Advertentie

Wat wordt er in hemelsnaam gesproeid..?


 

Een film  die de moeite waard is, om jezelf informeren over het fenomeen chemtrails. Het is een klus om zelf op zoek te gaan en alles op een rijtje te krijgen. Veel halve informatie, veel informatie die technisch is en niet zo eenvoudig toegankelijk. Daarom hier op de site de Nederlands ondertitelde film over chemtrails. ‘What in the world are they spraying?’.

Een titel die genoeg zegt over de inhoud.. Wel of geen chemtrails..? Dat is de vraag die velen bezig houdt en velen in ongeloof de conclusie doet trekken dat ‘zoiets toch niet mogelijk kan zijn’..!  We raden je aan, voor een wezenlijke bijdrage aan je kennis over chemtrails, deze film te bekijken. Simpel.

Beschrijving:
De chemtrail/geo-engineering doofpot open gebroken. Iedereen heeft nu inmiddels wel de kruispatronen waargenomen in de hemel, afkomstig van vliegtuigen die deze strepen veroorzaken. Strepen die van horizon tot horizon reiken. Vaak tonen deze strepen een rasterwerk aan de hemel en maken de luchten zompig wit. Onze intuïtie vertelt ons dat het niet deugt, dit zijn geen normale condenstrepen, van de bevriezende uitlaatgassen van passagiersvliegtuigen. Dit zijn dus geen contrails, maar wat zijn het wel? Niemand vraagt zich eigenlijk ten diepste af, wat deze strepen zijn en waarom ze in de lucht hangen of worden gehangen..!

Met de vrijgave van deze documentaire, gaat dat voorgoed veranderen. Hier is het verhaal van een nieuwe ‘industrie’ die zich rap aan het ontwikkelen is. Deze industrie heet ‘geo-engineering’, wordt aangedreven door wetenschappers, overheden en ook conglomeraten van bedrijven. Hun officiële verhaal is dat ze invloed willen gaan uitoefenen op het weer, het klimaat willen beheersen, en de chemische samenstelling van aarde en water willen veranderen.. Dit allemaal ‘in het algemeen belang van de mensheid’….! Hoewel veel officiële kanalen meedelen dat deze plannen nog allemaal in een testfase zitten, sterker nog, in een discussie-fase, is het duidelijk dat deze chemtrails al in de lucht hangen sinds de jaren 1990.

De effecten van de chemtrails zijn verwoestend op het menselijke leven, op oogsten en op flora en fauna. We worden besproeid met giftige substanties, uiteraard zonder ons medeweten, laat staan onze goedkeuring. We krijgen verhaaltjes op de mouw gespeld en we worden voorgelogen, zo simpel is het. Als je een hoge bloeddruk hebt, kun je beter niet naar dit verhaal kijken..
X

76 gedachten over “Wat wordt er in hemelsnaam gesproeid..?

  1. @Koen
   Lees je dan alleen maar wat je wil zien om je grote gelijk te halen, of lees je om te begrijpen? Ik schreef “in het kader van geo-engeneering” wat in concreto betekent dat het om een onderdeel van een campagne gaat, het sproeien dus met oa. zwaveldioxide. Heb je de moeite genomen om het artikel, waarvan ik de link bij mijn comment plaatste, te lezen?
   Kan je een beter bewijs voor het bestaan van chemtrails krijgen dan van de NASA? Het feit dat de NASA het heeft over ‘chemical tracers’ moet voor een goed verstaander toch volstaan?

  2. Vreemde man, die Koen. Kijkt eerst naar de reacties zonder weet te hebben wie die mensen zijn; dat zou je hier eens wat vaker moeten doen Koen. Respect voor mensen die het goed met je voor hebben. Je houding een beetje minder hautain. Dan kom je een heel end.
   Jij denkt dat ze die barium, aluminium en strontium ook allemaal verzinnen.. Zielig, in één woord: zielig. Vooringenomenheid ten top. Snap niet wat je hier feitelijk op de site doet. (Ik snap het wél, maar dat mag je zelf zeggen Koen..! (kleine hulp: 7 letters, het begint met een ‘T’ en eindigt met een ‘N’..)

