Advertentie

Gezondheidszorg: wanneer grijpt de ARBO nou eens in..?!


Het onderstaande artikel is ingezonden door Henk Mutsaers van Gezondheisradio en handelt over de verzwegen kanten van onze huidige gezondheidszorg. Want de kruistocht die veel reguliere medici ondernemen tegen -wat dan heet- de alternatieve gezondheidszorg, staat in schril contrast met de ‘oogst’ aan schade die de reguliere, gevestigde medische geneeskunde oplevert. Is dit een typisch geval van ‘de pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet’…?

Als je het artikel hier onder leest, zal het begrip ‘alternatief’ in ‘alternatieve geneeskunst’ ongetwijfeld een dieper betekenis voor je krijgen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Als je de feiten kent, zou je dan nog wel het lef hebben jezelf te laten behandelen voor een aandoening in een ziekenhuis? Zelfs een onschuldige ingreep kan fataal aflopen blijkt uit de cijfers en de risico’s zijn vele malen groter dan de meeste mensen zich zelfs maar kunnen voorstellen.

Officieel rapport USA: The landmark Starfield study, ‘Is US health really the best in the world?’, published in the Journal of the American Medical Association (JAMA) in 2000.

De officiële cijfers van Amerika laten zien dat er jaarlijks:

 

ca. 2.000 doden zijn door onnodige chirurgie,

ca. 7.000 doden door foutieve medicijnen toedienen in ziekenhuizen,

ca. 20. 000 doden door algemene fouten in ziekenhuizen,

80.000 doden door infecties opgelopen in ziekenhuizen en

106,000 doden door FDA goedgekeurde en correct voorgeschreven medicijnen.

 

Dit brengt het aantal medische doden op zo’n 225.000 elk jaar in Amerika..! Bijna een kwart miljoen mensen die veelal volkomen onnodig sterven. De cijfers van LEF.org-magazine komen tot een onvoorstelbaar aantal van 783.936 doden in 2001..! HIER vind je de pdf.

the Journal of American Medicine
Het vaktijdschrift voor de medische wereld in de VS.

In dit schokkende rapport lees je ook dat medicijnfabrikanten volgens ABC news per jaar 2 miljard uitgeven aan bijeenkomsten van artsen. Geld om hun loyaliteit te kopen!

U wordt gehersenspoeld dat wat de farmaceutische industrie te bieden heeft het beste is om U te beschermen tegen ziektes die de natuur in de eerste plaats veel beter kan beschermen. Deze tactiek werkt bovendien geweldig goed omdat gezien de onvoorstelbare cijfers mensen gewoon naar de dokter blijven gaan!

In 1995 rapporteerde JAMA reeds dat elk jaar meer als een miljoen mensen medische schade oplopen waarbij 280.000 mensen de dood vinden. En dat vinden we schijnbaar heel gewoon want er worden bakken met geld aan de zorg uitgegeven en weinig confronterende vragen gesteld door de patiënt, de overheid en de journalisten. Gezien de onvoorstelbare grote hoeveelheid betrokkenen, wat stellen dan die paar rechtzaken voor die tegen het systeem gevoerd worden?

Medische fouten worden zelden zichtbaar en bijwerkingen van medicijnen worden meestal niet gemeld bij het FDA door artsen.

In Amerika richt Big Farma zich niet alleen op de arts maar vuren ook hun marketing pijlen rechtstreeks op de argeloze consument met TV reclame. Tussen 1996 en 2000 steeg het reclame budget hiervoor van 791 miljoen tot 2.5 miljard. En dit is nog maar slechts 15 procent van het geld wat Big Farma aan advertenties per jaar uitgeven.

Hoe weten we of medicijnen veilig zijn?

Medicijnen worden gewoonlijk uitgetest op gezonde mensen, die daarvoor geld ontvangen en geen andere medicatie gebruiken. Interactie of mogelijk onderliggende gezondheidproblemen komen dus niet aan het licht. De beste manier om te weten of een medicijn veilig is en wat de voordelen zijn is immers het medicijn pas te gebruiken als het al jaren probleemloos toegepast wordt in een testgroep en het daarna door miljoenen mensen geroemd wordt om de resultaten.

