren door straling).

  Het gaat ook niet in eerste plaats om de NL overheid, meer Europees en wereldwijde richtlijnen die gelden.

  ”beperkdestraling.org” werkt samen met:
  Teslabel, PMI-Plattform Mobilfunk-Initiativen Austria, A.P.P.L.E, Plattform Mobilfunk-Initiativen Austria, AMICA, Associazione Elettrosmog Volturino, Robin des Toits, Next Up, Criirem, Stop UMTS, Stichting EHS, AVAATE, Ecologistas En Acción, Foreningen for
  el-overfølsomme (Norway), Foreningen for el-overfølsomme (Denmark), ISDE Austria, ISDE Italy, EM Radiation Research Trust, Electrosensitivity UK, Mast Victims, h.e.s.e. project, elektrosmognews

  Ik vind het persoonlijk wel opvallend dat je per woning (zeker bij appartementen) een reeks wifi’s kunt ontvangen van de buren rondom. Dit terwijl regelgeving meestal gebaseerd is op 1 produkt per persoon. Dat is 1 van de dingen die fout gaan, net als bijvoorbeeld in de bus of trein, reken eens uit hoeveel straling per persoon dat is tijdens de spits…

  Succes!

 3. @Raymond,
  Uiteraard kun je zelf veel doen om schadelijke effecten te verminderen. Dat is ook prima.
  Desondanks is het effect van deze straling zo veelomvattend – het is namelijk overal – dat het niet alleen mensen beïnvloedt, maar ook grote effecten heeft op flora en fauna. Daar helpt geen M.I.R. methode tegen.
  Bovendien wordt het genetisch materiaal van levende wezens aangetast hierdoor – iets waarvan de gevolgen nog lang niet te overzien zijn.
  Dit proces gaat dus om iets groters dan alleen mijn eigen gezondheid.

  @Berend,
  Zoals je in mijn oproep kunt lezen, wil ik er ook mee naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Uiteraard gaat het niet alleen om Nederland, maar als Nederlander moet ik eerst het Nederlands recht doorlopen voor dit breder getrokken kan worden.

  Tja, en dat het kansloos zou zijn… Mijn mening is: als je niets probeert, gebeurt er in ieder geval niets.

  Vriendelijke groet,
  Brenda

  1. Brenda, ik vind je moedig en je hebt groot gelijk om alles wat mogelijk is aan te pakken om jouw, en ieder ander zijn of haar levensomstandigheden te verbeteren.
   Het is inderdaad pas kansloos als je niets onderneemt en dat is wat er nu helaas veel te veel gebeurt.

   Heel veel succes en kracht in je dappere strijd.
   ps Ook voor jou is de Divene Matrix een aanrader om te kijken, zeker na de negatieve en ontmoedigende reactie van Raymond.

 4. Dag Brenda,
  Ik vind het erg goed van je dat je dit wil ondernemen. Graag zou ik met je meedoen, want ik denk dat we dit alleen maar aan kunnen gaan met een grote groep, hopelijk een die de pan uit rijst. Vanwege de straling heb ik zelf ook geen mobiele telefoon en geen draadloos internet. Dit soort processen zou je eigenlijk kosteloos moeten kunnen voeren omdat het in het belang is van zoveel mensen en bv ook de bijen. Zij helpen mee met onze voedselvoorziening, wat willen we zonder ze beginnen? Straling is niet zichtbaar, was het dat wel, dan zou iedereen er denk ik wel anders over gaan denken en juist de stralingsplaatsen mijden als de pest. Geld heb ik niet veel (gezin met drie kinderen en maar 1 salaris), maar ik zou wel willen deelnemen in naam aan het proces.

 5. Als je alles wilt weten over dit belangrijke onderwerp, kom dan volgende week zondagmiddag naar ons Tv-debat over de ‘(Schadelijke) Biologische Effecten van Straling!

