Advertentie

Kijk: nepnieuws over vaccinatie ‘weerzin’..!


x

x

Kijk: Nepnieuws over vaccinatie-‘weerzin’..!

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het bovenstaande bericht is wat je ‘ongenuanceerd’ zou kunnen noemen. Maar wij op de redactie ‘voelen’ de weerzin van de pro-vaccinatie-beweging; jij ook..? Tja, het is wat, om puur journalistiek neutraal te blijven. We kennen het gevoel. En af en toe ‘selectief verontwaardigd’ zijn als redacteur is heel menselijk. Maar probeer wél, om jezelf daarin bij te sturen. Want wees nou eerlijk.. Is het woord ‘weerzin’ in het kader van opponent zijn van vaccins en vaccinaties, niet volstrekt sturend en heel sluw manipulerend..?

Zou het woord van de EU zélf komen, of hebben we een redacteur bij de NOS-Teletekst-pagina’s, die deze woordkeus meent te moeten bezigen. Maar de redacteur van de teletekst-pagina’s zit waarschijnlijk naast die van de NOS-nieuwswebsite. Kijk hier op de NOS-site én.. op die van de Volkskrant wordt óók het woord ‘weerzin’ gebruikt. Daar waar ’tegenzin’ of nog beter: ‘weerstand’ op z’n plaats zou zijn. Want het gaat om de ‘WEERSTAND’ tegen het aanhoudende gewouwel van al die personen, die menen dat niet-vaccineren onwetenschappelijk zou zijn. Of dat vaccinaties een soort heilige graal zijn, tegen alle angsten des levens..

Gewouwel van mensen die menen dat vaccinaties moeten, omdat zij slim zijn door zichzelf en hun kinderen te laten vaccineren, en ‘daardoor’ de ongevaccineerden dom..? Om kennelijk het debat over de nadelen van vaccins en vaccinaties nóg heftiger in de polariteit te duwen.. Welles/nietes.. Discussie afkomstig van mensen, die kennelijk hun angst voor ‘enge ziektes’ zodanig hebben laten groeien, dat ze menen te kunnen concluderen, dat wanneer mensen tégen vaccinaties zijn, ook zij worden bedreigd..

Kennelijk hebben ze nog NOOIT gehoord van zéér erudiete wetenschappers, die WAARSCHUWEN TEGEN VACCINS en VACCINATIES..! Zoals deze top-wetenschapper, een jonge vrouw, die enkele jaren geleden afstudeerde op de prestigieuze Harvard University in Boston. Jaja, weer zo’n anti-vaccinatiegekkie met ‘weerzin’ tegen vaccins..?!

Wat heeft het voor zin om je nieuwsberichten zódanig te manipuleren, dat je een bepaalde groep mensen in een hoek zet; hen veroordeelt om hun keuze in dit geval, om vaccins en vaccinaties af te wijzen als ‘bevorderend voor de gezondheid’..? Kijk eens naar dit artikel hier op de site uit 2016. Het is veelzeggend genoeg om de ‘insinuerende toon’ van de Volkskrant in het licht te zetten. Het is informerend genoeg voor je, om er -zo je het artikel nog niet kent- er alsnog kennis van te nemen. Ongevaccineerden tegen gevaccineerden vergelijken, is dat niet waarover dit verhaal gaat..? Klik HIER of op deze illustratie van de aankondiging van het artikel om het te lezen:

Het verdraaien van nieuws door NOS én Volkskrant..
Het verhaal is duidelijk en met een paar klikken van de muis te ontmaskeren. Zowel de Volkskrant (waar het oorspronkelijk bericht kennelijk vandaan komt) als de NOS gebruiken een ‘duiding’ van een EU-persbericht om er hun eigen kleur en mening doorheen te mengen. Met name de vaccinatie-goeroe van de Volkskrant, ene marcel peeperkorn (HIER en HIER), heeft zijn journalistieke kleurpotloodjes, weer lekker mogen gebruiken van de hoofdredactie..! Over nepnieuws gesproken.. Als dan de EU op wil treden tégen nepnieuws, is de Volkskrant er weer als de kippen bij, om dit EU-initiatief proberen onderuit te halen.

Dit is een deel van het persbericht van de EU. (Voor het hele persbericht klik je HIER) Kijk zelf waar de term ‘WEERZIN’ vandaan gehaald wordt.. De nuance die uit dit persbericht komt, is VOLLEDIG teniet gedaan door de journalistieke kleurpotlood-talenten van genoemde redacties..

x

Dan nog maar een paar wetenschappers over de gevaren van vaccins en/of vaccineren..?

De krankzinnigheid van de mazelenvaccinaties in beeld. Deze vaccinaties verschenen op het toneel, toen de mazelen door o.a. betere voeding, kleding, behuizing en hygiëne, al bijna verdwenen was.

 

Het is alleen al om over achter de oren te krabben, dat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!!

