Advertentie

9/11 en de bizarre ‘bal’ tonen het ware gezicht..


Richard D. Hall is electronica ingenieur, en werkte na zijn universitaire studie zo’n 16 jaar in het bedrijfsleven. Hij werkte o.a. aan het top-secret project van de Britse atoomonderzeeërs. (Trident). Maar sinds een paar jaar is hij de man achter de informatieve website richplanet.net en probeert hij openbaarheid te geven aan zaken, die anderen liever verborgen houden achter de schermen.

 

Zoals zoveel websites op dit terrein, waaronder o.a. wanttoknow.nl natuurlijk, is ook Richard Hall’s aandacht gericht op de uiterst merkwaardige feiten achter de ‘aanslagen van 9/11’. De officiële versie van 9/11 hebben ook wij hier op WantToKnow al lang als niet afdoende verklaart en het is natuurlijk uiterst veelzeggend in dit verband dat vooral de Amerikaanse overheid er compleet het zwijgen toe doet, inzake dit onderwerp.

Steeds weer komen er 9/11-zaken boven water, die je wenkbrauwen nog dieper doen fronsen, dan ze al hingen.. Zo ook de boeiende, onderstaande re-constructie, die Richard Hall maakte aan de hand van een voor velen nog onbekend fenomeen.. De gefilmde lichtbol, die op een officiële nieuwszenderrapportage staat en nog nooit nader onderzocht is. Richard Hall heeft zijn huiswerk op dit gebied gemaakt en we kunnen wel zeggen, op een uitermate indrukwekkende wijze.

Veel mensen uit de 9/11-beweging wéten van het bizar gevormde ‘object’, dat onder het 2e vliegtuig hangt, terwijl het op de zuidtoren afvliegt. Het object is ook te zien op video-beelden, die door een amateur gemaakt zijn en vervolgens verkocht aan CNN. Veel anomalieën zijn al waargenomen op de verschillende videobeelden, die inmiddels officieel zijn vrijgegeven. Het lijkt bij al de beelden, dat het vliegtuig een ‘vreemde grijze massa’ is, zónder officiële kenmerken van een DELTA-airlines-toestel. Richard Hall maakt met dit verhaal korte metten. Het klopt dat dit een grijze massa is, want hij is op de bol geprojecteerd…

Een bijzonder stuk analyse, gedégen analyse mogen we wel stellen..!

We willen die mensen die niet zoveel ophebben met technische analyses, aanraden, tóch deze 20 minuten durende video te bekijken, omdat ook voor hen, de waarheid áchter deze ‘aanslagen’ duidelijk zal worden. Nogmaals de conclusie dan maar weer eens aangehaald: ‘de officiële versie van 9/11 is een fake!’.

x

842 gedachten over “9/11 en de bizarre ‘bal’ tonen het ware gezicht..

 1. konkelfoes
  21:08 9 augustus 2010

  @wttstf-je

  “Je kan kritiek leveren omdat je het er niet mee eens bent en onderbouwd verteld waarom”

  Wellicht heb je mijn reactie niet gelezen en heb je mijn onderbouwing gemist, hierbij nog een keer:

  Ik vind Griffin oneervol omdat hij in zijn boeken de slachtoffers en hulpverleners beschuldigd van deelname aan het 9/11. Wil je dat ik dit nog verder onderbouw?

  Daarnaast stel ik mijn vraagtekens bij de hoeveelheid citaten uit antisemitische bronnen die in zijn boeken voorkomen, alsmede zijn ‘samenwerking’ met Christopher Bollyn, jounalist van AFP (een blaadje van holocaust-ontkenners)

  Daarnaast heb ik nog meer vraagtekens en voorbeelden. Wil je dat ik mijn kritiek op Griffin nog verder onderbouw?
  ————————————————————

  TABOE OP KRITIEK ISRAEL ERG FUNCTIONEEL

  Lastig is wel dat in samenhang met de gebeurtenissen op 9/11 moeilijk concreet valt hard te maken of een eventueel Joodse inbreng oorzakelijk met het Joodse of zionistische belang verbonden is. De taboesfeer die intact wordt gehouden rondom alles wat met kritiek op Israel verband houdt, maakt een presentatie die zich niet laat corrumperen door valse verwijten en verdachtmakingen uiterst moeizaam. Op die manier blijkt het taboe op kritiek tegen Israël zeer functioneel om elke schending (van dit taboe) af te doen als immoreel of als een uiting van antisemitisme.
  Hoe cynisch, dat hiermee de echte doorwrochte jodenhaat vrij baan krijgt en dat daarmee het taboe op kritiek tegen Israel gemakkelijker in stand kan worden gehouden. Zodra men zuivere kritiek afdoet als immoreel, zal het werkelijk immorele die kritiek vervormen en duizendvoudig opblazen.

  Maar nu hypothetisch: stèl dat er op 9/11 van overheidszijde verdachte Israëlische activiteiten hebben plaatsgevonden, wat zou er op tegen zijn om deze wetenswaardigheden op te tekenen en deze, indien met een goede feitelijke onderbouwing, te publiceren of verder te onderzoeken? Valt dergelijke journalistieke activiteit niet simpelweg onder de basale journalistieke plicht van waarheidsvinding?

  1. Typisch toch, ik zie helemaal geen taboesfeer m.b.t. kritiek op Israel. De kranten staan er vol van, dus ik begrijp eigenlijk niet waar de schrijver het over heeft.

   In dit stukje wordt behoorlijk slim en heel vilein gesuggereerd dat israel de aanslagen heeft gepleegd maar dat dit vanwege reeds genoemd taboe niet bespreekbaar gemaakt kan worden.

   Terwijl de werkelijkheid is dat er geen enkel bewijs, geen greintje, zelfs niet de minste aanwijzing is, dat Israel er ook maar iets mee te maken heeft.

  2. @anoniem01

   Je verwart antisemitisme met kritiek op Israël, Fred.