  Geef je nu op met vroegboekkorting om verzekerd te zijn van een plekje bij onze derde HealingSoundMovement Tv-debat over ‘BIOLOGISCHE EFFECTEN VAN STRALING’ met o.a. de speciale gasten dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE, auteur van het boek ‘ ElektroStress & Gezondheid), dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en Hayo Bol (natuurgeneeskundig therapeut, Floww consulent). Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. voor 19 april via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf).

  Zondag 21 april, 14-17 uur (zaal open 13.30) in de mooie theaterzaal van ‘ t Podium te Kudelstaart (Kudelstaart ligt naast Aalsmeer, half uur rijden van Amsterdam of Haarlem!)

  Er is ook een rechtstreekse busverbinding 172 vanaf Amsterdam (zie HIER de opstaphaltes). Vanaf Amsterdam CS vertrekt deze bus tegenover het Victoria hotel, stap uit bij de halte ‘De Rietlanden’, 100 meter rechtdoor, gelijk rechts en dan ligt de lokatie ‘T Podium’ .aan het einde van de weg links!)

  Lokatie en adres:

  ’t Podium
  Kudelstaartseweg 239
  1433 GH Kudelstaart
  0297-326289

  Wat is elektromagnetische straling eigenlijk? Wat zijn de risico’s van elektromagnetische velden en waarom weet het grote publiek hier weinig van? Wat zijn de biologische effecten van draadloos internet, GSM, UMTS, DECT telefoons, hoogspanningskabels? Hoe schadelijk zijn de nieuwe ontwikkelingen? Is draadloze straling mogelijk kankerverwekkend, neurotoxisch, DNA beschadigend? Wat zijn de effecten op het immuunsysteem, het hormonale systeem en het brein? Zijn er gevolgen voor de vruchtbaarheid? Worden onze kinderen extra bedreigd? Zijn er praktische oplossingen om eventuele schadelijke effecten te minimaliseren of tegen te gaan? Wat is de rol van de Gezondheidsraad en de overheid?

  Vraag het aan de experts dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE, auteur van het boek ‘ElektroStress & Gezondheid’), dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en Hayo Bol (http://hayobol.nl/) tijdens het afsluitende paneldebat en geef je op als publiek voor het 3e HSM Tv debat 21 april.

  Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

  Let op: Aanmelden en betaling a 10 Euro p.p. VOOR 19 april via info@healingsoundmovement.com (Let op: als je vooruit betaalt voor drie personen dan is de derde persoon gratis; de entree is 15 euro p.p. aan de deur op de dag zelf!). Je kunt het entree bedrag van 10 Euro p.p. voor 19 april overmaken (graag ook alle namen doorgeven!) op rekening nummer 558121322, op naam van John Consemulder, Abn/Amro bank te Aalsmeer (o.v.v ‘Debat).

  1. Met Abn/Amro bank doe ik persoonlijk geen bancaire zaken uit principe

  1. @Issy,

   Dat van die aardemat is heel goed dat je dat hier aanhaalt. Ik slaap er nu twee weken op en ik moet zeggen dat het wonderbaarlijk is hoe uitgerust je wakker wordt en bepaalde pijntjes in je lichaam lijken te verdwijnen.

   Volgens mij is slapen onder de aarde mat het recept tegen effecten straling.

 6. een hele goede dag gewenst,
  ik ben het volledig met deze actie eens en ik zou blij zijn als ik mijn steentje kan bijdragen aan het proces. financieel kan ik weinig ondersteuning bieden, kan ik mij nuttig maken op andere gebieden dan hoor ik dat graag! Misschien is het een goed idee om ook een petitie te starten via Avaaz?

  vriendelijke groetjes, met licht en Liefde
  Marleen

  1. @ Annet
   Ik werk voor mezelf en alle wijsheid haal ik uit mijn eigen ervaringen en herinneringen.
   Ik ben mij volledig bewust van alle processen waarin wij ons als mens bevinden.
   Je zegt dat ik een conclusie trek zonder deze persoon te kennen.
   Ik ben mezelf bewust van wie ik ten diepste ben en doordat ik mezelf en alle processen ken , weet ik ook waarin elk mens zich bevind en waarom ze zich bevinden in bv relaties ,ziektes ,en alle dualiteiten waarmee ze te maken krijgen of zich in bevinden.
   Ik kan dan ook zeggen ”Ik ben jou in een andere tijd’!

