Advertentie

Verband vaccinaties met autisme en hersenbeschadiging!


Eindelijk begint de deksel van de doofpot te bewegen! Eindelijk is er perspectief voor slachtoffers van vaccinatie-schade op een schadevergoeding. Eindelijk gaat het gezonde verstand zegevieren!

 

Het onderstaande artikel over een principiële uitspraak van een Engelse rechter inzake aansprakelijkheid voor vaccinatieschade, maakt dit duidelijk.

Deze uitspraak van de rechter zal een duidelijke en zeer stevige BASIS leggen voor een oneindige stroom schadeclaims van de vele, vele ouders die hun kind beschadigd hebben zien worden door vaccinaties.

WantToKnow staat vol met artikelen die je doen huiveren. Informatie die al jarenlang bekend is en een ding duidelijk laat zien: de hautaine houding van politiek en industrie is werkelijk schandalig.

Het is een machtsspelletje van politiek en industrie die miljarden uitwisselen in hun gezondheidspolitiek-over-de-rug-van-de-burger. Denk je dat we hier overdrijven, dan raad ik je aan de links helemaal onderaan het artikel eens op te slaan. Een klein overzicht van de ontsporingen die de macht van Big Pharma teweegbrengt. De grootste schade staat er echter niet bij, die is onzichtbaar: een diepe, diepe deuk in het vertrouwen in mensen die claimen dat ze voor je willen zorgen..!

Wij hopen op een soortgelijke uitspraak van het Amerikaanse Hoog Gerechtshof inzake het afschaffen van de WETTELIJKE vrijwaring die de farmaceutische industrie al jaren ‘geniet’. Kijk hiervoor onder dit artikel!

* * *

Eindelijk de wereld wordt WAKKER!

Medische raad erkent verband kindervaccinaties, hersenbeschadiging en autisme

oorspronkelijk bericht Telegraph.co.uk

met dank aan Xandernieuws © voor de vertaling

x

Na een 13 jaar durende gerechtelijke strijd heeft een medische onderzoeksraad in Groot Brittannië een schadevergoeding van omgerekend 109.000 euro toegekend aan de ouders van een kind, dat na het toedienen van het MMR-vaccin (mazelen, de bof, rode hond) ernstige hersenbeschadigingen opliep en zwaar gehandicapt raakte.

Het Britse ministerie van Gezondheid heeft jarenlang ontkend dat er een aantoonbaar verband bestaat tussen het MMR-vaccin en hersenbeschadiging / autisme, maar nu medische experts in tenminste één geval het verband erkennen, zou dit enorme implicaties kunnen hebben en kunnen lijden tot een stortvloed aan schadeclaims.

De nu 18 jarige Robert Fletcher kreeg als 13 maanden oude, kerngezonde baby het ook in Nederland algemeen toegepaste MMR-vaccin toegediend, met fatale gevolgen. Nu lijdt hij aan epilepsie en incontinentie en is niet in staat te staan, te praten of zichzelf te voeden, reden waarom hij 24 uur per dag verzorgd moet worden door zijn moeder Jackie.

Of de dokter PRECIES weet wat ie nou aan het inspuiten is..!!

Jackie Fletcher diende in 1997 voor het eerst een schadeclaim bij de overheid in, maar deze werd afgewezen omdat het onmogelijk zou zijn het verband tussen het MMR-vaccin en Roberts handicaps aan te tonen.

Ze ging in beroep, en tijdens de 13 jaar dat het duurde voordat er eindelijk een uitspraak kwam, richtte ze de belangengroep JABS (‘prikken’) op, die inmiddels zo’n 2000 andere gezinnen helpt compensatie te verkrijgen voor hun kinderen die gehandicapt zouden zijn geraakt door het MMS-vaccin.

De medische onderzoeksraad oordeelde uiteindelijk dat: ‘Robert een min of meer gezonde baby was, die binnen de periode die gebruikelijk als relevant wordt beschouwd voor inentingen, ernstige stuiptrekkingen kreeg… waarna hij epilepsie ontwikkelde en zwaar gehandicapt raakte.

De stuiptrekkingen traden 10 dagen na de vaccinatie op. Naar onze mening kan dit geen toeval zijn. Op deze grond constateren wij dat Robert ernstig gehandicapt is geraakt als gevolg van de vaccinatie, en daarom kennen wij het beroep toe.’

De 18-jarige Robert Fletcher kreeg als 13 maanden oude, kerngezonde baby het (ook in Nederland) algemeen toegepaste MMR-vaccin toegediend, met fatale gevolgen.

Jackie Fletcher vind gezien het aangebrachte leed het toegekende bedrag belachelijk laag, maar is blij met de erkenning.

‘Het geld is een aanfluiting, alhoewel het zal helpen de nodige aanpassingen voor Robert in huis te verrichten. Hij is nu bijna 19 maar heeft het niveau van een 14 maanden oude peuter. Hij kan niet zonder hulp rechtop staan, is dubbel incontinent en het enige wat hij kan zeggen is ‘hoi mam’ of ‘hoi pap’. Ik ben in ieder geval blij met de erkenning dat dit het gevolg is van de MMR-vaccinatie.’

Hoewel twee artsen van de medische onderzoeksraad benadrukken dat Roberts geval op zichzelf staat en niet moet worden gezien als bewijs dat het MMR-vaccin inderdaad autisme veroorzaakt, zeggen medische wettelijke experts dat het besluit van de raad een stortvloed aan schadeclaims van ouders wier kind eveneens gehandicapt raakte na een (MMR-)vaccinatie tot gevolg kan hebben. ‘Tegenwoordig denkt iedereen gelijk aan geld, en als een arts een fout maakt proberen ze allemaal compensatie te krijgen, waar velen in slagen,’ aldus dr. Robin Moffat, president van de Medico-Legal Society, een orginisatie van experts op het gebied van het medische recht.

Collega Malcolm VandenBurg denkt inderdaad dat de uitspraak grote gevolgen kan hebben. ‘Eén zaak zoals deze zal andere mensen doen denken dat ze een vergelijkbare uitspraak kunnen krijgen. In het verleden hebben dit soort eerste uitspraken inderdaad de deur geopend voor meer schadeclaims.’

Nadine Dorries, Conservatief parlementslid en lid van het Gezondheids Comité van het Britse Lagerhuis, bevestigde dit. ‘Als een onafhankelijke raad de conclusie heeft getrokken dat er een verband bestaat tussen het MMR vaccin en de hersenbeschadiging die in dit geval deze jongen heeft opgelopen, dan is het redelijk om aan te nemen dat vele duizenden ouders en kinderen zich in dezelfde situatie bevinden.’

Al in 1998 beweerde dr. Andrew Wakefield dat er een verband bestaat tussen het MMR-vaccin en autisme. Sindsdien werden zijn onderzoeken en conclusies voortdurend in diskrediet gebracht door de gevestigde medische orde en de overheid, en werd hij eerder dit jaar zelfs uit het medische register geschrapt. Ook nu haast het Britse ministerie van Gezondheid te verklaren dat Robert Fletchers geval geheel op zichzelf staat en niet als precedent mag dienen voor andere na vaccinaties gehandicapt geraakte kinderen. ‘De veiligheid van MMR is in talloze onderzoeken in veel landen bevestigd,’ aldus het ministerie.

