Advertentie

Een vaccinatie-stripboek als eye-opener..!?


x

x

”Als je de gevaren niet kent, is vaccineren een domheid.
Als je de gevaren wel kent, een misdaad.”

 Dr. Franz Hartmann

(Citaat uit ’t stripboek)

x

x
x

Een vaccinatie-stripboek als eye-opener..!?

2019 © WantToKnow.nl/be – Robin de Ruiter

x

Steeds vaker worden we overspoeld met alarmerende berichten die ons op het belang van vaccinaties wijzen. Moderne psychologische technieken worden gebruikt om ons te manipuleren en onze mening te beïnvloeden. Geregeld wordt ons de schrik op het lijf gejaagd en klinkt de roep om een vaccinatieplicht steeds luider. Het behoud van een vrije vaccinatiekeuze is daardoor in gevaar; een belachelijke zaak natuurlijk, dat je als mens geen beschikking meer zou hebben op je eigen lichaam. Maar daarenboven klinkt ook de weerstand tegen vaccins en vaccinaties steeds vaker. Steeds meer mensen willen hun kinderen niet laten vaccineren.

Als je het onderwerp vaccinatie bestudeerd komt er veel informatie naar boven, die voor velen van ons onmogelijk te geloven is. ‘Vaccineren: De grote illusie’ nodigt je uit je ogen te openen voor een mythe die stevig is ingebakken in de maatschappij. ‘Vaccineren: De grote illusie’ is de titel van een splinternieuw, uniek stripboek over één van de serieuzere medische en veronderstelde preventieve gezondheidszorgmaatregelen van de moderne tijd. Het is gemaakt door de gediplomeerde gezondheidsonderzoeker en cartoonist, de Fransman René Bickel.

VOORWOORD door 2 artsen

Harold E Buttram, MD Milieugeneeskunde| Board Certified, Environmental Medicine (USA)

Als arts die vijftig jaar geneeskunde heeft beoefend, zag ik veel gevallen waarin patiënten     duidelijke bijwerkingen ondervonden van vaccins, die andere artsen als zodanig niet herkenden. Al vroeg in mijn praktijk zag ik de ernstige schade die vaccins en vaccinaties aan kinderen veroorzaakten. Daarom stak ik veel van mijn energie in medisch onderzoek over vaccins. Wat ik ontdekte, was rampzalige informatie die vaccinproducenten in hun studies niet publiceren.

Als resultaat van persoonlijke ervaringen met zowel patiënten als persoonlijkheden in de wetenschap, heb ik de bewuste beslissing genomen om ​​arts advocaat te worden en mij in te zetten voor vaccinveiligheid en patiënt– en ouderrechten wat betreft informatie over vaccins.

Ik was een van de eersten die artikelen over vaccinschade publiceerde. In die tijd heb ik talloze artikelen en boeken over vaccins geschreven. Ondanks dat mijn onderzoek en werk vanuit een medisch-wetenschappelijk oogpunt is gerealiseerd, kan ik de inspanningen van cartoonist René Bickel in dit boek zeer aanbevelen. Haarscherp beeldt hij uit en beschrijft hij de geschiedenis van vaccins en vaccinaties. Daarnaast onthult hij de gevaren die de geneeskunde en de farmaceutische industrie proberen te verbergen.

Ik prijs mijnheer Bickel voor zijn pogingen de schijn van de werkelijkheid samen te vatten en als een zeer ernstig gezondheidsprobleem te presenteren: vaccins, hun ineffectiviteit en vooral hun schadelijke bijwerkingen. Ik hoop dat de lezers net zo genieten van zijn cartoons als ik.

Harold E Buttram, MD

‘Vaccineren: De grote illusie van de gediplomeerde Franse gezondheidsonderzoeker en cartoonist René Bickel is een uniek stripboek over één van de serieuzere medische en veronderstelde    preventieve gezondheidszorgmaatregelen van de moderne tijd.

Steeds vaker worden we overspoeld met alarmerende berichten die ons op het belang van     vaccinaties wijzen. Moderne psychologische technieken worden gebruikt om ons te manipu-      leren en onze mening te beïnvloeden. Geregeld jaagt men ons de schrik op het lijf en de roep om een vaccinatieplicht klinkt steeds luider. Het behoud van een vrije vaccinatiekeuze is daardoor in gevaar. Daarenboven klinkt ook de weerstand tegen vaccinaties telkens vaker. Steeds meer mensen willen hun kinderen niet laten vaccineren.

Als je het onderwerp vaccinatie bestudeerd komt er veel informatie naar boven, die voor velen van ons onmogelijk te geloven is. Vaccineren: De grote illusie nodigt u uit uw ogen te openen voor een mythe die stevig is ingebakken in de maatschappij.

René Bickel illustreert hoe belachelijk en losgeslagen de farmaceutische industrie over vaccinaties eigenlijk is. De auteur heeft zijn eigen specifieke manier om de meest serieuze onderwerpen begrijpelijk te maken, helder, eenvoudig en amusant. Hij gebruikt humor als een wapen.

Dit boek is zowel humoristisch als leerzaam en sluit gegarandeerd aan bij de interesse van een breed publiek. Bovendien spreekt het diegenen aan die minder graag lezen. Het geniale gebruik van de illustraties maakt het vertalen van de verhalen van Big Pharma over vaccins, niet alleen eenvoudig te begrijpen, maar ook verrassend grappig en tegelijk volkomen onlogisch.

Speciaal geschreven zodat jonge ouders, zonder pressie, een “weloverwogen beslissing” kunnen nemen om hun kinderen wel of niet te laten vaccineren.’