 

Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !

 

 

En dan natuurlijk ‘last but not least’..

Wordt de angst om NIET te vaccineren, en daardoor ‘gevaar’ te lopen, niet het best met dit plaatje duidelijk gemaakt..?

 

11 gedachten over “Kijk: nepnieuws over vaccinatie ‘weerzin’..!

 1. De ongerustheid over de “weerzin” tegen vaccinaties in het belang van de volksgezondheid, is echter wel selectief, ik verwijs naar de volgende bron uit België :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180425_03482530
  met citaat :
  “De ouders van Sofie Voncken dagen de staat en minister van Volksgezondheid De Block voor de rechter. “Verhuis naar een land waar cannabisolie wèl legaal is”. Die reactie van minister van Volksgezondheid Maggie De Block pikken ze niet. Al ontkent De Block met klem dat ze die uitspraak gedaan heeft. Sofie is 9 en leidt aan epileptische aanvallen, die alleen maar met medicinale cannabis gestopt kunnen worden. “Zomaar cannabisolie legaliseren is een gevaar voor de volksgezondheid”, zegt de minister. ….”
  Zoals ik uit het voormelde citaat dien af te leiden is er inderdaad een selectief probleem. Is er hier een verband met de volksgezondheid of met de financiële belangen van de farma – industrie??

 2. https://nos.nl/artikel/2229232-nieuwe-vaccinatie-tegen-meningokokken-type-w-vanaf-volgende-maand.html
  De Europese Commissie onder leiding van de heer Juncker die op dictatoriale wijze regeert wat hij heeft aangetoond door de aanstelling van Selmayer en vervolgens zegt daar niet over te willen praten of iets te willen veranderen is natuurlijk veel zeggend.Zijn wil is wet en dat is zorgwekkend.
  Wanneer u ervanuit gaat dat Juncker het verlengstuk van banken en grote bedrijven is zal veel duidelijk worden ook in Nederland heeft Rutte laten zien waar de Nederlandse coalitie voor staat.
  Zij zijn er niet voor de burgers maar doen alles om hun opdrachtgevers/(toekomstige) werkgevers te behagen vandaar dat alles geprivatiseerd moest worden en Rutte geeft ze zelfs 1,4 miljard cadeau.Met vaccinaties is het niet alleen de vraag of het werkzaam en nodig is maar ook hoe het werkt op bv de hersenen van mensen.Drugs daar wordt toch ook van beweerd dat het invloed op de hersenen heeft net zoals alcoholische drank dat ook heeft en daardoor is schade aan de hersenen door vaccinaties mogelijk ook niet uit te sluiten en mogelijk kan dat in het uiterste geval (misschien wat ver gezocht maar toch) ook de bedoeling zijn om mensen klein/dom te houden/maken.In Nederland sturen ze nu zelfs mensen op pad om winkels en andere bedrijven te controleren of zij wel naar de identiteitsbewijzen vragen van mensen die alcoholische dranken willen kopen of nuttigen alleen is het gemene dat de controleur zich niet altijd bekend maakt op het moment van de constatering dat een verkoper/ster niet naar een identiteitsbewijs vraagt.Later wordt de verkoper/ster die zogenaamd in overtreding is uitgenodigd bij een rechter die vervolgens zonder bewijs te leveren van het vermeende delict een straf mag uitdelen en de verkoper/ster moet maar aantonen dat hij/zij niet de wet heeft overtreden.Natuurlijk bestaat de straf zoals meestal uit een fikse geldboete.
  Het vreemde is wel dat iets volgens de wet niet mag ,maar wanneer men een boete betaald dan is het ineens wel goed en wordt de zaak vergeten.Het komt er dan ook op neer dat wanneer men een soort tol (net als bij een tunnel bv betaald) men wel de wet mag/kan overtreden.
  Wanneer het bv om vaccinaties gaat doet men zelfs vanuit de staat der Nederlanden mee aan promoten en is men niet zo kieskeurig en lijkt schade aan het menselijk lichaam geen belangrijke rol te spelen en dat wekt toch echt de schijn van belangenverstrengeling tussen politiek en bedrijven.Het RIVM overheidsinstantie was eerder ook al in opspraak met het kunstgras en de granulaatkorrels en ondanks dat er bewijzen zijn dat mensen er ziek van worden zei de minister van volksgezondheid (ik meen dat het Edith Schippers was) dat het veilig was om op kunstgras te spelen maar bewijs dat het veilig is heeft het RIVM nooit echt geleverd wat ook niet kan omdat er tussen wetenschappers meningsverschillen over blijven bestaan.
  Wel is het zo dat wanneer men mensen gaat vaccineren die niet ziek zijn de farmaceut ineens enorm veel meer kan verdienen omdat de afzet markt ineens enorm is gegroeid.

