Advertentie

Over een ‘Broodje Corona’…!


Voor veel mensen is het één groot raadsel, die hele Corona/COVID-19-‘pandemie’…We worden allemaal in onze kern geraakt, al was het alleen al door de bizarre maatregelen, die officieel bedoeld zijn om besmettingen te elimineren, maar ALLEMAAL te maken hebben met beknotting van onze essentiële vrijheden.. Kijk bijvoorbeeld eens naar het idiote mondkapje, waarvan alle ‘kenners’, zoals RIVM-er Jaap van Dissel, maar blééf roepen, dat er geen enkel bewijs was, voor de werking ervan.. Waarom dragen we dan nu zo’n eng ding??

Als dit al een pandemie is, waarbij het gaat om ‘slachtoffers’ die tienden van procenten van de bevolking uitmaken, wat is dan een ECHTE pandemie vraag je je af…! Kijk eens naar het staatje hiernaast; het zijn de officiële cijfers..! Wat speelt hier nu in hemelsnaam en vooral: ‘waarom doet iedereen schaapachtig méé met dit verhaal’..?

Het is een wereldwijde ‘aandoening’, waarbij zowat de hele wereldbevolking in angst wordt gedompeld. We dienen vooral bang te zijn en dat alleen al is geen goed teken. Vanuit onze ervaring hebben we al vele ‘valse-vlag-aanslagen’ beschreven, van de 11 september 2001-aanslagen tot die van Charlie Hebdo en van ‘Operatie Gladio’ (HIER) tot de moord op kolonel Ghadaffi van Libië (HIER). Ook deze ‘pandemie’, waarvan de definitie een paar jaar gelden, via de Mexicaanse Griep-epidemie, opnieuw werd gedefinieeerd, is in onze ogen een regelrechte ‘valse-vlag-aanslag’.

Maar wat er bij al deze aanslagen speelt, is een bijna magische reflectie op ons mens-zijn; we worden er tot in het diepste van onze kern door geraakt. Zo ook deze keer weer. En wat dáár gebeurt, in ons diepste wezen, is feitelijk een transformatie. In dat veld van onzekerheid en angst, worden we feitelijk uitgedaagd om te concluderen en te handelen op basis van die conclusies. Als je bijvoorbeeld besluit om ‘slaafs’ achter de politieke leiders aan te lopen, dan ben je al snel ‘gerustgesteld’ en kun je weer rustig gaan slapen.

Sanne Burger, auteur van ‘Broodje Corona’

Wanneer je echter de essentie doorvoelt van dátgene wat er speelt, kom je in een transformatief proces terecht, dat ervoor zorgt, dat je jezelf op een volstrekt nieuwe manier tegenkomt. Je zult bewuster omgaan, met alles wat ons wordt vertelt in de media, je zult je eigen normen en waarden tegen het licht gaan houden. En ‘last but not least’, je zult je eigen leven dus opnieuw herijken..!

En precies dát proces wordt beschreven in het nieuwe boek, met de titel ‘Broodje Corona’, van Sanne Burger. Een prachtig boek, dat je spiegelt in die genoemde persoonlijke essentie, in dát stevige transformatieproces. Een boek dat soepel geschreven is en makkelijk leest. Een persoonlijk relaas, dat tóch ook weer een heel herkénbaar verhaal oplevert. Geen ingewikkelde technische beschouwingen, maar een beschrijving van de ‘menselijke maat’, die onder druk komt te staan, door de Corona-idiotie..! De oprechtheid waarmee Sanne Burger dit boek schrijft, spiegelt daarmee ook jouw proces in deze Coronatijd. Een aanrader van ons, om het boek te lezen!

* * *

“Ik ben geen dokter of wetenschapper. Mijn weten staat niet in schappen, maar is voortdurend in beweging. Ik ben een onderzoeker, een dromer, een schrijfster. Ik dans met de werkelijkheid. Ik verwerk dat wat ik meemaak in de verhalen en gedichten die ik schrijf.

