Advertentie

Wil jij ooit moeder worden? (+UPDATE!)


Het lijkt zo regelmatig alsof de overheid hét middel heeft ontdekt, waarmee jij als mens verder komt. Waarmee je gered bent.. Hoe deden we het vroeger zónder, zal menigeen zich afvragen.. Vaccins zijn in opmars, dát is de consequentie van een uitspraak van een van de grootste farmaceuten, zo’n 15 jaar geleden.

Deze farmaceut, een hoge directeur aldaar, kwam tot de briljante conclusie, dat zijn bedrijf heel veel meer geld zou kunnen verdienen, als het bedrijf zich niet meer zou gaan richten op medicijnen om zieke mensen beter te maken, maar om gezonde mensen gezond te houden..!! Kun je het je voorstellen..?! Denk hier nou eens heel goed over na… Een Eureka van de bovenste plank voor deze man-met-visie-voor-zijn-eigen-portemonnee..

 

Het ging hem natuurlijk helemaal niet om het gezond houden van gezonde mensen; het ging hem om poen, marktaandeel en commerciële belangen. Niks geen interesse in gezonde mensen. Niks geen interesse in zieke mensen.

Het bleek in zijn ogen gewoon dat zijn bedrijf het al die jaren verkeerd had aangepakt.. Zieke mensen bleken in de minderheid. Gezonde mensen waren het grote ‘Eureka’. Preventieve vaccinaties waren geboren. Nu was het nog zaak om iedereen om te turnen.

Wij willen jou als moeder of als toekomstige moeder een paar tips geven. Want het is natuurlijk volslagen kul om deze halve gare industrieel te volgen in zijn mannelijk commerciële, marktaandeelvergrotende, portemonneeverdikkende manier van handelen. Dat deze farmaceuten erin geslaagd zijn overheden om te turnen, via wat voor truucs dan ook, wil nog niet zeggen dat het klopt, wat een overheid je adviseert..!

Hier gewoon, weer even terug naar de basis. Hoe blijf je gezond. OMA!! Ben je daar…? Ja hoor, oma weet het nog wel. Gewoon de natuur volgen; die heeft ons al millenia lang geholpen. Zonder prik, zonder chemische stoffen in je lijf.

Wil jij ooit moeder worden? Dan is het zaak dat je jezelf informeert. Natuurlijke manieren van gezond leven, náást die chemische rommel zet EN VOORAL ZELF KIEST. Niet kiest wat een overheid zegt dat je moet kiezen. Niet kiest wat het reclamebureau van de overheid zegt dat je moet kiezen. Moeders en a.s. moeders, wordt wakker. Laat die spuit eruit..!!!

UPDATE:

A.S. Vrijdag zal de FDA in de VS een persconferentie geven over de vele, vele gevallen van HPV-vaccinatie-schade. In de VS bestaat een rapportagesysteem, waarbij mensen die reacties hebben op vaccinaties, zich online kunnen melden. Dit rapportagesysteem heer VAERS, en je vindt het HIER. Wat blijkt inmiddels in de VS op het gebied van HPV-vaccinatieschade-meldingen:

18.000 stevige reacties en maar liefst 64 dodelijke slachtoffers..

(Overigens betreffen de klachten niet alleen Gardasil, maar wel degelijk ook Cervarix..!) Wat gaat de FDA vertellen a.s. vrijdag? Kijk voor de aankondiging van de presconferentie naar de video van Leslie Carol Botha:

XX

* * * * * *

XX

GEZONDE ALTERNATIEVEN VOOR HPV-VACCINS

Lief, mooi, slim, jong, avontuurlijk meisje van twaalf. Je bent nog maar net, of nog niet eens ongesteld. Wil jij ooit moeder worden? Dan is het bewust beschermen van je baarmoederhals het beste dat JIJ NU kunt DOEN.

Moeders van meisjes van twaalf van vandaag. Wilt u ooit grootmoeder worden? Dan is het bewust helpen beschermen van de baarmoederhals van je dochter(s) het beste dat U NU kunt DOEN.

Vaders van vandaag.

Wilt u ooit grootvader worden? Dan is het bewust helpen beschermen van de baarmoederhals van je dochter(s) het beste dat U NU kunt DOEN.

HOE WORDT HET GEBIED VAN DE BAARMOEDERHALS OP NATUURLIJKE MANIER BESCHERMD?

