Advertentie

Ombudsman onderzoekt ‘dood-na-vaccinatie’ Freek!


Als je nou vaccinatieklachten, ernstige klachten.., moet indienen bij hetzelfde instituut dat de vaccinaties initieert, dan kun je spreken van een conflict-of-interest. Per definitie. Hoe kun je jezelf als mens of organisatie controleren..?

De 8-jarige Freek Hagoort. Het onderzoek naar zijn dood verstrikt in de bizarre starheid van het RIVM..?
De 8-jarige Freek Hagoort. Het onderzoek naar zijn dood verstrikt in de bizarre starheid van het RIVM..?

Kennelijk is onze Nationale Ombudsman tot de conclusie gekomen dat het verschrikkelijk sterfgeval van de negenjarige Freek Hagoort, die drie dagen nadat hij was ingeënt tegen DTP en BMR overleed, niet grondig onderzocht kan worden door het RIVM.

De ouders van Freek willen sinds de dood van hun zoontje, nader onderzoek naar het overlijden en pleiten voor onafhankelijk onderzoek omtrent de doodsoorzaak van hun zoon. In het programma Netwerk is een gesprek met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en met de ouders van Freek te zien. Op de website van Stichting MWOF kunt meer informatie vinden. HIER deze site.

VANDAAG HEEFT DE OMBUDSMAN ZIJN BESLISSING GENOMEN!

Bron: De Telegraaf

‘Onderzoek naar dood 8-jarig jongetje DEN HAAG – De Nationale ombudsman, Alex Brenninkmeijer, zal de klacht onderzoeken van ouders van wie het 8-jarige zoontje is overleden na te zijn gevaccineerd met het zogeheten BMR-DTP. Dat maakte de ombudsman dinsdag bekend.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zou de ouders niet goed hebben voorgelicht over de complicaties die na een vaccinatie kunnen optreden. „Zij beklagen zich er ook over dat het RIVM het verband tussen de vaccinatie en het overlijden van hun zoon onvoldoende onafhankelijk heeft onderzocht”, aldus Brenninkmeijer.

De familie Hagoort uit Barendrecht moest op 9 maart 2009 lijdzaam toezien hoe hun achtjarige zoontje Freek drie dagen na een BMR-DTP-vaccinatie kwam te overlijden.

Inmiddels is er al veel aandacht geweest voor het plotselinge overlijden van Freek, zo wijdde op televisie Eén Vandaag op 22 mei van dit jaar een reportage aan deze zaak. Ook is er inmiddels een website van de stichting meer weten over Freek.’

47 gedachten over “Ombudsman onderzoekt ‘dood-na-vaccinatie’ Freek!

 1. Ik ben zeer benieuwd wat hiervan de uitkomst zal zijn.
  Ik hoop dat hiermee een trent wordt gezet om de gevolgen van vaccinatie en zeker de hoeveelheid die heden ten gegeven wordt eens flink onder de loep te nemen door onafhankelijke onderzoekers. Het is de vraag of deze onderzoeken door de gevestigde orde erkent zullen worden.
  Er zijn tenslotte al heel veel onderzoeken gedaan en deze worden nog steeds als lariekoek afgedaan.
  Er zijn nu twee kinderen gestorven aan na vaccinatie tegen de mexicaanse griep. Tot nu toe wordt ontkent dat dit iets met de vaccinatie te maken heeft, net zoals de 3 babys na de pokkenvaccinatie. Ik vraag me af wat er ontdekt moet worden om te kunnen vaststellen dat het aan het vaccin zou kunnen liggen. Misschien moet het kind meteen overlijden terwijl het gevaccineerd wordt. Om moedeloos van te worden.
  En wanneer het aan het vaccin ligt, houden we dan op met vaccineren? De massa is al zo bang voor een griepje en denkt dat hun laatste strohalm een vaccinatie is.
  Mensen zijn nu kwaad op Klink omdat hij miljoenen vaccins gaat verkopen aan andere landen. Zij vinden dat heel Nederland eerst recht heeft op het vaccin. Ze voelen zich tekort gedaan. Klink geeft als verweer dat het voor gezonde mensen niet goed is om zich te laten vaccineren,want er zijn toch bijwerkingen (nee wel voor mensen die al ziek zijn). Wat een idote redenatie.
  Het gaat om de massa, niet meer om onze overheid of diegenen die menen ons te kunnen gebruiken als proefpersonen. Er heerst een massahysterie over alles wat met ziekte te maken heeft. Bij ieder kuchje blijven mensen bij elkaar uit de buurt want Oh het kon toch wel eens ernstig zijn. Misschien moet er een vaccin tegen deze hysterie komen, ik weet het niet.
  Waar zijn de helden in onze samenleving, of is het bewustzijn al zo laag geworden door alle chemische middelen dat men de paus voor sinterklaas aanziet en onze overheid voor een filantropische instelling.
  Geef mijn portie vaccins maar aan fikkie.