(klik voor link naar bookshop!)

https://bookshop.wanttoknow.nl/broodje-corona.htmlAlles wat me raakt, wat me schokt en wat indruk op me maakt, krijgt een plek in mijn schrijven. Ik beoog te inspireren met mijn teksten en soms te provoceren. Mijn stelligheid is bedoeld om de lezer uit te dagen zijn of haar eigen waarheid te vinden. Waar sta jij voor?

Mijn achtergronden zijn natuurgeneeskunde, psychologie, astrologie, massage, Qigong en taoïsme. Daarnaast heb ik veel gereisd. Ik heb altijd veel geluk gehad met mijn leraren en gidsen. Ik ben diep dankbaar voor alle hulp, liefde en wijsheid die ik op mijn pad gekregen heb; niet alleen van mijn leraren, maar ook van mijn kinderen en dierbaren, soms op de meest verrassende wijze.

Als je dit boek gelezen hebt, maak je onherroepelijk deel uit van het grote ontwaken. De toekomst belooft grote ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, bewustzijn en energie. Als wij onze krachten bundelen, kan niets ons stoppen!”

Sanne Burger in het voorwoord van haar boek

* * *

 

9 Vragen van WantToKnow aan

Sanne Burger over ‘Broodje Corona’..

x

1. Hallo Sanne, je hebt een stevig boek geschreven, dat zojuist is gepubliceerd, over het heftige proces rondom COVID-19. Hoe zou je het boek zelf omschrijven, nu het klaar is en je terugkijkt op het schrijfproces?

Ik heb al een jaar of 10 een website, sanneburger.com, waar ik onder meer mijn eigen artikelen publiceer. Dat was vorig jaar niet anders, alleen ging het toen vrijwel uitsluitend over Corona. De inspiratie bleef maar stromen! Soms moest ik ’s nachts mijn bed uit om iets in te spreken of op te schrijven, voor ik verder kon slapen.
Maar pas toen ik contact had met Bart Tongerlo van uitgeverij Elk en hij voorstelde om mijn artikelen over Corona uit te geven, ontdekte ik dat ik bijna vanzelf een boek had geschreven.
‘Broodje Corona’ heeft dus eigenlijk zichzelf geschreven, en het idee om het als boek uit te geven komt van Bart.

2. Hoe ben je aan de titel ‘Broodje Corona’ gekomen? Het lijkt een beetje ‘populair-doen’
in onze eerste kennismaking ermee.

Dat popte zomaar in mijn hoofd. Ik heb er niet over nagedacht en ik heb er geen moment aan getwijfeld. Zo moest het heten. Ik vind het zelf een hele fijne titel. Lekker kort en je kunt er allerlei grappen bij bedenken. Ik hoop dat mijn boeken als warme broodjes over de toonbank gaan!

3. Is het boek alleen een persoonlijke weergave van de rollercoaster van gevoelens die
wij allemaal ondergaan tijdens deze ‘plandemie’?

Nee, het is veel meer dan dat. Het is deels een verzameling artikelen, waarin concrete informatie naar voren komt over de zin en onzin van Corona, de maatregelen, de politiek, het media circus eromheen, de achterliggende agenda, de complottheorieën en de feiten. En daardoorheen loopt als rode draad de vraag: Hoe is het mogelijk dat één en dezelfde werkelijkheid zó moeilijk objectief en neutraal waargenomen kan worden? Dat is een vraag die me al mijn hele leven bezig houdt.

Daarnaast richt ik me in dit boek ook op de vraag: ‘Hoe kan ik het beste met deze toestand omgaan?’ Ook op emotioneel gebied, dat vind ik belangrijk, maar ook geestelijk en praktisch, in woorden en daden. Wat betreft dat laatste ademt het boek ook mijn taoïstische en spirituele training van de afgelopen 40 jaar.

4. Wat zijn voor jou de uiterst opvallende zaken rondom deze COVID-uitbraak, die je doen concluderen dat het gaat om een wereldwijd geplande actie? Want dat is toch je conclusie, begrijpen wij?