  3. @John: Wie is Peter Vereecke? Ah ja, “Belgisch oud-burgemeester”. Zo iemand moet wel een expert zijn… Hij doet me altijd denken aan die andere Belgische burgemeester, van het programma Samson & Gert. Een video-interview met een gelijkgestemde interviewer is natuurlijk een handige manier om veel grootse uitspraken te doen die je niet moet onderbouwen, dus je kan zeggen wat je wil…

   @Anelle, als ‘chemical tracers” het beste bewijs zijn voor chemtrails, dan is het maar pover gesteld met de bewijzen. Een ‘tracer’ is een ‘spoorvormer’, dus enkel bedoeld om iets zichtbaar te maken zonder een ander effect te hebben. NASA heeft dat inderdaad recent gebruikt, maar met raketten, niet met vliegtuigen (www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/missions/atrex.html). Anderzijds wordt er verondersteld dat chemtrails een positief (tegengaan van broeikas effect) of negatief (giftig) effect MOETEN hebben, dus geen ‘spoorvormer’ zijn. En NASA deed daar niet geheimzinnig over: het was op voorhand aangekondigd, dus dat past ook niet echt in een chemtrail-complot. Dus een ‘chemical tracer’ is duidelijk iets anders dan een chemtrail, en dit is dan ook geen bewijs voor een complot rond chemtrails. NB: de link in je berichtje 2.3 werkt niet.

   @Guido, zoals gewoonlijk, ga je weer persoonlijk aanvallen, wanneer je inhoudelijk niets kunt bijdragen. Negeer dan maar gewoon de 8 vragen die ik heb gesteld in reactie 12 op http://www.wanttoknow.nl/nieuws/teken-je-ook-voor-een-schone-hemel/comment-page-2/#comment-82072 . Blijkbaar heb je toch geen antwoorden. Persoonlijke aanvallen, en niet durven nadenken over informatie die niet past in het complot is een klassieke manier om een complot-theorie te “verdedigen”. Maar eigenlijk maak je gewoon jezelf wat wijs.

  4. “Sometimes people hold a core belief that is very strong. When they are presented with evidence that works against that belief, the new evidence cannot be accepted. It would create a feeling that is extremely uncomfortable, called cognitive dissonance. And because it is so important to protect the core belief, they will rationalize, ignore and even deny anything that doesn’t fit in with the core belief.” – Frantz Fanon

  5. @Koen
   Pfffff… Laat maar zitten en ga zelf ’s op zoek. Ik heb dat ook moeten doen. Bovendien steek ik mijn energie liever in positieve zaken dan het aan energiezuigers te verspillen.

  6. @Guido: ik ben het 100% met je eens (reactie 2.6). De vraag is: op wie is het volgens jou van toepassing? Wie van ons twee bekijkt websites die beide visies van een overtuiging aankaarten? Wie van ons stelt vragen om na te gaan of een overtuiging wel correct is? Wie van ons hecht meer belang aan ‘evidence’ dan aan ongesubstantieerde beweringen en opinies?

  7. @Koen: Wie is Koen? Ah ja, “Koen” Studentje op het Radboud…
   Heb het al eerder gezegd, maar ga eens in de zon zitten bleke Koen, misschien knap je ervan op!

 1. Waarom wordt deze documentaire niet voor het grote publiek in omloop gebracht , zodat ze kunnen zien wat er ” echt gebeurt ” !!! Mensen MOETEN wakker geschud worden en regeringsleiders ter verantwoording roepen . Er worden zo dikwijls grote betogingen gehouden voor alles en nog wat , waarom nù geen grote , internationale betoging organiseren in Brussel tegen die besproeïngen , er zijn nog te vèèl mensen die van niets weten terwijl het dagelijks ook boven ons hoofd te zien is !!!
  Ik ben te oud om zoiets nog te organiseren , waar blijven al de jongere hier in België en Nederland , het gaat om hun toekomst en vrijheid !!!!! Mensen wordt wakker en doe er iets aan !!!!!!!!!!

