Advertentie

Is Joost Niemöller een ‘persona non grata’..?


mh17-coverup

x

x

Is Joost Niemöller ‘persona non grata’ geworden..?

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Tilasmi Frigge is organisator van De Ommekeer, een platform voor ‘onafhankelijke media’ dat een alternatief wil vormen voor de reguliere pers. Frigge had in een café in Amsterdam Noord, een lang gesprek met journalist/auteur Joost Niemöller over de werking van de media. Over hoe het bijvoorbeeld kan dat bepaalde meningen en ook onderwerpen telkens op de agenda komen, terwijl andere worden weggedrukt in de marge?

Daarbij komen een aantal zaken terug die mij interesseren. De EU, de nature nurture discussie, MH17, de gevolgen van de immigratie. Maar ook de dictatuur van de geldcreatie, het bankwezen en de aanslagen van 11 september 2001/9-11. Onderwerpen waarover in de media consensus lijkt te bestaan. En wie van deze consensus afwijkt hoort er niet meer bij. Sterker nog: mensen-journalisten die zich aan de consensus onderwerpen, worden omarmt en krijgen alle tijd hun verhaal te doen.. Frigge vraagt op een gegeven moment, of Joost Niemöller daardoor bijvoorbeeld een Persona non grata is geworden, een journalist die uit ‘de gratie’ is.

Een boeiend en indringend gesprek over de werking van de media, over hoe alles entertainment lijkt te moeten worden, en dus ook over de lethargie onder de bevolking. Maar ook over het algehele gevoel van machteloosheid, het verdwijnen van samenhang en democratie in de wereld. En over wat daaraan gedaan zou moeten worden. Als er al iets aan gedaan kan worden…

MH17, de doofpot
Zoals je weet is Joost Niemöller de eerste auteur in de wereld die een boek schreef over de MH17-doofpot. Een interview met Joost Niemöller over de pers, de media en de opgeblazen reacties over ‘complottheorieën’.. Zit er een bepaald mechanisme achter de media die bepaalt wat wij zouden moeten vinden..? En natuurlijk over wat er allemaal gebeurd met het MH17 verhaal? Kortom: de moeite van het bekijken waar(d)..!

x

74 gedachten over “Is Joost Niemöller een ‘persona non grata’..?

 1. Joost heeft met zijn voorkennis gelijk, waar ik ook over val is de kortzichtigheid, waar zijn collega’s over vallen.
  En plaatsen het zodanig in de kontekst,dat hij erop als zijnde racistisch aangesproken wordt.
  Journalisten moeten de spreekbuis van het volk van de democratie zijn en niet van de politiek, waarvan ik onderhand ook de indruk krijg.
  Vind je het vreemd waarom er over complottheorie gesproken wordt?
  Dit veroorzaakt zo’n verwarring, dat mensen ook de berichten van de andere zeiden willen horen? En niet alleen van de ‘eigen’ zijde alleen?
  Wij zestigers geloven zomaar maar niet wat op ons brood gesmeerd wordt!
  Dat een groot deel van de burgers zoet gehouden worden met hun ‘sport’en ‘feestjes’ vind ik vaak als ‘brood en spelen’.

  1. Nee dat vind ik niet, een spreekbuis van het volk, een soort Goebels !
   Een journalist behoord aan de vrije objectieve nieuwsgaring te doen, de waarheid zoeken, en die dan publiseren, vergeet het maar geen droog brood op de plank, dus schrijven wat de redacteuren willen, en dan leven zo als al die andere corrupte dienaren van de samenleving.

 2. Niets “nieuws” onder zon. Van vele duizenden en duizenden jaren heer zijn “overleveringen” beschikbaar, in de vorm van kronieken, deels historische verslagen in de vorm van filosofie, religie en vele andere praktische legenden mythen etc., die wij nu afdoen als “bij” geloof en primitief en nog veel meer (zie demonisering islam, zonder de andere facetten van deze stroming te belichten).

  Het probleem m.i. ligt daarin dat wij als collectief in het zgnd. “westen” ons superieur wanen, gesteund door een totaal kreupel idee, ‘wetenschap” genaamd. We “weten” bijna alles en dat laatste stukje “niet weten” is binnenkort ook bekend, Gevaarlijk arrogant voor individu en collectief, waarom??, omdat de “wetenschap” niets anders dan geavanceerd speelgoed heeft voortgebracht (technologie en derivaten daarvan) niets
  meer, niet minder en ook niets mis mee. Een kind van zeg 4 een speeltje in handen te geven waarmee de gehele wereld in vlammen op “kan” gaan
  is niet wijs, toch!!

  Wij, als collectief doen bovenstaande al duizenden jaren, keer op keer. Elke keer weer regeren en beheersen de meest idiote, domme, m.a.w. het laagste van het laagste, met de consensus van de onderdanen de algemene zaken. Alle bewegingen in welke vorm dan ook, komen van onderaf,
  in de schijnbare tegenstelling van positief en negatief (het een kan niet zonder de ander). Vaak ingezet door een enkeling en/of kleine groepen van “mensen” Feodaal, monarchie, republiek, stadstaat, democratie, kerk, kapitalisme, socialisme etc etc. werkt heden niet meer en zal ook niet meer werken, dus ook conspiracy niet.

  “Onze” tunnelvisie op bijna elk aspect des levens nekt ons, bijna letterlijk. Velen zijn ons voorgegaan en velen zullen volgen. De “oplossing” van “onze” zelf gecreëerde “problemen” ligt, “letterlijk” voor onze neus. de ervaring, kennis, implementatie is reeds vele en vele duizenden jaren oud en deels toegepast (onze zgnd. onbekende historie). Een relatief recent boekje van Wilhelm Reich (geloof 60 of 70 jaar geleden geschreven) genaamd “luister kleine man” (listen little man), is in deze interessant te lezen. Deze auteur (wetenschapper) is onder onduidelijk
  omstandigheden gestorven in een Amerikaanse gevangenis.

  1. Cozmic, bedankt was het alweer vergeten, stom, dit is echt heel interessant,
   vooral in deze tijd van enorme stralings bronnen.
   Als je een paar mijl de zee op bent, wordt het mooi stil, maar het stralings dwangbuis valt ook van je af.

  2. Cyberidiot,

   Bedankt, iets om over te denken, en sommige ge gevens beetje denigrerend, het is niet altijd slecht bedoeld door het intellect, maar vervormd door het corrupte uivoerende gedeelte van de mensheid.

  3. Cyberidiot,
   Waar moeten we de waarheid dan wel vinden? Ik ben velen dankbaar voor hun visies op het hoe het zou moeten zijn. Desalniettemin ben ik er geen fuck mee opgeschoten… En ik heb er persoonlijk al een lange zoektocht opzitten, en heb het idee daarmee nog steeds geen ene steek verder ben helaas.
   Dus al die ideeen slaan ook nergens op. De waarheid is crepy… De waarheid is hoe men de waarheid wil zien.
   En Reich is in dat opzicht een iemand die ergens een waarheid vond, die waarschijnlijk op een compleet ander niveau dacht te vinden, net als velen met al hun ideeen en oplossingen voor de mensheid.
   Zovelen voorbij zien trekken in mijn meer dan 50 jarig bestaan… Maar echte oplossingen ho maar.
   Voorlopig is voor mij het enige wat telt, een wederzijdse herkenning, en een wederzijdse liefde… De rest is bullshit.
   Met andere woorden, geloof je in Reich en organite, dat zal een tijdje helpen, placebo…, en dan komt het punt weer waarop het niet werkt. Omdat geloof in een ander nooit werkt… Het enige wat werkt is waar je zelf in gelooft wat jezelf betreft. En dat is de basis.

