Advertentie

Essentiële extra info over Epstein-actueel..


x

Essentiële extra info over Epstein-actueel..

2024 © Wanttoknow.nl/be

x
Geloof ons: het deksel van de beerput is niet de beerput zélf.. De stank is overduidelijk: in die beerput is een rottingsproces aan de gang, dat zijn weerga niet kent. De figuurlijke beschrijving van het hele Epstein-dossier. Voor alle duidelijkheid willen we je graag meteen naar een ESSENTIEEL leiden, namelijk de verklaring van dr. Steve Pieczenik, HIER op de site. Diens presentaties-online zijn altijd een waardevolle tijdsbesteding om naar te kijken en luisteren. Maar dit artikel achter de link, gaat specifiek over de OORZAKEN en SCHULDIGEN áchter deze gruwelijke, onmenselijke praktijken. Het is de ENIGE video die weggehaald is van Pieczenik’s presentaties. Maar zie aldaar, de video is gespaard gebleven in de zg. ‘wayback’machine’ van het internet.

Er valt veel te zeggen over de Epstein-zaak, maar als je nu wéét dat het een zg. ‘honeytrap’ was voor de ‘rich and fame’, dan is ook duidelijk hoe doortrapt dit verhaal is, hoeveel lagen deze onpasselijke misbruik-lasagna heeft..

Laten we eerst Epsteins broer aan het woord; in een interview met de NewYorkPost bespreekt hij een aantal opties: zoals geruchten over het bestaan van geheime video-opnames van machtige mensen in compromitterende handelingen met minderjarige meisjes voor chantage. Precies de ‘honeytrap’ waarvan we hierboven melding maken.

Het verhaal van Mark Epstein
Jeffrey Epstein broer heet Mark Epstein (1954) en heeft de bijnaam ‘Puggy’, is projectontwikkelaar met vastgoedbedrijven,. Mark Epstein zegt dat hij niet gelooft in het bestaan van chantage sekstapes, zoals sommigen beweren, waaronder een vermeende voormalige Israëlische spion die Epstein beschuldigde van het heimelijk opnemen van machtige mannen die seks hebben met minderjarige meisjes voor afpersing en manipulatie. Hoewel Mark Epstein de Post vertelde dat hij niet gelooft dat de tapes bestaan, is hij ervan overtuigd dat de dood van zijn broer geen zelfmoord was.

“Ik ben hier niet om hem te verdedigen. Wat hij deed was verkeerd. Maar dat is niet mijn zorg. Mijn zorg is dat mijn broer is vermoord, Maar dit is slechts een mening, ik heb nooit echt geloofd dat ze bestonden, Jeffrey kocht eilanden in de Maagdeneilanden. Hij had zijn eigen privé 727 [jet]; denk je dat hij geld moest verdienen met afpersing? Ik vind het vergezocht.”

Andere, geloofwaardige perspectieven op deze zaak
Maar de recente onthulling van documenten met een lange lijst namen van medewerkers van Jeffrey Epstein heeft de publieke interesse weer aangewakkerd in de vraag of de chantagetapes bestaan en zo ja, waar ze zijn. Het bestaan van deze tapes werd naar verluidt bevestigd door Epstein’s voormalige vriendin en mede-samenzweerster Ghislaine Maxwell, in een ontmoeting met voormalig CBS producer Ira Rosen in 2016. (HIER)

De gesprekken tussen Ira Rosen en Maxwell, die een straf van 20 jaar uitzit voor het helpen van Epstein bij het verhandelen en misbruiken van meisjes, wordt beschreven in het boek van de heer Rosen ‘Ticking Clock: Behind the Scenes at 60 Minutes’. Terwijl mevrouw Maxwell vanuit haar rol als handlanger van Epstein, vanzelfsprekend goede kennis zou dienen te hebben van de geruchtmakende chantagetapes, is zij daarbij lang niet de enige die heeft gewezen op het bestaan ervan.

Rosen onthult in zijn boek dat hij Maxwell in de eerste maanden van 2016 ontmoette op basis van een ‘voorgevoel, dat de tapes bestonden, en hij zou haar hebben misleid om het bestaan ervan te bevestigen. Citaat uit het boek:

Rosen tegen Maxwell: “Ik wil de tapes. Ik weet dat hij [Epstein] iedereen aan het filmen was en ik wil de tapes van Trump met de meisjes,” Maxwell antwoordde: “Ik weet niet waar ze zijn.”
Rosen zegt dat hij Maxwell vroeg om met Epstein te spreken:

“Het lot van het land staat op het spel; Trump zou tot president kunnen worden gekozen en hoe zou jij je voelen als die tapes opduiken nadat hij in functie is? Ze gaf me een strenge blik en wees met een vinger in mijn gezicht.