Maar ken jij zo’n medicijn, heeft je daar al wel eens ooit van gehoord?

Ons lichaam is vanuit één gesplitste cel zonder hulp van buitenaf geworden tot het immens gecompliceerde systeem waarin we nu functioneren. Hoe komt het dat we denken per definitie giftige medicijnen nodig te hebben als natuurlijke voeding dit ook kan bewerkstelligen?

Advanced Epithelial Cancer

In 1989 publiceerde Ulrich Abel, PhD, een onderzoek; “Chemotherapy of Advanced Epithelial Cancer.”. Hierbij werden de resultaten van 3.000 artikelen en studies doorgespit en geen enkel wetenschappelijk bewijs gevonden dat toxische chemotherapie het leven verlengen bij de meest gangbare vormen van kanker! Ondanks deze bevindingen is er sindsdien geen enkele vermindering in de toepassing van chemotherapie. Erger nog bleek uit het onderzoek dat chemotherapie voor een toename zorgde in de ontwikkeling van nieuwe tumoren.

Ondanks de bevindingen dat chemo niet werkzaam was, is er sindsdien geen enkele vermindering in de toepassing van chemotherapie.

Erger nog: uit het onderzoek bleek dat chemotherapie voor een toename zorgde in de ontwikkeling van nieuwe tumoren..!

Een eerlijke kijk op de ‘gezondheidzorg’.

In 1978 rapporteerde het US Office of Technology Assessment (OTA): Slechts 10 tot 20% van alle procedures momenteel toegepast in de medische praktijk toonden duidelijk effect in gecontroleerde onderzoeken.

Röntgen stralen

In het begin van deze veelbelovende onderzoek techniek werden röntgen stralen te pas en te onpas gebruikt in ziekenhuizen. Een studie onder 700.000 kinderen geboren tussen 1947 en 1964 waarbij gekeken werd naar het wel of niet toepassen van röntgen stralen bij de moeders, daarbij bleek dit een 40% grotere kans op kanker op te leveren bij deze kinderen.

Dit zijn slechts enkele bevindingen die je kunt optekenen uit dit lijfelijke rapport.

De doelstellingen van Big Pharma om macht te krijgen en geld te verdienen, staan daarmee haaks op uw doelstelling om voor lage kosten gezond te blijven, ZONDER medicijnen..
De doelstellingen van Big Pharma om macht te krijgen en veel geld te verdienen, staan haaks op uw doelstelling om voor lage kosten of zelfs 'gratis' gezond te blijven, het liefst ZONDER medicijnen..

Ondanks het verschijnen van beide rapporten horen we hier in de media relatief gezien weinig over. In Nederland werden 30.000 medische slachtoffers waarvan 1.700 jaarlijkse doden gerapporteerd. Gezien de Amerikaanse verschillen in rapportage zou dit ook wel eens 90.000 medische missers per jaar en 5.100 doden kunnen zijn. (?) Gaan we echter uit van de lage cijfers dan schijnt dit niet in die mate verontrustend dat mensen zich massaal keren tot bewezen veiligere en effectieve natuurgeneeskundige methodes. Feit is dat veel meer dan bij reguliere zorg de kosten van alternatieve zorg voor rekening zijn van de patiënt.

Hoeveel mensen zouden zich echt bewust zijn van de risico’s die men loopt als men een bezoek aan de apotheek, dokter of het ziekenhuis brengt? Of gewoon een ‘onschuldige’ pijnstiller bij de drogist of de benzinepomp koopt? Want, hoe is het mogelijk dat de instanties medicijnen als veilig voor consumptie goedkeuren en er toch zoveel mensen dodelijk getroffen worden door ‘bijwerkingen’?

Welke ARBO dienst in elke andere industrie zou genoegen nemen met deze cijfers zonder in actie te komen?

Het ‘systeem’ wordt intussen keurig in balans gehouden. De overheid bepaald dat de stijgende kosten voor de slecht presterende ‘gezondheidzorg’ gewoon worden goedgekeurd. Zonder lastige vragen of onderzoeken. Op welke manier komt deze loyaliteit tot stand omdat geen enkele partij, ook de oppositie hier tegen aggregeert?

