Advertentie

‘U kunt meer dan u denkt’..


x

“U kunt meer dan u denkt..”
X

Aanvullende maatregelen om kanker te helpen voorkomen en genezen
X

Hans Moolenburgh
X

De 86-jarige Hans Moolenburgh, vitaal als nooit tevoren

Hans C. Moolenburgh sr., een van Nederlands meest vooraanstaande artsen op het gebied van complementaire kankerbehandeling, verzamelt in ‘U kunt meer dan u denkt’, alle kennis die hij in meer dan vijftig jaar praktijkervaring heeft opgedaan. Moolenburgh sr. (1925) had ruim 50 jaar een artsenpraktijk en specialiseerde zich in de behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor voedsel en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zijn missie: mensen helpen zichzelf beter te maken. Hans Moolenburgh werkt regulier én alternatief, hij onderzoekt behandelingswijzen op hun verdiensten, maar altijd vaart hij zijn eigen koers. Praktisch en helder verwoord. ‘Ik streef ernaar de omstandigheden zo te maken, dat de eigen genezing van mijn patiënten op gang komt. Dat vind ik schitterend!’

Hans Moolenburgh krijgt feitelijk té weinig aandacht voor zijn visie en de toewijding én het succes, waarmee hij mensen heeft geholpen om ziekten te overwinnen en gezond te blijven.

De reden voor het succes van Moolenburgh ligt ongetwijfeld in zijn vermogen om alle gebieden van het leven – het fysieke, geestelijke en emotionele – met elkaar te verbinden. Zijn eigen leven is daarvan een voorbeeld; hij is bloedserieus en bevlogen, maar barst net zo makkelijk uit in aanstekelijke lachsalvo’s. Hij is vriendelijk en invoelend, maar ook bereid om vertegenwoordigers van onzinnige vitaminepreparaten op de pijnbank te leggen. Het is duidelijk, dat hij is gewend om in het openbaar te spreken. Hij formuleert helder en weet complexe onderwerpen van ziekte en gezondheid begrijpelijk te maken. Hans Moolenburgh schrijft regelmatig boeken over de onderwerpen die hem aan het hart liggen.

Eerder publiceerde hij onder andere ‘Ziekte als lot en kans’, ‘Fluor? Liever niet!’ en ‘Op je gezondheid’. Nog steeds wordt Moolenburgh internationaal geroemd en om raad gevraagd met betrekking tot onderwerpen als de gevaren van fluoridering, de gevolgen van vaccinaties en complementaire kankertherapieën.

Het nieuwe boek van Moolenburgh heet dus: ‘U kunt meer dan u denkt’.
Het boek is bestemd voor mensen die willen begrijpen wat kanker nu eigenlijk is en waarom de ziekte juist in deze tijd zo sterk opkomt. En het is ook bedoeld om diegenen die geliefden tegen kanker zien vechten of die de ziekte zelf onder de leden hebben, een hart onder de riem te steken: u kunt meer dan u denkt!

Aanbevelingen van collega-artsen:

De cover van het nieuwe boek van Hans Moolenburgh (klik voor link naar Bol.com)

‘Dokter Moolenburgh stelt klip en klaar vast dat de reguliere en complementaire geneeskunde elkaar niet uitsluiten, maar aanvullen. In de USA bestaat al lange tijd het specialisme Nutritional Oncology. In dit specialisme wordt de behandeling van patiënten met kanker ondersteund met voedingsstoffen, met als belangrijkste doel de genezing te bevorderen, recidieven te voorkomen en de levensduur te verlengen.
En om dit doel te bereiken worden jaarlijks in oncologische centra studies uitgevoerd om de positieve effecten van voedingsstoffen in kaart te brengen. Gelet op de resultaten van deze studies zouden alle oncologen in Nederland het boek van dokter Moolenburgh moeten lezen.’

Dr. H.C. van Prooijen, arts

‘Moolenburgh is (…) een voorloper van onze tijd waarin weer meer aandacht komt voor leefstijl, gezonde voeding, emotionele en spirituele balans. Aandacht en tijd voor een patiënt met een fysiek, emotioneel en spiritueel ‘lichaam’. In dialoog met de patiënt naar balans.’

– Dr. Věra M.J. Novotný, internist-hematoloog

H. C. Moolenburgh sr. – U kunt meer dan u denkt: Aanvullende maatregelen om kanker te helpen voorkomen en genezen – Lemniscaat – ISBN: 9789047703327 – Prijs: € 25,00 – Gebonden, 332 pagina’s  (klik op de coverillustratie hiernaast voor een link naar BOL.com)

12 gedachten over “‘U kunt meer dan u denkt’..