1. Heel ver weg blijven van HPV-vaccins

2. Vermijden van fastfood en junkfood.

3. Voldoende foliumzuur en vitamine A, B₃ en C in wat je eet.

4. Niet in de rondte vrijen!

XX

Voed jezelf op een natuurlijke manier!

Onontbeerlijke stoffen voor een gezond moederlijf.

1. Vitamine A

Dierlijk: zuivelproducten (melk, boter, kaas, slagroom), eieren, lever, levertraan, haring, heilbot, leverworst, paté;

Plantaardig: gele, oranje en rode soorten fruit en groenten, appels. boerenkool, wortelen, maïs, broccoli, spinazie, abrikozen, palmolie.

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die het RIVM en consorten aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties?

2. Vitamine B3 (niacine)

Dierlijk: rund-, lams-, en kalfsvlees, lever, bacon, ham, gevogelte, heilbot, tonijn (in water in blik);

Plantaardig: biergist, pinda’s, tomatenpuree, zilvervliesrijst, graanproducten.

3. Foliumzuur

Dierlijk: kip, lever, eierdooiers, tonijn (in blik), heilbot;

Plantaardig: zemelen, volkoren producten, zilvervliesrijst, biergist, zonnebloempitten, pinda’s, walnoten, hazelnoten, bananen, sojabonen, avodado, melasse, spinazie.

4. Vitamine C

fruit: citrusfruit, kiwi’s, acerola kersen, rozenbottels, zwarte bessen, aardbeien;

groenten: broccoli, pepers, boerenkool, peterselie, spruitjes, mierikswortel.

En zo simpel kan het ook zijn, om gezonde mensen gezond te houden. Daar is geen chemische spuit voor nodig, die wordt geprogageerd door een overheid die nota bene een reclamebureau in dienst moet nemen, om het kletsverhaal te vertellen, dat JIJ een spuit nodig hebt om gezond te blijven. Pak je eigen lot in handen!

52 gedachten over “Wil jij ooit moeder worden? (+UPDATE!)

 1. Guido en team,

  Mooi stukje, jammer dat het nog steeds nodig is, maar opgaan tegen het reclamebureau? Hoewel ik nog geen reclamespotje heb gezien. Weet iemand of deze ook op youtube staat?

  Iets anders, is het mogelijk om hiervan een flyer of “poster(tje)” te maken?

  NVKP heeft ook posters gemaakt. Heb er 5 besteld (gratis aangeboden) en ga de verzendkosten aan hen terugbetalen.
  Zo kunnen de kosten voor het maken ook beperkt blijven, of anders een kleine tegemoetkoming in de kosten is ook een mogelijkheid. Die Meiden moeten toch, in zoverre wij kunnen bereiken, beschermd en gewaarschuwd worden. Een mededeling over het mislukken van de HPV-campagne van 2009 (opkomst minder dan 50%) mag ook vermeld worden op de poster!!!
  Zet ook aan tot denken en ?????

  Wanneer we de “verkiezingsplaten” eens volhangen met deze posters, dat zou ook veel aandacht geven aan de HOAX.

  Warme groet,
  Bertina Janssen.

 2. We hebben nu de kans om van deze regering af te komen, Nederland wordt wakker, Balkenende en zijn kornuiten vinden dat de Nederlandse bevolking uitgedunt moet worden.

  Wat denken ze wel Balkenende en zijn kornuiten bepalen hoe wij ons leven dienen in te richten, zij spelen voor God, er zal nog veel meer plaats gaan vinden als wij weer de gevestigde Partijen zoals het CDA PVDA VVD in het zadel helpen.

  Medelanders wordt eens wakker, dagelijks Chemtrails over ons heen, met zeer Kanker verwekkende rommel, en de Regering doet hier niets aan,UIT DUN PRAKTIJK nee de bevolking moet uit gedund worden.
  Blijven we makke Schapen of is het genoeg geweest, kies nu het gaat om onze generatie, de Farma zorgt wel voor meer vaccins die Lachen zich dood.

  Gebruik uw middelen om het te stoppen, ga in protest voor u zelf en uw gezin, voor het te laat is.

