Advertentie

HPV-vaccineffect op z’n zachts gezegd: ‘DUBIEUS’..!


Je vraagt je continue af hoe het mogelijk is, dat er zóveel indringende berichten komen over ernstige negatieve effecten van het toedienen van HPV-vaccinaties aan jonge meiden en vrouwen. Terwijl aan de andere kant van z’n holadijee het vaccineren gewoon doorgaat. Het is in onze ogen een teken des tijds. Veel te veel actie wordt ondernomen door ‘overheden’ en ‘deskundigen’ ZONDER dat er DEGELIJK BEWIJS voor is, dat deze acties veilig en bewezen effectief zijn. Wat zit hier in hemelsnaam achter..??

1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift ‘CosmoGirl’? Zeg het maar?!

Het is een mega-structureel verhaal, waarbij burgers continue allerlei zaken door de strot geduwd lijken te krijgen. Of het nu 5G is, waarvan hele groepen wetenschappers het intense gevaar declameren, tot HPV en CO2-klimaatverhalen.. Dit keer gaat dit verhaal in dit artikel over HPV-vaccinaties. Maar coninue is het ook een uiterst controversieel onderwerp dat een ‘welles/nietes’ spelletje wordt. Over de ruggen van onschuldigen heen..!

Het is 2016 en een groep van 64 Japanse vrouwen die te kampen hebben met stevige gezondheidsproblemen, als gevolg van de effecten van de vaccinaties tegen baarmoederhalskanker, gaat een rechtszaak aanspannen tegen de Japanse overheid en twee medicijnmakers. De slachtoffers, voornamelijk tieners in de leeftijdsgroep 10 -14 jaar, eisen een schadevergoeding van in totaal 960 miljoen yen (€ 8,2 miljoen).

Deze vrouwen hebben vooral last van pijn in hun hele lichaam, waarbij het blijkt te gaan om vooral zenuwaandoeningen. De advocaten van de slachtoffers merken op dat deze vaccins tegen baarmoederhalskanker deze zenuwaandoeningen, maar ook andere problemen veroorzaken vanwege de immuunreacties die ze in de lichamen van deze jonge vrouwen uitlokken.

De advocaten benadrukken dat de Japanse overheid, simpelweg het vaccin nooit had mogen goedkeuren. Met name moeten de vaccinmakers, Merck en GlaxoSmithKline, aansprakelijk worden gesteld, aldus de advocaten. Één van die advocaten, Masumi Minaguchi, hierover:

“We willen door middel van deze rechtszaken duidelijkheid scheppen over de verantwoordelijkheden van de overheid en de medicijnmakers zodat de slachtoffers niet meer in angst hoeven te leven.”

Het vaccin tegen baarmoederhalskanker werd in april 2013 toegevoegd aan het Japanse vaccinatieprogramma. De overheid besloot het vaccin in juni dat jaar niet langer aan te raden na meldingen over schadelijke bijwerkingen. De Japanse vereniging voor kindergeneeskunde is van mening dat het vaccin veilig is. De vaccins werden in 2013 opgenomen in het Japanse vaccinatieprogramma, maar nog in datzelfde jaar trok de overheid dit advies weer in, nadat ze meldingen kreeg over bijwerkingen.

In Nederland worden meisjes van 9 tot 15 jaar ook gevaccineerd met Cervarix. Dit vaccin wordt namelijk in ons rijksvaccinatieprogramma gebruikt op advies van de Gezondheidsraad, waarvan o.a bekend is dat veel artsen die erin zitting hebben, innige banden hebben met de farmaceutische INDUSTRIE. Maar je kunt rustig gaan slapen, want volgens het RIVM is het veilig.

En de bewaking van de veiligheid is in handen van Lareb, waar u eventuele bijwerkingen kunt melden. Wat er vervolgens structureel met die meldingen wordt gedaan, is voor velen een raadsel..! En tja, dat is dus weer typisch zo’n geval, waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is. Zo’n enorme controverse van lichamelijke ernstige schade -dus geen misselijk gevoel of rode plekken ná de vaccinatie-, tot ‘geen vuiltje aan de lucht qua bijwerkingen’… Je zou zeggen: als het niet 110% veilig is, doe je het toch niet..??!!