  1. Coz die hele Koen komt hier helemaal niet om serieus aan de discussie deel te nemen. Vooringenomenheid, lekker trollen. That’s all!
   Goed verhaal overigens van Discovery..!!

  2. Tja Guido , dat was mij allang duidelijk , daarom mag hij die vid ook niet kijken , naar Zappa luisren dat maggie wat maak je me nou wel .

  3. @ cozmic
   tja in tegenstelling tot koen verveelt zappa weer niet snel.

  4. True , true , dus de antidote voor kOEN is gevonden . Misschien dat mijn te bouwen chembuster zijn zieke ziel ook wel kan neutraliseren tot iets positiefs .

  5. Moet eigenlijk nog een ‘ tje tussen … k’OEN klinkt het als een slecht doorgekomen channeling , één of ander 2D wezen die eigenlijk “Ikke OEN ” heet .

  6. @ Paul ,
   ROFL , wtf ?
   Martijn zal zich wel weer melden , net zo’n stiefkop as ik .

  7. ja ik leef er ook wel naar toe . nog een hoop te doen en ik ben moe tot in het bot , nevermind . We leven nu in deze onzinmatrix en verbinden met zielen die er ook doorheen kijken is een pré .

  8. Kalm aan Coz… Je hebt genoeg mensen om je heen die je support komen geven, we gaan er iets heel gezelligs van maken en dat is nou jou hele bedoeling. Het vege lijf wil echter wel niet meer maar onze geest blijft lekker jong. We zitten allemaal in het zelfde schuitje en we zullen dat delen ook…

   http://www.youtube.com/watch?v=qiu6RMMNERs

  9. @cozmic
   Ik vind deze reportage op z’n minst dubbelzinnig en zeker eenzijdig en onvolledig. Men toont allerlei onderzoeken en tests met toevoegingen… in de brandstof! Natuurlijk kan men dan niks vinden dat de chemtrailtheorie bevestigt.
   Geen enkele keer werd het idee geopperd dat er vanuit afzonderlijke tanks kan worden gesproeid en laat dat net het geval zijn.
   http://www.youtube.com/watch?v=E20WTjja7es&feature=related

  10. @ Anelle

   Je kan tegenwoordig met Google Earth heel makkelijk overvliegende vliegtuigen spotten, mocht je buiten iets zien vliegen wat dikke vette chemtrails achterlaat dan kan je met een add-on voor Google Earth zien wat voor soort vliegtuig er dan overvliegt.
   http://img208.imageshack.us/img208/4866/googleplanespotting.jpg

   Aan de hand van de verstrekte gegevens wordt het dan kinderspel om er achter te komen wat voor kist het is en waar men mee vliegt precies, brandstof, motoren, mensen, vracht, testvluchten en of defensie transport. Ook waar men naar toe vliegt en van af waar. Ook kan de kist zelf bekeken worden aan de hand van foto’s en tenisch materiaal. Resterende gegevens over brandstof is heel makkelijk via Google ook were terug te vinden en tot welke mixture er precies gebruikt wordt op verschillende hoogtes.

   http://flightwise.com/tracking/

  11. Ik heb die Disocvery clip op youtube bekeken http://www.youtube.com/watch?v=lVFuOZu7Xhg: Rond minuut 2: een of andere oma beweert chemtrails te zien op fotos; een NASA metereoloog kan die fotos als gewone contrails interpreteren. Wie is het meest geloofwaardig? Rond minuut 3: analyse via satelliet vindt “no evidence of strange molecules” in ‘chemtrails’. Rond minuut 5: heel veel uitleg over geo-engineering, maar ook geen enkel bewijs dat het effectief gedaan wordt. Omdat je iets kunt doen, betekent nog niet dat je het doet!

  12. @K’Oen….. waarom zou je iemand van NASA wel moeten geloven? Go OMA!!!