  4. Reich alleen op orgonite te ´reduceren´ lijkt me niet gepast…
   Wie wil weten wat Reich verder nog deed en vooral dacht, kan ik deze docu adviseren http://www.youtube.com/watch?v=DHyeS94J7EA

   In die zin Anna, laat Reich met zijn ´listen, little man´ precies zien, dat je in jezelf als leider moet geloven. Hij geeft eigenlijk af over de vele kleine mannen, maar vooral naar de kleine grote mannen, die voor de echte grote mannen, gevaarlijk kunnen wezen, omdat ze steeds leiders zoeken, en niet op hun eigen kracht vertrouwen…

   Cyperidiot, zegt…”(zie demonisering islam, zonder de andere facetten van deze stroming te belichten).”
   Dat is het juist. Men gaat dingen achterwege houden, en zo halve waarheden verkondigen. De kleine man, gelooft het allemaal…

  5. Van deze discussie kunnen jullie allemaal iets leren, ik niet natuurlijk sta hier ver boven, klinkt hautain, maar er zijn natuurlijk natuurlijke begiftigde die dit allemaal al lang weten, waarom om dat ze deze weg al zo vaak hebben afgelegd, en Reich was één van ons, de wachters !

  6. Monika, ik heb het boekje Luister, kleine man (nog) niet gelezen.
   Staat nog steeds op mijn to read list 😉
   Omdat waarheid erg belangrijk is, nu even een andere Reich.
   Zag vanochtend nieuw artikel op DonQuijotte met daar de documentaire Hellstorm, the rape of Germany.
   “Een doku gisteren uitgebracht over de echte oorlogsmisdaden. Over de echte holocaust waarin miljoenen gewone Duitse burgers, mannen vrouwen en kinderen, koelbloedig en bewust zijn verkracht, mishandeld en vermoord door de zionistische Engelse, Amerikaanse en Russische oorlogsmisdadigers. Karma is a bitch en Engeland en Amerika staan op dit moment aan de vooravond van hun ondergang. Rusland viel al in 1989.”
   http://donquijotte.wordpress.com/2015/05/03/hellstorm-the-rape-of-germany-full-documentary/
   Link naar de speciale site http://www.hellstormdocumentary.com/

  7. Mooi Monica, de wereld gaat ten onder aan mensen die hun macht uit handen geven. Aan hen die erom vragen.. Nota bene..! Beloven te beschermen en JUIST misbruiken en onderdrukken.. Je eigen kracht, als wapen tégen jezelf gebruiken..! De onderdrukker als lachende 3e (!) toekijkend..!
   En misschien bedoelt Anna het dus preciés andersom.. Als je er niet in gelooft, blokkeer je het.. Velen zijn daartoe wel in staat. Niet-geloven-dus.. Andersom gezegd, ALLES werkt op eigen wijze karakteristiek, in ’the flow’, totdat.. Never mind, het werkt voor jou ws. toch niet..! 😉

  8. Gevoels-matig klopt er iets niet, wat er nu gaande is, daar steekt wel iets anders achter, de constante toch wel arme Duitsers, ja zeker het gaat ook niet om het volk, tussen het ééne volk en het andere zit echt niet zoveel verschil, het gaat om de begane misdaden door mensen bedreven, in opdracht van.
   Maar waarom wordt er niet beter en harder opgetreden tegen Neonazies, die overal uit de grond rijzen en hun kwaad doen, Odessa !
   Je kunt het nu niet zo gaan stellen dat ieder één oorlog heeft gevoerd, en misdaden heeft begaan tegen de mensheid, behalve de Duitsers.
   Wij weten gelukkig hoe en waarom het moest gebeuren, maar helaas trekken daar niet echt een les uit, we staan vlak voor WWIII, en blijven ons afwenden, en de andere kant op kijken.
   Er wordt wel degelijk een spel gespeeld door de media, de mensen die geleden hebben in de oorlog, zijn en waren aleen de joden, om kots misselijk van te worden, de Engelsen, de Amerikanen en de Russen zijn nu de oorlogs misdadigers, maar goed dit was te verwachten, EU, NATO, Europees leger, onder bevel van ?, de NWO !, en de Duitsers zijn dan op nieuw de lul.

  9. Monika, en over de Islam, waarom belicht jij of Cyberidiot niet eens die facetten van deze stroming, zo als jullie dat noemen.
   Het is geen stroming maar een dogmatische religie gebruikt om te veroveren en te onderdrukken, zo als het nu te keer gaat, is niet anders als van af het begin bij zijn ontstaan, met vreselijke genocides van volkeren en culturen.
   Deze pseudo religie, is een zwart gat van de mensheid, millioenen mensen zijn daar in verdwenen, en het gaat dagelijks door, lees maar zelf hun historie, waanzinnige psychopaten gedreven door bloedlust, dit zijn dan een paar van die facetten.

  10. Jenne, ik deel je mening dat er iets niet klopt. Bij mij zit dat in de rol van Hitler. Genoeg gelezen en bekeken, maar waarom kon die man zo goed overweg met ons Koninklijk Huis en waarom werd hij naar Argentinie gedeporteerd… Het lijkt meer op controlled demolition…
   Voorlopig zie ik het zo: Hitler is aangesteld om de ingebeelde Zionistische Zieligheid van 6 miljoen doden alsnog concreet gestalte te geven. Het grootste verraad aan Duitsland…

  11. Anna, Hitler is nooit ontkomen, gewoon zelfmoord, en verbrand door een paar handlangers, sinds het internet bestaat zijn de mensen met te veel vrije tijd, aan het piekeren geslagen, en dan komen de hypothèsis, de halve waar heden de aannames, en na een tijds periode gaat dit of deze aanname zijn eigen leven leiden/lijden.
   De ziele psychopatische nazi aanhangers beschikken over geld en handlangers,
   trouwens ze zijn nooit echt weg geweest, alte kamaraden, heb ik na de oorlog kunnen constateren, oud Nedederlandse SS en SA ers, hadden al heel snel goede banen, en rolden het balletje naar elkaar toe, net als de Joden, en andere minderheden, en wij stonden er bij en keken er na.

  12. Jenne weet je het zeker, tijd om je eerste joeh toep eens serieus te gaan bekijken;

   quote: ‘zelfmoord gewoon een verhaaltje, verspreid zonder enige forensisch bewijs’, waar kennen we dat van…. minuutje 7

   Hitlers Escape to Argentina – FULL VERSION
   http://www.youtube.com/watch?v=L4QDroQlLR4

  13. Cozmic 2.13 hoe bedoel je een zelf moord of een aanslag, Monte Pyton toen woonden wij nog in Wales, er bestaat geen betere humor als de Engelse, noem ze maar op ?

  14. Hyper Alert, nee heb ik geen enkel bewijs hier voor, maar mijn intuïtie, en mijn denken en weten, zeggen mij dat het niet aannemelijk is.
   Maar ?.
   Het past wel heel erg in de Nazi mythiek, en ook in de NWO politiek, het serpent komt weer tot leven, niet goed genoeg verdelgt !