 2. @ riet Herman van veen zong het al (waar blijven de helden ) getuigen zijn zelden helden ,echte helden getuigen zelden .Ze zijn er wel hoor riet voor mij ben je er een van door steeds maar weer te proberen mensen wakker te schudden .en zo zijn er nog vele op deze site.liefdevolle groet marcel

 3. @ Marcel
  ik wist wel dat je mij een held vind , dankje.

  het is zeer goed dat de ombudsman de zaak gaat onderzoeken en ook daar zal waarschijnlijk uitkomen dat het overlijden van freek niet door de vaccinaties komt. als dat zo is, is dan volgens jullie de ombudsman ook corrupt ?

 4. @gait wat zal het een shock voor je zijn wanneer de schellen van je ogen vallen en de waarheid levensgroot in deze wereld onthuld wordt.Weet fdan dat je hier altijd terrecht kunt voor advies en om je frustraties over je eigen handelen vergeven te zien liefdevolle groet marcel

 5. @ Marcel
  ik vind dit een misselijke achterbakse opmerking van je.
  ik hoop voor de ouders van Freek dat er snel duidelijkheid komt.

  en mocht er blijken dat er geen verband te vinden is is de ombudsman dan ook corrupt ?

 6. Nou ik vind het niet misselijker als b.v. “daar zal waarschijnlijk uitkomen dat het overlijden van freek niet door de vaccinaties komt.Alsof je het in je kristalle bol hebt gezien .en ik hoop ook dat er snel duidelijkheid komt .Het spijt me dat het misschien nogal bot overkomt maar dat is dan het risico van reageren zoals je zelf ook doet .Het was niet bot bedoeld overigens ,alleen ik vraag me af hoe lang deze charade nog op gehouden kan worden ,en of jij dan de elastisieteit hebt om je ongelijk te bekennen .Mocht ik je hebben gekwetst met mijn vorige comment dan bied ik je bij deze mijn excuus aan .liefdevolle groet marcel

 7. Overigens ging dat niet alleen over freek maar over vele zaken die jij stelselmatig ontkent of belachelijk maakt das toch een beet zonde .het steld je aan de zijlijn in mijn optiek .En ik meen het werkelijk dat je hier terecht kunt als blijkt dat je het in al die zaken verkeerd hebt gehad .Ik heb heel wat excuses moeten maken in mijn leven aan mensen die het achteraf beter wisten dan ik en ik schaam me er dan ook niet voor .BTw ik vind dat ik ook nog wel een excuus van jou te goed heb .Maar kijk maar of je daar nog eens aan toe komt het is je trouwens al vergeven hoor .Ik ben niet zo haatdragend.liefdevolle groet marcel

 8. @ marcel

  ik kan niet met 100 zekerheid zeggen dat freek aan de vaccinaties is overleden, ik heb wel het vermoeden dat het niet zo is omdat het eerder al uitgesloten is maar van mij mag de ombudsman het uitzoeken hoe meer duidelijk word hoe beter.

  aangezien ik niet zo complotterig ben zie ik geen achtergehouden geheimen enz enz.

  in dit stuk over Freek is het misschien beter uit respect voor Freek en zijn familie geen andere zaken in dit stuk betrekken.

