Advertentie

Mogen we je aandacht voor dit verzoek..?


x

Mogen we je aandacht voor dit verzoek..?

2020 WantToKnow.nl/be
x

We schreven hier op de site al meerdere keren over het revolutionaire werk van de ARFH; een vrijwilligersorganisatie die revolutionaire resonantie-therapie toepast. De afkorting staat voor ‘AMMA RESONANCE HEALING FOUNDATION’ en deze non-profit organisatie is gevestigd in Haren, Nederland. ARHF biedt haar diensten gratis aan, of wanneer een bijdrage mogelijk is, tegen kostprijs of lager. Zowel de bestuursleden als de in Europa en Noord-Amerika gevestigde donateurs bieden hun werk aan in de vorm van een honorarium. De Nederlandse Belastingdienst heeft het ARHF aangewezen als ANBI-instelling. (Algemeen Nut Beogende Instelling). Het woord ‘Amma’ in de tenaamstelling, is een universele naam, voor het uitdrukken van mededogen, zorg en geven. Met lichte verschillen in uitspraak en spelling is het wereldwijd te vinden met deze betekenis.

Het ARHF bevordert de ontwikkeling van genezing door middel van resonantie. Het blijkt dat de nieuwe geneeswijzen gebaseerd zijn op de essentie van geneesmiddelen, namelijk de JUISTE resonantie/frequentie die de kwaal in zijn essentie bestrijdt. Resonantie wordt gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren door een zelfgenezende reactie bij het zieke individu op te wekken. De arts Peter Chappell en de Nederlandse voorzitter van de stichting, Harry van der Zee hebben de ARHF opgericht.

Peter Chappell had als huisarts, volstrekte onvrede met de opdringende macht van de farmaceutische industrie, die alléén maar meer pillen, poeders en vaccins wil verkopen en feitelijk -platgezegd- schijt heeft aan de ‘onderliggende’ klachten van patiënten. Het bracht hem de motivatie, onderzoek te gaan doen naar trilling en frequenties als resonantie-medicijn. Zich daarbij baserend op de INDIVIDUEEL uiterst succesvolle toepassingen van homeopathie. Zijn pionierswerk duurde van 2002 – 2007, waarbij hij volledig slaagde in zijn opzet en tot de uiteindelijke vervaardiging van de PC-resonanties kwam.

Dit alles natuurlijk’, tot grote weerstand van de reguliere medische wetenschap en de farmaceutische industrie. Want het kón niet waar zijn, al die prachtige resultaten in de derde wereld, bereikt met de essentiële aanpak van Peter Chappell. En precies onder motte: ‘Het kán niet waar zijn’, wordt er door de gevestigde medische wetenschap, dan ook géén aandacht besteed aan dit REVOLUTIONAIRE WERK. (Wil je meer lezen over de achtergrond kijk dan halverwege dit artikel HIER op de site of klik op de link HIER voor een ritje naar de site van ARHF.)

Inmiddels is de ARHF niet meer te stuiten en gaat zij voortvarend verder met haar fundamentele werk in de arme landen en biedt met name in Afrika en andere lage-inkomenslanden, -gratis of indien mogelijk, tegen kostprijs- trainingen en behandelingen aan, om epidemische ziekten, toegebrachte trauma’s (Post Traumatische Stress Stoornis) en chronische ziekten effectief te behandelen! En daarin blijven ze slagen!
Maar nu de essentie van dit bericht. We geven daarvoor -met onze recommandatie- graag het woord aan de Nederlandse Harry van der Zee en zijn partner.

Doe je mee?
De Nederlandse voorzitter van ARHF, Harry van der Zee, heeft dit verzoek aan je:

* * *

 

Mag ik je iets vragen..?
X

Dit is een uitzonderlijk bericht over een uitzonderlijke situatie waar onze Afrikaanse broeders en zusters, mensen als jij en ik, zich in bevinden. Het leven is momenteel lastig voor velen van ons, misschien zelfs moeilijk of verdrietig, maar bijna onmogelijk voor een groep mensen die mij na aan het hart staat.

