Advertentie

Een nieuwe aanklacht van Fernand Haesbrouck!


De machtigen op de vakgebieden ‘Geneeskunde’ en ‘Volksgezondheid’ koesteren macht en rijkdom door bij de bevolking de sprookjes te verspreiden dat de hulpzoekenden ziek zijn door tekorten aan ‘stofjes’ en dat de door hen gezegende harddrugs die tekorten kunnen en zullen corrigeren.

De Belgische apotheker Fernand Haesbrouck is al jaren bezig met een offensief tégen Big Pharma, en vóór zijn medemensen!!

Niemand van hen die het verhaal van die sprookjes wetenschappelijk kan aantonen, dat hoeft ook niet, want drogeren met harddrugs helpt meestal bij alle goedkope kwaaltjes. Drogeren met amfetamine of cocaïnedoping regelt geen serotonine, en noch minder dopamine en gelukkig weet iedereen van dat selecte establishment dit feit!

Ze zijn niet zo dom dat ze geloof zouden hechten aan de sprookjes. Waarom heeft men immers het werkingsmechanisme van cocaïne en amfetamineproducten medisch als onbekend verklaard? Die sprookjes zijn er voor het publiek.

Want stel nu eens dat het publiek zou te horen krijgen, dat geneeskunde en Volksgezondheid eigenlijk niet eens weten, hoe de harddrugs werken, waar de bevolking zo van houdt. Vandaar de sprookjes. Want het publiek houdt niet alleen van harddrugs, maar ook van sprookjes… De ziekten, die men heeft uitgevonden en vroeger nooit hebben bestaan, zorgen ervoor dat de medisch gezegende harddrugs veilig zijn voor de zieken. Veilig omdat de zieken de sprookjes geloven en omdat drogeren altijd helpt, zelfs bij gezonden.

Want wie beweert dat de zieken ziek zijn? En medicatie behoeven, waarvan niemand weet hoe die werkt? Maar stel nu eens dat de sprookjes geen leugens zouden zijn. En dat om de zieke te behandelen, men denkbeeldige stofjes moet toevoegen, via harddrugs die psychotica zijn?

En stel nu verder, dat die stofjes wonder boven wonder, echt worden toegevoegd wanneer zodanig hoog met psychotica wordt gedrogeerd dat de patient ervan zelfs niet eens psychotisch van wordt, maar alleen maar ziek blijft aan de karakterstoornissen, die schijnbaar normaal ook voorkomen bij die aandoening. Iets waar geneeskunde en volksgezondheid mee kunnen leven, ‘niet geschoten, altijd mis’, heet zoiets dan ‘wetenschappelijk’..?

De behandeling, die vanzelfsprekend heel wat geld opbrengt, regelt duidelijk de tekorten aan de stofjes, maar de patiënt is nog niet helemaal genezen. De karakterstoornissen, die nu eindelijk ook tot pathologische afmetingen zijn uitgegroeid, gaat men even lucratief tekeer met de gekende antipsychotica.
Natuurlijk niet omdat psychotica iatrogene psychotische karakterstoornissen zouden gemaakt hebben, maar wel omdat die karakterstoornissen tot een comorbiditeit van de uitgevonden ziekte werden uitgeroepen.

Want als de geneeskunde en volksgezondheid dit zo zeggen, dan is dat zo. Zelfs al weten ze niet hoe die harddrugs eigenlijk werken en moeten ze zich behelpen met de sprookjes..!! Na bijna 25 jaar blijkt nu dat die sprookjes toch grove leugens zijn en alleen maar ingegeven, door de commerciële bekommernis om gevaarlijke harddrugs met een veilige waan en zonder wettelijke beperkingen te kunnen aan de man te brengen, zelfs bij kinderen. Na bijna 25 jaar blijkt eindelijk dat men depressies en nog veel meer off-label luxe-aandoeningen behandelt door sukkelaars een toxicomanie met harddrugs aan te smeren, die niet alleen psychotisch maakt maar ze uiteindelijk na chronisch gebruik aan een even winstgevende dementie zal helpen.

Medische departementen voor jonge ‘vasculaire’ Alzheimers krijgen al vorm.

Terwijl natuurlijk nog steeds niemand wil weten hoe Alzheimer en dementie eigenlijk ontstaan. En zeker niet volksgezondheid en geneeskunde. Bij volksgezondheid en bij geneeskunde heersen Grimm, Dr.Jekyll en Mr. Hyde. Scripties en wetenschappelijke bijdragen die aan de basis liggen van schitterende carrières, concluderen steeds dat voor het behandelde probleem nog meer onderzoek zal nodig zijn, omdat voor de hand liggende conclusies niet meteen zouden stroken met de gekopieerde teksten, die men ijverig en veelvuldig kan citeren ter wille van de steunbetuiging aan het gevestigd systeem.