 9. Wat ik begrepen heb is dat vaccinatieschade vastgesteld kan worden door het meten van Vitamine C gehalte in het bloed en een hoog histaminegehalte.

  Is er bloedonderzoek gedaan op deze waardes?

  Want wanneer kan je vaststellen dat er overlijden is door vaccinatie?

  Wanneer kun je vaststellen dat er vaccinatieschade is?

  Wat zouden ouders moeten en kunnen en mogen eisen bij een onderzoek?

  Ik wens dat in ieder gaval meer duidelijkheid komt over onafhankelijk onderzoek en hoe ouders dit recht kunnen opeisen.

  Dus ombudsman zet hem op!

 10. @ Sandra Timmermans

  http://www.cbbr.nl/alg_Waarom_vaccinatie.htm

  het hele vaccinatie schade verhaal lijkt me een hoop gebakken lucht puur en alleen om geld te verdienen aan de angst van ouders. de statistieken vertellen nu eenmaal dat het hard meevalt met de schade de gevallen die ernstig waren bleken tot nu toe geen relatie te hebben met het vaccineren, er zit een verschil tussen schade na vaccineren of schade door vaccinatie .

 11. He Gait ik snap niet helemaal wat je bedoelt met je eerste zin. Daar gaat het toch altijd over; geld verdienen door angst te zaaien? Daar is toch juist de óverheid mee bezig?

 12. Dag mira,

  nope lijkt maar zo het hele vaccinatie gebeuren kost de staat bakken vol geld en levert niks op.
  dit soort ziektebeelden griep verkoudheden hoofdpijn en een hoop psychosomatische klachten, zijn een goud mijn voor de BIG homeopathische industrie , de zelfzorg middeltjes enz enz enz om dat de meeste verkoudheden griepjes en psychosomatische klachten door rust goede voeding sporten enz vanzelf weer over, zijn er middeltjes voor verzonnen waar aan men grof geld verdiend.

 13. @gait violgens mij vergeet je big fharma te benoemen bij hen die hier grof geld aan verdienen ,door er middeltjes voor te ontwikkelen .Ik noem ook griep, verkoudheid ,hoofdpijn, psychosomatische klachten ,rusteloze vagina’s enz enz enz .dat doet big fharma dus net zo hard zo niet harder.En dat de regering hier niet aan verdiend oke maar wat hebben de vaccinaties niet gekost en wie hebben dat geld opgestreken ?nee gait als je ergens de zwarte piet neer legt moet je alle spelers bedienen en niet alleen die welke jou niet goed gezint zijn .

 14. @ marcel
  op deze site word bij zo’n beetje elk bericht de zwarte piet bij de farmaceutische industrie gelegd ik toon alleen aan dat het bij de big homeopathische industrie er ook commercieel aan toe gaat door je voor stoffen te laten betalen die aantoonbaar niet werken. eigenlijk zou het fraude moeten heten,.

 15. Ik geloof dat je het niet helemaal begrijpt gait .Ik breek geen lans voor de homeopathie en al evenmin voor reguliere geneeskunde .Ik geloof echter wel in het zelfgenezend vermogen van een gezond lichaam .Ook met het visualiseren van een gezond lichaam kan je bepaalde klachten doen verdwijnen .Ik denk dat het verstoren van de chemische balans van een gezond lichaam altijd lijd tot het ondermijnen van dat zelfhelend vermogen .Je hoeft dus niet allerlei artiekelen aan te dragen die de homeopathie de das proberen om te doen

 16. als ik zie ( zelf meegemaakt bij mijn ex) dat bij een bipolaire stoornis een serotonine heropnameremmer als seroxat wordt voorgeschreven ,die als effect een totaal veranderde persoonlijkheid en suicidale neigingen teweegbrengt .denk ik dat de big fharma er heel erg naast zit .Dan had ik liever gehad dat ze zeezout kreeg voorgeschreven .Dat had dan 14 suicide pogingen kunnen schelen in 2 jaar tijd .En natuurlijk alle bijkomende leed en pijn .