  Warme Groet van een weg gevluchte NEDERLANDER

 3. Heb nét de postertjes op pdf via de mail binnengekregen (in kleur en zw/wit) van Anneke Bleeker. Weet alleen niet hoé dit hier te plaatsen. Alstjeblieft Guido, kun je hier even inspringen? Ben een a-technisch nulletje op dit gebied… Ook jij hebt dit per mail ontvangen.

  En zou die van mij er dan ook bij kunnen? “Zeg NEE tegen HPV – Zeg NEE tegen ’t vaccin” (worddocumentje n°3)

 4. Ik wilde deze link op nujij plaatsen maar dat ging niet lukken. Alle artikelen met een link naar deze site worden niet meer getolereerd. Over censuur gesproken. Ik nam het altijd met een korreltje zout, maar dit gaat echt opvallen.

 5. @Karin

  Het klopt, Nujij censureert wanttoknow!

  Dus is het eigenlijk Nujijniet

  Zou het zin hebben hun redactie een mail hierover te sturen?
  (meestal geen antwoord namelijk)

 6. WASHINGTON, D.C., July 3, 2008 (LifeSiteNews.com) – One death per month is the average loss of life associated with the cervical cancer vaccine Gardasil according to an FDA report obtained by a government watchdog agency.

  Merck, the makers of Gardasil, are poised to make profits in the billions from the vaccine, which protects against some cancer-causing forms of the sexually transmitted human papilloma virus (HPV), but the pharmaceutical giant has come under heavy criticism for fast-tracking the drug onto the market without adequate testing in order to beat out its rivals.

  Judicial Watch, a public interest group that campaigns against government corruption, uncovered documents through the Freedom of Information Act that show the US Food and Drug Administration (FDA) received reports of 10 deaths associated with Gardasil since September 2007, and 140 “serious” reports of adverse reactions, including 27 “life threatening” cases, 10 spontaneous abortions, and 6 cases of the debilitating Guillain-Barre Syndrome since January 2008.

  Bron: http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html

  Zie voor meer ware indianenverhalen en onthulling van overheidsleugens:

  http://truthaboutgardasil.org/

 7. Ik zie staan wat je kunt doen om baarmoederhalskanker te voorkomen, weten jullie dat het amper voorkomt in landen waar de mannen besneden zijn? Dat komt doordat de mannen dat gebied beter kunnen reinigen. Ik zeg daarmee niet dat mannen zich daarom maar moeten besnijden maar een goede hygiène alleen zal al een goede bijdrage leveren!

  En @Karin, de censuur gaat veel verder. Ook problemen met het verzenden van mail b.v.? Kijk dan eens goed wat je op dat moment wilt verzenden………..

 8. @Esbee,

  Ik heb geen idee, maar ga het in ieder geval proberen. Als ik bericht terug krijg, meld ik het even hier.

  @kritisch,

  Ik denk ook dat de censuur veel verder gaat, maar ik blijf kritisch:)
  Wil het eerst altijd zelf zien en dan geloven. En nee, geen problemen met het verzenden van mail tot nu toe.

 9. Canada

  Much Controversial Gardasil Vaccine For Cervical Cancer Raises Doubts

  http://topnews.us/content/212813-much-controversial-gardasil-vaccine-cervical-cancer-raises-doubts

  It is recommended to seek medical attention if one notices any unusual conditions after the vaccination, such as a high fever or behavior changes, serious allergic reaction like difficulty in breathing, hoarseness or wheezing, hives, paleness, weakness, a fast heartbeat or dizziness

 10. Nou, vanmorgen weer een bericht van FDA en Merck

  Het is toch niet te geloven

  Fosamax: Is Long Term Use of Bone Strengthening Drug Linked to Fractures?

  http://abcnews.go.com/GMA/OnCall/fosamax-long-term-bone-strengthening-drug-linked-fractures/story?id=10045179

  En ook hier blijkt de FDA al twee jaar op de hoogte te zijn en niets gedaan te hebben.

  Nog meer verheugend nieuws.

  BT Pharma secures EUR 13.1Million (USD 17.7 Million) in capital funding and changes its name to Genticel

  http://www.pharmalive.com/News/index.cfm?articleid=690202&categoryid=24

  To best leverage its unique and broadly applicable therapeutic vaccine platform, Adenylate Cyclase (CyaA), Genticel will focus its efforts on the prevention of cervical cancer in HPV infected women. A phase I clinical trial of Genticel’s lead therapeutic HPV vaccine, ProCervix, is scheduled for the second quarter of 2010. This bivalent product, which carries antigens originating from both HPV16 and HPV18, should offer a curative vaccine solution that will complement current prophylactic vaccines.