   O, Fred, als je weer eens teksten van iemand anders koppiepeest, wees dan wel zo netjes en zet de bron erbij. Ook al is die bron de notoire leugenaar Frank Ho van waanheid9/11. Probeer voor de verandering eens origineel te zijn.

  3. Je heb groot gelijk dat het citaten zijn, en wat dan nog? is de waarheid er dan minder door? eerst de antisemietkaart spelen en nu weer de waarheid verdoeselen met een lulverhaaltje zonder enige argumenten enz enz.

  4. @Anoniem01

   “dat het citaten zijn, en wat dan nog? is de waarheid er dan minder door? ”

   ja, Fred, daar wordt de minder door omdat die citaten van Frank Ho uitbater van waan9/11.nl zijn. Frank Ho, die tevens reclame maakt voor Patriots for 9/11 Troof, een groepje dat banden heeft met de ultra-rechtse Amerikaanse militia’s.

   Doe is niet zo naïef. Alsof meningen even zwaar wegen.

  5. @anoniem Fred, waarom ga je niet in op mijn andere bewering: “Ik vind Griffin oneervol omdat hij in zijn boeken de slachtoffers en hulpverleners beschuldigd van deelname aan het 9/11 complot.”

  6. konkelfoes
   22:31 9 augustus 2010

   @anoniem

   Fred, waarom ga je niet in op mijn andere bewering:

   “Ik vind Griffin oneervol omdat hij in zijn boeken de slachtoffers en hulpverleners beschuldigd van deelname aan het 9/11 complot.”
   ————————————————————

   Post het op een MSM met bronnen en dan ga ik reageren, dus als jij zo flink bent post je het en ik wacht echt met plezier op jou link. Welke MSM ga je kiezen konkel.

  7. Ja ik trouwens eigenlijk ook, wil wel eens de andere kant van het verhaal lezen en op een realtime MSM gebeuren.

   Ben heel erg benieuwd!

  8. konkelfoes
   22:53 9 augustus 2010

   @anoniem01

   Fred, waarom, ik heb het toch al hier gepost? Zal ik er wat gedetailleerder op in gaan?
   ———————————————————

   Je heb zoveel commentaar op Frank Ho http://www.waarheid911.nl en die post bij de volkskrant. Dus wees een vent en doe dat dan ook vriend.

  9. @anoniem

   Fred, waanheid9/11 ligt allang op z’n gat, check de stats. Is de moeite niet waard. En waarom moet ik naar de Telegraaf om mijn mening te verdedigen? Mag dat niet hier dan? Moet ik mijn grote mond houden? Bang voor feiten die het licht niet kunnen verdragen.

   Je durft er niet op in te gaan en daarom roep je ‘ga je mening maar onderbouwen bij de MSM’. Alsof je wil zeggen: ‘donder op!’.

   Zo kennen we je weer, Fred. Je mening er doordrammen en andere meningen ontwijken.

  10. konkelfoes komt op mij over als weer zo’n ignorante intrigant. lichtgeraakt denkend dat allang doorziene spelletjes nog steeds mensen een rad voor ogen kunnen draaien. Helaas kkf, je loopt achter de feiten aan. Hoe kómt dat nu zo? You are running around in circles, kringen die niet met de tijd en met voortschrijdend inzicht meegaan. Je doet feiten negeren en je dan wanneer het moeilijk voor je wordt je beroepen op die grijs gedraaide plaat van het is antisemitisme, het is antisemitisme! Je bent een exemplarisch voorbeeld van wat indoctrinatie kan aanrichten. Hoe gedeformeerd kun je zijn? kijk, ik heb niks met religie. Snap ook niks van fanatisme, laat staan extremisme. Juist omdat ik er niks mee heb denk ik dat ik het een en ander ietwat objectiever kan beschouwen dan degenen die in welke religie dan ook verstrikt zijn geraakt. Je mag toch gewoon iets zeggen van een Christen, van een Moslim, van een Hindu, van een jood, van welke religieuze groepering dan ook, zonder uitgemaakt te worden voor hater van die hele bevolkingsgroep? Ja dan, niet dan?

  11. @ konkelfoes

   een mening die juist is, die klopt gewoon, wordt als zodanig door iedereen ook zo ervaren. Zo’n mening behoeft geen verdediging omdat zo’n mening niet valt te weerleggen. Slechts mensen met andere bedoelingen zullen de waarheid niet accepteren.

  12. @wttstf-je

   “je dan wanneer het moeilijk voor je wordt je beroepen op die grijs gedraaide plaat van het is antisemitisme, het is antisemitisme! ”

   Ik heb helemaal niet gezegd dat het antisemitisme ‘is’. Ik ben van mening dat Griffin een antisemiet is op basis van argumenten (zie mijn vorige reacties). Ik mag die mening hier op WTK niet hebben want dan wordt mij verweten de antisemiet-kaart te spelen. Voorts biedt ik aan op mijn andere argumenten in te gaan, maar die moet ik dan maar bij de MSM kwijt, want hier is men er niet van gediend.

   Waarom pik je alleen dat stukje over antisemitisme eruit?

  13. Goedzo Wattenstraafie

   Maak zijn oortjes maar eens goed schoon, misschien luisterd ie dan een stuk beter!

  14. persoonlijk ben ik anti 911
   ik ken wel mensen die anti christelijk zijn
   ik heb nog nooit gehoord van anti boeddhisten
   ik heb wel eens gehoord over het blanke ras
   ik heb ook wel eens gehoord over het gele ras
   ik heb ook wel eens gehoord over het rode ras
   ik heb ook wel eens gehoord over het zwart ras
   ik heb ook wel eens gehoord over blauwe krijgers, smurfen en de Frygische muts als teken van Vrijheid van ex Slaven.
   ik heb ook wel eens gehoord over nakomelingen van koning David.
   Inmiddels heb ik ook begrepen dat Palestijnen Joodser zijn dan mensen die zichzelf Joods noemen.
   Isis-RA-EL is dus per definitie anti Joods.
   Wanneer ben je Jood? Wie kan dat mij uitleggen? Waarom zou iemand anti Jood zijn?

