Advertentie

Heel eng: politie aan de deur om ’n videopost..?!!


Links- of rechtsom, we spreken feitelijk over censuur..!!

x
x

Heel eng: politie aan de deur om videopost..?!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Kijk naar het volgende ‘enge’ filmpje. Over de ervaring van journalist (Café Weltschmerz) Flavio Pasquino van het afgelopen weekend. Politie aan de deur van zijn huis, omdat hij een video gemaakt had, waarin een ‘complotdenker’ een podium werd gegeven. En Flavio mocht zich ook verheugen met een telefoontje van de politie coördinator (SGBO) Oost Nederland. Hoe is dit mogelijk zul je je afvragen en wat is het doel om journalisten onder druk te gaan zetten..? Wie coördineert dit schandalige, bijna fascistisch beleid om dit ten uitvoer te brengen..?? Agenten gaan immers niet ‘zomaar’ bij mensen langs..

Het SGBO is een landelijk politie-crisisteam, dat werkt onder deze afkorting, als ‘Staf Grootschalig Bijzonder Optreden’. Officieel is het een bevelstructuur, in te zetten bij een (terroristische) crisis, (dreigende) rampen en calamiteiten. De SGBO werkt onder het lokaal bevoegd gezag van de burgemeester of de (hoofd)officier van justitie en leidt de inzet van de politie. De SGBO fungeert als een belangrijke informatiebron voor het overleg van de burgemeester, de korpschef van de politie en de (hoofd)officier van justitie (de driehoek). WAT DOET DEZE DIENST DAN BIJ EEN JOURNALIST THUIS..??

Deze eenheid komt inmiddels dus ook in actie bij ‘ordeverstorende acties‘, zoals bij de demonstraties van het Farmers Defence Force, waar met tractoren wegen werden geblokkeerd en de openbare orde in het geding kwam/kon komen. Maar de werkzaamheden van deze dienst zijn inmiddels dus VOLLEDIG voorbij aan de oorspronkelijk doelstelling van deze club. Hier kun je een artikel lezen over deze eenheid. (HIER) Waar het om gaat is dat andersdenkenden kennelijk een groter gevaar voor de samenleving geworden zijn dan bijvoorbeeld verkrachters.

Want hoe kan het, dat politiekorpsen, die geen tijd hebben om verkrachters op te sporen (HIER) wel tijd hebben, mogen maken, om zelfs mensen die alleen maar een podium bieden aan andersdenkenden te benaderen..?? Voor een ouderwets DDR-gevoel, kun je deze video van 25 minuten bekijken. Verbaasd en enigszins geïntimideerd door de manifestatie van de politie in het domein van de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting, was hij toch in staat een zinvol gesprek te voeren met de wijkagent, die afgelopen vrijdag onaangekondigd in zijn tuin stond terwijl hij er niet was. Zijn vrouw stond de vriendelijke dame te woord maar de toon was gezet. Buren begonnen vragen te stellen en enige rehabilitatie was nodig, immers waar rook is, is vuur.

Waar ging het nu om..?
Uiteindelijk bleek het vooral om een video uit de maand mei te gaan waarin Flavio een interview deed met Kees Faasse, een 78 jarige activist die zich grote zorgen maakt over de vrijheid in dit land.
Uiteraard is het vooral aan de kijker om te beoordelen of deze video onbehoorlijk is. Of deze journalistieke vrijheid een telefoontje en bezoekje van de hoeders van de wet rechtvaardigt. (Hier deze video met Kees Faasse (HIER)

Flavio Pasquino wil op persoonlijke titel benadrukken, dat hij keurig is behandeld door beide dienders en dat er geen twijfel is over de goede intenties van deze personen zelf. Echter, dit beleid van de politie – in deze – wordt door Flavio als zeer intimiderend ervaren.En daar kunnen wij wel inkomen , want hoe is het überhaupt mogelijk dat de politie dan aan de deur komt. En wat brengt dat méér, dan simpel een telefoongesprek en evt. uitnodiging om op het bureau een gesprek te hebben over de bezwaren die deze SGBO-dienst heeft, tegen de ‘daad’ van Flavio..?

5 gedachten over “Heel eng: politie aan de deur om ’n videopost..?!!

