Advertentie

US$ 20 miljard aan defensie-airco in Afghanistan..!


X
X

VS-leger geeft jaarlijks US$ 20,2 miljard uit aan defensie-airco in Irak en Afghanistan..!

origineel hier. © vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Het Amerikaanse leger besteedt jaarlijk zo’n US$ 20,2 miljard aan airconditioning in Iraq en Afghanistan, meer dan het hele jaarbudget van NASA.. Het is ook meer dan wat BP heeft betaald tot op heden voor de olieramp in de Golf van Mexico. Het is het bedrag dat de G8 besloten over te maken aan hulp voor de nieuwe democratieën in Egypte en Tunesië.

“Wanneer je de kosten bekijkt, die gemaakt moeten worden om brandstof te vervoeren naar sommige van de meest geïsoleerde plekken in de wereld, zoals het begeleiden van brandstof, het commando voeren en het controleren van het hele systeem, wanneer je die hele brandstof-infrastructuur meerekent, dan praten we over US$ 20 miljard.”. Aldus de onlangs gepensioneerde brigade-generaal Steven Anderson in een tv-show onlangs. Anderson was als hoofd-logistiek in Irak de rechterhand van opperbevelhebber generaal Petreus,.

 

 

 

 

Airconditioning apparaten houden legertenten koel in Irak en Afghanistan.

 

 

 

 

Maar hoe kan het dat het zoveel kost?
Om de stroomslurpende airconditioningapparaten van stroom te voorzien, dient er brandstof te worden aangevoerd voor de aggregaten die de stroom verzorgen in de Amerikaanse kampementen. Om 1 liter olie naar het afgelegen Afghanistan te brengen, dient deze eerst te worden verscheept naar Karachi in Pakistan. Daarna dient deze te worden vervoerd over een afstand van zo’n 1200 kilometer naar Afghanistan, omdat dit land ingesloten ligt tussen andere landen. Dit transport gaat over wegen die niet méér zijn dan ‘geplaveide geitenpaden’. “En”, aldus Anderson, “Er zijn risico’s verbonden aan het vervoer van brandstof, bij eke kilometer die we afleggen”. Volgens Anderson zijn er al meer dan 1000 soldaten omgekomen bij deze brandstofconvooien, die natuurlijk het primaire doelwit zijn voor verzetsbewegingen.

Vrijstaande legertenten staan vaak de hele dag in de brandende woestijnzon en er worden temperaturen gemeten van tegen de 50 graden Celsius..! De airconditioning-apparaten die daar zijn geïnstalleerd, vreten natuurlijk brandstof. Volgens Anderson zou een enorme winst in mensenlevens én geld al kunnen worden gerealiseerd door de tenten efficiënter te maken. Maar hoe dan ook, dit bedrag is natuurlijk een extra aanleiding tot het zetten van vraagtekens bij de oorlog in Afghanistan.

Je kunt je afvragen hoeveel geld de VS zich bespaart, alleen al op dit gebied, door de 30.000 legertroepen naar de VS terug te halen, vanuit Afghanistan, zoals Obama onlangs aankondigde..!

Of zoals de Democratische senator Joe Manchin het onlangs zei: “Wanneer je zoveel mensen hebt in een land, dat jou daar het liefst ziet verdwijnen op kortst mogelijke termijn, in een land waar geen economie is, geen infrastructuur en een corrupte overheid, en je probeert het land te stabiliseren en om te bouwen tot een levenskrachtig land, wat kun je dan doen? Ik weet niet of we daar genoeg tijd voor hebben, maar ik wel dat we er niet genoeg geld voor hebben.”

Dollars en centen..
De 30,000 man troepenmacht, die naar de VS zal terugkeren, aan het einde van 2012, werden in 2009 naar Afghanistan gestuurd. Hier hing een prijskaartje aan van zo’n US$ 30 miljard, hetgeen neerkomt op een bedrag van zo’n US$ 1 miljoen per soldaat.. Maar het terugtrekken van de troepen gaat nu niet dat bedrag weer uitsparen, zo zeggen experts.