  15. Jenne, waarom zou er iets niet kloppen. Ben je zo bang voor het andere stukje waarheid. Wie na het kijken van deze docu en het interview met de historicus en schrijver, die ook over Lincoln, over de burgeroorlog in de VS, over de indianen oorlogen boeken schreef en nu, om generaties erna te helpen geen haat en leugens over een volk te spuien, die ´nooit meer´ zegt, die het over een ´spiritual massacre´ heeft, nee Jenne het is niet gepast je ´mening´over iets wat je helemaal niet wist, dat het gebeurde. Omdat we zo verblind zijn gemaakt, om nog iets anders te kunnen aanvaarden.
   Het is weer vrij actueel….de bevrijdingsdag. Maar ze hebben niets geleerd. Je ´haat´ en af en toe een aaitje naar Duitsers toe, is in mijn ogen niet terecht.
   Het gaat om bewustwording, en dat helpt om de informatie die in het veld zit en andere draai te laten geven. Dan is er minder haat, geweld, oorlog, onrechtvaardigheid etc. In Duitsland moet je de bak in als je iets over het verleden wilt vragen. Mooi zo een bezetter in je eigen land. Jarenlang verdraaiing en mindcontrol.
   Onredelijk is ook dat je aangeeft dat het neo nazis zouden zijn, die geld krijgen om dat te doen….eigenlijk een beetje triest, vind je niet. Een dooddoener. Ik ben zo ontroerd, dat er mensen bestaan die voor de waarheid gaan, en soldaten uit Engeland en Amerika, die wel nog een hart hadden, en er nu over vertellen!! Daar heb ik respect voor. Voor een beter wereldbewustzijn.
   En ook als je bedenkt dat we al sinds 70 jaar alleen hollywood producties zien, net als zo een misselijkmakende puur op geweld en haat gebaseerde film als ´inglourious Basterds´ b.v. een van duizenden, zegt al genoeg.
   Hitler is 1938 op het frontpage van The Times magazine als ´man of the year´ te zien……raar hoe het kan lopen.

  16. “Here, here in this world
   Where do we go? Where can we turn?
   When we need some love
   It seems that love just can’t be found
   Where, where do we stand?
   When love’s supply don’t meet love’s demand

   We got enough stars to light the sky at night
   Enough sun to make to make the whole world bright
   We got more than enough
   But there’s one thing there’s just not enough of

   Not enough love and understanding
   We could use some love to ease these troubled times
   Not enough love and understanding
   Why, oh why?

   Spend all of our time
   Building buildings up to the sky
   Reaching everywhere
   But where we need to reach the most
   Hearts never can win
   Oh, in this race, this race that we’re in

   We’ve got enough cars to drive around the world
   Enough planes to take us anywhere
   We got more than enough
   But there’s one thing there’s just not enough of

   Not enough love and understanding
   We could use some love to ease these troubled times
   Not enough love and understanding
   Why, oh why?

   Not enough love and understanding
   We could use some love to ease these troubled times
   Not enough love and understanding
   Why, oh why?

   We need some understandin’
   We need a little more love
   Some love and understandin’

   Enough stars to light the sky at night
   Enough sun to make the whole world bright
   Enough hearts to find some love inside
   We got more than enough
   But there’s one thing there’s just not enough of

   Not enough love and understanding
   We could use some love to ease these troubled times
   Not enough love and understanding
   Why, oh why?”

   Cher

  17. Wat als Hitler en de geallieerden door de elite zionisten en aanhang beiden zijn gebruikt om de doeleinden van de elite te verwezenlijken?
   Ze hebben eerst Hitler door hem de middelen te geven om Duitsland uit het slob te halen en tevens een grote legermacht op te bouwen geholpen met het oogmerk om hem vervolgens te gebruiken om Rusland en alle bijbehorende rijkdommen in hun bezit te krijgen.
   Toen na de slag om Stalingrad het keerpunt kwam en de elite zagen dat de Russen wel eens heel Europa konden veroveren waardoor zij vaste voet in Europa zouden verliezen hebben ze de invasie bedacht om voor hen nog te redden wat er nog te redden was.

  18. Monika, jij weet alles !, en ik heb mijn twijfels over vele zaken, ik heb mijn gevoelens, en daar leef en luister ik naar, ik bezie het van de lauter menselijke kant, en van wat ik zelf heb onder vonden, en van anderen gehoord heb, die in deze tijden leefden.
   Het internet zit vol specialisten, de één weet het nog beter als de ander !
   En jij hebt soms iets giftigs in je pennetje zitten, ik weet en voel wat ik denk te moeten voelen en denken.
   Geef eens een persoonlijke ervaring, van wat jij hebt meegemaakt !

  19. zoals ik het zie zijn zowel de Duitsers als de geallieerden misbruikt .
   De Duitsers worden weggezet als de slechten en de geallieerden als de goeden en elke europeaan die in bezet gebied leefde zal het in de geschiedenisboekjes geschreven verhaal geloven dat de geallieerden hen kwamen bevrijden (wat ook de soldaten op het slagveld geloofden)
   terwijl ze alleen maar de belangen van de elite moesten redden.
   Dit is niet ongeloofwaardig omdat de meesten op deze site er toch wel van overtuigd zijn dat ze om een mensenleven niets geven.

  20. Anna11.
   Wijlen prins Bernhard was in dienst van Adolf nu willen ze ons doen geloven dat Bernhard uit het Duitse leger is gegaan en voor de geallieerden is gaan werken en de leiding over de binnenlandse strijdkrachten had.
   Ik denk dat Bernhard de verbinding tussen de geallieerden en de Duitsers was wat kan verklaren waarom Hitler goede maatjes met ons koningshuis was.
   Dat Bernhard voor de elite werkte is geen geheim want hij was 1 van de oprichters van de Bilderberggroep waar deze elite elk jaar samen komen.
   Wat betreft Argentinië het was een familielid van Bernhard die grond in Argentinië had gekocht waar vele oorlogsmisdadigers later onderdak vonden.
   En vergeet niet dat een SS er trouw aan Hitler zelf moest beloven en dat voor zijn hele leven lang.

  21. Je kunt het draaien en manipuleren zo als je wilt.
   Uiteindelijk blijft elk mens verantwoordelijk voor zijn begane daden.
   En daar helpt geen lieve moeder of welke uitvlucht aan.
   Het gros van het Duitse volk is achter de Fuhrer gaan staan, en heeft daar mee zijn verantwoording van zijn te begane daden aanvaard.
   En de enige echte natuur wet is ; oog om oog en tand om tand !
   Dus je krijgt wat je verdiend hebt, dit is de menselijke waarheid, zo als die geld en ook aanvaard wordt door de volkeren.
   Er volgt na een grote bloedige strijd, altijd een barmhartige verbroedering tussen vriend en vijand.
   Lees wat Putin hier over zegt, de onverklaarbare houding van zijn ouders, zonder haat naar de doorsnee Duitse soldaat toe.
   Sommige leren nooit uit hun gemaakte fouten, en komen dan met vreemde rancuneuse ideéen, en sommigen horen gewoon niet te leven !