Alleen het woord ‘COVID-uitbraak’ klopt al niet. Wat is Covid? Men zegt dat het een virus is, terwijjl een dergelijk virus tot op heden nog niet geïsoleerd is. Het is volstrekt onduidelijk wat het is. En wat bedoel je met ‘uitbraak’? Twee jaar geleden lagen er in Nederland meer mensen op de IC dan dit jaar, terwijl er dit jaar nog niet één geval van griep is geconstateerd.
Als je het zo nauwkeurig mogelijk wilt verwoorden, kun je beter zeggen: deze wereldwijde politieke actie. Het woord ‘conclusie’ suggereert daarnaast dat ik klaar ben met mijn onderzoek en dat ik helemaal weet hoe het zit. En ook al ga ik er inderdaad vanuit dat dit een geplande nep-pandemie is, ik zou nooit beweren dat ik het allemaal snap. Wat betreft de opvallende zaken: die beschrijf ik uitgebreid in mijn boek.

5. Hoe denk je dat deze wereldwijde toestand van invloed is op de menselijke geest? Hoe zal het menselijk bewustzijn erdoor worden
wakker geschud en voor de ‘wakkeren’ als een bekrachtiging van ‘zelfrealisatie’ fungeren? Is het mogelijk een catalysator, waarbij het in
essentie niet eens zo lijkt te gaan om de feitelijke ziekte/gebeurtenissen?

Wat ik zie is dat Corona alles uitvergroot. De verdeeldheid, angst en cognitieve dissonantie zijn groter dan ooit – we zitten echt in een massa-hypnose met zijn allen – maar omdat de situatie steeds grotesker en onhoudbaarder wordt, de leugens zich opstapelen en de censuur steeds zichtbaarder wordt, worden just ook heel veel mensen wakker geschud, in de zin van dat ze gaan nadenken over zaken die ze voorheen als vanzelfsprekend beschouwden.

Ik heb het idee dat steeds meer mensen gaan beseffen hoe de macht en welvaart echt verdeeld zijn in de wereld, en dat ook steeds meer mensen begrijpen dat ze zelf verantwoordelijkheid moeten nemen – en dat ook willen!

6. Voelt het boek voor jou als beschrijving van een ‘plandemie’: een geplande valse-vlag-aanslag op de wereldbevolking?

Ja. Het boek heet niet voor niets ‘Broodje Corona’. De Corona-pandemie is een broodje-aap-verhaal. Waarbij ik overigens niet suggereer dat ik erin geslaagd ben om het complete plaatje neer te zetten, want er gebeurt nog steeds heel veel in het duister, maar ik heb een poging gedaan om vanuit mijn perspectief zo helder en compleet mogelijk weer te geven what the fuck is going on.

Hoe lang moet het doorgaan, voordat iedereen beseft in wat voor wáánzin we terecht zijn gekomen..

7. Kom je veel zielsverwanten tegen, die begrijpen waar je over spreekt/schrijft in relatie tot het onderwerp van je boek?

Ja, eigenlijk alleen maar, op een paar trollen op social media na. Dat komt omdat ik al mijn hele leven met bewustwording, alternatieve geneeswijzen en fuck the system bezig. Het is mijn leven. Sommige mensen zeggen dat ik in een bubbel zit, maar dat is dan wel een hele fijne bubbel.

Nu ben ik het afgelopen jaar wel een paar dierbare vrienden kwijtgeraakt trouwens, wat ik heel jammer vind. En ook mijn familie denkt er heel anders over, maar dat is niks nieuws. Ik ben wel heel erg blij dat mijn twee volwassen kinderen knetterwakker zijn en precies weten waar ik het over heb.

8. We begrijpen dat je moeder het boek ook heeft gekocht. Denk je dat ze het gaat lezen vanuit het idee dat het jouw persoonlijke
zoektocht/reisbeschrijving is?

