Advertentie

De voordelen van het doormaken van de Mazelen..


Het onderstaande artikel is opnieuw een oproep aan jou om je te fronsen én achter de oren te krabben bij de berichten over de mazelengolf die Nederland zou overstromen. Waarom zijn er geen simpele geluiden, die een ánder geluid laten horen over mazelen, anders dan van de mensen uit de jaren 1960, die met hun ervaringen wéten waar ze over spreken..? Zullen wij dan opnieuw maar een wetenschapper aan het woord laten, als het RIVM het verdomd om de Nederlandse bevolking in te lichten..? Het artikel is van de hand van Dr. Viera Schreibner, gepensioneerd wetenschappelijk onderzoeker, met een doctoraat in ‘Natural Science’ van de ‘Comenius Universiteit’ in Bratislava.

Dr. Vera Schreibner
Dr. Vera Scheibner

Na een eminente wetenschappelijke carrière in micro-paleontologie, waarin ze 3 boeken op dit gebied publiceerde en een 90-tal wetenschappelijke artikelen schreef, die werden geplaatst in Oostenrijkse wetenschappelijk tijdschriften, stapte ze over naar een ander wetenschappelijk veld, namelijk ‘adempatronen van baby’s’..! Haar overleden echtgenoot Leif Karlsson had namelijk een speciale ademhalings-monitor ontwikkeld, de ‘Cotwatch-ademmonitor’ en Vera Scheibner pakte dit werk verder op in het midden van de jaren 1980.
Het bleek al snel dat er een patroon zichtbaar werd, met deze monitoren. Vooral nádat babies waren gevaccineerd, bleek er een bepaalde stress op te treden in hun lichaampjes. Zo kwam ze met het onderwerp vaccinaties in aanraking. Daarop startte ze een systematische studie naar orthodoxe medische studies die met die onderwerp verband hielden. Tot op de dag van vandaag heeft Dr. Vera Scheibner meer dan 100.000 pagina’s medische studies bestudeerd. Dat maakt haar ook beroemd in de wereld van de vaccinatie-critici en gevreesd door de farmaceutische industrie en de vaccinatie-lobby..

Ondanks het extensieve onderzoek van de orthodoxe medische pubicaties over vaccinaties van de afgelopen 100 jaar, trekt Dr. Scheibner de conclusie dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs te vinden is, dat injecties met hoog-schadelijke stoffen ziektes zouden voorkomen. INTEGENDEEL! Haar conclusie is dat het menselijk lichaam juist vatbaarder wordt voor die ziektes waarvoor de vaccins juist zouden moeten beschermen..! Maar ook dat de vaccins een soort gastheer worden in het lichaam van -aan het vaccin gerelateerde én ongerelateerde- virale en bacteriële infecties. Volgens Dr. Scheibner zijn vaccins in verband te brengen met een groot aantal moderne kinderziektebeelden. Dit rijtje gaat van overprikkeling van het immuunsysteem (asthma en allergieën), auto-immuunziekten (MS, diabetes en reumatische aandoeningen), kanker, leukemie, degeneratieve ziekten (botontkalking) tot gedrags- en leerproblemen. Om er maar enkele te noemen..!

Haar vaccinatie-studies hebben tot op de dag van vandaag geresulteerd in het publiceren van een tweetal boeken over dit onderwerp. Daarnaast in het verschijnen van een aantal kortere en langere publicaties in een groot aantal wetenschappelijke en medische publicaties/tijdschriften. Ze heeft ook regelmatig reizen gemaakt om overal ter wereld lezingen te geven over dit onderwerp, teneinde ouders, gezondheids- en medische experts in te lichten en alle andere geïnteresseerden. Daarnaast houdt Vera Scheibner rapporten bij van expertise-getuigen voor rechtszaken, waarbij sprake is van vaccin-gerelateerde beschadigingen of zelfs overlijdens. Eén van die onderwerpen is het beruchte ‘shaken-baby-syndroom’.. (zie HIER op deze site)

x

* * *

x

mazelen gezicht kind

x

De voordelen van het

doormaken van de mazelen

 2013 © Dr. Viera Scheibner

2013 © vertaling Ing. Harry Zandvliet

x

Vaccinaties in één plaatje: 'Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!' Het antwoord is: 'Nou NEE, eigenlijk niet'...!
Vaccinaties in één plaatje: ‘Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!’ Het antwoord is steeds vaker en krachtiger: ‘Nou NEE, eigenlijk niet’…!

Goed behandelde natuurlijk infectieziekten zijn voordelig voor kinderen. Wanneer kinderziekten niet op de verkeerde manier, door middel van antibioticum of onderdrukking van koorts, wordt behandeld zullen de kinderziekten het immuunsysteem verbeteren en rijper maken maar ook de ontwikkeling van het kind bevorderen. Het doormaken van mazelen zorgt niet alleen voor een levenslange specifieke afweer tegen mazelen, maar ook in een levenslange niet specifieke afweer tegen degeneratieve ziekten van botten, kraakbeen, talgklier huidziekten, immuunziekten en een aantal tumoren zoals getoond bij Ronne (1985)[i]

Wist je dat het doormaken van bof beschermt tegen eierstokkanker? (West 1969)[ii]  Dit is een gebied van onderzoek die onderzocht dient te worden en op de resultaten dien acht geslagen te worden in plaats van het proberen te realiseren van het onmogelijke: Het uitroeien van infectieziekten.