  22. Monika,
   En ik doe hier mede mijn beklag, over jouw smerige insinuaties, als zou ik de Duitsers en Duitsland haten, zou zeggen gvd hou je beck !
   Ik ken Duitsland beter en intenser als jij, heb vele vrienden gehad en nog, hele goede contacten met mijn Duitse vrienden, en niet te vergeten familie.
   Om dat jouw vader een Duitser is houd dit niet in dat jij alle wijsheid over Duitsland en zijn bewoners in bezit, je bent vaak erg voor ingenomen, en duld geen kritiek, no problem, maar geen leugens te berde brengen, dat is ongepast.

  23. Jenne.
   2.23 Je schrijft dat Putin zijn ouders geen wrok naar de gewone Duitse soldaat koesterde.
   Zou het zo kunnen zijn dat de ouders van Putin en Putin zelf weten en wisten wat er echt gebeurde en ook nu gebeurd.
   Je bent het toch met me eens dat Putin tot op heden een confrontatie probeert te vermijden?
   En het waren voornamelijk ook geen gewone soldaten die de misdaden hebben begaan in Rusland en elders.
   De meeste Duitse soldaten hadden geloof in Hitler omdat hij ze weer perspectief en een beter leven had gegeven en hem daardoor volledig vertrouwden.
   Maar wat als dan Hitler zelf door de elite misbruikt is door te dreigen met de Duitse economie ineen te laten storten als hij niet zou doen wat zij hem opdroegen?
   Laten we het eens op een rijtje zetten De opa van Hitler was een Rotchild dus elite.
   Hitler was zoon van douanier en huisvrouw hij had als hobby schilderen/tekenen en is tot twee keer toe afgewezen voor een kunstacademie.Mijn vraag is zou zo iemand echt moorddadige plannen hebben?
   Hij had een grote voorliefde voor klassieke muziek en Duitsland.
   Omdat de eerste wereldoorlog onverwachts geeindigd was om onverklaarbare redenen en Duitsland in zijn ogen onterecht werd bestraft en grondgebied verloor lijkt het mij ook logisch dat wanneer de kans zich voordeed hij dit heeft willen herstellen daarom denk ik dat de overeenkomst met Chamberlain oprecht was en dat zijn geldschieters hem vanaf toen zijn gaan misbruiken.

  24. Arnold, daar heb ik het niet over, Hitler kan me gestolen worden trouwens de hele zooi, dit soort oppertunisten misbruikt alles en ieder één om zijn doel te bereiken.
   Het gaat mij om de rol van de mens in dit alles.
   Het uitvoeren van misdaden tegen de mensheid in opdracht, dat bevel is bevel, kan en mag geen excuse zijn voor een mens, je blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor je daden, dan misschien niet direct voor de gerechtelijke macht, maar zeker tegen over de créateur van dit alles, en wat zeker ook teld tegen over je mede mensen.

  25. Eigenlijk moet de Nederlander weten wat oorlog daadwerkelijk betekent?
   In zijn taal komen twee woorden voor die van het Engels zijn afgeleid:
   ‘in de war zijn’ en ‘wartaal’ spreken. Daarom weet je vanaf nu wat oorlog echt betekent.

  26. Jenne.
   2.26 je hebt volgens mij volkomen gelijk dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen gedrag en dat de opdracht door wie dan ook gegeven nooit als excuus gebruikt mag worden.
   Maar het grote probleem met oorlog is dat de mensen zich als kanonnenvoer willen laten gebruiken omdat een paar achterlijke idioten het om de een of andere reden nodig vinden maar wel zorgen dat ze zelf buiten schot blijven.

  27. Jenne, ieder mens is zeker verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en daarmee ook aan welke genocide dan ook.
   Maar empatisch gezien, verkeren/verkeerden zeker een groot deel van de mensen in de illusie dat ze het kwaad aan het bestrijden zijn.
   Daarom is de waarheid ook zo belangrijk.
   In die tijd bestond er geen internet, kranten wel, maar uiteraard selectieve berichtgeving.
   De radio toen, is het internet van nu.
   Ik weet van mijn opa dat hij tijdens de oorlog aan de radio gekluisterd was.
   Hoe dan ook, de berichtgeving toen, en dus de kennis over het hoe en wat, was verre van compleet.
   Anna11

  28. En Jenne, weet zeker dat Monika het goed bedoeld!
   Elk kind dat van Duitse komaf is wordt opgezadeld met een enorm schuldgevoel…
   De waarheid kan dit alleen maar bevrijden.
   Dus, liefs aan ons allen in de vredesnaam <3

  29. @Anna11
   Je zegt dat elk kind van duitse komaf wordt opgezadelt met een enorm schuldgevoel?? Wat een onzin, als ze al opgezadelt worden doen ze dat toch echt zelf , en niet de waarheid ( whatever that is) zal ze vrijmaken maar alleen zijzelf kunnen de belachelijkheid van schuldgevoel ansich inzien en dan dat schuldgevoel teniet doen.

  30. Marcel 2.32

   In 1946 was ik al regelmatig op bezoek bij mijn oudste Zus, in Duitsland, mooi land aardige mensen, vriendjes gemaakt Wolfgang en Horst, mijn vriendinnetje Haydéde, we waren niet echt anders, ja de taal, en van een schuldgevoel is mij nooit iets gebleken, de Joden zijn daar op een zeker moment mee begonnen, hoe groter het schuld gevoel, hoe meer geld er te halen valt.
   Mijn moeder had heel veel politieke contacten voor de oorlog, ieder één hield er dan ook rekening mee dat de eerste socialistische revolutie zou plaats vinden in Duitsland.
   En daar komen veel van hun problemen van daan, want dit was niet gewild in Europa en de Amerikanen wilden dat ook niet.
   In deze Socialistische tijd waren veel Joden bij deze politiek betrokken, ” de bolsjewiken”, nu 1 en 1 = 2, dus opruimen zo ook de Socialisten en communisten, maar daar wordt nooit zo veel ruchtbaarheid aan gegeven,
   maar net het land waar ik nu woon, de mensen weten dat ze misbruikt worden/zijn, maar hoe dit te veranderen, ja daar hebben ze geen kaas van gegeten, en hun natuurlijke leiders, zijn niet meer, het heet nu politiek, ja en dat is niet bedoeld voor de gewone mensen in deze samenlevingen.
   En tussen schuld gevoel en rancuneus zit een denk wereld verschil, en dat iemand schrijft dat ik haat gevoelens zou hebben, ik ken geen haat kan wel grote veronwaardigheid tegen over mensen die midaden tegen de mensen en mensheid berdijven, en vind dat dit heel streng gestraft behoord te worden.
   Zo dit is wat ik voel en denk, groet Jenne

  31. Marcel.
   Zoals ik het lees begrijp ik dat je zegt dat het Duitse nageslacht zichzelf met een schuldgevoel opzadelt en daar afstand van kan nemen door in te zien dat het nergens over gaat en zij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor daden van voorouders(anderen).
   Daar heb je gelijk in maar het probleem is voor hen vaak dat de medemens dat niet snapt en deze mensen dan ook als medeverantwoordelijke behandeld wat het voor hen wel ongemakkelijk maakt.
   Een ander verhaal wordt het als iemand op de hoogte is van iets wat niet klopt en toch de lijn doorzet.
   Ons koningshuis weet precies wat er gaande is en toch zetten ze (zonder dat het meerendeel van de bevolking het weet)hun uitgekozen route voort.

  32. En waarom bestaat er eigenlijk immuniteit voor rechts vervolging?
   Vooral in het hogere segment zie je dat vaak omdat ze weten dat ze niet juist handelen en normaal daar voor vervolgd kunnen worden dus ik zie dit als misdaad legaliseren.

