Advertentie

Tamiflu: de reactie van apotheker Fernand Haesbrouck!


Ons artikel over Tamiflu, de hoax, heeft de Belgische apotheker Fernand Haesbrouck aangezet tot het schrijven van de onderstaande reactie. Het werk van Haesbrouck verdient ook in Nederland meer aandacht. Een vakman die heftige bedenkingen heeft tegen de meest geaccepteerde medicijnen..?!  Juist daarom is het belangrijk niet alles voor zoete koek aan te nemen, zéker geen medicijnen, zo blijkt telkens weer.

Fernand was ook een van de eersten, die het middel Ritalin, als medicijn tegen ADHD verafschuwd en er ernstig voor waarschuwde; terecht zo blijkt steeds meer. Over Tamiflu is zijn volgende, veelal cynische reactie opgetekend:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Ach … Tamiflu…

De Belgische apotheker Fernand Haesbrouck is al jaren bezig met een offensief tégen Big Pharma, en vóór zijn medemensen!!
De Belgische apotheker Fernand Haesbrouck is al jaren bezig met een offensief tégen Big Pharma, en vóór zijn medemensen!!

In 2005 al vroeg de uitgever van ‘Maar natuurlijk!’, Willem J.Duckaerts mij om eens uit te zoeken wat voor een stof Tamiflu eigenlijk is. Ik herinner mij nog dat ik stomverbaasd naar de molecule heb gekeken en toen heb gedacht… ik weet blijkbaar nog heel veel niet.

Want toen al heerste mijn stelling over de patronen waarmee moleculen neuronen kunnen verwoesten en daardoor een effect bekomen, dat door de maatschappij heel erg gegeerd schijnt te zijn, de bekende doping.

Het zenuwstelsel reageert immers hevig door alle functies op alarmniveau te plaatsen wanneer het aangevallen wordt. En dat heeft zo zijn voordelen…

Betere prestaties, beter concentreren, dwangmatig focussen op een doel, verminderde eetlust, het wegvallen van remmingen en de meest complete euforie.

In de molecule van Tamiflu herkende ik meteen dat patroon. Het patroon dat de receptoren van de zenuwuiteinden ook herkennen, als een mogelijke neurotransmittor.

Maar eens binnengedrongen in het osmotisch vocht van de fysiologische spitstechnologie dat via een systeem van elektrische prikkels ons gedrag beheert, zijn ze niet alleen compleet nutteloos in die prikkeloverdracht, hun energetische chemische component zorgt ervoor dat de spitstechnologie om zeep gaat.

Vandaar dat ook Tamiflu net als amfetamine, net als cocaïne, net als LSD, net als cannabis of al de derivaten ervan, evengoed het zenuwstelsel een kick kan bezorgen, waarmee het organisme reageert tegen het ‘gevaar’.

In dit geval hier: het zich verweren tegen een mogelijke aanval van het griepvirus. Tamiflu is geen antiviraal middel, Tamiflu is doping, die een tijdelijke verhoging bezorgt van een weerstand tegen ‘vreemde aanvallers’.

medischemegablunder
Eén van de mijlpalen in de medische publicaties van Haesbrouck.

(Vandaar ook het genezend effect: zonder Tamiflu wordt het virus in 7 dagen geremd, met Tamiflu gebeurt dit in een week…). In 2005 vermoedde ik dit alleen maar, met het besef dat ik gek zou verklaard worden, door deze aanname.

Maar als deze Mexicaanse varkensgrieppandemie iets zal geleerd hebben, dan is het wel het duidelijk effect dat men op een grote massa Tamiflu-gebruikers heeft kunnen uittesten en registreren.

De twijfel van 2005 in mij, maakte snel plaats voor de bevestiging, toen ik las dat gebruikers hallucinaties kregen, wanen en psychotisch gedrag. Allemaal symptomen van de psychotica die nu worden aangewend bij mindcontrol.
Door nu geconfronteerd te worden met het off-labelgebruik van ogenschijnlijk ‘onschuldige’ zenuwpreparaten, om deze ook in te zetten in de mindcontrol, is alle onzekerheid weggevallen.

Ik lees dat Tamiflu een essentieel enzym van de membraan van het griepvirus zou remmen.

Maar wil iemand mij nu eens komen uitleggen, waarom men met de voorbije pandemie bij het vaccin genanoniseerde partikels moest gebruiken, om die membranen van de zo kleine virussen te kunnen bestoken, daar waar de gewone geneesmiddelen (Tamiflu inclusief) in hun klassieke formaat er niet in slagen dit te doen?

En dat enzym dat het influenzamembraan toch zo broodnodig heeft… is dat een enzym dat door zijn (mega)formaat wel in staat is om door die heel piepkleine membranen toch gebruikt te worden?

Ik maakte al serotoninefabeltjes mee, dopaminefabeltjes, eiwitplakken bij Alzheimers, onaantoonbare chemische onevenwichten van stoffetjes die voor iedereen zelfs onbekend zijn en daardoor een neurologische aandoening zouden veroorzaken, het gelijktijdig behandelen van epilepsie en het uitlokkken ervan door psychotica, het uitlokken van aangeboren hartziekten en het chemisch bipolair laten balanceren op psychotica en antipsychotica omdat men daarmee zieken kan behandelen aan een ziekte die nooit eerder bestaan heeft.

Dat fabeltje van een reuze-enzym voor piepkleine membraantjes is er nu bijgekomen.

Zijn griepvirussen nu zo agressief omdat ze gefrustreerd zijn, dat hun membraantjes nooit tot het formaat zullen groeien als de opgeblazen enzymen die ze broodnodig hebben om zelf steeds maar zo klein te blijven? Eigenlijk mag daar niet mee gelachen worden, want dit is medische wetenschap. Een wetenschap waar iedereen naar opkijkt, bij evidence dan, want kennis hoeft allang niet meer.

Groetjes,

Fernand

2 gedachten over “Tamiflu: de reactie van apotheker Fernand Haesbrouck!

  1. Hoe verklaart dhr. Haesbrouck eigenlijk het in de steek laten van zijn 1° drie kinderen: heeft hij ooit gedacht aan de psychologische gevolgen hiervan?
    Zal hij ooit zijn verantwoordelijkheid nemen & schade vergoeden?
    Of is hij enkel Don Quichotte als hij er geld kan aan verdienen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.