Benader kinderziekten met gezond verstand en wijsheid
De eerder aangehaalde grote onderzoeksteam van Zwitserse artsen, die een comité formeerden om het beleid van de Zwitserse gezondheidsraad om de massavaccinatie met het BMR-vaccin (Bof, Mazelen en Rode Hond) te evalueren, schreef dat tot 1969, op de Universiteit van Basel (pediatrie kliniek), kunstmatige mazeleninfecties gebruikt werd voor het succesvol behandelen van nefrotisch syndroom (nierziekte) (Albonico et al. 1990)[iii].

Doormaken mazelen werkt preventief tegen astma en allergieën
Zoals beschreven door Shaheen et al (1996), is zelfs in ontwikkelde landen het doormaken van mazelen voordelig.[iv]. Het werkt preventief tegen atopische (=allergische) ziekten. “Naast het geven van borstvoeding en andere factoren, werd ook mazeleninfecties in verband gebracht met een grote reductie in het risico van een positieve uitslag (huid-prik test) van allergie betreffende huisstof mijt, 17 (12,8%) van 133 deelnemers  die mazelen hadden doorgemaakt t.o.v. 33 (25,6%) van de 129 van degene die gevaccineerd waren en geen mazelen hadden doorgemaakt”

Alm et al. (1999)[v] schreven “dat een toename in prevalentie van atopische ziekten in kinderen verband kunnen houden met veranderingen in de type van kinderziekten, vaccinatie-programma’s en darmflora. Zij vonden dat in de Steiner (antroposofische) scholen in Zweden 52% van de kinderen antibioticum had gebruikt in het verleden, vergeleken met 90% in de controle scholen… 18% respectievelijk 93% van de kinderen zijn gevaccineerd tegen bof,mazelen en rode hond, 61% van de kinderen van de Steiner school had mazelen doorgemaakt.
Gefermenteerde groenten, die de levende lactobacillen bevatten, geconsumeerd door 63% van de kinderen op de Steinerscholen, werd vergeleken met de 45% uit de controle scholen… Daarbij toonden huid-priktesten en bloedtesten aan, dat de kinderen van de Steinerschool een lagere prevalentie hadden van atopische ziekten t.o.v. de controlegroepen.”

measlesimagesGemanipuleeerde mazelen virus gebruikt in anti-kanker therapie
Carmona Mota (1973)[vi] beschreef een remissie van jeugd Hodgkin’s ziekte, na het natuurlijk doormaken van mazelen. Zij schreven:
“Een 23 maand oud blank meisje werd voor het eerst bekeken in april 1970 met een groot gezwel in de nek veroorzaakt door de hypertrofie van de linker hals lymfe klier. Voordat de radio therapie gestart werd ontwikkelde het kind een mazeleninfectie. Tot onze grote verbazing verdween het halsgezwel zonder verdere therapie”

Vele anderen startte een onderzoek en schreven over de oncologisch (kankerbestrijdende) effect van het mazelenvirus. Masouel et Al (2009)[vii] bereidde klinische testen voor van gemanipuleerde oncologische virusstammen als middel in de behandeling van kanker. Ofschoon de virus die zij gebruikte was van het vaccin type (gebruikt in BMR-vaccin), werd het onderzoek in vitro gedaan en direct geïnjecteerd in de tumor. Zij schreven:
“Het is bekend dat een aantal virale stammen, waaronder bepaalde aangepaste en verzwakte levende mazelen virus Edmonstond (MV-Edm) stam, een aangeboren neiging vertonen om kankerweefsel te infecteren en zich bij voorkeur aldaar te vermenigvuldigen en daarbij het kankerweefsel vernietigen

 

De reden om aangepaste virussen te gebruiken (in plaats van het wellicht beter werkzame wilde mazelen virus) werd ingegeven door de zorg m.b.t. de potentie van wilde virus typen om serieuze bijwerkingen te vertonen alsmede technische beperkingen om virale groepen van hoge zuiverheid voor klinisch gebruik te kweken. Tevens, door de overweldigende inzet en fervente support voor de, tegenwoordige, nieuw uitdijende chemotherapie benaderingen wordt research belemmerd naar alternatieve strategieën (b.v. gebruik maken van wilde mazelenvirussen) ”

Men kan in redelijkheid aannemen dat er ook politieke redenen zijn voor het gebruiken van een gemanipuleerde mazelenvirus, en niet het wilde mazelenvirus, omdat de volgende vraag die te beantwoorden is: Waarom niet simpel kinderen de natuurlijke mazelen laten doormaken en zodoende de lange termijn, niet specifieke, bescherming tegen een aantal kankers.

Het gevaar van medische interventie in het behandelen van ziekten

Steeds vaker blijkt dat vooral koorts een uiting van het lichaam is, die we dienen te respecteren, in plaats van deze te onderdrukken..!
Steeds vaker blijkt dat vooral koorts een uiting van het lichaam is, die we dienen te respecteren, in plaats van deze te onderdrukken..!

