Advertentie

Mona Keizer: “5G ook voor ‘crowd control'”…??


 

x

x

Mona Keizer: “5G ook voor crowd control“…??

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Mona Keijzer liet zich aardig in de kaart kijken donderdag 6 februari jl. De regeringsplannen met 5G werden duidelijk gemaakt aan al die ontwetende Tweede Kamerleden.. Die allemaal -op een enkele uitzondering ná- natuurlijk zich nog niet écht hebben verdiept in dit technologische hoogstandje dat van mensen dingen maakt.  Eén van de 5G-toepassingen die ze daarbij plotseling noemde is crowd control.. Jawel, de regering laat dus weten, dat via het 5G-netwerk, het wapen van het in toom houden van menigten, een ‘fijne optie’ is, die benut kan gaan worden..!

Je vraag je toch af, wat voor groter ‘plannetje’ hierachter zit nietwaar? Want ken jij deze optie van crowd control’ binnen de 5G-toepassingsmogelijkheden? Laten we er even induiken. Allereerst is duidelijk dat de 5G-antennes steeds dichterbij woonhuizen worden geplaatst. Het is onduidelijk wie er achter de schermen aan de touwtjes trekken rondom de uitrol van de hard- en software van deze techniek.

De strijd tussen de VS/NAVO en China, maakt meer dan duidelijk dat de uitrol van 5G een belangrijk militair component heeft. En inderdaad is ‘crowd control’ via ‘beamforming’ daarvan een gevaarlijke techniek, gewoon dus een potentieel en krachtig wapen. Zolang niet gegarandeerd is dat hier geen misbruik van kan worden gemaakt is de uitrol hiervan zeer onwenselijk. Maar Mona Keizer ziet het dus wel zitten voor de Nederlandse situatie..

Beamforming??
Met Beamforming wordt bedoeld, het gericht kunnen richten van bundels straling op specifieke gebieden. Tot dusver wordt bij de communicatie tussen mobiele telefoon en antenne een groot gebied vervuld van straling. Door de breedte van de bundel, zorgt dit feitelijk veel onnodige straling. Maar met nieuwe antennes kan de straling beperkt worden tot alleen het gebied rondom de beller. Dit is zakelijk efficiënter en beter voor het leefmilieu.

Daarbij werd met het 4G-netwerk al gebruik gemaakt van het MIMO-systeem (Massive Input, Massive Output). Met 5G wordt dit ‘Massive’ MIMO, omdat het aantal connecties sterk wordt vergroot, nodig om het groeiende dataverkeer te verwerken. Deze MIMO wordt momenteel in Nederland getest, en dat kan ook op het netwerk van 4G. Want het gebruik van deze techniek kan los van 5G worden uitgerold. Door de toename van het aantal connecties kunnen allerlei apparaten van het Internet of Things (IoT) aangesloten worden. Massive MIMO maakt het smartgrid mogelijk.

The Internet of Things..

De grote hoeveelheid simultane datastromen zorgen voor veel interferentie (elkaar verstorende frequenties of elektro-magnetische golven) en daarom wordt tegelijk met massive MIMO ook Beamforming geïntroduceerd, waarmee het probleem van interferentie opgelost wordt. Alleen is de techniek van beamforming afkomstig uit de militaire industrie, waar het wordt aangeduid als ‘Active Denial system’. Bundels straling worden daar ingezet om individuën of groepen mensen te controleren.

Met een bundel straling kan een groep mensen bijvoorbeeld een pijnimpuls gegeven worden, die hen kan doen ‘bevriezen’ of laat wegrennen. Regelrechte gedragsbeïnvloeding dus, waarbij d.m.v. ‘beamforming’ bundels straling gericht kunnen worden op specifieke gebruikers, daarbij gebruik makend van de speciale antennes, de zg. phased array antennes. Hierdoor wordt straling beter gericht, is er minder interferentie en is er minder last voor anderen in de omgeving. Dat lijkt mooi, maar is het niet. De techniek is gebaseerd op militaire patenten.

Het ‘active denial system’ is ontwikkeld door binnen het militair industrieel complex. Een samenwerkingsverband tussen de technologische industrie en de politieke machthebbers in het Pentagon. Met 5G is dus kort gezegd populatie- en mindcontrol van individuen en groepen mogelijk geworden. Het volgende filmpje,gemaakt door de telecom/defensie-industrie, laat zien hoe dit werkt. Daarbij dient ook nog te worden begrepen, dat niet alle zendmasten gebruik zullen maken van deze ‘beamforming’. Veel masten zullen gewoon op de ouderwetse manier in de rondte blijven stralen.