Niettemin is de geloofwaardigheid van zowel de overheden als veel medische experts na het Mexicaanse griepdebacle ernstig aangetast, en zal verdere ontkenning van steeds meer bewijs dat vaccinaties veel gevaarlijker zijn dan wordt beweerd, hier ongetwijfeld verder afbreuk aan doen. In Nederland wordt er onder andere op de website Verontruste Moeders gewaarschuwd tegen allerlei soorten vaccinaties en de permanente, soms zeer ernstige gevolgen voor kinderen, tieners en volwassenen.

* * *

x

Propaganda voor de farmaceutische bedrijven…

In de onderstaande YouTube kun je kijken naar een actuele, uiterst belangrijke case. Farmaceutische bedrijven willen gevrijwaard blijven van elke vorm van aansprakelijkheid, voor schade die ontstaat door het gebruik van hun producten.. Kun je je het voorstellen..???  Maar wat nu als je als burger overduidelijk een geval meemaakt van vaccinatieschade..?

Wanneer je gerechtigheid verwacht in gevallen waar mensen beschadigd zijn door vaccinaties, dan dien je in de VS naar een speciale ‘vaccinatie-rechtbank’ te gaan.

De overheid, inclusief deze Obama-regering steunt de farmaceutische bedrijven tegen het publiek (..!). “Deze gevallen zijn uiterst moeilijk te bewijzen”.. Hoewel de autisme-ratio’s in de VS torenhoog zijn gestegen sinds het mandaat dat de overheid aan vaccinaties gaf, zijn de cijfers meer dan verdubbeld sinds 30 jaar. Een duidelijk geval van oorzaak en gevolg?

Maar het interessante is natuurlijk wie deze idiote situatie laat voortduren. Dat is natuurlijk duidelijk, fraude met gezondheidszorg kan alleen op deze schaal wanneer dit geschiedt met goedkeuring van overheden en overheidsinstanties. Zoals in de VS de FDA, de voedsel- en warenautoriteit, en de CDC, het Centre for Disease Control.
Maar wist je dat zelfs het Amerikaanse Hooggerechtshof niet eens een fatsoenlijk antwoord kon krijgen over de vraag wie verantwoordelijk is binnen de overheid voor het vaccinatiebeleid…!!

Weet je wat de ‘bottemline’ is?

 1. Vermijd elke vorm van vaccinatie, in het bijzonder de vaccinaties waar een zg. patent op zit van de farmaceutische industrie. Zoals inderdaad de griepvaccins, waarmee de overheden om de oren worden geslagen. De situatie wordt door hen zó gepresenteerd dat overheden (in gewoon Nederlands dus jij en ik)  zélf verantwoordelijk zijn voor de schade die kan optreden door vaccinaties, zonder enige pardon..!
 2. LAAT DOKTOREN JE KIND NOOIT INJECTEREN MET MEERDER VACCINATIES OP ÉÉN DAG. DAT SOWIESO, ALS JE TOCH DOOR WILT ZETTEN MET VACCINATIES.
 3. Laat jezelf of een geliefde NOOIT een vaccinatie halen wanneer deze een zieke indruk maakt. De vaccinatie zal je immuunsysteem (tijdelijk) uiterst sterk verzwakken en in dit geval kan een simpel griepje zelfs de dood betekenen..!

In deze YouTube zie je Marcia Coyle van het ‘National Law Journal’ een samenvatting geven van de argumenten van het Hogergerechtshof in de VS, inzake de argumenten van de kant van de farmaceutische industrie, of zij hun systeem van ‘Foutloosheid’ (No Fault-system) mogen handhaven, zoals vastgelegd in de zogenaamde Nationale Wet Kindervaccinatieschade’  (The National Childhood Vaccine Injury Act).

Wil je tekst nalezen, hier vind je het transcript van deze nieuwuitzending.

* * *

Relevante artikelen hier op WantToKnow.nl:

* Geneeskunde: van kunst naar kunde en geknutsel HIER

* Onderzoeker van BigPharma geeft fraude toe HIER

* Journalistieke hoerderij, het geval Simon Roozendaal HIER

* Journalisten gemanipuleerd en HPV-campagne van start HIER

* Medische promotie-onderzoek door ‘ghostwriting’: SCHANDALIG! HIER

* Klokkenluider zet medische wereld te kijk HIER

* Medicijnen: meer doden dan heroïne en cocaïne samen! HIER

* Belangenvertrengeling vaccinatie-adviseurs HIER

* Hebzucht versus Gezondheid HIER

* Tamiflu is een hoax; Tamiflu is dus fraude HIER

* Megacorruptieschandaal in de WHO (De Wereldgezondheidsorganisatie) HIER

* En dan nu… Het vaccin voor een ‘rusteloze vagina’.. HIER

* De leugen regeert: De grote grieppropaganda! HIER

* Dr. Rauni Luukanen: een bijzonder verhaal.. HIER

* De Poolse minister spreekt zich WEL uit, meneer Klink! HIER

* Onnodige vaccinaties; een insider klapt uit de school.. HIER

* Dr. Ghis doet haar mond open! HIER

* Het griepvaccin: belangstelling of belangenverstrengeling HIER

* Farma probeert met eigen tijdschriften haar verhaal officieel te doen lijken! HIER

* Geld bepaalt uitkomst Griepvaccin-studies HIER

* Farmaceutische industrie woekert binnen de overheid HIER

* Nu alle jongens aan het HPV-vaccin..? HIER

* Farmaceuten krijgen juridische opdoffer in de VS! HIER

* 40 Miljoen mensen gebruiken Prozac! Maar het werkt niet, zeggen wetenschappers..! HIER

* De FDA blijkt corrupt! HIER

en over het gebruik van Thimerosal (kwikverbinding) in vaccins, raden we je deze link aan.

57 gedachten over “Verband vaccinaties met autisme en hersenbeschadiging!

 1. Een goed boek in dialoog vorm geschreven door Umut Evren Nefertiti, He, dokter, wordt wakker!! Over de herfst van de westerse geneeskunde. Gaat zij uitvoerig in op het hanteren van vacinatie protocollen bij baby’s en jonge kinderen in Nederland en de Westerse landen.
  Een eyeopener.
  Steeds meer mensen worden gelukkig wakker en gaan vragen stellen, en dat werd wel tijd

 2. Told you so? Een mooie lijst van gerelateerde artikelen Guido, er staat er 1 niet bij, die mogelijk toch zeer relevant kan zijn ivm de relatie met kwik (thimerosal in vaccins) en neurotoxische, kankerverwekkende en immuunsysteem onderdrukkende effecten hier!

  Ook op deze site te vinden, vorig jaar besproken maar nog steeds zeer belangrijk, zeker in elatie tot dit nieuws lijkt mij…

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/de-kwik-kwek-en-kwakzalverij-van-vaccinaties/

  1. Heb je helemaal onderaan gekeken John..?
   Daar stond ie, al…!

   🙄 Geintje! Dank voor de tip, helemaal juist!

  2. @ John

   Was toen toch wel een goed idee van mij, Rene en Sander om een paar jaar geleden er maar een commotie over te beginnen met jou in de hoofdrol als inleg voor een lezing in Sollution door Team-Niburu Amsterdam als opstart over Vaccins bij baarhalsmoederkanker.

