Autisme voor 70% veroorzaakt door vaccinaties!


“De geboorte van een gezond kind is een wonder; een kind gezond houden is een kunst.”

Baby
Baby

Deze uitspraak is te lezen op de site van Tinus Smits, homeopathisch arts en deskundige op het gebied van post-vaccinale-verschijnselen.

GEZIEN DE HUIDIGE SITUATIE MET VACCINS, MENEN WIJ ER GOED AAN TE DOEN, REGELMATIG EEN ARTIKEL TE HERHALEN; DIT ARTIKEL DATEERT VAN MAART 2009 EN IS NOG EVEN ACTUEEL!

Gisteravond was ik aanwezig bij een lezing van deze bijzonder erudiete man. Tinus Smits begon op latere leeftijd pas met zijn geneeskundige studie, werd arts en specialiseerde zich vervolgens in homeopathie. Tinus is inmiddels een vooraanstaand deskundig arts geworden op het gebied van homeopathisch onderzoek naar belastingen door toxische stoffen bij mensen.

Degenen onder u die met de ongelovige meute willen meezingen, die in koor zingen dat homeopathie niet werkt, kan ik alleen aanraden eens een lezing van Tinus bij te wonen..! Als je het dan hebt over doofpotten, dan is dit wel een van de meest indrukwekkende..

De ongelooflijk feiten die hij gisteren presenteerde, wil ik jou als lezer niet onthouden, want het zijn mijns inziens zulke fundamentele zaken, dat wij deze als mensen van vlees en bloed onder ogen dienen te gaan zien. Want veel van de maatschappelijk ONEVENWICHTIGE verschijnselen, die we de laatste jaren zien, en vooral bij jongeren, zijn een direct gevolg van een onevenwichtig functioneren van persoonlijke fysieke en mentale processen. Agressiviteit, apathisch gedrag, groei- en ontwikkelingsstoornissen, ADHD, tics, fobieën en epilepsie bijvoorbeeld. Maar vooral autisme is met een krankzinnige opmars bezig.

Autisme steeg in 8 jaar met maar liefst 260%!!
Autisme steeg in 8 jaar met maar liefst 260%!!

Als oorzaak hiervoor, komen we uit bij het excessief toedienen van medicaties bij babies en jonge kinderen. En dan vooral het verwoestende effect dat een overdosis aan vaccinaties heeft op babies en zeer jonge peuters. EN LET WEL: DE FEITEN SPREKEN HIER VOOR ZICH!

Deze feiten en de kennis, mocht ik gisteren als leek op dit gebied te horen en te zien krijgen van Tinus Smits en ik ben er in 1 woord verbijsterd door. Ondanks de relatieve rust waarmee Tinus Smits dit alles presenteert, praten we hier over een fundamentele ontwrichting van onze maatschappij. Want zo kun je het écht en zonder overdrijven noemen! We praten al lang niet meer over een Post Vaccinaal Syndroom, maar van een fundamentele aantasting van de gezondheid van pasgeborenen en peuters.

Hoe kan deze man zo gepassioneerd en toegewijd blijven, terwijl er aan ‘de andere kant van dit verhaal’ partijen staan, DIE VANUIT HUN VAKKENNIS OOK OP DE HOOGTE MOETEN ZIJN, VAN DEZE ONTWRICHTINGEN EN SCHADELIJKE EFFECTEN VAN VACCINATIES. Oordeel vooral zelf:

In de periode 1994 tot 2002 is Autisme wereldwijd, gestegen met maar liefst 260%!!!

Andere vergelijkbare aandoeningen, zoals ADHD, Epilepsie e.d., stegen ook sterk, maar met toch niet meer dan zo’n 15-20%.

Tinus Smits, pionier in vaccinatie-onderzoek en toegewijd, homeopatisch arts
Tinus Smits, pionier in vaccinatie-onderzoek en toegewijd, homeopatisch arts

Volgens Tinus is ‘Autisme is een reactie op de opeenstapeling van ‘rotzooi’ in de hersenen, een soort kortsluiting. Autisme is dan het gevolg en is een soort blokkade in de grote hersenen. Maar deze aandoeningen zijn wel reversibel’.

