Advertentie

Teken je ook voor een ‘schone hemel’..?


 

x

Teken je ook voor een ‘schone hemel’..?

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Vaste WantToKnow-bezoeker ‘Monica’ attenteerde ons op de volgende actie, waar jij je steun aan kunt geven. Sinds begin oktober 2011 is in Duitsland op een site van de overheid (Bundesministerium für Bildung und Forschung, dus het Ministerie voor Onderwijs en Onderzoek) een extra uitleg over geo-engineering, dus chemtrails… Als je HIER klikt krijg je de pdf op je scherm die het hoe en waarom uitlegt.

Geo-engineering
Zoals je ziet is -als te verwachten viel- het fenomeen chemtrails volledig verstopt achter de term ‘geo-engineering’.. Dit fenomeen is hier op de site al een paar jaar geleden beschreven en het lijkt erop dat overheden, onder de toenemende druk om openheid te geven over chemtrails, overstag gaan, maar slechts de halve waarheid willen vertellen..! Chemtrails zijn er in hun optiek om het weer te besturen, want anders gaat het allemaal vreselijk mis met de wereld, met name door het steeds maar stijgende CO2-gehalte in de atmosfeer.

De boodschap toont allemaal goede bedoelingen, de boodschap lijkt een totaalplaatje van oplossingsgerichtheid te passen, maar het is -nogmaals- slechts een deel van de waarheid. Er wordt gesproken over geo-engineering gesproken in het kader dat het dus goed is voor de aarde in relatie met CO2. Dit raakt de hele wereld en daarom ook voor iedereen de oproep, als je hiervoor voelt, om de petitie te ondertekenen; deze actie is 5 april jl begonnen. .

Hier vind je voor een -inmiddels wereldwijde-  handtekening-actie tegen chemtrails. Opgezet door de website ‘Sauberer Himmel’, wat je vertaalt als ‘Een schone hemel’. Hier kom je op deze website.

HIER meer over het fenomeen ‘geo-engineering’ hier op de site.

 

211 gedachten over “Teken je ook voor een ‘schone hemel’..?

 1. walgelijk gewoon ….
  en dan maar zand in de ogen werpen met maatregelen om niet meer te roken in de cafees.
  Wat hierboven verstrooid wordt is duizenden keren erger !

 2. @ Ed 🙂 Ik weet niet meer het draadje terug te vinden van onze laatste uitwisseling over de rating van http://www.sauberer-himmel.de maar ik wil je het volgende laten weten.
  Ik heb iets naar het Nederlands vertaald voor hen en heb ook vermeld dat ik hoorde dat de site door wot slecht wordt beoordeeld. En dit is wat ik net las op hun website erover. Ik hoop dat je het Duits een beetje kan lezen maar aan je foto te zien hoor je bij de groep ‘die kan dat wel’. Je gaat op de site en scrolt een stukje naar beneden…onder de titel ‘Welchen Webseiten schenken Sie Ihr Vertrauen’ lees je een verbazende mededeling…
  Hartelijk dank voor je ‘onbewuste’ reactie. Je ziet dat niets een toeval is…..alles heeft ergens mee te maken 🙂

  1. Dank je wel Monika,

   Ja dat is idd een belangrijk bericht. Ik geloof ook zeker dat toeval niet bestaat.
   Ik kon ook het draadje niet meer terugvinden. Worden reacties gewist?
   Ik had een (volgens mij) interessante bijdrage geleverd, maar die is foetsie!

  2. Niet overal spoken zien Ed. Er wordt hier helemaal niets gewist! Wellicht bij een ander artikel gepost..?

  3. @Guido
   Sorry, zo nu en dan is het wel goed om overal spoken te zien dan blijf je tenminste alert. Maar in dit geval onnodig.

  4. Ik probeer wel zoveel mogelijk spoken te wissen; dus je ziet eerder een vermeend gewiste post, dan een spook waarvan je het bestaan niet vermoedde. Het valt allemaal wel, maar niet mee, dat kan ik je wel vertellen..!

  1. Zeker geen hoax…. open je ogen QM en kijk eens wat vaker naar boven!!!

  2. Soms denk ik dat de avatar Questionmarc een hoax is… 🙄

   Dit is juist wat ik zo jammer vind…helaas is het de elite gelukt een kloof te scheppen onder de mensen. Ik maak me ernstig zorgen over de onverschilligheid gepaard met een arrogantie, die moeder aarde aan het huilen zet.
   Ik heb voldoende gezien, gehoord en gelezen dat ik met volle zekerheid mag stellen dat er een groter plan bestaat om ons onder de knoet te houden….helaas.
   Iedereen die dit niet wil zien, is geen ‘vrijheidsstrijder’ maar een verlengstuk van de machtselite. Hoe Willhelm Reich mooi beschrijft in zijn boekje ‘luister, kleine man’. De kleine man, die altijd in angst denkt dat hij geen recht, mening, bestemming of wat dan ook heeft, laat het allemaal aan de grote kleine man over….
   De ware grote man lijdt onder de kleine mannen omdat ze te laf zijn om vanuit hun echte hart te leven.

  3. @ qm
   De petitie is een hoax , of de chemtrails zijn een hoax, echt duidelijk ben je niet. Bovendien jij denkt dat het een hoax is of kan je je stelling onderbouwen met een degelijke argumantatie en/of bewijzen? Ik wacht met spanning op je antwoord.

  4. Ik teken ook niet, omdat ik het vreemd vind dat de chemtrail-sproeiers zo ongelofelijk opzichtig aan het werk zijn. Als ik zo’n boef was zou ik dat toch anders doen.
   Vanavond, een bui is net weggedreven, is het mooi helder en geen trail te zien, de lucht is droog en de trails verdampen gewoon.
   De laatste decennia is het luchtverkeer enorm toegenomen, dus dat een normaal blauwe hemel helemaal dichtloopt is niet meer dan een combinatie van koude vochtige lucht en vocht in de uitlaatgassen.
   Het (bovenste) plaatje bij dit artikel laat heel normale contrails zien in een luchtlaag die naast vreselijk koud ook heel vochtig is, zoiets gaat meestal vooraf aan een weersverandering. Dat snappen jullie toch ook wel, kijk eens wat vaker naar boven!
   Dit wil niet zeggen dat ik niet geloof dat er achter de schermen kwalijke zaken aan de gang zijn, maar hou toch eens op om normale vochtstrepen chemtrails te noemen. Je maakt jezelf belachelijk en ongeloofwaardig. Als men chemicaliën aan het sproeien is doen ze dat toch niet zo absurd opzichtig?

  5. Beste Albert,
   Volgens mij is jou totaal ontgaan, dat we geen discussie meer hebben van zijn het chemtrails of niet. Goedemorgen!
   Er wordt definitief gevlogen met de intentie het klimaat te ‘verbeteren’. Dat noem je geo-engineering of climate-engineering.
   Hier is de officiële informatie erover op een site van een overheid nl.

   http://www.bmbf.de/pubRD/infographik_climate_engineering.pdf

   Let a.u.b. op het vliegtuig in de grafiek.

   En dat je wel strepen aan de hemel ziet is geweldig. Je wilt niet weten hoeveel mensen rondlopen die nooit strepen zien (zagen) omdat het gewoon niet in hun bewustzijn is (was).

   Wat denk je eigenlijk wat b.v. mijn intentie is? Waarom zou ik mensen hierover willen informeren? Omdat ik niets beters te doen heb?

   Je weet niet half van wat er mogelijk is. En eerlijk gezegd vrees ik het ergste met al die mensen die te ongeïnformeerd (het bewust dom houden van de mainstream media)en te gedegenereerd zijn, die geen hart meer hebben, maar door kleinzielig gedrag aan het veranderen zijn in een massa waar ieder andersdenkende geen ruimte meer krijgt, die blind zijn voor veel dingen en daardoor anderen die het goed bedoelen afbreken. Hoe erg is dat?

   A.u.b. ga hier eens over na-denken. Dank je.

  6. @ Beste Monika,
   Denk niet dat ik denk dat de MSM ons laten zien en horen wat er in de wereld gaande is. Zo naïef ben ik niet. Niet voor niets zit ik regelmatig op deze website (en heel veel soortgelijke) en lees hier zaken waar ik helemaal achter sta. Ook ben ik er redelijk van overtuigd dat er machten met ons klimaat aan het knoeien zijn. Het strooien van chemicaliën in onze dampkring is al vrij lang gaande, bijvoorbeeld in wolken om die tot regenen aan te zetten. Ik kan mij ook voorstellen dat men experimenteert, bezig is (?) met andere chemicaliën die een ander doel hebben. Laat onverlet dat de vliegtuigen die in grote getale, op grote hoogte over onze hoofden vliegen, daarbij veel vocht uitstoten. Hoelang de strepen blijven hangen ligt gewoon aan de vochtigheid van de lucht op die hoogte. Daarom zie op droog vriezende dagen altijd hele korte strepen, het vocht lost op in de omgevende droge lucht.

   Ikzelf werk al bijna een halve eeuw ik de technische hoek van de burgerluchtvaart en mag dus denk wel een beetje meepraten.
   Als al die strepen die je soms boven je hoofd ziet allemaal chemtrails zijn moet er een enorme logistiek van die chemische bende zijn en op luchthavens moet dat opvallen.
   Dus over na-denken gesproken. (Na-denken is overigens iets anders dan (zelfstandig-) denken, denk daar ook maar eens over na.)

  7. @ Albert

   “Laat onverlet dat de vliegtuigen die in grote getale, op grote hoogte over onze hoofden vliegen, daarbij veel vocht uitstoten. Hoelang de strepen blijven hangen ligt gewoon aan de vochtigheid van de lucht op die hoogte. Daarom zie op droog vriezende dagen altijd hele korte strepen, het vocht lost op in de omgevende droge lucht.”

   Stukje uit je tekst impliceert dat je toch werkelijk geen kaas heb gegeten van vliegtuigen en hun technische specificaties betreft het veroorzaken van trails je ten wensen overlaat in kennis. Vliegtuigen stoten niet zomaar vocht uit, dat moet je zeker weten, op grote hoogtes is de lucht ijl van structuur en de motoren zijn dan warm tot heet vanwege verbranding van brandstoffen, lucht wordt dan verwarmd en afgekoelt waardoor er ijskristalletjes ontstaan. Deze blijven hangen tot dat de de contrail zakt in hoogte verschil naar een warme luchtlaag en dan worden deze ijskristalletjes opgelost. Heel duidelijk kan je zien als het contrails zijn als er licht op valt dat wordt nl gebroken net als bij een regenboog. Echter bij een chemtrail is het licht niet meer gebroken maar gereflecteerd, door het hoogte verschil worden er geen ijskristalletjes afgebroken maar silversulfiet dijdt uit in de lucht tot brede stroken. Je weet natuurlijk ook wel dat Mixture in de lucht vervuiling veroorzaakt wat tot gevolg is andere kleur van rook door type brandstof en of verkeerde instelling van de mixture instelling op verschillende hoogtes. Naast deze remedies weet je dan zelf ook dat er nog wel eens wat anders in de lucht achterblijft voor de landing van een vliegtuig wat kerosine heet en wat zo heerlijk boven de zee en boven het land wordt uitgesproeid, niet vergeten de geintjes die men op platformen toepast met afvoer punten van chemische toiletten. Naast heel veel indianen verhalen zijn er ook nog kleurtrails aanwezig in vleugeltips wanneer problemen zijn met boardradio en ooh ja echte chemtrails. Kortom zulke opgenoemde puntjes hoor je dan ook niet van mensen zoals jij die beweren dat ze verstand van luchtvaart techniek.

  8. @ Albert ,
   Piloot Simba die hier ook nogaleens over postte gaf ook duidelijk aan om onderscheid te maken tussen con- en chemtrails , so far so good . Ik heb echter menigmaal gezien dat er vliegtuigen op een op het oog zelfde hoogte vlogen , de één met een snel oplossend staartje en de andere met een dukke vette walm die bleef hangen . En over logistiek gesproken ; is het misschien mogelijk dat die prijsvechters die je bijna gratis naar Ierland verschepen en dubbele verdienste hebben ? Eventueel vermengd met kerosiene , op afstand bestuurbaar , de piloot weet van nix .

  9. @Monika (reactie 7.5): “chemtrails” is niet hetzelfde als “geo-engineering”. Geo-engineering zijn alle mogelijke ingrepen om het broeikast effect tegen te gaan. Een voorbeeld is het strooien van ijzervijlsel in de oceaan (vanaf schepen), zodat er meer algen groeien, die CO2 opnemen (“Ozeane düngen” op de Duitse website die je vermeld). Heeft dus niks met vliegtuigen te maken. Van de acht mogelijkheden in de infografiek, is er slechts eentje die met vliegtuigen te maken heeft. Er wordt trouwens niet geheimzinnig gedaan over geo-engineering. Waarom zou men? Het broeikast effect is een probleem, dus men wil laten zien dat men werkt aan een oplossing! Daarom dat het bvb op die website beschreven wordt, dat experimenten rond de haalbaarheid van geo-engineering vooraf aangekondigd worden en dat resultaten gepubliceerd worden.

   Je schrijft, “Er wordt definitief gevlogen met de intentie het klimaat te ‘verbeteren’ ”. Als men overtuigd is dat men iets doet om het probleem van het broeikast effect te compenseren, waarom daar dan geheimzinnig over doen? En waarom zouden we er dan tegen moeten zijn?

