Advertentie

Monsanto: je mag NIET weten waar GMO in zit..!


x

Van Monsanto mag je NIET weten waar GMO in zit..!

© 2012 WantToKnow.nl/.be

x

Er is een mooi gezegde dat luidt: Wie zich verontschuldigt, béschuldigt zich. Dát verhaal lijkt geheel van toepassing op het onderstaande artikel waarbij Monsanto NIET wil dat jij WEET of je producten van hun gewassen als voedsel eet of hebt gegeten. Je zou toch zeggen dat je als bedrijf trots bent op de door jou ‘gemaakte’ producten. Maar wellicht is Monsanto ook op de hoogte van de uiterst schadelijke gevolgen, die mensen ondervinden bij het consumeren van de GMO-producten van hun GMO-zaden en gewassen..! 

Hoe corrupt wil je het hebben als burger en wanneer sta je op..? 90% van de Amerikanen is voorstander van een duidelijke labeling van voedsel dat is gemaakt of onderdelen bevat van genetische gemanipuleerde gewassen en/of gewaszaden. Er is op dit moment een overweging van zo’n 20 Amerikaanse staten om deze labeling dan ook werkelijk te realiseren.

Maar de Federale overheid gaat hier niet in mee.. Het is zelfs precies omgekeerd: in plaats van te luisteren naar het volk dat duidelijk vráágt om GMO-labels op voedsel, blijkt de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit, de FDA, geen enkel plan te ondersteunen, in dit kader. En nu blijkt zelfs dat overheidsfunctionarissen zichzelf gaan snijden aan wetgeving die zij eerder ondersteunden. En allemaal omdat de monstrueuze firma Monsanto hen voor de rechter dreigt te slepen.. Volgens een artikel op de Amerikaanse site ‘Alternet’ gebeurt dit in de staat Vermont al, en de site heeft hierover het volgende gemeld:

De populaire wetsvoorstel om verplichte GMO-labeling voor voedsel te regelen (H-722) wordt besproken in het land- en tuinbouwcomité van het parlement van Vermont, met nog maar 4 weken te gaan voordat deze wetgeving voor een jaar wordt vastgelegd. Ondanks de duizenden e-mails van inwoners van deze Amerikaanse staat, wordt het genoemde wetsvoorstel door de volksvertegenwoordigers van Vermont opgehouden en weigeren zij een standpunt in te nemen.’
De auteurs van het artikel leggen uit dat de wetgevers hun gedachten volledig veranderd leken te hebben, nádat Monsanto een vertegenwoordig duidelijk liet maken aan de volksvertegenwoordigers dat de chemiereus en biotech-gedrocht Monsanto hen voor de rechter zou slepen, als zij het zouden durven om dit wetsvoorstel aan te nemen.

Het blijkt dat dit soort rechtspraktijken geen nieuwe tactiek zijn voor Monsanto, maar deze situatie is volstrekt nieuw, een nieuw dieptepunt, zelfs voor Monsanto. Wil je meer weten? Kijk dan naar de site vtrighttoknow.org om het nieuwe rondom deze zaak te volgen. Het gaat om het simpele recht van burgers te weten te komen óf hun dagelijks voedsel, dus kunstmatige (genetisch gemodificeerde) componenten bevat..

En Monsanto gaat ook lekker door. Nu worden de allerkleinsten mentaal verkracht.!!
Ondertussen gaat dit satanisch bedrijf gewoon door met het plegen van PR, het lobby-werk in de hoogste politieke kringen en het manipuleren van handelskanalen en de publieke opinie. Hun nieuwste zet..? Een tekenboek voor kinderen, waarin wordt uitgewijd over de zegeningen van GMO-producten.

Natuurlijk niet dat je DNA erdoor beschadigd raakt, of dat je van Monsanto-producten ernstige orgaanstoringen en – aandoeningen kunt overhouden ná consumptie ervan.

Noch meldt Monsanto waarschijnlijk in het tekenboek, dat er al zo’n 200.000 Indiase boeren zelfmoord pleegden, omdat Monsanto hen had overtuigd dat deze boeren hun eeuwenoude zaden moesten wegdoen en voortaan de gepatenteerde zaden van Monsanto dienden te gebruiken. Zaden waarvoor deze armer-dan-armste boeren ELK JAAR patentrecht moeten betalen. Iets waartoe ze voor letterlijk geen cent in staat zijn..

Nee, Monsanto maakt een kleurboek over de GELOGEN zegeningen van GMO-zaden en gewassen.. Samen met de firma’s Bayer, Dow Chemical en nóg 5 andere biotechnische bedrijven, bracht Monsanto een paar weken geleden een kleurrijk ‘Biotechnologie-basis-activiteits-Boek’ uit. Het boek richt zich op kinderen van de lage school. Wil je zien hoe dit stukje propaganda-waar-Joseph-Goebbels-nog-jaloers-op-geweest-zou-zijn, eruit ziet, dan klik je HIER op de link voor een pdf van het schandalige propagandaboek.

En als je je afvraagt waarom kinderen in het onderwerp ‘biotechnologie’ of GMO geïnteresseerd zouden zijn, dan komt het antwoord natuurlijk uit het boek zélf..
‘Omdat biotechnologie helpt om de gezondheid van de Aarde en alle mensen die de Aarde ’thuis’ noemen.. ‘ Simpel toch? En weet je, als je het uiterst giftige en schadelijk middel RoundUp geen onkruidverdelger noemt, kun je claimen dat je met gentechnologie helpt om ‘bestrijdingsmiddelengebruik’ tegen te gaan..

Maar misschien is Monsanto en consorten gewoon vergéten dat er zoveel uiterst schadelijke effecten aan GMO-producten hangen, én zijn ze zich niet bewust van de wetenschappelijk aangetoonde VALSE claims, dat GMO-producten bijvoorbeeld méér opbrengst geven dan traditionele zaden..!
Zullen wij ze dan maar even noemen nog, die nadelen…? Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels al aangetoond dat:
– Monsanto’s biotechnologie VOORAL BIJ KINDEREN verantwoordelijk is voor een hele lijst met afwijkingen. Klik HIER voor een waarschuwingsflyer die duidelijk alles op dit gebied op een rijtje zet.
– Het werken met het door Monsanto bedachte wondermiddel ‘RoundUp’ voor zg. ‘Superweeds’ zorgt.. Volstrekt losgeslagen onkruidvarianten waartegen geen bestrijdingsmiddel meer gewassen is..
– Monsanto’s GMO-zaden de genetische diversiteit ernstige schade toebrengen,
– Monsanto’s GMO-zaden de natuurlijke genenpool ernstig vervuilen.
Enz.
Enz.
Enz.

16 gedachten over “Monsanto: je mag NIET weten waar GMO in zit..!

  1. Ja Imke, het is echt ongelooflijk en alles in het kader van de wereld wordt er beter van. Wat een leugen. Het ergste is nog dat de kinderen de toekomst zijn. Als je vaak en lang genoeg leugens hoort, geloof je ze wel….kijk naar de mens in het algemeen.
   Het is de taak van de bewuste opvoeder dat te ontzenuwen….

  1. We hebben tegenwoordig de mond vol over misbruik van kinderen. Nou, dan mogen ze dit ook wel strafbaar stellen. Het is je reinste hersenspoeling en indoctrinatie om kinderen leugens te vertellen. Eigenlijk is dit nog veel erger: dit schaadt niet alleen de psyche, maar ook het lichaam!

 1. De plantjes op de tekeningen in het Monsanto-boek lijken te glimlachen en hun handjes (bladeren) op te houden naar het zonlicht, blakend van gezondheid staan ze volledig tevreden te groeien en bloeien. Of… zouden ze met die houding om vergeving smeken, hoewel zij het ook niet kunnen helpen verwekt te zijn in een laboratorium waarin wetenschappers voor God spelen zonder door te hebben dat ze in feite de Duivel in levende lijve zijn!

  Mijn God, wat mag ik toch hopen dat David Wilcock gelijk krijgt en dat de hele elite-kliek binnenkort gearresteerd wordt. Onder de eersten die naar een FEMA kamp afgevoerd worden zullen zeker de Duivels van Monsanto zijn en met hen een heel stel politici en andere beleidsmakers en toezichthouders die alles maar toestonden en goedkeurden en ferm de andere kant op keken als er negatieve berichten over genetisch gemodificeerde zaken opdoemden.

  MASS ARRESTS
  Multiple insider sources, each of whom have been “vetted out” for their credibility and trustworthiness, have now confirmed that mass arrests of thousands of key conspirators in this vast cabal are about to occur.

  A highly secretive, highly coordinated operation — working for the good of humanity — is about to make its move.
  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1

 2. Niet zo gek dat deze wetten er niet doorheen komen. Het hoofd van de FDA is namelijk de ex topman van Monsanto…
  Amerika is echt doomed. Hard op weg naar een natie met een aantal grote bedrijven aan de macht die de bevolking als slaven kan gebruiken.

 3. De valkuil voor de meeste mensen is goedgelovig zijn, maar ook gemakzucht en gierigheid. Zeg tegen willekeurig iemand op straat dat de kiloknallers onstaan uit enorm dierenleed en dan zal het antwoord vaak zijn dat het vlees anders te duur is.
  Biologische groenten zijn dan ook te duur
  Een keer niet op vakantie of stoppen met roken of minder drinken of minder shoppen kan echt niet hoor.

  Zo ook voor boeren: het scheelt hen werk en geld……denken ze. uiteindelijk betalen we met zijn allen de tol hiervoor, en die tol is onbetaalbaar.
  Veel dieren lusten niet eens GMO voer, omdat hun instinct zegt dat het geen eten is.

  Een heleboel mensen zijn nog echt niet aan verandering toe en slikken alles wat de overheid en de industrie beweert voor zoete koek. Misschien ook wel omdat ze in hun hart best weten dat de waarheid gruwelijk is, en het makkelijker is om net te doen alsof het niet bestaat.

 4. Mensen hebben nog steeds niet door dat ze uiteindelijk duurder uit zijn. Nu moeten ze veel meer kopen en eten om wat binnen te krijgen, eet je biologisch dan is het wel duurder maar je eet maar de helft zoveel dus uiteindelijk ben je goedkoper uit. Nog goedkoper is om het zelf te kweken, dan sta je er ook bij stil hoe iets groeit en wat het nodig heeft om te groeien en kruiden hoef je niet persee zelf te kweken die kun je ook langs de weilanden vinden en dan plukken. De kruiden kun je in de thee doen, dus bijna gratis.

  1. Ik ben nu een uur aan het zoeken, maar kan geen 1 nederlands artikel vinden waarin duidelijk staat beschrijven hoe je een gmo tomaat van een normale of biologische tomaat kan onderscheiden in de supermarkt.

   In de VS is het duidelijk te bepalen aan de hand van de code op de sticker. In NL zou het toch ook duidelijk geregeld moeten zijn..

 5. Hallo iedereen
  ik wil gewoon mijn familie eten geven/bereiden zoals de natuur het bedoel heeft zonder giftige stoffen en zooi die niet in het eten horen.
  waar begin ik ?
  ik woon in groningen waar koop ik eten ?
  hoe zie ik de supermarkt producten voor wat ze echt zijn ?

  1. ik heb contact gehad met Lidl,en zij beweren dat er bij Lidl geen gmo producten worden verkocht !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.