Advertentie

Singapore gaat COVID-19 als gewone griep behandelen..!


x

Singapore gaat COVID-19

als gewone griep behandelen..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Singapore is het eerste land dat stopt met het dagelijks tellen van COVID-19-gevallen en gaat deze  gewoon behandelen als normale seizoensgriep. Het land in zuidoost-Azië heeft sinds het begin van de pandemie slechts 36 sterfgevallen geregistreerd en ambtenaren willen nu af van maatregelen zoals het tellen van het aantal besmettingen per dag. Drie vooraanstaande leden van de Singaporese Covid-19 taskforce hebben een blauwdruk opgesteld om een einde te maken aan 18 maanden van strenge beperkingen, zodat reizen en openbare bijeenkomsten weer zonder quarantaine kunnen plaatsvinden.

De bedoeling is dat mensen verder kunnen gaan met hun levens, doordat de strenge regels worden afgeschaft. Het virus dient dan vervolgens met andere middelen te worden bestrijden. Dit beleidsvoorstel van Singapore kan een vroeg teken zijn, dat de wereld met COVID gaat leren leven, na meer dan een jaar van KRAMPACHTIGE VRIJHEIDSBEPERKINGEN over de hele wereld.

De ministers van Handel, Financiën en Volksgezondheid schrijven in een gezamenlijk statement in de ‘Straits Times‘ (HIER):

“In plaats van elke dag het aantal besmettingen met Covid-19 in de gaten te houden, zullen we ons richten op de resultaten. Hoeveel personen worden er erg ziek, hoeveel zijn er op de intensive care, hoeveel moeten er geïntubeerd worden voor toediening van zuurstof, enz. Dit is precies de wijze waarop we ook nu de seizoensgriep monitoren. We kunnen het niet uitroeien, maar we kunnen de pandemie veranderen in iets veel minder bedreigends, zoals griep, mond-en klauwzeer, of waterpokken, en verder gaan met ons leven.”

Volgens de website Great Game India (HIER) moeten de volledige details van het draaiboek nog worden uitgewerkt en bekendgemaakt, maar de ministers stelden maatregelen voor zoals blaastests, meer therapeutische behandelingen en meer persoonlijke verantwoordelijkheid. Intussen heeft een groep artsen een dringende ‘open brief’ geschreven aan de Singaporese commissie van deskundigen inzake de vaccinatie met Covid-19 aan jonge kinderen, waarin zij oproepen deze vaccinaties in Singapore stop te zetten, totdat de CDC in de VS opheldering verschaft over de dood van een tiener die een vaccinatie kreeg toegediend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.