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Frygische_muts

  15. @ konkelfoes

   Je zegt ‘Ik ben van mening dat Griffin een antisemiet is op basis van argumenten (zie mijn vorige reacties) .’ Daaraan voorafgaande, slechts één regel daarvoor, beweerde je ‘ik heb helemaal niet gezegd dat het antisemitisme ‘is’.’ Hoe moet ik dit nu duiden dan? Twee regels tekst met inhoudelijk zoveel contradictie, inconsistentie?

  16. @ konkelfoeske joh zo had ik hem niet eens bekeken (verkapte doodswens haha) maar hij krijgt er gelijk een dubbele bodem bij. Beter om haha. nee hoor het ging mij alleen om alle genoemde religies en het relativeren,was toch even te moeilijk voor je jammer.

  17. anti Arabier
   anti Marokkaan
   anti Duits
   anti Frans
   anti Pools
   anti Amerika
   anti Chinees
   anti Russisch
   anti Noordpool
   anti Afrika
   anti IRA
   anti Arier
   anti Iran
   anti Palestina
   anti Olie
   anti Mexicaanse Vliegende Varkens
   anti Vee Artsen die veel vaxen verkopen voor klinkende munt aan de roverheid
   anti Europa
   anti Islam
   anti Geert
   anti D666
   pro Oranje
   pro to typisch allemaal

  18. Wanneer ben je Jood dan? Ik heb nog niet zo lang geleden een theorie gelezen dat Mozes geen Jood was maar een Egyptenaar en dat het volk dat hij meenam de woestijn in, Egyptische slaven waren (en dus geen Israëlieten). Dit zou blijken uit boekrollen die angstvallig vertborgen worden gehouden omdat dit nogal van impact zal zijn op religies en niet te vergeten de staat Israël, die vanwege dat bijbelverhaal bestaat en daar zijn rechten aan ontleent. Interessant niet?

 2. Elke ware gelovige van welke religie dan ook ,zal geloven om een beter mens te worden en zo zijn hemelgang te verdienen. Daar komt geen haat en oorlog van .
  Elke mens die een religie uitzoekt om er macht aan te gaan ontlenen, maakt zich per definitie schuldig aan oneigenlijk gebruik van religie. En veroorzaakt veel onheil.
  Kortom ,als wij praten over een moslim aanval of een joodse aanval of een christelijke aanval ,geld dat niet de ware gelovigen, slechts zij die aan het genoemde geloof macht willen ontlenen.
  Zelfs zou je je kunnen voorstellen dat geloof in het geheel geen onderdeel was van 9/11. En dat de daders van verschillende religies waren of er niet een hadden.
  Dus samenvattend zou ik willen stellen dat we zoeken naar werkelijk duistere mensen ,niet antiislam of anti semiet of anti christen zijn, gewoon weten wie het hebben gedaan en waarom.

  1. Het zou bizar zijn als ik een Jood beschuldig dat ik dan antisemiet ben of ik een Moslim beschuldig dat ik dan antiMoslim ben of ik een Cristen beschuldig dat ik dan een antiCristen ben enz enz

  2. @ anoniem 01 dat is ook niet wat ik over jou zeg hoor, het was gewoon een gedachte van mij ,en er zullen enkele hier zijn die deze denktrant niet kunnen volgen( verwacht niet dat je daar bijhoort) We zullen zien wat de uitkomsten gaan worden,uiteindelijk zal toch de waarheid boven tafel komen .

  3. Eén van de vele mogelijke exopolitieke overwegingen van de schaduw regering om 911 te organiseren;

   Quote:

   >> The third exopolitical factor is the need to gain control of any territory that once hosted ancient civilizations that contain artifacts providing valuable information or technology left by extraterrestrials. These ancient civilizations have buried within their ruins much information and even technology gained through extraterrestrial intervention that allegedly occurred millennia ago.

   For example, there is much evidence that the ancient Sumerian civilization was sponsored by an extraterrestrial civilization known as the Anunnaki.[23] Sumer, known as the cradle of western civilization, was located in southern Iraq and was subjected to a number of archeological excavations supported by Saddam Hussein’s regime.

   There is growing evidence that the 1991 and 2003 US led military interventions in Iraq were aimed at gaining access to some of the ancient archeological sites in Iraq in order to find any information or technology concerning the Anunnaki.[24]

   The fabrication of intelligence data concerning Iraq’s Weapons of Mass Destruction (WMD) and alliance with terrorist organizations was a false flag operation intended to justify US military intervention in 2003 in order to ensure Iraq’s extraterrestrial assets could not be exploited by Hussein’s regime or fall into the hands of strategic competitors such as Russia and China.

   Evidence for this fabrication came in the September 2006 Report by the Senate Select Committee on Intelligence that confirms that intelligence data used to justify the Iraq war was ‘overstated’. <<

   http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZM.htm

   Oh ja de voor sommigen kennelijk cruciale vraag WIE er precies aan de touwtjes trekken. De schaduw regering? En wie zijn dat dan? Zijn dat Islamieten? Zijn dat Christenen? Zijn dat Boeddhisten? Zijn dat Chinezen? Zijn dat Communisten? Zijn dat Joden? Zijn dat Khazaren? Zijn dat Zionisten? Zijn dat Jezuïeten? Is het de Mossad? Is het de FBI? Is het MJ12? Is het de Al-CIA-Da? Is het zo belangrijk om te weten wie dat zijn? Misschien wel.

   Maar wie stuurt die schaduw regering dan aan? Wie staat op de top van de piramide? Zijn we dan al lang 'off planet'? Ik denk het wel, weet dat bijna zeker….

