Advertentie

Op apegapen door een broodje apenpokken…?!


 

x

x

Op apegapen door een broodje apenpokken…?!

2022 © Lillian Richell | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Liggen we straks op apegapen? Als we het nieuwe offensief van de media moeten geloven, dan is dit het vooruitzicht. Als we ons gezonde verstand gebruiken, dan is er niets aan de hand. Althans niet op ’t gebied van gezondheid. Wat is het nieuwe verhaal? Een pokkenachtig virus dat endemisch voorkomt in Centraal Afrika wordt plotseling geacht een ernstige bedreiging voor de wereld te worden. Endemisch betekent regiogebonden. Dit familielid van het pokkenvirus woont al jaren in de Democratische Republiek Congo. Het veroorzaakt geen buitengewone en zeker geen grootschalige overlast.

Dat gezegd hebbende, is er een eerste probleem met deze nieuwe pandemische dreiging: het bestaan van virussen is niet vanzelfsprekend meer. Zoals jullie van mij al weten is er fundamentele wetenschappelijke kritiek op het virologische bewijs dat virussen bestaan, ziek maken en overdraagbaar zijn (besmettelijk). De virologische club is tot op heden niet ingegaan op deze kritiek noch heeft het onweerlegbaar nieuw bewijs op tafel gelegd.

Terwijl vele wetenschappers van andere pluimage nog roepen dat virussen wel bestaan (want je ziet ze toch onder de microscoop?) houden de virologen zich stil. Ook de WOB-verzoeken blijven doorgaan met niets op te leveren. Wel komt er nu een debat op gang onder wetenschappers over deze kwestie. De kritiek op de virologische bewijsmethoden heb ik beschreven in Het Virusverhaal [HIER], in geval je je geheugen wilt opfrissen.  In dit verband is er een Engelstalige videoserie op odysee.com, genaamd ‘The Viral Delusion’ die deze kwestie haarfijn uit de doeken doet (als de link niet werkt ga dan naar https://odysee.com en typ de titel in de zoekfunctie).

Ook bespreekt dr. Andrew Kaufman gedetailleerd de wetenschappelijke achtergrond van dit apenverhaal in een video getiteld ‘No More Monkey Business’.

Dus: zo lang het virusbewijs niet is aangetoond, en het heeft er alle schijn van dat dit ook niet zal gebeuren, kunnen we ontspannen blijven over elke noodkreet die de WHO en de regeringen, met de media in hun kielzog, uitbraken. Laten we ons niet van de wijs brengen en ons gezonde verstand bij de hand houden. Het apenpokkenvirus is niet meer dan een broodje aap verhaal.

De pandemie psychose
Nog steeds uitgaande van het bestaan van ziekmakende virussen circuleren er in het medialandschap verschillende theorieën over deze aanstaande pandemie. De reguliere media hebben natuurlijk het gewone besmettingsverhaal en komt aan met ‘ondersteunende statistieken’. Bij nader inzien is hier erg veel op af te dingen, zoals Pierre Capel in zijn/deze video laat zien. Dus deze statistische onderbouwing, net als bij covid in 2020, kunnen we zondermeer misleidend noemen.

Het RIVM meldt symptomen van koorts, hoofdpijn, spierpijn, gezwollen lymfeklieren, rillingen, moeheid en huiduitslag. Dit laatste symptoom is nieuw toegevoegd aan het oude vertrouwde rijtje. Opmerkelijk is wel dat de website voor mondzorgprofessionals [HIER] een waarschuwing publiceert over herpesachtige toestanden in de mondholte bij gevaccineerde mensen, in het bijzonder na de Pfizer-BioNTech BNT 162b2 prik.

Een wetenschappelijke studie [HIER] op basis van 5 patiënten, dat is weliswaar niet veel, komt met deze bevinding voor de dag. Maar dit kan wel een aanwijzing zijn voor een verband tussen apenpokken met …. de vaccinatie. Reden genoeg om hier aandacht aan te besteden in de tandartsenpraktijk. Desalniettemin heeft minister Kuipers, geheel niet conform de medische definitie, de apenpokkenziekte op de A-lijst van infectieziekten laten zetten.