 7. “2.8.2. Vaststaat dat ten behoeve van het plan is uitgegaan van de door de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection – een commissie bestaande uit een groep onafhankelijke wetenschappers – vastgestelde limieten die de rijksoverheid hanteert voor de blootstelling van straling. De limiten waaraan burgers 24 uur per dag mogen worden blootgesteld zijn voor GSM 900 MHz 41 V/m, voor GSM 1800 MHz 58 V/m en voor UMTS 61 V/m. De raad heeft verklaard dat een overschrijding van de vastgestelde limieten zich niet voordoet. [appellant] heeft dit niet bestreden. Met betrekking tot het betoog dat niet is uitgesloten dat een antennemast, indien wordt uitgegaan van voornoemde limieten, ertoe leidt dat schadelijke effecten voor de gezondheid van de mens optreden, wordt als volgt overwogen. Nu geen sprake is van sterke wetenschappelijke aanwijzingen dat de elektromagnetische velden van antenne-installaties ernstige effecten op de gezondheid hebben, zolang voornoemde blootstellingslimieten niet worden overschreden, is het aan [appellant] om het tegendeel aannemelijk te maken. Naar het oordeel van de Afdeling heeft [appellant] dit evenwel niet aannemelijk gemaakt. De niet nader gespecificeerde stelling dat een onderzoeker van de Katholieke Universiteit van Leuven heeft geconcludeerd dat schadelijke effecten kunnen optreden, is hiervoor onvoldoende.”

  http://zoeken.rechtspraak.nl/resultpage.aspx?snelzoeken=true&searchtype=ljn&ljn=BV5096&vrije_tekst=umts+gezondheid

  Voordat geld wordt uitgegeven aan een dure advocaat – en die zeggen uit financiele motieven altijd ‘ja’ tegen dit soort klusjes – is het beter om eerst de uitdaging uit deze overweging aan te gaan en bewijzen te zoeken. Want iedereen weet: geen burger in Nederland wint ooit van de overheid:

  http://www.sdnl.nl/twan-tak.htm
  http://www.sdnl.nl/tak-protest.htm
  http://www.mr-online.nl/images/stories/files/Brief_MRonline.pdf

 8. Ik weet als geen ander om dagelijks gefolterd te worden, en door de stichting EHS ken ik zeker nog wel 100 mensen, maar ook hier in mijn omgeving zijn er te veel die dagelijks met allerlei klachten rondlopen
  als oorsuizen hartritme stoornissen spier en gewrichtspijnen maag darm klachten etc etc.

  WIE NEEMT HIER DE VERANTWOORDING VOOR!!!!!!!!!

  IS HET GROTE GELD BELANGRIJKER DAN EEN MENSENLEVEN???

  We zijn bezig met ons allen alles wat leeft op aarde kapot te maken!!

 9. Stralend nieuws! Voor ons uniek Tv-debat over de ‘(Schadelijke) Biologische Effecten van Straling’ as zondag (geef je op als publiek) hebben we een extra spreker gevonden: Dr. in de wiskunde en natuurwetenschappen Hugo Schooneveld (stichtingehs.nl) komt mee praten met de andere experts Dr. Ir Michiel Haas, Dr. Leendert Vriens (stopumts.nl) en Hayo Bol (hayobol.nl) en hij neemt zijn meetapparatuur mee!!!

