Advertentie

Gewoon even naar Wim kijken. En.. jeZelf..!!


Wim Hof (60) is een levende legende door zijn verbazingwekkende prestaties, zoals het weerstaan van extreme temperaturen, het verbreken van wereldrecords en blootsvoets marathonlopen door woestijnen en ijsvelden. In een nieuw, allesomvattende boek, getiteld ‘De Wim Hof Methode’ vertelt Wim Hof zijn eigen verhaal en in z’n eigen woorden.

Hoe een ijsbad goed is voor mind en body, maar óók voor de spirit. Wim Hof is bekend geworden met baden of douchen met ijskoud water. Wim Hof, zoals je weet ook wel The Ice Man genoemd, vertelt in dit prachtige boek, ‘De Wim Hof Methode’, op aangrijpende en gepassioneerde wijze hoe hij de methode heeft ontwikkeld en over de verbluffende resultaten van wetenschappelijk onderzoek naar zijn methode.

Klik voor link naar het boek in onze bookshop

In ‘De Wim Hof Methode’ leer je hoe je kou, ademhaling en mindset kunt benutten om leiding te nemen over je geest en stofwisseling. Maar de methode van Hof gaat verder dan verbeterde gezondheid of prestaties – het is ook een spiritueel pad om je te verbinden met je innerlijke kracht. Wij bieden het je aan in onze bookshop..

‘De Wim Hof-methode’

Paperback, 296 pag. € 21,-

 

Advertentie

ON NL Banner

4 gedachten over “Gewoon even naar Wim kijken. En.. jeZelf..!!

  1. Mensen worden massaal geïnfecteerd en wel door de epidemie hysterie! Ik zou zeggen: kom in contact met je EIGEN lichaam en ga buiten de deur eten; biologisch patatje in de zon en lach tegen iedereen die besmet is met de massa psychogene ziekte! https://www.youtube.com/watch?v=urBbHrJnSmE Zonneschijn, zonneschijn, smelt mijn ijsfontein. Fijne dag, met een lach allemaal.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.