Veel te weinig mensen zien de per definitie tegengestelde belangen van pharma en gezondheid. Uw goede gezondheid gaat ten koste van hun winst en macht. Uw ziekte vult hun portemonnee. Een monsterlijke industrie werd geboren!

Mogelijke ongerijmdheden, die het bestaan van de sprookjes zouden in gevaar brengen, blijven aldus stilzwijgend bestaan en zolang de gestandaardiseerde en obligate citeerliteratuur overeind kan blijven, blijft het healthcare-circus draaien. Maar als amfetaminestoffen, nu eens helemaal niet serotonine toevoegen bij patiënten, die helemaal niet lijden aan serotoninetekorten en …

Als cocaïnedoping nu eens helemaal geen dopamine toevoegt bij patiënten die helemaal niet lijden aan dopaminetekorten…. Wat zullen volksgezondheid en geneeskunde dan wijsmaken, terwijl hun wetenschap hen aanleert dat niemand weet hoe die doping werkt? Doseren volksgezondheid en geneeskunde misschien daarom geen serotonine of dopaminetekorten om een diagnose te kunnen stellen? En als die twee instanties, dan niet eens weten wat de harddrugs bij patiënten aanrichten, welk verbond maakt hen dan partners om de maatschappij massaal te drogeren met gevaarlijke doping?

Een verbond van volksgezondheid? Een verbond van geneeskunde?

Of de macht van Grimm, Dr.Jekyll en Mr.Hyde en misschien een heel klein beetje … veel … geld…, heel veel geldgewin. Maar wat niemand ooit voor mogelijk heeft gehouden, de veiligheid van gelegaliseerde doping bereikte een zodanige perfectie dat een overheid zich de ogen gaat uitwrijven en zich afvraagt of dat nu allemaal wel echt is.

En hoe gaat men in een democratie te werk?

Juist… iedereen die goed verdient aan veilige medicatie en iedereen die niet weet of niet wil weten hoe dit allemaal werkt, mag nu in koor gaan uitleggen waarom amfetamine- en cocaïnedoping zo veilig zijn. Met die overdonderende meerderheid zal kunnen besloten worden, dat de baten steeds veel groter blijven dan de nadelen, waarmee het circus gewoon kan blijven doorgaan.

Methylphenidaat zal in de handel blijven, terwijl een halve eeuw geleden universiteiten onderwezen dat voor de stof geen therapeutische indicaties bestonden, doodgewoon omwille van het (toen) wel gekende werkingsmechanisme. Dit mechanisme is nu als onbekend uitgeroepen, omdat de veiligheid ervan in koor wordt bezongen door instanties die er heel rijk mee worden. Het drogeren met het nieuwe amfetaminepatroon is mogelijk nog veiliger.

In de apotheek hoeven die niet eens in de gifkast omdat ze op een gezonde manier ontbrekende stofjes zouden toevoegen bij hen die lijden aan vermeende tekorten. Nu blijkt dat die vlieger niet opgaat, zal er een nieuw commercieel fabeltje bedacht worden om patiënten ambulant te drogeren met toch wel gevaarlijk materiaal.

Schuttersfestijnen, zelfmoorden, zinloos geweld, controleverlies over gedrag, agressie en ouderdomsverschijnselen (als een eufemisme voor de ontstane vasculaire Alzheimer ermee), die door het gebruik als spontane comorbiditeiten opduiken.

Zouden patiënten, die zonodig om wat voor reden dan ook, zo zwaar moeten gedrogeerd worden, dit niet beter gedurende een zeer korte tijd, gecontroleerd ondergaan in een gespecialiseerde instelling? In de plaats van hen pas goed ambulant psychotisch te maken door het chronisch gebruik van die psychotica?

Alleen dit nog … zij die de overheid adviseren, denken nog steeds dat het om de stofjes en de daarbijhorende poen te doen is.

Apotheker Fernand Haesbrouck, 18 maart 20210

7 gedachten over “Een nieuwe aanklacht van Fernand Haesbrouck!

 1. Ach meneer Haesbrouck. Het is nog veel erger dan wat u beschrijft. U moet eens kijken naar wat er met een kind zijn/haar darmen gebeurd als die een boterham met pindakaas eet. En zowel voor boterhammen en voor pindakaas mag je nog reclame maken ook.