Kijk dat noem ik nou de koe bij de horens vatten..! Maar ook goed nieuws dus: het proces is terug te draaien, door deze kinderen te ontstoren. (Reversibel is ‘terugdraaien’.) Uit de vele voorbeelden die Tinus Smits gisterenavond gaf, blijkt dat keer op keer, de jonge lijfjes van babies, NIET IN STAAT ZIJN, op korte termijn en in zulke doses, VACCINATIES TE VERWERKEN OP DE ‘WIJZE’ WAAROP OFFICIËLE INSTANTIES ZE VOORSCHRIJVEN!
Wanneer je het hele verhaal dat ik hieronder vertel, ook nog eens in het licht houdt van de andere publicaties die je hier op WantToKnow.nl aantreft, in het kader van het misbruik door de farmaceutische industrie van de maatschappelijke goedgelovigheid, dan hebben we hier EEN FEITELIJK VERHAAL DAT IEDEREEN ZOU MOETEN WETEN, VOORDAT ZIJ HUN KIND LATEN VACCINEREN.
Tinus Smits is sinds vorig jaar echter, na lang onderzoek, tot de conclusie gekomen, dat autisme voor 100% te genezen is..! Dus niet een beetje of voor de helft, maar HELEMAAL! Een zorgvuldige, homeopatische (!) ontstoringskuur staat hierbij aan de basis en Tinus heeft proefondervindelijk, en tot grote vreugde van de ouders van de door vaccinaties gekwelde kinderen, BEWEZEN VACCINATIESCHADE ONGEDAAN TE MAKEN!

De oorzaken van Autisme zijn als volgt onder te verdelen:

 • 70% wordt veroorzaakt door vaccinaties, de soort vaccinaties, maar ook de intensiteit van toedienen. Deze intensiteit wordt steeds groter, d.w.z. zeer jonge babies, krijgen steeds meer en steeds korter op elkaar, de meest heftige vaccinaties toegediend. Hoewel Tinus met zijn onderzoeken al heel ver is, kan hij echter nog niet exact de vinger leggen op de oorzakelijk component in de vaccins, die het Autisme veroorzaken.
 • 25% van autistisme vind zijn oorzaak in de reguliere medicatie. Vóór of tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling of tijdens de eerste 2 jaar van het leven. Dus ook andere medicijnen, brengen jonge babies en kinderen in een situatie van autistisch gedrag. WAT DACHT JE BIJVOORBEELD VAN HET TOEDIENEN VAN ANTIBIOTICA. Ook deze stoffen komen vaak nog eens BOVENOP DE VACCINATIES. En het idiote is, dat artsen vaak antibiotica voorschrijven aan kinderen, die nou juist bezig zijn om de troep van de vaccinaties hun lichaam uit te werken, door bijv. oorpus, groene snot, diarree etc. En hup, antibiotica erin…!
 • slechts 5% wordt veroorzaakt door de moeder, de vader of het kind zelf. Dit kan op 3 manieren: Allereerst via het genetisch materiaal, het DNA dus. Vervolgens kan het via gewoon de stoffelijke overdracht ( voedsel of vloeistoffen die de moeder gebruikt tijdens de zwangerschap. Bijv. de moeder drinkt alcohol tijdens de zwangerschap of rookt! Onderzoek wijst uit dat in de navelstreng maar liefst tussen de 250 en 300 toxische (lichaamsvreemde) stoffen worden aangetroffen. Normaal weet het moederlijk lichaam deze stoffen tegen te houden, o.a. via de placenta, maar er zijn natuurlijk ook stoffen die de foetus wel bereiken en de navelstreng geeft hiervan een goed beeld). En tot slot is er de energetische overdracht. Dat wil zeggen dat een moeder in staat is, bijv. Pfeiffer als vermoeidheid over te dragen op het kind, zonder dat daar direct nog ziektekiemen de oorzaak van waren.

Doordat er zo’n ongelooflijke overbelasting plaatsvindt van toxische (lichaamsvreemde) stoffen, vóór en tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de eerste 2 jaren van het leven van een baby/peuter, ontstaan genoemde storingen. De conclusie is dus gerechtvaardigd dat er veel te weinig officieel onderzoek wordt gedaan naar de schadelijke effecten van medicaties.

Blijven de nadelen van vaccinaties alleen beperkt tot een onschuldig prikje?
Blijven de nadelen van vaccinaties alleen beperkt tot een onschuldig prikje?

De huidige goedkeuringsprocedures zijn niet alleen ontoereikend, maar ook bijzonder fraudegevoelig. HOE IS HET MOGELIJK DAT ZO’N SCHANDALIGE WANTOESTAND KAN BLIJVEN BESTAAN? Wanneer worden ze bij het RIVM nou eens wakker? Of vinden ze het daar allemaal best, door mee te zingen met de grote, farmaceutische conglomeraten, die hun tentakels overal omheen en vooral DOORHEEN steken..!?