“Wat de geschiedenis ons leert, is dat je niet een evenredige afname ziet in de bestedingen, gelijk aan het aantal troepen dat je terugtrekt.” Aldus Chris Hellman, een senior analist bij het ‘National Priorities Project’. “En in Afghanistan gaat dat helemaal op, omdat het een bijzonder moeilijke omgeving is en barre omstandigheden, waarin wordt gewerkt”.

Als het aan de gepensioneerde brigade-generaal Steven Anderson lag, zou het Amerikaanse leger een grote omslag maken naar efficiency.

Het betekent dat de feitelijke kosten voor het verblijf in Afghanistan niet liggen in de feitelijke troepenmacht, maar in de infrastructuur die nodig is, om deze troepen te ondersteunen. En deze infrastructuur blijft vaak nog jaren in tact, lang nádat de troepen al naar huis zijn.
Ook professor Gordon Adams sluit zich hierbij aan: “We bouwen grote bases, maar de grote kostenposten van deze operaties liggen in de economische infrastructuur, het zijn feitelijk éénmalige uitgaven.
We zien dit in Irak, we geven de infrastructuur, die wij hebben gebouwd, over aan de Irakezen, meestal voor een klein bedrag, of zelfs gratis. Maar de feitelijke prijs voor de infrastructuur ben je dus kwijt”.

En dan is er natuurlijk nog de kostprijs voor het ‘trainen’ van de Afghaanse veiligheidstroepen. De regering Obama heeft het Congres gevraagd om zo’n slordigeg US$ 13 miljard beschikbaar te stellen voor het trainen en uitrusten van de Afghaanse veiligheidstroepen in het nieuwe fiscale jaar.
En volgens Chris Hellman “Is Afghanistan helemaal niet in staat om haar eigen militaire apparaat te onderhouden. Zo verklaarde president Karzai dit een paar jaar geleden al, waarbij hij meteen aangaf, dat dit nog wel eens zo’n 15 tot 20 jaar zou kunnen duren, voordat dit wél het geval zou kunnen zijn.. Ik vermoed dat er een beroep op ons wordt gedaan om alvast een deel van de toekomstige rekening te betalen”..

 

 

Obama zit duidelijk heftig opgescheept met de erfenis van zijn voorganger, de ‘Texaanse cowboy’ George W. Bush.

 

Kritiek uit de eigen partij van de president.
Critici van Obama kunnen het idee niet verkroppen dat er geen grotere besparingen vloeien uit het terugtrekken van de troepen uit Afghanistan. Naar hun mening dienen deze veel hoger uit te vallen. Een van de uitgesproken critici op dit gebied is de genoemde senator Joe Manchin, een Democraat uit WestVirginia. Naar zijn mening moeten er meer troepen teruggehaald worden, omdat de oorlogen in Irak en Afghanistan al vele honderden miljarden hebben gekost en het terughalen van soldaten levert volgens hem geen risico op voor de ‘nationale veiligheid’.
Volgens Manchin heeft de VS de beste technologie in de wereld en het beste geheime elitekorps. “Is het dan écht nodig dat we daarboven nog eens 70.000 troepen in deze regio dienen te houden..?”

Volgens anderen staan oorlogen separaat van de kosten ervan. Volgens Lawrence Kaplan, een professor aan het U.S. Leger oorlogscollege, zijn critici als Manchin bezig om economische antwoorden te zoeken op een non-economische vragen.

“Het is niet de oorlog die de bank in Washington heeft doen springen” aldus Kaplan. Volgens hem zijn de kosten van Medicare en Medicaid, de paradepaardjes van Obama, en de uitkeringen voor sociale uitkeringen veel hoger, dan de US$ 107 miljard, die het Pentagon volgend jaar in Afghanistan wil besteden. “En bedenk dat het gaat om maar liefst 30.000 troepen. Daarom geloof ik niet dat het bepalend is om alleen maar naar het prijskaartje van US$ 100 miljard te kijken”.

Zou een ‘groenere aanpak’ net zo veilig kunnen zijn..?

Deze -met ‘piepschuim’blokken geïsoleerde- legertent, gebruikt 92% minder energie voor airco, aldus een test uit 2006. Het Amerikaanse leger houdt het voorlopig nog bij het oude model..