   Tenslotte vraag me dus bij deze ook af af we die penalty aftrap niet gemaakt hadden, in welk doel de bal gelegen had…

   Moet zeggen dat er al heel wat mensen zijn wakker geschud en al heet wat stof de boel heeft opgewaaid dat het echter geen uitgesproken onderwerp is gebleven.

   Op naar een volgende smurfdruk zullen we maar zeggen…

  3. Oeps, sorry Guido (de kleur was iets blauwer dan de andere en stond wat meer rechts, ik denk dat dat het was, haha).

   Paul, tja het nieuws heeft erg veel mensen bereikt en inderdaad begon het toen op die desbetreffende avond (er was nog geen boek van Desiree Rover,verontruste moeders, vaders en anderen bestonden zelfs nog niet en ook de spuit mocht er nog in). Maar dat ging snel veranderen. Sneeuwbaleffect.

   Gelukkig hier niet naast de pot gemist, zullen we maar zeggen.
   😉

   Nu vooral de volgende ronde in, ware gezondheid en echte immuniteit en gezondheid benadrukken, niet de kwik-kwek en kwakzalverij van de pseudo-wetenschap die vaccinaties heet.
   Als de keuze eenmaal helder is, hoeft er geen aandacht meer naar wat niet gewenst is, maar wat je wel zou willen zien in de (kleine en grote) wereld.

 3. Ik heb pas nog een verhaal gelezen over Hanna(H)Poling van de VS die schade ondervond na vaccinaties. En ook haar ouders dienden een schadeclaim in en zijn in het gelijk gesteld.

 4. 1) Die gast is helemaal niet autistisch.
  2)Het vaccin dat hij kreeg verschilde levensgroot met het vaccin dat we nu voor MMR gebruiken
  3)De jongen was waarschijnlijk genetisch ‘voorbestemd’.

  Bovendien vraag ik mij af wat het artikel van Consemulder hier mee van doen heeft en vraag ik mij af wat men verstaat onder “fatale gevolgen”.

  1. @ Cryptocheilus

   Het vaccin dat hij kreeg verschilde levensgroot

   Inderdaad levensgroot verschillend leven na het vaccin.

   3)De jongen was waarschijnlijk genetisch
   ‘voorbestemd’.

   Wat is dit voor vage, subjectief speculatieve ontkenning/weerlegging Cryptocheilus?!

   Je aangedragen punten 1 tm 3 zijn zo subjectief geïnterpreteerd/geformuleerd dat er van deze serieus nemen geen sprake meer kan zijn. Sorry hoor, iets stellig beweren vanuit eigen interpretatie heeft niet onmiddellijk geldigheidswaarde.

  2. Het grootste probeeem @ Wattenstaafje is dat men zich niet echt ‘inleest’ voor wat de berichtgeving betreft. Vaak wordt volstaan met het letterlijk overnemen van texten van anderen. Geen bronnenonderzoek. Reacties zoals die van jou komen daar m.i. ook uit voort.

   Dat is jammer. Maar helaas.

   Verwijt mij a.u.b. niet dat ik mij wél inlees en de verschillende opinies tegen elkaar afweeg. Dat ik daarbij tot nogal confronterende conclusies kom, mag je me daarom niet kwalijk nemen.

   Fatale logica….

  3. @ crypto De door jouw gestelde objectiviteit is m.i. ver te zoeken in jouw comments. Nou zal ik niet beweren dat je je niet inleest alleen de kleur van de door jou gedragen leesbril is niet helemaal objectief. Dat geeft verder niet behalve als je zegt een objectieve afweging te hebben gemaakt. Het is namelijk zo dat elke afweging door een persoon subjectief is ,dat zou je toch met de door jou genoemde fatale logica moeten onderschrijven. Zo niet raad ik je aan de definities van objectief en subjectief na te zoeken.

  4. Heb jij enig idee @ Marcel w. hoe ver jij van het punt zit mij enige inhoudelijke kritiek te leveren?

   Het perfectioneren van persoonlijke aanvallen (naar mij toe) lijkt je ‘core businnes’. Ik kan helaas niet tot een andere conclusie komen gezien alweer de tendens in je bovenstaande comment.

   Dat jij hiermee denkt de grote jongen te spelen is voor mij dan ook iets onbegrijpelijks. Het schijnt er echter bij te horen. Op echt inhoudelijke opmerkingen heb ik ervaren van weinig mensen hier substantiële kritiek te mogen ontvangen.

   Dat heeft niets met objectief of subjectief te maken @Marcel w.

   Ook dat schijn je niet te begrijpen.

  5. @ crypto ook dat is geheel jouw mening en niet een objectieve observatie. En bespeur ik nou boosheid in jouw reactie? Even voor de duidelijkheid mijn ” core busennis” is niet het perfectioneren van persoonlijke aanvallen op jou( zowel had jouw blogje allang uit de lucht geweest). Wel stel ik dingen aan de kaak die jij misschien niet als prettig ervaart. Helaas is dat helemaal jouw probleem ,niet het mijne.
   Bovendien schijn je wel meerdere dingen als onbegrijpelijk weg te zetten, maar dat is verder je goed recht,wees alleen niet verbolgen over het feit dat men je daar dan op aanspreekt. Jouw verdediging van het vaccinatie beleid, en het niet open staan voor kritiek daarop ( ook al is die kritiek wetenschappelijk onderbouwt) spreekt m.i. boekdelen over jouw vooringenomen standpunten. Het is dan ook voor mij onbegrijpelijk dat je die standpunten hier neerzet als voortkomend uit persoonlijk onderzoek en dus objectief. Enige vorm van logica valt daarin niet te herkennen.
   Nogmaals het mag allemaal en je hebt recht op je eigen mening, accepteer alleen dat daar dan ook een reactie op komt ,kan je dat niet hou dan gewoon je mening voor jezelf.
   Verder heb ik het volste recht mijn reactie vorm te geven zoals ik dat wens(binnen bepaalde grenzen)dat jij dat niet als inhoudelijk ervaart kan ik verder niet echt helpen, noch kan me dat wat schelen.

  6. Whatever Marcel w.

   Verspil je moeite niet aan het bewijzen dat ik gelijk heb. Weer een comment om duidelijk te maken dat je inhoudelijk niets te melden hebt. Blablalbla.

   Je draait en keert. Nergens in je comment ga je in op wat ik aan kritiek aanlever. Let nog eens even op.

   De jongen in besproken artikel heeft geen ‘autisme’. Not to my standards. Ik begrijp daarom niet waarom deze link gelegd wordt.
   Het vaccin waarmee deze jongen na zijn vaccinatie ‘in de problemen gekomen is’ is niet hetzelfde vaccin dan wat we nu gebruiken.

   Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat een hele kleine groep van kinderen ‘genetisch gepredisponitioneerd’ is m.b.t. deze vaccins. Het is daarom helemaal niet verwonderlijk dat er voor wat dat betreft complicaties kunnen optreden.

   De artikelen van Consemulder pissen naast de pot. Geen relevantie. De term ‘fataal’ is overdreven, tekenend en onjuist.

   Verder nog iets?