Mijn moeder is een schat en wil graag trots zijn op haar dochter, maar heeft daar zo haar eigen voorwaarden voor. Het publiceren van een boek hoort daar ook bij en daarom heeft ze het gekocht. Ze weet dat schrijven me in het bloed zit. Ze heeft in het verleden ellenlange brieven van mij gekregen, vooral in mijn pubertijd. Gister stuurde ze een appje waarin ze schreef dat ze mijn schrijfkunst fantastisch vond, maar dat ze het jammer vond dat het over Corona ging. En ja, ze vond vooral mijn persoonlijke stukjes het mooist.

9. Heb je nog een doel met je boek? Wat wil je er eventueel mee bereiken? Is het geschreven vanuit een bepaalde roeping?

Het doel van dit boek is bewustwording, net als al het andere werk dat ik doe. Ik ben hier op aarde om mijn bewustzijn te ontwikkelen, om me te herinneren wat mijn oorsprong en potentieel is, en als het even kan daar ook anderen bij te helpen. Hoe we met Corona omgaan is uiteindelijk niets anders dan een uitvergrootte weerspiegeling van hoe we met onszelf, elkaar en het leven omgaan.

Hoe meer we ons daarvan bewust zijn, hoe minder we een speelbal worden van de omstandigheden. En dat lijkt me een goede zaak, zeker nu we binnenkort een beslissing moeten nemen over wel of niet een Covid-injectie nemen. Ik zeg expres niet ‘vaccin’, want het is geen vaccin, het is gen-therapie. Bewustwording heeft het afgelopen jaar wel een zekere urgentie gekregen, heb ik het idee, maar voor mij is het altijd al waar het om gaat in het leven.

* * *

MOGEN WE JE EEN HOOFDSTUK AANBIEDEN UIT HET BOEK?

Uit: Broodje Corona
X

De nieuwe revolutie komt van binnenuit

Als mensen de waarheid zouden ontdekken
Zou dat een massale revolutie ontketenen
Als mensen zouden beseffen
Hoe hun gehoorzaamheid ze in wezen kapotgemaakt heeft
Als ze zouden beseffen hoe ze gebruikt, onderdrukt,
gemanipuleerd en bedrogen zijn

Zouden ze massaal de ziekenhuizen,
het stadhuis en de banken bestormen

Je bent gebruikt
Het is schokkend om te beseffen dat juist je gehoorzaamheid,
je bereidheid om je aan te passen, je pogingen om een goede burger te zijn,
tegen je gebruikt zijn

Als de dokter je zijn medicijnen voorschreef,
dacht je dat hij wist wat hij deed, nietwaar?

Je deed zoals hij zei, omdat je dacht dat dit jou en de jouwen
zou beschermen tegen ziekte, lijden en pijn

Terwijl de waarheid vaak precies het tegenovergestelde was

Je bent voorgelogen
Als je eenmaal beseft dat je moeder stierf,
omdat ze de verkeerde behandeling kreeg

Dat ze niet zo had hoeven lijden op het eind
Dat je vader wegkwijnde in een psychiatrische inrichting
niet door zijn psychische problemen
Maar door de pillen die ze hem opdrongen
Dat je kinderen lijden aan allergieën, psychologische stoornissen en nachtmerries
Door wat jou verteld is dat ze nodig hebben
Zul je weerzin voelen

Je bent vergiftigd
Als je denkt aan de hel waar je zelf doorheen gegaan bent
Door de anti-depressiva, de angstremmers en de hormonen die de dokter je gaf
Zonder je te vertellen hoe verslavend en ziekmakend ze waren
Zonder je te vertellen dat ze je waarschijnlijk zouden vernietigen
Als je dit alles beseft
Zal iets, heel diep verborgen in je, wakker worden

Je bent gemanipuleerd
Als je denkt aan de introductie van mobiele telefoons en iPads
Hoe je kinderen kun sociale vaardigheden verleren
Hoe ze verslaafd raken aan die kleine dopamine injecties die ze krijgen
tijdens hun almaar uitbreidende schermtijd
Als je beseft dat dit is hoe ze tot kleine soldaatjes gedrild worden
Tot gehoorzame burgers
Als je besef dat dit alles bewust gedaan wordt
Zal alles veranderen

