Advertentie

Stop HPV-vaccinatie NU!


1,2,3, daar gaan we dan! Gezondheidszorg of big business!? Gemanipuleerd door de angst van haar ouders, of haar favoriete tijdschrift 'CosmoGirl'? Zeg het maar?!

x

Stop HPV-vaccin NU!

x

In navolging van het Frans parlement om het ter discussie staande HPV-vaccin onder toezicht te stellen en de oproep in de pers om eerst de resultaten af te wachten alvorens verder te gaan met vaccineren, willen wij de Nederlandse en Belgische regering dringend verzoeken dit advies over te nemen. 

Constatering:

* En zijn internationaal ernstige bijwerkingen geconstateerd bij meisjes die HPV-vaccinaties hebben toegediend gekregen.

* De giftige toevoegingen in het vaccin horen NIET thuis in het lichaam van een mens!

* Dit wordt doodleuk gemeld over diverse ingrediënten van het HPV-vaccin: ‘Wetenschappers hebben nog geen idee van de effecten ervan op lange termijn’.

* Baarmoederhalskankervaccin geeft een vals gevoel van veiligheid

Studies wijzen op een na 5 jaar teruglopen van de doeltreffendheid van dit vaccin en verzoeken:

 1. Eerst een diepgaand onafhankelijk onderzoek over de doeltreffendheid en veiligheid van het vaccin
 2. Dringend verzoek de resultaten hiervan af te wachten; HPV-vaccinaties per onmiddellijk op te schorten..!
 3. Eis jaarlijks evaluatierapport over veiligheid en een gedegen kosten/baten analyse
 4. Een breed wetenschappelijk debat over HPV-vaccinaties.

Conclusie : het is dus van het grootste belang om voorlopig te wachten op meer resultaten voordat de overheid verder gaat met deze vaccinatiecampagne. Ben je het hiermee eens, klik op de petitiebutton hierboven en je wordt direct doorgelinkt naar de Petitie-site.

11 gedachten over “Stop HPV-vaccinatie NU!

 1. Een erg ridicuul artikel! Geen enkele onderbouwing van de constateringen en ook geen bronvermelding.
  —————–
  * En zijn internationaal ernstige bijwerkingen geconstateerd bij meisjes die HPV-vaccinaties hebben toegediend gekregen.

  Welke bijwerkingen? Wat wijzen studies hier over uit? Is er een causaal verband tussen injectie en het voorkomen van de bijwerkingen?
  ————————————
  * De giftige toevoegingen in het vaccin horen NIET thuis in het lichaam van een mens!

  Welke giftige stoffen? Laten we niet vergeten dat water ook giftig is.
  ————————————-
  * Dit wordt doodleuk gemeld over diverse ingrediënten van het HPV-vaccin: ‘Wetenschappers hebben nog geen idee van de effecten ervan op lange termijn’.

  Over welke ingrediënten hebben de onderzoekers nog geen idee? http://www.rivm.nl/Bibliotheek/Algemeen_Actueel/Uitgaven/Preventie_Ziekte_Zorg/Bijsluiters/Bijsluiter_Cervarix_HPV
  —————————————————–
  * Baarmoederhalskankervaccin geeft een vals gevoel van veiligheid

  Er wordt nergens gesuggereerd dat de ontvanger van het vaccin geen baarmoederhalskanker zal krijgen. Een kleinere kans is nog steeds een kans. Bedoel je dat soms met een vals gevoel van veiligheid?
  ——————————————————
  Studies wijzen op een na 5 jaar teruglopen van de doeltreffendheid van dit vaccin en verzoeken:

  Welke studies?
  —————————————————–

  Verder raad ik mensen aan om wat kennis te nemen van de biologie en de chemie.

  Met vriendelijke groet,

  Joop

 2. Welk farmaceutisch bedrijf die het goed met onze kinderen voor heeft, bedenkt dit ?
  Als dit klopt is dit misdadig, ze weten namelijk dat deze stoffen niet in ons lichaam
  thuis horen.

  Onderstaande stoffen zitten in de vacinatie tegen HPV:

  Aluminium is een neurotoxische stof die giftig is voor het zenuwstelsel en de hersenen. De concentratie van het aluminium in Cervarix is 36.000 maal hoger dan de Amerikaanse FDA veilig acht voor vloeistoffen die worden geïnjecteerd. Aangetoond is dat Aluminium gedrags- en geheugenstoornissen geeft die een gevolg zijn van de dood van motorneuronen in dieren bij een dosis van 10 – 11 microgram/kg24. Vaccinatie met Cervarix zal bij 11 jaar oude meisjes gemiddeld een belasting geven van ongeveer 34 microgram/kg! Neurologische bijwerkingen zijn dan ook te verwachten.