  Van Gardasil en Cervarix werd eerst ook beweerd dat het thrapeutisch werkte.

  Stel je voor, je bent al vanaf je geboorte besmet met HPV, dan kun je op je twaalfde 3 keer worden ingepoten om te zorgen dat je niet besmet wordt met andere varianten.

  Dan kun je ook nog een spuit (of meerdere krijgen) krijgen om van je besmetting af te komen.

  En dan is er nog kans dat je baarmoederhalskanker krijgt.

 11. Ik zat te wachten op een kort en krachtig artikel om rond te sturen op mijn Hyves en PATS, hier is het……
  Een vriendin reageerde al direct dat ze n.a.v. hiervan de “uitnodiging” voor haar dochter in de prullenbak had gegooid.
  Prima werk Guido, …..keep it up.

 12. Gister is er een open brief aan R. Coutinho uitgegaan (tegelijkertijd ook aan de pers, tv, tweede-kamerleden e.a.) waarin hij geconfronteerd wordt met geconstateerde pertinente onwaarheden in de folder “Prik en bescherm” van het RIVM. Onder het kopje “Vragenrondje” troffen wij o.m. de volgende vraag aan, “Zijn er mensen gestorven door de inenting”? Het antwoord luidde, “Nee, er is nooit iemand overleden door een HPV-inenting. Ook niet in het buitenland….”. Bij de brief bewijsmateriaal gevoegd over minstens 61 meisjes overleden en maar liefst 17.500 geconstateerde ernstige bijwerkingen (registratiesysteem VAERS). De FDA in Amerika heeft het dodental tengevolge van Gardasil-inentingen vastgesteld op ca 1 per maand!

  Schrijven ondertekend door: http://www.verontrustemoeders.nl en http://www.verontrustevaders.nl

  Wordt vervolgd…..

 13. Even een kort bericht over de “listening session” Dat is hardstikke goed gegaan. En is ook goed ontvangen. Het resultaat is afwachten.
  De documenten zijn zo groot er is geen beginnen aan om ze te mailen. We zijn ze aan het uploaden en als ik de links heb dan mail ik die door.
  Wereldwijd is er veel belangstelling en hopenlijk komt er nu een doorbraak.
  Er is bij mij in ieder geval een last van mijn schouders.

 14. http://gezondheid.blog.nl/kinderen/2010/03/02/nieuwe-vaccinatieronde-tegen-baarmoederhalskanker-gaat-van-start#comments
  Interessant om eens hier te gaan kijken naar de reacties en het uitblijven van ook maar enig antwoord van het RIVM.
  Op mijn vriendelijk verzoek aan het RIVM om op de gestelde vragen een antwoord te geven, geen reactie en zelfs een complete communicatiestilte na de vele vragen en argumenten van betrokkenen en dit zal hun “reputatie” bepaald geen goed doen…
  Vele meisjes (en hun ouders) zullen hierdoor nu nog meer in verwarring worden gebracht.

 15. @ ellen
  alle informatie staat vrij op het internet
  als een kind met een lolly in de hand vraagt om een lolly geef je ook geen antwoord om dat dat kind aan het zeuren is en aandacht wil.

  vandaar dat dat blogje geen antwoord krijgt.

 16. Leuk hoor maar het is toch vreselijk dat er geen open communicatie is en dat we er uit een soort van wanhoop er een lolletje om maken. Waarom wordt er niet open gecommuniceerd.
  Wat is er aan de hand .

 17. @Gait, wil je dan even duidelijk uitleggen wélke informatie dan vrijelijk op internet te vinden is? En waarom volgens jou het RIVM niét reageert op onze argumenten dat het hpv-vaccin volgens OFFICIELE documenten van de CDC en VAERS wel degelijk dodelijke slachtoffers eist? En alstjeblieft, kom niet weer aan met die lolly.. We hebben het hier over serieuze zaken!

  1. Beste Aram,

   Het is niet Guido zijn werk maar het mijne en volgens mij was je getuige van de comments upgrade waardoor de layout misschien even niet goed was. Als je nu je browser cache ververst is het allemaal weer ok. Ik kon de site niet offline brengen anders zouden jullie eventueel jullie reactie verliezen die jullie aan het typen waren. Ik ging ervan uit dat er niet meer zo veel gebruikers online zouden zijn om 2 am. 😉
   Je kan nu tot 4 levels diep reageren op andermans reacties alsmede een persoonlijke avatar plaatsen. (klik op avatar plaatje om er een aan te maken) Succes!