Hoezo huiduitslag?
Dat de reeds bekende symptomen verband (kunnen) houden met de vaccinatie is oude koek. We hebben nu met de huiduitslag een nieuw symptoom erbij. Dit roept de vraag op: waar komen die blaasjes vandaan? Andrew Kaufman legt het uit in zijn video. Ik zal het hier beknopt weergeven.

 1. Blaasjes ontstaan als de opperhuid (epidermis) en de lederhuid (dermis) van elkaar los komen. De lederhuid bevat collageen (= bindweefsel). Dit zorgt voor de verbinding tussen de huidlagen. Collageen is een eiwit en als dit beschadigd wordt dan raakt de verbinding los. De ruimte die tussen beide huidlagen ontstaat wordt vervolgens gevuld met vocht (blaasje). Als hier witte bloedcellen in komen (dan is er ook ontsteking) wordt het een pustel (= puistje met etter).
 2. Collageen kan beschadigd raken door toxische inwerking van vrije radicalen. Deze ontstaan als ongewenst bijproduct uit een abnormale celstofwisseling. Als ons lichaam in een zieke toestand verkeert krijgen we te maken met abnormale celstofwisseling. Bekende oorzaken zijn tabak, voedingsfactoren, geneesmiddelen, vaccins, milieuvervuiling en verstorende elektromagnetische velden (minder bekend). Vrije radicalen zijn stoffen met een agressief karakter die beschadigingen aanbrengen in DNA, celwanden en complete organen en weefsels. Dit verschijnsel noemt men ook wel oxidatieve stress.
 3. Met betrekking tot de huid is er een ziektebeeld dat model staat voor oxidatieve stress: toxische epidermale necrolyse [HIER] oftewel een huid die loslaat door afsterving als gevolg van toxische stoffen. De voornaamste boosdoeners zijn antibiotica, anti-epileptica, ontstekingsremmers, pijnstillers, antivirale middelen en nog een handjevol chemicaliën.
 4. het blaasjesbeeld bij de apenpokkeninfectie lijkt verdacht veel op het blaasjesbeeld bij toxische epidermale necrolyse.

Apen of.. wapen?
In de alternatieve media worden ook de biowapen-verhalen weer van stal gehaald. Dit keer niet afkomstig uit een biolab in Wuhan, maar uit de Oekraïne, waar vele door de VS gefinancierde en bemande biolaboratoria zouden zijn die door de Russen moesten worden/zouden zijn uitgeschakeld. In deze labs zou ‘onderzoek’ gedaan zijn naar onder andere pokken en ebola.

Onderzoek in dit soort laboratoria betekent genetische manipulatie, spelen met DNA-materiaal. Dit nieuwe apenpokkenvirus zou een iets andere DNA-samenstelling hebben dan het endemische dingetje. Er bestaat natuurlijk nog geen vaccin tegen, maar dat wordt nu in allerijl ontwikkeld. Concrete aanwijzingen of bewijzen voor deze verhalen ontbreken echter.

Een simulatie spel
Herinneren we ons nog de scenario-oefening genaamd ‘Event 201’ in oktober 2019? Hierbij organiseerde de ‘top van de wereld’ een simulatie van een pandemie, gefinancierd door Gates & Co. Nog voordat dat jaar ten einde was, werd in Wuhan het eerste ‘covid-geval’ opgetekend en binnen een half jaar hadden we Event 201 in uitvoering.

Wel …. in maart 2021 (NB midden in de covid-plandemie!) organiseerde de Nuclear Threat Initiative (NTI) [HIER het artikel hierover op deze site] een soortgelijke simulatie: een nieuwe pandemie veroorzaakt door … een apenpokkenvirus. Het NTI afficheert zichzelf als “a nonprofit global security organization focused on reducing nuclear and biological threats imperiling humanity” met als doelstelling “building a safer world”.

Waar hebben we dat meer gehoord? Ik zal je de welsprekende woorden op hun website besparen, want het klinkt natuurlijk allemaal prachtig, maar we weten inmiddels wel beter. Deze non-gouvernementele organisatie (ngo) bestaat uit zakenmensen, regeringsleiders en ambassadeurs. Er zijn ook banden met andere Rockefeller organisaties. Voor deze oefening hadden ze dit scenario verzonnen (vrij vertaald):

“Een dodelijke pandemie door een apenpokkenvirus met een ongewone genetische samenstelling. Het begint in het fictieve land Brinia en verspreidt zich van daar uit over de hele wereld. Later in de oefening wordt duidelijk dat de eerste uitbraak het gevolg was van een terroristische aanval met een pathogeen (ziekteverwekker) geproduceerd in een biosafety laboratorium. Dit biolab was op meerdere punten in gebreke geweest.”