Maxwell:

Ik ben de dochter van een persbaron. Ik weet hoe jullie denken. Als je de ene kant doet, moet je de andere kant doen. Als je de tapes over Trump krijgt, moet je Clinton doen.”

Rosen antwoordde: “Dat zal ik doen. Ik zal gaan waar het verhaal gaat.”
Maxwell beweert echter dat haar nooit is verteld waar de tapes waren.

“Maxwell wilde niet dat Trump werd verkozen, maar zei dat Hillary Clinton comfortabel voor lag en dat het niet nodig was dat het verhaal naar buiten kwam. Bovendien heeft Epstein nooit de locatie van de tapes met haar gedeeld.”

Aan het einde van hun ontmoeting zegt Rosen dat hij Maxwell een taxi riep toen ze vroeg of hij haar naar haar huis wilde volgen. “Geef me de tapes en ik ga terug naar jouw huis,” zei hij, maar Maxwell gaf hem een kus op de wang en vertrok.

Ben-Menashe is een -in Iran geboren- Israëlische zakenman, die zegt dat hij in de jaren ’80 voor de Mossad werkte, zoals Steve Pieczenik, heeft in een boek en in interview na interview beweerd dat Epstein in het geheim opnames maakte van mensen, die seksuele handelingen verrichtten met minderjarige meisjes. In al zijn huizen, waar hij de ‘rich and famous’ uitnodigde, als onderdeel van een ‘honeytrap'(honingval); een inlichtingenoperatie om machtige personen en politici in de val te lokken.

Israël heeft vanzelfsprekend ontkend dat er banden zijn tussen de heer Ben-Menashe en zijn inlichtingendiensten, maar het identieke verhaal van Pieczenik is nooit ontkend; er wordt zelfs met man en macht geprobeerd, dit verhaal van het internet te krijgen…

In het boek ‘Epstein: Dead Men Tell No Tales’ beweert Ben-Menashe, dat de chantageoperatie die Epstein en mevrouw Maxwell uitvoerden een smerigere versie was van de klassieke ‘honingval’, omdat er minderjarige meisjes werden gebruikt, wat het niet alleen gênant maar ook crimineel maakte. Ben-Menashe in zijn boek:

“Zie je, shit rondstrooien is geen misdaad. Het kan gênant zijn, maar het is geen misdaad, Maar een veertienjarig meisje ronselen is wel een misdaad. En hij nam foto’s van politici met veertienjarige meisjes.”

Sarah Ransome (r) en Elizabeth Stein bij een bezoek aan de rechtbank

Anderen hebben ook het bestaan van zulke banden beweerd, waaronder het vermeende Epstein-slachtoffer Sarah Ransome, die in een verklaring in 2022 zei dat ze persoonlijk een band had bekeken, die Epstein had gemaakt van zijn rijke vrienden die seks hadden met een vrouwelijk slachtoffer voor chantage. Hoe simpel is het dan nog, als we gewoon 1+1 optellen..?

En zo zijn er vele, vele verklaringen; een ander vermeend Epstein-slachtoffer, Chauntae Davies, heeft in de docuserie ‘Jeffrey Epstein: Filthy Rich’ dat de zedendelinquent Jefferey Epstein “veel informatie over mensen had, veel chantagevideo’s”.

Het gerucht over het bestaan van de chantagetapes heeft speculaties aangewakkerd dat Epstein niet stierf door zelfmoord in zijn cel in New York in afwachting van zijn proces, zoals officieel wordt beweerd, maar dat hij in plaats daarvan werd vermoord of ‘met pensioen kon, na gedane arbeid’..

Moord, zelfmoord, of.. ‘onderduiken’!?
Jeffrey Epstein, die in afwachting was van zijn proces voor meerdere aanklachten van sekshandel, werd in augustus 2019 dood aangetroffen in zijn cel in het Metropolitan Correctional Center in New York City. Hoofdlijkschouwer Dr. Barbara Sampson oordeelde dat de dood van Epstein zelfmoord door ophanging was. Echter, niet lang nadat Dr. Sampson de dood van Epstein als zelfmoord had bestempeld, huurde Mark Epstein forensisch patholoog Dr. Michael Baden in, die in de kamer was voor de autopsie van Epstein, om het bewijsmateriaal te herzien.