 17. overigens werdt haar ook voorgehouden ( door de behandelende therapeut) dat een recreatief gebruik van cocaine in de weekend s geheel geen kwaad kon .Over de effecten van dat gebruik in samenwerking met de seroxat zullen we het maar niet hebben .

 18. Ja Marcel
  Je hebt helemaal gelijk!
  Maar dat zie je pas als je het zelf hebt meegemaakt.
  Je kunt nou eenmaal de anderen niet overtuigen.
  Vaak ook omdat de regukant zich superieur voelt en mede zijn aanhangers.

 19. @ Marcel
  over het verhaal van je ex kan ik geen uitspraken doen , ook niet of het middel seroxat voor je ex een goed middel is geweest , daar kan ik geen uitspraken over doen. wel over het feit dat een bipolaire stoornis als bv manisch depressiviteit, als 1 der symptomen zelfmoord gedachten, en pogingen tot zelfmoord zijn, en dat hoort al bij het ziekte beeld , de medicatie moet dat voor komen en helaas lukt dat niet altijd.

  http://www.ziekenhuis.nl/index.php?cat=ziektebeelden&ziektebeelden=ziektebeeld_item&item_id=468&letter=M

 20. @gait in de bij sluiter van seroxat staat als bijwerkingen beschreven “suicidale gedachten en pogingen daartoe ,manische depressies .Das in mijn idee een hoofdpijnpoeier met als bijwerking hevige hoofdpijnen .Waar zijnn ze dan mee bezig?

 21. Dat zulke medicatie dus niet de in het ziektebeeld bekende verschijnselen voorkomt lijkt me heel erg voor de hand liggen sterker nog het wakkerd ze aan .En dat is nog bekent ook en wordt door big fharma beschreven in de bijsluiter.Nee geef dan maar een sterk verdund zeezoutwatertje met als mogelijke werking het alom gepresen placebo effect.I rest my case

 22. Het spijt mij Gait maar jij hoort ook niet thuis op een alternatieve site als deze. Gewoon even wachten tot het begint te dagen en het lekker bij je krantje en het journaal houden.

 23. @ Female US of A

  deze site heet toch wanttoknow ? , I want to know baby , dus hoor ik hier thuis, En Guido zegt welkom ! op een of andere manier voel ik me thuis en dat is best wel een fijn gevoel, onbekende vrouw uit de usa !