Maar voor de gepensioneerde brigade-generaal Anderson, is economisch handelen wel dégelijk een belangrijk onderdeel van moderne oorlogsvoering. Naar zijn idee is het nodig om simpel energie-efficienter te gaan werken met militaire infrastructuren, om bijvoorbeeld al de lange en gevaarlijk brandstof-transporten te beperken.
Want dit draagt ook niet bij aan efficiënte legeroperaties volgens Anderson, die dit onlangs hoorde van een commandant in Afghanistan. “Hij moest letterlijk elke twee weken zijn legeroperaties in het veld voor 2 dagen opschorten, om terug te keren en voor brandstof te zorgen. En als hij dan weg was, wisten de tegenstanders dit direct, en verplaatsten zich weer naar de posities waarvan ze enkele dagen terug van verdreven waren. De commandant kon bij terugkomst, na twee dagen, weer van voren af aan beginnen”.

Volgens Anderson zijn experimenten met geïsoleerde legertenten in Irak uiterst succesvol gebleken. De met PU-schuim geïsoleerde varianten, bleken een energieverbruik van -92% te hebben. Dit komt overeen met het verminderen van brandstoftransport, van zo’n 11.000 brandstofvrachtwagens. Maar hij voegt eraan toe dat er een gebrek aan enthousiasme is bij topcommandanten voor een ‘groener militair apparaat’.

“Mensen kijken ernaar en roepen dat het niet hun zaak is. Wij zouden niet de vrijheid van de operationele commandanten dienen te beperken. Opmerkingen als deze krijg je dan te horen” aldus Anderson.

“Maar een simpele opdracht, getekend door de minister van Defensie, op een memo van 1 of 2 velletjes A4, waarin deze bepaald dat er niet langer met energie-inefficiënte structuren gewerkt mag worden in Irak en Afghanistan,

25 gedachten over “US$ 20 miljard aan defensie-airco in Afghanistan..!

 1. Dan schat ik dat aan de kant van nederland de siuatie al niet veel beter is.
  Dan snap ik ook dat de bezuinigingen op andere fronten zo hard aankomen.
  Het militaire bedrijf wat daar zit is niets minder dan een koloniale macht ter meerder glorie van hare grajesteit en andere bedrijven die baat hebben bij de miltaire acties aldaar.
  Ook Nederland zo snel mogelijk opkrassen uit Afghanistan!!!!

 2. Nou euh de soldaten krijgen nu een spoed cursus Rodin Magneet vlechten aangeboden van Frank Collaris.
  Er wordt een prijsvraag uitgeloofd voor de meest krachtige wortel Vortex die kan worden opgewekt.
  Wel opletten want er kan nu nog alleen Extern gemeten worden aan het systeem dat al veel langer bekend is bij de Elite.
  Dat komt omdat een simpele Ampère meter in elkaar geklungeld is met recht op en neer spoeltjes die alle heilige principes tijdens het meten kapot maken.
  We zijn dus lomp bezig, juist ook in de technologie, ook een afspiegeling van hoe mensen doorgaans met elkaar omgaan.
  Eerst iets uit duwen en dan zeggen hij doet het niet, ja dank je de rode roze koekoek.
  De Rodin getallen principes zijn namelijk al zo oud als de wegen naar Rome en zelfs ouder.

  Men heeft ontzettend veel moeite moeten doen om ons als grijze massa zo dom te krijgen dat zelfs Wetenschappers nog autistischer in hun wereldbeeld zijn geworden dan de zich meer natuurlijk aandienende wayong gevalletjes zelf dwars tegendraads konden verzinnen in hun stoutste ingewikkeldste autonome fantasieën.
  Als je beseft dat het hele elektrische net daarmee overbodig wordt.
  Laat staan dat heen en weer gesleep van olie voor generatoren.
  Hoe stupide kun je als groep zijn en blijven.

  De SchetenWap die ons zo kortzichtig onverbeterlijk heeft gescheiden van god weet al wat de natuurlijke krachten om ons heen werkelijk te bieden hebben, dat moet wel haast een donkere hap zijn, als er satanisten bestaan met tot doel het licht in onze ogen en geest te doven, dan moeten ze op de unie perversiteiten aanwezig zijn in de vorm van HOgepriesters met onder hun zwarte Saturnus toga’s een verderfelijke donkere agenda verborgen.
  Dat mag nu wel eens aan het licht komen.