  10. @ koen
   Wat ben je toch een heerlijke kerel. Er kan werkelijk niets worden gezegd of Prof. Koen poep aan je schoen weet het beter. Gelukkig maar dat we jou hebben hier, nu we het zonder sluipwespen en hoefdieren moeten doen. En ook altijd zo geweldig onderbouwd klasse hoor! We hebben ,als geindoctrineerde mensen toch maar geluk met jouw aanwezigheid hier. Kun je ons weer op het padje brengen van ’s rijksoverheid en de grote goeddoeners van de big pharma. Ben wel heel benieuwd wat je denkt over het JSFprojekt ,moeten we toch niet willen stoppen, en die chemtrails ….. wat een waanzin nietwaar? Wordt tijd dat simba je eens meeneemt in zo’n vliegtuigje zodat je wat van die chemtrails kunt inhaleren . Dat zal die mafkezen hier leren …… Daarna gelijk even wat heerlijke vaccinatiecoctails halen bij de plaatselijke bigpharma super!
   Wat nou gevaarlijk voor de volksgezondheid? En dan nog dat gedoe over die banksters, de mensen moesten nou toch wel eens inzien dat die eigenlijk het werk gods doen toch? We hebben maar VET mazzel met jou hier aan boord!!
   Of zijn die chemtrails wel echt , en vaccinaties slecht voor je, en big pharma niet de grote lieve broer die het altijd goed met je voor heeft. Misschien dat die JSF eigenlijk staat voor de graaicultuur van het millitair industrieel complex? Neuh dat zal toch niet??
   Koen , je bent echt iemand die als levensovertuiging de volgende zin hoog in het vaandel draagt”mijn god laat me niet twijfelen aan waar de overheid van zegt dat ik het zeker moet geloven.” En tegen de klippen op hou je je daaraan, knap hoor ook de overtuigings kracht die je daarmee uitstraalt geweldig.
   Nee , ze zien het allemaal verkeerd hier behalve jij onze rots in de branding!
   KOEN ALS REDDER VAN DE VERDWAASTE MENSHEID. Ik ben om(not)

 3. Ik walg van chemtrails…. alleen zo verrekte jammer dat als je mensen erop wijst het wordt afgedaan als bullshit. Eergisteren zag ik voor het eerst sinds tijden echte wolken en geen een chemtrail… niet die vage uitgewaaierde mistige strepenzooi.
  Je kunt geen luchtfoto meer bekijken of er staan vieze strepen op.
  Verdrietig en kwaad word ik ervan om te zien hoe de elite ons luchtruim vervuilt en beslissingen neemt over onze ruggen heen. Grootste schandaal ooit…. en maar zeiken over broeikas en vervuiling. Onze mooie aarde wordt kapot gemaakt en de wakkeren onder ons kunnen alleen maar lijdzaam aanzien hoe er meer en meer rotzooi in de lucht wordt gespoten.

  Op youtube staat een filmpje waarbij voor eens en voor altijd duidelijk wordt dat er een aan/uit knop voor die sproeiers op zit en dat de mens dus voor God speelt. Luister ook wat de piloten in het vliegtuig tegen elkaar zeggen!!!!!

  Hier de link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q28dQaaLQGQ

  1. @ mascotte
   De wakkeren onder ons kunnen wel degelijk iets doen,verspreid de boodschap,bouw chembusters,onderteken petities, zet je intentionele energie gefocust op een aarde zoals jij dat wilt. En dat zijn maar een paar voorbeelden van akties die je kunt ondernemen.

  2. Marcel…. ben er best druk mee.. Laat mensen omhoog kijken, net zo lang tot het kwartje valt. Alle petities inmiddels ondertekend en gedeeld.

   Vroeger waren die strepen er niet…. basta!

   Bottom line is….. mensen kijken wel, maar ZIEN niet…. en K.Oen van N. heeft oorkleppen en oogdoppen op. Leeft nog in het grammofoonplaattijdperk… oh nee, daar is hij te jong voor!!!

  1. Daarom zit je haar de laatste tijd altijd zo door de war Janee, net alsof het statisch geladen is :mrgreen: Wel een leuk stukje tekst in een vernieuwd jasje om het oude weer opnieuw onder de aandacht te brengen, grappig.

  2. Zou dat het zijn Paul, gevoel van dankbaarheid is een sleutel die steeds terug blijft komen in plaats van je mee te laten zuigen van al het drama op het wereldtoneel.

  3. Paul gewoon even seiku… Je haar zit door elkaar en IN de war.. Mijn haar is het enige in NL dat in de verkeerde war kan zitten, maar daar heb ik ook jááren op getraind..

  4. Guido, geen probleem overboord hoor, zolang je nog geen WARHOL Indicaat bent, zie je er nog fenominaal uit! (we houden het op 5! kleuren ipv van de ouwerwetse 4…)

  5. Zijn jullie nou helemaal incotaminaat geworden ? !!
   •Dat heb ik uit mijn mouw gezogen.
   •Het wordt je in de schoenen geworpen.
   •Het stuit mij tegen het zere been.
   •Wij zien overal spoken op de weg.
   •Het huwelijk strandde op de klippen.

  6. @ Cozmic

   Is net als elkaar Huggen en nooit meer loslaten, zeker wanneer het ook nog eens een boeiend onderwerp blijkt te zijn.

  7. @ Janee

   Je hebt wel eens van die Dagen dat de knop die op je TV zit uitlaat, dan heb je nog altijd Doris-Day op een L-Pee liggen, voor het geval… nou jou ‘doe maar’ geen Drama bij deze dan…

  8. Geen idee , ik zie op dit moment door de bomen de zon niet meer in het water schijnen .

  9. Kijk al bijna geen tv meer Paul maar kan ook niet zeggen dat internet meer uitkomst biedt. Ben dit voorjaar met een hardloopschema begonnen voor het geval dat.

  10. Met dorstige teugen vulde het half volle glas water mijn droge keel en mijn half lege maag op.

  11. Hardlopen onder al die gezonde chemtrails buiten!? Ik wacht wel eerst tot het buietn weer een beetje blauw is, geen wolk die ik meer vertrouw vandaag de dag.

   http://www.youtube.com/watch?v=B7K6PTepKWQ&feature=results_main&playnext=1&list=PL778B1A25FD1DE109

   Nee Janee, ik rip dit soort filmpjes altijd van joeps-tjoep, om dan lekker op me gemak het te kunnen bekijken op me TV beneden dan opgekropt verscholen te zitten achter mijn PC.

   http://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE

  12. Misschien is het wel een idee om met een kleine chembuster op mijn hoofd te gaan hardlopen.

  13. Ik doe gewoon aan zachtlopen , ziet ik nog het een en het andert ,terwijl ik toch dezelfde afstand aflegt . ‘Gauwtrug’ stond er altijd bij Konijn op zijn huisie , maar Winnie kwam erachter dat Konijn altijd aan het rennen was zonder doel . Ook nooit thuis , altijd ‘gauwtrug’ . De daslook bloeit nu , de netels zijn 20 cm hoog , speenkruid is groengeel , eiken laten hun eerste blaadjes zien en de sleedoorn is als bijna uitgebloeid . Welke hardloper is dat opgevallen , of welke racefietser die vind dat iedereen opzij moet want luldebiciclette komt eraan ?

  14. Zo hard ga ik nou ook weer niet. Ik loop in de polder ken de nesten van de weidevogels inmiddels op mijn route.
   Zijn er wel minder weer helaas dan voorgaande jaren.

  15. @ Janee ,
   heb je er weleens over nagedacht dat wij waarschijnlijk zelf ‘walking talking’ chembusters zijn ? Bepaalt het weer ons gemoed of bepaald ons gemoed het weer ? Wie is de meester in deze holografische realiteit ?

  16. Ikzelf Cozmic daarom vind ik de sleutel weer gegeven in het artikel van Tom Kenyon zo mooi wees dankbaar voor iets wat je zelf oprecht als mooi vindt.
   Quote ; Micro Wormgaten
   Jullie KA lichaam dringt ook geheel door in je stoffelijke lichaam en heeft dezelfde vorm en maat als je stoffelijke vorm. Er is geen stukje stoffelijk lichaam dat buiten je KA zit en door zijn aard komt het dat als je je KA oplaadt met energie, de overstroom van de overdaad aan energie naar de organen van je stoffelijke lichaam gaat, en daardoor neemt je gezondheid en vitaliteit toe.

   Jullie KA lichaam is samengesteld uit talloze deeltjes etherisch licht, en in het lichtlichaam zitten er schakel of verbindingspunten (Nexus). Deze nexuspunten in je KA zijn verbonden met de mitochondria van je cellen. Mitochondria zijn energie producenten, de elektrische centrales van je cellen. Er zijn diverse aantallen mitochondria afhankelijk van het soort cel, welke horen bij de organen en komen voor in het cytoplasma buiten de kern van de cel. De enige cellen die geen nucleus (kern) hebben zijn jullie rode bloedcellen. (dit laatste gedeelte werd door Tom verbeterd)

   Het is mogelijk om je bewustzijn naar dit niveau van je lichaam te brengen zodat je bewust bent van jullie mitochondria en je de wormgaten kunt merken in je KA. Deze wormgaten zijn intracellulaire portalen van de hogere trillingsaard en werkelijkheid van jullie KA. Door deze portalen te openen door intentie kun je enorm aangeraakt worden door de flow van uitstromende energie uit je KA in het stoffelijke lichaam.
   Dit laat je stoffelijke lichaam zich makkelijker afstemmen op de snellere trillingswerkelijkheid van je KA. Het komt door de KA dat je ascendeert naar de hogere trillingswerkelijkheden. Door de portalen van jullie mitochondria kun je je stoffelijke lichaam helpen om zich makkelijker aan te passen aan deze rappe versnelling.

  17. @Janee ,
   ik ben gewoon jaloers hoor , ik ben de laatste jaren zo fit als een baksteen . Sinds mijn hartfalen is het 3 meter vooruit en 290 cm achteruit , met sjans . Stoppen met roken hield ik een paar maanden vol , echt pure wilskracht , maar de paniekaanvallen repeteerden zich , pffffff . Afentoe weet ik het ook niet meer , het lijkt erop dat ik gewoon alles rustig aan moet doen , no more fast lane .
   Geniet van je rennen , ik weet wat het gevoel is .

  18. Grappig , gepost op dezelfde minuut .
   Tom kenyon heb een poosje hoog gehad omdat ik er veel in herkende , one of the steppingstones , zogezegd .
   Op dit moment heb ik zoiets met hem en zijn Hathors ; I dont need no asshole to tell me what my shit looks like . Kijk diep naar binnen en zie dat Tom overbodig is , niet voor hemzelf , maar voor jou . TomTom Home and you are already home , zoiets .
   Ook die Hathors hebben voor mij iets neps , screw em

  19. Het is een kwintessens die mij raakt en waar ik het op dit moment mee doe weet ook wel hang mij er niet aan op maar toch blijft het sijpelen. De diamant weet niet waarom het geslepen wordt totdat de lichtstralen zich verheugen zoiets.

  20. Hathor staat puur voor een vereringsplek in Egypte waar men healings deed aan de hand van Bronwater die bepaalde geneesachtige werk hadden, veel van dit soort tempels hadden daarvoor hun bestemming op die manier. Bij Dendra staat een nog zeer gave tempel van Hathor die de oorspronkelijke kleurcode bevat, Echter in het Westerse denken zijn de feiten een beetje omgedraaid en magic veranderd tot iets waar de meeste Egyptenaren hartelijk om moeten lachen omdat de achtergrond die er werkelijk achter steekt heel anders blijkt te zijn.

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/Dendera_7_977.PNG

   De ka is niet het esotherisch dubbel lichaam en ook niet het astraal lichaam maar gewoon de Geest/de Ziel. Zie het hele verhaal van het Egyptische Dodenboek over de hoe en de wat ipv wat Tom Kenyon zegt er over.

  21. @ Paul , ik denk dat ik er geen woorden aan hoef te besteden , been there , seen it etc . Daarentegen kan het een stapsteen zijn voor anderen , dus hou ik mijn smoel dicht 🙂

  22. De geroemde beeldenstorm, zelfde wat men in de middeleeuwen deed na jaloers zijn op een heersende macht hebber, dat zie je in het oude Egypte overal terug, bij heel veel tempels zijn er beelden en hiergolyphen behoorlijk ernstig beschadigt, veelal door Romeinse overheerschappij en velen andere bezetters.

   http://img85.imageshack.us/img85/9531/pic0127b.jpg

  23. Mij benieuwen hoeveel boeken Oldenramp er over zou schrijven als hij dit gezichtverlies zou zien .

  24. Al die nietszeggende zogenaamde channelings , ze hebben een bron , zoek naar de bron en hun intentie . Het begint allemaal met zoiets als ‘you beloved children , we give you this message’ bladiedieblabla . ze vertellen je iets wat je allang weet , maar uit hun mond komt het zo dat het hun kennis is , fuck off 4d pissheads .
   Wie nog steeds in de new age leugen wil geloven wens ik veel plezier , st germain en zijn violette vlam is gewoon een stelletje oplichters die niets oplichten , no light .
   Tom Kenyon en Tyberon vertrouw ik voor geen meter , ook al zijn het persoonlijk fantastische personen , op het moment dat ze onder invloed staan zijn het portals voor de 4D booschap , dont trust the face , judge the message. Anyway zoek het zelf maar lekker uit , het heeft toch geen nut wat ik zeg .

  25. Nuts! Het heeft geen zin…? Dat vind ik nou knap, dat je dát weet.. Gewoon maar even Kahil Gibran dan? Over:

   Zelfkennis

   En een man zei: Spreek tot ons over zelfkennis.
   En hij antwoordde, zeggende:

   Je harten kennen in stilte de geheimen van de dagen en de nachten.
   Maar je oren dorsten naar de klank van ’s harten kennis.
   Je zou in woorden willen kennen wat je altijd in gedachten hebt gekend.
   Je zou met je vingers het naakte lichaam van je dromen willen betasten.
   En zo is het goed.

   De verborgen bron van je ziel moet opwellen en murmelend naar de zee stromen;
   en de schat uit je oneindige diepten zal aan je ogen geopenbaard worden.
   Maar laat er geen weegschaal zijn om je onbekende schat te wegen;
   en peil niet de diepten van je kennis met staf of dieplood.