  Dit belooft een unieke bijeenkomst te worden, waar je ook alles te weten komt over hoe het lichaam werkelijk alles aanstuurt en qua communicatie regelt!!! Voor een breed publiek toegankelijk, dus komt allen , want er is genoeg plek…

  Meer info: http://www.healingsoundmovement.com/news/124/biologische-effecten-van-straling-3e-hsm-tv-debat-21-april-met-o.a.-michiel-haas-en-leendert.html

 10. Raymond zegt: “Nee ik ben van mening dat alles wat jou overkomt een weerspiegeling is van jou innerlijke belevingswereld die word weerspiegeld in de buitenwereld in de vorm van ziekte`s ,relaties ,banen vrienden, familie, enz…..”.

  Dat is een visie die ik vaker hoor maar het klopt niet.
  Als Ziel kies je voor bepaalde ervaringen in een bepaald lichaam. Maar niet alles wat je overkomt, is een weerspiegeling van je innerlijk. Het kan zoveel redenen hebben, daar kan geen enkel mens over oordelen of zeggen dat het komt door je eigen innerlijke belevingswereld, of dat het wel karma zal zijn. Of je denkt te negatief. Dat voelt zó dogmatisch en beperkend.
  Ik vraag me dan af welke innerlijke belevingswereld bijen hebben, die ziek zijn van straling. Of een hond die ziek wordt van rattengif. Of de vogels die voor hun navigatie afhankelijk zijn van het natuurlijk magnetisch veld dat wordt overschaduwd door de kunstmatige velden. Of de vissen die dood gaan van alle zware metalen in het water. Ik noem maar wat 🙂

  Je kunt heel ver komen met een positieve levensinstelling maar je kunt het niet omdraaien, door te zeggen dat als je bepaalde aandoeningen hebt, dit komt omdat je te negatief denkt of dat dit een weerspiegeling van je innerlijk is.
  Misschien is het wel zo, dat alle mensen die ziek worden van straling, aan de wereld laten zien dat dit zo niet kan: dat alle leven gevaar loopt. Het zou zomaar kunnen 🙂

  1. Mooie reacties van zowel Brenda, Raymond en Lisa,

   Het Universum, de wereld en wij als mens zijn complex. En het systeem zoals het nu werkt doet er bepaald geen goed aan. En toch moeten we allemaal onze weg daarin vinden. Onze innerlijke belevingswereld is wel een afspiegeling van de mensheid omdat we met ons allen deze wereld, voor een groot deel onwetend, hebben gecreëerd.
   Wat we moeten en kunnen doen met hetgene wat ons overkomt is heel persoonlijk, maar dat niets zomaar gebeurt staat voor mij vast.
   Toen ik al weer een aantal jaren terug een opleiding deed (P.S.W.) was er een docent die aan het eind van de elke les steevast zei: ” maar vergeet niet het kan altijd anders.” Dat is me altijd bijgebleven. Ook dit citaat uit de Talmoed “Wij zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn.”
   Descartes zei: “Ik denk, dus ik besta.” Door de nieuwe wetenschap die invloed heeft op allerlei gebieden is dit achterhaald en is veel meer: “ik voel dus ik besta.”
   Maar door het hokjes denken, vooral in reguliere geneeskunde en onderwijs, zijn we standaard mensen geworden. En men is zich hieraan gaan aanpassen, we willen schijnbaar “normaal” gevonden worden. Daarom is er nog steeds weinig ruimte voor anders denkenden op wat voor gebied dan ook.
   Maar wij hebben zo’n grote wijsheid van binnen, ons eigen gereedschap, maar dat is helemaal ondergesneeuwd geraakt, door……vul maar in.
   Maar nu we weten dat we zelf de wereld creëren kunnen we bewust bijdragen aan een Nieuwe wereld, een mooiere wereld. Ieder op z’n eigen manier en dat is het mooiste.
   Dat houdt in dat we respect moeten hebben voor onszelf en de ander. Wij weten de weg van een ander niet, wat het leerproces van die ander in houdt. We hebben inmiddels vele levens geleefd; wat moeten wij nog leren, of wat hebben we nog toe te voegen hier op Aarde. Momenteel zijn er veel Nieuwe tijds kinderen, laat ik ze zo maar even noemen, maar er zijn ook Nieuwe tijds volwassenen. We kunnen veel van elkaar leren als we respect hebben voor elkaar’s waarheid, voor de mens die je in wezen bent, zo werken we mee aan de verandering (Evolutie) Bewustzijnsverruiming! De geschiedenis hoeft zich niet te herhalen, alleen ons denken erover moeten we veranderen.