  33. Anna, bedankt voor deze drie bijzondere sites, veel er van ken ik van uit mijn jeugd, die min of meer heel bewogen was, en tot op de huidige dag, in me rond spookt.
   Mijn oudste Zus was voor de WWII getrouwd met een Duitse Marine officier, na de oorlog kwamen de helden aan onze deur om mijn Zus kwaad te doen, mijn vader was bij het communistische verzet betrokken en had een wapen, maar achter de deur had hij een grote bijl staan, en zei tegen deze helden wie is de eerst, die ik zijn kop in moet hakken, duurde even en toen trokken ze af,
   ook door toe doen van de veldwachter, die mijn vader goed kende, toch werd hij een maand later gearresteerd en 14 dagen in het gevang gezet, dat was tegen de communisten, in Velzen hebben ze verschillende vermoord.

  34. @ Arnold
   Als je je hebt bevrijd van een schuldgevoel, laat je je toch niet meer door anderen dat gevoel weerom opleggen? Wat kan het je schelen wat een ander van jou denkt, jij moet je elke dag weer in de spiegel zien en met jezelf verder leven. Wanneer je je het gezegde aantrekt is dat alweer een keuze vanuit jezelf om in een slachtofferschap te kruipen. Sta gewoon in je eigen kracht en straal die uit naar iedereen, je trekt dan vanzelf die mensen aan die je verder doen groeien , en zeurpieten vallen af.

  35. Jenne.
   De meeste burgers uit welk land dan ook hebben over het algemeen geen problemen met elkaar kijk maar hoeveel mensen elk jaar naar waar dan ook op vakantie gaan en meestal met leuke en goede ervaringen terug komen.
   Het is de domheid van de mensen zelf waardoor er oorlogen zijn.
   Het feit dat er regeringen en koningshuizen zijn(en nu zionisten bankiers en industieelen) die telkens een machtspelletje spelen en als het hen zo uitkomt Jan soldaat inzetten om op elkaar te gaan schieten(wat overigens raar is )want waarom gaan jij en ik op elkaar schieten terwijl we elkaar niet eens kennen laat staan elkaar iets aangedaan hebben?
   Daarom zeg ik dat de mens slachtoffer is van zijn eigen domheid omdat zij/hij zich voor het karretje van eerder genoemde elite laat spannen waar uiteindelijk de elite beter van wordt.

  36. Marcel en Arnold, imo gaat het hier niet om het hebben van een schuldgevoel. Ik ervaar het zelf als propaganda en haatzaaierij/ alles over 1 kam scheren. Als jij onderdeel bent van de doelgroep/ groepering die stelselmatig in een kwaad daglicht wordt afgeschilderd, er stelselmatig gegeneraliseerd wordt, dan moet je haast wel van steen zijn om je dit ongemoeid te laten.
   Stel je eens voor als je dag in en dag uit hoort:
   De Duitsers doen dit, zijn slecht, zijn schoften etc… dag in dag uit.
   De Marokkanen doen dit, zijn slecht, zijn schoften etc… dag in dag uit.
   De Antillianen doen dit, zijn slecht, zijn schoften etc… dag in dag uit.
   De Afrikanen doen dit, zijn slecht, zijn schoften etc… dag in dag uit.
   De “Arnolds” doen dit, zijn slecht, zijn schoften etc… dag in dag uit.
   De “Marcels” doen dit, zijn slecht, zijn schoften etc… dag in dag uit.
   Imo dus niets geen schuldgevoel, maar het alsmaar bashen en in de grond stampen van groeperingen/ generaliseren. Ja dat doet wel wat met je, logisch.

  37. Ja ik kan er ook over mee praten. Ik ben geboren met de naam van een Duitse slavenhouder, geen idee of ik ook het bloed van hem heb, dus of deze man ook de vader was van mijn opa of niet. Dat stuk is onduidelijk. Mijn kinderen hebben in iedere geval Duits bloed in zich, van mijn Duitse schoonmoeder. Mijn oma van moeders kant moest in de oorlog bloembollen eten en heeft ons anti-Duits opgevoed.
   Over bloed gesproken naast Nederlands en mogelijk Duits bloed heb ik ook nog exotisch bloed in me. Vroeger werd deze kant van mijn familie ook vaak slecht in de media gebracht. Dat is echt niet leuk, je wordt aangekeken op de daden van anderen. Tevens schijn ik qua uiterlijk veel te hebben van de andere doelgroep die continu slecht in de media wordt gebracht. Ja het doet me nu niets, het doet mij persoonlijk pas wat als je er op aangesproken wordt, of er zelfs voor gediscrimineerd voor wordt. Ach ja, het is makkelijk gezegd, one big happy family. De praktijk is soms anders. 🙂
   Het houdt mij in iedere geval niet veel bezig. Maar dat zou anders zijn als ik me een Duitser zou voelen en ik dagelijks zou lezen van hoe slecht de ‘Duitsers’ waren en/of zijn. Men heeft geen idee hoe dat voelt, totdat het jezelf betreft.

  38. Het domme slag mensen zal waarschijnlijk altijd vooroordelen blijven houden over etnische afkomst en alle zaken die ze kunnen vinden, to hell with them zou ik zeggen. Ik ga graag met mensen van over de hele wereld om omdat ze mijn wereldbeeld verrijken, juist de verschillen versterken de onderlinge overeenkomsten.
   One Love http://www.youtube.com/watch?v=4xjPODksI08

  39. Het kan helpen makkelijker en een stuk veiliger te leven, met vooroordelen, of generaliseren, valt het mee, des te beter, moet zeggen dat ze er niet altijd naast zitten, en een renommee, vermaardheid, faam, wordt verdiend, zowel een goede als een kwade, in Amsterdam waren de Surinamers en Antillianen, in het prille begin, van hun optreden in publiek, een pest, diefachtige kleine criminelen, maar goed nu valt het niet meer op het is gewoon een grote bende, die tijd van toen waren we nog gelukkig ligt ver achter ons, maar sommigen zeggen dat je het niet moet benoemen, het gewoon accepteren, als je grootouders in elkaar worden geslagen en van hun schrale pensioentje worden berooft.
   En wat heb ik als Nederlander te maken met moffen, of andere losgeslagen figuren, niks toch, ze hebben in begin van WWII ons huis en dat van mijn jongste zusje in Rotterdam plat gegooid, en toen waren we nog bijna de pineut in Zeeland, waar middelburg door de luftwaffe werd ontdaan van zijn mooie binnenstad, van je buren moet je het hebben, en mag je daar geen kritiek op hebben, want dan doe je ze misschien pijn, now to hell met al die half gebakken stumpers, die niet durven opkomen voor hun landje, om dat het niet in de mode is !

  40. Je ruimtepak(lichaam ) kan gemaakt zijn uit welke materialen dan ook( bloedlijnen afstammingen), dat beinvloed niet degene die er inzit ( jij als ziel) Kleur culturele achtergrond programmering vanwege ouders …. ik schijt erop dat is uiterlijk. Ik kijk naar de innerlijke mens het bewustzijn de ziel.
   Vanuit deze gedachte is nationaliteit , geloof, levensovertuiging, politieke voorkeur etc etc slechts buitenkant( spacesuit)en vanuit een beperkt inzicht nodig voor manifestatie in deze shithole ( als je dat wilt geloven.) Ik ga voorbij die zaken ( zoveel als lukt) en doe niet meer mee aan verdeel en heers ,of mijn god is beter dan de jouwe.