   Want het zelf is een grenzeloze en onmetelijke zee.
   Zeg niet: ‘Ik heb de waarheid gevonden,’
   maar liever:’Ik heb een waarheid gevonden.’
   Zeg niet: Ik heb het pad der ziel gevonden,’
   zeg liever: ‘Ik ben de ziel op mijn pad tegengekomen.’
   Want de ziel gaat langs alle paden.
   De ziel wandelt niet langs een lijn, noch groeit zij als een riet.
   De ziel ontplooit zich als een lotus met talloze bloembladen.

 4. Ik heb de Duitse petitie getekend. En ook de Belgische via Belfort-group.
  Ik geloof in het bestaan van chemtrails én van contrails.
  In de VS is er op dit ogenblik een discussie aan de gang om de patenten voor het sproeien (geo-engineering is een goed gevonden eufemisme) in overheidshanden te houden en niet naar de privé te laten gaan. De NASA wil niet weten van de term ‘chemtrails’ en heeft het liever over ‘chemical tracers’.
  Waar zit het verschil?
  http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2551:verbied-patenten-op-chemtrails&catid=11chemtrails&ltemid=24

 5. @Albert 7.4
  Niks leuker voor een boef dan openlijke boeverij. Niks zo leuk dan de mensen die een vuist naar opsteken, je middenvinger tonen. Da’s het adagium van het ‘leidend’ geboefte.
  Met veel vertoon dikke vette strepen de lucht in trekken heeft erbovenop nog een voodoo-functie.
  Leuk, toch?

 6. Enkele vragen over chemtrails, van iemand die er niet veel van afweet, maar een duidelijk beeld wil krijgen voordat hij eventueel tekent:

  1) Welke indicatie/bewijs is er dat een chemtrail niet gewoon een metereologisch fenomeen is?

  2) Zijn er metereologen die het er mee eens zijn dat chemtrails geen contrails zijn?

  3) Indien ze door mensen gemaakt worden, welk product sproeien ze dan juist?

  4) Indien ze door mensen gemaakt worden, waarom sproeien ze dan steeds met heel veel vliegtuigen, en niet met één vliegtuig dat heen en weer vliegt, zoals een landbouwer die zijn veld bewerkt?

  5) Indien ze door mensen gemaakt worden, welke organisatie zit er achter het sproeien van chemtrails?

  6) Indien ze door mensen gemaakt worden, wat is de bedoeling van deze organisatie?

  7) Indien ze door mensen gemaakt worden, waarom willen ze dit dan geheim houden?

  8) Indien ze door mensen gemaakt worden en die het geheim willen houden, waarom sproeien ze dan niet enkel ’s nachts of bij bewolkt weer?

  “I want to know”. Ik wil het dus weten, dus geef me niet enkel wat je gelooft, maar ook goede argumenten (verwijzingen naar betrouwbare bronnen, …). De infografiek op http://www.bmbf.de/pubRD/infographik_climate_engineering.pdf (uit het artikel hierboven) is bijvoorbeeld geen enkel bewijs voor het bestaan van chemtrials. De youtube clip van Mascotte (reactie 8) kan evengoed een gewone contrail zijn.

  1. Weet je wat het is Koen. Wanneer jij oprecht al deze vragen meent, dan vind ik dat je deze vragen op deze wijze niet hier op de site stelt. Niet op deze wijze. Je reactie straalt een bepaald ongeloof, een houding van ‘overtuig me maar’.. Maar m.i. vooral macht-boven-liefde uit. Maar dat kan natuurlijk ook allemaal mijn perceptie zijn..

   Maar wat ik feitelijk wil zeggen Koen, verdiep je er ZELF in op internet. Lees gewoon eens wat verder dan alleen maar ‘voorgekauwde kost’.. Ik geef je een link, daar kun je veel over chemtrails lezen. http://educate-yourself.org/ct/ Gebruik je eigen onderscheidingsvermogen, lees met de wetenschappelijke ogen die je hebt, daar is niets verkeerds mee! Het gaat er niet om wat je gelooft Koen, je geeft aan de je het wilt weten. Dus doe je best en meld je voor een follow up. Alleen als je het zélf wilt natuurlijk.
   Overigens zijn je vragen m.i. wel essentieel gesteld; m.a.w. er zit een verstandig mannetje achter.. 🙄

   Hier op de site ook genoeg aanvullende info; op deze link stond het filmpje dat dus is weggehaald van YouTube.. (Zegt veel toch al?)
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/chemtrails-het-bewijs/ Succes Koen!

  2. @ koen
   nou vooruit een aantal antwoorden die als je zelf even omhoog had gekeken en even had nagedacht over het onderwerp,zelf had kunnen bedenken.
   1) Alleen achter sommige vliegtuigen ontstaan chemtrails , nooit zomaar uit het niets.
   2) Vast wel alleen houden ze mensheid schijnbaar voor de gek door te verklaren dat het hoge sluierbewolking is( weliswaar ontstaan vanuit vliegtuigen)
   3) Alluminiumoxide en barium ,alsook polymeren en nog een aantal zaken die wisselen in verhouding en samenstelling( door onafhankelijke labo’s getest )
   4)Een vliegtuig heeft slechts een beperkt actieradius ,en is dus te snel door de brandstof heen om de gehele atmosfeer te verpesten met die chemtrailtroep. Landen zijn vaak net even groter dan een bundertje of 5. Moeten ze te vaak landen om weer brandstof en rommel aan boord te nemen .
   5) Follow the money.
   6) Het gaat i.i.g niet voor het welzijn en de gezondheid van de aardsepopulatie,gezien de content van de trails.
   7) Misschien zijn ze wel een beetje bang, dat als de waarheid duidelijk wordt voor iedereen, dat er mensen zijn die het niet zo leuk vinden dat de hele boel naar de klote geholpen wordt?
   8) Omdat er mensen als koen te over zijn die maar wat graag willen geloven dat het geen chemtrails zijn , het ook niet kunnen geloven want de overheid zegt toch dat het niet zo is?
   In tegenstelling tot Guido zie ik achter jouw vragen geen intelligent persoon maar een vreselijk misleide en volgzame starre mens. Maar dat mag je verder gerust wezen hoor,je eigen keuze.

  3. Tip: http://www.flightradar24.com/?lat=54d77&lng=12d61&zoom=12

   Als je niet-verdwijnende strepen in de lucht ziet, kijk dan eens of je het vliegtuig hierop kunt zien vliegen. Ik heb zeer regelmatig toenemende strepen in de lucht gezien, die bleven hangen en de lucht wazig maakte, terwijl er op de flightradar in geen velden of wegen rond het gebied een vliegtuig te bekennen was.

   Dus test het zelf, zou ik zeggen.
   Trouwens je vragen komen op mij niet over als van iemand die oprecht meer wil weten over dit onderwerp, of ervoor open zou staan om meer te weten. Het komt op mij over alsof je het zelf allemaal al wel weet.

  4. Ik meen die vragen oprecht, maar er is inderdaad een deel ongeloof, omdat ik zo goed als geen indicatie zie dat de veronderstelling van een chemtrail-complot op meer dan geruchten en veronderstellingen is gebaseerd. Ik probeer me te informeren, en bekijk daarom beide zijden van het argument, ook de oudere berichten op WTK en links die ik daar vond. Maar de conclusies blijken in hoofdzaak overinterpretaties te zijn, met veel uitspraken die niet geverifieerd kunnen worden, in plaats van bewijzen.

   Op sites die skeptisch staan tegenover chemtrails, zie ik daarentegen argumenten en verwijzingen naar data en rapporten. Of ik zie dat de “bewijzen” voor chemtrails gewoon van grapjassen komen die de complot-theoristen voor schut willen zetten (bvb http://contrailscience.com/fake-hoax-chemtrail-videos/). Of dat de ‘bewijzen’ gebaseerd zijn op misinformatie (http://contrailscience.com/what-in-the-world-are-they-spraying/).

   Durf beide zijden te bekijken. Vraag je af of de argumenten van jou visie even goed onderbouwd zijn als die van de andere visie. Probeer hier en nu mijn vragen rond chemtrails specifiek en duidelijk te beantwoorden. Als het niet lukt, dan moet je je afvragen waarom het je niet lukt. En daar dan conclusies uit trekken. Ik zal in ieder geval conclusies trekken als ik van niemand hier duidelijke antwoorden zie…

  5. @ Marcel (reactie 12.2): Geen enkel van je antwoorden onderbouwen de bewering dat chemtrails echt bestaan:
   1/ dit is geen antwoord op de vraag. 2/ ik herformuleer de vraag: “Zijn er metereologen die PUBLIEKELIJK beweren dat chemtrails geen contrails zijn”. 3/ waarop baseer je deze uitspraak? 4/ vele militaire en commerciele vliegtuigen hebben een actieradius van 10,000 km, en kunnen 10 uur vliegen. 5/ ik wil een antwoord, geen dooddoener. 6/ ik wil niet weten waar het niet over gaat, maar waar het wel over gaat. 7/ “misschien” is geen duidelijk antwoord. 8/ Dat is een vraag, dus geen antwoord.

   Je probeert wel te antwoorden, maar je geeft dus 0 op 8 antwoorden die mij verder helpen. Toon aan dat jij wel “een intelligent persoon” bent, en probeer nu eens beter te scoren!

  6. @ koen
   Ik vraag me vaak af hoe kunnen mensen als jij zo ziende blind en horende doof zijn. Overigens geloof ik totaal geen klap van je bewering dat je werkelijk geinterresseert bent in het onderwerp. Jij lijkt alleen geinterresseert te zijn in het hoe dan ook ontkennen van een reeds door overheden toegegeven werkelijkheid. Bent wars van welke bewijsvoering dan ook en roept om de haverklap dat het complottheorien en of broodjes aap betreft. Ik ben het speelkwartiertje met jou alweer beu, lees jezelf eens in ,inplaats van altijd op anderen te vertrouwen voor het vormen van je opinie en levensvisies. Neem nou voor de verandering eens zelf de verantwoordelijkheid voor je leven en beeldvorming op je! Veel succes daarmee doei koen.

  7. @Koen
   Er is niks geheimdoenerij meer aan chemtrails. In de VS is er zelfs een openlijke discussie aan de gang over het al dan niet door privé bedrijven laten sproeien in het kader van geo-engeneering.
   De NASA heeft het openlijk over ‘chemical tracers’ en verkiest deze term boven ‘chamtrails’.
   Zie op mijn reactie onder nr 10, de link naar het volledige artikel op Niburu.

  8. @Marcel: “een reeds door overheden toegegeven werkelijkheid” kun je me verwijzen naar waar dit staat? Want, “I want to know”. Ik wil het dus weten, dus geef me niet enkel wat je gelooft, maar ook goede argumenten (verwijzingen naar betrouwbare bronnen, …). En welke ‘overheid’ is dat juist? Ga je mijn vraagje 5 nog beantwoorden?
   @Anelle: er is een duidelijk verschil tussen een (openlijke) discussie voeren, en iets effectief doen. Waar is er bewijs dat er momenteel iets gesproeid wordt? (mijn vraagje 1). De discussie rond geoengineering is er trouwens niet enkel in de VS, maar wereldwijd (http://www.ipcc-wg3.de/meetings/expert-meetings-and-workshops/em-geoengineering). En chemtrail is niet hetzelfde als geoengineering. Zie mijn reactie 7.9.
   @Guido (12.8): blijkbaar verwacht je dat ik steeds naar jou weblinks kijk (wat ik ook doe), maar kijk jij niet naar mijn links (12.4). Want je besefte blijkbaar niet dat ik daar al link gaf over de debunking van deze film!
   Nogmaals, probeer hier en nu mijn vragen rond chemtrails specifiek en duidelijk te beantwoorden. Als het niet lukt, dan moet je je afvragen waarom het je niet lukt. En daar dan conclusies uit trekken. Ondertussen worden mijn conclusies geformuleerd: de chemtrail-visie zit vol met gaten…

  9. @ koen
   Zoekt en ge zult vinden, ik ga je niets meer voorkauwen. Denk voor jezelf en zoek voor jezelf. Je kunt het heus wel……..( niet alle debunkverhaaltjes geloven hoor)En gelieve geen onzinnige vraagjes (i.d.d. het zijn maar vraagjes)meer stellen hoor.

  10. the world according to Koen:

   1. ik stel de vragen en ik verwacht van jou antwoorden
   2. antwoord je niet, of niet voldoende, zulks ter beoordeling van Koen-himself, dan kún je het kennelijk niet verklaren.
   3. vraag je dan af waarom je niet meteen zag wat Koen wel zag; namelijk dat jij het fout zag; het is toch allemaal zo simpel.
   4. ga dus zoals Koen denken.
   5. er kan je dan niets meer gebeuren.
   een fijn weekend allemaal.
   volgende site,
   groetjes,
   Koen

  11. @ marcel w & @Guido, zoals gewoonlijk, ga je weer persoonlijk aanvallen, wanneer je inhoudelijk niets kunt bijdragen. Negeer dan maar gewoon de 8 vragen die ik heb gesteld . Blijkbaar heb je toch geen antwoorden. En neem ik aan dat er geen goed onderbouwde antwoorden op bestaan. Persoonlijke aanvallen, geen inhoudelijk debat aangaan, en niet durven nadenken over informatie die niet past in het complot is een klassieke manier om een complot-theorie te “verdedigen”. Maar eigenlijk maak je gewoon jezelf wat wijs.