  4. Marcel w
   22:58 9 augustus 2010

   @ anoniem 01 dat is ook niet wat ik over jou zeg hoor, het was gewoon een gedachte van mij ,en er zullen enkele hier zijn die deze denktrant niet kunnen volgen( verwacht niet dat je daar bijhoort) We zullen zien wat de uitkomsten gaan worden,uiteindelijk zal toch de waarheid boven tafel komen .
   ——————————————————–

   Ik ging verder over het antisemiet kaartje wat hier gespeeld word over het onderwerp 9/11.

   Ik ben het helemaal eens met jou post dat religie NOOIT geen oorlog kan beginnen.

  5. @hyper helemaal goed hier kunnen we wat mee dat is de verdieping waar we allen ( op een paar na) naar zoeken.Dan vallen alle confrontaties over verschillend zijn Qua geloof of afkomst of sociale status of politieke overtuiging etc) weg en blijft een gekerstende mensheid over die op het punt staat te ontwaken .
   Dat verklaard ook gelijk alle paniek sprongen van de ware machthebbers en hun trouwe vazallen .

  6. @ anoniem01 dat zag ik al, maar dacht je ken maar beter heel duidelijk zijn.vandaar.

  7. @ HyperAlert

   Heel VET antwoord, dank je wel daarvoor, je bent me alweer een duidelijke golflengte voor.

   Het zit niet hier maar is reeds daar in de acentie van het leven, the all seeying eye zit aan genezijde, 4D en 5D manifestatie.

  8. “Ik ben het helemaal eens met jou post dat religie NOOIT geen oorlog kan beginnen.”

   Nooit een oorlog kan beginnen;)

  9. @ anoniem dat meende ik al typfoutje .anders was ik er wel bovenop gesprongen haha.

  10. Haah Paul ik denk al waar komt dat mekker geluid toch vandaan? Buttons met gemekker van een schaap dat 5 uur per dag televisie kijkt. De electronische t*et, of te wel de zuigbuis, met dat akelige blauwige licht dat je dan altijd zo spookachtig in die huiskamers ziet schijnen. En dan dat gehang op zo’n vreselijke veel te zachte bank. Ik zit tegenwoordig op een harde houten stoel, ook als ik af en toe een paar minuten wat zap op de buis. Blijf je tenminste een beetje wakker en actief, 24 kanalen en meestal is er niks, ook een prestatie.

 3. http://www.wanttoknow.nl/politiek/911/

  http://www.wanttoknow.nl/overige/911-gerotzooi-met-tv-beelden/

  http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/het-pentagon-was-het-kille-hart-van-911/

  http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/het-pentagon-was-het-kille-hart-van-911/

  en last but not least, alle ‘suffies’ in overheidsdienst, die geloven dat 9/11 één grote fake was..!!
  http://www.wanttoknow.nl/overige/topmensen-in-de-vs-officiele-versie-911-volledig-onjuist/

  een kleine samenvatting van de hele lijst die je hier op onze zustersite kunt bekijken.
  http://www.wanttoknow.info/officialsquestion911commissionreport
  Kennelijk allemaal ‘antisemieten’ deze overheidsfunctionarissen, toplegerofficieren etc….?

  1. En mochten de links van Guido niet goed aanvoelen :
   Rapporten van de NIST (niet geheim zoals iemand hier beweerde)
   http://wtc.nist.gov/
   Waaruit analyse van staalsamples :
   http://wtc.nist.gov/NCSTAR1/NCSTAR1-3index.htm
   Osama bin laden eist de aanslagen op :
   http://www.youtube.com/watch?v=KiKyWJRRjnU
   Goede uitleg in Popular Mechanics over 9/11 :
   http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/1227842
   Uitleg van experten op het gebied van explosieven (conclusie: geen explosieven gebruikt) (pdf)
   http://www.implosionworld.com/Article-WTC%20STUDY%208-06%20w%20clarif%20as%20of%209-8-06%20.pdf
   ‘Loose change’ met alle leugens uitgelegd :
   http://video.google.com/videoplay?docid=-3214024953129565561&ei=zjNySe-6Bouk-wGi06TkCw&q=Screw+Loose+Change+Movie&hl=en
   Grote Verzameling van 9/11 onzintheorieen weerlegd ;
   http://www.911myths.com/
   http://forums.randi.org/forumdisplay.php?f=64

   Veel plezier ermee.

  2. En mochten de links van Henk niet goed aanvoelen dan hebben we meer aan die van Guido en van anderen die deze kunnen aanreiken.

  3. @ Henk
   @ Henk

   Je zegt onder meer ‘Osama bin laden eist de aanslagen op :’

   nou, zo’n knullig filmpje zou ik zelf nog wel kunnen in elkaar zetten. Toen ik zag dat je met deze link wilde schermen als zijnde jullie zij gek, wist ik onmiddellijk dat je niet jezelf voldoende hebt geïnformeerd. Anders had je nooit met zo een armzalige bijdrage aan het pogen van gelijk te krijgen gekomen. Het spijt me terwijl het me ook wel weer deugd doet Henk maar je hebt jezelf ongelooflijk gediskwalificeerd hiermee. Het ergste is dat je het zelf niet eens door hebt, laat staan ooit door krijgt is mij verwachting.

  4. @ henk die links dat was toch satire niet? ja toch…..? O god je meende het echt, nouja iedereen heeft recht op een misstapje zullen we maar denken .

  5. The NIST Joke

   NIST spokesperson Michael E. Neuman was challenged by Hartford Advocate reporter Jennifer Abel on this glaring omission in the WTC report…
   ABEL: … what about that letter where NIST said it didn’t look for evidence of explosives?
   NEUMAN: Right, because there was no evidence of that.
   ABEL: But how can you know there’s no evidence if you don’t look for it first?
   NEUMAN: If you’re looking for something that isn’t there, you’re wasting your time….
   Wow. That’s a good one Neuman…
   The Earth would still be flat if we followed that circular NIST logic.
   Or maybe… did they know exactly what not to look for?

   bron: http://world911truth.org/top-10-connections-between-nist-and-nanothermite/

  6. Anoniem01,

   Er is wel degelijk gezocht naar bewijsmateriaal.