  41. Hoe was dat nou met Middelburg?
   Een dit is nou weer zo een mooi voorbeeld, van alles wat je van horen zeggen hebt, tegenover hoe het werkelijk was, of ook was.
   Je bent nu echt te ver gegaan in je beklaag.
   Bon jour…wij zijn het, weet je wel…de groep van ‘Dickens’, beste Jenne. Ik vond je altijd oke, op jouw manier. Nu heb ik genoeg inkijk in je nachtziel gehad.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Bombardement_op_Middelburg

   ‘Media

   Een week na de rampdag, op 24 mei, schreef de regionale pers voor het eerst inventariserend over de omvang van de schade. Ook kwamen enkele ooggetuigen aan het woord, maar over de schuldvraag werd niets vermeld. Het “Twentsch Dagblad Tubantia” besteedde daar wel aandacht aan en motiveerde dat de Duitsers de stad hadden gebombardeerd omdat de Fransen zich daarin hadden verschanst.[22] Op 31 mei verscheen in meerdere nationale en regionale dagbladen een interview met burgemeester van Walré de Bordes met daarin de zinsnede …Thans wisten wij dat Fransche granaten daarvan de oorzaak waren. [het beschieten van Middelburg] Wij konden dat uit de schietrichting opmaken….[23]
   Schuldvraag

   Om het gevaar van instorten te voorkomen, riep de burgemeester kort na de rampdag alle werkelozen op om muren omver te trekken die van oorsprong waren opgetrokken met kalkmortel. Al snel ontstond een gebied van ruïnes met het aanzicht dat de stad was gebombardeerd zoals ook de krantenfoto’s van het gebombardeerde Rotterdam lieten zien. De puinhopen werden tot in de jaren 60 een speelplaats voor ravottende jeugd en een blijvende herinnering aan een door oorlogsgeweld vernielde stad. Dat kon nooit door onze bondgenoot zijn veroorzaakt, was de gangbare mening. Toch waren daar veel aanwijzingen voor. Op meerdere plaatsen lagen immers uitsluitend Franse blindgangers[24] en de burgemeester, de brandweercommandant en meerdere militaire autoriteiten wisten met zekerheid dat enkel en alleen de Fransen op de stad hadden geschoten. Dat hadden zij onder anderen gehoord door het geluid van de aankomende granaten vanuit het zuiden, zo verklaarden zij.[25] Dat was ook te zien aan de inslagen van granaten in de zuidelijke muren; daar waar de granaten vandaan kwamen.[26] Vanaf juni 1940 werden veel verklaringen ingetrokken en ook de kranten berichtten er niet meer over. De samenleving wilde het niet weten en het ook niet meer horen. Als vanzelf werd in de loop van de tijd aangenomen dat Middelburg door Duitse vliegtuigen was gebombardeerd.[27] De veranderende tijd deed de rest. De schuldvraag werd niet meer publiekelijk besproken, want men wilde in een tijd van steeds groter wordende tegenstellingen niet als “fout” worden gezien.

   Het staat vast dat als gevolg van oorlogsgeweld de Middelburgse binnenstad op 17 mei 1940 is uitgebrand. Er ontbreken bewijzen dat de stad door Duitse bombardementen en/of beschietingen is vernietigd. Echter, vanwege de orale beweringen kan anderzijds ook geen zekerheid bestaan dat uitsluitend Franse beschietingen die branden hebben veroorzaakt.’

  42. Ja, eh, Monika!! Nou moet je insinuerende prietpraatjes niet gaan bestrijden met keiharde feiten hoor. Dat kan niet zomaar hoor!! Foei stouterd 😉

  43. Wat hadden die moffen te zoeken in een bevriend buurland, en ze deden het maar mooi, inderdaad mijn vader heeft ze zien liggen, toen hij ons op de fiets van uit Rotterdam, ons mijn Zusje en ik, uit zeeland zoutelande kwam halen, hele regimenten Franse Kavalarie, verbrand door die Deutse flammenwerfer.
   Probeer het maar te bagateliseren, maar het was een ramp voor ons landje, en later de hele wereld, die fietse stelende moffen.

  44. Marcel, het lijkt er op dat je bang bent het kwaad te benoemen!
   De monddood maken de termen, van racist, anti semiet, of anti dat, heb ik niets mee te maken.
   Iemand die als gast in mijn huis wordt ontvangen, en zich niet aan de regels van ons huis aanpast, gooi ik de deur uit, en niet om zijn kleur of afkomst of weet ik veel, maar gewoon om dat hij zich door zijn opstelling buiten mijn leef opthiek/ethiek plaatst, en zich willens en wetens niet aan wil passen.
   Ik heb in veel vreemde landen verbleven, en mij aangepast aan hun zeden en gewoontes, en door mij te integreren in hun leefgewoontes en denken, overal alleen maar vrienden achter gelaten.
   Mijn onlangs overleden vriend Wolfgang, waar ik 2X de Atlantische oceaan mee ben over gezeild, kwam uit Berlin, ook met andere Duitsers kwam het gesprek vaak genoeg bij oorlog terecht, en allemaal zeiden het zelfde, de Duitse burgers op uitzonderingen na geloofden in het sprookje, en deden van harte mee in het begin, later veranderde dat, maar toen was het kwaad, mede door hun toe doen reeds geschied.
   Dit is een geschieds kundig gebeuren, vast staande feiten, kun je helaas voor sommigen niet veranderen.
   Hannie Schaft, dit hollandse meisje moest haar weerstand bekopen, met de dood, en zij is voor mij waar het omdraaid, waarom ?, en hoe kun je dat goed praten !

  45. Zie je nou wel Jenne, dat tijd niet bestaat?
   Je vrouw zit hier allerlei onzin te schrijven, zonder enig besef. Zou jij haar willen vertellen (ze leest en kijkt nooit iets) hoe het werkelijk was, dat ze niet zo gemeen naar anderen doet, die er niets mee te maken hebben. En de fiets staat in de hoek, daar bij het bijl van je communistische vader. Groetjes van zwarte Piet 😉

  46. En Cozmic, hou jij nu buiten deze discussie, en als je een oorlog met veel slachtoffers, waar ik persoonlijk mee ben geconfronteerd, een stuk van mijn jeugd gestolen heeft, me met trauma’s heeft opgescheept, en dan noem jij dat pietpraat, klinkt niet echt goed Jauke, en ik begrijp Monika haar gevoelens heel goed, ben dat vaker tegen gekomen, maar gedane zaken nemen geen keer, en die vinger die de trekker over haald, daar zit een persoon, mens achter met een geweten, en dat kun je door de meest ingewikkelde psychiatrische verhalen niet veranderen.
   Groet Jenne

  47. Ik weet welk risico ik loop door hele intieme feiten uit mijn leven te vertellen, vooral bij mensen die het aan gewoon fatsoen ontbreekt, en dan rancuneus worden, nu ik ben een oude Provo, en kan daar goed, zelfs heel goed tegen, jammer dat sommigen, niet in zien dat ze zich op deze manier zelf in de hoek zetten!