   Een week geleden gaf ik het chemtrail-verhaal nog een kans op ‘waarheid’. Maar na er heel wat te hebben over gelezen, en na de reacties op mijn vragen, is het overduidelijk dat dit een waanidee is waar zoveel misinformatie, tegenstrijdigheden en loze uitspraken in zitten. En diegenen die er in geloven, durven dit niet echt onder ogen te zien…

  12. @ Koen

   Hier moet je het maar mee doen…

   Je antwoorden op al je vragen in de hoop dat je die kunt behagen:

   1) http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M5&s=M10&ss=P455&l=NL

   2) http://weatherwars.info/

   3) http://hijleeft.wordpress.com/2012/02/08/bill-gates-financieert-onderzoek-naar-chemtrails/

   4) http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicchems.html

   5) http://www.worldgathering.net/stop/numbing.html

   6) http://www.worldgathering.net/world/gwen.html

   7) http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1777847/pg1

   Henk hier moet je het maar mee doen, want je probeert weer je huiswerk niet goed te doen met Google, je mag dan weer de aandacht nr 1 zijn die eigenlijk veels te lui is om wat fieldwork research te doen laat staan. Heel internet staat vol met dit soort sites en verhalen van over de gehele wereld en jij maar mopperen dat Guido met de jongens hier ter plekke het uit onze duim te kopen te zuigen en een vals rook gordijn optrekken… AH wel nee, we genieten eerder hoe jij zelf over je eigen veters heen struikelt en wat je verweer elke keer weer is.

   “GET A LIFE, GET A CHEMTRAIL!!!”

  13. Lol , je mag niet op de man spelen , dan maar op de ballen , nu ik er over nadenk ; een oen is toch een gecastreerde ezel ?

  14. @cozmic
   De onvervalste waarheid door een lapsus. Ik mijn reactie op, bleef de ‘k’ haperen zodat er ‘@oen’ stond :)D. Was zo beleefd het te verbeteren.

  15. @ Anelle
   The unsuspected wisdom of the keyboard 😉
   Oen doet me een beetje sterk denkenaan agent Foo1 , Fransiscus genitalis die zich gewoon stierlijk verveelt als eenzame senior waar zelfs de honden niet meer op de stoep willen schijten omdat het te veel eer zou zijn .
   Dat mijn zappakennis er door wordt vergroot is dan wel weer lekkâh . Dat dan weer wel .

  16. @ Guido, ik heb al je links bekeken (reactie 12.13). Ze bevatten veel straffe uitspraken, maar ze geven nergens ook maar enige goede onderbouwing voor wat ze beweren. Als je begint van de overtuiging dat chemtrails bestaan, dan gaat het er allemaal in als zoete koek. Maar als je begint met een meer neutrale visie, dan vind je daar geen bewijzen. Ik ga mijn tijd er niet in steken om op alles wat ik daar gelezen heb te reageren (veel staat trouwens al op http://contrailscience.com/how-to-debunk-chemtrails/). Toch eventjes twee zaken aanhalen:
   Noem jij deze website http://www.worldgathering.net/stop/numbing.html echt een “bewijs” voor de organisatie die achter chemtrails zit? Deze website beweert dat ONI en NSA de organisaties achter de chemtrails zijn, plus een hoop ander agentschappen, maar geeft geen enkele uitleg waarop die bewering gebaseerd is. Je kan evengoed beweren dat het de Vrijmetselaars zijn, of Big Pharma, of het leger van Noord Korea, als je toch geen bewijs van je bewering moet geven. En met een beetje fantasie kan je altijd wel verklaren waarom ‘zij’ het wel ‘moeten’ zijn.

   En de website waar jij naar verwijst, om te verklaren waarom chemtrails gemaakt zouden worden is ook volledige nonsens. Op de website die jij aanbeveelt, http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1777847/pg1 , staat: “Chem-trails are an overt attempt to disguise an incoming brown dwarf star/sun with it’s orbiting planets or moons & inhabitants.” Men wil dus via chemtrails voorkomen dat we een bepaalde ster zien (Niburu). Moet dat mij echt overtuigen??? Overdag zie je sowieso geen sterren. En in Europa en de US is er zoveel lichtvervuiling, dat je ’s nachts ook bijna geen sterren kunt zien. Hou gewoon ’s nachts zoveel mogelijk de (straat)lichten aan en we zullen geen sterren zien! Veel eenvoudiger en goedkoper dan in het geheim duizenden vluchten organiseren. Trouwens, als men echt een ster wil verbergen, wat heeft dat dan te maken met geo-engineering om het opwarmen van de aarde te reduceren???

  17. @cozmic @marcel w: Die persoonlijke aanvallen storen mij echt niet hoor. Ze tonen gewoon aan dat je zo overtuigd bent van je gelijk, dat je moeilijke vragen negeert, niet durft nadenken over wat ik schrijf, en/of niet de wijsheid hebt om een inhoudelijk debat erover te voeren. Zoals Guido himself schreef (reactive 2.6 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/wat-wordt-er-in-hemelsnaam-gesproeid): “Sometimes people hold a core belief that is very strong. When they are presented with evidence that works against that belief, the new evidence cannot be accepted. It would create a feeling that is extremely uncomfortable, called cognitive dissonance. And because it is so important to protect the core belief, they will rationalize, IGNORE and even deny anything that doesn’t fit in with the core belief.” – Frantz Fanon

  18. Koen
   prettig ‘gestoord’ moet je wel zijn. Om deze site ‘blijvend’te bezoeken. Alleen met’prettig’ gestoorden hebben wij een leuk gesprek. Wat wil je ons vertellen wat wij ‘niet’ weten. Het station dat mensen mij voor ‘gek’ verklaren ben ik al dik gepasseerd. Het maakt ook wie en hoe ik nu ben. Ik voel mij er prettig bij en ‘niet’ geleefd. We worden voortdurend met ‘waarheden’ om onze oren geslagen. Hoe kan uw waarheid mijn waarheid zijn? Uw opvoeding is anders, uw scholing is anders, uw hobbies zijn anders, uw hebt andere vrienden, familie en kennissen. M.a.w. woorden uw wereld is volledig anders dan mijn wereld.En dat wij meningen, waarheden en feiten anders ervaren is is u en mij goed recht. Worden we nu echt een beter mens als uw waarheden(bewijzen) en die van mij erg verschillen. Laat ik maar lekker in mijn eigen waarheden geloven en uw in de uwe. Niemand heeft gelijk. Niemand heeft ongelijk. Het gaat erom dat we naast en met elkaar kunnen leven. We moeten erzelf iets van maken. Als uw bewijzen waar zijn en uw daar onder lijdt? Zijn dat nog steeds uw waarheden? Zolang u het niet kan ervaren is het ook uw waarheid niet.

   Maar laat ik maar ‘ns u adviseren niet te lang op deze site te hangen. Want uw wordt zo ‘gek’ als een deur. De kans is aanwezig dat uw familie, vrienden, kennissen u dan u ECHT voor GEK verklaren. De schaduwen in Plato’s grotten is gewoon de wereld die wij ervaren. Dus zoals Plato toen zei een grote illusie. Zo groot dat als je met de ‘echte’ werkelijkheid in aanraking komt, de mensen door hun geconditioneerd zijn, het gewoonweg niet geloven en kunnen bevatten. Voor uw is 1+1=2 voor mij is het antwoord 3. Omdat mijn invalshoek anders is. En als u het niet snapt even goede vrienden. En pas maar op dat het WTK-virus u niet gaat besmetten want daar is ‘geen’ antistof voor. Vraagt het maar aan mijn medebloggers. 😉

  19. @Guido (en anderen): toon eens aan dat je geen last hebt van cognitive dissonantie (12.13 en 12.14): bekijk eens effectief de links die ik reeds opgaf die beweren dat de film “What in the world are they spraying” vol misinformatie zit: http://contrailscience.com/what-in-the-world-are-they-spraying/ en http://www.youtube.com/watch?v=q4kkCijEYpg . Als je geen last hebt van cognitieve dissonantie dan negeer je niet gewoon hetgeen niet in jou visie past, maar geef je daar een inhoudelijke commentaar op. En ik geef je een hint: de meeste argumenten zijn logisch opgebouwd, maar minstens eentje aanvaard ik ook niet, want is gebaseerd op een redeneerfout. Ik aanvaard niet zomaar alles, zelfs als het mijn visie ondersteunt. Kun je die redeneerfout terugvinden?
   Wat ga je nu doen? Mijn voorstel negeren? Mij persoonlijk aanvallen? Antwoorden met irrelevante weblinks? Of constructieve commentaar geven over de inhoud van deze weblinks?

  20. @k’OEN
   Ik zal doen wat je verwijt dat wij met je doen. (immers dat is de wereld die k’OEN creeert, en dus te zien gaat krijgen) NEGEREN DIE TROL.

  21. @ Koen & de anderen
   Voor elke pro heb je contra, da’s gewoon de wet van dualiteit en dat is in de hele discussie rond chemtrails niet anders. Ik roep jou en alle andere reageerders op te stoppen met elkaar te willen ‘bekeren’. Jij noemt de meesten hier hardleers en wij doen met jou hetzelfde. Dit blijft een belachelijk welles-nietes spelletje. ’t Is mooi weer en de zon schijnt royaal : ga naar buiten om ervan te genieten, zolang de hemel blauw kleurt bij afwezigheid van welke trail ook.
   Hier wordt veel teveel kostbare energie te grabbel gegooid aan een energiedief.

  22. @Anelle: sorry, er is niet voor elke ‘pro’ een ‘contra’. Er is maar één waarheid. De aarde is rond, zelfs voor diegenen die beweren dat ze plat is. En, ofwel bestaat er een geheim project om chemtrails te sproeien, ofwel bestaat dat niet. Dat bestaan is onafhankelijk van je visie. Wat ‘de waarheid’ is, is misschien moeilijk te achterhalen, en er kunnen verschillende visies over bestaan. Ik heb daar geen probleem mee, zolang visies gefundeerd, logisch opgebouwd en rationeel te verantwoorden zijn, en geen blinde overtuigingen. Blinde overtuigingen hebben bijvoorbeeld geleid tot de kruistochten, 9/11, de invasie van Irak,…

   @Marcel: Zelfs mij gewoon negeren lukt je niet! Maar negeer vooral wat je inhoudelijk niet aanstaat! Steek je kop maar in het zand, struisvogel! Doe maar kleuterachtig rond mijn gebruiksnaam! Ga je ook nog wat nietszeggende weblinks doorsturen? Het was inderdaad te veel verwacht om ook maar iets constructiefs te verwachten. Mooi voorbeeld van cognitieve dissonantie.

  23. Koen,

   constant met ‘cognitieve dissonantie’ ons betichten. Zeg gewoon dat we ‘dom’ zijn dan begrijpen we elkaar beter. Omdat wij u ‘ovetuigingen'(bewijzen) niet volgen. Hokjesgeest is u ook niet vreemd. Ik accepteer dat er meer waarheden bestaan voor hetzelfde. U gelooft maar in 1 waarheid en dat is naar mijn mening ‘alleen maar’ de ’theoretische waarheid’. Tussen theorie en praktijk zit een ‘groot’ verschil. De wereld is niet alleen maar ‘maakbaar’ zoals de wetenschap ons doen geloven.
   Het is een grote tekortkoming dat wetenschap ‘alles’ vanuit het verstand(ratio) probeer te verklaren. Voortdurend wedijveren met de Natuur. Wat levert dat Echt op. Naar mijn mening alleen maar een korte termijn oplossing, want de Natuur laat zich gewoonweg niet belazeren. Ik zeg niet dat wetenschap ‘nutteloos’ is, maar wetenschap is ‘gelijk aan’ een religie gelijkworden. Een ‘systeem’ die ook ’tekort’ schiet om ‘alles’ te kunnen verklaren. En als wetenschap falikant op het verkeerde spoor zit, komt stapel op stapel( Diederik Stapel) leugens om de hoek kijken om iets wat ‘onwaar’ als ‘waar’ weer recht te breien. En dat noemen ze logica. Logica die alleen ‘ingewijden’begrijpen en de rest als die dat niet begrijpen om dat die ‘ingewijden’ niet op een simpele manier kunnen uitleggen, die rest voor ‘dom’ worden uitgemaakt. Aan logica kun je gewoon een draai aangeven omdat een theorie(aanname cq axioma cq stelling) aan randvoorwaarden zijn verbonden. En die randvoorwaarden bepaalt die onderzoeker zelf. Want die onderzoeker is gewoonweg niet instaat ‘alles’ mbt zijn probleem op te lossen en met ‘alle’ randvoorwaarden rekening te houden. Wetenschap is inmiddels zo ‘uitgemolken’ kijk bijvoorbeeld naar psychologie dat voor ‘wat’ we allang wisten wordt onnodig geld weggesmeten omdat maar ‘wetenschappelijk’ te kunnen verklaren. Dat noem ik ‘egostrelerij’. Hij onderzoekt altijd maar een ‘heel klein stukje’ anders kan hij het niet behappen. Hij ziet met opzet of omdat hij het geheel niet kan overzien ‘relevante’ zaken over het hoofd. Het heeft niets van doen met intelligentie; het is gelijk aan onze systeemmatrix door hebzucht, macht en geld dat wetenschap wordt ‘misbruikt’ voor het verdeel en heers en het doel heiligt de middelen principe.
   Er zijn genoeg wetenschappers die het wel in mijn ogen goed doen, maar zijn helaas nog in ‘de minderheid. De ‘gevestigde orde’ bepaalt wat aan publiek als ‘wetenschappelijke waarheid’ mag door worden gegeven, en dat is naar mijn mening niet altijd ‘de waarheid’. Een voorbeeld. Reguliere wetenschap zegt dat alleen bij een ‘droge mond’ de mens behoefte heeft aan water. Is dat zo? Niet waar. Alternatieve wetenschap zegt vele ziekten ontstaan door uitdroging van het lichaam, zoals astma, hooikoorts? Is dat zo? Wel waar.
   Vooral mij niet geloven. Onderzoek zelf.

   Anelle, vreest niet dat ik energie verspil, juist omdat ik mijn ‘gevoel’ gebruik en niet alleen mijn verstand zoals Koen het doet. Krijgt hij door mij eerder ‘koppijn’ dan ik van hem. Want een denker is ’trager’ moet voortdurend analyseren en zien vaak door de bomen het bos niet meer. Ook Koen staat met 1 been in de Oude Wereld en is die bereidt de overgang naar die Nieuwe Wereld te maken? De keus ligt bij hem zelf.
   Bewustwording kan soms met ‘schok’ komen.
   Hij zal mijn mening als ‘onzin’ betitelen. Omdat onze bewustzijns met elkaar botsen. Maar ja Koen blijft komen op WTK. En je weet 1 vonkje kan voldoende zijn om het LICHT te mogen ervaren.