 2. Maak je niet druk om dit fenomeen, dit is een noodzakelijk kwaad nl. dit omdat de ozonlaag is beschadigd en dat is niet gebeurd omdat u en ik spuitbussen gebruiken maar omdat er zoveel rakketten de lucht zijn in geschoten voor plaatsing van satelieten en/of ruimtereis progamma’s.
  Het blijkt dat dit de oorzaak is van de vele ozongaten die er nu zijn.
  Dus de schadelijke zonne UV stralen kunnen daardoor ongehinderd uw huid beschadigen en huidkanker veroorzaken.
  Vanuit regerings wege wordt er nu met vliegtuigen een soort beschermings stofje kruislings in de hogere luchtlagen gespoten dit om de schadelijke UV straling te filteren voordat het de aarde/u raakt.
  Het is nl. zeer opvallend dat er de laatste jaren nagenoeg geen ruimte reis progamma’s meer worden gedaan en/of satelieten de ruimte in worden geschoten en dat heeft heus niets te maken met de dure kosten hiervan, maar simpelweg omdat het de ozonlaag beschadigd.

  1. Fijn joh! En waar heb je al die wijsheid vandaan..? En een gedetailleerde beschrijving van het ‘soort beschermingsstofje’ heb je waarschijnlijk ook voorhanden..?

  2. In antwoord op de vraag van Guido J.

   Dit wordt gedaan met barium,strontium en aluminiumdeeltjes, deze leggen een filter en filteren zo het zonlicht.

  3. @Riks: Barium en strontium bevatten radioactieve isotopen en zijn dermate giftig dat ze kankerverwekkend zijn!

  4. @Johannes: Het is een kiezen uit twee kwaden uv straling is schadelijker dat het gebruik van deze stoffen voor het beoogde doel. Het zijn minime hoeveelheden.

  5. @ Riks

   Je zegt minimale hoeveelheden, hoe veel is minimaal?! Als we dat verder beogen per vliegtuig dan kunnen we volgens jou retorieke uitspraak er vanuit gaan dat er maar 1 vliegtuigje over komt vliegen met deze stofjes aan boord! Maar wat nu als in Spits op de aanvliegroute meer dan 150 kisten langs vliegen die allemaal exact het zelfde materiaal uitsprayen?! Wat dan?! Dan ga je ruimschoots over het minimale ingestelde indicatie heen van waardes. De volgende dag idem, gedurende de hele week en de hele maand en het hele jaar door op langer termijn gesteld, hoevel is de overaarde dan van het minimale bepaalde en toe gestane hoeveelheid. Zelfs milieu metingen van oa fijnstof wordt zelfs door gemeentes al verzwegen, waarom moet ik elke maand mijn tuin/huis/auto schoonspuiten vanwege minimale waardes van verzwegen waardes. Leg eens uit, ben daar zo benieuwd naar…

  6. @ paul
   Ach het is duidelijk volgens riks kunnen we kiezen(nouja wij kunnen niet kiezen maar er is voor ons gekozen) tussen huidkanker vanwege die gevaarlijke uv straling, of diverse andere soorten kanker door barium strontium en de rest van die smeerzooi. Tja of je nou door de kat of de hond gebeten wordt……..
   Hoe verknipt kan je zijn!

  7. @ Marcel W

   Inderdaad wordt er voor ons keuzes gemaakt in deze, De genen die denken dat we in vrijheid leven en zelf mogen kiezen komen bedrogen uit met het hebben van zo een gedachte.
   Men laat je denken dat je zelf mag bepalen, keuzes mag maken, maar we zitten in een kooi waarvan de tralies niet direct zichtbaar zijn, je persoonlijke vrijheid is een schijnwerkelijkheid die wordt opgehouden zodat je denkt vrij te kunnnen handelen. In de werkelijkheid kan men door jou in deze positie te manouvreren zeer effectief gebruik maken van jou ik zijn. In deze zogenaamde vrijheid ben je het meest productief en gemakkelijk bestuurbaar voor hen die jou gebruiken. Dus eigenlijk toch een soort van (vrijwillig) slaaf zijn, een slaaf die denkt zelf zijn keuzes te kunnen maken.