Ze hebben geprobeerd je te breken
Als je beseft dat je ex en zoveel vrienden die je hebt alcoholist zijn
Omdat ze verteld is, dat het oké is
Dat het zelfs cool is
Als je je realiseert dat het doel was hun spirit te breken
Zul je vragen gaan stellen

Als je ontdekt dat hetgeen ze je vertelden
dat gezond voor je was om te eten

Eigenlijk gewoon troep is
Dat ze je een dieet gevoerd hebben dat je verzwakt
Dat je zwaar en dom maakt
Met als doel om je machteloos te maken en te houden
Zul je verontwaardigd zijn

Ze hebben je gehersenspoeld
Als je bedenkt hoe je broer terugkwam uit Irak,
Afghanistan of een andere oorlog

Getraumatiseerd voor het leven
Gehersenspoeld door het leger
Overtuigd dat oorlog ergens goed voor is
Zul je ernstig gaan twijfelen aan de gevestigde orde

Alex Grey: ‘Oceans of Love’..

Ze hebben je beschaamd
Als je bedenkt hoe seks gedemoniseerd is
Terwijl het de meest speelse, gezonde, lieflijke,
genezende energie is op aarde

Als je nadenkt over seksueel misbruik, pornografie, prostitutie,
verkrachting en human trafficking

En beseft dat dit allemaal bewust georganiseerd is
Met als doel om schuldgevoelens en schaamte te verspreiden onder de mensen
Met als doel de verbinding met je eigen levenskracht te verbreken
Om je iedere mogelijke vonk van vreugde te ontnemen
Zul je je bedrogen voelen

Ze hebben je klokkenluiders vermoord
Als je beseft dat ze je klokkenluiders belachelijk hebben gemaakt
Zelfs hebben vermoord
Zij die het eerst opstonden
Zij die aanwezen dat de keizer geen kleren aanhad
Zij die durfden aanwijzen wat fout was in de maatschappij,
in de politie, in religie, in de gezondheidszorg

Dat ze op de meest griezelige manieren deze mensen het zwijgen opgelegd hebben
De wet gebruikend om onrecht te rechtvaardigen
Als je beseft hoe ze Julian Assange gepakt hebben, en Chelsea Manning
En zovele anderen
Zul je uiteindelijk woedend worden

Ze hebben God uit de mens gehaald
Als je besef dat ze God uit de mens hebben gehaald
Hoe ze je overtuigd hebben van het feit dat er geen spatje goddelijkheid in je is
Hoe ze je hebben doen geloven dat je een geïsoleerd leven leidt
in een koud universum
Dat wij mensen de enige bewuste levensvorm zijn
Als je beseft hoe ze gelogen hebben over onze oorsprong
Als je bewust wordt van de schade die ze aan onze hersenen hebben gedaan
Zul je razend worden

Hoe sterker de spirit, des te sterker het gif
Als het uiteindelijk helder voor je wordt
Zul je stoppen met de schuld leggen waar deze niet hoort
Je zult stoppen met jezelf beschuldigen
Of je ouders
Of je zogenaamde tekortkomingen of zwakheden
Of het feit dat je niet kon stoppen met het nemen van die pillen
Of dat je niet kon stoppen met roken of drinken
Je zult begrijpen dat dit precies de bedoeling was
Dat is waar deze substanties voor waren
Ze waren bedoeld om je op je knieën te krijgen
Ze waren bedoeld om je spirit te breken

Je wordt expres weggehouden uit de natuur
Je bent bewust uit de bossen, de velden en de bergen gehaald
Je bent opgesloten in een gevangenis: het huis waarin je woont
Je draagt zelfs zelf de sleutel met je mee, waar je ook gaat
Zo gehersenspoeld ben je inmiddels
Je denkt dat je binnen wil zitten, tussen vier muren
Terwijl je naar het leven op een beeldscherm kijkt
Je kijkt naar het nieuws alsof dat het leven in actie is
Dat is niet het leven in actie!
Dat is wat je weerhoudt van leven!