 11. Raymond zegt: “Nee ik ben van mening dat alles wat jou overkomt een weerspiegeling is van jou innerlijke belevingswereld die word weerspiegeld in de buitenwereld in de vorm van ziekte`s ,relaties ,banen vrienden, familie, enz….”

  Dat is een visie die ik vaker hoor maar het klopt niet.
  Als Ziel kies je voor bepaalde ervaringen in een bepaald lichaam. Maar niet alles wat je overkomt, is een weerspiegeling van je innerlijk. Het kan zoveel redenen hebben, daar kan geen enkel mens over oordelen of zeggen dat het komt door je eigen innerlijke belevingswereld, of dat het wel karma zal zijn. Of je denkt te negatief. Dat voelt zó dogmatisch en beperkend.
  Ik vraag me dan af welke innerlijke belevingswereld bijen hebben, die ziek zijn van straling. Of een hond die ziek wordt van rattengif. Of de vogels die voor hun navigatie afhankelijk zijn van het natuurlijk magnetisch veld dat wordt overschaduwd door de kunstmatige velden. Of de vissen die dood gaan van alle zware metalen in het water. Ik noem maar wat 🙂

  Je kunt heel ver komen met een positieve levensinstelling maar je kunt het niet omdraaien, door te zeggen dat als je bepaalde aandoeningen hebt, dit komt omdat je te negatief denkt of dat dit een weerspiegeling van je innerlijk is.
  Misschien is het wel zo, dat alle mensen die ziek worden van straling, aan de wereld laten zien dat dit zo niet kan: dat alle leven gevaar loopt. Het zou zomaar kunnen 🙂 Of misschien zijn al die mensen qua trilling al een stuk hoger en kunnen ze niet meer goed tegen de zwaardere trillingen van deze kunstmatige velden. Zou zomaar kunnen:)

  1. @Lisa
   Dat jij vind dat het niet klopt is toch prima.
   Ik vertel het uit eigen ervaring en herinnering en zeg dat het wel klopt
   en dat is toch ook prima toch?
   Ik heb mijn waarheid en jij jou waarheid en dat is helemaal goed.
   Leef gewoon je eigen waarheid en volg je hart lisa dan komen de antwoorden vanzelf.

 12. Ik wil hier ook wel even op reageren.

  Ik heb jarenlang ongeveer hetzelfde gedacht als Raymond, en heb de oorzaak van al mijn gezondheidsklachten altijd in mezelf gezocht, als een signaal dat ik niet op de goede weg zat. Een aantal (grote) problemen heb ik door bewustwording kunnen oplossen, maar een reeks klachten bleven toch en werden in de loop der jaren alleen maar erger. ‘Gek toch – wat doe ik fout?’, dacht ik.

  Na een aantal jaren was de stralingsbelasting in mijn lichaam zo hoog (het neemt cumulatief toe), dat ik helemaal geen straling meer kon verdragen, en EMV direct voelde. Pas toen viel het kwartje dat het door bepaalde stralingsbronnen, waar ik al die tijd aan was blootgesteld, kwam dat mijn lichaam zo reageerde.

  Hoe symbolisch voor de ziel deze stralingsindringing in het lichaam ook mag zijn, het is wel degelijk een fysiek verschijnsel dat je hersenen beïnvloedt, je DNA beschadigt, je bloed doet klonteren, je hormoonhuishouding in de war schopt (bijv. slaap). Het is dus iets waaraan je de blootstelling ten zeerste wilt beperken.