  8. @ riks
   En nou moet ik een aha moment krijgen? je verteld helemaal niets nieuws .Je geeft alleen blijk van het niet kunnen herkennen van cynisme. En denkt iets geweldig interressants te vertellen. Als jij je bij je eigen stelling neerlegt geld dat nog niet voor anderen.Ik weiger me als slaaf of gevangene te zien daar ik dat in het geheel niet ben!( dat zouden ze wel willen)

 3. Na het zien van de documentaire bleef ik toch met een raar onderbuikgevoel zitten. Hoe kunnen mensen zo dom zijn om hele ecosystemen te vergiftigen? Ik weet intussen dat geld letterlijk de wortel van alle kwaad is. Dat wij, mensen, zo ver zijn afgedaald in onze eigen natuur dat we deze verpesten voor geldelijk gewin vind ik een zeer kwalijke zaak!
  En dan houdt het helaas niet op bij chemtrails, maar ook GMO’s en Monsanto worden in een adem genoemd met de criminele praktijken van eco-verpesters. Dit moet ophouden, maar bij wie of wat moeten we aankloppen om dit te bewerkstelligen? De politiek zit er puur en alleen om zichzelf te verrijken, dus daar hoeven we niets van te verwachten. We kunnen in ieder geval beginnen door zelf de schadelijke producten te laten staan en op een meer ecologische basis te gaan leven. Misschien kunnen we zo deze criminaliteit de kop indrukken? Want wanneer er geen voedingsbodem meer is voor een bepaald systeem, dan zal het binnen afzienbare tijd vanzelf verdwijnen…

  1. @Johannes
   Ik denk dat er voor elke pro-argument een tegenargument staat, dat is nu eenmaal de wet van de dualiteit. Zo kan tot in de eeuwigheid discussiëren.
   Het belangrijkste criterium is datgene wat je hart je ingeeft, waarmee je resoneert. Dat is JOUW waarheid. Elke waarheid is individueel, ook al zijn we allemaal één.
   Zien is nl. geloven. En niemand ziet of neemt waar op één en dezelfde manier.
   Wat de chemtrails betreft, las ik ergens dat er ook bewust een voodoo-effect ingestopt wordt. Door geldgebrek wordt er nl. regelmatig nep gesproeid, ttz. er worden dikke strepen de lucht ingespoeid om ons te laten geloven dat wij besproeid en dus vergiftigd worden. Want wat tussen de oren zit, speelt zeker mee. Wanneer men dan beweert dat het slechts waterdamp is, klopt dat in die gevallen ook. Zo wordt de tweekamp in stand gehouden, tot groot vermaak van de poppenspelers.

  2. @ Anelle. Waar komt dat vandaan dat er zomaar uit geldgebrek met ‘niets’ wordt gesproeid? Vind ik eerlijk gezegd een beetje raar. Maar misschien kan je me verder helpen?

  3. @Monika
   Ja, waar heb ik dat weer gelezen? Zal een jaar of wat geleden zijn. Het bericht kwam uit de hoek van mensen als een Wilcock, Fulford, Calleman. Ben het later niet meer tegen gekomen maar het zou me echt niet verbazen. Wanneer je weet dat de ‘kliek’ wanhopig op zoek is naar geld omdat hun bronnen opgedroogd zijn, ligt het voor de hand dat zij in hun kronkelbrein het idee kregen om ons dubbel te belazeren, al is het niet iedere keer nep. Als volleerde zwarte magiërs kennen zij perfect het effect van voodoo op de mensen. Wetende dat wij het wéten, gebruiken zij nu onze kennis tégen ons. Onze verbeelding doet de rest. Op en top voodoo.

  4. Anelle , heb je Fulford de laatste tijd gevolgd en gezien wat een bak met onzin hij eruit gooid ? Ik ben bang dat Wilcocks in zijn spelletje betrokken is geraakt . Mijn spamfilter gaat op rood bij Fulford . Mijn opinie anyway .

  5. Precies, Anelle, het in stand houden van dualiteit. Dat is waar het nu nog om draait, of zich dat nou uit in chemtrails of massamoord of corruptie. Als ik de berichten mag geloven (en dat doe ik graag) komt daar in 2012 een einde aan.