 24. Het wil er blijkbaar bij sommigen niet in dat wanneer je de waarheid zoekt dit overal in is. Zowel bij de reguliere als de alternatieve kant.
  Voor mij geldt dat het mij om de waarheid gaat.
  Ook in de alternatieve kant zie ik zaken gebeuren die niet kloppen. Ik heb ook het gevoel dat er veel verdient wordt aan allerlei onzinnige zaken.
  Kijk eens naar curssussen die gegeven worden. Je schrikt je rot wat je moet betalen als je wilt leren onvoorwaardelijk lief te hebben, je betaald je daar scheel voor.
  Onvoorwaardelijk liefhebben gegeven door mensen die daar waanzinnig veel geld voor vragen. echt onvoorwaardelijk liefdevolle mensen zijn dat.
  Het is nog maar de vraag of in de potjes vitamines voldoende stoffen zitten en als men geld gaat vragen voor
  gemagnetiseerd water dan gaan mij ook de rillingen over de rug.Maar daar gaat het niet om.
  Wanneer men een echt waarheidszoeker is dan zoekt men de waarheid in alles. Laten we diegene een holistische waarheidszoeker noemen.
  Wat hier gebeurt is alsmaar bewijsvoering van eigen gelijk.
  Ego versus ego. Dit is een eeuwige strijd die de waarheid alleen nog maar meer vertroebeld.
  Laten we onze krachten toch bundelen om de waarheid te zoeken in alles, zonder onderscheid te maken.
  Toch is het nodig om eerst datgene naar boven te halen wat niet gekent mag worden. Het reguliere wordt als vanzelfsprekend beschouwd en het alternatieve wordt onderdrukt. Zo gauw beide partijen voldoende in het licht komen te staan en gerespecteerd zijn kan het holistische
  waarheidsonderzoek beginnen.
  @ marcel
  Ik ben het met je eens, ik houd het tot dan ook bij dat zeewater van jou. En een placebo van de arts heb ik ook niets op tegen. Maar daar weet je weer niet wat je krijgt en weet ik het wel, dan werkt het weer niet.
  En af en toe als het echt nodig is neem ik ook anti-biotica,
  wat betekent (tegen het leven), maar dan gebruik ik weer pro-biotica (voor het leven) om in balans te komen.
  Het gaat om het teveel aan de ene kant en het te weinig aan de andere kant. Het gaat om balans.

 25. @ riet
  het reguliere voert inderdaad de boven toon , maar vooral om dat het bewezen werkt,
  als voor mij een watertje zou helpen tegen bv hoofdpijn , zou desinfecteren na dat ik bv bekrabt ben door een bewoner, en een tetanus prik voor mijn collega de gebeten is door een bewoner niet nodig zou zijn door een simpel water dar door schudden en verdunnen het zelfde effect zou bereiken dan zou ik al die chemische en lichamelijk belastende troep toch niet nemen.

 26. @riet ik vind het een mooi gegeven het zoeken naar waarheid in alles ,dat zou idd het steven van een ieder moeten zijn .En er is op dit moment nog niet zoiets als de waarheid ,en al zeker niet in een kamp /kant .Uitbuiting is in mijn ogen altijd not done ,en of dat van het reguliere kamp of de alternatieve zijde komt boeid eigenlijk niet .Zoals altijd probeer vanuit het midden je waarheid te vinden en laat een ieder in zijn waarde .liefdevolle groet marcel

 27. maar helaas is de realiteit anders
  de kindersterfte, en andere gevolgen door kinderziekten zoals rode hond bof mazelen polio enz zijn to bijna niks terugbracht , door goede hychiene , goede medische zorg en vaccinaties .

  door homeopathie is er geen kinderziekte verdwenen het gaat mij om resultaat niks meer niks minder

 28. @ Gait,

  Je kunt het allemaal mooi vertellen en wie weet heb je gelijk.
  Maar mijn logische denken kan alleen maar zien dat
  ons immuunsysteem veel te veel onderschat wordt en dat voor mij via vaccinatie ons immuunsysteem overgenomen wordt door de gezondheidszorg. Het immuunsysteem van ons mensen is fantastisch en we dienen het te gebruiken en te ondersteunen met middelen die van nature bij ons horen.
  We zijn steeds meer afhankelijk aan het worden van onze wetenschappers die lekker bezig zijn met van alles en nog wat ontdekken dat door de tijd weer achterhaald is en niet waar blijkt te zijn. Wij zijn gewoon proefkonijnen, net zoals de dieren die gebruikt worden voor onderzoek. Mensen die dat kunnen hebben geen hart en mensen die geen hart hebben die vertrouw ik niet wat ze zijn tot alles in staat.
  De pharmaceutische industrie heeft ooit het gas uitgevonden om de joden te doden in concentratiekampen. Ze hebben de oorlog gefinanciert en daardoor kon Hitler aan de macht komen.
  Nederland heeft groen licht gegeven om test op kinderen te laten uitvoeren. Ik heb er geen woorden voor.
  Je hoeft ook met geen enkel excuus aan te komen want daar is geen excuus voor. En mensen die hun kinderen (tegen waarschijnlijk geld) daarvoor lenen daar heb ik ook geen woorden voor.
  Er is teveel aan de kant van het reguliere wat harteloos is en waar geen hart is kan nooit genezende kracht vandaan komen. Dat is waarom ik toch liever kies voor de natuurlijke
  weg. Waar het hart eruit is regeren andere zaken dan liefde.
  De geest van harteloosheid waart rond, de leugen regeert.
  De gezondheidszorg lijkt een groot laboratorium in plaats van een liefdevolle plek. Het enige dat echt geneest is liefde, de rest is symptoombestrijding en zorgt alleen maar voor meer ellende.

