Advertentie

’t Grootste experiment ooit: 4 miljard deelnemers!


Blootstelling aan straling van mobiele telefoons is het grootste menselijke experiment dat ooit op touw is gezet, zonder basis-overeenstemming zijn zo’n 4 miljard mensen erbij betrokken. De wetenschap heeft inmiddels aangetoond dat we spreken over een verhoogd risico op hersentumoren door het gebruik van mobiele telefoons, evenals een verhoogd risico op oogkanker, tumoren aan de speekselklieren, testikelkanker, non-Hodgkin lympheklierkanker en leukemie. De bevolking dient geïnformeerd te worden.”

Dit is de vertaling van een uitspraak van de Amerikaan L. Lloyd Morgan, Electrotechnisch Ingenieur en lid van de Bioelectromagnetics Society.

(“Exposure to cellphone radiation is the largest human health experiment ever undertaken, without informed consent, and has some 4 billion participants enrolled. Science has shown increased risk of brain tumors from use of cellphones, as well as increased risk of eye cancer, salivary gland tumors, testicular cancer, non-Hodgkin’s lymphoma and leukemia. The public must be informed.”)

Een ander citaat uit het rapport over de gevolgen van straling van mobiele telefoons, waar we zo verslag van zullen doen, gaat aldus:

‘De wetenschap erover is er. Het probleem bestaat. Actie dient ondernomen te worden’.

Draadloos gebonden zijn.
Draadloos gebonden zijn.

Het is geen kattenpis, om het zo maar even te zeggen; wetenschappers die de noodklok luiden, ze zijn er nog!! Maar ze trekken ook aan de noodrem én vragen iedereen om in de reddingsboten te stappen!!!

Maar het heeft niet zoveel zin om hier hele volzinnen te gaan gebruiken, daar waar kernachtige zinnen voldoende zijn. Nog maar een dan; in dit geval een citaat van één van de samenstellers van het rapport:

Vertaling:

“In een wereld waarin een medicijn niet gelanceerd mag worden zonder bewijs dat het veilig is, waar het gebruik van kruiden en natuurlijke voedingssupplementen, die al gebruikt worden sind de tijd van de oude Egyptenaren, nu onder diepste verdachtmakingen en verdenkingen staan, in een tijd waarin geen voedingsmiddel op de markt gebracht mag worden zonder goedkeuring, is het idee dat we mobiele telefonie kunnen gebruiken, inclusief de zendmasten, en zonder beperkingen WiFi kunnen introduceren en de nieuwste mobiele-telefoontechnieken (UMTS vert.), en dit alles in het bijzijn van onze peuters en kleuters mogen gebruiken, de krankzinnigheid ten top in het toepassen van dubbele standaards.

Ik zeg dit niet alleen als de redacteur van het tijdschrift ‘Geïntergreerd Kanker & Oncologie Nieuws’, én als de wetenschapper die deze materie in alle diepten heeft onderzocht, maar ik spreek ook als vader wiens geliefde dochter is gestorven aan een hersentumor.

De wereldwijde test: Peuters die draadloos bellen..
Peuters die draadloos bellen: één van de onderdelen van de wereldwijde test..

Chris Woollams M.A. Biochemistry (Oxon). Editor Integrated Cancer and Oncology News (icon magazine). CEO CANCERactive.

Met dank aan de mensen van Niburu die ons zojuist op het spoor zetten van dit rapport, zetten we de volgende vertaling van de 15 belangrijkste punten uit het rapport op een rij. Helemaal onderaan kun je dit rapport downloaden. DOEN!

Kernachtig samengevat gaat het om deze aandachtsvelden die het rapport benoemd, punten van grote zorg:

Zorgpunt #1: De mobiele telefoonindustrie heeft zélf al lang uitgevonden dat mobiele telefoons hersentumoren veroorzaken.