  24. @ Koen

   Over Cognitieve Disssonantie btw gesproken je reageert voor geen meter op mijn antwoord van 12.13, daaruit kan ik uit op maken dat UW gedragscode dan ook niet Cognitief Dissonant is maar eerder van een cognitieve consonantie code. Verder hoef je je zelf dan ook niet bezwaard te voelen om er verder op te willen in gaan, m.a.w. we weten wat voor vlees we in de kuip hebben, dus kom maar op met wat zwart/wit bewijzen dat we er massaal het mis hebben en U zeker niet. “What about that!?”

   Hoe zou men het vinden als ik ineens met U in zee zou gaan?! landverrader, dubbelspion of een geitenneuker 1ste klas…

  25. @ Lezer (12.30): waarom blijf je niet gewoon bij het onderwerp, en antwoord je niet gewoon op mijn vraag (reactie 12 of 12.26)? Je wil niet dat ik je van cognitieve dissonantie beticht. Daarom geef ik je maar een populaire Engelse quote: “if you can’t dazzle them with wisdom, baffle them with bullshit”. Vrij vertaald: “als je ze niet kunt overtuigen met je kennis, overdonder ze dan met je nonsens”.

   @Paul&co (12.31): Kijk eens naar reactie 12.22. Ik heb dus wel geantwoord op jou vraag 12.13. Ik heb enkel de fout gemaakt om “@Guido” te gebruiken, ipv “@Paul&co”. Twee conclusies: 1) ik bekijk dus wel degelijk (mis)informatie die niet in mijn visie past, en 2) ik durf dus wel te erkennen als ik een fout maak. Probeer jij nu eens de uitdaging in 12.26 aan te gaan.

  26. Koen dat schept nou verwarring, op de Guido afspelen en dan pas op mij, dat had je misschien gelijk al moeten aanduiden. Maar zal je een handje helpen wat betreft de uitleg, je vraagstelling is dualiteit gebonden, daarom veracht je dan ook een eenduidig antwoord. Dat doen anderen ook, zelf wil ik graag eerst alle punten op tafel hebben voor en tegen verhalen die je omtrent het gebeuren maar kan ontdekken, beide partijen mogen zaken eerst uitspelen alvorens ik in iets wil/gaan/moeten geloven. Er is ook een middenweg te bewandelen en nog te onderzoeken, niet elke trail is dan gelijk ook verdacht als contrail en of als chemtrail. Gebruikers van drank/roken/blowen/medicijnen zijn meestal mensen die eerst deze rommel nodig hebben om te kunnen functioneren en dan pas te snappen waar men mee bezig is. Zweefteef techniek noem ik het altijd maar. (al die troep heb ik niet nodig) Maar om het kort te houden, mis ik aan beide kanten formeel toch nog de juiste formulering ‘what is going on?!’, je moet niet tegen elkaar zijn maar het met elkaar eens zien te worden, om tot juiste conclussies zien te komen. “Piece of cake”, Dude!

  27. @ Koen

   Okay zoals je wilt, zullen we eerst even een stukje investigation doen van oa organisaties zelf die achter deze vorm kunnen zitten van ons te verwennen met een stukje informatie uit eigenwerk. Mooier kan niet toch?!

   DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency

   Waar oa HAARP bij is onder gebracht, corrigeer me maar als dat niet zo is.

   http://www.darpa.mil/our_work/

   Wat zie ik daar onder stukje DSO staan?!
   – genoeg info die me aan het denken zet voor verder onderzoek.
   Zelfde item als bij TTO
   – Heel interessante info.

   DE NSA en ONI zijn de volgende jongens die we gaan belichten, doe je mee of niet?!

  28. Waarschijnlijk is Koen in dienst van de overheid en regelt hij daar de webcare, doen ze ook bij het UWV 😉

   Ik denk dat je beter een paar andere vragen aan jezelf kan stellen zoals:

   1. Waarom is de waarde van aluminium in een bepaald gebied 60 x meer dan toegestaan?
   2. Waarom worden bomen zacht?
   3. Waarom wordt er een grote hoeveelheid aluminium gevonden op alle planten etc.?
   4. Waarom doet de Amerikaanse overheid zo nerveus en breien ze er een verhaal omheen..etc. etc.

   En een aantal van je vragen zijn overigens al beantwoord als je goed naar de film had gekeken.

  29. Om eerlijk te zijn heb ik het idee dat Albert wel hout snijd . Wat Simba ook aangaf , maak een duidelijk verschil tussen contrails en chemtrails . Zodra je in de paranoia stapt is ieder spoor in de lucht een chemtrail , echter er zijn ook contrails op sommige dagen vanwege weersomstandigheden die wat langer blijven hangen . Voor de geloofwaardigheid is het belangrijk daar een goed onderscheid in te maken . Koen kan van mij aan het gas , die komt alleen maar tegengas geven om zijn erectieprobleem te verhelpen , mazzel koen .
   Bepaalde feiten spreken voor zich , echter follow the money and the motive . We zien het allemaal dat het zonlicht na 4 uur gedimt wordt , daarvoor is het minder duidelijk .
   Even on my own account ; wie een weerwoord of een andere mening heeft is nog niet direct een troll . In dit geval neem ik het voor Albert op , hij geeft alleen zijn mening .

  30. Koen is een oen wel een kwaliteit aan luciferische denk eigenschappen.

 7. Heb zo’n vijf keer geprobeerd om de petitie de ondertekenen maar iedere keer mislukte het!
  Wel jammer want er kunnen niet genoeg handtekeningen zijn om de kwade geesten achter de Geo-engenering de wacht aan te zeggen!
  Jammer dat zo weinig mensen er zich van bewust zijn welke gevaren er schuilen in die personen die zich het recht toe eigenen om de mensheid te besproeien!
  Heb ooit in Polen een voormalig kamp bezocht dat bekend staat om zijn (geo-engenering)!
  Ze hadden er toen nog geen mooi gepolijst woord voor men noemde het douchen met Ziklon B!

  1. Nogmaals, speciaal voor jou: geo-engineering is niet hetzelfde als chemtrails: Kijk naar mijn reactie 7.9. En een moratorium op geo-engineering betekent niet dat er voordien een chemtrail project bestond. Verder geeft die website geen enkel bewijs, enkel beweringen zonder onderbouwing.

  2. Koen fijn dat je al je reacties hier op de site achter liet. Een fijn leven nog, tabé.

  3. Awww , k’OEN in he spambakje aan het spartelen , da’s nou sneu . Misschien moeten we nog even een condoleanceregister openen .
   Rust vredig k’OEN .

 8. Zou iemand mij een idee kunnen geven van hoe zo’n chemtrail operatie uitgevoerd wordt? Als binnen korte tijd de hemel gevuld wordt met enkele tientallen trails moet dat toch een flinke operatie zijn.
  Ik bedoel:
  Wat voor vliegtuigen worden gebruikt, militair, passagier of anders?
  Vanaf welke luchthavens worden de operaties uitgevoerd?
  Hebben de vliegtuigen speciale tanks voor de chemicaliën of wordt het door de brandstof gemengd?

  Als iemand mij kan overtuigen ga ik direct de petitie tekenen.

  Nog even reageren op Paul&Co (7.7).
  Ik heb je reactie een keer of zes doorgelezen maar kan er geen soep van koken. Nog afgezien van de kromtaal krijg ik niet de indruk dat je diep in de wereld van vliegtuig techniek zit.
  Ik vind het wat flauw om op elke bewering te reageren maar pak er toch een paar. De huidige straalmotoren zijn electronisch geregeld, dat heet FADEC (Full Authority Digital Engine Control) dus met die “mixture” zit het wel goed. Ook is er maar heel weinig keuze in kerosine, in de burgerluchtvaart is dat Jet A of Jet A1 (er is ook Jet B maar dat is licht ontvlambaar dus niet meer in gebruik in de gangbare burgerluchtvaart).
  Voor de landing wordt er onder normale omstandigheden nooit brandstof gedumpt. Een enkele keer moet een vliegtuig vlak na de start, wegens een probleem, weer terugkeren en dat kan soms de reden zijn om een deel ven de brandstofvoorraad overboord te zetten. De meeste vliegtuigen hebben namelijk een hoger maximum startgewicht dan maximum landingsgewicht. Voor de landing moet het gewicht dus onder dat maximum landingsgewicht gebracht worden en dat kan vrij eenvoudig door brandstof te dumpen. Deze vliegtuigen hebben daar speciale voorzieningen voor.
  En dan mag je me uitleggen wat je bedoelt met kleurtrails aan de vleugeltips door problemen met de boorradio en de afvoer van chemisch toiletten.

  1. Beste Albert,
   Ik heb begrip voor je vragen, je bent zoekende en dat is goed.
   Helaas gaan wij hier niet je huiswerk zitten doen. De meesten hier zijn al jaren bezig en hebben alles zelf uitgezocht. Kijk het heeft met een bepaald, noemen we het ‘bewustzijn’ te maken. Ik ben niet degene om jou b.v. van 0 naar 5 te krijgen, dat doe je maar zelf.
   Jammer dat ik ook bij jou een vleugje ‘zeurgedrag’ bespeur. Ik neem het je niet kwalijk. Een tip van mij…open je….wees kritisch naar de autoriteiten.

   Je vraagt welke vliegtuigen etc.
   Misschien worden er zelfs raketten ingezet, misschien wel vliegobjectjes die niet eens meer op een vliegtuig lijken, die met een hoge snelheid rond de wereld vliegen…..vooral niets te gek vinden, en mensen en techniek niet onderschatten.

   Ik zelf heb veel vliegtuigen en havens gezien, ken vliegmaatschappijen. Geen vliegroutes zijn zo geregeld, dat vliegtuigen parallel mogen vliegen, rondjes over dorpen, op elkaar mogen afvliegen, uitlaat aan en uitzetten, gigantisch snel vliegen zonder dat men een vliegtuig kan zien, kromme trails (dronken piloot?!) enzovoort…enzovoort….
   Dit alles heeft me toch aan het denken gezet…..de feiten spreken voor zich…
   Dus als je klaar bent met je onderzoek dan spreken we ons verder.
   Ennuh, of je ondertekent of niet, niemand zit ermee 🙂

  2. @ Anelle
   Typ jij de linkjes over of copy/paste je ze ? Veel van jouw linkjes werken niet dus ik heb het idee dat je ze netjes over zit te typen waardoor ze niet werken .

  3. @ Anelle , heel simpel stap voor stap
   -zet het pijltje van je muis op de te kopiëren adresregel ( helemaal boven in het scherm )
   – klik met de rechter muisknop
   – selecteer Kopiëren / copy
   – klik met linkermuisknop
   -ga naar het reageervakje
   – zet het muispijltje op de juiste plaats
   – klik met rechter muisknop
   = selecteer plakken of paste…….klik linkermuisknop….
   en het wonder is geschied

  4. Je kan ook met de muispijltje aan het begin van de regel gaan staan
   dan op de linkermuisknop en ingedrukt houden tot het laatste woordje/lettertje
   deze tekst wordt dan blauw.

   Dan druk je op de linker Ctrl en de C toets (tekst is nu gekopieerd)
   Dan ga je naar de plek toe waar je het heen wilt hebben en dan druk je op
   Ctrl en de V toets (tekst is geplakt).

   Want soms is een adresregel of een tekst beschermt tegen kopieergeweld.

  5. @Albert: welkom op deze website. Jij hebt blijkbaar kennis van zaken, en stelt heel terechte vragen. Ik ben al een tijdje een bezoeker op deze website, maar stel vast dat je hier enkel mag meestappen met de geformuleerde visie/opinie/waanidee. Anders wordt je persoonlijk aangevallen, zoals je na mijn reactie 12 kunt zien. Maar echte, duidelijke antwoorden heb ik niet gekregen. Of kijk ook eens naar hoe men reageert op mijn commentaren op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/wat-wordt-er-in-hemelsnaam-gesproeid/
   Eigenlijk toont het allemaal aan dat diegenen die zo overtuigd zijn van het bestaan van chemtrails, eigenlijk zelf maar een vaag, niet intern consistent, idee hebben van wat ze daar mee bedoelen. Dat proberen ze dan te verbergen door ontwijkende antwoorden te geven. Of the ‘bewijzen’ met een hoop ongesubstantieerde beweringen en youtube clips.

   Dus als je echt de antwoorden wil weten (“want to know”) dan ben je op wanttoknow.nl niet echt op het juiste adres. Maar ik hoop je nog terug te zien!

  6. @ Albert

   Ik schrijf zo om je express uit je tent te lokken, dat je er geen culinaire soep van kunt koken is aan jou, want helaas heb ik er tot op heden geen receptuur voor uit gedeeld. Dacht dat we eerder met vliegtechneut te maken hadden dan er onvrijwel een echte vlieg in UW soep zou zitten. Iedereen kan wel hard gaan roepen dat men er kaas van gegeten heeft, daarom dat ik dan hier ook spaan breed een strootje in de weg leg om iets uit jou te willen ontlokken. Misschien doet een draadje naar Fokker on the wings 50-100 Maintenance Training je een belletje rinkelen…

   – Benzine is een mengsel van koolwaterstoffen dat wordt gebruikt als brandstof voor benzinemotoren en als oplos-en schoonmaakmiddel. Het is een distillatiefractie van aardolie met een lage viscositeit en betrekkelijk laag kooktraject.

   – Kerosine is een bij gefractioneerde destillatie van aardolie verkregen middenfractie,volgend op de benzinefractie. Het wordt verkregen bij een kooktraject van ca 150 graden celcius-290 graden celcius.Het is een mengsel van alifatische(paraffine en isoparaffinen) en cyclische(aromaten en naftenen) koolwaterstoffen en bevat wisselende hoeveelheden zuurstof-stikstof-en zwavelverbindingen van koolwaterstoffen. Kerosine als brandstof wordt gebruikt in straalmotoren van vliegtuigen.