Het is verontrustend dat niet alleen in het verleden, maar ook bij hedendaagse dokters nog steeds koorts onderdrukkers en antibioticum dwangmatig wordt voorgeschrijven als onderdeel van de standaard behandeling, en dat deze artsen terzelfder tijd goed gedocumenteerde en gepubliceerde onderzoeken negeren die op de keerzijde hiervan wijzen. De keerzijde demonstreert ook dat het onderdrukken van koorts en tegelijkertijd voorschrijven van antibiotica (alsmede andere medicatie) de groei en algemene levensvatbaartheid bevorderen van ziekteverwekkers door hun mogelijkheid om resistentie te ontwikkelen tegen zulke medicatie. Dit zou kunnen leiden tot een verhoogde virulentie van die ziekteverwekkers (Mackwiak (1981)[viii].

Ik eindig met een belangrijke boodschap uit het verleden, die helaas gericht was tegen dovemansoren en die nog altijd niet hun relevantie verloren hebben voor de moderne medische praktijk. In een brief naar Duchess Sophia, moeder van de toekomstige George l van Engeland, Prinses Elizabeth Carlotte (Liselotte) von der Pfalz, hertogin van Orleans en weduwe van de jongere broer van Louis XlV, schreef:

Ons ongeluk duurt voort. De dokters hebben de zelfde fout gemaakt bij de behandeling van de kleine Dauphin, zoals zij deden bij de behandeling van zijn oudere broer, de Dauphiness. Toen het kind tamelijk rood was van de koorts en snel en overvloedig begon te transpireren, schreven de dokters sterke ontstekingsremmers en braakmiddelen voor; het kind overleed gedurende deze behandeling.

Iedereen wist dat de dokters de dood veroorzaakte van de Dauphi. Zijn kleine broertje die dezelfde ziekte had, werd  weggehouden van de 9 behandelaars die bezig waren met zijn oudere broer,en behandeld door de jonge dienstmeisjes die hem een beetje wijn met biscuits gaven. Gisteren, toen het kind hoge koorts had, wilde zij ook ontstekingsremmers voorschrijven, maar zijn 2 kinderjuffrouwen waren zeer gekant tegen dat idee, en in plaats daarvan hielden zijn het kind warm. Dit kind zou ook zeker gestorven zijn als de dokters hun gang waren gegaan. Ik begrijp niet dat zij niet leren van hun ervaringen. Hadden zij helemaal geen gevoel, toen zij zagen dat de Dauphiness stierf na ontstekingsremmers en braakmiddelen, die zij ook wilde geven aan dit kind?

Koprowski (1962)[ix] vatte het samen als de nog altijd relevante boodschap uit de geschiedenis ‘Vermijd behandelaars en gij zult genezen’

Samenvatting
Ondanks hun lange geschiedenis van mislukkingen, tragedies, voortkomend uit hun aangetoonde beschadigende effect op het immuunsysteem, zijn de achterhaalde procedures voor beiden (preventie en behandeling van ziektes) nog altijd standaardebehandeling. Met name ziekte preventie via bijv. vaccinatie en ziektehehandelingen, zoals de vijandige benadering van de lichamelijke verdedigingsmechanismes (door middelen als antibiotica en koortsverlagers) .Het beschadigende kwaad dat al is geschied, zal ook doorgaan bij toekomstige generaties.

De onwetenschappelijk standaardprocedures zouden verlaten moeten worden, om zodoende de natuurlijke processen en aangeboren intelligentie van het immuunsysteem te (leren) respecteren. Medici moeten een gezond-verstand-houding aanleren voor natuurlijke infectieziekten en leren dat de belangwekkende rol van deze ziekten, namelijk het bewerken en rijpen van het immuunsysteem, en dit te laten plaatsvinden in kinderen om lange-termijnvoordelen te bereiken.

x

* * *

x

Voetnoten:


[i] Ronne T. 1985. Measles virus inf ection without rash in childhood is related to diseases in adult lif e. Lancet;

5 Jan: 1-5.

[ii] West RO. 1966. Epidemiologic studies of malignancies of the ovaries. Cancer; 1001-1007.

[iii] Albonico H et al 1990. Vaccination campaign against measles, mumps and rubella, A constraining project f or

a dubious f uture? Working group of doctors f or selective MMR vaccination.18 pages, self -published.

[iv] Sheheen et al. 1996. Measles and atopy in Guinea-Bissau. Lancet; 347: 1792-1796.

[v] Alm et al. (1999). Atopy in children of f amilies with an anthroposophic lif estyle. Lancet; 353: 1485-1488.

[vi] Carmon Mota H. 1973. Inf antile Hodgkins’disease: remission af ter measles. BMJ; 19May: 423.

[vii] Msaouel P, et al. 2009. Clinical testing of engineered oncolytic measles virus strains in the treatment of

cancer: An overview. Curr Opin Mol Ther; February; 11(1): 43-53.

[viii] Mackowiak PA. 1981. Direct ef f ects of hyperthermia on pathogenic microorganisms: teleologic implications

with regard to f ever. Rev Inf ect Dis; 3(3).

[ix] Koprowski H. 1962. The role of hyperergy in measles encephalitis. Am J Dis Child; 103:103-108

26 gedachten over “De voordelen van het doormaken van de Mazelen..

