Advertentie

Foutje gezondheidsraad: verkeerd advies griepvaccins zwangere vrouwen! Gevaccineerd met fout vaccin!


Verantwoordelijkheid, integriteit en transparantie. Die eigenschappen zou een ministerie uit dienen te stralen in haar dienstbaarheid naar de burgers van het land, dat zij als ministerie DIENT. Een dienende overheid staat in feite ‘onder’ het volk en voelt zich zéker niet onaantastbaar, onbereikbaar en de wetenschap-in-pacht-hebbend.

Het blijkt keer op keer dat ook de Gezondheidsraad bestaat uit mensen, mensen zoals jij en ik. Mensen die het druk hebben, mensen die geen tijd hebben om alles te controleren. Het gevaar bij een Gezondheidsraad is de grootte van deze raad; rond de 200 deskundigen op alle gebied adviseren.

Kijken we naar de letterlijke tekst in dit verband op de site van de Gezondheidsraad, HIER dan komen we deze tekst tegen:

‘Om recht te doen aan deze com­plexi­teit zijn in de Ge­zond­heids­raad zo’n twee­hon­derd des­kun­di­gen ver­za­meld, die ingezet worden bij het be­ant­woor­den van ad­vies­vra­gen. De Ge­zond­heids­raad komt niet plenair bijeen, maar werkt per advies in ad hoc-​com­mis­sies.
Die com­mis­sies bestaan uit raads­le­den die ge­spe­ci­a­li­seerd zijn op het terrein in kwestie, en daar­naast uit des­kun­di­gen die geen lid zijn van de Ge­zond­heids­raad. Met elkaar pro­be­ren deze experts con­sen­sus te be­rei­ken over de in­ter­pre­ta­tie en weging van de huidige stand van kennis.

Ad­vie­zen worden ge­toetst door een van de acht be­raads­groe­pen, al­vo­rens zij worden aan­ge­bo­den aan de be­tref­fen­de mi­nis­ter’

En inderdaad zijn het gewoon mensen: ‘Met elkaar pro­be­ren deze experts con­sen­sus te be­rei­ken over de in­ter­pre­ta­tie en weging van de huidige stand van kennis.’ Het komt er dus simpelweg op neer, dat jij als burger geacht wordt ook (en VOORAL) zélf te blijven nadenken..! Dat dit geen overbodige luxe is, blijkt maar weer eens uit het onderstaande bericht.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

URGENT:

Gezondheidsraad gaf aan Minister Ab Klink van de Volksgezondheid
onjuist advies aangaande vaccinatie van zwangere vrouwen en jonge kinderen.

Voormalig huisarts Dr. Jannes Koetsier
Voormalig huisarts Dr. Jannes Koetsier

Tijdens een persconferentie in Bosch en Duin, tijdens de presentatie van het boek van Anneke Bleeker over vaccinaties, maakte Dr.Jannes Koetsier bekend dat de gezondheidsraad aan minister Ab Klink een verkeerd en onjuist advies heeft gegeven aangaande de vaccinatie van zwangere vrouwen in Nederland. De minister wilde van de Raad een advies over de vaccinatie van zwangere vrouwen met betrekking tot de vaccins met en zonder adjuvans. De gezondheidsraad heeft te kennen gegeven dat het vaccin zonder adjuvans niet geregistreerd is. Dit is echter wel in de EU geregistreerd en diverse EU landen waaronder Duitsland hebben dit vaccin ook gekregen.

Indien het advies wel op de juiste manier was gegeven zouden zwangere vrouwen in Nederland een vaccin hebben gekregen zonder de schadelijke adjuvands.

De gezondheidsraad geeft haar fout toe aan de advocaat die de gezondheidsraad hiervan op de hoogte bracht. De Raad zegt dat er een fout is geslopen in het advies aan de minister. Het is nu echter te laat om nog aan dit vaccin te komen.

Dr. Jannes Koetsier deed een poging om het vaccin te bestellen bij de apotheek. Daar kreeg hij te horen dat alleen de overheid dit kon bestellen. De gezondheidsraad is hiermee ver buiten haar boekje gegaan als het gaat om de veiligheid bij vaccinatie van zwangere vrouwen. Zij heeft te kennen gegeven fout te zitten met het advies aan de Minister. Indien het advies wel op de juiste manier was gegeven zouden zwangere vrouwen in Nederland een vaccin hebben gekregen zonder de schadelijke adjuvands.

Ook werd bekend tijdens de persconferentie dat Prof.dr. J.G.Koppe, medisch hoogleraar neonatologie aan het Academisch Medisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam (AMC) een brief heeft geschreven aan de gezondheidsraad met betrekking tot de vaccinatie van jonge kinderen en zwangerevrouwen. Zij spreekt in haar brief haar zorg uit over het vaccin en de adjuvans die daarin aanwezig zijn en de gevolgen daarvan op de kinderhersens.

Noch de gezondheidsraad, noch de minister hebben op deze brief van Prof. Koppe een reactie gegeven. Zij heeft niets meer vernomen van de Raad.

20 gedachten over “Foutje gezondheidsraad: verkeerd advies griepvaccins zwangere vrouwen! Gevaccineerd met fout vaccin!

 1. Wie was er ook al weer juridisch verantwoordelijk voor de vaccinaties? En als deze fout leidt tot grote problemen bij zwangeren, dan is de verantwoordelijke dus de Gezondheidsraad? Het zal mij benieuwen .