Je bent expres bang gemaakt
Je hebt niet langer toestemming om in de wildernis rond te struinen
En je vindt dit heel normaal
Je laat je kinderen niet langer buiten spelen
Je hebt je laten vertellen dat het gevaarlijk buiten is
Gevaarlijke roofdieren
Gevaarlijke planten
Gevaarlijke insecten
Gevaarlijke grond
Gevaarlijke bacteriën
Gevaarlijk klimaat
Je bent bang gemaakt voor je eigen natuur
De hekken, deuren, muren, wegen, parkeerplaatsen, warenhuizen, winkelcentra
Zijn niet gemaakt om je leven te vergemakkelijken
Ze zijn gemaakt om je buiten de natuur te houden!

Waarom is het verboden om in de natuur rond te struinen?
Omdat je daar gelukkig van zou worden!

We zijn dol op onze helden
Uiteindelijk zul je snappen waarom je altijd al fan was van Bob Marley
En van Nelson Mandela
Je zult begrijpen waarom we zo dol zijn op onze helden
Zij stonden als eersten op
En later zul je ook begrijpen dat zolang maar een paar mensen helden worden
Niets ooit echt zal veranderen
Je zult begrijpen dat we allemaal helden moeten worden
We moeten allemaal het paleis bestormen
We moeten allemaal onze vuist heffen en verandering eisen

We willen erbij horen
Onze grootste kracht wordt onze grootste zwakheid
Als die tegen ons gebruikt wordt
We zijn van nature sociale wezen
We willen erbij horen
We willen meedoen
We willen niet opvallen
We willen deel van de groep zijn
We hebben het nodig om geaccepteerd te worden
Dat er van ons gehouden wordt
En we zijn bereid om daar alles voor te doen

Dit is onze grootste zwakheid
We gaan ten onder aan ons aanpassingsvermogen
We zijn zelfs bereid om onszelf te verraden
Om maar deel uit te maken van de menigte
We doen alles wat nodig is om niet buitengesloten te worden
Want buitengesloten worden betekent de dood

Het grootste bedrog aller tijden
En misschien is dit wel de grootste leugen van allemaal
De angst voor de dood die je ingeplant is
Toen je nog kind was
Toen je geest nog een onbeschreven blad was
Toen je nog steeds goedgelovig was
Toen je nog steeds de mensen vertrouwde die je uitlegden hoe de wereld in elkaar zat
Die mensen, die je vertelden dat er niets is na de dood
Of erger nog, dat er een hel is na de dood als je hun regels niet volgt
Die mensen hebben heel veel kapot gemaakt
Bewust of niet

De oorlog zit van binnen
In deze moderne tijden
Speelt de oorlog zich niet langer op het slagveld af
De oorlog zit van binnen
Hij zit in je hoofd, je hart en je lichaam
De oorlog is geïnternaliseerd
Jij, als mens zijnde, bent gepenetreerd door de oorlog
Je geest is een massavernietigingswapen geworden
Je hart is een massavernietigingswapen geworden
Je lichaam is een massavernietigingswapen geworden

Je geest is in oorlog
Zo gauw je de capaciteit om onafhankelijk te denken kwijtraakt
Om onderscheid te maken
Om een originele gedachte te hebben
Zo gauw je merkt dat je gedachten in een kringetje ronddraaien
of dat ze je voortdurend naar beneden halen
En ervoor zorgen dat je je slecht voelt over jezelf en de wereld
Dan weet je dat je geest in oorlog is
Je geest is overgenomen door de onzichtbare vijand

Je ziel is in oorlog
Zo gauw je niet meer weet wat je voelt
Weet je dat je gevoelens gekaapt zijn
Zo gauw je lichaam niet langer het hypergevoelige instrument is dat het hoort te zijn
In staat om onmiddellijk te weten wat goed en slecht is
Als je lichaam in plaats daarvan een last is geworden
Een pijnlijk obstakel
Of een gevoelloos ding
Dan weet je dat de oorlog je lichaam is binnengedrongen