Maar wellicht is het van belang ook even terug te kijken, zoals in een rapport van Justitie uit 2008, dat te vinden is onder ‘Justitiële verkenningen’, specifiek onder jaargang 34 n1, 2008, o.a. blz.8:

‘Technologieën die gericht zijn op het beïnvloeden van gedrag en handhaven van de veiligheid. Voorbeelden hiervan zijn het op afstand blokkeren van rijdende auto’s, of het transcraniaal magnetisch stimuleren van bepaalde hersengebieden. “wij verwachten dat de volgende toepassingen op het gebied van monitoren en ingrijpen als technische werkelijkheid haalbaar zullen zijn in 2022 (de toelichting korte termijn geeft aan dat we dit al eerder, binnen 5 jaar verwachten)’. “

Kijk zelf naar de verklaring van Mona Keizer, inzake de bouw van het 5G-netwerk. Dat zóóveel voordelen biedt, en..  ‘heus niet allemaal voor de fun’...! Nee, we begrijpen dat mw. Keizer indirect meldt, dat deze crowd-control-wapens voor de overheid als een noodzakelijk verhaal worden gezien..! (kijk op 1:40) Mona Keizer vertelt waarom deze 5G nodig is en dat zij de frequentie-banden aan het veilen is. De groei van data-communicatie als noodzakelijke factor achter deze uitrol van 5G.

Er is reden tot ongerustheid over 5G.
De vijfde generatie van het mobiele netwerk wordt gepresenteerd als een supersnel en ideaal alternatief voor 4G. Door 5G & het Internet of Things (IoT) wordt alles met elkaar verbonden. Dat klinkt handig, maar is al die draadloze straling veilig? 268 wetenschappers & artsen zeggen van niet. Zij roepen op om 5G te stoppen (HIER)!

Mocht je je willen informeren over deze militaire toepassing van het 5G-netwerk, dan kun je verder kijken op deze bronnen: (met dank aan de website 5G-isnietoke.nl HIER)

5 gedachten over “Mona Keizer: “5G ook voor ‘crowd control'”…??

 1. Bij het verhaal over beamforming moest ik gelijk denken aan HAARP en of dit ook zo’n phased antenna array is. Ook welke rol HAARP zou kunnen spelen in de uitrol van 5G en haar verschillende toepassingen. In de volgende twee filmpjes worden de locaties van verschillende HAARP-antennevelden getoond.

  https://www.youtube.com/watch?v=nZ9okSpfcaM (deel 1)

  https://www.youtube.com/watch?v=XkT_a7sXGpc (deel 2)

  Hieruit blijkt dat op alle continenten HAARP antennevelden aanwezig zijn. Het probleem is dat deze technologische ontwikkelingen veel sneller gaan dan wij kunnen bijhouden. Vooral ook doordat de meeste van die ontwikkelingen in het geheim worden voortgezet. Hierdoor blijven wij achter de feiten aanhobbelen. Het belangrijkste is dus hoe wij onszelf ieder voor zich en gezamenlijk kunnen beschermen tegen deze leven vernietigende technologische zooi, zonder een aluhoedje op te zetten of onszelf op te sluiten in een kooi van Farraday.

 2. Ik wist niet dat er inmiddels zoveel van die rot antenne’s staan overal ter wereld, behalve in Afrika. Opvallend dat het politieke verschil tussen landen dus alleen maar een uiterlijk verschijnsel is om het militair industrieel complex te voorzien van een brandhaard naar believen. De eerste antenne’s stonden in Gakona, Alaska en is zover ik kan zien een derivaat van de ideeën van N.Tesla wat nu gebruikt wordt als wapen door de lieve schatten in….ja hoor, Amerika. Betekend dat dit soort toepassingen bestaan in een bestuurslaag wat grensoverschrijdend is.
  En wat ik een eco-fascist nooit aan z’n gehersenspoelde kop krijg is, de aanwezigheid van HAARP wel eens kan veroorzaken dat daardoor luchtstromingen zo gemanipuleerd worden dat er sprake is van,’klimaatverandering’. We wisten al dat CO2 een drol-argument is voor de gem. jan doedel om in te geloven. Even wat anders, ik vernam laatst dat de goedkope vluchten die aangeboden worden door o.a. Rian Air alles te maken hebben met de rotzooi die mengen met de brandstof en daar fors voor betaald krijgen!
  Ook aardbevingen kunnen met haarp gemanipuleerd worden, Fukushima?!