   Waarom krijg ik toch steeds het gevoel dat men hier helemaal net geïnteresseerd is in de feiten over 9/11, maar alleen de eigen complottheorie bevestigd wil zien?

  7. Trijntje Winkel
   08:18 10 augustus 2010

   Nou, hier dan nog maar wat leesvoer

   Een site waar de meeste claims van “truthers” uitgebreid besproken worden:
   http://www.911myths.com/index.html

   Twee artikelen van Ryan Mackey m.b.t. de 9/11 claims van David Ray Griffin:
   http://sites.google.com/site/911guide/ryanmackey
   ————————————————————

   Ryan Mackey and the Self-Crushing Building Theory
   Ach hoe komt hij over met deze theorie.

  8. ‘Waarom krijg ik toch steeds het gevoel dat men hier helemaal net geïnteresseerd is in de feiten over 9/11, maar alleen de eigen complottheorie bevestigd wil zien?’

   Das een goeie! Vooral wanneer je bovenstaand op jezelf betrekt. Introspectie kan verhelderend werken, je kan zomaar tot de ontdekking komen dat de wereld buiten je anders in elkaar steekt dan hoe je er al die tijd over hebt gedacht. Werk aan de Winkel dus…rijjeh met dat Trijntje!

  9. Als je al aan anderen vraagt( of stelde je de vraag aan jezelf ) waar je gevoel vandaan komt, kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je preoccupatie begint te wringen. Maar het is een begin.

  10. @wattenstaafje, wat een heerlijke observatie..!! hahhaaha.. Prima!

   Het dichttimmeren van je eigen, ‘veilige’ wereldje, bijvoorbeeld door mensen die in de 9/11-truth-beweging zitten, uit te maken voor complottheoristen, is een activiteit die je eindeloos kunt volhouden. Om je eigen wereldje te beschermen.
   Niet inhoudelijk luisteren, van alles maar vastgrijpen om je wereld in stand te houden, blokkeert je neutrale observatie-vermogen.

   Een jaar geleden een goede vriend van me horen zeggen, ná mijn uitvoerige feitenrelaas van niet-kloppende zaken rondom 9/11: “Guido, het is gewoon té groot voor me, het gaat niet in mijn systeem. Als ik dit moet gaan meenemen in mijn dagelijkse gedachten, dan staat en gaat mijn wereld op zijn kop. Dat wil ik niet!”.
   Kijk, voor dát soort mensen heb ik nou eindeloos respect..!! Maar daarmee raakte hij wel een uiterst essentiële snaar bij me.

   En wat denk je..? Laat nou David Griffin, PRECIES DAT als oorzaak aangeven van de cynisch-bittere houding van mensen die het allemaal maar complotdenkers vinden, die waarheidszoekers.
   Kijk eens naar dit artikel, ik zal het ook even op de homepage zetten..!
   http://www.wanttoknow.nl/overige/911-realiteit-is-niet-te-geloven/

   Wat ik het mooiste, tranentrekkende verhaal vindt in de officiële rapportage en zo-is-het-gebeurd-verhalen, is het geval van het gevonden paspoort een van de vermeende kapers die in de 2e toren zou zijn gevlogen… ZIJN PASPOORT LAG GEWOON OP STRAAT… Uit zijn zak gevallen, uit de ravage van het ‘vliegtuig’, door alle stof en vuur, gewoon OP STRAAT GEVALLEN…
   hahahahahhahha… Hoe onwaarschijnlijker, des te waarder zou het moeten zijn, WANT ZOIETS VERZIN JE NIET, TOCH…???!!!
   Of daarom juist wel..???
   haahhahahhaa…

  11. Sorry Guido, maar dat vind ik een hele vreemde reactie van je. Je verwacht van mensen dat ze kennis nemen van alle complottheorieën. Van informatie over de officiële verklaring en inhoudelijke kritiek op de complottheorieën mag men blijkbaar geen kennis nemen.
   Wat is nu eigenlijk je bedoeling? Dat mensen een afgewogen oordeel kunnen vormen op bassi van alle beschikbare informatie en opvattingen m.b.t. dit onderwerp?
   Of wil je alleen maar je gelijk halen?

  12. trijntje,

   Jij gelooft toch in het officiele complotverhaal..Ik geloof niet in dat complotverhaal van jou hoor.

  13. @ Kritisch,

   Bij mijn weten worden er geen boekrollen verborgen gehouden.

   Welke zouden dat dan zijn volgens jou?

   Mozes geldt als de grondlegger van de joodse godsdienst. Hoe dat in zijn werk gegaan is, kun je ook in de bijbel lezen. De leden van deze godsdienst woonden in en rond het gebied dat nu Israël heet.

   Of er echt iemand met de naam Mozes heeft bestaan, wordt betwijfeld, want de naam betekent niet meer dan “zoon van”. Ook over de historische betrouwbaarheid van de Thora bestaan twijfels. Dat geldt overigens voor de betrouwbaarheid van de hele bijbel, incl. NT, als historisch document..

   Er wordt ook wel gedacht dat de Thora pas veel later geschreven is.

   Hoe dan ook, men neemt aan dat de religie vrijwel zeker al heel lang bestond en mondeling werd overgedragen. Pas later ging men alles opschrijven, de religie formaliseren en waarschijnlijk de historisch feiten – voor zover überhaupt bekend bij de schrijvens – mythologiseren.

   De informatie op Wikipedia met betrekking tot dit onderwerp vind ik inhoudelijk van een behoorlijk niveau:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Joden#Wie_is_Joods.3F
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Joden
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Israëlieten

   Het antwoord op de vraag wie er Joods is, ligt in de traditionele religieuze joodse wetgeving. Als jood geldt iedereen van wie de moeder op het moment van de geboorte een Jodin was. Ook personen die zich vrijwillig hebben bekeerd tot het jodendom, gelden als joden.