  48. @jenne
   Het lijkt erop dat ik het kwaad niet durf te benoemen. Dat geld dan slechts voor hen die niet verder durven of kunnen zien dan die oppervlakkige buitenkant. Voor hen die wel haast moeten blijven geloven en vasthouden aan een dualistisch gedachten goed . Lekker alles in hokjes plaatsen wel zo overzichtelijk………
   Dan even een gedachtenexpiriment beste Jenne : Hannie Schaft een verzetsheldin of een terrorriste?? Lijkt me heel knap als je daar een antwoord vanuit de waarheid kunt geven , immers het is maar vanuit welke hoek je kijkt! Dus goed of slecht??wat zegt me dat, niet meer dan aan welke kant jij gekeken hebt.

  49. Pffff…Jenne, tegen jouw uitspraken zijn wij beschaafde engeltjes, en er is maar een waarheid en dat is de jouwe? Wakker worden.
   Al de andere verhalen en trauma’s van medemensen, interesseren je niet. Jij scheldt en beledigt, en je wil niets over horen, lezen, kijken. Maak je vrij, ja ze hebben je een oor ‘aangenaaid’, ons allemaal. Dus. In ieder geval…ignorantie is geen kracht!

  50. interessant Monika, dat verhaal over Middelburg(Valt me op dat Jenne er weer behendig langs ouweneelt…) Zo stadig aan ben ik op een punt beland dat ik eigenlijk niks meer voor waar aanneem. En ik hield zo van geschiedenis haha. Verwonder me nu wel over alle “nieuwe” verhaallijnen,maar het verbaasd me niet.

 3. Als nieuws gesorteerd wordt door redacteuren die in dienst zijn van bv een persbureau die in handen is van iemand die geen baat heeft bij de waarheid dan zal de waarheid verborgen/tegen gesproken dienen te worden en het grote probleem hierbij is dat journalisten dat dan maar uitvoeren want anders kan ze dat hun baan kosten.
  Als er dan een journalist/onderzoeker is die wel de waarheid naar voren haalt dan verklaar je hem/haar voor gek door bv te zeggen dat het een complotdenker is waardoor de mensen hun interesse in het zoeken naar de waarheid verliezen want stel je voor dat iemand wel gelooft wat deze zogenaamde complotdenker zegt en dat uit gaat dragen dan loopt hij/zij zelf ook het risico als complotdenker weggezet te worden waardoor alles wat deze persoon zegt als ongeloofwaardig wordt afgedaan.
  Hetzelfde zie je in bedrijven daar worden werkuren bv uitgebreid en daardoor moet men ineens de zaterdag ochtend ook gaan werken.
  Meestal is dat dan met de smoes het zijn economisch zware tijden of de concurrentie doet dat ook en je moet wel mee om je plek op de markt te kunnen behouden.
  Dan denk ik ok maar de concurrent had ook gewoon een gewone werkweek kunnen aanhouden dan had je deze situatie dus niet gekregen.
  Dan ga ik kijken wat dan wel de reden kan zijn en dat is simpel langer werken is meer produktie dus meer winst.
  En nog een conclusie die ik er dan aan verbind is dat loonkosten dan ineens geen rol meer spelen want langer werken is ook meer loon betalen.
  Maar de praktijk slikt de argumenten van de werkgever (als ze al erg in het bedrog hebben)omdat ze bang zijn hun baan te verliezen en het levert ten koste van vrije tijd inleveren wel geld op.

  1. Bij voorgaande komt ook nog dat wanneer een werknemer moeite heeft met langer te gaan werken hij in het verdomhoekje terecht komt en als lastig wordt omschreven met mogelijk uiteindelijk ontslag wat ze overigens ook doen als je iets gaat mankeren al dan niet door jaren zware arbeid voor diezelfde werkgever te hebben verricht want ook dan lever je niets op denken ze dan.

 4. Monika 2.8,

  Kende deze nog niet, toch niet verwonderlijk, als ze bang van je zijn, maken ze je af, het begon waarschijnlijk bij Socrate, die veroordeeld werd het gif la ciguë te drinken, de oude grieken kende het geheim van de al om
  vertegenwoordigende energie, zij noemden het de étheré, het alles verbindende, de Alfa en de Omega, later verworden tot ik ben de Alfa en de Omega, waar door dit zuivere denken werd vercorumpeerd, en bruikbaar werd voor een dogmatisch religeus denken, jammer het is van ons allemaal.

 5. De Nederlandse pers weer houdt ons de berichtgeving te kunnen toetsen op waarheids vinding. Stelling: de journalist waarvan geacht mag weorden dat hij/ zij de bevolking juist informeerd. De journalist is eigenlijk een verlengstuk van de gevestigde orde. Kijk nog maar eens goed naar de onrechtmatige inval destijds in Irak Afghanistan. Hoef u hopenlijk niet te vertellen waar dit toe heeft geleid. Hamvraag: is de journalist in dit opzicht niet mede verantwoordelijk. Immers oorzaak & gevolg. Wat Joost Niemöller betreft, hij is gelukkig een uitzondering. Ten opzichte van zijn collega`s op wat ik durf te stellen als journalastiek canaille!

  1. stroepmoes.
   Eigenlijk zouden de gewone MSM journalisten als ze een klein beetje rechtvaardigheids gevoel hebben kunnen staken ipv mensen die wel het lef hebben de waarheid naar buiten te brengen af te kraken en als complotdenker weg te zetten en dan ook nog iedereen leugens te vertellen maar ja dan zijn ze bang dat ze hun baantje verliezen.
   De andere kant is natuurlijk wel als zij geen nieuws (onwaarheden)meer zouden berichten wat gaat de NOS en consoorten dan doen want dan hebben ze geen nieuws meer.

 6. Langdradig verhaal.

  Monetaire hervormingen absoluut noodzakelijk in het Westen:

  1. geen fractioneel reserve lenen meer (=geldschepping door privébanken). 100% kapitaal reserves. uit het BIS of BAsel III.

  2. afschaffen onafhankelijke centrale bank. Deze hoort ge-controlleerd door de Staat, 2-de kamer. De staat bepaalt de hoeveelheid gelduitgifte op basis van werkloosheid %. Hoge werkloosheid (> 2%), dan financiering publieke projecten. 0% werkloosheid dan 0% geldschepping. (anti-cyclisch financieren publieke projecten(ruimtevaart, aanleg natuurgebieden,ontwikkeling publieke software onafhankelijk van US)

  3. verbieden financiële derivaten handel (CDS, CDO’s, MBS,…) of minstens een clearinghouse hiervoor.
  4. Oprichting van een publieke bank: De echte NL bank, die hypotheken verschaft op basis van Leges en 0% rente.

  In NL moeten nieuwe politieke partijen opgericht worden die dit gaan doen, en 40% reëel, hogere midden-inkomens kunnen realiseren
  .

  1. Hypotheken van 0%, is ridicuul, elk bedrijf heeft zijn kosten een bank ook !
   Mijnheer Luutzen, is dit niet allemaal te illusioneel, U wilt een socialistische samenleving, ben ik direct voor, maar helaas ik wacht er al zo lang op, en het wordt met de dag onwaarschijnlijker, kijk naar de zich socialist noemende volks verraders, hun krant is nog te slecht om je r..t mee af te vegen, en de PVDA is een soort ludieke kermis atractie.
   Ieder één eet er goed van, en denken van na ons de zonsvloed !