 1. Goed artikel. Dit zou toch ook de Koenachtigen eens aan het denken moeten zetten. Zogenaamde wetenschappers die ontkennen dat er wetenschappelijke onderzoeken zijn geweest of de resultaten niet willen erkennen dat er wel degelijk wetenschappelijk bewijs is dat het doormaken van kinderziekten, in dit geval de mazelen goed is voor de ontwikkeling van het kind. Beweren dat wij alles uit de duim zuigen hier en dat er geen publicaties zouden zijn die deze stellingen ondersteunen is gewoon liegen. Ik gebruik het woord vaak omdat dit helaas blijkbaar de gewoonte is en de normaalste zaak van de wereld binnen de huidige wetenschap. Verzwijgen, ontkennen, verdraaien, misleiden en regelrecht liegen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag binnen deze tak van sport en het zijn geen uitzonderingen of incidenten. Het gebeurt op grote schaal. Het lijkt het wielrennen wel.

  Hieronder nog link die ook nog waardevolle informatie geeft over hoe de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken nu aankijkt tegen deze mazelenepidemie. Vragen en antwoorden. Ook de achtergrond van de 3 overlijdens in Nederland tijdens de vorige epidemie komen aan bod. Erg verhelderend.

  http://nvkp.nl/veelgestelde-vragen/vragen-en-antwoorden-mazelen-juli-2013/

 2. Vroeger waren er bijna geen kinderen met kanker. (Leukemie of hodgkin). Sinds we zijn gaan vaccineren tegen kinderziekten is er een gigantische toename van kinderen met kanker. Het allerergste van dit hele verhaal is dat de top van de farmacie weet dat er een verband is tussen het vaccineren tegen kinderziekten en de ongelofelijk toename van kinderen met kanker en het interesseert ze helemaal geen ruk. Aan kanker wordt nog steeds het meeste verdiend.
  Dan heb ik het nog niet eens over al die andere kinderen die vanwege de neurotoxines in de hersenen volkomen kansloos moeten zien te overleven.

  1. @Harry
   Of er een verband is tussen de stijging van kinderen met kanker en het vaccinatieprogramma weet ik niet, wat ik wel weet is dat een verband tussen vaccinatie en de stijging van kanker wel degelijk ondersteund wordt met statistisch en biologisch bewijs. Het gaat hier om het niet meer significant doormaken van koorts op peuter- kleuterleeftijd, een leeftijd dat de thymus optimaal functioneert en T-cellen doet rijpen bij koorts. Het blijkt overigens ook zo te zijn dat mensen die het vermogen ontbreken om koorts te ontwikkelen, een verhoogde kans op kanker hebben. In dit artikel worden diverse onderzoeken samengevat: http://nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/Toename_kankergevallen_door_uitroeien_infectieziektes_met_koorts.pdf

   Belangrijkste bronnen:
   Dit onderzoek onderzocht een verband tussen het niet meer doormaken van kinderziekten en de kans op kanker, en er bleek een significant verband te zijn (95% zekerheid, tussen de 5% en 32% hogere kans op kanker) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9824838
   Febrile infectious childhood diseases in the history of cancer patients and matched controls.
   Our retrospective study showed a significant association between FICD and the risk of developing cancer. The number of FICD decreased the cancer risk, in particular for non-breast cancers. The relationship with tumor site seems to be important also, but can only be addressed in a larger study.

   Hier nog een artikel over dit onderwerp m.b.t. de biologische bewijzen:
   http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16490323
   Acute infections as a means of cancer prevention: opposing effects to chronic infections?
   Exposures to febrile infectious childhood diseases were associated with subsequently reduced risks for melanoma, ovary, and multiple cancers combined, significant in the latter two groups. Epidemiological studies on common acute infections in adults and subsequent cancer development found these infections to be associated with reduced risks for meningioma, glioma, melanoma and multiple cancers combined, significantly for the latter three groups

   Overigens heeft de American Scientist hier ook een aardig artikel over geschreven: http://www.americanscientist.org/issues/feature/2009/1/healing-heat/1
   titel: Healing Heat: Harnessing Infection to FightCancer, staat het volgende citaat, m.b.t. het waarom dat koorts preventief is tegen kanker:
   It’s not the pathogens that do the good work. But the way our bodies respond to the pathogens
   is key. Infection events, especially those that produce fever, appear to shift the innate human
   immune system into higher gear. That ultimately improves the performance of crucial
   biological machinery in the adaptive immune system.

   Via proefdiermodellen heeft men kunnen aantonen dat het doormaken van koorts de actieve tolerantie daadwerkelijk vermindert.
   Bijvoorbeeld, Gabizon et al. bestudeerde de invloed van macrofagen van normaal tumordragende
   muizen en de groei van experimentele tumoren (fibrosarcoma, melanoma en
   lymphoma) in muizen. Bij beiden werden afweercellen populaties gevonden die de tumor
   groei bevorderde. Echter, wanneer een acute infectie werd nagebootst door blootstelling van
   macrofagen aan gedode Corynebacterium parvum (een soort bacterie) waren macrofagen
   wel in staat om tumorgroei te remmen. Hoewel zulke gestimuleerde macrofagen destructief
   voor tumoren kunnen zijn (Poste,Keller) is deze staat van activeren van tumorcel doding
   doorgaans helaas van voorbijgaande aard:
   Gabizon A, Leibovich SJ, Goldman R. Contrasting effects of activated and nonactivated macrophages and
   macrophages from tumor-bearing mice on tumor growth in vivo. J Natl Cancer Inst 1980;65:913–20