   Met vriendelijke groet, De Admin

 18. @guido de reacties zijn hier en daar volledig onleesbaar. Ligt dit aan mijn pc of hebben de vernieuwde kaders er iets mee te maken? Wel mooi overigens,nu alleen nog een fototje van de persoon en dan weten we gelijk wie wie is haha. Groet marcel

 19. Geplaatst op Gezondheidsblog.nl door Frides Lameris op 15 maart 2010 om 21:47

  Reeds op 17 april 2009(!) heeft Mevr. T.C. Kuiper-van den Bos aan het RIVM gemeld dat het handboek Drug-Induced Nutrition Depletion Handbook, 2d ed, Ross Pelton…., 2001 , op p. 28 vermeldt dat aluminiumhydroxide leidt tot depletie van calcium, fosfor en vitamine D. Het handboek vermeldt elders dat alleen al de depletie van vitamine D kan leiden tot osteoporose, spierzwakte en gehoorverlies, aldus Mevr. Kuiper.

  Hier wil ik aan toevoegen dat door aluminiumhydroxide en aluminium in de adiuvans van Cervarix en Gardasil meisjes tot uren na de inenting kunnen flauwvallen. Aluminium is namelijk een neurotoxische stof. Er vallen dan ook wereldwijd ontelbare meisjes flauw NA de inentingen. In Amerika worden ook meisjes van de leeftijd ingeÊnt die mogen autorijden. Een levensgevaarlijke zaak als je na de inenting naar huis rijdt en je nergens van af weet! Zouden er ook meisjes verongelukt zijn vraag je je dan af?

  Links naar dode meisjes door Gardasil op http://www.verontrustevaders.nl, evenals een link naar de eerste Gardasil-processen in de VS.

  Frides, Zuidlaren

 20. Gezien het feit dat Gait niét reageert op mijn verzoek om zijn visie te geven op de vele (goed onderbouwde) argumenten dat het hpv-vaccin wel degelijk risico’s oplevert, doet me steeds meer vermoeden dat hij waarschijnlijk nauwere banden heeft dan we denken met bv het RIVM? Niet zo vreemd gedacht als je bedenkt dat ook zij tot nog toe geen enkel antwoord hebben gegeven op onze vragen. Bepaalde uitgestippelde strategie? Hoe zat het ook al weer met die struisvogels?….

 21. @Ellen met Gait weet ik het niet omdat hij op alles hetzelfde reageert:-) Ik heb wel één iemand ontmaskert die nog geprobeerd heeft het tij te keren maar daarna verdwenen is van de site.

 22. @Ellen en Guido, een ander probleem is wel dat er kinderen reageren bij “baarmoederhalskanker, waar zijn wij mee bezig? Daar kunnen problemen door ontstaan…………….

  1. @Guido, kinderen hebben medisch gezien pas zelfbeschikkingsrecht vanaf hun 16e jaar, dit is opgenomen in de WGBO (Wet Geneeskundige Behandelings Overeenkomst) Wij mogen die kinderen niet beïnvloeden omdat ouders de verantwoordelijkheid dragen voor hun kinderen totdat zij 16 jaar zijn. Het is belangrijk dat voorkomen wordt dat mensen op deze site de kinderen een bepaalde richting opsturen. Er hebben (zo het nu lijkt) 2 kinderen gereageerd en aangegeven dat zij zich niet laten vaccineren. Ik ben bang voor reacties die tegen de site gebruikt kunnen worden. Uiteraard is het niet mijn site en ook niet mijn verantwoordelijkheid maar ik denk slechts mee.

  2. Het enige wat we op deze site doen is neutraal berichtgeven. Coutinho en de zijnen zouden hun ogen uit hun hoofd moeten schamen om met ANGST deze kinderen WEL heftig te beïnvloeden. Gelukkig komen er kinderen op deze site.

   Hoe beter geïnformeerd, des te beter de afweging. Wij tonen tenminste ook de gevaren van vaccinaties, terwijl het RIVM in alle toonaarden zwijgt. Nogmaals: werkelijk schandalig.
   Dáárom begrijp ik niet zo goed wat je bedoelt. Geeft verder niks. Komt allemaal goed..