Het is heel eenvoudig om als burgers het systeem te laten klappen. Als iedereen de verplichte zorgpolis weigert dan is het totaal gedaan met onze ziektezorg. Maar denkt u dat er voldoende mensen te vinden zijn die het lef hebben om dit te doen?

Het probleem ligt niet uitsluitend bij de dokter, het ziekenhuis, nee een deel van het probleem ligt ook bij de gebruiker, de patiënt. Zijn zij het niet die de medicijnen vragen aan de dokter om zo maar niets te hoeven veranderen aan hun lifestyle, hun gewoonten?

Niemand schijnt verantwoordelijk te worden gehouden voor de jaarlijkse doden, niemand hoeft aan het eind van elk jaar verantwoording te komen afleggen. Zijn 1.700 doden per jaar in Nederland geen misdaad?
Intussen worden nog steeds nieuwe dokters opgeleid die leren om met giftige stoffen oorlog te voeren en denken vol overtuiging dat men met vergif ziektes kan bestrijden. Juist ja, oorlog voeren in plaats van samen te werken met de natuur. De geschiedenisboeken hebben al lang geleerd dat oorlogen tot niets gaat leiden, op geen enkel gebied!

En als we over tientallen, of meer jaren tot de conclusie komen dat medicijnen net zo slecht waren voor de gezondheid als sigaretten. Gaan we dan de Big Farma bedrijven vervolgen voor misdaden tegen de mensheid en kijken ze met afgrijzen terug hoe het geweest moet zijn om in dergelijke tijden te hebben moeten leven?

SLOGHEALTHHenk Mutsaers Gezondheidradio.tk   – HIER DE SITE

14 gedachten over “Gezondheidszorg: wanneer grijpt de ARBO nou eens in..?!

 1. De Arbo dienst had volgens Philips safety manager Ad van Rooij allang in actie moeten komen tegen het verboden Timerosal in de vaccinatie tegen Mexicaanse griep…

  Google eens op zijn naam (of Freedom Central website) om wat meer te weten te komen over het grote gifschandaal mbt arseen, chroom, thimerosal en de rol van de overheid, Arbo diensten en slapende waakhonden.

  http://www.freedomcentral.info/interviews/ad-van-rooij

  http://www.mstsnl.net/video/ad-van-rooij-over-politieke-boycot.wmv

 2. “Geld om hun loyaliteit te kopen!” Jee, wat wordt ik kotsziek van dit soort nutteloze zinnetjes. Ik krijg de indruk dat je hier direct tot paria vervalt, als je het artikel dat je schrijft niet helemaal doorspekt is met dit soort onzin. (Onafhankelijk of het waar is of niet, begrijp me niet verkeerd) Immers je schrijft hier iets in de trant van:
  Jij begrijpt niet hoe de wereld in elkaar zit en ik wel en ik kan/mag/wil niet dat je uit mijn informatie je eigen conclusies trekt.

  Nou slecht nieuws voor je, ik maak zelf wel uit wat ik met info doe.

  Een ander punt wat ik heb ter aanvulling van je artikel, dat ik inhoudelijk wel belangrijk vind. Maak eens een beeld! 700.000 of 900.000 mensen zegt helemaal niets. Ik heb er nog nooit zo veel samen gezien, dus het is een abstractie. Niemand zal zich door zo’n getal laten beïnvloeden dus.

  Ik zal je iets anders aanreiken. 700.000/500 = 1400 Boeings 747
  dat betekend 1400/365 = (en nu gaan we chargeren om het verhaaltje mooi te maken) 4 per dag.

  Dus stel mensen de vraag: Als er iedere dag van het jaar een Boeing 747 uit de lucht zo vallen met alle passagiers dood, zou jij dan nog gaan vliegen? Nou, wat zoek je dan in een ziekenhuis als je niet al in levensgevaar bent.

  Iritant he? Om van anderen te horen te krijgen wat jij moet doen?
  Dat vind ik nu ook.