Het zal (een groot deel van) de farmaceutische industrie kennelijk worst wezen, wat de kwalijke gevolgen op termijn zijn, van de door hen bedachte ‘preventieve’ medicaties. Deze conclusie mogen we inmiddels wel trekken. Kijk hier op WantToKnow.nl naar de verschillende stukken over dit onderwerp. Kijk eens Hier en Hier.

Kijk eens naar deze lijst van stoffen, die van invloed zijn op de ontwikkeling van een foetus tot baby tot peuter. Stoffen die al heel gewoon lijken te zijn geworden in ons huidige maatschappelijk patroon, maar een enorme invloed hebben op de ontwikkeling van een foetus tot peuter:

 • Voor de zwangerschap: tropenvaccins, antibiotica, IVF-medicijnen, Pfeiffer enz.
 • Tijdens de zwangerschap: roken, alcohol (wist je dat alcohol 10 keer toxischer is dan cocaïne?), narcose, aspartaam en ook zijn steeds vaker deodorants onderwerp van onderzoek. (Het blijkt namelijk dat deodorants vaak aluminium-oxide bevatten, een giftig metaal)
 • Tijdens de bevalling: pijnstillers, narcose, kalmerende middelen.
 • In de eerste 2 levensjaren: vaccinaties, antibiotica, narcose, verkeerde voeding, via de magnetron opgewarmde melk, stress, straling en chemisch gereinigde textiel …

Tinus Smits geeft de volgende lijst met adviezen aan ouders die hun kinderen willen beschermen tegen toxische invloeden, die o.a. via voedsel, woonomgeving, kleding en dergelijke invloed hebben op lichamelijk optimaal functioneren:

 • Geef je kind de beste voeding die beschikbaar is, dus biologische voeding. Daardoor voor kom je verdere belasting met zware metalen, pesticiden, smaakversterkers, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere stoffen die niet in voeding thuishoren.
 • Geef je kind zuurdesembrood in plaats van brood. Het blijkt namelijk dat het gist in normaal brood ervoor zorgt dat zink veel te snel uit het lichaam verdwijnt. Zink heeft een essentiële functie in het lichaam.
 • Stop met melk en karnemelk en neem alleen gefermenteerde melkproducten, zoals biogarde, kwark en kaas.
 • Vermijdt alle toegevoegde suikers in voeding en genotmiddelen. Geraffineerde suikers zijn verwoestend voor het lichaam.
 • Geef je kind genoeg en zuiver water and stop alle frisdranken! Vooral alle light producten.
 • Zorg voor een rustige en vredige omgeving voor je kind; vermijdt teveel stimuli zoals tv, spelcomputers en de computer.
 • Zodat je kind goed geaard is. Statische elektriciteit van kunststofproducten, zoals vloerbedekking, plastic zolen en synthetische kleding zorgen voor emotioneel-mentale, maar ook lichamelijke klachten.
 • Kinderen zouden eigenlijk zoveel mogelijk op blote voeten moeten lopen. En verwijder alle elektrische apparaten uit de slaapkamer. Tv en audioapparatuur, gsm en/of DECT en zelfs de elektrische wekker!
 • Zorg voor een gezondheid bed voor je kind waarin geen, of zo weinig mogelijk metaal zit. En een donkere kamer is belangrijk voor de productie van het slaaphormoon Melatonine.
 • Vermijdt antibiotica omdat deze de darmflora verstoord en zo de onderliggende problemen alleen maar versterkt. Het immuunsysteem wordt door antibiotica alleen maar verder verzwakt; kies zoveel mogelijk voor natuurgeneeskundige oplossingen.
 • Geef je kind visolie, de beste kwaliteit die je kunt vinden, ongeveer 500 mg per dag, pubers en volwassenen 1000 mg per dag. Het gaat om vis olie met omega-3 vetzuren.
 • Geef je kind extra vitamine C!
 • Geef je kind ook extra zink, er zijn simpele zink-zuigtabletten van 4 mg per tablet op de markt en er bestaat ook vitamine C met zink. 12 mg zink per dag voor kinderen onder de drie jaar en een dubbele doses boven de drie jaar.
kiwi
Vitamine C, Vitamine C en nog eens Vitamine C!

Tinus Smits maakte gisteren ook melding van de bizarre ontwikkeling die ontstaat door babymelk in een plasticfles op te warmen in de magnetron! Hij noemde verschillende gevallen waarbij baby’s een bijzonder heftige reactie lieten zien. Zowel de melk, als de magnetron, als de BPA-stof in de plastic melkfles zijn componenten die een baby stevig ziek kunnen maken!