  7. Whatever Marcel w.

   Verspil je moeite niet aan het bewijzen dat ik gelijk heb. Weer een comment om duidelijk te maken dat je inhoudelijk niets te melden hebt. Blablalbla.

   Je draait en keert. Nergens in je comment ga je in op wat ik aan kritiek aanlever. Let nog eens even op.

   De jongen in besproken artikel heeft geen ‘autisme’. Not to my standards. Ik begrijp daarom niet waarom deze link gelegd wordt.
   Het vaccin waarmee deze jongen na zijn vaccinatie ‘in de problemen gekomen is’ is niet hetzelfde vaccin dan wat we nu gebruiken.

   Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat een hele kleine groep van kinderen ‘genetisch gepredisponitioneerd’ is m.b.t. deze vaccins. Het is daarom helemaal niet verwonderlijk dat er voor wat dat betreft complicaties kunnen optreden.

   De artikelen van Consemulder pissen naast de pot. Geen relevantie. De term ‘fataal’ is overdreven, tekenend en onjuist.

   Verder nog iets?

   @ crypto tis geen moeite hoor,je bent voor mij ondertussen zo doorzichtig als glas.

   Hoe weet jij dat de jongen in kwestie niet een stoornis in het autistisch spectrum heeft. Ken je hem persoonlijk? Ben jij expert op het gebied van autisme? (ik heb jaren met autisten gewerkt en ken ze van heel dicht bij van klassiek autist to pdd-nos )Bovendien vind ik het nogal hoogdravend om jouw standards als de parameters voor het zijn van autistisch te stellen.
   Of het vaccin dat toen gebruikt werd veiliger is dan nu,durf ik niet te zeggen ( ik denk van wel)
   Wanneer het algemeen erkent is dat er een groep kinderen bestaat die genetisch gepredisponitioneert is m.b.t. deze vaccins. Wordt het dan niet eens tijd om die groep uit te filteren? Of wellicht een vaccin te ontwikkelen die deze groep niet beschadigd? de groep waar we het nu over hebben lijkt namelijk in aantal toe te nemen.
   In jouw beleving zijn de artikelen van Consumulder niet relevant, dat kan . Echter is dat in jouw beleving en niet een absolute waarheid. Datzelfde geld voor jouw beoordeling van het woord fataal.

   Was dit inhoudelijk genoeg voor jou?

  8. @ Marcel w.

   Ik ben geroerd door je poging. Helaas levert dit geen bruikbare antwoorden of inhoudelijke verklaringen op.

   Je comment is gebaseerd op inhoudelijke onwetendheid. Dat is in jouw geval natuurlijk een stap in de goede richting.

   Je weet het niet. Right! De opstellers van dit stuk weten het ook niet. Dat is gewoon een kwestie van copy/paste. Ik ben natuurlijk altijd verheugd als er (zij het naderhand) een echte discussie hieraangaand wordt geëntameerd.

   Daarin zal het regel zijn dat men meer vragen zal stellen dat men kan beantwoorden. Dat is geen bschuldiging, het is een logisch gevolg van de inspanning die men levert.

   Inspanning. Key word. Gemakzucht is troef. Inspanning is moeilijk en tijdrovend.

   Daarom kan ik met een gerust hart stellen dat de inspanning voor wat dit stuk (en de gemakzuchtige reacties hierop) schromelijk tekort schiet en de tijdrovendheid omgekeerd evenredig beschouwd kan worden aan de zorgvuldigheid.

   Wie immer.

  9. @ crypto Overigens zijn “de standards”voor b.v. adhd aanzienlijk verruimt hetgeen een geschatte vergroting van het aantal diagnoses met 15% zou geven. Het werd echter een vermeerdering van meer dan 100%. Zo zijn (onwetenden) soms na een jaren lang relatief onbezorgd leven opeens aan de ritalin gezet, na opplakken van het etiket adhd.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Methylfenidaat
   lekker spul he? voor al die kinderen.

  10. @Cryptocheilus,
   je bent bekend met de gevolgen van blootstelling aan kwik op de neuronen in de hersenen?
   Kijk en huiver (echte beelden van onder de microscoop op 2:10)
   http://www.youtube.com/watch?v=SKuznYVn40s&feature=related

   Alsof dit nog niet erg genoeg is voegen ze er tegenwoordig nog flink wat adjuvanten aan toe zoals squalene (veroorzaker van ernstige auto-immuun ziektes) en dan natuurlijk mogelijk nog e.e.a. waar we nog niet van weten
   Maar jij gaat de griepprik (of een andere onzin-prik) straks dus wel braaf halen als je opgeroepen wordt begrijp ik?

  11. Wat aandoenlijk.

   Marcel w. verschuift de doelpalen; het gaat in zijn comment nergens meer over het in het artikel genoemde Jochie. De beweringen zijn niet relevant en daarom niet eens vergezocht.

   @HASHASHIN

   Je haalt hier een kwikprobleem aan? Dat was niet echt de core aanklacht. Daarom beschouwde ik ook de commentaren van /Consemulder als irrelevant. Het dunnetjes overdoen helpt niet voor mij. Terug naar de schoolbankjes @HASHA.

  12. @ crypto met je poging “geleerd” over te komen door het vele gebruik van “dure woorden” , kan je niet jouw onwetendheid omtrent autistische stoornissen maskeren.
   Das jammer voor jou ,maar helaas. Ook het voeren van een inhoudelijke discussie, lijk je uit de weg te gaan door te stellen dat mijn inhoudelijk commentaar verstoken blijft van inhoudelijke antwoorden of -verklaringen.
   waarbij ik de veelal gebruikte “ad hominums”mijn richting op maar even onbesproken laat.
   Dit alles gezegd hebbende kan ik niet anders dan concluderen dat de “inhoudelijke commentaren”van jou gebaseerd zijn op het plaatsen van wat holle frasen en vooringenomen standpunten vanuit een indoctrinerende opleiding. Ook de door jou gedragen(imo) ouderwetse kokerbril zal daar een reden toe zijn. Ik meende dat jij werkelijk iets over autisme wist, hoe kan een mens zich vergissen.

  13. @Cryptocheilus

   volgens mij hebben we het over het gevaar van vaccins, grotendeels veroorzaakt door de ingrediënten als thimerosal (kwik) en squalene, en de oorzaak van o.a. authisme
   Waar heb jij het over?

   Maar je hebt mijn vraag nog niet hebt beantwoord:

   “jij gaat de griepprik (of een andere onzin-prik) straks dus wel braaf halen als je opgeroepen wordt begrijp ik?”

  14. @ Marcelw

   Tis inderdaad een bewezen feit dat Crypto zo doorzichtig is als glas, je kan er zo uitvissen dat ie totaal geen dokter in Spe is en dat duit er aan toe dat dit personage met al zijn tam tam maar weinig kaas heeft gegeten wat artsenij is met allerlei inzichten.

   Vermoed dat er enkel een klein verfrommeld uit de prullebak opgevist fotokopietje in zijn bezit heeft van iemand die net niet toe gelaten is om als arts of specialist aan de slag te mogen komen laat staan de kost te verdienen in de situatie om mensen te willen en mogen van dienst te zijn om hun genezing te mogen voorspoedigen dan geooraal bespottingen toe te spelen op de man af.