 1. In mijn beleving is kanker niet te voorkomen… Door een gezonde levensstijl kunnen we wel veel beter bestand zijn tegen de ongemakken. Kunnen we kanker niet eens uit een andere hoek gaan bekijken? Lees hier meer over op http://gnm-nl.be

 2. Meerdere boeken heb ik al van deze arts gelezen, en ik heb veel respect voor deze man, want het zal niet meevallen om tussen al die andersdenkende artsen zo je eigen visie te verkondigen en vast te houden. Hij blijft bij z’n innerlijk en heeft daar groot vertrouwen in en durft het te Leven. Mijn Complimenten, Dr. Moolenburgh.

  Deze regels vind ik hier wel bij passen:

  We leven in een gemaakte begrensde maatschappij
  alles onder controle, er worden ons
  zoveel beperkingen opgelegd
  ter bescherming van ons?

  We zien het in de tijd
  leven naar klok en kalender
  Zon en Maan zijn voor ons “slechts”
  letterlijke planeten, zonder verdere betekenis
  dit gaat in tegen onze natuur.

  Nadruk wordt op ziekte gelegd
  terwijl gezondheid voorop moet worden gesteld
  want wat aandacht krijgt groeit
  en gezondheid verdiend aandacht
  niet de ziekte
  en dit alles voor ons bestwil?

  Waarom willen wij wat tegen ons werkt
  nog verder laten ujitdijen?
  we willen de toekomst aan de hand
  van het verleden creëren
  kijkend naar cijfers en eerdere statistieken
  en gaan zo aan de menszelf voorbij
  ten gunste van de economie.

  Bezit en verstand staan zo hoog in het vaandel
  zorgen zij voor wijsheid?
  Hoe is de wereld er aan toe
  zoveel levende wezens bang, ziek en ongelukkig
  terwijl de aarde en zijn bewoners
  gezond en vreugdevol kunnen zijn.

  We willen leven in Natuurlijke Tijd
  als onbegrensd wezen, wat we in essentie zijn.

  Door de te gelezen boeken van Dr. Moolenburgh weet ik dat dit bij zijn gedachtengoed past.
  Ik ben hem dankbaar daarvoor want het heeft veel bijgedragen aan mijn zienswijze over gezondheid.

  Hartelijke groet Alice

 3. Ik denk dat het vooral leergierigheid en nieuwsgierigheid is dat een mens de dingen van alle kanten laat bekijken.
  Ook een arts als deze heeft dat altijd gehad. Ik denk dat ie iedereen die hem wat aan probeert te praten gewoon onder tafel praat.
  Het is natuurlijk ondoenlijk te verwachten dat alle mensen in de zorg er zo over zouden denken.
  Er zijn er meer als hij. Dat is zeker. Ik heb er zelf ook 1 gekend die na elke cursus weer zijn verwondering uitsprak over de dingen die allemaal nog te ontdekken vielen. Hij schreef in de jaren zeventig al een homeopathisch keeltabletje voor ipv die agressieve dingen die toch geen goed deden.
  Moedigde ook iedereen aan te zorgen voor zo min mogelijk stress. Zei dan ook rustig tegen iemand dat ie zijn ouders maar niet zo veel moest bezoeken als hij daar iedere keer zo beroerd van was. Als die mensen je niet blij kunnen maken moet je daar wegblijven.
  Ik ben door hem na gaan denken en heb ook knopen door gehakt.
  Niet iedereen is trouwens blij met de waarheid. Er waren er ook die hem niet graag hadden en liever naar de dokter ernaast gingen waar je op 2 minuten weer buiten stond met een recept.
  Er is niet veel veranderd volgens mij, behalve dat iets meer mensen voor de “eerlijke” dokter beginnen te kiezen en indien mogelijk helemaal niet naar een dokter gaan. Maar of het aantal goede dokters hoger is dan toen. ?