Het is wel toevallig dat juist deze BPA (Bisphenol-A) deze tijd in het nieuws staat. Het BPA mag, onder grote maatschappelijke druk, nu niet meer in babymelkflessen gebruikt worden. Dat deze stof vervolgens in veel plastic, ook voedselplastic weer wel mag blijven gebruikt worden, is ongelooflijk.

Het krankzinnige van deze stof is dat de giftigheid ervan nooit ter discussie stond, maar dat de wetenschappelijke discussie alleen ging en gaat over de dosis waarin deze stof schade zou kunnen berokkenen..!

Maar is het niet idioot dat een schadelijke stof sowieso toegepast mag worden in plastic eetgerei en babyflesjes? Het legt de verantwoordelijkheid voor de mate waarin de giftige stof in het lichaam komt, bij de gebruiker van bijvoorbeeld deze babyflesjes, terwijl deze gebruiker ervan uitgaat dat alles goed is.. Sterker nog: de jonge ouders weten niet eens dat deze troep in het plastic zit..!

En hoe zou deze gebruiker bij moeten houden hoeveel van het schadelijke spul doorlekt in zijn/haar of het lichaam van het baby’tje. Het zijn natuurlijk vooral dit soort ridicule redeneringen van overheid en industrie (natuurlijk ook gewoon mensen zoals jij en ik), die ervoor zorgen dat we in deze mallemolen terecht zijn gekomen.

BPA vrije babyfles
BPA vrije babyfles

Tinus Smits gaat een speciale opleiding in elkaar zetten, genaamd CEASE, die therapeuten opleidt om jonge kinderen (en volwassenen!) te ontstoren van hun vaccinaties, zodat deze mensen weer in hun normale kracht hun leven kunnen voortzetten.

CEASE staat voor de afkorting: Complete Eradication of Autistic Spectrum Expression. (Het volledig uitwissen van autistische verschijnselen.)

Al met al trok ik gisteren de conclusie, dat de schade die farmacie en overheid berokkenen aan (mede-)burgers, op niet al te lange termijn in kaart gebracht zal zijn en bij hen zal terugkomen op niet mis te verstane wijze. Hun falen zal als nooit tevoren aan het licht komen!

Maar wellicht dat zij nog ten halve keren, in plaats van ten hele te dwalen!! Desnoods onder het vage motto van ‘voortschrijdend inzicht’.. Als dit soort zaken maar eens bekender werden. En daarom speel jij ook je rol in dit verhaal, dus: DOEN!

Advertentie

104 thoughts on “Autisme voor 70% veroorzaakt door vaccinaties!

 1. Lol jullie zijn een stelletje f@&!ing idioten. Ik bedoel, jullie beweren, dat van een ballon in je haar wrijven, je zwaar emotioneel wordt…

 2. Verbijsterend!!! Maar een zeer duidelijk verhaal waar we zeker allemaal aan mee moeten werken!!!!
  ik was er al langer van overtuigd dat de farmaceutische industrie de stoel van de artsen overgenomen hebben!

 3. Prachtig artikel! Dit is exact wat er in onze maatschappij gaande is.
  Sommigen onder ons zien alles ZWART-WIT!
  Ziektes hier en daar door vaccinaties. Klopt allemaal. Maar dee vaccinaties weglaten kunnen we ook niet omwille van de uitleg van Thuis Hakkenberg.
  Lees dan AUB eens de ADVIEZEN die worden meegegeven. HIER gaat het artikel om. Niet om jullie beweringen. Volg goede raad over voeding op!
  Je zal het verschil merken!

 4. Ik vind het schandelijk hoe autisme hier wordt neergezet als ernstige afwijking. Autisme is niks ernstigs mits er wat meer begrip in deze maatschappij voor dit soort mensen komt. Ik, als ASS-er (Autisme Spectrum Stoornis) ondervind wel problemen maar had de diagnose eerder plaats gevonden had ik er meer rekening mee kunnen houden.

 5. Totale onzin deze hele stelling! Er zijn inmiddels talloze onderzoeken geweest over de gehele wereld die deze stelling als uitgangspunt namen en zo op zoek zijn gegaan naar de samenhang tussen autistische stoornissen en vaccinatie programma’s. In geen van de onderzoeken kwam een duidelijk aanwijsbaar oorzakelijk verband naar voren. Dit is evenzogoed met de homeopathie overigens. Deze hele website en alle ongefundeerde en soms zelfs gevaarlijke uitspraken zou gewoon van het web moeten verdwijnen, evenals de charlatans die voor veel geld een alternatief denken te moeten aanbieden aan twijfelende en beïnvloedbare jonge ouders!