 29. a Gait
  Ik kan het je niet kwalijk nemen dat je de alternatieve kant van de zaak niet begrijpt. Daarvoor dien je inzicht te hebben in het leven, frequenties en beseffen dat je meer energie bent dan materie. Daarvoor heb je ervaringen nodig.
  Maar toch werkt het bij jou ook zo. Want geen enkel medicijn zelfs een chemisch medicijn werkt als de gebruiker er niet in geloofd.
  Een vriendin van mij kreeg eens nadat ze een miskraam kreeg 2 verschillende pillen meegekregen. Een voor de bevordering van het vloeien en een die haar tot rust bracht. Haar man gaf haar per ongeluk de pil die haar weeen op zouden moeten wekken en ze heeft er heerlijk op geslapen omdat ze dacht dat het een slaapmiddel was. Dat is me altijd bijgebleven.
  Zelf heb ik een spontane genezing gehad door een liefdeservaring. Ik moest naar een Amsterdams ziekenhuis, maar door deze ervaring was ik genezen en de doktoren waren verbaasd.
  Het leven is meer dan een zak botten, vlees en een vel eromheen.
  Jij geloofd meer in de chemische kant van de zaak en ik hoop dat je ooit nog eens ook de andere kant ervaart.
  Mijn zienswijze komt voort uit ervaringen de jouwe uit feiten. Je kunt geen appels met peren vergelijken. Maar je kunt wel respect hebben voor zowel de peer als de appel. En dat mis ik erg bij de regeliere kant.
  Mijn bewijs is dat iemand zich beter voelt ondanks of bewezen is dat het medicijn werkt. Jouw bewijs is als wetenschappelijk bewezen is dat het medicijn werkt ondanks dat de patient er andere klachten door krijgt.
  Het zij zo.

 30. Misschien een ideetje ga eens de naam Robert Kennedy googlen
  over wetenschappelijk onderzoek in de USA over de uiterst schadelijke gevolgen van vaccineren, daar zijn zoveel bewijzen van die hier nog steeds onder t tapijt worden gemoffeld.
  Nogmaals ROBERT KENNEDY!!!!

 31. Ik word gesponsored (sublimaal) door de VVCN, de Verenigde Vrolijke Chiropraktikers Nederland. Energetisch is in mijn naam een logo verweven, met een energetische link naar hun adressenlijst.
  Jouw sensitieve aard Paul, maakt dat je jezelf openstelt voor deze onzin en ‘energetisch doorklikt’ naar deze lijst. Vervolgens ben je hooked, wil je naar de dichtsbijzijnde. Het sleutelwoord daarbij is inderdaad ‘krek’.. Leuk hè? Je bent goed op weg Paul..
  hahahahahhahhahaaaa…

 32. Wij zijn de gewillige slachtoffer,s van de symptoom geneeskunde . De bijwerkingen zijn vaak erger dan de kwaal .
  Als u de sfeer ervaart in de ziekenhuis apotheek , waar de pakjes en doosjes automatisch in de verzamelbak rollen die door de apotheker assistent zijn ingevoerd. De bijsluiter heeft het model van een krant . De leverancier van het medicijn is volledig gevrijwaard van juridische claims . Wie denk dat dit middel u geneest is volkomen gek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.