Dit scenario eindigt met de mededeling dat er meer dan 3 miljard gevallen en 270 miljoen doden zijn. In hun rapport [HIER (pdf)] hebben ze ook een tijdlijn opgesteld, te starten met de signalering van de eerste ‘gevallen’. In 2022, tussen 15 mei en 5 juni, zou er een uitbraak zijn van apenpokken in een land buiten de endemische regio, die volgens dit scenario uitmondt in een heuse 2e pandemie.

Toevallig zitten wij nu in dit tijdsgewricht en toevallig verschijnen nu de eerste berichten over apenpokken-gevallen buiten het Afrikaanse continent. In de ‘fictieve’ tijdlijn hierboven wordt duidelijk wat de agenda is. Hoewel in dit rapport niet alle troeven bij vaccinatie wordt gelegd, maar wel de gewone ontregelende maatregelen (lockdown, sociale afstand en mondkapjes) weer wordt gepropageerd, is er één conclusie die bellen moeten doen rinkelen.

Alle uitgangspunten en redeneringen ‘om voorbereid te zijn op een eventuele volgende pandemie’ wijzen naar één instrument: biosurveillance. Ter preventie van komende pandemieën – ze hebben er nog heel wat in petto – moet alles en iedereen continu gemonitored worden om zo snel mogelijk alle data beschikbaar te hebben bij een nieuwe uitbraak, opdat ze zo snel mogelijk een nieuwe pandemie kunnen indammen.

En …. de aanbeveling is om heel veel geld te investeren in genetische technologie, virustechnologie, vaccintechnologie en dat soort activiteiten. Met zo’n gefantaseerd scenario speelt deze topbijeenkomst de Europese Commissie in de kaart om een digitaal controlesysteem nu snel in te voeren. Dit heet nu nog vaccinatiepaspoort. En onder het mom van een fictieve bedreiging van de volksgezondheid is het de bedoeling dat de WHO carte blanche krijgt om als nieuwewereldregering over deze planeet te heersen.

Apenpokken en… apekool..!
Ik breng opnieuw mijn artikel Het Virusverhaal [HIER] in herinnering waarin ik uitleg dat termen als mogelijk, waarschijnlijk, misschien, eventueel, en uitspraken die beginnen met “wat als ..”, “stel je voor dat ..” attributen zijn van de mentale dimensie, de realiteit van ideeën en veronderstellingen. Het zijn gedachtenreeksen van een mentale realiteit zonder in contact te zijn met de fysieke realiteit.

We noemen dit fantasieën of gedachtespinsels. Hier is niets mis mee, alleen je moet wel beide realiteiten blijven onderscheiden. Als we ons er door laten vangen en de fysieke realiteit vergeten, dan raken we ontworteld. We stappen als het ware uit onze lichamelijkheid (fysieke realiteit) en we worden vatbaar voor elke mind programmering door middel van overtuigingen, ideologieën die als waarheden worden verkondigd.

De actuele Mind Control in uitvoering is angst. Het is belangrijk dat we bewust blijven dat mogelijkheid niet hetzelfde is als werkelijkheid. Als je ze voor elkaar inwisselt, dan betreed je een waanwereld. Het apenpokkenverhaal is niet meer dan een georkestreerde hallucinatie door zeer goed betaalde mensen. Vanuit medisch oogpunt kwalificeren deze mensen zich voor een psychiatrische diagnose. Dit hele spektakel is een en al apenkool.

Financiële booster
Een pokken-pandemie zou een geweldige booster zijn voor enkele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van apenpokken vaccins. Het toeval wil dat twee toonaangevende bedrijven in deze sector (Emergent Biosolutions en SIGA Technologies) niet alleen het monopolie hebben op de apenpuistjes prikken, maar dat ze vóór de uitbraak in opspraak waren geraakt. Emergent Biosolutions kwam in 2001 in zwaar weer terecht met hun anthrax vaccins: ze zouden verband houden met het Golf-syndroom.