  Doorbraak Nulpuntenergie: de details
  http://www.youtube.com/watch?v=MVm_DWsUz64

  Mensen opnieuw leren denken zal moeilijk worden, dat getuigt de crème de la crème van verlichte inzichten op een nuwij draadje. De ouwe kliek van disinformerende krekkemekkers en williewortels laten we nog steeds hun vernietigende nihilistische spastisch paapse lopende band werk doen, de reutelende infantiele stempelaars als geknechte knechten van de Heer scharen, ze worden nog steeds op een voetstuk gezet lijkt wel, jah ze vinden zichzelf ooh zoo wetenschappelijk. Het kaf af laten urineren als hoogste goed. Een waxine lichtje kan een donkere kamer laten oplichten maar ook met 1 dikke duim weer uitgedrukt worden. Het is maar waar je iedere keer weer voor kiest.

  http://www.nujij.nl/wetenschap/doorbraak-nulpuntenergie-de-details-(-video).12883280.lynkx

  http://50.23.49.17/~r2h7xa9p/index.php?option=com_content&view=article&id=828:doorbraak-nulpuntenergie-de-details-video&catid=45:nulpuntenergie-themagroep&Itemid=64

  1. het is vast weer de davidster die het ‘m doet he? Kan toch ook gewoon in de vorm van een cirkeltje? gemaakt van spannende spijkertjes in een cirkeltje, davidster erdoorheen knutselen en. Koperdraad is koperdraad en een spoel is volgens mij een spoel, ongeacht hoe de draadjes lopen. Ik maar wachten en wachten, na al het geknutsel heb ik het hele systeem nog niet in werking gezien. Eng dat altijd maar die davidster weer terugkomt, met een langwerpig iets wat erin kan zeg maar. Een magneetje geloof ik. Ik wordt hier weer een beetje bang van. Doet me altijd weer aan de sprookjes met groene springende dieren denken.

  2. Niet bang worden Mirakeltie, als het lukt met andere schattige vormpjes vind ik het ook prima hoor.
   Wat geeft het nou als nou juist de ster van het TROS kompas 20 keer meer energie terug geeft dan dat je er in stopt?
   En een langwerpig magneetje, mwaoh, dan zeggen ze dat ik overal obelisken en cirkels in zie.

   Maar die serie waarin Marko Rodin alles probeert uit te leggen.
   Ik weet niet of die nog in z’n geheel op youtube te zien is.
   Die gast die heeft wel wat hoor.
   Misschien dat een IQ van heel heel heel hoog hem wel goed kan begrijpen, zonder Dawn kunnen we echt nooit niet verder komen…
   Door jou word ik wel slimmer Mirakel, ik ga nog eens bij les 1 beginnen, kijken of ik kan begrijpen wat die Marko Rodin allemaal zegt.

   Dus wacht nog even met je rugtas over de heg te springen. Dan moeten ze weer naar je op zoek, krijg je dat gedoe weer.

   Marko Rodin’s vortex-based mathematics part 1 of 44
   http://www.youtube.com/watch?v=K93dL65Q724

  3. @mirakel
   ‘Eng dat altijd maar die davidster weer terugkomt, met een langwerpig iets wat erin kan zeg maar. Een magneetje geloof ik. Ik wordt hier weer een beetje bang van. Doet me altijd weer aan de sprookjes met groene springende dieren denken.’

   Haha, groene springende dieren ;-)->kronkelende creaturen.

   Ken jij het werk van N. Haramein? Hij legt perfect uit waarom de vormen zo zijn. Niets engs aan gewoon vanuit het perspectief dat alles een ‘zwart gat’ is. Daaromheen de fractal ‘donut’ in oneindigheid. Als je erin een magneet stopt(in deze dunut) dan extraheer je de vrijkomende energie lijkt mij?
   http://www.youtube.com/watch?v=Y8EUBT-Iuyc&feature=related
   Ergens (geloof in de extreem lange video van Rouge Valley laat hij het zien door midden van een stukje touw. Deze MOET je echt zien ook al kost het je zeker 4 uur van je tijd. Hoor het wel als het werkt, toch?
   Succes!