   Een goed arts of specialist zou in hoogst geval meer een bepaalde reguliere en onbegrijpelijkse woordvorming toe te spelen waar louter menig mens het spaans benauwd vban zou krijgen, daar is echter geen spoor van terug te kenmerken, het is meer een schizofrene stuiptrekking van iemand die probeert als dokterschap in spe over te komen.

   Je hebt te weinig autistische kaas gegeten beste Crypto, in mijn ogen ben je een lantervanter van formaat, die helemaal niks maar dan ook niks voorstelt dan iemand die alleen maar zogenaamd probeert te profiteren van eigen gemaakte kwakzalverrij…

   FF kijken of onze GeertW daar ook iets voor bedenken kan…

  15. @ crypto O als ik je inhoudelijk op ongerijmtheden in jouw commentaar wijs verzet ik de doelpalen(wist niet eens dat we doelpunten moesten maken)? Fraai, ik denk dat we hier te maken hebben met een klassiek gevalletje van projektie. Zodra crypto geen weerwoord heeft gaat het over het verzetten van doelpalen ( waren de moeilijke woorden op?)
   Nou nog even dan ik heb nergens gesteld dat de jongen in het artikel autistisch is. Jij stelt van niet en ik zeg dat je dat niet kunt weten. Jij ondersteund jouw standpunt door te zeggen dat ie niet autistisch is voor jouw standards. En ik vraag waar jij de hoogmoed vandaan haalt om jouw standards als parameter te mogen gebruiken, ben jij psychiater en bevoegd tot het stellen van een dergelijke diagnose? Of stel jij de wetenschappelijke definities van dergelijke ziektebeelden vast? en zoja vanuit welke autoriteit?

  16. Paul is by far mijn favo commenter. Hij doet niet eens moeite om inhoudelijk te zijn en steekt zijn aversie ook niet onder stoelen of banken. Dat hij hierbij zich constant belachelijk maakt is hem worst. Dat mag ik wel.

   Meer moeite heb ik met Marcel w. Eigenlijk dezelfde instelling als Paul; niet geinterresseerd, onginformeerd en een aversie tegen alles wat hem aan het denken zet. Toch heeft hij itt Paul er moeite mee dat te onderkennen.

   Hij verwijt mij het gebruik van ‘dure woorden’. LOL. Vragen staat vrij Marcel. No costs involved. Er zijn te weinig mensen die vragen: Hoebedoellie? Het schijnt ze ook niet te boeien. Dat past dan wel weer in het gepreoccupeerde beeld dat ik van ze heb.

   Als @HASHASHIN nog even verder leest dan zijn neus lang is hoeft hij ook geen rare vooronderstellingen te doen.

   Zijn laatste vraag beantwoordende: Ja, Ik ga dat prikkie halen. Zoals iedereen in de gezondheidszorg dat zou moeten doen.

  17. Heb je nooit moeite met jezelf gehad ?!

   Kan me dat niet voorstellen dat je dat wel enkel alleen bij anderen hebt, inhoudelijk ingaan op artikelen is wat sommigen dat zo graag als ettiquete regel willen ontvangen.

   Het is puur de nuance waar je je druk over maakt, een eind oordeeel moet inprincipe altijd van 2 kanten komen wil je weten wat de waarheid voor jezelve is.

   Wat dure woorden betreft, die mis ik nou continue bij je, dat mis ik de hele tijd, van zulke woordberipspingen kunnen we meestal nog iets van opsteken of bij leren, maakt niet uit of het Nederlnds-latijns gesproken is, want Engels -Latijn of Spaans-Latijns is totaal weer anders dan de orginele Griekse-Latijnse uitspraak.

   Grappige is dan ook dat menig duur aangevuld woord verzonnen wordt op een gouden serveerblaadje, die niet of nooit kende aanwezig te zijn in de oorspronkelijke vorm van de Latijnse taal.

   Dus Goed Lezen Crypto, helaas maak je never en nooit gebruik van te dure woorden, dat lees ik voordurend tussen alle regels door terug, deed je dat maar eens, dan hadden we het minder op je je gemunt dan de verkeerdetoegelichte interuptie als pleidooi in je reactie.

   En lol niet iedereen in de gezondheidszorg haalt zo’n prikkie, want een vaccin is gewoon puur een broodje aap verzinsel en meer dan dat ook weer niet, want het helpt niet bij iedereen, zeker als het eerst uitgetest is op muizen.

  18. @ crypto ach het is niet dat ik ze niet begrijp maar ik vraag me af waarom je dat doet. Het kan zoveel laagdrempeliger, alleen kan je dan niet zoveel verhullen als je nu poogt.
   Bovendien steekt een andere nare gewoonte van jou weer eens de kop op ,namelijk het ontlopen van een inhoudelijk antwoord op gestelde vragen. Dat je moeite met me hebt kan ik me voorstellen als je op mijn beroepsterrein komt en je het niet red met jou onwetende beweringen. Maar lees je gerust in in deze materie hoor,boekenwijsheid legt het bij autisme af tegen ervaringsdeskundigheid. Ook al heb je “rainman “gezien dan nog weet je niet alles van stoornissen in het autistisch spektrum, laat staan van klassiek autisme( zoals rainman moet voorstellen ).
   Autisten zijn namelijk net echte mensen ,en dus niet binnen een generaliserend etiket te vangen. Ik ben er trots op enkele autisten (waaronder een klassieke zoals dat in de volksmond heet)tot mijn vriendenkring te kunnen rekenen. Met mensen die behept zijn met gradaties van megalomanie heb ik heel wat meer moeite (zoals je ongetwijfeld al gemerkt hebt).

  19. @ Marcelw

   Dat noemen ze nou een doktersgeheim, je mag niks over je zelf te weten komen en Crypto is niet echt een figuur die te boek staat als een NobelprijsWinnaar!

  20. Jochies toch. Wat hebben jullie toch een hekel aan mij en de wetenschap die ik vertegenwoordig. Dat hoeft, zoals ik eens en temeer aanhaal, helemaal geen probleem te zijn. Ik accepteer jullie toch ook als nietszeggende, alleen op de man spelende nitwits?

   Laten we nu die spiraal eens doorbreken. Gaan we het hebben over de inhoud. Reminder:

   1) Die gast is helemaal niet autistisch.
   2)Het vaccin dat hij kreeg verschilde levensgroot met het vaccin dat we nu voor MMR gebruiken
   3)De jongen was waarschijnlijk genetisch ‘voorbestemd’.

   Ring al bell? Niet meer, nietwaar? Te druk met vedachtmakingen en andere zaken. Kom er dan gewoon voor uit dat je er niets meer van wilt weten dan De webmaster copypaste. Dat het voor je teveel moeite is, er teveel moeilijke woorden in staan en je voor wat dat betreft nog nooit moeite hebt gedaan iets substantiëels en wetenschappelijks over vaccinaties te weten hebt willen komen. Dat je afhakelijk bent van wat de webmaster hier ‘overneemt’. Dat je blikveld niet verder gaat dan oppervlakkige algemeenheden, meestalc ook nog niet of slecht onderbouwd.

   Dat je ‘gelooft’. Dat dat niet iets is van ‘rede’ maar van ‘intuïtie’. Dát is toch waar hier elke keer aan geappelleerd wordt? Doe dan niet of je serieus probeert op argumenten in te gaan. Dat is (hou je vast) een contradictio in terminis. Een voordurende drogreden.