  Het is zeker zinvol om de oorzaken van ziekte in jezelf te zoeken en het daar op te lossen, maar er zitten grenzen aan.
  Ik ben absoluut geen slachtoffertype dat alles buiten zichzelf zoekt, zoals je suggereerde, Raymond. Integendeel. Maar je kunt je indenken dat je dan ook kunt zeggen dat het goed voor je is om elke dag wat arsenicum in te nemen en kerngezond te blijven, of breinaalden door je nek te steken en jezelf voornemen daar niets van te voelen, of een maand niets te drinken en kiplekker te blijven. Al deze voorbeelden zijn net zo absurd, want op een gegeven ogenblik zul je de grenzen van je lichaam tegenkomen. Bij de een zal dat eerder zijn dan bij de ander. Als jij een gezonde, jonge vent bent, dan kan dat bij jou heel lang duren. Bij anderen, en met name ook vrouwen, zal dat eerder zijn (dit heeft te maken met ons veel complexere hormoonstelsel).

  Daarbij komt dat de andere levende wezens op aarde die ook worden aangetast, zich niet kunnen verdedigen. Ik wil hen met dit proces ook een stem geven.

  Ik hoop dat ik zo het een en ander heb verduidelijkt.

  Hartelijke groet,
  Brenda

  1. @Brenda
   Je schrijft dat je jarenlang hetzelfde hebt gedacht als mij?
   Dit is onmogelijk anders zou je nu weten dat alles een weerspiegeling is van jou innerlijke belevingswereld.
   Ik spreek van bewustzijn, alles is bewustzijn (christusbewustzijn) ik spreek alleen van mijn innerlijke weten waar ik mij weer van bewust van ben geworden.
   Alleen als je constant open staat voor innerlijke groei openbaard het leven zich aan jou.
   Je verteld:Het is zeker zinvol om de oorzaken van ziekte in jezelf te zoeken en het daar op te lossen, maar er zitten grenzen aan. Je stelt zelfs dat er grenzen zijn! als je jezelf begrenst kunnen de oplossingen niet tot je komen omdat je zegt dat er grenzen aan zitten en dat wat jij wilt dat geschied dat zal zich openbaren in je dagelijkse leven.

   Brenda ik denk persoonlijk dat als je meer je grenzen zou aangeven in je dagelijkse leven en meer zou gaan staan voor wie jij werkelijk ten diepste bent, straling dan steeds minder vat op je kan krijgen doordat je dan wel je grenzen aangeeft, je eigenlijk je eigen ruimte in gaat nemen zodat iedereen weet waar jij staat en wie je bent.
   Doe je dit niet dan kunnen allerlei zaken je aura binnentreden omdat jij dit toelaat!
   Ik zeg niet dat jij een slachtoffer bent en suggereer dat ook niet, ik zou wel mijn bewustzijn en kennis willen delen voor mensen die open staan en verder willen groeien in bewustzijn.

  2. @ Raymond

   Je hebt inhoud!!! Gelukkig maar; ‘=what can i day else?!’ totally nothing… 😉

 13. Nog even een herinnering dat de lezers hier morgen welkom zijn om ons Tv-debat te volgen als publiek. De entree is 15 Euro aan de deur, er is voldoende gratis parkeerplek.

  Er is een team van 4 experts op het gebied van de (Schadelijke) Effecten van Straling, en er is ruim gelegenheid om je twijfels te uiten, vragen te stellen en suggesties en oplossingen aan te dragen! Er wordt ook het een en ander gemeten en gedemonstreerd en uitgedragen.