  2. U schrijft ook over het verband tussen jeugdleukemie en de vaccinaties. Ik herinner mij dat de NVKP ooit het verband tussen leukemie en het verminderd doormaken van infecties heeft behandeld. Hier een paar oude citaten:

   citaat (NRC artikel)
   (Opmerking: ALL is jeugdleukemie )

   Hij (Graves) onderbouwde een paar jaar geleden met epidemiologische gegevens de hypothese dat kinderen die in hun eerste twee levensjaren minder aan gewone infecties zijn blootgesteld vaker leukemie krijgen dan kinderen die `onder grote besmettingsdruk’ leven. Een belangrijk argument voor Greaves was dat in het westen ongeveer tienmaal meer ALL(jeugdleukemie) bij kinderen voorkomt dan in Afrikaanse en Aziatische landen. Binnen Groot-Brittannië komt ALL meer voor bij kinderen van ouders met een goede opleiding en een goede baan (hoge economische status) die geïsoleerd opgroeien (enig kind, niet naar de crèche) dan kinderen uit grote gezinnen uit lagere sociale milieus.

   (…)
   Greaves keek naar de ALL-variant van voorloper-B-lymfocyten die het merendeel (75%) van alle ALL uitmaakt en die in het Westen een piek vertoont op vierjarige leeftijd. Die piek ontbreekt echter in de Afrikaanse en Aziatische landen. Kinderen die naar een crèche gaan hebben volgens statistisch onderzoek aanmerkelijk minder kans op leukemie, omdat zij volgens Greaves blootgesteld worden aan meer pathogenen (ziekteverwekkers).

   Bron: Trotse moeders

   Kinderen op crèche krijgen minder vaak leukemie Gewone kinderziekten zijn belangrijk voor de opbouw van het immuunsysteem. Kinderen die op jonge leeftijd naar een kinderdagverblijf gaan, hebben 30% minder kans op kinderleukemie. Dat zeggen Amerikaanse wetenschappers. Het contact met andere kinderen maakt crèchekinderen vaker ziek waardoor hun afweersysteem beter is. Dit verkleint de kans op kinderleukemie. De resultaten van het onderzoek laten zien hoe belangrijk is volgende de wetenschappers is om kinderen allerlei gewone ziekten te laten oplopen. Acute leukemie of bloedkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij kinderen. Jaarlijks krijgen 1oo tot 120 Nederlandse jonge kinderen deze zware ziekte die behandeld wordt met chemotherapie. Een doorbraak is dit niet, vindt Hoogleraar kinderoncologie Huib Caron van het Emma Kinderziekenhuis AMC. “Het vermoeden van een verband tussen infecties en een lagere kans op leukemie bestond al langer.
   Dit onderzoek is een bundeling van bestaand onderzoek met verschillende resultaten. Daar moeten we heel voorzichting mee zijn”. Toch is hij wel positief: “Dit kan wetenschappers wel een duw in de juiste richting geven.”

  3. Eigenlijk is het niet zo heel moeilijk. Alles wat je in de natuur aan de linkerkant onderdrukt komt aan de rechterkant weer omhoog en dan meestal in een ergere vorm dan de oorspronkelijk onderdrukte ziekte. Dan hebben we gelijk het volgende probleem te pakken. In het westen denkt men dat genezen hetzelfde is als onderdrukken. Het kan zelfs nog gekker, men noemt medicijnen zelfs geneesmiddelen. Met infectieziekten is weliswaar grote vooruitgang geboekt maar met systeemziekten is het nog altijd een drama.
   Het zal nog wel heel lang duren voordat men er achter is dat al die vaccinaties ons ook heel veel schade berokkenen. Bij ons zal het nog langer duren, want daar gebeurt alles 50 jaar later.

  4. Klopt Harry, het is zooo verschrikkelijk simpel.. Als je de kraan niet dichtdraait, kun je blijven droog dweilen.. De oorzaak vraagt om aandacht. Alleen de gevolgen bestrijden is natuurlijk niet meer van deze tijd. Tenzij..
   Tenzij we in een maatschappij leven, waarin mensen liever ‘mooi weer’ spelen, buitenkanten beleven dus, dan de essentie leven.. Tja. dan is het ook logisch dat je de ‘buitenkant’ van een ziekte (het ‘getoonde’) gaat behandelen..! M.a.w. dit hele verhaal met het behandelen van ‘de gevolgen van’, is een keiharde spiegel van die maatschappij..!

  5. Het is heel lang geleden begonnen, vernietigen van onze biologische leef omgeving.
   Dit is niet meer terug te draaien, regenereerd zich zelf na duizende jaren, in dien geen nieuwe vergiftige stoffen worden toegevoegd.
   We zijn op weg de mensheid uit te roeien, en alvorens dat gebeuren zullen we hele vreemde dingen gaan meemaken, vreselijke lichamelijke en geestelijke misvormingen.