   Zwak maar hardnekkig.

  21. DING DONG !

   Zeg Crypto, mijn wens in makkelijk taal, mrogen die 35 miljoen winnen en dan verkies ik jou als persoonlijke lijfarts, misschien dat je in het echt toe iets anders bent dan je hier opteert.

   Let’s hope you been also Mister Nice Guy!

  22. @ Paul

   Wat leuk dat je weer reageert. Het is overigens niet zo dat je de 35 miljoen hoeft te winnen om een prima vaccinatie te krijgen. De massale sterfte door deze en vergelijkbare website’s gepropageerd is uitgebleven. De Illuminati hebben voor wat dit betreft heel slecht werk geleverd. Het was allemaal zo duidelijk toch? Miljoenen mensen zouden sterven. De rest werd gechipt.

   Maar goed. Dit terzijde. Het was alleen bedoeld om even aan te halen hoe verdwaald een mens kan zijn. Toch voel ik de behoefte je hierop aan te spreken. Waar zijn dan al die doden? Wat was er nu waar van de lizzardman van Röver en Icke?

   Dat wil men vergeten. Natuurlijk. Men blijft roepen. Inhoudsloos roepen. Het volgende schot hagel wordt weer afgevuurd.

   Als ik morgen die 35 miljoen win doneer ik het aan een fonds t.b.v. vaccinatie voor kinderziektes in de derde wereld. Zo ben ik dan ook nog eens een keer.

  23. @ crypto over het verzetten van doelpalen gesproken ……… Maar gezien je behoefte aan cirkelredenaties zie bovenaan de reacties voor een nieuw lijntje .

  24. @ Bees

   Bedankt voor je linkje, indrukwekkend te noemen.

   @ Crypto

   In jou geval zou ik me rot schamen om zo lichtvoetig uitspraken te doen terwijl je je zo uit leeft over de ruggen van andere mensen en iedereen zo onvoorzichtig behandeld.

   Ik ruik gewoon dat je ten eerste aan je eien protomonee ruikt en dan aan het rest van je gezinnetje om je hood maandelijks boven water te houden.

   Welk gezond mens zou nou graag onder jou kurentele toezicht willen komen te staan? ik in iedergeval niet.

   Je bent inderdaad medeplichtig tot het soort wat het mens zijn hier op aarde ontsiert, dokter of niet, zou me diep schamen als ik jou was.

 5. @crypto ik begrijp dat je het hele betoog nog eens wilt overdoen, zeg maar een vorm van cirkelargumentatie?
  Ik was namelijk in de veronderstelling dat ik op alle 3 punten voldoende was ingegaan en ook nog een aantal vragen erover aan jou had gesteld ,die zoals je weet nog wachten op antwoord. Oftewel je gaat de discussie niet aan.
  zie mijn post Marcel w
  22:09 15 oktober 2010
  Dan nog je verkeerde gebruik van de term” contradictio in terminis”, waarvoor hier uitleg: http://www.encyclo.nl/begrip/contradictio%20in%20terminis
  Dat alles doet mij vermoeden dat je wederom de aandacht van je onwetendheid omtrent stoornissen in het autistisch spectrum wilt afleiden. Geef nou gewoon toe dat je der niks vanaf weet en geef even antwoord op de gestelde vragen ,zodat we niet steeds het hele riedeltje opnieuw hoeven af te spelen .
  Kortom vermits je een spiraal wilt doorbreken , moet je toch eerst de jou gevraagde antwoorden geven, lijkt mij. Anders is het zoals ik al eerder stelde geen spiraal maar een cirkel waarin wij ons bevinden.

  1. Welke vragen Marcel? Je hebt ze naar mijn beste weten niet gesteld. Je hebt geen vragen. Alleen insinuaties.We hebben het hier toch over deze onfortuinlijke jongen?

   De jongen in besproken artikel heeft geen ‘autisme’. Not to my standards. Ik begrijp daarom niet waarom deze link gelegd wordt.
   Het vaccin waarmee deze jongen na zijn vaccinatie ‘in de problemen gekomen is’ is niet hetzelfde vaccin dan wat we nu gebruiken.

   Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat een hele kleine groep van kinderen ‘genetisch gepredisponitioneerd’ is m.b.t. deze vaccins. Het is daarom helemaal niet verwonderlijk dat er voor wat dat betreft complicaties kunnen optreden.

   Dan hebben we het over inhoud. Vragen die niet over inhoud gaan zijn voor wat mij betreft irrelevant. Ja. Ik bepaal dat. Omdat ik het kan.

  2. @ crypto sorry ik was even vergeten dat jij DE WETENSCHAP vertegenwoordigd, hoewel als je dat zo stelt een vraag van mij als ;,En ik vraag waar jij de hoogmoed vandaan haalt om jouw standards als parameter te mogen gebruiken, opeens weer heel actueel wordt. Of heb je je dat recht enpassant ook maar toegeeigend?
   Dat zou wel in de lijn van de reguliere wetenschap zijn: arrogant, zelfingenomen, conservatief en behept met een kokervisie. Tjee als ik dat terug lees moet ik jou gelijk geven in een ding . Je bent een waardig vertegenwoordiger van die wetenschap. Hoewel ik dat als een belediging zou ervaren zo genoemd te worden, zal jij er je er weer een hele pief door voelen. Denk ik zo en van mij mag je haha.

  3. Again. Teleurstellend Marcel w. Waarom doe je niet zoals Paul? Gewoon ordinair schelden. Doe nu niet alsof je inhoudelijk wilt discussiëren. Please. Een kind kan het sommetje maken.

  4. Een kleuter als Crypto gebruikt altijd kleurvolle vingerverf…

   Tis hoe je alles in kleurt! heel wonderlijk mooi.

  5. Wat een leuke reactie van je Paul. Ik moest lachen. Ik neem aan dat je er geen andere bedoeling mee hebt.

  6. @ crypto gaan we nog even op de inhoud .
   Wat zijn jouw standardts betreffende autisme , waaraan moet iemand voldoen om autist genoemt te mogen worden?
   Waaraan ontleen jij het recht om iemand te mogen beoordelen naar jouw standarts en dan autistisch dan wel niet autistisch te mogen noemen?
   Hoe kan jij stellen dat de persoon in kwestie wel genetisch voorbestemt zou zijn?
   Waar heb jij je kennis omtrent autisme vandaan?
   Dat lijken me in ieder geval voor nu even voldoende relevante vragen. En ik mag dat stellen ( dat ze relevant zijn) want ik vertegenwoordig de werkenden met autisten.

  7. Heerlijk die lach van je crypto, zolang je maar natuurlijke kleurstoffen gebruikt.

   Wil ook wel eens de andere Crypto leren kennen dan de bevreesde Herr Doctor die cheillus i, misschien zit er wel een meer een mr Hyde achter je schuil.

   Wie weet….

  8. Marcel w.

   Je reactie doet pijn aan mijn ogen. Sorry hoor. Mag ik nu ook even, geheel offtopic, een opmerking maken over je d’s en t’s? Brrr.