  Bij Gardasil vermeldt de fabrikant: aluminiumhydroxyfosfaat sulfaat (225 microgram Al), natriumchloride, L-histidine, Polysorbaat 80, Natriumboraat en water voor injectie. Deze hoeveelheid is weliswaar minder dan bij Cervarix maar nog altijd 18.000 maal de norm van de FDA.

  Natriumchloride kennen we als zout. Polysorbaat 80 zit ook in antivries. Natriumboraat, ook bekend als borax, is giftig voor zenuwstelsel, nieren, lever, kan vruchtbaarheid en het ongeboren kind schaden en wordt gebruikt als gif tegen kakkerlakken. In 2005 heeft de National Library of Medicine (NLM) van de National Institutes of Health (NIH) gesteld dat natriumboraat bekend is als gevaarlijk gif en niet langer wordt gebruikt in medische preparaten.
  Toch is het een hulpstof bij Gardasil.

  Bronvermelding: zie blz 12
  http://nvkp.nl/fileadmin/nvkp/pdf/Dossiers/HPV_dossier_website_apr2014.pdf

  1. Een dosis Cervarix bevat 0,5 mg aluminiumhydroxide, Gardasil bevat 0,225 mg; de regelgeving van de FDA maximeert de hoeveelheid aluminium voor zuigelingen! per dosis vaccin tot 0.85-1.25 mg. Hoe jij aan 36.000 en 18.000 keer de door de FDA toegestane hoeveelheid komt is me daarom een volslagen raadsel.

  1. @Mark

   Ik heb het hele stuk gelezen, ook blz. 14, daar staat het stukje tekst dat jij gekopieerd hebt hier naar toe. Overigens baseert de NVKP zich gewoon op de gegevens van de fabrikant en jij neemt die kritiekloos over, dus hoe je hier kunt zeggen dat je de fabrikant niet gelooft begrijp ik niet, maar goed, dat terzijde.

   In het stukje tekst wordt verwezen naar noot 23. Daar zijn er twee van, en alleen de eerste gaat over FDA-regelgeving over aluminium, echter niet over de toegestane hoeveelheid in vaccins, maar in die van zgn. parenterale toediening, dat is toediening van medicijnen en voeding anders dan via het maag-darmkanaal. Maar vaccins vallen daar niet onder, vaccins vallen onder de regelgeving voor biologics. De NVKP zet de toegestane hoeveelheden in vaccins dus af tegen de verkeerde regelgeving. Volgens de regelgeving voor biologics (onder andere vaccins dus) mag een dosis vaccin ten hoogste 1.25 mg aluminium bevatten:

   TITLE 21–FOOD AND DRUGS
   CHAPTER I–FOOD AND DRUG ADMINISTRATION
   DEPARTMENT OF HEALTH AND HUMAN SERVICES
   SUBCHAPTER F–BIOLOGICS
   (…)
   (3) 1.25 milligrams determined by assay provided that data demonstrating that the amount of aluminum used is safe and necessary to produce the intended effect are submitted to and approved by the Director, Center for Biologics Evaluation and Research or the Director, Center for Drug Evaluation and Research(…).
   http://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfcfr/CFRSearch.cfm?fr=610.15

   De hoeveelheden in de vaccins van Cervarix en Gardasil blijven daar ruim onder.

 3. JennyJo,

  Vreemd dat jij nu zegt dat deze overschrijding van 36.000 maal hoger wel normaal vindt
  voor inname van medicijnen en niet voor vacinatie.
  Aluminium hoort niet in ons lichaam thuis.
  Het standpunt van de FDA of de fabrikant zegt mij niets.

  Ik heb geleerd te luisteren naar mijn eigen gevoel.
  Aluminium, kwik, zoutzuur antivries en andere rotzooi hoort niet thuis in het
  lichaam van kinderen en zeker niet van mijn dochter.

  Ik ga hierna niet meer reageren op je reactie en ook het standpunt ook niet verder
  verdedigen of onderbouwen.

  Deze vacinatie is immers goedgekeurd door onze overheid, je blijft dus vrij om te
  kiezen voor deze vacinatie en overige vacinaties.

  1. Dat zeg ik helemaal niet, hoe kom je daar nou weer bij? De normen voor parenterale toediening zijn anders dan die voor vaccins. Dus je moet de normen voor vaccins niet afmeten aan de normen voor andere toedieningen want dat slaat nergens op, terwijl dat wel is wat de NVKP doet. Maar ik merk dat dat allemaal te ingewikkeld voor je is.

 4. Ik word volgende week ingeënt, maar ik weet niet zeker of ik het moet doen. Ik heb gelezen dat er zelfs een paar doden door zijn gevallen…
  Heeft iemand goede raad?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.