ARHF, de stichting waar ik, samen met een aantal vrienden uit verschillende landen, al jaren als vrijwilliger aan verbonden ben, heeft altijd gewerkt vanuit het principe dat Afrikanen prima in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. Uitgaande van dit principe is een netwerk van honderden Afrikaanse vrijwilligers opgebouwd die tegen het ongelooflijk lage bedrag van 10 cent per individu, AIDS behandelen, malaria voorkomen of getraumatiseerde mensen helpen.

Harry van der Zee

Wij zorgen voor training en middelen, de rest moeten en kunnen ze zelf doen. Uit eigen middelen hebben we wel eens onze vrienden daar geholpen, bijvoorbeeld om een operatie te betalen, bij te springen voor schoolgeld, een weeshuis te ondersteunen of een dak te herstellen. Maar als stichting hebben we ons altijd beperkt tot de behandeling en preventie van ziekten. Tot vandaag.

De zeer penibele situatie van NU..
Stel je voor dat door aanhoudende droogte je oogst er mager bijstaat, vervolgens sprinkhanen dat wat er staat opeten of enorme regenbuien alles wegspoelen en je huis in een stroom van modder meesleept. Stel dat je dat allemaal overleeft, weer wat tomaten naar de markt kan brengen, maar er een lock-down komt door COVID-19. De markt wordt gesloten. Je kunt je tomaten niet verkopen en hebt daardoor geen geld om bonen, mais of rijst te kopen.

Deze groenten waren op de markt nog wel betaalbaar geweest, maar zijn nu alleen nog in een winkel(tje) te verkrijgen. En door schaarste zijn de prijzen daar al verdubbeld. Hoe voedt je je gezin? Deze opeenvolging van gebeurtenissen is de realiteit voor veel mensen in Malawi, de Kongo, Oeganda en Kenia, landen waar de meeste van onze vrijwilligers actief zijn. Ondanks de beperkingen t.g.v. de lock-down, doen ze nog wat ze kunnen, om hun dorpsgenoten te helpen. Maar dat houd je op een lege maag niet lang vol..!

Wat wij nu kunnen doen zal een druppel op een gloeiende plaat zijn. Maar, als iemand dankzij onze hulp niet het zaaigoed voor de volgende oogst hoeft op te eten profiteren vele mensen daarvan. Als iemand dankzij jouw gift wel z’n hongerige kinderen kan voeden, al is het enkel met maïspap, dan voedt jouw gift niet alleen de maag maar voelen mensen zich ook gesteund en in hun moeilijke situatie gezien. Het is ons uitzonderlijke verzoek in een uitzonderlijke situatie.

Wil je ons helpen ons netwerk van vrijwilligers en hun gezinnen te voeden? Doordat we deze landen regelmatig bezoeken en veel vrijwilligers zelf hebben opgeleid kennen we veel van deze mensen persoonlijk. We weten daardoor dat elke cent die gegeven wordt de juiste mensen zal bereiken. Dat zijn er verdeeld over deze vier landen een stuk of 600 die gezamenlijk per jaar meer dan 350.000 mensen helpen. Nu hebben zij en hun gezinnen zelf hulp nodig.

Wil je svp een donatie overmaken?

Doe dit op IBAN NL42 ABNA 0422 0652 34
t.n.v. Amma Resonance Healing Foundation

(Vermeld bij de overmaking ‘voedselhulp’)

of via PayPal aan info@arhf.nl

Vermeld bij de overmaking ‘voedselhulp’.
(ARHF is overigens een ANBI-instelling; in Nederland is je donatie fiscaal aftrekbaar).

(Wanneer je dit initiatief wilt steunen, wil je dit bericht dan wellicht ook doorsturen naar je eigen netwerk?

Met hartelijke groet en dank voor je aandacht!

Harry & Margreet van der Zee
www.arhf.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.