 1. https://nos.nl/artikel/2356194-een-agent-aan-de-deur-omdat-je-een-complotdenker-interviewt-waarom-gebeurt-dat.html
  Bij deze geef ik geen commentaar op het nos artikel/verwijzing om dat de lezer zelf wel kan uitmaken wat hij/zij ervan vind.
  Waar ik wel commentaar op wil geven is dat de politiek zich druk maakt om fakenieuws,verheerlijking van geweld en opruien bv,en natuurlijk is opruien,geweld verheerlijken nooit goed en absurt.Wat betreft fakenieuws dan zijn er tal van voorbeelden wat aanleiding zou kunnen zijn om de publieke omroepen eerst eens goed door te lichten en eventueel maatregelen te nemen.Voorbeelden te over bv Poetin zou doorlopen terwijl hij weldegelijk tijd nam om op vragen te antwoorden,wie het boek ander nieuws heeft gelezen komt nog veel meer voorbeelden van verdraaiing of verzwijgen tegen enz.De telegraaf betitelde direct mensen als moordenaars zonder enig bewijs daarvoor waardoor mogelijk mensen een mening vormen dat gestoeld is op fakenieuws.Wie bepaalt wat fakenieuws is en vooral hoe kunnen ze weten dat iets fakenieuws is op het moment dat het als nieuws gebracht wordt?
  Vanmorgen zag ik bij WNL Madeleine van Toorenburg en mogen we het antwoord wat zij gaf op een vraag van de presentatrice opvatten als opruiende taal?
  De presentatrice vroeg ivm met terrorisme of jihadisme of het oorlog was waarmee ze gewoon een normale vraag stelt waar niets mis mee is.Wel schrok ik van het antwoord van Madeleine van Toorenburg toen zij duidelijk zegde dat we inderdaad in oorlog zijn waarbij ze ook nog vertelde dat wij IS DAAR hebben verslagen en dat ze omdat ze boos zijn daarom aanslagen plegen.(dit is vrij vertaald en ik heb dat stukje nog niet kunnen terug vinden,maar misschien dat de redactie dat wel kan?).
  We weten dat extremisten de koran verkeerd uit kunnen leggen en daarom maak ik mij zorgen om de uitspraak van van Toorenburg want hoe kijken zij die kwaad willen dan aan tegen het woord oorlog? Overigens zegde ze tussen neus en lippen door ook nog iets in de trant van in oorlog is alles geoorloofd.Echt onvoorstelbaar dat zij dit durft te zeggen want zij moet als geen ander weten dat extremisten dit als voeding kunnen opvatten.Ik verdraai niets en daarom is het van belang dat dit stukje uit WNL in beeld komt zodat iedereen de uitspraken kan horen.
  Wat betreft de politie,nou wil de EU al langer een eigen Europees leger/politiemacht en Macron had het in het nos nieuws vanmorgen over het willen vormen van een soort Europese veiligheidsraad en daarvoor hebben ze mogelijk een leger/politiemacht nodig daarom denk ik dat het leger en politie bewust om zeep is geholpen zodat ze een reden hebben om zo’n leger/politie macht te vormen wat in zou houden dat de Nederlandse politie en het Nederlandse leger hun langste tijd hebben gehad.Dit laatste is niets meer dan mijn mening waar niemand het mee eens hoeft te zijn maar misschien is het verstandig er toch eens aandacht voor te hebben en je af te vragen of het een mogelijkheid kan zijn.
  Er is een tekort aan politie zegt men en daarvoor hebben ze nu hulp van BOA’s terwijl hun optreden voornamelijk tegen het eigen volk is gericht en vanmorgen kwam daar ook nog bij dat Grapperhaus had verzonnen om vanaf 1 december boetes van € 95,- te gaan laten uitdelen aan mensen die in publieke BINNENRUIMTES GEEN mondkapje zouden dragen. (Je moet maar durven terwijl jezelf één van de eerste was die zich niet aan de coronaregels heeft gehouden).
  Wat betreft het leger: Nou heb ikzelf dienstplicht vervuld en bv in pubtentjes geslapen tijdens oefeningen en laatst zag ik dat dat nog steeds gebeurd en dat er weinig veranderd lijkt te zijn.
  We hebben de modernste gevechtstoestellen en er bestaan drones en op afstandbestuurbare wapens en zelfs lazer (hoe kunnen ze dan nog steeds op een kluitje bij elkaar in een bos tenten neerzetten die makkelijk met hitte camera’s of ander materiaal te vinden en vernietigen zijn?)
  Een reden kan naar mijn mening dan zijn dat ze binnen afzienbare tijd zullen zeggen dat het Nederlandse leger verouderd is en bovendien met tekort aan materieel zit zodat het vormen van een Europese politie legermacht te verantwoorden is .(Ook hier hoeft niemand het mee eens te zijn maar denk er op z,n minst eens over na waarbij ook de plannen van Macron meegenomen worden).Rutte doet nu eenmaal alles voor de EU.

 2. De politiek zal zichzelf buitenspel zetten staat in de protocollen en daar zijn ze hard mee bezig.
  We zien het land alleen maar verder de afgrond in verdwijnen terwijl ze in de kamer over ook wel interessante onderwerpen debatteren (Vaak debat na debat hetzelfde) terwijl belangrijkere zaken niet eens in beeld zijn laat staan aan de orde komen.
  Nou ben ik geen Wilders aanhanger maar tijdens een corona debat (ik meen donderdag een week geleden ongeveer) maakte hij wel duidelijk dat er in ziekenhuizen een tekort aan alles is door het telkens maar bezuinigen van Rutte en het sluiten van ziekenhuizen maar OOK vertelde hij dat er nu alweer plannen klaar zouden liggen om nog meer te bezuinigen binnen de zorg na deze crisis waarbij vooral op de kosten gelet zou moeten worden. Niemand in de kamer hoor ik daarover want tja de verkiezingen komen eraan,nietwaar?.
  Ze slaan bij wijze van spreken nog geen deuk in een pakje boter en houden zich voornamelijk bezig met bedankjes voor antwoorden (terwijl dat gewoon hun werk is om antwoorden te geven).Ook staat in de protocollen dat de politiek veranderd is in arena’s waar ouwehoeren boven aanstaat waarbij ego’s gestreeld worden.(dit is vrij vertaald).
  Ook zij zullen dus overbodig worden waarna ze de boel een tijdje stuurloos zal zijn waarna zij die dit zo gepland hebben hun kans zullen grijpen nadat het eerst een puinhoop in het land is geworden natuurlijk want je moet uiteindelijk toch een reden hebben om in te kunnen grijpen,nietwaar.(ik verzin dit niet want het staat in de protocollen die we steeds meer waarheid zien worden).