 3. Ik ken niets van deze materie , maar voeg toch enkele bronnen toe uit mijn documentatie :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/sean-from-sgtreport-5g-is-a-sterilization-and-eugenics-program/
  met citaat :
  “May 8, 2018
  “It is now overwhelmingly obvious that the 5G rollout is a Biometric weapons system and a mass sterilization and eugenics program.” Here’s why…”(=einde citaat).
  Nog een bron over de achtergronden :
  https://www.opdeepstate.com/2019/08/10/5g-is-an-israeli-creation-of-mass-mind-control-and-more/
  (documenten te downloaden) met ondertitel :
  “Key bedrijven die betrokken zijn Alle herleidbaar naar Israël”
  In deze link is er ook het Naval Medical Research Institute Report over de gevaren van EMF.
  Het belangrijkste bewijs van het gevaar van EMF is de imo de volgende bron :
  http://www.daretoreadit.com/66126/ultra-rich-building-secret-cities-to-escape-cellphone-5g-radiation

 4. Wat er moet gebeuren weet ik niet maar ik weet wel dat de huidige coalitie in Nederland hun doelstellingen proberen te bereiken door niet de waarheid te vertellen en belangrijke zaken achterwege te laten waardoor de controle over de coalitie onmogelijk gemaakt is en anders hebben ze altijd nog wel ergens een zwarte stift.
  Sommige bestuurders hebben 75 jaar “vrijheid” aangedragen om toch met CETA in te stemmen want Canada heeft voor onze vrijheid gevochten en zij zouden onze vrienden zijn.
  Hoe ik dan naar Duitsland mag kijken is natuurlijk een ander verhaal want Hitler wilde wereldheerschappij waarbij Duitsland de dienst zou uitmaken en dat zou voorkomen zijn,maar is dat ook zo?
  Wanneer ik Duitsland nu bekijk is het toch één van de landen die de dienst uitmaakt in Europa.
  Doe daar 5G bij om mensen onder controle te houden en tel daarbij gemoderniseerde methoden die de Duitsers ook toen al gebruikten op en dan weet ik nog niet zo zeker of wij wel bevrijd zijn.Wanneer wij nu de Canadezen als vriend moeten zien naar aanleiding van toen hoe moeten we dan de relatie tussen Duitsland met Frankrijk en Engeland zien? We leven nu in een heel andere tijd dan toen en Canadezen hebben voor onze vrijheid gevochten vaak met de dood als gevolg en daarvoor niets anders dan nederigheid en dankbaarheid maar tijden en regeringen veranderen en dan mogen ze toen niet gebruiken om nu zaken voor elkaar te krijgen.
  Wanneer 5G tien keer meer straling afgeeft dan bv alles onder 5G in een tijd dat er steeds meer mensen met kanker geconfronteerd worden dan mag die zooi niet doorgedrukt worden want tel simpel de straling van 5G met straling die er al is van andere apparatuur bij elkaar op en vraag u dan af of we niet door de EU gestelde grenzen heen gaan van wat veilig is.Wanneer CETA erdoor komt dan kan zomaar met chloor bewerkt vlees of met hormonen bewerkte producten naar hier komen en zelfs landbouwproducten die met in Europa verboden pesticiden zijn bespoten wat zeer schadelijk kan zijn voor ieders gezondheid.
  Onze gezondheid lijkt geen prioriteit nummer 1 te zijn ondanks dat ze wel zeggen dat veel veilig is maar zelden of nooit wordt dat onderbouwd door de overheden met onafhankelijk wetenschappelijk bewijs en ook lijkt men met het niet zo nauw te nemen met cijfers die gebruikt worden want vanmiddag hoorde ik op de politieke zender dat beleid voor Lelystad Airport gebaseerd kan zijn op cijfers die niet kloppen en datums waarmee geknoeid is zoals men dat ook vermoed met de cijfers ivm het zogenaamde stikstof probleem waar de boeren om gevraagd hebben en waar ook moeilijk over gedaan lijkt te worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.