In 2021 kwamen ze opnieuw in opspraak wegens kwaliteitscontroleproblemen bij hun covid-vaccins. De FDA heeft toen dit fabrieksonderdeel gesloten. De baas van SIGA heeft controversiële banden met de Clinton familie en de Democratische Partij en wordt bovendien gelinkt aan Jeffrey Epstein. In het artikel ‘Monkeypox Fears May Rescue Endangered Corporations’ [HIER] komt het vaccinatie en financiële aspect van deze nieuwe pandemiedreiging uitgebreid aan de orde. Want, laten we niet vergeten dat de vaccin-technologie het winstmodel bij uitstek is.

Dreigingen op bestelling..!
Deze nieuwe apen-infectie met pandemiedreiging is wat mij betreft niet meer dan een poging tot een nieuwe storm in een glas water. Nogmaals, het is pure apenkool. De mensen aan de top presenteren in hun vergaderingen en top-meetings een visie op de wereld die niet gedeeld wordt door de mensen in de straat. Ik ken niemand die een wereld voor ogen heeft die geteisterd wordt door pandemieën, biologisch terrorisme en nucleaire vernietiging. De destructief ingestelde visie levert de wereldleiders alle argumenten om deze dreigingen met man en vooral macht te weerstaan door middel van 24/7 totale controle over alle domeinen van het mens-zijn: lichamelijk, psychisch, sociaal, spiritueel, financieel, noem het maar op.

Ter bescherming van de mensheid tegen mogelijke pandemieën, terroristische en nucleaire aanvallen, ten behoeve van de noodzakelijke veiligheid en gezondheid kan een biosurveillance systeem geen enkele ruimte meer open laten voor individuele vrijheid en keuze. Maar zo’n biosurveillance systeem is alleen te handhaven als je de wereld inricht met permanente dreigingen.
Sinds 2020 kunnen we een voorproefje van dit scenario beleven: Covid – Delta – Omicron – Oekraïne – Apenpokken – ?? – ??. Als we deze strategie doorhebben en terugkijken in de geschiedenis, kunnen we meerdere dreigingen in een ander daglicht gaan zien.

Vaccincomplicaties of nieuwe pandemieën..?
Net als in voorgaande jaren overleden er in 2020 mensen met onderliggend lijden en chronisch zwaar medicijngebruik. Toen noemden we het nog griep (waartegen we ons ook al moesten laten vaccineren). Er was geen oversterfte. In 2021 werden veel mensen gevaccineerd en ontstond er wel oversterfte. De bijwerkingen en sterfte na de prik waren in normale tijden al lang reden geweest om het prikprogramma te stoppen. Dit gebeurde niet.

Wetenschappers en artsen hebben voorspeld dat de prik voor veel gezondheidsproblemen zou gaan zorgen. We hebben al gezien dat mensen na de prik, met of zonder booster, alsnog covid kregen … of juist hierdoor covid kregen.  Er zijn al vele auto-immunologische problemen waargenomen. Denk bv. aan gezonde pubers en sporters die plotseling met hartproblemen te kampen kregen (myocarditis, pericarditis).

Ze blijken het gevolg te zijn van auto-immuun processen in het lichaam. Veel immunologische verstoringen, ook auto-immuun problemen, manifesteren zich in ontstekingen. Ontstekingen brengen we automatisch in verband met infectie. Infectie is een term die onze aandacht naar buiten manoeuvreert: de ziekmaker zit niet in ons, maar bestaat buiten ons en valt onze gezondheid aan. En dan geven we die onzichtbare virussen de schuld.

En zo ging het met de COVID-19-pandemie.. Een oefeningetje vooraf en -oh oh wat een toeval- één maand later werd het allemaal ‘werkelijkheid’..

Waar we rekening mee moeten houden is dat mensen die zich hebben laten prikken een grote kans lopen om gezondheidsproblemen te krijgen. Omdat er veel mensen in dezelfde periode zijn geprikt, is de kans groot dat ze groepsgewijs in een zelfde tijdvak gezondheidsproblemen ondervinden. Dan lijkt ’t een nieuwe ziekte die lijkt op een epidemie en dan zit het etiket ‘infectie’ er in-no-time opgeplakt. Zo worden vaccinatie complicaties verpakt in nieuwe epidemieën om dan uitvergroot te worden tot pandemische dreigingen.