 3. Weerzin geeft aan dat het zou gaan om op emotie gebaseerde houding, in dit geval inentingen.
  Emoties worden vervolgens afgedaan als niet rationeel dus te verwerpen.
  Trouwens, wat hebben we te maken met die EU kliek?
  Nooit voor gekozen of om gevraagd toch?

  1. Nee Rob, het gaat niet alleen om emoties. Het gaat om het gekozen woord ‘weerzin’, dat veel heftiger is dan
   1. het persbericht van de EU, dat gespeend is van elke emotie.
   2. een ander woord voor ‘weerzin’ te gebruiken, zoals ‘weerstand’ of ‘oppositie’, dicht de tegenstanders van vaccins/vaccinaties een minder agressief karakter toe. Weerzin bevat iets van ‘gruwel’.. Terwijl het merendeel van de mensen die tegen vaccins/vaccinaties zijn, zich heel evenwichtig t.o.v. deze methode uitlaat.

   Ook al spreekt Ghandi hier wél in ‘weerzinwekkende’ zin over dit paardenmiddel.. 😉
   gandhi vaccins

 4. Te beweren dat een weerzin tegen de vaccinatie de volksgezondheid in gevaar brengt is ronduit smaad tegen de burger welke zijn gezondheid in eigen handen wilt nemen!

  Wanneer gaan wij eens die artsen dagvaarden welke beloven ons te behoeden tegen ziektes en ons garanderen ons te zullen genezen tegen hoge honoraria! Zij falen massaal, zie uitgave ziekenzorg en bezorgen ons enkel een abbonnement op pillen en dergelijke meer! Dit ronduit fraude en ondeskundigheid. Althans ondeskundigheid in het genezen van patienten. Zich onrechtmatig verrijken is blijkbaar een klein kunstje!

  1. Zolang als wij achter de ‘regulieren’ blijven aanlopen, die natuurgeneeswijzen verachten en stromannen zijn van Big Pharma, gaat dit door.
   Maar deze ‘regulieren’ maken vorderingen..!

   1. Niet alleen zijn ze erachter gekomen dat een vrouwenlichaam anders in elkaar zit dan een mannenlijf..! (HIER)

   2. Nee ze zijn er van de week ook achter gekomen, dat kinderen eigenlijk NOOIT de juiste dosis medicijnen toegediend krijgen.. Want die zijn op.. volwassenen getest. En ‘dus’ doet de dienstdoende arts zijn ‘best’ er wat van te maken… En nu wil Big Pharma centjes van ons allemaal, als ‘bijdrage’ om medicijnen ‘beter’ te testen op kinderniveau..

   En ja, die homeopathie is toch zúlk bedrog joh.. Niet weten hoe iets werkt, betekent dat je lekker hautain kunt doen en proberen het te gaan verbieden.. Dat er nog nooit één homeopathie-dode is gevallen, laat ‘men’ even buiten beschouwing.. Een beetje zelfreflectie door ‘de regulieren’ zou geen kwaad kunnen?

   Grappig trouwens -probeer het eens!- om in elke discussie over gezondheidszorg te spreken over ‘regulier’ en ‘alternatieve’ vorm. Waarbij het intrinsieke statement is, dat je de OUDSTE GENEESWIJZEN de classificatie geeft van REGULIER EN GENEESKUNST.
   Terwijl sprekend over ‘alternatief’, je spreekt over de pogingen van de ‘medische schetenwappers’ om iets van een gezondheidsKUNDE tevoorschijn te halen. Dat dit nog helemáál NIET lukt overigens, is hier te lezen en ook ‘bewezen’ door simpel te tellen..!

 5. HPV And Cancer: Experts Say Boys Should Be Vaccinated Too As HPV Related Cancers On The Rise
  http://www.inquisitr.com/3293779/hpv-and-cancer-experts-say-boys-should-be-vaccinated-too-as-hpv-related-cancers-on-the-rise/

  The Number Of HPV-Related Cancers Is On The Rise
  https://www.refinery29.com/2016/07/116302/increase-hpv-cancer-study-vaccination

  Big Pharma verhult problemen met HPV-vaccins
  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/big-pharma-verhult-problemen-met-hpv-vaccins/

  “EUGENICS” (©Nazi’s) (https://en.wikipedia.org/wiki/Eugenics)

  Sweden Says HPV Vaccines Cause Cervical Cancer
  https://yournewswire.com/sweden-hpv-vaccines-cervical-cancer/

  Gardasil May Cause Cancer
  https://vactruth.com/2012/05/13/gardasil-may-cause-cancer/

 6. Sowieso raar van die zogenaamde vaccinatiegraad, waarbij 95% van de bevolking ingeënt zou moeten zijn, terwijl het in werkelijkheid eerder een opkomstpercentage is van een bepaalde leeftijdsgroep, aangezien redelijk wat volwassenen lang niet alle prikken hebben gehad, die de kinderen van nu krijgen. En de ouderen onder ons zijn vaak niet ingeënt. Heel krom allemaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.