Zorgpunt #2: Ook uit onderzoek dat is gefinancierd door de mobiele-telefoonindustrie, wordt onomstotelijk aangetoond dat het gebruik van mobiele telefonie het risico op hersentumoren verhoogt. (2000-2002)

Zorgpunt #3: Uit studies die gedaan zijn door de mobiele telefoonindustrie, is gebleken dat het consistente gebruik van mobiele telefoons korter dan 10 jaar, de gebruiker zou beschermen tegen hersentumoren. (vert. Hier blijkt dat de industrie gewoon zit te rotzooien met onderzoek en met dit soort idiote resultaten naar voren komt)

Zorgpunt #4: Onafhankelijk onderzoek toont al tijden keihard aan dat het gebruik van mobiele telefoons hersentumoren veroorzaakt.

Zorgpunt #5: Ondanks de systematische zelfbeschermende verdraaiïngen van alle resultaten van studies naar de gevolgen van het gebruik van mobiele telefonie, door de mobiele industrie zelf, werd steeds weer het significante risico op hersentumoren als uitkomst gevonden, door het gebruik van mobiele telefoons.

Zorgpunt #6: Onafhankelijke studies, onafhankelijk dus van financiering door de mobiele telefoonindustrie, tonen aan wat er zou gebeuren als draadloze telefonie hersentumoren tot gevolg zou hebben.

Zorpunt #7: Het gevaar op hersentumoren door mobiele telefoons is het hoogst bij kinderen. Daarbovenop komt ook nog eens het onderzoeksresultaat dat blijkt dat hoe jonger een kind is wanneer het in contact komt met mobiele telefonie, des te hoger het risico wordt!

Concern 8: Er zijn al talloze waarschuwingen geweest, van de kant van de overheid, inzake het gevaar van mobiele telefonie voor kinderen. (waarom wordt het dan in het geheel niet verboden!!)

Concern 9: De limieten van maximale blootstelling aan mobiele telefonie, zijn alleen gebaseerd op de gevaren van micro-verhitting door straling, en niet op de straling zelf!

Concern 10: Een overweldigende meerderheid in het Europese Parlement heeft gestemd voor een reeks van beperkende maatregelen, gebaseerd op ‘bezorgheid met betrekking tot electromagnetische velden’.

Concern 11: De straling van mobiele telefoons beschadigd ons DNA, en dát is een onbetwiste bron van het ontstaan van kanker.

Concern 12: De straling van mobiele telefonie is in staat gebleken om lekken te veroorzaken in de bloed/hersenbarriére in de hersenen.

Concern 13: De handleidingen van mobiele telefoons waarschuwen de gebruiker om het apparaat zoveel mogelijk van het lichaam weg te houden, wanneer deze niet gebruikt wordt. (maar dit staat haaks op het gebruiksgemak en het lezen van de handleidingen!)

Concern 14: De Federal Communications Commission (FCC) waarschuwt voor het gebruik van draadloze telefoons. (Maar ondanks deze waarschuwingen blijft bijv. DECT-apparatuur schadelijke straling uitzenden, ook als het apparaat niet in gebruik is om te bellen!)

Concern 15: Mannelijke vruchtbaarheid wordt beschadigd door de straling van mobiele telefoons.

Babyfoon op basis van DECT zou werkelijk VERBODEN MOETEN WORDEN!
Laten we in hemelsnaam de DECT-babyfoon gewoon VERBIEDEN!

Wij van WantToKnow raden je met klem aan, het rapport van deze commissie te downloaden HIER.

Lees het eens rustig door, laat het aan technische mensen zien, als je er zelf niet zo in thuis bent. Ook als Engels je betste kant niet is..

Bespreek het met familie, vrienden en kennissen.. Je bent nogmaals gewaarschuwd. Mobiele telefonie is op zijn zachtst gezegd gevaarlijk en ga er dus ook zo mee om; verander je houding tegenover dit apparaat!!

Zeker in het bijzijn van baby’s, jonge peuters en kleuters. Gebruik alsjeblieft GEEN babyfoons die gebaseerd zijn op DECT-technieken want een  baby is weerloos tegen dit soort straling!

Je kunt HIER overigens het eerdere bericht op WantToKnow lezen, over de gevaren van mobiele telefonie, naar aanleiding van de oproep van Caroline en Karel van Huffelen. Zij hebben een uitmuntend boek samengesteld over de achtergronden van mobiele telefonie. Kijk HIER voor de pdf met een uitgebreide samenvatting ervan.