  1. “Wereldwijd ontstaan steeds meer bewegingen om alternatieve geneeswijzen voor kanker onder de aandacht te brengen. Deze bewegingen laten zien dat kanker nu al te genezen is en niet met medicijnen of drugs, maar met kennis. Dertig experts delen hun kennis met de mensheid.
   Marcus Freudenmann en zijn vrouw Sabrina, een naturopatisch therapeute, reisden met hun vier kinderen de wereld over om experts in alternatieve geneeswijzen voor kanker te ontmoeten. Ze zagen het als hun missie om een documentaire te maken over natuurlijke geneeswijzen voor kanker die de wereld zou wakker schudden.
   De documentaire brengt de wijsheid van meer dan 30 internationale holstistische professionals bij elkaar die zich bezighouden met alternatieven geneeswijzen. Het gaat om doktoren, wetenschappers, onderzoekers en schrijvers. Marcus en Sabrina interviewden tevens artsen uit kankerklinieken in Mexico en Duitsland. Zij leggen in detail uit hoe hun behandelingen werken, die variëren van ozontherapie tot hyperbarische zuurstoftherapie en van hyperthermie tot behandelingen met insuline.
   DE ONTWAKING IS BEGONNEN
   De documentaire toont aan hoe de alternatieve geneeswijzen veel meer terrein winnen dan men had verwacht. Door de verruiming van het bewustzijn raken steeds meer mensen erbij betrokken.
   Steeds meer patiënten richten zich tot artsen en behandelingen die werken in plaats van dat ze kiezen voor giftige chemotherapieën die enkel meer schade toebrengen. Als gevolg van het succes van alternatieve geneeswijzen zal de reguliere gezondheidszorg zoals we die kennen binnen enkele decennia verdwenen zijn.
   Mensen hebben de keuze om te leren over supplementen, gezonde voeding, hyperthermie, ozontherapie en de vele andere behandelingen die nu nog vaak worden afgedaan als ‘kwakzalverij’. Een expert zegt in de video: “Op een dag kijken we terug en vragen we onszelf af wat voor soort Neanderthalers we waren door operaties uit te voeren en chemotherapie toe te passen.” Hij noemt de huidige benadering ‘middeleeuws’.
   Mastectomie, of borstamputatie, verlengt niet per definitie het leven van een kankerpatiënt, maar toch voeren artsen deze operatie vaak uit. Sommige doktoren dringen borstamputaties soms zelfs op om borstkanker te voorkomen bij vrouwen die niet gediagnosticeerd zijn met kanker.
   Een andere dokter uit Denemarken citeert een Duitse studie van vrouwen van 80 jaar of ouder met borstkanker. Zij die geen behandeling kregen leefden 11 maanden langer dan patiënten die conventionele behandelingen kregen.
   Kankerpatiënten krijgen in ziekenhuizen diverse suikerhoudende voedingsmiddelen, terwijl elke dokter zou moeten weten dat suiker de nummer één doodsoorzaak is bij kankerpatiënten.
   GEZONDHEIDSPOLITIEK
   Nu wordt ontmaskerd wat de kankerindustrie werkelijk is: een geldmachine die zieken uitbuit om de zakken van doktoren, ziekenhuizen en producenten van medicijnen te vullen. Dit terwijl de patiënten onder druk worden gezet door conventionele oncologen om behandelingen te ondergaan.
   Waar wordt kanker door veroorzaakt? In de Verenigde Staten wordt elke baby geboren met 287 gifstoffen in het lichaam. Er zijn elke dag 83.000 giftige substanties in onze leefomgeving aanwezig. Er zijn echter simpele en effectieve methoden om ons lichaam te ontdoen van de gifstoffen.
   Dr. Francisco Contreras zegt: “Wanneer je gelooft dat je zult sterven als gevolg van kanker dat is dat ook zo. De kracht zit in je om jezelf te genezen.”
   De meeste mensen doen wat de oncoloog zegt, zonder te vragen om een second opinion. “Elke dokter die zegt dat voeding onbelangrijk is, heeft het niet begrepen,” aldus Dr. Garry Gordon. In de documentaire worden alleen behandelingen gepresenteerd die reeds bewezen zijn.
   De farmaceutische industrie wil niet dat kanker genezen wordt. Een Amerikaanse naturopaat past ozontherapie toe, een behandeling die in het geheim wordt gegeven omdat de kans om vervolgd te worden zo groot is dat artsen bang zijn hun licentie kwijt te raken.
   De beweging tegen de industrie wordt echter steeds groter en het tijdperk van giftstoffen komt ten einde. De dominantie van de conventionele chemotherapieën zal plaats te maken voor echte geneeswijzen. Er zijn op dit moment al vele geneesmiddelen tegen kanker en de meest belovende worden in de documentaire Cancer is Curable Now belicht. De onderstaande video bevat de trailer van de documentaire.”

   Voor de video’s: http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1000:30-experts-onthullen-effectieve-kankerbehandelingen&catid=17:gezondheid&Itemid=30

   De volledige documentaire is hier beschikbaar. Bron: Naturalnews.com
   Verwante artikelen:
   Perzikpit bevat wonderlijk geneesmiddel tegen kanker
   Geregistreerde kruidenmiddelen krijgen status van geneesmiddel
   Dr. Burzynski geneest op succesvolle wijze kanker (video)
   Ontdek hoe cannabis kanker geneest (video)
   Cannabis remedie tegen kanker, regering weet het al 36 jaar

 4. Hallo gelijkgestemden,
  Waren alle doktoren maar zo! Het hele ziekteproces heeft wel diepere emoties en wijsheden in mij wakker gemaakt. Door dit boek te lezen voel ik bevestiging van mijn overtuiging hoe met kanker om te gaan. Het boek kreeg ik precies op tijd van een vriendin die mij erop attendeerde. Is het leven mooi….. Ik vind van wel! Ik dank God. Als ik het even niet meer weet hoe ik verder leven moet, ik dank God omdat ik dan niet bang meer ben.Ik dank Hans Moolenburgh sr. die me zo duidelijk heeft laten “voelen”, dat er een weg is. Een pad wat ik al ingeslagen was en alleen nu nog steviger te bewandelen is.
  Liefs Rianne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.