   Kan nog mooier hoor Albert (Plesman):

   http://www.nme-achtkarspelen.nl/upload/264526026.pdf

   FADEC is leuk mits je het dan ook toepast voor verschillende brandstof motoren per type vliegtuig dus volgende keer ff beter uitleggen aub:
   http://www.ulpower.com/engines/fadec/index.html

   http://www.nesteoil.com/default.asp?path=1,17765,17766,17780,17782

   Dus graag AUB wat betere en diepgaandere uitleg speciaal voor mij dan van die zweefteef uitspraakjes van je, Dank U!

   PS. als je nou tekst en uitleg geeft dat die chemtrails een walm kunnen zijn van Chinees frituur vet dan ben ik helemaal om…

   http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/13/china-verkoopt-gebruikt-frituurvet-als-brandstof-aan-klm-xinhua-dowjones1091255.xml

  7. k’OEN zal die discovery uitzending waarschijnlijk niet gekeken hebben . Daarbij viel zijn claim dat zure regen de zware metalen uit de grond oplosten door de mand , het getestte regenwater had tenminste 25 x de normale hoeveelheid aluminium . Opgevangen in een glas dus niet in contact geweest met wat voor oppervlakte dan ook .
   Maakt niet uit , lekker belangrijk wat k’OEN er allemaal van vindt . Zo’n Orwelliaanse nepagent kost mij geen minuutje slaap . Hopelijk woont ‘ie naast een umts mast , onder een hoogspanningskabel , in een gifwijk , haalt ‘ie jaarlijks zijn griepprikje , eet GMO gewassen en plofkippen en belt de hele dag met zijn mobieltje terwijl hij zijn laptop op schoot heeft . ëén voordeeltje , je lijk blijft er lang goed uitzien want zelfs de bacteriën motten ut niet .

  8. Genetisch Gemanipuleerd of Genetisch gemodificeerde bacteriën, ’thats the Question’.

  9. Of gewoon omsmelten om al dat kostbare aluminium , cadmium , strontium , barium , lood en mercury er uit te oogsten , om de volgende k’OEN 2.0 van te bouwen .

  10. Die duikt gewoon weer op onder een geheel nieuwe indoctrine naam op, waar wij weer het nodige werk aan hebben om te mogen ontcijferen wie daar weer nu weer al zijn tijd komt verdoen. Tis net als op de kermis bij touwtje trekken 2x mis en 1x raak.

  11. Een nieuwe nic maar weer hetzelfde gezeik , geen originaliteit in trollenrijk .

  12. @Koen,
   Dank voor je welkomswoord. Ik ben niet zo nieuw op WTK hoor, ze staat al een hele tijd in mijn favorieten lijst. Alleen ben ik niet zo heel actief. De website behandelt wel zaken die mij interesseren, net als Zaplog, Grenswetenschap, en nog wat soortgelijke sites. Soms, als ik wat tijd heb, moet ik reageren op een onderwerp waarvan ik denk iets te weten. Met meer dan 40 jaar ‘hands-on” in de technische hoek van de luchtvaart kan ik dit onderwerp niet voorbij laten gaan.
   En ik heb een paar reacties gelezen op jou terechte vragen ben ook tot de conclusie gekomen dat er weinig ruimte is voor een kritische houding.

   @Monika,
   Ik krijg de indruk dat je denkt dat ik een pas geboren schaap ben met een roze bril op. Ik vind het hier niet de juiste plek (te weinig ruimte) om de beschrijven wat mij allemaal bezig houdt. Waarmee ik maar wil zeggen dat ik m’n huiswerk best wel gedaan heb en nog altijd aan het doen ben.
   Begrijp me niet verkeerd, ik weet ook wel dat men met dit soort zaken bezig is en ik vermoed met nog veel meer.
   Wat mij echter stoort is dat hier het beeld wordt neergezet dat elke streep die langer dan een minuut blijft hangen een chemtrail is. Vrijwel elk plaatje dat ik hier gezien heb zijn volgens mij normale contrails en bij een close-up van een vliegtuig ontstaan die bijna altijd achter de motoren. Dit is normale condensatie van H2O (water) dat een van de gassen is die uit de uitlaat van een verbrandingsmotor komt (ook uit de uitlaat van je auto of bromfiets). Hoelang die condensstreep blijf bestaan hangt af van de relatieve vochtigheid van de omringende lucht. Bij een hoge luchtvochtigheid blijft de streep lang hangen en kan soms uitgroeien tot een cirruswolk ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Cirrus_(wolken) en ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Condensspoor ).
   Vandaag, 22 april, in het westen van het land een strak blauwe hemel. Toch zullen er niet minder vliegtuigen over mijn hoofd gevlogen zijn, geen streep te zien. Conclusie: alle chemtrail boeven een dagje rust of de lucht zo droog dat het vocht in de uitlaatgassen in de omringende lucht werd opgenomen voordat het kon condenseren.

   Vliegtuigen volgen luchtwegen dus theoretisch liggen de strepen netjes bij elkaar. Behalve als er wind staat op die hoogte en dat staat er vrijwel altijd, condensstrepen verplaatsen dus. Als twee vliegtuigen, die enkele minuten achter elkaar vliegen, zijwind (crosswind) ondervinden, komen de condensstrepen naast elkaar te liggen. En bij elk volgend vliegtuig gebeurt hetzelfde. Als op zo’n plek een kruisende route ligt kun je zelfs een heel mooi regelmatig vakjes patroon zien. Allemaal heel normaal, niks geheimzinnigs aan.

   Mijn conclusie: er wordt natuurlijk gedacht over, geëxperimenteerd met het verspreiden van onnatuurlijke stoffen op grote hoogte. Wat wij hier boven Nederland zien zijn naar mijn overtuiging allemaal contrails. Tenzij iemand mij kan overtuigen van het tegendeel. (En dat is u tot nu toe nog niet gelukt).

  13. @ Albert

   Regeltjes plaatsen uit wikipedia zet nog geen zolen aan de dijk, een beetje 40 jaar vliegtuig technicus komt echter met gegronde argumenten van technische specificaties links wat duidelijk diepgang kunnen brengen in topic gerichtheid op bewijsvoering. Helaas als zogenaamde luchtvaartkundige schiet je je doel daarmee wel erg mis mee, beetje luchtvaart technicus die ik ken verwoord echter heel andere url’s als bewijsvoering dan een paar bedroevende amateur linkjes die elke Tiroler trol ook kan verzinnen. Ach om zo genaamde vlieg-tuig moet ik eigenlijk wel lachen als een Red Baron on a dogsfight patrol rollover.

   http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/13/china-verkoopt-gebruikt-frituurvet-als-brandstof-aan-klm-xinhua-dowjones1091255.xml

   Hoe zit het daar nu mee?!

  14. @Paul&Co
   Het gemak van internet is dat je zaken niet zelf hoeft uit te leggen, gewoon een linkje voldoet meestal.
   Ik heb geprobeerd om een en ander in mijn eigen woorden uit te leggen maar dat slaat kennelijk niet aan. Elke Tiroler die wat dieper de materie in wil kan dat zelf ook wel op-googlen.

   En wat wil je nou met dat frituurvet? Iedereen weet toch dat de luchtvaart naarstig op zoek is naar een alternatief voor kerosine? Dat vet wordt geraffineerd totdat het de specificaties heeft van een brandstof voor een vliegtuigmotor. Als het zover is komen er achter de hoog vliegende vliegtuigen precies dezelfde contrails als nu.
   En nu vind ik het jij-bakken wel genoeg:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Tu_quoque

  15. @ Albert

   Zullen we het level nog een stukje verhogen?! ik kauw maar wat uit voor
   je, zodat andere kunnen zien wat JIJ eigenlijk had kunnen toevoegen hier alvorens je over Tu quoque gedrag informeert.

   Je verkoopt eerder zelf een partij gebakken lucht: http://www.mkatan.nl/images/media.backup.0bc60eb812aa0b2c6b8ba99416a76cf2/2010-11-29-Gebakken-lucht-als-ontbijt.MP3

   Per vliegtuig type en soort engine verschilt de peut echter, dus we praten dan gelijk ook niet zomaar even over type A en type B, maar eerst toch wel over het soort vliegtuig wat we kunnen spotten welke chemtrails en wat contrails achterlaat.

   http://www.csgnetwork.com/jetfuel.html

   Maar ook volgens het ATA verdrag zijn er specifieke toevoegingen die over het soort jet-fuel wordt toe gepast, naast de standaard peut (mixture) wordt er verschillende soorten uitgetest in volle vlucht.

   http://www.caafi.org/information/pdf/CAAFI_factsheet_12dec2008.pdf

   Water in de tanks tijdens de vlucht reflecteert verstoppingen in leidingen en motoren wegens bevriezingen, daar zijn in principe de fraaie vleugel nozels voor op de markt gebracht om met geringe warmte het overtollige vocht te verwijderen. Toevoegingen van addictieve verhoogt de synthetische waarde (viscositeit) van de brandstof onder verschillende temperatuur omstandigheden.

   http://www.flightglobal.com/news/articles/caafi-pools-aviation-industry-resources-to-certify-synthetic-jet-fuel-221767/

   Waterdamp:

   Vliegtuigen laten soms sporen achter die er uit zien als krijtstrepen. Dit zijn condensstrepen die slechts bestaan uit waterdamp. Deze “contrails” zijn kunstmatige wolken die ontstaan doordat uitlaatgassen van vliegtuigmotoren de hoeveelheid waterdamp en roetdeeltjes in de lucht op de vliegroute doen toenemen. Dat gebeurt meestal rond 10 kilometer hoogte in de atmosfeer, waar de lucht zeer koud is en het meer dan 40 graden vriest. Koude lucht kan maar weinig waterdamp bevatten, waardoor extra waterdamp in de lucht bij een bepaalde temperatuur en luchtvochtigheid tot vorming van wolken van ijskristalletjes leidt. Condensstrepen ontstaan lang niet altijd en als ze ontstaan, lossen ze vaak na enkele seconden op. Als ze langer blijven hangen, betekent het dat de luchtvochtigheid hoog is.

   Gezien de vernieuw van nieuwe soorten Petroleum heb je dus ook andere waardes in de lucht boven je hoofd die meer rommel ver oorzaken dan wat je met normale contrails ziet gebeuren, na het spotten van het vliegtuig, is het interessant om te weten of het toestel buiten de normale Jet A1 / A2, of ander type wordt gevlogen en ja met welk nieuw soort motor, vanwege het feit dat de ene contrail niet gelijk is aan de andere.

   Chemtrails:

   Heel kort samengevat:
   http://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/52961-wat-zijn-chemtrails.html

   Onderzoek en testbare feiten:

   hhttp://www.darpa.mil/Our_Work/TTO/Focus_Areas/AdvancedPlatforms.aspx

   Hoeveel informatie wil er nog meer bij hebben Albert?!

  16. @Paul,
   Vasthoudertje!

   >Vliegtuigen laten soms sporen achter die er uit zien als krijtstrepen. Dit zijn condensstrepen die slechts bestaan uit waterdamp. Deze “contrails” zijn kunstmatige wolken die ontstaan doordat uitlaatgassen van vliegtuigmotoren de hoeveelheid waterdamp en roetdeeltjes in de lucht op de vliegroute doen toenemen. Dat gebeurt meestal rond 10 kilometer hoogte in de atmosfeer, waar de lucht zeer koud is en het meer dan 40 graden vriest. Koude lucht kan maar weinig waterdamp bevatten, waardoor extra waterdamp in de lucht bij een bepaalde temperatuur en luchtvochtigheid tot vorming van wolken van ijskristalletjes leidt. Condensstrepen ontstaan lang niet altijd en als ze ontstaan, lossen ze vaak na enkele seconden op. Als ze langer blijven hangen, betekent het dat de luchtvochtigheid hoog is.<

   Wat heb ik nou in mijn vorige reacties proberen uit te leggen?

   Goed dat je aan het googlen bent gegaan, ik ben niet alwetend en heb ook geen zeeën van tijd. Naast water en CO2 zit er meer in de uitlaatgassen, klopt, had ik ook even kunnen vermelden. Ik kan er nog wat aan toevoegen en dat is dat vliegtuigmotoren ook olie verbruiken, ook dat komt in de atmosfeer. Dus inderdaad is elke contrail ook 'n beetje een chemtrail, maar onbedoeld.

   Over dat water in de brandstoftanks: Alle (passagiers-) vliegtuigen die ik ken hebben een systeem die het water in onder in de tanks vermengen met de brandstof en meenemen naar de motor. Daar wordt het eerst verhit door de motorolie alvorens het 't regelsysteen ingaat. Meestal wordt voor de volgende vlucht, eventueel water op de laagste punten van de tanks afgetapt.

   Deze kennis zit in mijn hoofd, niet voor hoeven googlen.

  17. @ Albert, die tekst zag ik net nog elders staan, naast googlen kan je dus ook heerlijk Copy-katten dat het een lieve lust is, het komt dus gewoon bij http://nl.wikipedia.org/wiki/Luchtvaart vandaan en NIET! uit zomaar je blote hoofdje.

   Beetje schrijven en kennis vergaren zit toch ff iets anders in elkaar dan je hier bezig bent met trollen, daarvoor moet je toch eerder opstaan heheheh.

  18. Ik heb in ieder geval sinds dagen geen chemtrails meer gezien…..we zijn hier ook zo bewust mee bezig dat de chemtrails ondertussen geen zin meer hebben ;)….ik stel vast dat er ook geen ‘gewone’ vliegtuigen te bekennen zijn 🙄

  19. @ Monika

   Ze worden moe blijkbaar van ons, het heeft geen zin meer om te verzetten wat wij wtk’ers ontdekken, ook uit angst voor Cozmic BBQ die inmiddels baantjes om de aarde heen draait.

   Nu nog wachten on een reactie van herr. Sponsz!