Wil je hun site bezoeken, waar ook het boek te bestellen is over straling. HIER

59 gedachten over “’t Grootste experiment ooit: 4 miljard deelnemers!

 1. En waarom merken we er dan niets van? Waarom is hier geen echt bewijs van? Er wordt wat deze geruchten naar elkaar gewezen met de woorden ‘maar hij zegt’, zonder dat er ook echt naar gekeken wordt. Erg jammer.
  Wat ook jammer is, is de overbodig agressieve reactie van Guido. Maar dat konden we verwachten bij hem.

 2. Vind jij Arnie, dat vínd jij..! Pot verwijdt ketel.. Mogen mensen zelf beslissen wat ze lezen en voelen en vooral concluderen? Of doe jij dat voor ze?
  Het grappige is namelijk dat er werkelijk helemaal niets agressiefs achter zit of zat. Kan dat ook nog Arnie??
  Wat ik wel doe is proberen direct te zijn. Sorry als dat in je verkeerde keelgat schiet.
  En om dan zélf te eindigen met zo’n zin.. Dat vind ik nou agressief!

 3. Doe maar rustig aan, guido. Ook als is arnie wat te direct, agressief is bij jou misschien wel het goede woord. Arnie heeft een mening, en vraagt letterlijk om bewijs TEGEN zijn mening, omdat hij verwacht dat dat er niet is. En in plaats van bewijs te leveren, begin jij ‘de pot verwijt de ketel’ te roepen en hem persoonlijk aan te vallen. Ben je altijd zo? Dan weten we meteen waarom Arnie agressieve reacties van jou verwacht.

 4. @Gerard, je leest volgens mij niet goed. Het gaat me om de volledig losstaande laatste zin van Arnie.
  “Wat ook jammer is, is de overbodig agressieve reactie van Guido. Maar dat konden we verwachten bij hem.”
  Dat vind ik nou agressief. En dat mag toch?
  Wanneer je in een discussie de woorden ‘dat vind ik’ of ‘dat is mijn mening’ weglaat, is de strekking van je relaas absoluut. Lijkt het of je de waarheid in pacht hebt. Ook al weet iedereen dat het relaas uit jouw mond komt. Het is een kwestie van gevoel, vind ik. Dus als Arnie nou gewoon vertelt dat HIJ het jammer vindt, dat hij het overbodig vindt, dat hij het agressief vindt, is het verhaal toch duidelijk en minder persoonlijk? Voor in ieder geval wel. Of spreekt hij namens iedereen hier..? En ja, Gerard, dank voor je opmerking, dan is het enige dat ik kan doen, me persoonlijk aangesproken voelen..
  Nogmaals jij haalt de 2 delen van zijn reactie door elkaar, naar mijn idee. Maar laten we van een mug geen olifant maken..!

 5. Arnie vindt jouw eerdere reactie naar Rolf agressief, en dat kan ik begrijpen. Dat hij vervolgens zijn achtergrondkennis over jou plaatst, is wat ongepast, maar blijkbaar correct, gezien jouw reactie op hem. Maar je hebt gelijk, laten we de mug een mug laten, en deze discussie on-topic houden zonder persoonlijke problemen voor iedereen neer te gooien.

 6. Why the hell do you think an airlinerpilot want to be sure if there exists correllatiopnship between EMP-Amplitudes and Sound-amplitudes ????

  Becauser its 50%crashcause case that it -has-existed before take-off already,so dont fop me any more that it is not meassureable that correllationship between sound and EMF amplitudes of yours public Navy periscope sensation aviationresults with both on-line in phase !!!

 7. Wij zien in onze praktijk dat 1 op de 4 ongeveer als grooste oorzaak straling heeft. Wij meten alle 20 oorzaken die er zijn en hebben veel resultaat als men gerichte acties neemt om straling zo veel nogelijk te elimineren. Zie ook artikel van mij. Google martin mohrke 4g

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.