  Groet,

  Dzyan

  1. Zou je kunnen vertellen wat een broodje pindakaas dan precies veroorzaakt in de darmen van kinderen? Heb je een linkje?
   Groetjes Pien

 2. Beste Dzyan,
  Ook ik wil graag weten wat er precies aan de hand is met zo’n broodje pindakaas. En heb je het nou over een kadetje (zo’n meelbalfluffy) met pindakaas, of ook over een goede (reformbrood of natuurbrood) boterham met pindakaas van de natuur- of reformwinkel?
  Groetjes, Willie

  1. The China Study doet ook een boekje open over pindakaas\;
   (door de vertaalmachine gehaald)

   http://www.amazon.co.uk/China-Study-Comprehensive-Nutrition-Implications/dp/1932100660

   Er waren andere interessante inzichten, zoals pinda’s vaak besmet met een schimmel geproduceerde toxine opgeroepen aflatoxine (AF). AF is gezegd dat dit de meest potente chemisch carcinogeen. Carcinogeen betekent gewoon dat het item is gevonden om kanker te veroorzaken. Hij ging op een subsidie aan het onderwerp studie te krijgen en vond dat pindakaas zou zijn niveaus van AF zo hoog als 300% boven wat veilig beschouwd. Overwegende dat de cocktail pinda niveau van AF is binnen aanvaardbare parameters. De conclusie was, werden de goede pinda’s worden gesorteerd op de factor te gaan in de potten van noten, en de ergste en moldiest noten werden in pindakaas.

   Ik eet sinds ik het boek gelezen heb geen pindakaas meer….

 3. Artikel in de Midi Libre van deze morgen:

  Hyperactieve kinderen: magnesium!

  Franse kinderarts Marianne Mousain-Bosc uit Nîmes (Fr), strijdt voor het invoeren van dit vergeten mineraal en heeft hier een boek over geschreven.

  Korte inhoud:
  En als nu eens magnesium ingezet kan worden om hyperactiviteit, aandacht-, geheugen- en aanpassingsproblemen aan te pakken die 3-5% van de schoolgaande kinderen betreft?
  Ze heeft dit boek geschreven na jarenlang onderzoek op dit gebied, een alternatief voor het omstreden medicijn Ritalin dat regelmatig door kinderartsen wordt voorgeschreven aan kinderen, ondanks de verontrustende bekende bijwerkingen (verlies van eetlust, slaapproblemen, tics…).
  Het toedienen van magnesium in bepaalde doses en onder bepaalde omstandigheden geeft spectaculaire resultaten, bevestigt zij.
  Men zal echter ruim op tijd hiermee moeten beginnen en wel vanaf de eerste symptomen die zich voordoen bij baby’s.
  Het gaat hier dan om kinderen die onrustig zijn, slaapproblemen vertonen, spastische aanvallen hebben, zeer emotioneel zijn (huilbaby’s).
  Momenteel wijt men dit nog aan psychologische oorzaken.
  Vanaf 6 jaar hebben we binnen enkele weken opzienbarende resultaten geboekt bij kinderen die overactief waren en hun schoolprestaties verbeterden verbazingwekkend.
  Wat we vandaag de dag hyperactief noemen is over het algemeen te wijten aan een chronisch magnesiumtekort in de cellen.
  Dit fenomeen is al lang bekend, maar inmiddels “vergeten/in de doofpot gestopt”.
  Sommige artsen schrijven magnesium voor maar dit is een doorn in het oog van de hoge autoriteiten.
  Marianne Monsain gelooft hier in. En meer nog, het mineraal heeft ook duidelijk een positieve en bewezen invloed op autisme, depressieve aandoeningen en Alzheimer.

  “La solution magnésium”
  uitg. Thierre Souccar, 12,50 €

 4. Beste Fernand,

  Is er iets bekend over het schadelijke verband tussen
  het vaccineren van jonge kinderen in combinatie met paracetamol?
  Momenteel maak ik mij als jurist sterk voor de rechten van het kind
  in die zin, dat wereldwijd kinderen het recht zouden moeten hebben
  om elke vaccinatie te weigeren. Dit recht moet niet alleen aan kinderen
  worden toegekend – maar ook door hun omgeving worden erkend.
  Het is te zot voor woorden dat een moeder die vaccinatie voor haar kind
  weigert, uit de ouderlijke macht wordt ontzet om de vaccinatie te kunnen
  doordrukken. Op hoog juridisch niveau zou ik hier graag wat aan willen doen.
  Groet,

  Jean Brunet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.