   Waarop je de gedachte baseert dat Palestijnen joodser zijn dan joden begrijp ik niet.

  14. Jij gelooft toch in het officiele complotverhaal..

   O ja? Waar zeg ik dat? Wijs eens aan svp. Ik denk dat je mijn comment gewoon helemaal niet begrijpt.
   Deze site heet” “wanttoknow”. Wat is er dan tegen om mensen te wijzen op alle beschikbare informatie?
   Waarom krijg je hier meteen het verwijt dat je afsluit voor “de waarheid” als je ook andere informatie wil bekijken dan hier gepresenteerd wordt? Wie zijn er nu eigenlijk vooringenomen hier?

  15. @Guido

   Goh wat vreemd! Ik heb toch op meerdere sites gelezen dat Mohammed Atta -van dat paspoort- het eerste vliegtuig bestuurd zou hebben.
   Er was voor de rest geen sprake van gevonden voorwerpen op en rond Ground Zero?
   Sowieso mis ik de deugdelijke onderbouwing van dit schreeuwerige stukje; het lijkt wel of het een en ander door de strot geduwd moet worden. Alleen nog een paspoort over om je aan vast te houden?

   By the way:
   Zéér opmerkelijk was onlangs b.v. óók de negenjarige Ruben uit Tilburg als enige overlevende van de vliegtuigcrash van Air Afriqiyah.
   Het kon eigenlijk niet, maar gebeurde toch.

  16. Naar het schijnt zijn er heel veel voorwerpen gevonden op ground zero, waaronder bijvoorbeeld sieraden. Dit heeft geholpen bij de identificatie van de slachtoffers. Ook zijn er vrij grote lichaamsdelen gevonden aan de hand waarvan slachtoffers geïdentificeerd konden worden.

  17. Wilmamazone
   14:41 10 augustus 2010

   @Guido

   Goh wat vreemd! Ik heb toch op meerdere sites gelezen dat Mohammed Atta -van dat paspoort- het eerste vliegtuig bestuurd zou hebben.
   Er was voor de rest geen sprake van gevonden voorwerpen op en rond Ground Zero?
   Sowieso mis ik de deugdelijke onderbouwing van dit schreeuwerige stukje; het lijkt wel of het een en ander door de strot geduwd moet worden. Alleen nog een paspoort over om je aan vast te houden?
   ———————————————————–

   Bigard’s 9/11 series: 1. The magical passports

   bron: http://www.dailymotion.com/video/x9tr99_bigards-911-series-the-magical-pass_fun

  18. Precies @TW, Mythologiseren. er is namelijk een verhaal dat erg lijkt op Mozes in het mandje maar dat verhaal komt niet uit de bijbel.

   Overigens heeft Freud zich ook verdiept in Mozes, de Egyptenaar.

   Ik weet dat een Joods kind uit een Joodse moeder geboren wordt omdat de vader niet persé de vader van het kind hoeft te zijn (in deze tijd waar DNA onderzoek een belangrijk rol hierin speelt, zou deze regeling niet meer aan de orde hoeven te zijn) maar wat zegt die Joodse moeder over de periode van Mozes? Anders gezegd, wat maakt dat je kunt zeggen ik ben joods? Alle rassen zijn inmiddels vermengt en dat geldt ook voor al die mensen die bepaalde bevolkingsgroepen willen uitsluiten. wie weet of zij een “cultuur veroordelen” waarvan zijzelf het DNA in zich dragen en dus eigenlijk zichzelf en hun afkomst veroordelen?
   Kijk naar de mensen uit Zeeland met bruine ogen en donker haar, waarvan inmiddels vaststaat dat dit te maken heeft met de Spaanse overheersing.

  19. @TW, ik wil hier alleen maar mee zeggen dat de schuld leggen bij bepaalde bevolkingsgroepen er niet toe doet. We weten zelf niet eens welk bloed er door onze aderen vloeit. Het gaat om de daders, niet om de afkomst.

  20. Precies Kritisch, zo is het!

   Justine Henin de (Frans) Waalse versie van een Belgische top tennister.

   Kim Clijsters de Vlaamse versie van een Belgische top tennister.

   Alle twee wat mij betreft bloedmooie vrouwen maar totaal anders gebouwd en geheel andere voormoeders.

   Jah ik heb een zwak voor type Justine.
   Was al op het dorp waar ik in mijn jeugd drie jaar heb gewoond in de buurt van de Lek onder de rook van Schoonhoven, daar heb je een weg langs prachtig slingerend water en een oude molen die in de volksmond ‘de boenderpas’ heet.

   Zo hebben ze daar de Franse naam Bonrepas verbasterd maar op het naambordje van de weg staat gewoon nog Bonrepas. Op het dorp waar ik vanaf Schoonhoven (grote school) naar huis fietste waren nog duidelijk Franse nazaten te vinden. Ik was het mij niet bewust toen ik nog op de lagere school op het dorp vertoefde. Als ik er aan terug denk krijg ik nog zwakke knietjes, maar tsja ze leek een beetje op Justine, my god je kon me zo weg dragen, 1 blik en ik was gesmolten. Daar kan ik wel tien boeken over schrijven, doe ik nu maar even niet. Voor zover een kijkje in de keuken van mijn persoonlijke geheime rassenleer obsessie…

   Ik durf het bijna niet te vragen Kritisch maar heb jij blauwe ogen of donkere ogen? Zijn ze amandelvormig met zo’n heel subtiel ‘Waals’ vouwtje in de oogleden bij de ooghoeken? Jah ik ben al aan het kwijlen, ik neem maar even een stukkie chocola dat geeft direct troost ook aan kerels hoor.