Mr. Baden, die in de jaren 1970 hoofdlijkschouwer van New York City was, zei destijds dat het bewijs – met name de meerdere breuken in zijn nek – suggereerde dat Epstein misschien was vermoord. Hij voegde er echter aan toe dat zijn observaties niet doorslaggevend waren. In een interview vanuit de gevangenis in januari 2023 zei ook Ghislaine Maxwell dat ze niet gelooft dat de dood van Epstein zelfmoord was.

“Ik geloof dat hij vermoord is, ik was geschokt. Toen vroeg ik me af hoe het gebeurd was, want wat mij betreft zou hij… Ik wist zeker dat hij in hoger beroep zou gaan.”

De foto’s van het vermeende lijk van Epstein, geven ook téveel afwijkingen met de officiële foto’s, zoals die van Epstein bekend zijn; oordeel zelf en kijk naar de neus en oren:

Veel mensen zijn sceptisch over het feit dat Epstein zichzelf van het leven zou hebben beroofd, slechts een maand nadat hij was gearresteerd op beschuldiging van sekshandel. Wat het mysterie rond Epstein en de chantagetapes nog groter maakt, is het feit dat FBI-agenten in 2019 tijdens het proces tegen Maxwell getuigden dat er bewijsmateriaal was ‘verdwenen’ na een inval in Epsteins huis.

FBI Special Agent Kelly Maguire herinnerde zich tijdens het proces hoe CD’s en andere spullen werden gevonden in een afgesloten kluis tijdens een eerste doorzoeking van Epsteins woning, maar omdat agenten geen huiszoekingsbevel hadden, fotografeerden ze de spullen en lieten ze daar achter.

Little St. Thomas, het eiland van Jeffrey Epstein; de FBI-inval blijkt op zich al een complot te zijn geweest…

Maar toen de agenten vier dagen later terugkwamen, waren de spullen verdwenen. Kelly Maguire zei tijdens de rechtszaak dat agenten toen Epstein’s advocaat, Richard Kahn, belden om te informeren naar de vermiste spullen:

“Twintig tot dertig minuten na het gesprek kwam Richard Kahn naar de woning en bracht de spullen terug in twee koffers,”

De CD’s zaten tussen de spullen, waarvan Maguire zei dat ze allemaal verantwoord waren, hoewel ze niet kon bevestigen dat de teruggebrachte CD’s dezelfde waren als de CD’s die vermist waren.

Het grotere plaatje…
Het Epstein-verhaal is ongewoon, omdat de complotfacetten nu het mainstream verhaal zijn. Volgens een recente landelijke enquête in de VS, gelooft een meerderheid van de Amerikanen niet dat Epstein zelfmoord heeft gepleegd. Van de mensen die wel geloven dat hij zelfmoord pleegde, gelooft een meerderheid dat hij werd geholpen door bewakers of andere gevangenisbeambten die hem dood wilden hebben..!

Epstein’s uitgebreide connecties met de elite, de mysterieuze oorsprong van zijn rijkdom, de omstandigheden van zijn mysterieuze dood en zijn vermogen om jarenlang de consequenties van bekende misdaden te ontlopen, zijn genoeg om zelfs de meest verstokte scepticus zijn kijk op de zaak in twijfel te laten trekken. We moeten er ernstig rekening mee houden, dat de vragen over hoe, waarom en door wie Epstein werd vermoord en of hij in dienst was van Amerikaanse of buitenlandse inlichtingendiensten, waarschijnlijk nooit met onweerlegbaar hard bewijs zullen worden beantwoord. Daarvoor is de rathole, het rattenhol, te diep..

Een van de eerste ontmoetingen van het duo list en bedrog, Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein met Bill Clinton. President destijds en gefotografeerd in het Witte Huis.

Maar er is nog een mysterie dat nog verontrustender is. Hoe kon een prominente man als Epstein, MET een zeer openbare veroordeling voor kinderprostitutie in de gratie van de high society blijven? Het antwoord lijkt door deze heftigheid vrij voor de hand liggend.. Hij werd beschermt door ‘hoger hand’, wellicht op basis van zijn informatie-wapens (misbruiktapes en -opnames).

Daarnaast heeft een groot deel van deze ‘elite’ natuurlijk zélf heel veel te verliezen, en is -naast de genoemde ‘Epstein-wapens’- dit alleen al reden de zaak in de doofpot te houden, ook al is de deksel nauwelijks meer in staat, verder dienst te doen.

Kijk hieronder een opname van oud-premier Ehud Barak van Israël, aan de deur bij Jeffey Epstein in New York. Getuige Virginia Guiffre, die door prins Andrew de mond werd gesnoerd, met een stevige som geld, verklaarde dat ze op het eiland van Epstein werd gedwongen seks te hebben met deze man, de premier van Israël.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.