Moderne oorlogsvoering
Deze aanvallen op de menselijke psyche, de menselijke ziel en
het menselijk lichaam zijn het moderne oorlogsvoeren

Je wordt niet langer gedwongen met geweren,
fascisme of concentratiekampen

Dat is niet langer nodig
Ze hebben hun wapens ontwikkeld en verfijnd
Ze zijn veel subtieler nu
En veel dichterbij
Ze zitten in je

Massale zelfmoord
Ze maken dat je jezelf pijn doet
Zodat zij dat niet meer hoeven te doen
Ze maken dat je jezelf doodmaakt
Zodat zij dat niet langer hoeven te doen
Dat is goedkoper en makkelijker
Voor hun
Ze doelen op massale zelfmoord
Om ruimte te maken voor henzelf

Dit is een zeer persoonlijke revolutie
Dit is de meest interne, intieme revolutie die ooit heeft plaatsgevonden
Dit gaat over mij, mijn gevoelens en mijn gedachten
Dit gaat over mij en mijn lichaam, ziel en geest

De keuzes die ik maak
Deze revolutie gaat over wat ik kies om te eten
Wat ik kies om te doen
Wat ik kies om te geloven
Hoe ik besluit te reageren
Hoe mijn dagelijks leven eruit ziet
Hoe ik slaap
Hoe ik droom
Hoe is mezelf ontwikkel
Waar ik heenga om te studeren
Hoe ik mezelf genees
Welke medicijnen ik inneem
Hoe ik mezelf bezighoud
Hoe ik mezelf vermaak
Hoe ik mezelf bescherm
Hoe ik mezelf uit
Hoe ik me verhoud tot anderen
Hoe ik me verbind
Hoe ik de liefde bedrijf
Hoe ik geef
Hoe ik ontvang
Hoe ik om hulp vraag
Hoe ik voor mijn lichaam zorg
Hoe ik voor mezelf zorg
Hoe ik voor anderen zorg

Hoe hou ik het vol?
Deze revolutie gaat over hoe ik met angst omga
Hoe ik met woede omga
Hoe ik met schuldgevoelens omga
Hoe ik met verdriet en verlies omga
Hoe ik met zorgen omga
Hoe ik met begrenzingen omga
Hoe ik met oneerlijkheid omga
Hoe ik met leugens omga
Hoe ik met straf omga
Hoe ik vergeef

Hoe sterk ben ik?
Deze revolutie gaat over hoe ik mijn kinderen geboren laat worden
Hoe ik mijn kinderen opvoed
Welk onderwijs ik mijn kinderen geef
Wat ik mijn kinderen voed
Naar wie ik toega als ik hulp en advies nodig heb

Deze revolutie gaat over waar ik in geloof
Deze revolutie gaat over mijn level van eerlijkheid
Mijn level van moed
Mijn level van integriteit
Mijn lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid
Deze revolutie gaat over wat ik kies om te geloven
Wat ik herken als waarheid
Wat ik herken als leugen

Deze revolutie gaat over het terugnemen van mijn macht
Dit is een heel persoonlijke revolutie
En tegelijkertijd is het een revolutie die alle mensen betreft
Ze hebben een grote fout gemaakt
Ze hebben ons onderschat
Ze hebben de macht van het volk onderschat
Ze hebben de macht der liefde onderschat
Ze hebben de kracht van onze geest onderschat
De kracht van onze ziel
De kracht van ons lichaam

Samen zullen we opstaan
Dit keer zal de revolutie van binnenuit komen
En dit keer zal het beslissend zijn

© Sanne Burger

* * *

Complimenten Sanne, we zijn diep onder de indruk van je boek.
Een persoonlijk verhaal, maar daardóór juist een mooie,
zuivere spiegel voor hen die erin durven kijken..!

(Interesse in het boek? Klik op illustratie voor link naar de bookshop!)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.