 Dr. med. Catherine Frompovich

René Bickel illustreert hoe belachelijk en losgeslagen de farmaceutische industrie rondom vaccinaties eigenlijk is. Haarscherp in beeld en tekst gebracht; de geschiedenis van vaccins en vaccinaties. Daarnaast onthult hij de gevaren die de geneeskunde en de farmaceutische industrie uiterst geraffineerd voor ons proberen te verbergen. Auteur René Bickel heeft zijn eigen specifieke manier om de meest serieuze onderwerpen begrijpelijk te maken, helder, eenvoudig en amusant. Hij gebruikt daarbij humor als een vlijmscherp wapen.

Dit boek is zowel humoristisch als leerzaam en sluit gegarandeerd aan bij de interesse in dit onderwerp bij het publiek. Bovendien spreekt het door zijn grote toegankelijkheid, diegenen just aan die minder graag lezen. Het geniale gebruik van de illustraties maakt het vertalen van de verhalen van Big Pharma over vaccins, niet alleen eenvoudig te begrijpen, maar ook verrassend grappig. Speciaal geschreven zodat jonge ouders, zonder pressie, een weloverwogen beslissing kunnen nemen om hun kinderen wel of niet te laten vaccineren.

De inhoud
In het stripverhaal zijn Sanarix en zijn vriendin Libertix de gidsen, die je meenemen door de wereld van vaccins en vaccinaties. Ze beginnen met de uitdagende stelling te poneren, dat ons wordt ‘aangeleerd en voorgelogen dat vaccinaties ziekten voorkomen en er levens mee worden en zijn gered. Volgens ‘beide gidsen houdt een slim georganiseerde propagandamachine het ‘geloof in de magische krachten van vaccinaties in stand’.

Ze loodsen ons door de geschiedenis van de ontwikkeling van vaccins en presenteren verontrustende gebeurtenissen. Zoals de vaccinatie in 1941 van kinderen tegen difterie in Frankrijk. Tal van andere ‘mythes’ worden in het stripboek behandeld. Zoals over pokken en de dodelijke pokkenepidemieën. Steeds herhaalt de schrijver de keiharde vraag die weinigen zich dúrven stellen: of vaccines zijn bedoeld om ’te beschermen of te decimeren’. Hij doet dit aan de hand van schokkende voorbeelden. Daarom wordt Hippocrates niet zomaar door de auteur geciteerd:

”Wat ons werkelijk geneest van ziekten

zijn de natuurlijke krachten in ons.”

Titel: ‘Vaccineren: De grote illusie’
Auteur: René Bickel
Vertaler: H. W. Werkman
Uitgever: Mayra Publications

€ 24,95  –  pagina’s: 147  –  ISBN/EAN: 978-90-79680-91-7
Ook verkrijgbaar in het Engels, Frans en Duits

Wil je het boek bestellen? Klik op deze banner van de Bookshop!

4 gedachten over “Een vaccinatie-stripboek als eye-opener..!?

 1. Wanneer Big Farma veel druk kan uitoefenen op mensen die dan vervolgens geen vragen meer stellen en juist vaccinatie gaan promoten ongeacht de gevolgen voor de gevaccineerden en de niet gevaccineerden,dan vraag ik me af of zij dat alleen bij vaccinaties toepassen of dat ze dat ook doen bij het aan de man brengen van pillen.
  Na een klein beetje zoeken op internet kwam er meer naar boven wat niet helemaal correct is wat betreft Big Farma en het enige wat lijkt te tellen voor hen is winst.
  Zo schijnt er een heleboel ophef over pijnstillers te zijn en dan met name oxycontin.
  Voor hen die het interessant vinden geef ik daarom een aantal verwijzingen.
  https://khn.org/morning-breakout/documents-reveal-just-how-involved-sackler-family-was-in-aggressive-oxycontin-marketing-techniques/
  https://www.nateliason.com/notes/the-family-that-built-an-empire-of-pain-by-patrick-keefe
  https://www.theguardian.com/us-news/2018/jan/27/universities-sackler-family-purdue-pharma-oxicontin-opioids
  https://www.statnews.com/2019/01/15/massachusetts-perdue-lawsuit-new-details/
  en als laatste:https://www.nytimes.com/2019/04/01/health/sacklers-oxycontin-lawsuits.html
  Steeds vaker meen ik te zien dat de MSM nogal terughoudend is wanneer het gaat om nieuws die de belangen van bepaalde families of bedrijven zouden kunnen schaden maar ook zie ik dat sommigen nog verder gaan en waarschijnlijk tegen beter weten in zelfs meedoen aan het promoten van iets waarvan zij toch ook moeten kunnen weten dat de veiligheid nooit bewezen is? Wanneer nieuws schade zou aanrichten aan bepaalde lieden dan komt dat meestal door die lieden hun eigen gedrag en moeten zij niet zeuren wanneer dat uitkomt. Zo lijkt het er ook op dat de belangen van de NAM en/of Shell boven het leed van de mensen in Groningen gaat die schade ondervinden door gaswinning voor geld waar ook de overheid belang bij heeft.
  Wanneer het gaat om geld van het volk af te nemen dan kan dat bij wijze van spreken vandaag nog geregeld worden maar wanneer dat teruggedraaid moet worden dan kan het bv pas volgend jaar (hierbij denk ik aan de hogere energierekening die achteraf lijkt mee te gaan vallen) wat betreft Groningen duurt de afhandeling natuurlijk al jaren zonder echt bevredigend resultaat en dat is schandalig.Nu lijkt het erop dat mensen via vaccinaties/medicatie die in de toekomst mogelijk verplicht zullen worden toegediend (In Duitsland is dat al in gang gezet) de mensen moeten schade aanrichten of gehoorzaam laten doen wat anderen willen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.