Een broodje aap..!
Wie zich kan vinden in de wetenschap dat virussen niet bestaan, is immuun voor welke pandemie dan ook. Voor wie dit nog moeilijk vindt om te accepteren, hoop ik dat bovenstaande informatie voldoende blijk geeft van een ‘verhaal-status’ en geen grond heeft in de feitelijke fysieke werkelijkheid. Kortom, we worden (wederom) opgezadeld met ‘een broodje aap’- verhaal.

Zolang we echter met de virusverzinsels blijven instemmen, zullen we nog wel meer pandemische of terroristische proefballonnetjes de lucht in zien gaan, inclusief de fysiek en sociaal experimentele maatregelen. Degenen die wakker zijn, zien dat hier een spel met ons bewustzijn gespeeld wordt: deze simulaties zijn vooral experimenten met de menselijke perceptie, helaas met een duistere bedoeling.

Degenen voor wie dit allemaal nog moeilijk voor te stellen is, raad ik aan om compleet afstand te nemen van de officiële media en het eigen gezonde verstand aan te boren. Zelf na te gaan denken en ook zelf onderzoek te gaan doen. Als we hier niet meer aan mee doen, is het snel afgelopen met deze manipulaties.

Lillian Richell,

mei 2022

 

* * *

Klik op dit screenshot voor een interview over deze zaak:

Broodje Apenpokken – Hanno Wisse en Maria Louise Genet

“Inmiddels heeft minister Kuipers bepaald dat de ziekte voorlopig een A-status heeft. Er wordt dus hard van stapel gelopen. Het moment is opvallend omdat de onderhandelingen over het nieuwe pandemie-verdrag, waarbij de WHO een dominantere rol krijgt toebedeeld, juist in de eindfase zijn.”

 

2 gedachten over “Op apegapen door een broodje apenpokken…?!

 1. Wat mij ook opvalt is dat telkens een bepaalde groep de dans ontspringt of er zelfs beter van wordt zoals multinationals en dan met name Big Farma.
  Nog opvallender vind ik dat iedereen/alles wat NIET tot de elitaire club van de aller rijksten die wereldheerschappij nastreven behoord slachtoffers zijn/worden van het beleid wat door de politiek gevoerd wordt.Sinds de komst van de EU/Euro en het aantreden van Rutte is voor het “klootjesvolk” het meeste alleen maar verslechterd.Het goede is vaak ineens slecht en plezier is helemaal uit den boze.VVD,D66,Christenunie en het CDA lopen voorop gesteund door PVDD,PVDA en natuurlijk Groen Links en aanverwante climaat/milieu groepen zoals Green Peace en anderen bv.
  Gisteren werd door minister van der Wal bekend gemaakt dat veel boeren zullen moeten verdwijnen en welke maatregelen ze voor ogen hebben ook al is naar mijn mening nooit bewijs geleverd voor het stikstof probleem en al helemaal niet dat het voor het grootste deel door de agrarische sector veroorzaakt wordt.Wanneer men zulke drastische maatregelen wil nemen lijkt het mij dat er op de eerste plaats bewijs geleverd MOET worden voor hetgeen de politiek/overheden beweren omdat de schade door maatregelen onherstelbaar zullen/kunnen zijn.Op TV werd er schande gesproken over het bezoek van boeren (althans ze zeggen dat het boeren waren) aan de woning van minister van der Wal.Mevrouw van der Wal zei dat haar kinderen achter de ramen stonden te trillen en dat ze het genoeg vond.Opvallend is dat de politiek geen medelijden laat zien wanneer het om kinderen van boeren gaat en natuurlijk de boeren zelf die al jaren in onzekerheid leven en nu vrezen dat ze hun bedrijf zullen moeten gaan sluiten.Hetzelfde zien we in Groningen waar (zo bleek ook gisteren of eergisteren) mensen door aardbevingsschade en de gevolgen daarvan zelfs eerder sterven of andere aandoeningen hebben vanwege alle stress.Het lijkt er steeds meer op dat alle concurrentie voor de grootsten met politieke hulp uitgeroeid wordt.Kleine cafe’s en restaurantjes waren eerst aan de beurt en werden tijdens corona gesloten waarna voor velen het doek is gevallen.(Grote fastfood ketens leveren ook drank en eten).Een grote fabrikant levert levensmiddelen en ontwikkeld al kunstmatig “eten” en boeren leveren nu nog natuurlijk veel gezonder eten wat ook als concurrentie gezien kan worden natuurlijk. Wanneer de boeren geen eten meer verbouwen of dierlijk vlees kunnen leveren betekend dat wederom een klap in het gezicht van de horeca/restaurants omdat ze dan nog weinig zullen kunnen aanbieden/verkopen.Vegetarisch vlees bestaat niet en is ook niet te vreten vind ik.Ook de visserijsector heeft al en krijgt nog steeds klappen en zo kan ik nog even doorgaan.Feit is dat in de protocollen van Sion beschreven staat dat boeren moeten verdwijnen maar ook dat eigendommen afgenomen zullen worden zoals grond en andere zaken en de belastingen helpen daar ook enorm bij.Het MKB is concurrentie van de grootsten hoe men het ook draait of keert en dat lijkt nu koste wat kost te moeten verdwijnen.De MSM media (ook in handen van de rijksten) zullen dit waarschijnlijk afdoen als complottheorie maar wie ziet en zaken op rij zet kan het voorgaande gewoon zien gebeuren waardoor het geen complottheorie meer is maar de harde werkelijkheid.Dat is mijn mening.