   En ik zal nu maar even niet over andere schoone vormen van bepaalde lichaamsdelen beginnen, dat trek ik nu even niet. In de paardenwereld hebben ze het over volbloeds of koudbloed of cocktail kwpn, die laatste wordt de laatste 30 jaar vanuit Nederland voor goud geld over heel de wereld verkocht, it is all in the mix.

   Ik weet niet of mijn Boenderpas droom meissie Mieke ooit begrepen heeft wat ze allemaal los maakte, niet alleen bij mij hoor, keiharde concurrentie strijd in de klas, gevechten op leven en dood tussen de alfa’s heb ik gezien, we waren pas net 12 geworden.

   En het ergste was het lievelingetje van de meester en daar kan je in 2010 een wrange bijsmaak van krijgen, en toch ook weer niet, achteraf kan ik zeggen dat de meester een hele knappe man was achter in de twintig en duidelijk ook bepaald niet blank maar zo Frans als de pest. Het had gemakkelijk haar vader kunnen zijn of haar oudere broer zit ik nu pas te bedenken, die begrepen elkaar veel te goed, dat was onbegrijpelijk pijnlijk voor mij in die tijd, die konktie tussen die twee waar je NOOIT tussen kon komen en het ging zeker niet alleen eerlijk rechtmatig zuiver, er waren situaties waarin je zeker finaal ondergespit werd, dat had ik nooit verwacht, vandaar die 10 boeken die er zeker nog wel in zitten…

   Echo & The Bunnymen – Lips Like Sugar
   http://www.youtube.com/watch?v=bGZuij9G8PA

   Quote:

   >> De Joodse konktie, is een prachtige, door Harry Mens bedachte complottheorie. Mens heeft niks met PaarsPlus. Joden wel. Dus hebben Rosenthal, Cohen en Asscher het op een akkoordje gegooid, met Mark Rutte als speelbal, en Geert Wilders als grootste slachtoffer.
   Ik snap best dat Rutte zich niet voor zo’n karretje wil laten spannen. En dus lekker onwillig de Paarse onderhandelingen in is gegaan. Het enige probleem: de koningin wil, bij monde van Herman Tjeenk Willink, Paars. Of: misschien wil Rutte het zelf ook wel, maar weet hij ook dat zijn achterban eerst flink gemasseerd moet worden.<<

   http://www.jelmer.info/nucleus333/index.php?itemid=87#more

  21. Wel Hyper, Frans bloed en wel Franse adel. Er is nog een familiewapen ook. (moeders kant) De achternaam van mijn moeder stamt af van het landgoed van de familie. Tijdens de Franse revolutie zijn 2 zusters gevlucht naar Nederland, de achternaam is gebleven doordat zij “onwettige” kinderen hebben gekregen. De familie is herkenbaar aan opvallende blauwe of groene sprekende ogen. Zelf heb ik blauwe met donker haar:-) Je haalt ze er direct uit, de familie van mijn moeder, aan de ogen:-)

  22. Kennelijk is het topic weer ietwat ondergesneeuwd, maar:
   Officiële verklaringen en hiervoor ter ondersteuning aangedragen ‘bewijsvoering’ zijn vaak zo onwaarschijnlijk kreupel dat je wel héél naïef moet zijn om überhaupt niet te gaan twijfelen aan de juistheid van deze verklaringen en bewijsvoering. Of het nu gaat om kwesties als Irak, Afghanistan, de veronderstelde H1N1 griep, vaccinaties in zijn algemeen en ga zo maar door; het is allemaal propaganda wat de klok slaat. Wanneer door kritische, eigenstandig denkende mensen officiële versies wordt betwijfeld worden deze mensen weggezet als complotdenkers en geridiculiseerd. Zelfs als gevaarlijk bestempeld. Ook wanneer officiële versies over hun houdbaarheids-datum heen zijn dan nog worden ze verdedigd. Heel opmerkelijk! Het zich eerlijk en openlijk realiseren “dat men in een sprookje geloofde” is absoluut geen schande. Is niet dom, maar juist heel intelligent. Dom ben je pas wanneer je feiten die niet overeenstemmen met je eerdere visie niet wilt accepteren en dus maar negeert, of zoals gezegd ridiculiseert. Nog dommer ben je wanneer je informatie die de officiële achterhaalde versie evident onderuit haalt werkelijk niet als waarschijnlijkere werkelijkheid kan integreren. Overigens kan ook deze informatie wellicht niet de gehele toedracht zijn, akkoord! Maar wanneer je door feiten ingehaald toch halsstarrig blijft bij je eerder ingenomen standpunt en alle onregelmatigheden, toevalligheden en onmogelijkheden,toch blijft bij het geloven in de officiële versies, dan vraag ik me af wat alles wat hier gedeponeerd wordt nog bijdraagt. Het is immers zonneklaar: de officiële versie klopt van geen kant en vele alternatieve versies óók niet! Maar dat het geen zuivere koffie is geweest, aan die indruk kan ik mij niet onttrekken. Het is ‘n Mind game wat gespeeld wordt en Mind game is moeilijk uit te leggen. (Het volgende is door mij bewerkte copy/paste)
   Het is eigenlijk een spel met je gedachten. Men blinddoekt je zodat je niets meer kan zien en je jezelf moet overgeven. Men vertelt je eigenlijk iets wat niet waar is maar men speelt zo diep in op je gedachten dat je het zelf geloofd. Ik heb eens van een vriendin van mij die zich ook met Mind Games bezig houd het volgende te horen gekregen; ze zei: Ik heb eens iemand (geheel vrijwillig) vastgebonden en een blinddoek omgedaan. Ik ben daarna met hem naar buiten gegaan en heb een tijdje met hem rondgereden. Ik had hem gezegd dat we naar een open plaats gingen waar veel mensen aanwezig waren. Na een tijdje rondgereden te hebben heb ik hem uit de auto gehaald, en stonden we buiten. Ik nam hem de blinddoek af en tot zijn grote verbazing waren we bij mij thuis in de tuin en speelde er muziek vanuit de radio.