 7. ps: zou Tros Radar blij zijn met het feit dat ook ik video-opnames heb gemaakt van ons gesprek over ‘Digitale Biologie’ van bijna een uur (waarvan maar een aantal seconden in de uitzending zijn gebruikt zoals door mij al voorspeld)!? Zeker met het oog op het feit dat uit MIJN opnames onomstotelijk blijkt dat de redactie (wie ware ook al weer de sponsoren?) WILLENS EN WETENS aan verdraaiing, misleiding en propaganda doet…

  Wat is namelijk het geval? Het antwoord wat ik geef, is mijn antwoord op een vraag die uiteindelijk niet gebruikt is.. Men heeft dus DOELBEWUST een suggestieve vraag later opgenomen en deze voor mijn antwoord geplakt, waardoor het antwoord buiten de context valt en de karaktermoord en negatieve beeldvorming snel geschapen is, op basis van een vooropgezette vraag die de publieke opinie dient te beïnvloeden…

  En dan nog het commentaar van de ‘intelligente’ Radar juf: “niet echt dus”. Ook de man die zonder zijn weten is opgenomen keek niet naar een andere partij (want die had bewust de video aan hun kant niet aan gezet). Kortom: ik heb schokkend bewijs van een hoe een zeer belangrijk item (Digitale Biologie, onderdeel van de Informatie Geneeskunde van de toekomst) bewust de kop om gedraaid is (wat ik al had verwacht, vandaar dus dat mijn opnames ook liepen tijdens het gesprek).

  Als ik meer tijd heb zal ik het hele gesprek online zetten hier via WTK, zodat iedereen zelf kan zien hoe juist ook zo,n programma als Tros Radar (en Stichting voor de KwikZalverij natuurlijk) de boel loopt te flessen. Heel inzichtelijk en compromitterend (voor die partijen en de sponsoren althans) kan ik jullie alvast beloven 😉

  Onafhankelijke media? Oordeel zelf zou ik willen zeggen…

  1. En U blijft maar steeds door gaan met Don Quichotte de la Manca te spelen, deze mensen negeren het intellect in onze samenleving, om dat het domme gajes regeerd !

  2. John, ben benieuwd naar jou opnames hieromtrent.
   Dat ze maar zo spoedig mogelijk online zullen zijn.
   En verder, veel beterschap en heling toegewenst <3

 8. Anna 2.29

  Nog even over Hannie Schaft, wat een schandalige behandeling, deze toch heldhaftige jonge vrouw, haar stukje herdenking af te nemen.
  Zeg niet dat waar ik nu woon een paradijs is, maar gelukkig is het een volks republiek, en dat zou Nederland ook moeten worden, ons koningshuis stinkt !

  1. Jenne.
   Niet alleen het koningshuis stinkt maar in de eerste en tweede kamer ruikt het nou ook niet zo fris zelfs zo erg dat van de week het spreekgedeelte er ook niet meer tegen kon.
   Verder was je vergeten parasiteren corrumperen heulen met de vijand en misbruik van sociale voorzieningen want het heeft dan wel een andere naam maar de belastingbetaler draait er toch voor op terwijl zij kapitalen bezitten en de gewone burger die buiten zijn schuld om gedwongen is een uitkering aan te vragen en niet zelden gedwongen is eerst zijn door werk verkregen vermogen op te eten eer hij/zij een uitkering krijgt waar hij/zij dan ook nog niet van kan rond komen.
   Als zij echt om de burgers zouden geven zou het een mooi gebaar zijn als zij zouden zeggen we hebben nooit belasting betaald en hebben zoveel vermogen dat wij de burger niet zwaarder willen belasten in economisch zware tijden dus doen wij afstand van de door de belastingbetaler opgebrachte inkomsten aan ons adres.

 9. Drs.John Consemulder.
  Ten eerste van harte beterschap.
  Het doel van de MSM is ook hier weer bereikt namelijk zij hebben een groot publiek bereikt die denken dat Radar onpartijdig is vooral omdat zij doen of zij er voor het benadeelde publiek zijn door soms zaken aan het licht te brengen waar de burger mee zit.
  Eigenlijk zouden zij gedwongen moeten worden hun excuses aan te bieden en alsnog de waarheid aan te dragen in hun uitzending.
  Natuurlijk sta ik er ook achter dat u de ware beelden/verhaal op o.a deze site zet alleen is het bereik kleiner waardoor de grote massa het niet zal zien en zal blijven geloven in wat Radar heeft uitgezonden.

 10. Woensdag 6-5-2015 kwamen de Russen naar buiten met het nieuws dat een Buk raket vanaf grondgebied van de seperatisten afgeschoten niet overeen komen met de schade aan het toestel en dat Oekraine ook over Buk installaties beschikte op het moment van de aanslag.
  Dit werd door de NOS verslaggeefster al als propaganda en ongeloofwaardig afgedaan (wat best wel uniek is dat een verslaggeefster die niet eens weet wat ze verteld wel kennis heeft van aanslagen en ook de Oekraine als dader kan uitsluiten)dus waarom dan nog onderzoek?

 11. Ja de laatste keer dat ik bij het monument de Dokwer stond, was mijn arme vadertje al dood ziek zou het niet lang meer maken, er waren nog wat ooms van me van mijn moeders kant, van de oude garde waren er niet veel meer over, wat ik me kan herinneren nam Harrie Verhey het woord, nu in het kort het waren de echte patriotten en verzets mensen, zo als Marcel ook zegt misschien terroristen, daar na reden we naar de duinen waar Hannie Schaft gebraven ligt, bloemetje rode rozen, ze hebben veel mensen voor een hels einde behoed, Duitse dessateurs, Engelse Piloten, Joden, en anderen in nood verkerende mensen, ja je doet het, of je doet het niet, de Februari staking uitgeroepen door de Communisten, om te voorkomen dat treinen, beesten wagens vol mensen vooral Joden, op transport naar Duitsland gingen, het waren verwoede pogingen, van mensen met gevoel voor dingen die niet kunnen, klein verhaaltje uit mijn jeugd.

 12. Joost,
  chapeau !! Jouw inzicht wat betreft MH17 en wat er omheen gebeurt, ook nog met een onkies Oekraiëns parlement en een overheidsorgaan gesteund door veel Runen-bataljons met zwaar wapentuig die in Oost Oekraïne tekeergaan, daar ben ik het helemaal mee eens.
  Stel dat Oekraïne de dader is, dan zitten we met Nederland wat betreft regering, grootste deel parlement en mainstream media, moreel op absolute diepte.

 13. LS…

  Joost is een strijder tegen het grote onrecht dat jammer genoeg de enige realiteit is. Kappen Joost ! Ga iets leuks doen. Ten eerste, ga iets aan je conditie doen anders ga je er onderdoor. Dat is het niet waard ! Ik heb ook wel eens iets lullig over Joost gezegd en dat neem ik terug…

 14. Je moet gewoon je Eigen agenda opstellen en zelf aan propaganda doen. Ik heb jullie de thermonucleaire oorlog beloofd.
  Het einde komt nu snel. It is done. http://youtu.be/dOnhBKPSuWA
  The end of all things. Nog een paar uur, een paar dagen, een paar weken. Dan is het over en uit voor de mensheid.
  Ik heb gewonnen. Niet jullie die het monypoly-bord netjes over start wilden eindigen.
  Ik zou het bord omgooien. It is done soon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.