  6. Jenne, had je mijn reactie onder pasgeborene 9.5 al gelezen. Ik vroeg je om je mening mbt Wilhelm Reich’s pamflet…groet

 3. Duizenden jaren geleden, in China, voordat de Gele Keizeer tal van medische geschriften liet verbranden, na eerst te beslissen wat volgens zijns inziens waardevol was, waren tal van filosofen, wetenschappers en gezondheid”specialisten” tot de bevinding gekomen dat het universum was opgebouwd rond twee, antagonistische en complementaire uitingen “Yin en jang”
  Hun kennis ging ver en diep en was gebaseerd op inzichten welke bewaard gebleven en overgebracht waren uit de tijd van Atlantisch.

  Tot daar de “Petit histoire” en gelove wie het geloven wil!
  Feit is dat deze yin/jang gefundeerde genees-, natuur-, filosofiekunde(!), veel meer antwoorden en logica inhoudt dan heel onze moderne wetenschap bij mekaar. We blijven, zelfs in de positieve wetenschap, empirisch en axiomatisch!
  Met alle respect voor wat we vandaag ontdekken en met nederige bewondering voor wat onze wetenschappers door hard werk en onvermoeibare inspanningen bereiken moeten we toegeven dat we nog steeds een zeer beperkt inzicht hebben in wat het leven betekent en hoe en waarom het zich fysisch uit zoals wij het denken waar te nemen.
  Kinderziekten zijn misschien wel de eerste stap in het begrip “ziekte”. “ziekte” de ultieme boodschap van onze “ziel”! De boodschap die ons de weg toont naar onze innerlijke evolutie. Lang geleden wist men dat ziekte niet onze vijand is maar onze ultieme vriend, onze boodschapper die ons de weg wijst in deze universele reis!!
  In het oude China werden geneesheren verantwoordelijk gesteld voor de gezondheid van hun “regio”. Hoe minder zieken hun “regio” telde, hoe beter ze betaald werden!! Preventief werken was niet enkel een kwestie van hun patiënten fysisch gezond te houden maar ook te begrijpen wat een ziekte ons vertelt over het zielenleven van de patiënt! Vandaag rijden geneesheren in dure wagens “dank zij” de ziekten van hun patiënten!!! Dit mag uiteraard niet te hardop gezegd worden!
  Kinderziekten werden, in het oude China, benaderd als de logische overgang van de verschillende stadia van onze menselijke evolutie waarbij we door de miljoenen jaren heen evolueerden vanuit de eerste yin/jang uiting, zijnde polarisatie, eerste uiting voor het waarneembare, onderscheid vanuit het niets naar iets waarneembaars. Atomen, …..Mineralen ontstonden, eencelligen, méércelligen, planten, dieren en uiteindelijk de mens op aarde.
  Als mens zijn wij hier geboren, ieder van ons maar niet zonder al deze trappen doorlopen te hebben. Vanaf de bevruchting tot aan de geboorte doorliepen we alle stadia van de evolutie op aarde. Het laatste stadium, vooraleer we echt mens worden is het dierlijke stadium. We drinken het bloed van onze moeder in de baarmoeder, gedurende de periode van de zwangerschap! We drinken de moedermelk, een meer menselijke vorm van bloed (moedermelk is getransformeerd bloed).
  Dit is het einde van ons dierlijk stadium in onze evolutie. Nu komen enkel nog de kinderziekten en deze verdringen de laatste dierlijke resten uit ons lichaam om ons volledig klaar te stomen voor onze menselijke vorm.
  We spreken hier puur fysisch, de evolutie van ons lichaam. Uiteraard volgt ons totale bewustzijn.
  De kans op alle jange kankervormen wordt aanzienlijk verhoogd bij mensen welke de mazelen niet mochten krijgen! Mazelen elimineren met name de laatste dierlijke resten uit ons lichaam. Indien we de mazelen niet krijgen blijft reeds een belangrijk dierlijk residu achter in ons lichaam. Door onze westerse, op vlees en dierlijk beruste dieet, wordt de basis voor kanker sterk gestimuleerd.
  De eenvoudige behandeling van mazelen – De kleine rode puntjes,koorts.. zijn jange eliminaties uit ons lichaam en dienen yin behandeld, met name, duisternis, koelte, vocht. Dit zijn de eenvoudige voorzorgen welke dienen genomen te worden, de rest lost zich vanzelf op.
  Verder versterken deze kinderziekten ons immuniteitssysteem! Kinderen welke deze ziekten mochten doorleven staan een stuk sterker in hun eigen lichaam.
  Mensen die de mazelen, bof, enz ontzegd wordt, worden hiermee in een moeilijkere startpositie geplaatst, wat ook de verdere betekenis hiervan mag zijn!deze kinderziektes zijn eliminatieprocessen in de eerste plaats.