  3. @Guido, ik ben het helemaal met je eens maar tegelijkertijd wil ik niet dat zij iets in handen kunnen krijgen wat “tegen ons” wordt gebruikt. Speel het zuiver en safe want als deze site zijn bestaansrecht verliest…….. wie informeert dan de kinderen?

  4. @Guido, je kunt je zelfs afvragen of het reacties van kinderen zijn of een valstrik…………….

  5. Maar @Guido, doe er vooral mee wat jij wilt! Het uitroepteken is een reactie op die van jou en ik wil je alleen maar attenderen op het feit dat wij allen nu eenmaal onder de wetgeving vallen en daar niet boven kunnen staan.

 23. @Kritisch: ‘k snap wat je bedoelt.. Het niveau van de discussies is niet altijd even geschikt voor deze nog jonge ogen, maar zou eerlijk gezegd niet weten hoe dit te vermijden. Misschien zou iedereen in het vervolg hiermee een beetje rekening kunnen houden, iets wat de kwaliteit van de inhoud van de reacties wellicht ten goede kan komen.. Dus eerst even nadenken voor we op die verzendknop drukken.

  1. Dat er jonge kinderen meekijken is de verantwoording van de ouders. Immers wij kunnen het hen niet beletten, ook al zouden we dat willen. Positief bekrachtigen dat ze zelf meedenken is altijd goed natuurlijk. Maar zolang als dat je in je comments zegt dat het jouw mening is en de keuze niet bij jou ligt, valt je tekst onder de vrijheid van menings uiting. Dan kan er dus niets (juridisch)tegen de site gedaan worden.

  2. Dan moet wel iedereen dat doen………. in ieder geval heb ik er nu genoeg over gezegd, ook is het verder niet aan mij en eerlijk gezegd vind ik dat ik mijn verantwoordelijkheid heb genomen en daarmee is het nu klaar wat mij betreft.

   Ik wens u allen een goede avond

 24. @kritisch: kijk maar eens op de RIVM-site:
  http://www.rivm.nl/cib/binaries/081374%20RVP%20informatiekaart%20HPV_tcm92-57851.pdf

  Kan een 12-jarig meisje zonder toestemming van
  de ouder(s) geprikt worden?
  Ja, dat kan. Tot 12 jaar mag een kind niet zonder toestemming
  van de ouder/verzorger gevaccineerd worden.
  Vanaf 12 jaar mag dat wel. Als een meisje dat wenst, kan
  de vaccinatie – dus ook als er geen toestemming door de
  ouders is gegeven – worden toegediend.

  1. Ellen, dat is het meepraten. Stel je voor een kind is ernstig ziek en de ouders willen nog behandelen maar het kind niet……… Dan kan de keuze van het kind doorslaggevend zijn (mits de arts de keuze van het kind begrijpt omdat behandelen in zijn of haar ogen een minimale kans van slagen heeft) Wanneer echter de kans op een positieve uitkomst groter is dan niet, zal de arts de kant van de ouders kiezen. Welnu, waar hebben wij mee te maken? Welke kant van de medaille is het nu? De kant van een succesvolle medische interventie volgens de medici….. Zij zijn de professionals en daartegen wordt strijd geleverd. Ik geef toe dat het niet eerlijk is maar wat is eerlijk in onze huidige maatschappij? Wij mogen kinderen niet opzetten tegen de keuzes die ouders maken en dus dienen wij neutraal te zijn, we dienen er vooral voor te zorgen dat we onze boodschap uit blijven dragen en dat betekent in mijn optiek geen risico’s nemen die onze boodschap teniet kan doen. Misschien ben ik achterdochtig maar ik denk dat het geen kinderen zijn die deze comments hebben geplaatst maar volwassenen. ik denk dat wij uitgedaagd worden en laten we het daarom zuiver houden. verwijzen naar de ouders is wat wij moeten doen maar wel complimenteren (positief bekrachtigen)dat zij meedenken. Dan kan ons niets gebeuren.

  2. @ Kritisch, we worden overal uitgedaagd. Dat is zeker ook op Hyves het geval. Je haalt ze er gelijk uit.
   Ik waarschuw al heel lang voor de bijwerkingen, want die zijn vreselijk. Maar ik hou het wel netjes.