 3. Dit politiebezoek is m.i. al bij al maar weinig bedreigend, vergeleken met wat er gaande is in G.B. en de USA. Het politiebezoek was daarenboven open en bloot, en imo is wat men niet ziet en niet hoort veel gevaarlijker.
  Een bron :
  https://www.blacklistednews.com/article/78532/us–uk-intel-agencies-declare-cyber-war-on-independent.html
  met citaat : “In just the past week, the national-security states of the United States and United Kingdom have discreetly let it be known that the cyber tools and online tactics previously designed for use in the post-9/11 “war on terror” are now being repurposed for use against information sources promoting “vaccine hesitancy” and information related to Covid-19 that runs counter to their state narratives.
  A new cyber offensive was launched on Monday by the UK’s signal intelligence agency, Government Communications Headquarters (GCHQ), which seeks to target websites that publish content deemed to be “propaganda” that raises concerns regarding state-sponsored Covid-19 vaccine development and the multi-national pharmaceutical corporations involved. Similar efforts are underway in the United States, with the US military recently funding a CIA-backed firm—stuffed with former counterterrorism officials who were behind the occupation of Iraq and the rise of the so-called Islamic State—to develop an AI algorithm aimed specifically at new websites promoting “suspected” disinformation related to the Covid-19 crisis and the US military–led Covid-19 vaccination effort known as Operation Warp Speed.Both countries are preparing to silence independent journalists who raise legitimate concerns over pharmaceutical industry corruption or the extreme secrecy surrounding state-sponsored Covid-19 vaccination efforts, now that Pfizer’s vaccine candidate is slated to be approved by the US Food and Drug Administration (FDA) by month’s end” (=einde citaat).
  Het citaat maakt dan m.i. ook duidelijk dat er een verband is tussen 9.11 en Covid 19… waar de sporen ook leiden naar “Dark Winter” dat 9.11 voorafging. In beide gevallen wordt er dan een oorlog gevoerd tegen de boodschappers met de gevaarlijke waarheden. Dit blijkt ook uit de volgende bron :
  http://www.daretoreadit.com/71124/the-same-fed-govt-which-brings-you-the-official-story-of-covid-also-brought-you-the-official-story-of-9-11-why-should-you-believe-either

  door redactie vertaald:

  "In de afgelopen week hebben de nationale veiligheidsstaten van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk discreet laten weten dat de cyberhulpmiddelen en online-tactieken, die eerder waren ontworpen voor gebruik in de 'oorlog tegen het terrorisme', na 9/11, nu worden hergebruikt voor gebruik tegen informatiebronnen die 'vaccinatieweigering' en informatie met betrekking tot Covid-19 bevorderen, welke in strijd zijn met de verhalen van de staat. Een nieuw cyberoffensief werd op maandag gelanceerd, door het Britse bureau voor signaal intelligentiediensten, de 'Government Communications Headquarters' (GCHQ), dat zich richt op websites die inhoud publiceren die als 'propaganda' wordt beschouwd. En die zorgen baart over de ontwikkeling van het door de staat gesponsorde Covid-19-vaccin en de betrokken multinationale farmaceutische bedrijven.
  Soortgelijke inspanningen zijn aan de gang in de Verenigde Staten, waar het Amerikaanse leger recentelijk een door de CIA gesteunde firma financierde, gevuld met voormalige functionarissen voor terrorismebestrijding, die achter de bezetting van Irak en de opkomst van de zogenaamde islamitische staat stonden. Dit een AI-algoritme te ontwikkelen, dat specifiek gericht is op nieuwe websites, die 'verdachte' desinformatie bevorderen, met betrekking tot de Covid-19-crisis en de door het Amerikaanse leger geleide inentingscampagne Covid-19, bekend als 'Operatie Warp Speed'.

  Beide landen bereiden zich voor om onafhankelijke journalisten het zwijgen op te leggen, die legitieme bezorgdheid uiten over de corruptie in de farmaceutische industrie of de extreme geheimhouding rond de door de staat gesponsorde inentingsinspanningen voor Covid-19. Op het moment dat het kandidaat-vaccin van Pfizer tegen het einde van de maand, door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) moet worden goedgekeurd."

 4. En straks als de nieuwe Neurenbergse processen van de grond komen, (en die gaan er komen) zal dit soort dezelfde uitspraken doen als toen….; Wir haben est nicht gewust;
  Kop in het zand en de onschuldige uithangen.
  Bwerkh!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.