  4. Bedankt Dawn, voor jouw link, deze kende ik nog niet!

   Onze aarde, heeft mogelijk alle energie in zichzelf, die ze van de zon krijgt. Moet gigantisch zijn. Maar wat we niet zien, is er volgens ons ook niet.
   Wanneer de leylijnen elkaar kruisen krijg je een portaal, die vaak door inheemse groeperingen op de aarde zelf aangeduid worden met een pentagram. portugal=portal, daar schijnen lyelijnen zich weer te kruisen. Feng shui schijnt ook met deze krachten te werken, met die stroom van energie. Ieder figuur, brengt weer een andere energie met zich mee. Er zouden misschien apparaten ontwikkeld kunnen worden die werken met de krachten van de leylijnen.
   http://www.youtube.com/watch?v=VBpMRQKUzFA

  5. Thankx. Via Rene Voogt heb ik ook van deze leylijnen gelezen.
   Zeker de laatste vertalingen van Matthew Delooze zijn de moeite waard;
   http://hetuurvandewaarheid.info/2011/05/07/matthew-delooze-9-nl-spuug-de-veren-van-de-benoe-vogel-uit/
   Niet voor een ieder aangezien hij de zaken erg anders bekijkt dan dat wat zichtbaar is voor het menselijk besef. Nu gaat het dan maar helemaal of topic en van het onderwerp rodin en arkoos af maar ach wat maakt het uit?

   De videolink heb ik zeker bekeken de website erachter is al net zo interessant. Ga er zeker meer tijd in stoppen !

  6. @mirakel
   Zonet toch nog alles even laten bezinken. Eigenlijk kom ik uit op maar 1 conclusie. Deze wereld van materie is de deken die de andere wereld bedekt. Als je de donut bekijkt dan heb je een soort van buiten en binnen. Ze zijn er beiden en zijn niet als een munt maar als een spiraal verbonden. Maar je ziet maar een kant afhankelijk vanuit welke positie je het bekijkt. Wij staan nu dus in het duistere gedeelte en het licht komt van een andere hoek van de donut. Dat wil zeggen dat wij ons bevinden in eem zwart gat/de onderwereld zoals je wilt. Wij zijn hier niets anders dan de voedingsbron (energie) voor de ‘vampier’ aka de materielozen (lichtwezens, geesten, engelen en anderssoortigen enzo). Want alles zit in elkaar verweven net als de donut dat is. Alle lijnen, obelisken, afleidingen zorgen voor een stroming weg van jezelf. Je hebt het niet helemaal door omdat het onzichtbaar gebeurt maar je voelt wel dat je energieniveau van tijd tot tijd fluctueert. Als je ziek bent dan ben je ook zwak want de energie loopt naar de virussen (4 Us/fire us). Daarom als je beseft hoe het werkt ben je niet echt leuk meer voor ‘ze’ dan sta je namelijk niet zomaar gratis je energie af. Helaas neemt het voorlopig alleen maar toe deze spirituele oogst. Gezien de giga rituelen waaraan de massa deelneemt (overigens ZONDER kennis van zaken). De rituelen van oud en nieuw is een voorbeeld, maar er zijn zoveel meer sneeky energieslurpende rituelen. (Zie M. Deloose)

   Hoe in godsnaam kan je de mensen de keus geven voor wat ze doen als ze niet eens weten wat ze doen? Deze slangencult is zo ontzettend slim en manipulatief dat de meeste aapmensen geen schijn van kans hebben! Ze zijn er alleen maar om hun energie te produceren. Vergeet namelijk niet dat slangen niet warmbloedig zijn dus geen energie krijgen van binnen, ze hebben dus altijd een externe bron nodig. Dit is volgens mij ook zo op spiritueel vlak, niet alleen fysisch. Echter de slangencult is niets anders dan de fractal, de lijn naar de vormloze- het vacuüm, het zwarte energiebehoeftige. Alles is toch hetzelfde want dit zwarte gat bestaat in het midden van de donut en is verantwoordelijk voor de stroming en beweging zodat alles weer van voor af aan mag beginnen. Dus in essentie zijn wij zowel aap als slang, zowel warm als koud, goed en kwaad want wij zijn verbonden met en op en in de donut.