* * *

Professor dr. Floor van Leeuwen, oud-directeur van het Anthonie van Leeuwenhoekziekenhuis, waarschuwde vanaf het begin van de introductie van het HPV-vaccin voor onbezonnenheid van de snelheid van toedienen én het gevaar voor de volksgezondheid..!!

x
x

HPV-vaccineffect op z’n zachts gezegd: ‘DUBIEUS‘..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het meest schandalig nieuws rondom deze HPV-vaccinaties, die zouden dienen ter bescherming tegen baarmoederhalskanker werkt niet, heeft een nieuwe studie uitgewezen. De twee belangrijkste HPV-vaccins, Gardasil en Cervarix, nemen de eer voor baarmoederhalsafwijkingen die zich nooit tot kanker zouden hebben ontwikkeld. Deze goedaardige afwijkingen – bekend als low-grade cervicale veranderingen – hebben zichzelf spontaan opgelost, zonder in iets ernstiger te vervallen, ongeacht of de persoon het HPV (menselijk papillomavirus) vaccin had gehad of niet.

Het is deze bolleboos, de Harvard-afgestudeerde medisch-wetenschapper, die al enkele jaren pleit om UITERST KRITISCH TE ZIJN met vaccins en vaccinaties.. Ze blijkt volledig gelijk te hebben gehad.. Maar dan.. OP MEDISCH WETENSCHAPPELIJKE GRONDEN..!

Waarvoor werden dan deze HPV-vaccins hals over kop goedgekeurd..?? Studies die de effectiviteit van deze vaccins onderzochten, hadden zich alleen moeten richten op hoogwaardige baarmoederhalsziekten die vaak kanker veroorzaken, maar pas na 10 jaar, zeggen onderzoekers van de universiteiten van Newcastle en Queen Mary.

De onderzoekers hebben nog eens gekeken naar 12 studies die de effectiviteit van de twee vaccins hadden beoordeeld. Niet alleen hadden de studies low-grade cervicale veranderingen opgenomen, ze hadden ook getest cervicale monsters om de zes tot 12 maanden, in plaats van de meer gebruikelijke 36 maanden, en dus waren het oppakken van veel meer gevallen van goedaardige afwijkingen.

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar ‘consorten’ aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw weer mega-miljarden-belangen??

“We vonden onvoldoende gegevens om duidelijk te concluderen dat HPV-vaccin de hoogwaardige abnormale celveranderingen voorkomt,” zei onderzoeker Claire Rees. Met andere woorden, er was geen bewijs dat de vaccins werkten. In plaats daarvan zouden vrouwen regelmatig moeten worden gescreend als een effectievere manier om zich te beschermen tegen baarmoederhalskanker, zeggen ze.

Verder bewijs dat het vaccin misschien niet werkt,

kwam met het nieuws dat van een dramatische stijging van het aantal baarmoederhalskanker-gevallen bij vrouwen die rond de 20 jaar zijn. Er is zelfs een verhoging waargenomen van maar liefst 54% in het UK in het afgelopen decennium. De onderzoekers van ‘Cancer Research UK’ melden dat dit toegeschreven zou kunnen worden, aan een daling van het aantal uitstrijkjes-tests, dat sinds 2010 is gedaald met ongeveer 8%. De HPV-vaccins werden in 2008 geïntroduceerd.

Maar wellicht is het een verzachtende verklaring, want wij verwijzen in dit kader, echter ook naar dit artikel HIER, waaruit ook keihard blijkt, dat hetzelfde vaccin weleens een fundamentele onvruchtbaarheid zou kunnen veroorzaken. Was dat dan de verborgen agenda achter de haast om wereldwijd MASSAAL te gaan vaccineren tegen HPV..? Want laten we alsjeblieft wel wezen: als 8% van de jonge vrouwen zich minder laat onderzoeken (minder uitstrijkjes), dan zou je toch geen stijging van het aantal HPV-kankergevallen verwachten van 54%..!