  1. @ Edwin
   Tuurlijk , en als we dan toch bezig zijn kunnen we gelijk andere vormen van vrije meningsuiting en vrije keuze inperken. Wat zeg ik inperken…. uitsluiten lijkt me beter , en jij weet gelukkig precies wat wel “normaal en wenselijk” is. Geen alternatief geleuter meer lekker allemaal hetzelfde zonder nadenken slikken , lekker alle verantwoordelijkheid voor je eigen leven uitbesteden aan lieden zoals jij die het gelukkig allemaal weten. Ik begreep het ook al niet hoor het kan allemaal zo makkelijk en eenvoudig , gewoon luisteren naar de gevestigde orde en verder je bek houden ,dat men daar nou niet wat meer politie en andere orde handhavers op los laat!

  2. ieh Edwin, wat een nare uitspraken. Dan gelijk maar ook weg met de schijndemocratie en het recht op het uiten van de mening?

   Zijn er nog meer vrijheden die ik hier vergeet?
   Oh ja, de vrijheid in de keuze voor het al dan niet vaccineren?
   De vrijheid voor het weigeren van chemo?
   Wat nog meer?

   Vrijheid voor info over homeopathie is er al niet meer, dus hoef ik niet meer op te noemen.
   Vrijheid van de artsen die tegen chemo zijn?
   Vrijheid van het melden van vaccinatieschade?
   Vrijdheid van het melden van de baby’s die na vaccinatie zijn doodgegaan?
   Vrijheid beperken van de onderzoeken die aantonen dat vaccins chronische ziektes veroorzaken?
   Vrijheid beperken van de artikelen waarin wordt toegegeven door de instanties dat zij maar liefst 30 jaar lang kankerverwekkende vaccins hebben ingespoten?
   Vrijheid beperken van het melden hoeveel Pharma verdient aan de vaccins?
   Betalen voor regenwater?
   Betalen voor zonlicht?
   Betalen voor ademen?
   Vrijheid voor het zelf nadenken?
   Eigen keuzes maken?

   Heb je nog andere stompzinnige ideeën, Edwin?

   Nog meer inperkingen Edwin!?!?!?!
   Rand*!?!*……L!!!

   Nou ja, Edwin geeft niets, ik neem je niets kwalijk hoor. Bovenstaande is slecht een opsomming van hetgeen een ieder allang behoort te weten. Doe er mee wat je wil. Fijn dat je me deze kans weer aanreikt om ook mijn mening hier te uiten. Uiteindelijk doen we het met zijn allen hier op moeder aarde!

   Nog een tip; als je ooit de wens hebt om gezond en fit te zijn zonder artsen en medicijnen, gewoon simpelweg vrij te zijn, het enige wat je daar voor hoeft te doen, is vertrouwen hebben in jezelf en in de natuur!

  3. Ik ga even gokken wat er op de puntjes moet staan , kan wel een nieuwe vaatwasser gebruiken . Randstadrail ? was dat um ? ga ik door ?

  4. LOL Cozmic, Ik hou van je! Ben weer in een goede bui.

   Edwin, … hmmm gaan we nog meer van je horen? Je komt me bekend voor.

 6. Eén van mijn zoons heeft de diagnose Asperger. Hij heeft die diagnose ondanks dat ik de BMR vaccinatie heb afgewezen. Verder heeft hij geen medicijnen gehad. Ik ook niet in de periode dat ik zwanger van hem was of in de 15 maanden lange peiode dat ik hem voedde. Hij heeft wel andere vaccinaties gehad tot zijn tweede jaar. Hoe dan ook, als hij die BMR prik wel had gehad had ik kunnen twijfelen. Nu weet ik zeker dat het daar niet aan heeft gelegen. Voor mij is het waarschijnlijk dat er geen één op één relatie is aan te wijzen. Wel ben ik er van overtuigd dat er te veel wordt gevaccineerd. Als de vader van de kinderen er niet op had gestaan hadden ze minder vaccinaties gehad. Ik heb er zelf ook veel minder gehad.

 7. Hmm, dus jullie punt is dat beter 10 kinderen dood kunnen gaan aan pokken of een andere nu achterhaalde ziekte dan dat er 1 autistisch wordt.. Dat klinkt wel als de betere.. oh wacht toch niet. Het is btw ook onzin. Die tinus biedt wel erg dure behandelingen aan voor arme ouders met autistische kinderen, wat een fantastische man

 8. Wat is ons lichaam toch bijzonder in elkaar gezet zonder dat ook maar een mens weet hoe dit lichaam tot in detail funktioneerd! Om hier in in te grijpen neem je (onwetend) hele grote risico’s waarover een mens niet eens de verantwoording kan nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *