Advertentie

Monsanto krijgt ‘blinde’ goedkeuring voor GMO..!


Ondanks alle doemberichten rondom de verspreiding van genetisch gemanipuleerde zaden in de wereld, zaden van o.a. het creepy bedrijf Monsanto, blijft dit bedrijf in staat haar gemanipuleerde zaden en manipulatieve politiek te manifesteren. De vraag is wanneer overheden, volksvertegenwoordigers nou gewoon eens opstaan en KEIHARD afstand nemen van deze politiek. Het verhaal hieronder toont ook weer KEIHARD aan, dat een bedrijf als Monsanto op maffia-achtige wijze te werk gaat.

Wat zou ánders de reden moeten zijn van een ministerie van Landbouw dat niet voor burgers besluit te testen op de gevaren van GMO, maar zich geheel achter Monsanto schaart en al deze goedkeuringseisen het liefst wenst te omzeilen..??!

* * *

 

Ministerie in VS geeft Monsanto ‘blinde’ goedkeuring

februari 2012 © Natural Society
© vertaling Guido Jonkers / WantToKnow.nl/.be

x

“Dit is een maatregel die Monsanto en andere biotechnologiereuzen helpt
om hun concurrentie te verpulveren en enorme winsten te maken”..
X

Langzaam maar zeker trekken de Monsanto's van deze wereld het net dicht en komt de waarheid van dit motto dichterbij.. De politiek lijkt nu ook op grote schaal omgekocht en gemanipuleerd door deze duistere clubs..

Wanneer je in der veronderstelling was dat Monsanto’s gebrek aan veiligheidstesten voor hun genetische gemanipuleerde zaden (GMO), al een kwalijke zaak was, maak je dan nu op voor een ongelooflijke staaltje manipulatie van de USDA, US Department of Agriculture, dus het Amerikaanse Ministerie van Landbouw.

Ondanks allerlei overduidelijke aanwijzingen over de negatieve invloed van GMO-gewassen aan het menselijk lichaam (o.a. orgaanschade) en de natuur (bijv. gemuteerde insecten!), laat het USDA weten dat het de regels wil veranderen rondom de bedrijven die genetische gemanipuleerde zaden ‘produceren’.

Ze wil deze bedrijven een ‘spoed reguliere review’ geven inzake de veiligheid van deze gewassen, teneinde hen ‘geen verkoop te laten verliezen’, door de lange keuringstijden..!! Er is dus nóg minder tijd uitgetrokken om de potentiële gevaren van de GMO-gewassen te onderzoeken…

Naar verwachting zullen in Maart a.s. deze maatregelen al effectief worden, wanneer ze gepubliceerd worden in het ‘Federal Register’.  De USDA heeft voor ogen om de keuringstijd met de helft te verkorten, zodat de GMO-zaden ‘sneller geïmplementeerd kunnen worden in het wereldwijde voedselaanbod’..

“Het blijkt namelijk dat de bestaande USDA-keuringsprocessen langer duren dan gepland, door ‘het algemeen belang, wettelijke uitdagingen en de maatregelen die verbonden zijn met de komst van een nationale biologische voedselstandaard”,  aldus Michael Gregoire, assistent-secretaris van de USDA. says USDA deputy administrator Michael Gregoire.

Bittere humor, maar de kern van de zaak: Hoe kun je 'eigenaar' zijn van 'voedselzaden'..? Het lijkt het enige doel van Monsanto, ondanks allerlei mooie, maar loze verhaaltjes. En steeds meer komt de schadelijkheid van GMO-zaden en -oogsten aan het licht!

Volgens de USDA staan er veel beperkingen op de weg om Monsanto en haar collega zadenmanipulatoren, een soepele toegang te bieden tot de vrije markt met hun laatste ONGETESTE GMO-CREATIES. Beperkingen zoals publieke belangen (activisten die proberen om de gevaren van GMO voor het voetlicht te slepen), wettelijke beperkingen (bijv. boeren die Monsanto voor de rechter dagen wegens ‘genetische vervuiling’) en ook de nationale voedselstandaardisering.

Inzake de rechtszaak tegen Monsanto kunnen we melden dat deze is gestart op 31 Januari jl en dat meer dan 50 boeren zich hebben gemeld om tegen Monsanto te getuigen, waarbij Monsano heeft geprobeerd deze dagvaarding teniet te doen.

Feitelijk komt het erop neer dat ‘men’ bij het USDA bevreesd is dat Monsanto cashflow zal missen aan landen als Brazilië, die zich helemaal bedienen van belachelijke goedkeuringsprocessen..!

Steve Censky, voorzitter van de American Soybean Association, de Amerikaanse Sojabonen Vereniging, zegt het in heel simpele bewoordingen aldus: “Dit is een poging om Monsanto en andere biotech-bedrijven te helpen om de concurrentie te plette en winsten te maken. Wie kan het schelen tenslotte, dat het gaat om de publieke gezondheid?”

Marktanalyst Jeff Windau van effectenbedrijf Bloomberg zegt het in andere woorden: “Wanneer je de goedkeuringstijd voor GMO-zaden kunt verkorten, maak je veel sneller omzet met je producten”.

Uiteindelijk blijft de vraag keihard overend: Werkt de USDA voor de publieke zaak, dus de Amerikaanse burger of voor Monsanto en haar companen..? Het antwoord lijkt overduidelijk.

x

Is het een doortrapte zet van Bill Gates of is hij de naiviteit zelve in zaken als GMO en wereldwijde vaccinaties..?

En dan hebben we Bill Gates met zijn verborgen GMO-agenda..
Steeds opmerkelijker lijkt de rol van Bill Gates te worden in het kader van GMO..! Kennelijk zijn de krachten achter de schermen erin geslaagd wizzkid Bill Gates om te turnen van ‘lulletje-rozewater’ tot ‘strijder voor de belangen van de wereldbevolking’.. En daarmee Bill Gates te hebben gemaakt tot de PR-man van hun verborgen agenda.. Bijvoorbeeld het minimaliseren van de wereldbevolking..

Maar langzaam maar zeker wordt deze verborgen agenda van Bill Gates heel zichtbaar. Liet hij zich al eerder uit over de voordelen van vaccinaties om de wereldbevolking te manipuleren.. (HIER en HIER), het blijkt nu ook dat Bill Gates niet uitgepraat raakt over de voordelen van genetische gemanipuleerde zaden. Kennelijk heeft de geilheid rondom zijn aankoop van 500.000 aandelen Monsanto in 2010 hem GMO-vleugels gegeven..!

Volgens Gates is het nodig voor de wereldvoedselaanbod, dat bedrijven als Monsanto hun goede werk doen en ervoor zorgen dat met de toenemende wereldbevolking straks iedereen te eten blijft hebben, ook en met name in de armste landen.. Dat Bill daarbij voorbij gaat aan de 100.000-Indiase boeren die jaarlijks zelfmoord plegen, omdat ze door het patentregime van Monsanto zó volledig aan de grond zitten, dat ze geen andere uitweg meer zien dan zelfmoord, laat Ome Bill buiten beschouwing. (HIER)

Maar volgens Gates is Monsanto het bedrijf dat de wereld gaat helpen om uithongering te verdrijven.. En dat tegelijk, met de intrede van de GMO-zaden, een ongekend aantal ongewenste gezondheids- en milieueffecten optreden door de verspreiding en consumptie van deze GMO-zaden, daar heeft Ome Bill nog kennelijk zich nog nooit in verdiept.. Een prominent reviewstudie van maar liefst 19 GMO-studies heeft onlangs ONTEGENZEGGELIJK aangetoond dat de consumptie van GMO-gewassen, zoals maïs en sojabonen, kan leiden tot significante aandoeningen van organen, zoals lever en de nieren.

* * *

18 gedachten over “Monsanto krijgt ‘blinde’ goedkeuring voor GMO..!

  1. Hoi Marcel weet u hoeveel hij(Bill) exact heeft. Nu iemand liet me vertellen als je een bed van papieren dollars van zijn vermogen zou maken, dan duurt het ongeveer 10 minuten als die vanaf zijn bed op de grond terecht komt. Onvoorstelbaar, niet waar?
   Het is natuurkundig te berekenen wat zijn snelheid dan is als hij de grond raakt en nog eens rekening hoe hij dan eruit te komt te zien…..Tja ik gun het hem niet, is mijn theoretisch geleuter.

   Vui (fyi)
   Zonder de ufo crash in Roswell hebben we dit soort technologieen niet versneld binnen kunnen halen: internet; computer ; radio en tv; telefoon; magnetron; dna manipulatie.
   Wie er met de eer strijkt is toch helemaal niet van belang en daarom hebben ‘wij’ wetenschappers het toch uitgevonden en zeker niet die et’s.
   Ik heb niets tegen technologie, maar als je het alleen gebruikt cq misbruikt voor louter hebzucht macht en het grote geld dan ben je slecht bezig.
   Want als wij niet van Atlantis’ ondergang geleerd hebben dan mogen we weer helemaal opnieuw vanaf punt zero beginnen. Want ook de gehele mensheid incluis ‘de slechterikken’ moet haar karma zuiveren. Ellende die wij met ze allen niet goed verwerken komt helaas weer terug tot dat het uiteindelijk goed wordt verwerkt. Is dat niet wat de mens altijd bedoelt de historie herhaalt zich?
   Maar niets is nog verloren waar een Goede Wil is is er altijd een Weg. Want Wij zijn dat Waard. Doe iets niet later maar Nu.

 1. Dat Monsanto aan de top staat van meest duivelse bedrijven staat inmiddels wel vast. Daar hoef je de gemiddelde bezoeker hier niets over te vertellen. Maar dat Bill Gates hierin investeert is wel erg. Aan de andere kant, je kunt niet met eerlijk zakendoen zo rijk worden dus zo gek is het niet. Zijn BG foundation heeft ook maar één doel, en dat is de kindjes maar zo vroeg mogelijk achter de PC laten kruipen met MS Windows…

 2. nederland is een leider in de wereld als het gaat om kennis ! maar als er ratten op twee benen rondlopen als osterhaus en cothino die belangen hebben in monsanto
  dan zit er iets goed fout . maar dat wisten we al toch . punt hoe is het mogelijk dat zoiets bestaat 2012!!?? hoe bestaat het dat nederland zo in en in corrupt is
  walgelijk
  gg

  1. lieve gerrit gerrits:

   de mensen met macht zijn en blijven altijd corrupt.
   alles draait om geld.
   mijn vader vertelde mij vroeger dat als mensen goud hadden in hun botten dan zouden ze ons slachten hiervoor.

 3. Rechter op de hand van Monsanto :

  On February 24, Judge Naomi Buchwald handed down her ruling on a motion to dismiss in the case of Organic Seed Growers and Trade Assn et al v. Monsanto after hearing oral argument on January 31st in Federal District Court in Manhattan. Her ruling to dismiss the case brought against Monsanto on behalf of organic farmers, seed growers and agricultural organizations representing farmers and citizens was met with great disappointment by the plaintiffs.

  http://www.nationofchange.org/judge-sides-monsanto-ridicules-farmers-right-grow-food-without-fear-contamination-and-economic-harm-

  1. Dat die rechter Buchwald heet is dat niet wat mensen in wo2 meegemaakt hebben. Heette toevallig een kz-lager ook niet zo? Zij doet haar naam eer aan maar helaas niet voor die boeren.
   Sorry als mensen hierdoor aangesproken voelen.

  2. @ lezer
   Close but no sigar ,het kz lager heette Buchenwald . Maar de gelijkenis is er m.i. niet minder om

  1. Wat heeft die Gates een waanzinnige blik in zijn ogen, en een bijzonder ongezond uiterlijk. Zou hij al op een dieet van Monsanto spul leven?

   Ik denk inderdaad dat een onverzadigbare trek in geld en materie, veel mensen blind en gestoord maken.

  1. In dit geval dus ; De één zijn brood wordt de ander zijn dood !

 4. hallo Ienimini.

  het is mogelijk dat hij zelf dat rommel eet en er gek van wordt.

  PS: wij hebben een kleine kas en kweken ons eigen bio groente, misschien een idee voor jouw om ook te doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.