  6. @cozmic
   Zelfs wanneer je alle zgn. onzin van Fulford, Wilcock ea. bij elkaar op een hoopje legt, zit je nog niet eens aan het topje van de ijsberg van wat de ‘kliek’ uitspookt. Dat is nou net òns drama en hùn kracht : we kijken met het grootste ongeloof naar wat er zich voor onze ogen en onder onze neus afspeelt. De werkelijkheid lijkt zo grotesk en totaal irrelevant dat wij er met ons gezond verstand niet bij kunnen en alles dus als kwakkels afdoen. Ons gezond verstand kan immers onmogelijk de zieke kronkels van deze zwaar psychopatische bende niet volgen.
   Mijn leuze klinkt tegenwoordig ongeveer zo : “Hoe zieker en grotesker, hoe dichter bij de waarheid”.

  7. CORRECTIE

   Pfff. In de voorlaatste zin staat een woord teveel. Schrap naar keuze “onmogelijk”
   of “niet”.
   Want nu betekent dit zinnetje net het omgekeerde van wat ik bedoel.

   🙄 Guido : correctieknop?

 4. In mijn beleving is het getoonde filmpje een prima documentaire voor “those who want to know”
  De overheid doet ons geloven dat het sproeien van onder andere radioactieve stoffen ewn alluminium GEO-ENGENERING betreft. Een mooi woord voor bewuste luchtverontreiniging. Eind 90er jaren werfd ik me er van bewust dat er toch wel ioets vreemds aan de hand was met onze luchten. Destijds waren er niet zoveel mensen oip de hoogte wat er boven onze hoofden gebeurde. Inmiddels weten we meer. Maar betreft het “slechts” alluminium Barium en Strontium? Inmiddels worden er ook verbanden gelegd naar ziekten, zoals de ziekte van Morgelons. Een ziekte veroorzaakt door een kunstmatig gefabriceerd anorganische virus waardoor mensen constant electiciteit in hun lichaam voelen en er kunsstof draden uit de huid komen. Tevens vindt er een kunststof ophoping in de luchtwegen plaats waardoor er benauwdheid ontstan. Let wel, ik zeg niet dat dit door het sproeien komt, maar liggen er mogelijk wel verbanden. Over 10 jaar weten we waarschijnlijk (helaas) meer. In den beginne werd iedereen die het over Chemtrails had voor gek verklaard, tot er foto’s opdokern van vliegtuigen die omgebouwd waren tot Sproei installaties, en er rapporten van technici verschenen die “per ongeluk”sproei instalaties in lijn toestellen aantroffen.

  1. @ Ed.
   In de VS zijn er blijkbaar al 200.000 mensen die deze ziekte hebben. Sommigen zeggen dat het door de chemtrails komt, anderen door genetische manipulatie in voeding.
   Er zijn ook mensen die zeggen dat de chemtrails-stoffen in relatie staan met o.a. e-stoffen in voeding…..
   Dit is een presentatie van de Amerikaanse Sofia Smallstorm (de naam zet me aan het denken 🙂 die over de veranderingen in de natuur vertelt. Dit gaat in eerste instantie over de VS maar net als vaker, de VS lopen voor….en ik denk voorkomen is beter dan genezen….vanaf 20 minuten (de hele docu is uitermate interessant) vertelt ze over de fall-out, wat er allemaal in zit. Met foto’s erbij….het is opeens een hele andere wereld….en best eng. Half human, half machine….waarschijnlijk rechtstreeks uit het laboratorium 🙁

   http://www.youtube.com/watch?v=zpPFWilAuyU&feature=related

 5. Kom ook in actie en teken de online petitie Stop Chemtrails Nu!: http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu.

  Wil je meer doen? Meld dan Chemtrails eventueel met foto’s op het Chemtrails meldpunt! van de Belfort-Group.eu: http://www.belfort-group.eu/groups/38.

  Wil je nog een stap verder gaan? Schrijf dan Overheden aan (eventueel via e-mail), net zo effectief als per brief en tevens sneller.

  Niks doen is niet langer een optie. Het gaat ons allemaal aan.