  Een unieke kans om werkelijk alles over EM straling te weten te komen. Ook de biofysica, bioresonantie en de werking van het lichaam komt aan bod en meer…

  Info hier:

  http://www.healingsoundmovement.com/news/124/biologische-effecten-van-straling-3e-hsm-tv-debat-21-april-met-o.a.-michiel-haas-en-leendert.html

 14. Beste Raymond,
  Er zijn zoveel spirituele visies over de oorzaak van problemen en hoe ze aan te pakken. Iedereen kiest dat wat hem of haar aanspreekt en echt verder helpt. We denken echter nog vaak, dat was ons helpt, ook anderen zou moeten helpen, en dat is niet altijd zo.
  We zijn allemaal op weg naar het Christusbewustzijn. Ik ben ervan overtuigd, dat er een kracht is, die sterker is dan welke ziekte of gif dan ook. Maar wij zijn mensen en zijn nog niet zo ver! Wij moeten met en in dit fysieke lichaam leven en dit lichaam gaat in trilling omhoog; het kan heel goed dat je juist dan nog meer last hebt van de zwaardere ziekmakende trillingen van o.a. kunstmatige straling.
  Ik vind toch dat je oordeelt over anderen Raymond. Door bijvoorbeeld deze zinnen van je in je reactie naar Brenda:
  “Dit is onmogelijk anders zou je nu weten dat alles een weerspiegeling is van jou innerlijke belevingswereld.”
  “Alleen als je constant open staat voor innerlijke groei openbaard het leven zich aan jou.”
  ” Doe je dit niet dan kunnen allerlei zaken je aura binnentreden omdat jij dit toelaat! ”

  Dit kunnen jouw eigen ervaringen zijn maar je kunt ze niet op anderen leggen.
  Jij wilt bewustzijn en kennis delen, maar dat kan toch alleen als je ruimte geeft aan de ander? Die ruimte voel ik niet in jouw opmerkingen want je visie staat klaar. Als het jouw ervaringen zijn hou het dan bij jezelf en vertel wat jou helpt; realiseer je dat het voor een ander anders kan zijn. ik heb ook mijn ‘methode’ om minder last van straling te hebben die werkt. en ook ik heb de neiging te denken dat dit voor iedereen zo kan gelden; maar zo is het niet!

 15. Beste Raymond,

  Ik wil hier niet al te veel woorden meer aan besteden, maar ik zie dat je hebt geschreven: ‘Ik ben mezelf bewust van wie ik ten diepste ben en doordat ik mezelf en alle processen ken , weet ik ook waarin elk mens zich bevind en waarom ze zich bevinden in bv relaties ,ziektes ,en alle dualiteiten waarmee ze te maken krijgen of zich in bevinden.’

  Als dat zo was, dan zou je mijn processen kennen en zou je ook weten dat ik mij wel degelijk bewust ben dat alles een weerspiegeling is van mijn innerlijk. Je zou ook weten hoe ver mijn bewustzijn reikt, en dat ik luister naar mijn innerlijk weten en dat ik mij daardoor ‘geroepen’ voel dit proces aan te gaan. Je zou ook weten dat dit voor mij de ultieme grens is om neer te zetten.

  Anderen helpen door hen vrijheid en ruimte te geven om zich te kunnen ontwikkelen naar wie zij zijn, is een groot goed en iets waarmee je zowel de ander als jezelf verder brengt. Aan de reacties die ik krijg van mensen die mee willen doen, merk ik vaak dat het voor hen bevrijdend is dat er een actie ondernomen wordt, waarmee ze eindelijk van zich kunnen laten horen. Het brengt hen daarmee ook weer verder in hun proces (van bijvoorbeeld het stellen van grenzen).
  Daarnaast voel ik mij ook geroepen om een stem te laten horen voor dieren en planten, die schade ondervinden van EMV.

  Uiteraard kun je alles wat gebeurt en bestaat in het ‘grote plaatje’ bekijken en zien dat alles precies zo is zoals het moet zijn. Dat is een onweerlegbare waarheid.
  Op aards niveau betekent dat soms dat je moet handelen naar je gevoel, om nieuwe bewegingen in gang te zetten. Deze duale wereld is een spel van actie en reactie, dat ervaringen creëert die anderen weer kunnen helpen bij het vergroten van hun bewustzijn.
  En zolang ik dus voel en weet dat ik dit moet doen, doe ik het. En geen seconde langer.

