Advertentie

OPROEP: doe mee aan deze Vrijheidsparade!


Wij roepen iedereen op om op 23 oktober om 12.30 op het Malieveld in Den Haag te verzamelen voor een protestmars tegen het vertrouwenbeschamende en vrijheidsbeperkende kabinet. Belangrijker nog, om duidelijk te maken dat wij staan voor zelfbeschikking en klaar zijn met manipulatie vanuit een corrupt systeem. Wij zijn mensen die gewoon hun leven willen leidden op hun eigen individuele manier, zonder daarbij iemand anders dwars te zitten. Dit wordt grotendeels beperkt door regels die vaak alleen bestaan om ambtenaren aan het werk te houden. Daarom deze oproep:

Vrijheidsparade 23 Oktober Den Haag, Retour met die rekening!

Geachte mensen,

burgers, belastingbetalers, vrijdenkers, internetters,
anarchisten, realisten, complotters en activisten!

x

Hoewel we het niet helemaal eens zijn met de oproep van Rekening Retour, die op hetzelfde moment een manifestatie organiseren in Den Haag, zullen we ons aansluiten bij deze groep om solidariteit te tonen en gezamenlijk een krachtig signaal af te geven.

Beeld van de Vrijheidsparade in Utrecht.

Wij zijn niet te karakteriseren als rechts of links, of zelfs het politieke midden. Het hele circus bestaat uit vriendjes politiek en belangenverstrengelingen en is slechts een afleiding om u als burger (belastingslaaf) een vals gevoel van inzet te geven. Echte verandering komt uit de mens zelf!

Geld wordt letterlijk uit het niets gecreëerd door centrale banken, overheden en het IMF. Het is belangrijk dat de massa dit doorkrijgt en opkomt voor hun recht als vrij mens, want binnen dit geldsysteem en schijndemocratie gaat het nooit meer beter worden.

Het is overduidelijk dat reguliere media ons niet vertelt wat er aan de hand is. Zij dienen immers de belangen van grote corporaties, multinationals, verzekeringsmaatschappijen, regering/koningshuis en elitaire groepjes waar zij zelf deel van uit maken.
Dit kunnen zij niet lang volhouden, zeker niet als de massa de straat op gaat, en ook zeker niet omdat de kennis en misstanden nu steeds vaker wel aan het licht komen via het internet. De economie is afhankelijk van jou! en niet andersom. Jij, wij kunnen veranderen, weg van politiek, samen uit eigen kracht creëren.

In grote delen van Europa krijgen mensen het door. Wij zijn slaven van dit systeem! Moderne geldkoeien die geheel uitgemolken worden om anderen nog rijker te maken. In Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en België zijn er al vele protesten, de mensen laten horen dat er NU verandering dient te komen. Nu is het aan Nederland, retour met die rekening!

De wereld is niet in één enkele dag te veranderen, maar we kunnen er wel een begin mee maken. Vaak wordt een demonstratie ervaren als iets negatiefs, maar de Vrijheidsparade ziet dit anders, tijdens de loop maakt u al deel uit van de verandering en merkt u dat u niet alleen bent.

Aangezien niets doen geen optie meer is, loop mee en maak deel uit van de verandering! Onze slogan is dan ook:

Niet rechts of links, maar we kijken er dwars doorheen.

Zaterdag 23 Oktober 12.30 op het Malieveld Den Haag.

7 gedachten over “OPROEP: doe mee aan deze Vrijheidsparade!

 1. O heerlijk protesteren, ik zou echt wel willen, maar ik heb het zo druk…mijn hypotheek, de inflatie en dure brandstof maken het voor mij ingewikkeld om in Den Haag te komen. Net als alle andere Nederlanders met dit probleem, die zelfs geen tijd meer hebben om normaal na te denken en te protesteren zoals ze dat ooit vroeger deden.

  1. Oh wat jammer, dan moet ik werken…
   Ach, iedereen die niet hoeft te werken (en dat zijn er veel op zaterdag) zal wel gaan toch?

 2. Als je zo nodig wilt protesteren, dan had dat veel eerder gemoeten. Waarom is er niets georganiseerd, toen die geweldige commissie de Wit de oorzaken van de crisis onderzocht? Bos, Wellink cs bleven toen volstrekt ten onrechte buiten schot.

 3. Tijdens en vooral na de manifestatie in Den Haag heb ik ervaren hoezeer we inmiddels leven in een dictatoriale politiestaat. De buitensporige aanwezigheid van politie was hoogst intimiderend. Twee collega’s van Argusoog en ik besloten wegens de kou een kroeg op te zoeken om ons te warmen. We liepen een winkelstraat in en doken de dichtstbijzijnde kroeg in. We nestelden ons bij het raam en ik zag tot mijn grote verbazing dat in het straatje er naast een ME-bus stond en ik oog in oog zat met de bijrijder van de bus, die mijn joviale zwaai niet kon waarderen.

  Toen we de kroeg uitliepen bleken we direct bij het Plein naast het Binnenhof te zijn waar de manifestatie oorspronkelijk zou plaatsvinden. Vanwege de nog steeds neerstortende regen stonden we even onder de luifel van de kroeg te schuilen. We zagen dat het daar krioelde van de agenten en dat er een helikopter laag boven het Plein cirkelde. Er kwamen ineens twee agentes op ons af, waarvan de één meldde dat we daar niet mochten demonstereren. Ik had een bord met tekst bij me. Nadat we duidelijk maakten dat niet te willen, dropen ze af. We liepen een stukje langs het PLein. Daar het echter ineens weer begon te storten, gingen we schuilen onder een terrasluifel op het Plein. Daar vertrouwde ik mijn waarnemingen toe aan mijn voicerecorder voor gebruik in mijn programma op Argusoog Radio. Terwijl ik daar mee bezig was stopte er een agent op een mountainbike en kwam naar mij toe. Op een hoogst intimiderende toon liet hij mij weten dat ik daar niet mocht zijn. Ik liet weten dat we alleen stonden te schuilen. Ik kreeg toen te horen dat als ik twee stappen op het Plein zou zetten, ik een probleem zou hebben. Even later herhaalde hij dat nogmaals. Dit gesprek heb ik volledig opgenomen en zal het tijdens een extra uitzending op Argusoog Radio op a.s. maandag tussen 20.00 en 21.00 laten horen. Tevens zullen er dan een aantal gasten hun bevindingen delen, waaronder Micha Kat. Luister dus maandag 25 oktober om 20.00 uur naar Argusoog Radio. (www.argusoogradio.org)

 4. Is het mogelijk te kunnen spreken op deze bijeenkomst/ parade ?
  Graag zou ik hierover met een leiding willen praten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.