  1. https://nos.nl/artikel/2435714-npo-legt-ongehoord-nederland-boete-op-voor-schenden-journalistieke-code
   Omdat het hier over bedrog en leugens gaat in verband met de apen pokken en/of corona eerder lijkt het mij gepast hier nog meer bedrog te beschrijven wat niet meer is dan mijn mening.Ik vind het vreemd dat de NPO die zelf bewezen nepnieuws brengen in veel gevallen nu een boete mag uitschrijven aan Ongehoord Nederland.Kennelijk mag tegenwoordig bijna iedereen boetes uitdelen behalve natuurlijk het “klootjesvolk” zelf.
   Maar wat is die NPO eigenlijk en hoe eerlijk en zuiver zijn zij zelf?
   https://www.welingelichtekringen.nl/anp/geirriteerde-kamer-debatteert-later-verder-over-klokkenluider-npo
   Donderdag 7 July was in de kamer een debat over belangenbeleid van de NPO.
   Woensdag 6 July berichtte BNR dat oud-voorzitter Rijxman van de NPO geen melding had gedaan van een privévakantie met toenmalig staatssecretaris Dekker (D 66) ook bleek Rijxman een relatie te hebben met een topambtenaar die contact had met een klokkenluider over de NPO.(Niet erg fris allemaal natuurlijk).
   De kamer heeft of wil een onderzoek hiernaar en dat wil de minister ook maar:
   De minister wil dat onderzoek laten doen door de ADR wat onder het ministerie van financiën valt en dus onder Kaag die minister van financiën is en D66 er is (u weet wel die dame die tot drie maal toe meldingen van grens overschreidend gedrag binnen haar eigen partij niet beantwoordde laat staan er iets mee deed).
   Dit is WC eend doet onderzoek naar…..WC eend.Ook hebben ministers de eed afgelegd wat ook een garantie zou zijn voor eerlijkheid/betrouwbaarheid maar is dat natuurlijk niet.
   Rutte bv heeft ook de eed afgelegd en heeft gelogen,bedrogen en indien nodig vergeet hij nogal eens iets.Zelfs Hoekstra van het CDA heeft gelogen over steun aan KLM wat eerst 3,5 miljard euro zou zijn geweest maar later bleek het meer dan 6 miljard euro te zijn geweest.
   Gert Jan Segers zag nog eens regeren met Rutte niet zitten maar doet dat nu wel met z,n nette christen unie.
   Wie kan met dergelijke lieden garanderen dat Kaag de vuile was van haar partij niet binnen de partij wil en zal houden? Wie geloofd dat wat hier dreigt te gebeuren rechtvaardig en correct is moet wel heel erg naïef zijn.Corruptie,leugens, list en bedrog het is meer regel dan uitzondering binnen deze regering met Rutte voorop.Nu gaan ze met reces en dat ondanks alle gecreeërde problemen maar wat maakt het hen uit ze krijgen toch wel hun vette salarissen en ze laten de boeren en burgers tot na hun reces aan het lot over kinderen en arme sloebers hebben geen voedsel tenzij ze bij voedselbanken terecht kunnen of hulp krijgen van meestal vrijwilligers.Hoe is dit in een “beschaafd” land mogelijk? Dat is mijn mening.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.