  20. @Paul,
   Volgens mij heb je even wat gemist.
   Die tekst tussen de pijltjes heb ik uit jou reactie (15.17) ge-copy-paste. En daaronder mijn reactie daarop.

   Dit is overigens mijn laatste inbreng over dit topic. Ik vind dat ik duidelijk genoeg geweest ben en voel er bovendien niet zoveel voor om voor de eerste de beste wijsneus een soort examen te moeten afleggen over wat ik in de afgelopen 40 jaar over luchtvaart heb opgestoken. Google lekker verder, heel veel te leren, maar pas op dat je geen cognitieve dissonantie (een verschijnsel dat elders onder dit topic ook genoemd wordt) oploopt. Daarvan ga je slecht slapen en raar uit je ogen kijken.

   @Monika,
   Ik kan je voorspellen dat heel binnenkort de strepentrekkers er weer zijn hoor, daar doet het WTK bewustzijn helemaal niets aan. Zodra een warmtefront zich aandient zijn ze er weer.

   Succes verder!

  21. @ Albert…volgens mij heb je het knipoog niet gezien. Soms is er ook nog zoiets als humor en Leichtigkeit 🙂

  22. @Monika,
   Hè… gelukkig. (Knipoogje inderdaad gemist).

   Nogmaals: succes verder!

  23. @ Albert

   Ik weet wie het zegt, je komt pas om het hoekje hier heen trollen… Je wilt niet weten hoeveel ‘kills’ ik hier al op me naam heb staan, daar heb ik geen Google voor nodig, alleen een grote grijns om je uit te lachen… Tis een en al ROLL OVER!

  24. @Paul,
   Oké. nog één jijbak:
   Je laatste reactie geeft me een duidelijk beeld van je intelligentieniveau.
   Het beste lijkt me dat ik m’n biezen pak, staart tussen de benen frommel en mij uit de voeten maak.

   Guido,
   Zijn “Kills” en “Roll-overs” op WTK gebruikelijke methodes om met kritische geesten om te gaan?
   Zou jammer zijn.

  25. @ Albert

   Alweer niet gewonnen?! tja dan geef je iets op natuurlijk… ‘Kills’ maken doe je zelf als ik je een spiegel voor houdt, dat gaat niet hier van achter mijn PCtje vandaan. En over intelligent gesproken, IQ & EQ wel eens samen aan het werk gezien?. Je pleidooi van commentaar op mijn manier van schrijven en de intentie van kromtaal gebruik, is beter dan mijn Turkse of Marokaanse kant; “ikke begijpe veel niet”.
   De intonatie van ‘het zijn’ van jou kant is niets meer dan een stukje EGO uit eigen hout gesneden, je ‘Skills’ toespelen kan er veel meer van maken dan enkel stukje wiki-pedia. Het ‘ROLL OVER’ is immers een bekende luchtvaart term, die heel wat technische lui kennen en jij snapt hem niet eens?! wow wat een inzichts wereld. Wees blij dat we het hier nog heel erg netjes houden met gezond commentaar dan dat je overal elders mee maakt, want daar wordt je gelijk geheel kaal geplukt. (niburu oa, geen stijl)

   ps. als je bent wie je werkelijk bent blijf je en als je iets te verbergen hebt dan ren je idd weg met je staart tussen je benen. (ik heb niks te verbergen, zelfs voor god niet).

   Liefs… 🙄 :mrgreen:

  26. @Paul,

   Een mens met juiste combinatie van IQ en EQ geeft bij mij een heel ander beeld dan welke jij me in de discussie hebt getoond. Zeker na je reactie 15.26. Ik ben niet zo gecharmeerd van mensen die zulke taal uitslaan, die ga ik liever uit de weg. Tegenwoordig kun je niet voorzichtig genoeg zijn.

   Maar ik zal me gedragen en geen flauwe opmerkingen meer maken over taalgebruik en dergelijke, al gaf je daar wel veel voeding voor door je pogingen mij af te troeven op kennis over luchtvaarttechniek. Geloof nu maar gewoon dat ik van heel jongs af aan bij een heel groot luchtvaartbedrijf in het westen des lands in het vliegtuigonderhoud werkzaam ben. De laatste jaren niet meer “hands-on” maar op de engineering afdeling.
   Google wordt daar overigens ook graag gebruikt voor achtergrond informatie.
   Dat ik nu nogal fanatiek blijf reageren is omdat ik niet zo goed tegen onzin verhalen over luchtvaart kan.

   Nu jij.
   Je meld ergens dat je Fokker on the wings 50-100 Maintenance Training hebt gedaan. Nog altijd werkzaam in de luchtvaart?
   Fris m’n geheugen even op over de term “Roll-Over”, binnen de context van vliegtuigonderhoud kan ik ‘m niet herinneren.

  27. Beste Albert,

   eindelijk een deskundige. Dat is mijn kans. 🙂
   Wellicht kan je me een paar vragen beantwoorden….
   1. Waarom is er de laatste dagen geen enkele luchtverkeer te bekennen? Indien het toch geen ‘chemtrail’ vliegtuigen zijn, waar zijn ze dan…al die vliegtuigen met of zonder trail, die ergens naar een ander land/stad vliegen?

   2. Er waren vliegoefeningen van het leger in Nederland. Die duurden een paar maanden, misschien heeft dat er wel mee te maken, en met het ‘fenomeen’ chemtrail in het algemeen?
   Voorbeeld:
   http://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4

   3. Waarom zijn er vliegtuigen met een trail, die vlak naast het vliegtuig zichtbaar wordt, en andere met een afstand ertussen?

   4. Werk je in de afdeling geo-engineering? ;);)

   Ik heb natuurlijk nog veel meer vragen, omdat ik mijn huiswerk heb gedaan, maar laten we eens rustig beginnen 😉 wellicht zorgen jouw antwoorden voor nieuw huiswerk 😉

   ;)= humor met een tikkeltje ‘plagen’

   🙂

  28. @Monika,
   Om met vraag 4 te beginnen: Neen.
   De luchtvaartonderneming met die blauwe vogels doet zijn best om geld te verdienen aan het vervoeren van passagiers en vracht. Daarnaast is onderhoud aan vliegtuigen en vliegtuigmotoren van derden ook een inkomstenbron. (Het is overigens op het moment absoluut geen vetpot en daar moet snel verbetering in komen).
   Geo-engineering, het bewust beïnvloeden van natuurlijke (weer-) processen op aarde behoort niet tot onze werkzaamheden. Dat wil niet zeggen dat vliegtuigen met hun uitstoot helemaal niets met het klimaat doen. Een B747 stookt er al gauw zo’n 80 ton kerosine doorheen op een vlucht naar New York, dat zijn geen kleinigheden.

   Antwoord op vraag 1:
   Die vliegtuigen zijn er wel, boven je hoofd, alleen zie je ze niet (ik ook niet trouwens). Ik weet zeker dat als je een verrekijker pakt dat je na korte tijd er een ziet. Misschien kun je dan ook zien dat er achter het vliegtuig een heel vaag condensstreepje zichtbaar is dat direct weer oplost. De luchtlaag waarin ze vliegen, tussen de 10 en 12 kilometer, is op dit moment kennelijk extreem droog, en de waterdamp in de uitlaatgassen krijgt geen kans om te condenseren.
   Kijk hier eens wat er boven Europa hangt: http://www.flightradar24.com/ , (het beeld even naar Europa halen).
   Als de hemel vol met strepen staat lijkt het alsof het wemelt van de vliegtuigen, dat is natuurlijk niet zo, ze zijn allang weg, alleen de sporen staan er nog. Als ze maar korte strepen achterlaten zie je dat het er niet zoveel zijn.

   Vraag 2:
   Mijn Duits is niet zo goed dus ik heb het filmpje niet woord voor woord gevolgd.
   Dat het leger in alles dat strategisch bruikbaar is geïnteresseerd is lijkt me geen geheim. Wat ze aan het uitvreten zijn houden ze natuurlijk liever wel geheim. Het beïnvloeden van het weer lijkt me voor een militaire macht zeer bruikbaar en ik twijfel er geen moment aan dat ze daarmee bezig zijn. Het activeren van wolken, ik bedoel van een gewone wolk een regenwolk maken, wordt allang toegepast vooral in Rusland en China. http://nl.wikipedia.org/wiki/Regen_maken

   Vraag 3:
   Je schrijft: ‘naast het vliegtuig’, bedoel je niet ‘achter’ het vliegtuig? Korte of grote afstand daar heb ik eigenlijk nooit zo op gelet, zou kunnen. Er zijn meerdere factoren die bepalen hoe een trail eruit gaat zien: type (grootte) motor , motor stuwkracht-setting (motor toerental), temperatuur van de uitlaatgassen, temperatuur van de omringende lucht en natuurlijk de luchtvochtigheid.
   Een grote motor (GE-90 van de B777 bv.) produceert meer waterdamp dan een van een B737.
   Als een vliegtuig een daling inzet worden de motorhandels teruggetrokken om de stuwkracht te verlagen, het vliegtuig zweeft omlaag. Er wordt dus minder waterdamp geproduceerd. Als een vliegtuig moet klimmen gebeurt natuurlijk het omgekeerde.
   Bij moderne motoren is de uitlaattemperatuur relatief laag, ook hier wordt hard gewerkt aan zuinige motoren, warmte die de uitlaat uit verdwijnt is weggegooid geld.
   Hoever achter de uitlaat van een motor de waterdamp condenseert hangt af van de snelheid, de temperatuur en de hoeveelheid (massa) van de uitlaatgassen, en dan ook afhankelijk van de omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid.
   Nog iets: koude lucht kan minder waterdamp opnemen dan warme lucht. Als luchtdruk wordt verlaagd koelt het af, koelt het af tot onder het “dauwpunt’ condenseert de waterdamp tot water en heb je mist.
   Doe eens Google, afbeeldingen: tip vortex. Hele mooie verschijnselen rondom vliegtuigen in vochtige lucht.

   Kun je hier even mee verder? Als je meer vragen hebt graag, ook ikzelf leer ervan namelijk!
   Ik krijg echter een paar heel drukke dagen en krijg zeker ruzie met mij eega als ik te lang naar het beeldscherm zit te staren.

  29. @ Albert
   Bedankt voor de info.
   Groetjes aan de dame op de achtergrond. Je weet vrouwen hebben altijd gelijk 😉

  1. @Mascotte: je zou ook eens moeten kijken naar de links die ik opgeef. Dan zou je hebben opgemerkt dat ik in reactie 12.4 al had aangegeven dat deze youtube clip (waarvan er verschillende versies met commetnaren op youtube staan) een grap is, om personen die in chemtrails geloven voor de gek te houden. De originele video –zonder commentaren maar met commentaren uit de cockpit- staat op http://www.youtube.com/watch?v=t22wy4c-A-A, waar de persoon die hem geplaatst heeft, uitlegt dat het een grap was. Vrij vertaald staat er (onder de clip): “Het zijn gewoon twee KC-10’s in formatie en het geluid dat je hoort zijn wij die de “chemtrail” complotters wat belachelijk maken. Ik wist toen ik de video nam dat dit een kolfje naar de hand van alle ‘chemtrailers’ zou zijn. Ja, de contrails hebben een vreemde manier van “starten” en “stoppen”, maar dat is eenvoudig te verklaren met natuurkunde. Het is niet anders dan de lensvormige wolken die vormen boven een berg of de mist die voortvloeit uit een open diepvriezer. Dus, stop met zo goedgelovig te zijn, kinderen. Er zijn echt slechte dingen in de wereld, maar dit is niet een van hen!”

   En hoe oud ben je, als er zo geen trails waren in jou jeugd? Kijk ook eens naar de brede ’chemtrail’ van in 1941 op http://contrailscience.com/fightercontrails-over-kent-1941. Of speciaal voor jou: met stop-start knop in 1944: /http://contrailscience.com/memphis-belle-wwii-bomber-contrails-1944/.

  2. @ koen
   Volhouden vriend ,je kunt het. In tegenstelling tot die gasten die er allemaal niets van begrijpen hebben we jou, DE KOEN die het allemaal weet. Die ook bewijzen kan dat niet iemand lekker heeft zitten prutsen aan dat joepjoepje, nee dat zijn de echte piloten die dat vertellen . Chemtrails bestaan niet k’OEN weet het zeker dus wat zeiken we nou?
   Nou even ter jouwer info beste k’OEN ook in mijn jeugd ,die ik doorbracht onder de rook van schiphol waren chemtrails niet aanwezig wel contrails. Die verdwenen echter vrij snel en gingen in geen geval over in “hoge sluierbewolking”.

  3. @ Marcel

   Iedereen wil opzettelijk zijn eigen trailtje hier achter laten, heel begrijpelijk om dat te mogen doen bij deze. Je weet en je ziet opnieuw de zelfde symptomen van een eerdere patient die dezelfde neigingen vertoont van aandacht te willen hebben. De zelfde manier van reactie zegt ons al meer dan genoeg, gelukkig blijven we doorgaan met grijzen en lachen, want wij sporen toch niet volgens hen. Dat is overduidelijke taal voor ons maar nog niet voor hun! Ze hebben nl al lees problemen en van wie hebben we dat al niet eerder gehoord ?!

  4. @K’Oen….. ik ben in ieder geval ouder dan jij… maar ik heb het niet over de oorlogstijd… Toen spoten ze ook chemtrails als experiment. Waar het mij om gaat, is dat in mijn kindertijd de lucht BLAUW was… met een contrail hier en daar. Geen spinnenwebben en talloze strepen van horizon tot horizon…. DIE WE NU WEL ZIEN!!!!
   Als het je nu nog niet duidelijk is………

   Je hoeft mij niet te overtuigen van je gelijk…. gaat je toch niet lukken.
   Ik WEET wat ik ZIE, ik kijk en ik ZIE. Jij kijkt wel, maar ziet NIETS!