   Haha, leuk om te weten niet? We zijn allemaal do nuts in de do nut.
   Tja logisch van al die antidepressiva. Je zou van deze kennis melig kunnen worden.

  7. Nou nou wat ben ik op dreef, excuus Guido, het komt nu eenmaal zoals het komt.

   Ken je het logo van de geneeskunde? Jeweetwel die naald in het midden met de twee slangen eromheen. Centraal = de naald, (need of el). Waarvoor staat dat lelijke logo eigenlijk? Kom hierop door je magneetkwestie ivm rodin dus zover of topic is dit niet. Anywayz, de naald is centraal, de twee slangen eromheen met vleugeltjes erboven. Als iemand het visuele beeld kan vinden dan graag.

   De naald is de magneet. De magneet die de energie verplaatst van a naar b.
   De naald is de fysische generator. De pijn! Pijn, angst en ellende zijn krachtige energie opwekkers. De need of el geeft eigenlijk al aan dat de slangencult deze kennis beheerst en daarom niets dan soldaten aka sol dyers wil produceren.
   Oorlog is een groot offerritueel aan de centrale zwarte zon. To dy for the sun, opoffering van energie aan het centrum. Niets gaat verloren dus deze energie moet alleen maar opgevangen worden om te worden gebruikt (de vleugels). Daarom is deze cult zo in en in slecht. De naald als in spear rituel (spiritueel) is een object dat ze gebruiken om de energie mee te geleiden. Dat doen ze dus door rites, rituelen die de meeste warmbloedigen echt niet doorhebben. Daarom is de medische sector zo onbetrouwbaar; verbonden aan apollo (de naam voor deze energie ontvanger) en aan de slangencult. Pfff, zo nu even uitrusten want mijn energie is bijna op 😉

  8. Wow ik snap wel dat ik niet meer zonder jullie kan of wil, jullie zijn de andere kant van mijn do little Nuts waar ik zelf niet eens goed bij kan komen, als het dan toch zo werkt laten we het dan naar het licht brengen, eerlijk toegeven dat je soms iemand nodig hebt om beter te kunnen zien, de membranen van de Doe Eens Gek parabelen doorbreken, ik voel de wervelingen door deze draad heen gonzen, heel verslavend, van mij hoeft dat 1 op 1 gedoe helemaal niet persé hoor, volgens mij een paar van dit soort Driehoekige Trilaterale super Power groupie groepjes en de binnenstebuiten wereld die over onze hoofden is getrokken als een stofzuiger zak heeft geen andere keus meer dan zich kenbaar te maken hoe ze in elkaar steekt, de navigatie dus de weg vinden wordt dan vanzelf gemakkelijker, jullie zijn de WEg nu effe voor mij als ik zo vrij mag zijn, ja ik ben nogal rhesus apen Simian positief dus kan regelmatig wel wat Lucifers gebruiken om het Caduceus vuur op gang te krijgen, dan stijgt het meteen naar m’n hoofd en wil ik alles

   http://en.wikipedia.org/wiki/Simian

   Quote:

   ” In ons leven kunnen we soms worden geraakt door onze omgeving en weten we niet waar die emotie vandaan komt. We kunnen geraakt worden in gevoelens als pijn, verdriet, boosheid, woede en angst. Vaak vinden deze emoties hun oorsprong in de jeugd. Wanneer we het kind in onszelf durven ontmoeten vanuit ons hart kan er acceptatie plaats vinden. Het kind de liefde geven die het nodig had maakt het mogelijk om de energie weer te laten stromen.

   We gaan zoeken in onszelf en kijken ook bij elkaar waar de schaduw het licht heeft “uitgewist”. Het zoeken naar de zon achter de wolken, in het diepst van de pijn, zodat je je bewust wordt van datgene wat je hebt bedekt in een deken van verdriet, boosheid of angst om jezelf te beschermen.