  In tijden als deze, waar men alles doet om deze ziekten te elimineren wordt het moeilijk om mazelen te krijgen. Ikzelf zoek naar kinderen welke de mazelen hebben om mijn eigen kinderen te kunnen infecteren!!!!!!!!! Volgens Mr Gates ben ik nu de moordenaar van mijn kinderen!!! Ik kijk er iets genuanceerder naar.
  Ik ben dan ook zeer blij met jullie artikel waar onderzoekers in onze moderne tijd tot conclusies komen welke duizenden jaren geleden door logisch verstand en bestudering van de natuur in een theoretisch mode, een universeel kader konden gegoten worden.
  De tijd is meer dan rijp om de oude kennis en de moderne technieken te verénigen en een einde toe te roepen aan het grote bedrog van Big Pharma dat zich enkel ten doel stelt, uiterlijke rijkdom en macht te vergaren in een visie die nog slechts getuigd van een absoluut gebrek aan enig inzicht van wat leven betekent en voor wie het inzicht in liefde zich beperkt tot een pilletje dat “viagra” heet!

  1. @ Harry,

   Volgens veel etnologische/archeologische bevindingen, is het menselijke contact de grote boosdoener van de meeste ziektes, als een ziekte was uit gewoekerd in een groep mensen, hadden de overgeblevenen een immumiteit opgebouwd, die hen beschermde tegen deze ziekte.
   Zij zeggen ook dat de indo-Europese volkeren hun prijs voor deze immumiteit hebben betaald in de Caucasus.
   Dit impliseerd dat, bij nieuwe contacten er nieuwe besmettingen ontstaan, daarom is de gedachte op zich niet zo gek, om een immumiteit op te bouwen door enten.
   Maar je kunt alles in een veelfout van manieren uitvoeren, het op zich geld verdienen via de gezondheid van de mensheid is natuurlijk verwerpelijk.
   Kanker is natuurlijk de prijs die wij moeten betalen, als onze lichamen in contact komen met menselijke biologische vreemde stoffen,
   hier over is geen discussie mogelijk!

 4. Het is al jaren bekend dat vaccinatie iets anders is dan immunisatie. Keer op keer blijkt, dat mensen die gevaccineerd zijn tegen bv mazelen, de ziekte toch gewoon krijgen. Maar ja Big Pharma verdient aan vaccins en niet aan mensen die de ziekte niet meer kunnen krijgen.

 5. Wat altijd zo jammer is in een discussie als deze dat allerlei Koen-achtige figuren, niet gehinderd door kennis en ervaring ook zo nodig hun zegje willen doen. Vaccineren is nu eenmaal niet zonder gevaar en steeds meer ouders komen daar door schade en schande achter. Tja, wat wil je liever een gehandicapt kind, een autist of een weekje mazelen.

  1. 1; er is aangetoond dat de vaccinatie tegen de mazelen niet afdoende is om immuniteit te ondervinden op latere leeftijd,en dat meerdere vaccinaties nodig zouden moeten zijn om deze immuniteit te verkrijgen. Dwz dit meisje -volgens jou theorie dat ze zich had moeten vaccineren om immuniteit te verkrijgen- gevaccineerd of niet had dan de gevolgen vd mazelen ondervonden.
   2; dit meisje had een verzwakte gezondheid wat een grotere reden kan zijn voor een fatale afloop bij een ziekte als de mazelen.
   3: toon mij een wetenschappelijk onderbouwd onderzoek dat aantoont dat vaccineren immuun maakt tegen mazelen.

  2. Het meisje was Havo-5-leerling op het Calvijn College in Goes. Op die school is maandagmorgen stilgestaan bij haar overlijden. Volgens de rector leed ze aan meerdere infectieziekten en had ze een broze gezondheid.

   Lichamelijk gehandicapt
   Het meisje was lichamelijk gehandicapt, zegt Govert Kamerik, locatiedirecteur van het gereformeerde Calvijn College in Goes, waar ze in 5 havo zat. Door een vergroeiing in haar rug, had ze problemen met ademen. Ze zat al sinds haar vroege jeugd in een elektrische rolstoel.

   Vogel herinnert het meisje als “sociaal sterk, maar kwetsbaar gezien haar gezondheid.”

   Bronnen:
   http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2013-10-28/555358/meisje-uit-tholen-overleden-door-mazelen#.UyRVdM7m41E

   http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-nieuws/meisje-17-in-tholen-stad-overleden-aan-complicaties-mazelen-1.4071279

   Steeds…..zo vaak gebeurd het niet, beter gezegd….hoogst zelden en WEL telkens verzwakte kinderen en dat verzwijgen jullie contant. Haar gezondheid was helemaal niet goed was en dat is wel een belangrijk gegeven.

   En volgens mijn bron, een arts diens naam ik niet ga noemen, was het meisje niet gevaccineerd juist op aanraden van artsen vanwege haar slechte gezondheid. Mogelijk zou ze al eerder overleden zijn door de vaccinatie, want ook dat is niet geheel zonder risico, zeker niet bij al verzwakte kinderen.
   En mogelijk speelt haar geloof in deze dan ook nog wel rol, dat zou best kunnen. Advies van arts + geloof. Ik neem best aan dat gezien de situatie zij een extra motivatie haalt uit haar geloof om niet te vaccineren. Of dat fout was, dat blijft achteraf altijd makkelijk praten, maar waarom zou je het ene risico verruilen voor het andere risico? En wetende dat ook gevaccineerde kinderen nog mazelen kunnen krijgen en dat gebeurd zelfs aan de lopende band. Vele mensen kennen kinderen die mazelen gehad hebben ondanks (recente) vaccinatie. Ook ikzelf ken zo iemand.
   Dus ja, het kan een bewuste keuze geweest zijn. Ik zou zeggen, respecteer die.