 6. ben ontzettend aan het hoesten en beroerd ,vele mensen met mij waar bij sommige longontsteking hebben ,oud en jong .ben er van overtuigd dat het door lucht vervuiling ,sproeien etc komt ,
  Maar dan vraag ik me af ,waarom sproeien ze ,, en waarom doet niemand er iets aan .en logisch dat de bijen sterven ,,
  Heb een donkere kast ,en ieder keer sta ik te kijken wat er op ligt ,geen stof ,maar net of het fijn zand is ,zou daar de troep in zitten die ons ziek maakt .
  Heb de milleu dienst wel eens gebeld en gevraagd hoe of wat , en daar wordt je niets wijzer van ,, denk dat ze er geen onderzoek naar doen [ wie weet een spreek verbod ,,,
  Bos wachter zegt , de mens maakt zich zelf kapot ,,maar we worden op deze wijze kapot gemaakt ,,en je het er geen verweer tegen ,,

  1. Heb zelf ook zojuist ’n periode van flink hoesten (kriebelhoest, astmatische klachten en flinke slijmvorming) doorgemaakt en ben nog steeds herstellende. Mijn partner is er al bijna 3 maanden zoet mee en het gaat nauwelijks vooruit.. Is ervoor aan een antibioticakuur begonnen voornamelijk in verband met forse slijmophoping in zijn longen.
   Sta er ook van te kijken hoeveel mensen hoesten de laatste tijd, vooral op m’n werk wordt er wat afgeblaft!:|
   Heb mijzelf idd ook afgevraagd of chemtrails er soms iets mee te maken hebben..

  2. Nou jullie het zeggen: ik heb dezelfde ervaring! Een 4 maanden geleden ben ik begonnen met een vreselijk zware en hardnekkige griep met hoge koortsen; ik heb normaliter nooit griep alhoewel ik lichamelijk niet zo vitaal ben. Toen begon een lichte longontsteking en daarna ben ik niet helemaal meer opgeknapt. Nog dover dan anders (ben gehoorgestoord) en zat nog vol slijm en bleef hoesterig. Nu 3 weken geleden weer griep, kortstondiger maar ook weer vreselijk hoesten en slijm en dover. Maar, mijn man die nooit ziek is, laat staan griep begon 3 weken geleden en hoest nu nog. Mijn buren zijn ook ziek geweest en hoesten ook nog. In mijn omgeving hoesten ook meerderen en voelen zich belabberd. Mijn zoon dito en raakt ook de hoest niet kwijt en blijft ook kwakkelen. We blijven ook maar een geïrriteerde keel houden. Heel vreemd allemaal.

  3. Heb zelf zeer goede ervaringen bij het dragen van een aquamarijn aan een touwtje om de nek voor de luchtwegen. Meerdere malen meegemaakt mensen met een langdurige hoest die door het dragen van een aquamarijn baat hadden. Ook goed bij hooikoorts. AQUAMARIJN.

  4. Zou mycoplasma kunnen zijn, en labo-ziekteverwekker die tussen virus en bacterie in zit en hardnekkige en langdurgige infecties aan de luchtwegen veroorzaakt. Is slechts met een bepaalde zeer sterke antibiotica te ‘genezen’. Maar, omdat wij tégen antibiotica zijn, kan colloïdaal zilver helpen.
   @Janee
   Klopt, Mellie Uyldert heeft het er ook over dat aquamarijn zeer goed is voor ogen (de eerste brillen zouden uit aquamarijn zijn gemaakt), luchtwegen en bij hooikoorts.

 7. Is het de bedoeling dat de mens wordt uitgeroeid met die chemtrails?
  Ik heb verschillende politieke partijen erop aangesproken, zij weten ervan maar ik zie geen actie.

 8. Vroeger werd dit spul vanuit Duitsland uitgestooid door legervliegtuigen op 4.000m hoogte
  Nu wordt Rayonair vet betaald door de C I A. om dat vuile werk uit te voeren
  De tanks met Al en Ba verbindingen staan achteraan naast de afvalwatertanks in een afgesloten ruimte;enkel de”rioolmannen” hebben toegang
  De andere techniekers die de hydroliek en electrische leidingen kontroleren mogen op straf van onmiddelijke afdanking daar nooit binnen!!
  Geen wonder dat Rayonair goedkoop is

  1. hoeveel Niburu sites zijn er tegenwoordig en wat is het verschil ?