 2. Zo zie je maar weer onze ‘onfeilbare’ overheid en haar adviesorganen zijn niet zo foutloos, zo als ze zich het liefst willen doen voorkomen.Zou de minister er ook een beetje naast zitten ? Of liegt hij er gewoonweg op los, zoals dat in de politiek gebruikelijk is?

 3. Marcel

  Volgens mij is niemand verantwoordelijk. Dat is ook één van de redenen waarom Polen het vaccine geweigerd heeft.
  Niemand is er aansprakelijk
  Vreemd voor zo’n superieur middel

 4. We worden geacht zelf na te denken, maar omdat we van kind af aan in een keurslijf worden gewurgd, waarin ons dat denken wordt áfgeleerd, zijn er maar weinig mensen die daar nog echt toe in staat zijn. En word dan maar eens wijs uit de ja- en neekampen!

  Dat is het trieste van deze zaak (en van vele andere) … die hele vaccinatie was compleet onnodig als die farmaceutische industrie niet om de haverklap allerlei virussen op ons losliet. En ook mét virussen is het beter je niet te laten vaccineren, maar dat terzijde.

  En dan dat hooghartige airtje van die organisaties allemaal arghhhh!! “U bent geen arts mevrouw, waar bemoeit u zich mee?” Nou ja, een taalkundige leert allerlei teksten te begrijpen, ook als daarin dingen staan, die niet onder het taalgebied vallen;-) … (hm … twas te proberen)

 5. Ze geven dus al toe dat de adjuvans gevaarlijk zijn.

  Waarom dan nog vaccineren (2e ronde staken!!!!!?).

  Laat ze toch eens wat meer eerlijk zijn en zich niet verschuilen achter leugens.

  Eerlijkheid duurt het langst. En….
  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ‘m wel.

  Warme groet en Namasté aan allen,
  Bertina.

 6. Nog even A. Klink’s antwoord gisteren herhalen op de vraag over Thiomersal: “Het ministerie, of de fabrikanten hebben nooit een geheim gemaakt van de stoffen die er in zitten. De bijsluiter staat op de website. Thiomersal is niet schadelijk. Het lichaam breekt de stof zelf af”.

 7. http://www.nu.nl/algemeen/2135276/onderzoek-overlijden-kinderen-griepprik.html

  Twee kinderen zijn kort na de groepprik overleden, bleek na melding bij Lareb.

  Het wordt onderzocht, maar zal wel onder het tapijt van ontkenning worden geschoven. Griepvaccin veilig?

  Zouden er nu nog ouders voor de 2e keer de prik gaan halen (met weet ik veel wat voor gevolgen) of zullen ze er achter gaan komen dat er een aantal aartsleugenaars ze van adviezen dienen?

  Die arme, arme kinderen….

 8. Ik begrijp er niets meer van. Mijn apotheker zei jaren geleden al dat Thiomersal in medicijnen in Nederland niet langer was toegestaan.
  Als dat zo is hoeft de discussie over veilig of onveilig helemaal niet plaats te vinden omdat er niet meer in had mógen zitten.
  Wie houdt wie nou voor de gek?
  Of zou mijn apotheker onzin hebben verkocht?

 9. Door het toegeven van fouten is de gezondheidsraad verantwoordelijk voor de konsekwenties. De bewijslast ligt bij haar. Wie gaat nu opdraaien voor de enorme schadevergoedingen? En blijft minister Klink desondanks feiten betitelen als fabels?

 10. @ Theo L. Smit
  de informatie is misschien verkeerd geïnterpreteerd, maar er zijn geen gevolgen, aangezien er nog steeds geen ernstige bijwerkingen zijn bevestigt , het blijft speculatie niks meer niks minder.

  dus geen schade / geen vergoeding

 11. Geweldig Gait! Je hebt vast wéér gewonnen hè? Lijkt me lekker gevoel…

  “Geen schade, geen vergoeding”. Punt. Gewonnen.

  “Er zijn geen gevolgen, ‘aangezien er nog steeds geen ernstige bijwerkingen zijn bevestigD'” (weer gewonnen, knock out zelfs..?)

  Dat is wat logica-van-de-koude-grond wordt genoemd. Kun je bewijzen dat er geen bijwerkingen zijn bevestigd, Gait?

 12. Glaxo waarschuwt voor koorts bij kids na tweede vaccinatie:
  http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5hRBLVCkhINztTgvTbf82bta-jruQD9CCGJJ00

  Het algemene advies dat huisartsen en assistentes (vaak aan de telefoon) geven om bij kinderen met koorts “maar een paracetamolletje toe te dienen” baart zorgen. Gezien het onderzoek dat gaande is nav het overlijden van een kindje dat dit voorgeschreven kreeg, lijkt me het goed dit nog even onder de aandacht te brengen (er kan eventueel een kinderaspirientje gegeven worden om de koorts te drukken, maar zeker géén paracetamol).

  http://hetonderzoek.blogspot.com/2009/10/geef-kind-geen-paracetamol-vlak-na-een.html

  Dan nog een goed en duidelijk overzicht van Karel en Caroline van Huffelen betreffende vaccinaties zwangere vrouwen:
  http://www.karelencaroline.nl/sites/default/files/gezonde_zwangeren.pdf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.