   Desalnieteminnietegenstaande het feit dat, daarom je reactie ngal knullig overkomt kan ik mij vinden in de inhoud. Je zou echter nooit door de numerus clausus wat betreft geneeskunde gekomen zijn. Zover is me wel duidelijk. Dat jij (zoals je beweerde) mag prikken is volgens mij een gevolg van een ‘freak accident’.

   Deze jongen is geen autist. Lees de verschillende rapporten (hier niet verkrijgbaar)er maar eens op na. Dat is niet een indeling die ik verzin… De ouders heben dus in de rechtszaak ook nooit zoiets bevestigd gekregen. Dat is kennis die je zou kunnen hebben als je verder kijkt dan de neus van de copypaster webmaster. Doe eens de moeite Marcel! Ga eens op onderzoek uit. Dat is toch de standaard hier? Men staat open? Het volledige pallet? [/paul]

   Ik zal niet meer reageren op dit topic. Vragen zijn geen vragen. Opmerkingen zijn belachelijk. Ik heb mijn portie onnozelheid weer even gehad. Waarvoor dank.

   Toedels!

  9. @ crypto als we dan toch even mogen tjonge beslagen glazen hier van jouw woordgebruik hoor hahahatjoe. Desalnieteminnietegenstaande is dat geen 2 woorden als het er al geen 4 zijn ,wel een hele mooie voor scrabble.

  10. @ Crypto

   Niet uit het raam gaan springen!

   Geen onnozele halsbrekende toeren uit gaan halen is nergens voor nodig.

   Zou zonde zijn als je nu al de tent zou gaan verlaten, niet iedereen is gelijk maar even gelabelled aan het feit van ene Forrest Gump zijn.

 6. voorbarige verwijten dat iemand iets niet gelezen zou hebben
  wat hebben ‘we’ dan niet gelezen?
  zet het maar even integraal hier op de front obamaman teleprompter voorleeshuilebalk liefst in pdf vorm
  voorbarige insinuaties dat iemand niet of wel gepredisponeerd autistisch zou zijn?
  maar eigenlijk ook wel maar dan ligt het niet aan het vaccin?
  of het ligt wel aan het vaccin maar hier in Nederland is het ineens een totaal ander vaccin, waarom? hoezo?
  interessant doen over de bestanddelen van een vaccin
  wat zit er in?
  weet jij het of weet ik het?
  jah maar lees het etiket, daar staat het vast wel op vermeld, wat er in zit
  of wel? of niet?
  maar noem eens iets dat je zomaar gratis zou willen laten inspuiten
  intraveneus in je groen bleke studie adertjes
  of gewoon in een bil, liefst een gespierde bil want die spieren die kunnen overal tegen, intramusculair weet je wel
  autisten zijn net normale mensen, sterker nog normale mensen zijn niet zo normaal als dat ze denken
  maar wat zit er nou precies in zo een vaccinazie?
  vast geen spinazie
  het zal wel iets met petroleum zijn, schijnt nogal goed te verkopen
  is het een doorzichtige kleurloze vloeistof?
  hoe weet je nou wat daar werkelijk in zit?
  waar is de computer uitdraai van je persoonlijke water analyse?
  wie heeft er de meet apparatuur voor op z’n zolderkamertje?
  niemand toch?
  beetje blaaskaken in plaats van open duurzaam ’transparant’ iets aan de kaak durven stellen
  beetje bashen beetje bluffen beetje vanuit achter in de keel grommende geluiden maken
  een beetje sensitieve autist prikt daar zo doorheen, dat is pas een vakkie prik, een hele dikke naald die niet eens hol hoeft te zijn voor het gewenste resultaat
  ‘wetenschappelijk’ staat dat voor een zieke über geest die zich voordoet als zijnde redelijk en vooral op de hoogte?
  op de hoogte van wat eigenlijk?
  krijg tandjes met je spinnenweb draden, kwijl draden over hoe geweldig de gevestigde orde het voor elkaar heeft?
  politionele bruin 1 trawanten van de olie gorgelende gargen, oliedom maar zeer dominant aanwezig en they never play fair, nooit eerlijk altijd zwart plakkerig stroperig kartel oneerlijk, zo glad als een bloesem wit geparfumeerd zeepje van gedetineerd gepredisponeerde gore Billen Bubba en zo vals als drie druppels sodium fluoride in je dagelijkse ochtend koffie kopje, voor het beste resultaat 6 maal daags 3 weken lang
  Marcel W pak ze en ik voel me zwaar vertegenwoordigd op de goede manier en bovendien begrijp ik meestal wat je schrijft.
  Dat kan ik van zogenaamde gewone mensen vaak niet zeggen.
  Internet fora zijn heel confronterend maar ook verhelderend, de ware holle aard van onze prikkende academische magie stralen komt als koude donderstralen krampachtig zenuwachtig op zoek naar het licht langzaam naar het oppervlak gekropen
  maar laat maar horen die spetterende feiten regen
  als glinsterende plastic kraal oogjes aan een draadje geregen
  ik heb hier nog geen 1 feit gezien
  of moeten we hier ook nog bekvechten over de realiteit van een gerechtelijke uitspraak?
  waarom feiten als liegen de grote internationale commercie is
  Uniform Commercial Code (U.C.C.)
  sleutelende zoekwoorden in je google browser daar hebben we wat aan
  feiten bestaan niet alleen waarschijnlijkheden
  jouw verhaal tegen mijn verhaal zei de advocaat van Yuri vanavond terecht op pee en wee ach und es tut mir weeh teevee
  en als je wil weten wat ik van je vind meneer Crypto
  gaat je geen r*et aan, dat is beroepsgeheim
  alles wat U zegt kan en zal tegen U worden gebruikt
  in de wereld van het oude Babylonische testament gaat het helemaal niet om menselijke waarden
  de grote Baal Bel Lord Meester Herr God is die van fuk joe toe, de krijg nou allemaal de kol*re God
  Behalve Marcel want die mag ik wel, geen speld tussen te krijgen die stukjes van Marcel, je zou een goede advocaat kunnen zijn ook wel volgens mij
  Zet ze finaal klem Marcel ik ben voor, No Mercy geen genade voor het uitschot der binnen aarde, het addergebroed zit diep onder de grond en tussen het natte herfst gebladerte, paddenstoelen kweken voor de volgende trip, in 1 van de dode zeerollen komt naar voren dat de oorsprong van de wijdverbreide jezuskunde terug te traceren is naar prehistorische paganistische sjamanistische paddenstoellogie en het betreden van andere dimensies via de geest, de onderzoeker die dit naar buiten trachtte te brengen is door z’n niet loyale ‘wetenschappelijke’ collega’s op aanraden van de kerk gelyncht, dat is het niveau, ik wil gewoon weten en geen toneelstukjes van booboos en muffe maffia bonzen en zeker niet van armzalige 3d onaardige Stroo Straw mannetjes die zich voor alles laten lenen als het maar wat macht en aandacht oplevert
  Zo dit was ook een kort maar krachtige ode aan Angela mijn reddende lees Engel!
  Voel de energie, genoeg om naar de sterren te reizen op eigen kracht.
  Liefde daar moet je niet over praten dat moet je doen zeggen ze.
  Toch is praten en schrijven veiliger en het resultaat vergelijkbaar.
  Dom Domino Domineren Crypto is niet alleen aan het slijk der aarde voorbehouden.
  Hey Kritisch ben je er nog of ben je voorgoed verdwenen van dit virtuele virgo vitriool toneel?
  Of is je voormalige gemaskerde PERSONA omgezet in een nieuwe voor mij onbekende Fictionele nik?
  Volgens mij is haar Natuurlijke Vrije echte Persoon zwaar deprie geworden, voel ik aan m’n water, jammer…, het zal wel weer mijn schuld zijn, en ik dacht dat het toch gezellig genoeg was, bij gewone mensen moet je alles omdraaien, doodmoe word ik daar van, de spelregels zijn zo veranderlijk als het weer