  Groet,

  Dzyan

 3. @Dzyan

  ik maak zelf wel uit wat ik met info doe.

  je reageerd wel op dit artikel en het raakt je ook nog! perfect
  artikel z´n doel bereikt. en al die getallen kan je in de prullenbak
  gooien of duw ze door je strot.

  misschien irritant? het beste,
  aram

 4. Vanuit een autistisch arendsoog gezien.. onderwijzen de wetten van deze wereld de dood..
  Me Feels like a woman and know like a man..

  Wij voelen ons verantwoordelijk voor wat we denken.. De ‘ normale’ burgen voelt zich verantwoordelijk voor wat we doen.. de oorzaak van elk probleem start namelijk altijd bij 1 gedachte.. en dat kan alleen op zachtaardige wijze gecoriigeerd worden..

  Dus kunnen wij als ‘autistische’ kinderen in feite helemaal ‘niets’ doen.. wachten totdat u ook beseft dat ‘niets’ doen.. The Key is.. de ‘normale’ burger is denkverslaafd..

  Music my 1st love and my last.. Welcome to the world of Magic..

  Sweet Dreams
  http://eenheid-martin.blogspot.com

 5. Keep smiling, keep shining
  Knowing you can always count on me for sure
  That’s what friends are for
  For good times, and bad times
  I’ll be on your side forevermore
  That’s what friends are for

 6. “Medicijnen worden gewoonlijk uitgetest op gezonde mensen, die daarvoor geld ontvangen en geen andere medicatie gebruiken. Interactie of mogelijk onderliggende gezondheidproblemen komen dus niet aan het licht. De beste manier om te weten of een medicijn veilig is en wat de voordelen zijn is immers het medicijn pas te gebruiken als het al jaren probleemloos toegepast wordt in een testgroep en het daarna door miljoenen mensen geroemd wordt om de resultaten.”

  Hoe maak je mensen ziek??! het ziekelijke achter dit alles is dat je gewoon weg als proefkonijn gebruikt wordt, zelfs al ben je werkelijk chronisch ziek dan dan schrijft men je placebo pillen voor, het chirurgische mes snijdt dus aan 2 kanten.

  De tijd van ‘den ouden gapers’ is werkelijk voorbij, als versteenden gapen ze zich nog altijd vooruit aleen de wakkeren onder ons bezinnen zich en willen het liefst als het ‘nog’ kan sterven aan een natuurlijke dood.

 7. De officiële cijfers van Amerika laten zien dat er jaarlijks:

  ca. 2.000 doden zijn door onnodige chirurgie,

  ca. 7.000 doden door foutieve medicijnen toedienen in ziekenhuizen,

  ca. 20. 000 doden door algemene fouten in ziekenhuizen,

  80.000 doden door infecties opgelopen in ziekenhuizen en

  106,000 doden door FDA goedgekeurde en correct voorgeschreven medicijnen.

  Ik moet zeggen dat dit wél kloppend kan zijn, want hoeveel fouten worden er in de medischi niet gemaakt, en komt ook hier in Nederland voor, zo gezegd overlijden er ook dierbaren aan fouten in de ziekenhuizen of andere zorgverlening

  Ik vertrouw in de medischi gezien de fouten niemand meer, en zo ben ik op zekere hoogte ook tegen alle medicijngebruik, vooral als men een placebo uitgeschreven krijgt en meer complicaties en klachten van de bijwerkingen hebt of krijgt…. de Farmaseutische industrie verdient er al miljoenen aan……dus inderdaad de vraag wanneer grijpt de ARBO nu eens in???/

 8. Ik was in de jaren 70 leerling VPK. in het AZU in Utrecht. Wij liepen visite met de chef arts en bezochten een 40- jarige vrouw die de volgende dag een grote buikoperatie zou ondergaan.(laparotomie) Ik vroeg de arts wat die vrouw eigenlijk mankeerde, niets zei hij, dit is haar 2-de operatie, ze heeft eigenlijk een man nodig maar ik zal wel zeggen dat ik wat littekenweefsel heb verwijdert en dan voelt zij zich beter. Kan u dan niet beter een psychiater erbij halen vroeg ik, hij keek mij verbaast aan en zei, het operatieprogramma moet toch vol zijn. Toen wist ik wat het belangrijkste was in dit ziekenhuis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.