  Groet,
  Brenda

  1. @Brenda, Raymond en Lisa,

   zie mijn reactie op 16.1 is wat verkeerd terecht gekomen, doordat er twee dezelfde reacties zijn van Lisa. overkomt iedereen wel eens 🙂

  2. Als alles een weerspiegeling is zoals ik zei, dan hoef je het toch niet in de buitenwereld te veranderen maar juist aan de binnenkant omdat dan pas de verandering komt die je graag wilt zien, voelen, horen, beleven!
   Maar je zegt dat je weet dat alles een weerspiegeling is van je innerlijke belevingswereld,maar dat je het graag in de buitenwereld wilt veranderen!
   Dan klopt het toch niet als je zegt dat je weet dat alles een weerspiegeling is en daar vervolgens niet naar handelt maar het in de buitenwereld wilt veranderen.
   Dat is toch de omgekeerde wereld!het een zeggen en het ander doen.
   We moeten eerst bewust zijn van onze handelingen en dan pas kan je ze veranderen.

 16. Ik doe zeker mee met dit proefproces, ben het zat om gefolterd te

  worden!!!!!! en met mij nog vele helaas bezitten zij gen pc.

  vanwege EHS, stichting HS weet nog meer personen

  Elly de Jager

 17. Ik hoop dat heel veel mensen bewust raken van de risico’s die ze lopen door het onvrijwillig bloot te moeten staan aan de straling om ons heen.
  Laat iedereen meedoen met deze actie. Ik ben niet in de gelegenheid om financieel ondersteuning te geven, maar wel om mijn stem te laten horen.Laten zoveel mogelijk mensen van zich laten horen. Het is heel heel hard nodig.

 18. De kans is groot dat, het ziek en weerloos maken van mensen die zodoende gemakkelijk (genetisch) te manipuleren zijn, de bedoeling is van de hogere klasse. Hoe meer mensen met jou dit proces in gaan Brenda, hoe groter de kans is dat er iets kan veranderen. Ook ik ben het zat. Helaas heb ik geen financiële middelen maar sta hier vierkant achter. Zal jouw bericht weer verder delen. Groetjes Lydia

 19. Ik wil in naam graag mee doen aan het proefproces tegen de Nederlandse Staat!
  Tot mijn grote spijt mis ik de financiële middelen.
  Ik heb door de UMTS masten die veel te dicht boven mijn woonruimte zijn geplaatst, al verschillende ernstige lichamelijke klachten! En de woningbouw, die verantwoordelijk is voor de plaatsing van deze masten en sinds kort, is daar de 4G bij geplaatst, is doof voor mijn verhaal!
  Graag help ik mee, door mijn handtekening en verhaal.
  Groet,
  Yoy Werdmüller von Elgg.

 20. Heb al sinds 2004 last van oorsuizen in mn linker oor en heb geconstateerd dat het vaak erger wordt als ik Barneveld (woonplaats) vanaf de A30 binnen rijd. Ook savonds vanaf een uur of tien wordt het geluid/oorsuizen heviger. We wonen ook tussen twee masten in.
  Tijdens een verblijf van enkele dagen in Noord Italie twee jaar geleden was ik het kwijt maar had daar ook enkele keren geen verbinding met mn mobile.

 21. Ook ik ben electro magnetisch sensitief. En wat de staat ten opzichte van de normen van het buitenland toestaat is godgeklaagd. Er is echter wel iets aan te doen, ik ben lid van stichting EMS die allerlei adviezen geeft, die allen een beetje helpen. Er zijn ook webwinkels in anti electro magnetische spullen, maar niet allen zijn betrouwbaar.
  Ik ben bang dat een proefproces niet gaat helpen, want het komt ze niet uit.
  Pas als het kalf verdronken is dempt men de put. Denk bv. aan de tabaksbelasting, of het gas wat ondanks het instorten van huizen gewoon doorgaat. En heel veel zaken op dit gebied zijn allang bij de overheid bekend, maar ‘dat houden ze onder de pet’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.