  Oasis – Falling Down
  http://www.youtube.com/watch?v=TEzmU7YSXJs

  Mask Persona Venice (who’s Bad?)
  http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44385000/jpg/_44385125_mask_afp_416.jpg

  1. @ hyper hoe later de avond hoe schoner het volk… Applaus recht voor zijn raap mooi man, hai wat een betoog thnx
   groet marcel

  2. Hee Hyper,

   Ik ben Kritisch niet,maar ik weet wel dat ze niet verdwenen is!

   Wat is jouw bron van deze paganistische Jezus? Walther Veith?

  3. @ HyperAlert

   Kritisch is inderdaad terziele gevallen, ze zal wellicht niet meer op de proppen komen met vernieuwde uitgangspunten als verblijde comments.

   Sommige mensen sneuvelen als men het gaat opnemen tegen kalibers in bespraakte taal, deze vak idioten die woorden ten handen kunnen nemen zullen gauw genoeg het onderspit moeten delven van dat er wel degelijk goed gelezen wordt door de alom schare van fans die niet deze WTK heerlijkheid kunnen of willen verlaten, met of zonder vaccin.

   Gelukkig kan mijn Android 2.2 SGS, je teksten nog steeds als een makkie aan, terwijl er bij anderen nog het een en ander aan gekraak te horen is van de vrouwelijk verleide en geleide voice command stemmetje die me oor regelmatig doet strelen.

  4. @Paul
   Ik laat mij niet afschrikken door het gebruiken van bombastische taal, raak hiervan hoegenaamd niet van onder de indruk. Wel haak ik af bij ignorante hooghartigheid zoals die van bv Crypto. Hierop nog reageren doet hem in zijn vermeende gelijk bevestigd voelen. Hij heeft dit blijkbaar nodig. Zulke hap beter negeren dan bijdragen aan de door hem vermeende en verlangde autoriteit. Flauwekul kun je beter niet beantwoorden. Wanneer je hierop wél ingaat gaan mensen als Crypto zich nog belangrijk voelen ook. Zichzelf nog meer serieus nemen. Kom je weer in die cirkel terecht.

  5. Hey Wattenstaafie, is de koffie nog warm ?

   Heb je al 2x gemailed, zit zeker gevangen tussen je Junkmail enzo, tja tis moeilijk om je dan ook Pontificaal bij je aan te schuiven, maar je hebt gelijk, soms is de verleiding dan ook te groot om wat terug te meppen en te beppen met bepaalde mensen.

   Je kan je zelf ervan onthouden maar soms kan het ook weer een retro enginering truuk zijn om me zelf weer eens terug op de rails te zetten, soms heb je dat nodig om andere dingen weer los te laten.

   Maar weer fijn om je terug te zien hiero, het doet me werkelijk een deugd!

  6. Hey Lianne, dit is een heel mooi overzichtelijk artikeltje van David Icke waarin ik onder andere las over ene John Allegro die een dode zee rol ontcijferd heeft over het geheim van de paddenstoelen religie. Gelukkig weet jij kennelijk wel waar Kritisch is, geeft me al wat gemoedsrust, zucht, ik weet niet of je haar nog ergens tegen komt maar zeg maar dat ik haar mis. Waarom is ze weg? Heb ik wat gemist?

   Hah die Paul goed dat je schrijvend en wel weer terug bent uit het ziekenhuis! Jah dat Android besturingssysteem moet die ‘literaire’ late night oprisping van mij toch wel aan kunnen.

   Quote:

   John Allegro knows all of these languages and was hired to be a part of the Original editing team deciphering the Dead Sea Scrolls back in the 1950’s, shortly after they were found. He was the first to access and read the “Copper Scroll”. He was kicked off the editing team after a period and then went on to publish his findings. In 1970, he published “The Sacred Mushroom & The Cross”, a book about Judaism and Christianity and their origin in Ancient Mushroom Fertility Cults still in existence around the time of the conquering of Jerusalem in 70 A.D. by the Romans.

   He cites the obsession of the “Essenes” with the Amanita Muscaria Mushroom and blames the wrathful response of the Roman Empire on the secret, subversive mushroom cults and dissemination of information in code relating to “Jesus”, the Sacred Fungus. -“The Fungus recognized today as the ‘Amanita Muscaria’, or ‘Fly Agaric’, had been known from the beginning of history. Beneath the skin of it’s characteristic red and white spotted cap, there is concealed a powerful hallucinatory poison.

   http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/icke_secrethistoryamerica.htm

 7. Overigens, die dr. Wakefield blijkt een prima wetenschapper te zijn en de artikelen die tegen hem pleitten zijn juist niet op orde, zoals een artikel uit de BMJ. Aldus Mike Adams, Ik schreef op trouw.nl. Dus medisch journalisten, duik er snel in. Vóór de volgende prikronde van welke prik dan ook. Graag de hoed en de rand, het naadje en de kous, volledige transparantie voor uw lezers graag.
  http://www.naturalnews.com/031116_Dr_Andrew_Wakefield_British_Medical_Journal.html

  http://www.trouw.nl/opinie/podium/article2572429.ece?comments#comments

 8. Ik snap dat mensen precies willen weten wat er gespoten wordt. En waarom.
  Maar dat vaccineren een oorzaak zou kunne zijn van autisme, is allang achterhaald. Lees bijv. http://kinderspul.blog.nl/nieuws/2007/01/28/inenten_tegen_bof_mazelen_en_rode_hond_leidt_niet_tot_autisme en de linken onderaan.
  Mijn man, kinderen en ikzelf hebben autisme. In onze beide families komt het ok veel voor. Autisme is erfelijk; niet inspuitbaar. Het is al aanwezig als het kind nog geboren moet worden. Dit is bijv. te zien aan de grootte van de hersenen en hersenholten, die bij een deel van de autisten dus groter is. Dat merkte ik bijv. bij de bevalling van m’n zoontje: hij woog krap aan 4 pond, maar moest toch met een pomp gehaald worden. Nog steeds kan hij vaak niet door de kraag van truien; dit hebben neefjes van hem ook.
  Autisme door kwik, en aluminium en zo in vaccinaties? Laat me niet lachen. In wat je via je eten en vullingen binnenkrijgt zit meer.

 9. zolang de medische wetenschap niet met bewijzen komt dat er inderdaad een verband bestaat, en de sugestie van een verband alleen op zweverige complot sites word gemaakt, zal een verstandig mens hier geen aandacht aan moeten schenken. Voor je het weet komen ze met planeet X op de proppen en moeten we allemaal ons aluhoedje weer opzetten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.