   Vooral op Hyves heb je met kinderen te maken en daar moet je altijd rekening mee houden.
   Je hebt meiden die de prik niet willen, maar hun ouders willen het wel, of omgekeerd. Het enigste wat je dan kunt doen is ze links naar info geven en zeggen dat ze dat met hun ouders samen moeten kijken/lezen.

   Stel je jezelf netjes op, komt daar iemand zonder vrienden of profiel info en die heeft dan een familielid die aan baarmoederhalskanker gestorven is en maakt reklame voor het vaccin. Wie is er dan verkeerd bezig??

   Ik heb zelf een 12 jarige en ik vind de informatie van de overheid misleidend en opdringerig. Ik vind het niet kunnen dat onze minster van Volksgezondheid in een filmpje zit te beweren dat er geen ernstige bijwerkingen zijn en dat daar heel grondig onderzoek naar gedaan is. Beide is niet waar, of sterker een leugen.

   Nederlanders zijn zo bekrompen dat ze youtube filmpjes van meisjes die over hun bijwerkingen vertellen als iets belachelijks zien. Ja, het komt ook uit Amerika en dat is ver weg en zal dan wel niet waar zijn.

   Ik ken het verhaal daar achter. Ik weet dat zo’n meisje niets meer te verliezen heeft en toch haar best doet om andere meiden te waarschuwen.
   Ze mailt mij, Hi Janny, I made an other youtube, I am sorry I cried, I hope you like it.

   Dat verhaal wat dat meisje verteld is het verhaal van waanzinng veel meisjes. Ze zetten het alleen niet allemaal voor de hele wereld op internet. Want dan moet je nogal wat grenzen over voordat je dat doet. Als je niets meer te verliezen hebt, dan maakt het niet meer uit.

   Wie gaat er eigenlijk wanneer een grens over?? Is dat een GGD die op de website heeft staan dat je als 12 jarige zelf mag beslissen en dat een ID-kaart genoeg is om de prik te halen??
   Is dat een Klink die in fimpjes zit te beweren dat het vaccin veilig en effectief is??
   Is dat een mevrouw van de GGD die zegt dat je er geen problemen met je menstruatie van kunt krijgen.
   Is dat de info op prikenbescherm dat er geen meisjes door de prik overleden zijn??
   Of is dat de info die ze nu hanteren dat er in het buitenland op een site wel staat dat er veel bijwerkingen gemeld zijn, maar dat op de volgende pagina vermeld wordt dat het niet met het vaccin te maken heeft.

   Ik probeer het altijd netjes te houden en onderzoek daarom ook alles.
   Degene die ver over de scheef gaan is het RIVM.

  3. @ Janny.
   Film gezien de tranen stromen doet echt pijn wat is dit voor een overheid die deze vaccinatie als veilig promoot. En niet open communiceerdt over de tegengeluiden.

  4. @Janny, ik weet het…….. en het is heel erg maar als we ons blijven gedragen zoals we het tot nu toe hebben gedaan, winnen we het niet. Kijk hoe vertegenwoordigers tegen vaccinatie afgeserveerd werden in actualiteiten programma’s, is dat wat wij willen? Worden we dan serieus genomen? We moeten het veel slimmer gan spelen, ken je tegenspeler, infiltreer en speel het spel op dezelfde wijze. Zorg voor cijfers, hou het zuiver en sla ze met hun eigen strategie om de oren! Ik heb een uitgebreid mailcontact gehad met Ellen. Ten eerste kun je HPV al oplopen door een handdoek en dat is niet zo gek hoor, we wassen allemaal op 30 of 40 graden en daar gaat het virus niet dood van. Tweede 80% van de meisjes en vrouwen in Nederland is besmet met HPV, logisch dat het bijna altijd gevonden wordt bij baarmoederhalskanker. Het betreft, volgens een niet helemaal correcte berekening omdat ik uit ben gegaan van 15% meisjes die jonger zijn dan 12 jaar(maar dat is exact na te gaan)5.800.000 meisjes en jonge vrouwen HPV besmettingen. Daarvan krijgen 600 mensen per jaar baarmoederhalskanker in Nederland. Dat betekent 1 op 85.000. Kijk naar de bijsluiter, 1 op 10.000 bij ernstige bijwerkingen, wordt over het algemeen als acceptabel gezien. Wat is dan erger, het middel of de kwaal? 100 mensen per jaar overlijden, dat percentage is dan nog 6 keer zo klein. Zorg voor exacte cijfers en ga daarmee de strijd aan. Wij krijgen geen mediatraining maar kopieer het gedrag, dan eens kijken hoe sterk de RIVM is…..