Misschien vind je het een idiote stap die we nu gaan maken, maar we durven hier tóch de quote te herhalen die in het boek ‘De protocollen van de ouderen van Zion’ voor komt..Een quote die ook gebruikt is door Ramon Walter, in het gelinkte artikel hier op de site (HIER)

‘En nooit zal iemand argwaan koesteren en diegenen die dat wel doen en uitspreken, zullen voor gek worden versleten. Wij zullen hun levensspanne kort houden en hun hersencapaciteit zwak, terwijl wij het doen vóórkomen, dat wij het tegenovergestelde nastreven. Wij zullen onze kennis, wetenschap en technieken zo subtiel inzetten dat ze nooit in de gaten krijgen wat er aan de hand is.

Ze zullen overspoeld worden door gif, overal waar ze gaan of staan. Bij de geboorte van hun kinderen zullen wij ze injecteren met gif, gevuld met metalen dat hun hersenen zal aantasten in de overtuiging dat het goed voor hen is. Wij zullen vroeg beginnen, als de hersenen nog jong zijn.’

Heb je een ánder verhaal bij al deze WETENSCHAPPELIJK WAARGENOMEN fenomenen, dan horen of lezen we dat graag! (Hieronder het artikel heb je voldoende ruimte om te reageren!)

Laten we tot slot dit drama een gezicht geven! Katie Green, aangenaam..
Als tiener was Katie Green, uit Upton-upon-Severn in het district Worcestershire, een academische hoogvlieger. Daarnaast speelde ze cricket voor haar county en zat in de selectie van de Engelse jonge vrouwen-rugbyploeg. Maar toen, dat was op 15-jarige leeftijd, werd ze ingeënt tegen HPV, in het kader van het nationale programma om het niveau van baarmoederhalskanker te verlagen.

Vijf jaar later is het effect duidelijk. Ze kan nauwelijks een paar stappen meer lopen en is aangewezen op een invaliditeitsuitkering. Het blijkt dat ze werk of studie onmogelijk vindt om vol te houden. Na de eerste dosis HPV-vaccin, had Katie Green, een gezwollen arm en voelde zich suf.

Kort na de tweede was ze ernstig onwel. Haar moeder Carol, een lerares, zei: ‘De volgende ochtend was Katie ongewoon laat. Toen ik haar wakker maakte, leek ze er niet mee te zitten. Ze had het bed nat gemaakt. Ik dacht dat de stoot haar weer suf had gemaakt. Nu vraag ik me af of ze ’s nachts een beroerte heeft gehad.’  De huisarts van de familie zei dat hij een ‘sterk gevoel’ had dat het vaccin ernstig heeft bijgedragen aan haar ziekte, zoniet de aandoening heeft veroorzaakt; een mening die haar ouders delen.

Maar andere artsen hebben haar bestempeld als een post-viraal syndroom. ‘The Association of HPV Vaccine Injured Daughters’ zei deze mening voor velen klip en klaar is. De woordvoerder van deze verenigng voegde toe, dat veel artsen volledig niet op de hoogte zijn van de twee symptomen, die veel families wel toeschrijven aan de vaccinatie. Hetgeen betekent dat veel van de links met vaccinschade wordt gemist door artsen.

 

4 gedachten over “HPV-vaccineffect op z’n zachts gezegd: ‘DUBIEUS’..!

 1. Ons immuunsysteem en ons bewustzijn wordt op alle manieren aangevallen en voorgelogen zijn we met zo goed als alles. Angstaanjagend wat er in de vaccinaties zit en wat de effecten kunnen zijn.
  A Shot in the Dark – (2020 Documentary) https://www.youtube.com/watch?v=B2N35yVQcSk&t=993s
  En over bewustzijn gesproken van wie je bent, waar je leeft en in wat voor wereld je werkelijk leeft. luister naar deze vrouw van 102 wat haar verteld werd toen ze lang geleden op school zat.
  I was taught the earth is flat! https://www.youtube.com/watch?v=2K87w1B019s
  The Jesuit’s Global Conspiracy – Explained https://www.youtube.com/watch?v=5GFMpVYiDuQ&t=146s
  Het een heeft wel degelijk met het ander wel te maken moge dat duidelijk zijn waarom vaccinaties bizar zijn met alle gevlogen van dien. Ze zijn alles behalve in het voordeel van de mensheid ..