   We proberen ons steeds bewuster te worden van het waarom! We blijven zoeken zodat we uiteindelijk als vrij mens ons eigen pad kunnen gaan. ”

   Onderwijsinstelling Caduceus Lieveren vanaf 1987
   http://www.caduceus.nl/Nederlands/index2.htm

  9. Ik zou zo graag mijn repeterende mentale projectie pijn ritueel willen doorbreken.
   Dat gaat een keer lukken door deze inzichten.
   En om nog een paar redenen die ik nu niet durf te zeggen, of toch wel, een Vrouw auw die het snapt, mentaal, emotioneel en verstandelijk, die drie Eenheid, dat is Helend voor mij heel erg, ik ben er nu weer even doorheen, door mijn persoonlijk geprogrammeerde pijnpunt, dan kan ik heel veel doen en begrijpen en voel ik ontzag en dankbaarheid, dan wel… dan moet alles er uit, het goede het liefste.. Nou jah niet alles tegelijk, dan is het een uitputtingsslag, is ook zonde, een vulkaan uitbarsting word het dan, maar dat vind ik juist mooi!!

  10. Ik ben het boek van Tyberonn ‘Metatron Speaks’ aan het voorbereiden voor druk in het Nederlands. Het komt over 1 of 2 maand(en) o.i.d. uit. Het gaat over de zaken die jullie nu bespreken. Leylijnen, vortexen, aardenergieën, etc etc. Heel praktische spiritualiteit eigenlijk. Met een spannend verhaal over een Egyptische tempel in de Grand Canyon als prachtig Aardse realiteit! Een mega-inzicht, alleen al doordat ‘iemand’ het even in perspectief zet!

  11. Jeetje, ik had nooit al die reacties gezien, kwam pas later op mijn scherm?????

   Ik denk dat wanneer we leren kijken, en meer kennis krijgen (Dawn) dat we anders naar de donut kunnen gaan kijken. Leylijnen een aardstralen, kun je met een beetje getraind oog zien! je moet alleen maar even weten hoe je moet kijken, anders……naar iets anders, wat aanwezig is, maar je niet verwacht. Iemand heeft me een keer geleerd, om anders naar de natuur te kijken, gewoon op de grond, te kijken naar het gedrag van bomen, gras (de kleur) en planten, en dan naar de lijnen op de grond, die als een donkere voetbalstreep (aan de oppervlakte zichtbaar) zich door de natuur boren. Toen ik mijn voet op zo’n kruising zette, merkte ik dat aan mijn lichaam. Mijn been begon te krampen en te slapen (gevoel). dat is leuk om zelf te zien en te voelen, om mee te experimenteren. Dit kun je het beste in een waterrijk gebied doen, met veel grasachtige planten. Dan kun je het beter zien. Let bijvoorbeeld op verschillen in de koppen van het riet, en de bomen die de route van de straal de ruimte geven door scheef te gaan staan. Zo wordt een natuurwandeling veel leuker.

  12. @ Dawn…..Naald…Zou het kunnen zijn dat de naald met de slangen en de vleugels voor vrije energie zou kunnen staan die ze zeer vroeger w.s. konden tappen uit de aarde en eigenlijk van de zon?

  13. De ‘apen’ factor is nodig voor de aardse verankering. De van oorsprong geliefkoosde aaibare warmbloedige zijn de betere versie dan de 3x sss slangengoden. Er zijn veel factoren die deze DNA in zijn voordeel heeft. Onwetendheid is soms heerlijk, geen verantwoordelijkheid = het werkelijke hof van eden. Dan zijn ze fysiek sterker en sneller. Als je zelf gebonden bent aan de doorlopende kult van de zon is dat soms ook frustrerend. Dezelfde offers van je aardse zelf aan de volle maan gaan vervelen na zoveel keer. Diana wist er zelf ook alles van. Maar uiteindelijk is de lus niet alleen tussen deze twee tegenpolen er is een derde in het spel, dat is ook zoals je stelde altijd een 3 1heid. Misschien is juist de ‘ontvangende’ materieloze partij de derde; de lichtwezens/engelen die profiteren van deze aardse rivaliteit. Deze entiteiten wassen hun handen af in onschuld. Omdat de slangencult voor ze oogst worden ze door deze gasten letterlijk bekroond. Maar zo onschuldig is deze onzichtbare groep niet. Het is de reden van deze doorlopende energiestroming door de naald. Nu ik dit schrijf moet ik steeds weer aan de arme ritueel opgeofferde zielen denken in Apeldoorn. De naald, dat is de obelisk, daaromheen de slangen en de vleugeltjes… drie keer raden van wie die zijn.