  2. Dat waren dus gewoon sproei-vliegtuigjes boven de maisvelden.
   Het ligt niet aan de site maar aan de vertellers.
   Ik heb er wel eens één aan mijn fiets hangen, trouwens. 🙂

 9. Door de lucht of op de grond. Ik woon aan de kust en daar wordt de lucht wat vaker schoon geblazen. Maar ook wij vragen ons regelmatig af waar schrale keel nu weer vandaan komt en waarom oorpijn enz.
  Daarstraks zie ik de mensen van de onkruid-verwijdering voor mijn deur aan het werk. Het moment om even een praatje te maken.
  De ene staat met het brand-apparaat het onkruid tussen de stenen weg te branden.
  Ik heb ze gevraagd of ze nog roundup gebruiken. Ja zegt de andere, maar pas over 14 dagen, eerder mag het niet van de gemeente.
  Toen ik hem vroeg of hij wist hoe gevaarlijk dat gif is voor hem persoonlijk vertelde hij me dit.
  Vorig jaar had hij dat goedje over zijn arm gehad en het was door zijn vel gevreten in zijn aders terecht gekomen. En dus wat ontstoken geraakt. Komt hij bij de bedrijfsarts en vraagt hem of dat nog gevolgen voor hem kan hebben omdat gif nu eenmaal gif is. Deze zogenaamde bedrijfsarts die dus zogenaamd zorg moet dragen voor werknemers zegt doodleuk dat hij zich daar helemaal geen zorgen om moet maken. Ik heb deze man op het hart gedrukt iemand binnen zijn kring te vragen dat eens goed op te zoeken op het internet voor hem. Dat ging hij doen.
  Deze mensen werken niet rechtstreeks voor de gemeente. Zo hebben ze later ook geen poot om op te staan, dat zie ik zo al aankomen. Ik word af en toe zo misselijk en verdrietig.
  Maar goed. Ik ga me maar eens verdiepen in het schrijven van een brief aan de gemeente. Ik ben het erg zat. Ik kijk niet eens meer graag naar de lucht omdat ik geen streep meer wil zien. Ik kijk alleen naar de zon. (Ben ik ook eens verblind).
  Kan iemand me zeggen hoe je nog kan blijven lachen in deze wereld. Je kan niet meer net doen alsof het alleen een ander aangaat, toch. Of ben ik gewoon overgevoelig.

  1. Dankjewel Anelle. 🙂 Deze doet me lachen. Gelukkig nog wel.

  2. @Selene: ik voel helemaal met je mee en je hebt gelijk hoor. Ik woon ook aan de kust, misschien een pluspunt. Maar ik wordt eer ook ziek (leterlijk en figuurlijk) van, alsmaar die schrijnende keel, snotneuzen, waterneuzen, algeheel onwel bevinden of onbehagen. Ik merk dat ik er af en toe niet tegen kan en er een depressie bij me op komt. Het duurt al zo lang hè. En steeds gemener.

 10. Ik heb ook lichamelijke klachten van chemtrails en gevoel van depresiviteit en vermoeidheid. Sinds een paar dagen draag ik een ketting van Orgon en ik merk dat ik vrolijker ben dan eerst. Ik maak weer grapjes en lach zelfs hardop. Dat is ongeveer 2 jaar geleden!! Ik ben zo onder de indruk dat ik ga proberen een chembuster te bouwen hier in Rdam, kijken of ik die op een leylijn kan plaatsen voor extra effect.

  Deze chemische genocide die er plaats vind moet stoppen!! Laten we ons verenigen en blijf vooral in je omgeving hierover praten.

  Groetjes Marijn

 11. en dit samen met schadelijke WIFI-straling en genetisch gemanipuleerd voedsel en nog veeeel meer maakt het er voor ons niet gemakkelijker op. Kijk ook eens naar de oproep van Little grandmother voor het Nuclear drama in Fukushima wat nu in de doofpot gestopt wordt….

 12. Overal worden petities gehouden over van alles en nog wat, als jullie dat nu eens over de chemtrails zouden doen, ben ik een van de eerste die zal tekenen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.