  Only The Truth will set you free & Truth Does Not Fear Investigation (2017 Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=7nFwPDZF_Z8&t=2181s
  Goed artikel Guido en nog dank aan Don Quichotte, hoop dat Guido er snel zelf een artikel gaat schrijven over de grootste deceptie van de mensheid, waarvan het het onderwerp uiteraard zwaar gecensureerd wordt wat logisch is gezien de titel en de realiteit in wat voor wereld we leven .. Dit gaat u allen aan die het H eart op de juiste plaats heeft..

  https://tinyurl.com/raspgaq

 2. Het zal me echt een worst wezen of de Aarde platrond, staafvormig, driehoekig of bol is!
  Ik weet dat we massief voorgelogen worden en dat we de facto in een staat van oorlog leven.
  Ook het slappe verhaal dat ‘we’ op de maan geweest zijn. Wat mij betreft ook onzin.
  Maar dat veranderd niets aan de shit waar we inzitten waar we uit moeten en dan ga ik ook niet mensen veroordelen die niet 1-2-3 met mijn ideeën meewillen!
  Ikzelf ben de mening toegedaan dat objecten niet door de Aarde worden aangetrokken maar naar de Aarde gedrukt. Effect blijft hetzelfde maar ik knijp er niemand voor af als ze er niet aan willen. De tijd die komt is al zwaar genoeg en laten we alstublieft mekaar bijstaan i.p.v. in de verdeel en heers troep te trappen.

 3. Rob, je begrijpt het niet of wil het niet begrijpen. Het geeft aan in wat voor wereld we leven en als de mensen dit in de gaten krijgen dat de wereldleiders dit weten en ons bewust manipuleren naar de NWO.. Als de massa dit weet dan is het over met de controle en leugens en dan kunnen we alles in overvloed hebben op deze aarde waar hij voor gecreëerd is . Weet zeker dat jij een van de weinige bent die de laatste strohalm aanhaalt dat het niet uitmaakt in wat voor vorm de aarde heeft.
  Als je die mening hebt dan hoor je niet op een forum thuis wat de echte waarheid aantoont van hoe de wereld echt in elkaar zit. Het maakt niet uit dat we massaal voorgelogen zijn en worden op alle vlakken, dit is wat je zegt. Je begrijpt dan ook niet waarom het de grootste deceptie genoemd wordt. Arme mensen die denken dat vaccinaties hen en hun kinderen goed doen en al het ander waar ze geen idee van hebben want ze vertrouwen gewoon. Het maakt niet uit, het maakt alles uit en daar hoef je geen goed verstaander voor te zijn om dit te begrijpen, alleen het je laten doordringen is het allermoeilijkste om te begrijpen hoe groot deze deceptie is.
  Heb je het echt nog niet begrepen waarom ze het de grootste deceptie van de mensheid noemen ?!
  Met de techniek van tegenwoordig gemakkelijk te bewijzen, en is al bewezen.
  Bekijk de video’s nog maar eens die ik geplaatst had, ik hoop dat je het gaat begrijpen..

  “It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”
  ― Mark Twain

  ITS FLAT EN STATIONARY .
  Daarvoor bedankt voor je reactie, het geeft alleen aan hoe jij denkt..

 4. De fabel van Vaccinaties: https://www.youtube.com/watch?v=DounkAAkvZc

  Nog meer goede informatie van de misleiding die zogenaamd in het voordeel van de gezondheid van de mens zou moeten zijn.
  Bewijs dat de wereld Evil is met als doel voor de mensheid, luister en huiver ..

  Rosa Koire. UN Agenda 2030 exposed https://www.youtube.com/watch?v=3PrY7nFbwAY

  Truth in plane sight de UN vlag de Flat Earth map als hun logo die onderverdeeld is in 33 vakken…

  FLAT EARTH model matches the UN Flag exactly
  https://www.youtube.com/watch?v=fSRABeRy4tU

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.