Advertentie

‘Engelen in mijn haar’, een nieuw perspectief?


‘Engelen in mijn haar’, een nieuw perspectief?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

 x

Lorna Byrne woont op het Ierse platteland en is weduwe en moeder van 4 kinderen. Toen Lorna jong was dacht iedereen dat zij ‘achterlijk’ was, omdat ze zich niet op de wereld om zich heen scheen te richten. Lorna zelf herinnert zich dat ze behalve mensen en dingen allerlei engelen en geesten zag. Jarenlang ging ze ervan uit dat dat heel gewoon was. ‘Engelen in mijn haar’ is het ongelooflijke levensverhaal van Lorna, die vanaf haar vroegste jeugd in contact stond met engelen en geesten, hen kon waarnemen en hun boodschappen kon doorgeven als dat gewenst was.

De cover van ‘Engelen in mijn haar’. (klik voor verkooppunt)

Met een prachtig gevoel voor sfeer beschrijft ze hoe ze opgroeit in armoede, werk vindt in Dublin en trouwt met de man van haar dromen, een huwelijk dat veel te snel een tragische wending neemt. Een gebeurtenis die haar vooraf bekend was, maar die zijn loop diende te krijgen.

Als kind dacht men dat Lorna ‘achterlijk’ was, omdat ze zich niet op de wereld om zich heen scheen te richten. Lorna herinnert zich dat ze niet alleen de haar omringende wereld zag, maar ook en net zolevendig allerlei engelen en geesten. Jarenlang ging ze ervan uit dat iedereen hetzelfde zag.

Terwijl Lorna haar verhaal doet, ontmoet de lezer net als zijde wezens uit de geesteswereld die ook de hare bewonen – vooral engelen van verbijsterende schoonheid en diversiteit, maar ook de geesten van gestorvenen. Tegenwoordig komen zieke en vertwijfelde mensen van over de hele wereld naar haar toe om te worden getroost en geheeld.

‘Engelen in mijn haar’ was in Ierland een bestseller en bereikt nu in vertaling wereldwijd een groot lezerspubliek. Het verhaal van een vrouw in contact met de spirituele wereld. Er zijn veel mensen, die om haar raad en gebed komen vragen. Het boek is een simpele getuigenis over paranormale ervaringen en gebedsgenezing. Daarom maakt het met name zo’n indruk,, om de nadruk ligt vooral op verschijningen van engelen en de boodschappen die zij de auteur geven. Een schitterend ´vakantieboek´.

Een paar reacties van mensen die het boek gelezen hebben:

“Vanuit mijn werk en opvoeding heb ik altijd skeptisch tegen dit soort zaken aangestaan. Inmiddels weet ik door ervaring beter. Dit boek in delen uitgelezen waarom…..om het zo lang mogelijk op mijn nachtkastje te hebben en te koesteren.

Het sprak mij zo ongelofelijk aan en niet alleen het feit dat de schrijfster zich zo kwetsbaar open durfde te stelen voor de boze buiten wereld. Laten we met z’n alleen hopen dat we inderdaad eens vrede op aarde zullen hebben.”

* * *

“Dit is werkelijk het mooiste en ontroerendste boek dat ik in lange tijd heb gelezen. Je krijgt echt een goed beeld van engelen en geesten van overledenen en wat ze zoal doen.
Ik zie geen engelen, maar ik voel wel hun aanwezigheid. Dit boek bevestigt mijn gevoelens en vermoedens, en maakt dat ik bepaalde onverklaarbare dingen beter kan plaatsen. Prachtig, bemoedigend, hoopgevend…”

* * *

Een interview met deze sympathieke vrouw hier op deze YouTube:

X

2 gedachten over “‘Engelen in mijn haar’, een nieuw perspectief?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.