  14. @mirakel
   Als je inlogt dan zie je de laatste reacties, anders krijg je ze veel later te zien.

   Zie jij dan echt die lijnen zelf? Is mij nog nooit opgevallen, zal daar eens op proberen te letten.

   Volgens mij gebruiken ze dit teken zodat wij vrijwillig hieraan meewerken. Alles moet altijd vrijwillig gebeuren dat is een van de regels. Zonder meewerking geen spel. Daarom de logo’s. Want daarmee communiceren ze. Het logo van de medische zorg is een van de duidelijkste voor mij en pas sinds kort begrijp ik mijn naald fobie. Was altijd onverklaarbaar niet bereidwillig mee te werken aan alles dat met naalden te maken had. Het is een spirituele strijd, deze gaat veel verder dan de gangbare aardse oorlog. Als wij morgen besluiten de rug te keren naar de slangencult dan zal ze niet kunnen blijven bestaan in deze vorm. Eigenlijk zijn wij vrijwillig bezig deze ellende te handhaven. De motor van de aardse energie is de originele mens. Deze is helaas lastiggevallen door parasiterende entiteiten die door middel van hypnose de macht heeft weten te krijgen. Maar nog eens… de originele mens is veel sterker, alleen helaas niet veel slimmer. Dat vult elkaar dan wel weer goed aan.

   Ja mirakel, de naald/magneet/obelisk is de geleider naar en van de zwarte/witte zon. Zwart of wit afhankelijk vanuit welke hoek je de donut bekijkt. Voordeel is voor ons dat wij ons bevinden in een zwart gat dat nu richting het licht draait. Verlichting volgt dan als vanzelf inclusief alle kennis die was en zal komen. Alleen een kwestie van een paar draaiingen afwachten. Iets zegt mij dat wij dit punt snel zullen bereiken.

  15. Ja Dawn, dat voel ik ook, dat we snel het punt gaan bereiken. Misschien wel sneller dan we denken?
   Inderdaad kan ik de stralen zien, maar dat kan iedereen, goed kijken naar de natuur, zoals ik uitgelegd heb. Dan lukt het wel.
   Ik wil de donut van de witte kant bekijken, want dan het ik het idee dat ik er nog wat aan heb en er iets van op kan steken. En voel ik me ook geen slachtoffer. Ik blijf de laatste tijd steeds meer in het nu, dat geeft mij veel meer rust. Dat van de naalden zoals jij verteld, doet mij ook wel denken aan accupunctuur. Het woord ACCU zit hierin haha. vanuit de meridianen met een naald de blokkades opheffen, waardoor de energie van het lichaam weer vrij kan stromen. De aarde heeft toch ook van die punten, en kruisingen, net als het lichaam van ons? Eentje zit in Portugal heb ik vandaag gezien op youtub wat port (POORT) betekend, net als port au prince enz. Het getal 11 zou ook een meestergetal zijn, maar lijkt ook op een poort. Zo bijzonder…….

 3. Lieve Hyperalert:
  Een reactie van een bewonderaarster.
  Ik geniet van je reacties. Hoewel ik niet alles begrijp van wat je zegt (je bent zo vlug in je denken en je zit op meerdere lagen tegelijk) volg ik je reacties. Je verdient mijn achting. Je krijgt een zoen van mij.
  Al die technische verhalen en tekeningen zijn aan mij niet besteed, want ik heb geen opleiding of iets dergelijks in de richting gehad, maar ik hoop natuurlijk wel op doorbraken in het denken van de technici.
  Verder wil ik even kwijt dat het mij wel wat teveel wordt de laatste tijd, ik bedoel al die steeds meer onthullende berichten in een sneller tempo met shit en nog het einde (voor mij dan) niet in zicht. Dit terwijl ik vanaf de jaren ’70 van de vorige eeuw het allemaal al veel en veel eerder had verwacht, maar nee, we moeten door de “stront” alvorens we in ander vaarwater terecht komen. Daarom lees ik alles wel maar laat het onmiddellijk weer los, anders ga ik zitten somberen. Groet, Willie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.