   Wij zijn natuurlijk allemaal gek, maar jij K’Oen, wat ben jij??? Koen, je leeft in een droomwereld en het is de hoogste tijd dat je WAKKER wordt en je starre overtuigingen loslaat.

  5. @Mascotte: hoe ‘weet’ je hoe oud ik ben???? Zelfs veel van mijn vrienden en kennissen weten dat niet echt. Je denkt blijkbaar dat ik een ‘Studentje op het Radboud’ ben (reactie 2.9 op http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/wat-wordt-er-in-hemelsnaam-gesproeid). Maar je hebt het volledig mis, mijn studententijd is al heel lang voorbij. Om een of andere obscure reden maakte je een veronderstelling over mij, en die werd in jou visie plots de waarheid. Maar eigenlijk bouw je een fantasie-wereldje op. Ooit al eens gehoord over “false memory syndrome” (http://en.wikipedia.org/wiki/False_memory_syndrome)? Verklaart ook perfect waarom je denkt dat er vroeger geen chemtrails waren, of dat je overtuigd bent van een groot complot.
   Kijk ook eens naar deze foto uit 1967 (geen oorlogstijd, en misschien uit je kindertijd!): http://contrailscience.com/thirty-contrails-forty-years-ago/

   Je uitspraak ‘Je hoeft mij niet te overtuigen van je gelijk…. gaat je toch niet lukken.’ Zegt ook heel veel: een fundamentalistische visie & cognitieve dissonantie (zie reactie 12.29). Als ik goede argumenten hoor, verander ik wel van overtuiging, maar ik wacht nog steeds op antwoorden op mijn vragen in reactie 12.
   Kijk niet alleen naar boven, lees ook eens andere visies en probeer inhoudelijk daar over na te denken (reactie 12.26).

  6. Ja hoor K’Oen…. weer niet goed gelezen beste man.. Ik zeg dat je mij niet hoeft te overtuigen, dan moet je dat niet gaan omdraaien dat ik jou moet overtuigen!

   En even jouw stijl aanhouden… wie zegt mij dat die foto echt 40 jaar geleden is genomen? Dit valt namelijk niet te bewijzen!!

   Ik ben wakker K’Oen….. jij niet… zo simpel is het.
   De wereld wordt naar de kloten geholpen en jij doet niets anders dan goedpraten.

   In mijn jeugd waren die vieze strepen er niet…. BASTA K.Oen!!

 9. Zolang het niet officieel erkend is is er geen officieel onderzoek naar. Maar dat de strepen uren blijven hangen wil wel zeggen dit zijn geen contrails wat er ook gezegd wordt. Het is toch merkwaardig dat twee vliegtuigen die op dezelfde hoogte vliegen het ene spoor wel oplost en het andere spoor uren blijft hangen.

  1. @ Anelle
   En….. het linkje werkte 🙂
   ik heb het zelf ook op een gegeven moment gevraagd hoe men dat deed , zodoende herkende ik jouw probleem . Link er lekker op los !!

  2. Lieve Anelle

   Je kan met je nieuwe laptopje je Windows vista ook weer terug zetten naar een ouwerwets gesimuleerde XP ‘look alike’ versie. Ik moet even spitten hoe dat ook al weer ging onder Vista, want ik draai al wat jaartjes win 7 64 bits en zit af en toe al aan te klooien met win 8 preview.

   Heerlijk dat muziekje… zo lekker rustgevend na de val van het Kabinet.

  3. Hihi , dit kabinet steunde op 4 poten , is die blonde poot weggelopen ?

  4. @ anelle
   handige jongens hier toch mooie stemmige muziek hoor dat zal ze leren in den haag. Bij ons thuis is het feest!
   \

  5. @ Anelle

   We zien dat er per direct een vacature beschikbaar is voor een ervaren, moderne meubelmaker. Opdracht: Een nieuw duurzaam kabinet in elkaar timmeren! Liever geen hergebruik 🙂 Frisse ideeën welkom, Strakke, efficiënte vormgeving met menselijke accenten gewenst.

   Aanmelden: Uw weet wel waar.

   http://img641.imageshack.us/img641/6978/kabinetgezocht.jpg

  6. @ Paul

   😆 😆

   Ach, ach, ‘k heb zo met d’r te doen. Zelfs geen kussen meer om het koninklijk
   zitvlak wat zachter te laten zitten.
   Tja, niet alle blonde houstoorten zijn betrouwbaar.
   Ebbenhout misschien?

 10. @ allen/Guido
  Het is heel erg mooi om te zien hoeveel(wtk bezoekers)mensen uit Nederland de lijst ‘schone hemel’ hebben getekend.

  De mensen van de site http://www.sauberer-himmel.de zijn ook verbaasd en hadden ‘gerechercheerd’ om te achterhalen, hoe komt dat nou?

  Volg de website-link en scrol tot je het Nederlandse vlaggetje ziet….en klik op -hier-

  Dank je wel Guido.
  Misschien ben ik wel te licht geraakt maar het ontroerde me…XXX

  1. Ik heb wel getekend maar krijg geen bevestigingsmailtje terug , hoe lang duurt dat normaal ?

  2. @ cozmic
   ik schijn een hoop te hebben gemist ,volgende keer ben ik present hoor. O and btw ik heb ook getekend

  3. Tof dat jullie getekend hebben. Hoe lang het duurt…ik denk binnen een paar uur/dag. Maar tot je je naam ziet verschijnen dat duurt wel een paar dagen.
   Cozmic…River loves the sauce 🙂

  4. Dankjewel Monika!! Samen kunnen we ALLES bereiken. Liefde ipv macht..

  5. Mooi mooi mooi , ik zal het geheime recept een keertje influisteren . Inmiddels ook de bevestigingsEmail binnen . Gaat allemaal goed 😉

  6. Ja duurt hier ook even een tijdje, voor ik wat binnen heb, zeker een vette chemwalm wat er voor hangt. Heb alle geduld van de wereld!

  7. Cozmic we gaan je saus promoten, was echt werelds, ook die heerlijke houtgeur die ik maar niet meer uit me kleren kreeg, hahahah, heb genoten hoor !!! Op naar de volgende ronde…

  8. @ Paul ,
   Ennuh 100% natuurlijk zonder Enummers
   Fêta , gezeefde tomaten , veul knoflook , madraskerrie , flink sambal of tabasco en een hoop liefde 😉

  9. Nee we gaan hem NIET namaken!!! Dat laten we heel natuurlijk lekker aan jou over, wij moeten zelf maar een eigen bovennatuurlijke saus co-creeren… En ja die liefde van je AUW! lol ja was een heel stevige HUG na afloop. 😎

  10. @ Paul ,
   laat mij effe weten welke data er optredens van Wilcock enzo zijn , wordt tijd om een WTK meeting te organiseren . Je hebt mijn Email adres als het goed is .
   Ennuh , een paar jaar terug had ik je nog fijngeknepen 🙂 Ben wat van mijn power verloren de laatste paar jaar , old crippled farts we are 🙂

  11. Cozmic, van het zelfde hoor een paar jaar terug had ik je zo met 1 hand opgetild, deed niks anders dan rolcontainertjes weg pompen van 600-800 kg en dan nog eens 4 stuks in een keer te vol geladen met post en pakket.

   David Wilcock

   Vrijdag 11 mei: Lezing ‘The Source Field Investigations’ door David Wilcock

   Tijd: 19:00 tot 23:30
   Locatie: De Duif
   Voertaal: Engels
   Adres: Prinsengracht 756
   Plaats: Amsterdam
   Postcode: 1017 LD
   Ticket-Prijs: € 49

   Zaterdag 12 mei 2012: Workshop over het ascentie-proces door David Wilcock

   Tijd: 10:00 tot 17:30
   Locatie: Club Lite
   Voertaal: Engels
   Adres: Jan van Galenstraat 24
   Plaats: Amsterdam
   Postcode: 1051 KM
   Ticket-Prijs: € 99

   Tickets te bestellen via: http://www.purityevents.nl/event-overzicht?ee=30

   Zelf kijk ik nog even over er VIP kaartjes verkrijgbaar zijn.

  12. Een week later moet ik aanwezig zijn bij James Redfield op

   18 Mei 2012 – 19.00 uur t/m 22.30 uur (Lezing)
   19 Mei 2012 – 10.00 uur t/m 17.00 uur (Workshop)

   Locatie: RAI Auditorium, Europaplein 22 in Amsterdam (Lezing)
   “De Duif” , Prinsengracht 756 te Amsterdam(Workshop)

   Prijs Lezing :
   18 mei 2012 : Normaal € 59,= EARLYBIRD T/M 5-5-12 : € 39,= Lezing
   19 mei 2012 : Normaal € 149,= EARLYBIRD T/M 5-5-12 : € 119,= Workshop

   Passe-partout 18+19 mei 2012 : Normaal €199 EARLYBIRD T/M 5-5-12: € 149,=

   Voertaal Engels
   Informatie Nadere informatie kunt u aanvragen via info@purityevents.nl , tel. +316-146 11 554
   Organisatie Purity Events en 2Inspirit

   Wordt jassen aan nemen of kaartjes knippen… (wordt nu al moe bij gedachte…)

  13. Ok , wordt dus eind mei , dat idee had ik al . Op mijn verjaardag begint het voetbalgezeik , ook heeft een vogeltje mij verteld dat in juni op één of andere manier de pleuris uitbreekt .

  14. Ik kom anders wel op je verjaardag, hou toch niet erg van voetbal, om heel eerlijk te zijn, dan zijn er wel andere sporten die ik persoonlijk vroeger altijd veel leuker vond om zelf te doen. Wild water varen in de Ardenne bv elk weekend, karten. parachute springen, touwtrekken en fietsen. Wat Juni betreft, we gaan zitten genieten van wat er gaat komen met een brede grijns op m’n toet!

  15. Ok , bij deze ben je uitgenodigd , marcel , janee , martijn , guido en de rest ook .
   Laat die voetbal lekker het zuur krijgen 😉

  16. En hyperalert natuurlijk ook die nog zit te scrollen , zich afvragend wat er allemaal is gebeurt , tevens vergeet Dawn te feliciteren met haar verjaardag ( 40 ? ) om zodoende in een goed blaadje te komen bij haar . Zo zie je maar , we zijn allemaal mens en mijn hond kijkt er niet van op of om , het is allemaal goed 😉

  1. Als ze maar zoetsappig zijn Janee, anders lust er niemand pap van..

  2. Janee , wie wel kennis heeft over contrails en niet over chemtrails zal zo reageren , logisch .
   Dat zijn geen zaken die jew in het AD leest .
   De bewijzen die ernaast komen zullen van tafel worden geveegd , als conspiracy .
   zij hebben gelijk op hun wijze

 11. De Haas

  Van hazen wordt verteld dat ze sterk aan elkaar zijn gehecht; wanneer er een door honden
  wordt vervolgd en uitgeput raakt, springt een andere, nog frisse haas op zijn spoor, zijn leven
  wagend: een beeld dat een verwijzing inhoudt naar de opofferende liefde. Het zijn geen
  vleeseters. Ze hebben fijngevoelige zintuigen en volgens Plutarchus zagen de Egyptenaren
  de Haas daarom voor iets goddelijks aan. Hun snelheid van reageren en hun wakker zijn
  herinneren aan geestelijke werkzaamheid, evenals het recht overeind kunnen zitten.” 1

  Lepus, de Haas, werd het symbool voor de werkzaamheid van het ‘Ik’, het hogere Zelf van
  de mens, dat niet zelfzuchtig is, niemand schaadt, zich voor zijn broeder inzet en op aarde
  geen tehuis heeft. De haas heeft geen hol. Zoals het lagere ik met de aanschouwelijke
  wereld is verbonden, zo is het hogere Ik met de geestelijke wereld in verbinding. Onder al
  de wezensdelen van de mens werkt juist het Ik in de knagende zelfkennis.

  Tekst uit:
  http://www.stichtingopenveldwerk.nl/pdf/A%20.Expressiemogelijkheid%20van%20getallen/A039-071.%20Hfst%20III%20%20%20%20%20%20%20%20(De%20getallen%2017%20en%2019).pdf

 12. oke het wordt blijkbaar niet allemaal open besproken maar via internet en you tube komen hemeltergende boodschappen over wat er gaande is met chemtrails de bomen moeder aarde de boodschappen die ik zie zijn van mensen die oprecht aan de bel hangen ding doing ding doing DING DOING DING DOING omdat het niet officieel erkend is durven de main stream journalisten hun nek niet uit te steken en op internet omdat er geen officieel bewijs is wtf trollen ze het maar weg

 13. fuck the elite of this world
  stop spraying and love us offspring
  and babys.

  de militairen doen het alles komt van geheime plekken
  waar ze opstijgen en landen een luchtmachtbasis dus.

  1. ik heb toch ergens gelezen waar ze opstijgen. Maar ben het even kwijt. Het hoort gewoon nergens bij aan dat men dit sproeit. Ik wil genieten van de zon en niet van de strepen die er voorheen lopen. Waar lijkt dit op?

 14. De opwarming van de aarde is de voorbode van een kleine ijstijd. Wees niet dom,laat de natuur zelf zijn gang gaan zonder absurde en schadelijkechemtrails die aarde en de mensheid beschadigen.

 15. Het wordt hoog tijd dat hier een grondig onderzoek naar wordt gedaan! het aat om ons allemaal, ook uw kinderen en kleinkinderen (als we niet binnenkort allemaal steriel en ziek zijn gemaakt)

 16. Ik ben blij dat er eindelijk aandacht aan wordt besteed. Chemtrails verziekt niet alleen de blauwe lucht, maar ook de mens.Ik heb steeds gedacht dat dit niet normaal was en ben er over gaan lezen ( door een zoon van mij)…die heeft mij wakker geschud> Zulke ernstige feiten hoor je niet op een journaal of in kranten…Langzaamaan zal de mens steeds meer ernstige ziekte verschijnselen ondervinden. Dit is mijn gevoel er over. En waarom doet de overheid hier niets aan> Zij weten meer dan wij denken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.