  3. Ger (8.3) Wat heeft een zwakke gezondheid ermee te maken? Vind je dat het daardoor aanvaardbaar is dat ze is gestorven?

   Het is juist voor de zwakkeren dat vaccinatie het meeste nut heeft! Ze hebben een hogere kans op complicaties en overlijden, dus een vaccinatie kan dat voorkomen. En indien je omwille van een specifieke zwakkere gezondheid niet gevaccineerd kunt worden (zeldzame specifieke condities), dan kan je nog beschermt worden indien iedereen waarmee je in contact komt wel gevaccineerd is. Want die gaan dan de mazelen niet hebben, en het dus niet doorgeven aan de niet-gevaccineerde zwakkere. Je krijgt de mazelen niet ‘zomaar’: dit meisje heeft de mazelen gekregen omdat ze door iemand anders die de mazelen had werd geïnfecteerd. Daarom is het belangrijk dat ook ‘gezonde’ mensen zich steeds laten vaccineren: uit respect en medeleven voor de zwakkeren. Als je zelf niet de mazelen kunt krijgen, dan kan je ze ook niet doorgeven.

  4. Naomi,
   Lees eens het artikel op http://www.who.int/wer/2011/wer8649.pdf, beginnende vanaf de derde pagina. Dat beschrijft het aantal gevallen van mazelen en vaccinatie tegen mazelen in Europa in 2011. Kort samengevat: ongeveer 90% van de kinderen is gevaccineerd. Indien jou veronderstelling dat vaccinatie helemaal niet werkt inderdaad klopt, dan zou men moeten vaststellen dat van al de kinderen die de mazelen krijgen, 90% daarvan voordien gevaccineerd waren, en 10% niet gevaccineerd. Maar wat blijkt? Van de ongeveer 23.000 kinderen die de mazelen kregen, was 45% niet gevaccineerd, en van 45% weet men niet of ze gevaccineerd waren. Aangezien echter elke vaccinatie in Europa in een database wordt gestoken, en die tweede groep van 45% dus niet in die database zit, kan vermoed worden dat die bijna allemaal ook niet gevaccineerd zijn. We stellen dus vast dat bij diegenen die mazelen kregen, het niet 10% is die niet gevaccineerd is, maar minstens 45% en mogelijks zelfs 90%.

   Hetzelfde geldt ook voor de kinderen die stierven: van de 9 die in 2011 stierven, waren er 4 niet gevaccineerd, en 5 waarvan me nhet niet kon nagaan. Geen enkel gevaccineerd kind is aan de mazelen gestorven.

   Dat alles kan alleen verklaard worden doordat het vaccin het overgrote deel van de kinderen heeft beschermt tegen de mazelen.

   O ja, er staat nergens of die 9 een “verzwakte gezondheid” hadden of niet. Maar dat doet er eigenlijk niet toe, want zo mag je een overlijden niet proberen goed te praten.

  1. Allaya: wie van deze twee kinderen heeft het recht om naar die creche te gaan?
   1. het kind waarvan de ouders principieel weigeren om het te laten vaccineren tegen de mazelen, en dus mogelijks vroeg of laat de mazelen zal hebben en dan doorgeven aan andere kinderen.
   2. het kind met een zwakkere gezondheid en dat om specifieke medische redenen niet gevaccineerd mag worden. Dit kind dient dus extra beschermt te worden tegen kinderen die de mazelen kunnen doorgeven, want dit kind zal mogelijks extra complicaties hebben. Indien er een niet-gevaccineerd kind in de creche is, dan loopt dit zwakke kind een hoger risico op infectie. Het is dus veiliger om thuis te blijven, omwille van die gevaren. Is dat dan terecht?

   Wat jij sociale uitsluiting noemt, is dat juist niet. Het is het nemen van een eigen keuze, en daar moet je dan de gevolgen maar van dragen. Deze rechtszaak voorkomt juist sociale uitsluiting van het tweede kind in mijn voorbeeld. Bij dit tweede kind is er immers geen keuze: het is gevaarlijk om naar een creche met niet-gevaccineerde kinderen te gaan.

 6. Allaya: wie van deze twee kinderen heeft het recht om naar die creche te gaan?
  1. het kind waarvan de ouders principieel weigeren om het te laten vaccineren tegen de mazelen, en dus mogelijks vroeg of laat de mazelen zal hebben
  2. het kind met een zwakkere gezondheid en dat om specifieke medische redenen niet gevaccineerd mag worden. Dit kind dient dus extra beschermt te worden tegen mazelen, want zal mogelijks extra complicaties hebben. Indien er een niet-gevaccineerd kind in de creche zijn, dan loopt dit zwakke kind een hoger risico op infectie. Het is dus veiliger om thuis te blijven, omwille van die gevaren.

  Wat jij sociale uitsluiting noemt, is dat juist niet. Het is het nemen van een eigen keuze, en daar moet je dan de gevolgen van dragen. Deze rechtszaak voorkomt juist sociale uitsluiting van het tweede kind in mijn voorbeeld. Bij dit tweede kind is er immers geen keuze: het is gevaarlijk om naar een creche met niet-gevaccineerde kinderen te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.