  5. Maar goed, wat win ik ermee? Ik kan het ook laten gaan, ik ben niet verantwoordelijk voor deze site en wil dat ook helemaal niet zijn. Daarnaast zijn er artikelen waar ik in het geheel niet achter kan staan en ik zelfs problematisch vindt omdat er doorgeslagen wordt naar de andere kant zonder daadwerkelijke onderbouwing en daardoor soms ook behoorlijk, in mijn optiek, de plank mis slaat. Toch slaat de balans bij mij door naar de positieve kant omdat er veel artikelen geplaatst worden die werkelijk van grote waarde zijn. Deze site is daarom voor mij onontbeerlijk en belangrijk omdat het ook vaak de andere kant laat zien die oh zo waar is. Ook de mensen die werkzaam zijn in dit gebied, weten dat het waar is maar zij verdienen nu eenmaal hun brood in die industrie en geven daarom dan ook hun tegenargumenten. Ik reageer dan ook omdat ik wil dat dit blijft bestaan maar goed, dat is niet aan mij….

 25. Via de link van Janny zie ik ineens wel erg veel meiden met zware lichamelijke problemen.

  Dit vaccin is echt onethisch. Dit kan toch niet?

  Als je op youtube gaat kijken wat verschillende meiden allemaal meemaken hierdoor. Dit is echt te erg voor woorden.

 26. Ik ben zelf 19 jaar en heb op 16 jarige leeftijd de vaccinatie gehad voor baarmoederhals kanker.. Nog totaal onwetend over hoe slecht medicijnen voor je zijn. Na dat ik dit artikel heb gelezen maak ik me dus ernstig zorgen. Ben ik nog vruchtbaar? Krijg ik een ernstige ziekte van de troep die ze toen der tijd in me hebben gespoten? Kan ik op een of andere manier zorgen dat de troep mijn lichaam kan verlaten? misschien niet geheel maar een klein beetje zou ik al enorm blij mee zijn!! Verder hou ik erg van reizen, Maar moet ik nu de volgende keer als ik naar een ver land ga geen vaccinatie nemen? Ben er toch best bang voor om een rare ziekte ergens te krijgen.. Wat wederom komt door de ‘gewenning’ wat ons altijd is vertelt dat we een vaccinatie moeten krijgen voordat we naar een vreemd land gaan.. Ben er blij om dat we eindelijk worden wakker geschud en dat veel niet meer in de doofpot word gestopt. Een andwoord op me vaccinatie vraag zou ik erg waarderen!
  groetjes!

  1. zijn de oudjes toch nog ergens goed voor Joy voor Life, al dacht je soms van niet, vanwege de media, en jah ben nog lang niet uitgeheukt, je wordt en bent genept gurrrrrrrlllll, erg erg erg erg, maar jah de ouden waren niet interessant, te druk met sgoooooool sjjjitttt en I foon plankje, maar erg erg erg Joy en je bent zeker weten leuke meid weet ik zeker, en ik nog lang niet afgedankt en uitgeVibed al onderwijzen ze dat wel…. want welk jonkie reageert er op Wtk, geen 1 toch, okay Liszie wel gelukkig….. de oudjes zijn nog niet klaar met jullie, zwak uitgedrukt, opaaa’s zijn geen opaaaaa’s meer, kunnen ze zich niet meer permitteren qua permutatie in de gecreëerde permafrost van sbs, maar goed je zal nu wel via FapBoek op je schouders getikt worden door Marie aan de andere kant van het land dat je niet meer moet reageren op Wtk…. zo gaat dat… infiltratie van binnen uit achter de gordijnen van de aso sociopathische apathische media annalen want je moet bang zijn van de oudjes en van elkaar behalve je peer group, die ook niks meer weet, in de container box afgescheiden van de rest van de wereld de powers that be die het zo goed voor je weten, dat je geen risico mag lopen, voor je veiligheid, net als die inenting op je Twaalfde….. veilig veilig, voor je eigen bestwil, zij weten wat goed voor je is…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.