  23. Opmerkelijk Kritisch dat Franse adel dus kennelijk niet van het type Justin is qua ogen en misschien nog wel meer!? Ik bedoel kan jij zien aan Justin of zij van meer gewone boeren kom af is? Is jouw lichaamsbouw vergelijkbaar met Justin of ook totaal anders? Dan wordt het bere interessant om te gaan terug tracen voor zover mogelijk waar de roots van de Franse adel liggen;

   helemaal terug naar Sumerische tijden, misschien ben jij wel een Babylonische Sumerier!!!!!! Misschien heb je ook wel Sumerische ‘krachten’. Ik bedoel dat je zo iemand kan neer bliksemen met je blauw groene zeer in het oog springende ogen? Echte UFO ogen, wauw…. Kan ook goed van pas komen als je les geeft in de klas met orde houden en zo, spannend wel allemaal….

   En als het volle maan is en de klok slaat twaalf uur merk je dan wel eens iets of blijf je dan nog gewoon jezelf? Altijd al zo iemand willen vragen hoe het is om blauw bloedig te zijn. Ze zeggen dan dat je dan gegarandeerd bloedgroep AB hebt. Alle ander bloedgroepen schijnen een zwakkere gezondheid te hebben omdat essentiële eiwitten missen en VOORAL te weinig koper… Slaven mogen niet te gezond worden en moeten relatief vroeg dood gaan aan ziektes…

   En extra intelligentie ook nog denk ik wel te zien, iemand voor wie niet ieder woord acracadabra is, een beetje begrip is het fijnste wat er is, het zal met mij nooit wat worden met het klootjesvolk, ik vind ze wel interessant maar ze snappen niks en ze ze zijn of bang voor me of ze doen of ik melaats ben, m’n voorhoofd is te hoog of zo. Vrouwen houden meestal van neanderthalers lijkt wel.

   Quote:

   >> Copper is essential in the formation of normal healthy proteins, that is, normal amino acid sequences, in that it provides a balanced pH state for the blood and tissues. Copper is acidic at a pH of 5.5 and is important in providing a balance of the numerous alkaline and acidic nutrient minerals. A balanced pH is present in blood type AB, which is the only normal blood type. Consequently, because of generations of poisons, the vast majority of the population has malformed proteins and is missing normal proteins, as can be evidenced just in the blood properties as noted in different “blood types”. <<

   The Blood Typing Farce
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu24.htm

  24. zeer scherp geformuleerd Wattenstaaffie!

   it is all about mind games, daarom heb ik besloten dat mijn mind mijn grootste vriendin is, al droom ik nog wel van een echte vriendin, maar zolang ik droom is dat alleen in my mind, maar ik droom al zo lang dat mijn mindy vriendin echter is dat mijn mindere niet bestaande vriendin waarvan ik bijna tegen beter weten in blijf hopen dat ze toch ooit een keer echt wordt.

   je vrijwillig laten blinddoeken en dat er dan op je ingepraat wordt en ze kunnen je alles wijs maken, dat is een BRILJANTE VERGELIJKING

  25. @Hyper, mijn moeder is maar 69 jaar geworden en haar vader 68. Ze heeft wel altijd gezegd dat zij verwachte dezelfde leeftijd als haar vader te halen…….. Gezonder? ik zou het niet weten, grotere zorg is denk ik of afstammen van het zogenaamde blauwe bloed wel zo ok is in andere zin.

  26. niet wanhopig over zijn Kritisch, blauwbloedigen zijn volgens mij heel gevoelig voor suggestie van buiten af, wij hebben dus iets extra’s nodig om op het zuiver pad te blijven.

   Ik denk dat blauwbloedigen nog steeds een keuze hebben, maar je moet wel echt willen, als je liever een instrument wil blijven van de hiërarchie ten kosten van alles, ook dat is mijn innerlijke tweestrijd aller tijden, ik ben ontzettend gevoelig voor status en goedkeuring van buitenaf maar ik speel dat ik zo Kritisch en zelfstandig en intelligent ben, ik ben wel slim op bepaalde vlakken, gruwelijk slim maar anders dan boeren slimheid, dat kan nog wel ontwapenend puur zijn, gewoon overleven met beperkte middelen in een barre wereld.

   Nee meer een slimheid waarmee je ten allen tijden jezelf mee kan verloochenen, het gouden kalf vooraan maar ondertussen kunnen de gewone mensen niet merken wie en wat je werkelijk vooraan zet, je doet gewoon maar ondertussen gaat het gouden kalf voor en dus over lijken…

   Ik kan mijn vader en moeder nog steeds niet loslaten en ze leven zelfs nog, is dat misschien een kenmerk van de code van de heilige blauwe bloedlijn? Eeuwige trouw aan je familie ten kosten van jezelf en alles? Zijn de blauwbloedigen de gevaarlijkste ‘luxe’ slaven die doen alsof ze leiders zijn maar ondertussen strak aan de leiband gevangen zitten?!

  27. spijker op de kop Henk!

   in die zogenaamde ‘bdsm’ wereld kom je de blauwbloedig elite tegen.

   komt omdat ‘wij’ met onze ‘briljante’ geest ons zelf voortdurend kunnen verloochenen, als dat geen sm is, dus de stap naar al dat gedoe met die zweepjes is dan erg klein, hele gevaarlijke wereld volledig in handen van de dark side, do not go there because then you will never get out again…

  28. nou ik heb daar ook wel iets mee hoor, en jij Kritisch?

   it is all in the mind, die clubs deugen niet, do not go there, the mind is genoeg…

  29. @Hyper, waarmee bedoel je? Ik hou niet van beïnvloedende spelletjes, ook niet van NLP.

   Wel bijzonder wat je zegt over niet los kunnen komen. Ik heb gevochten vanaf mijn pubertijd maar was pas echt vrij toen mijn moeder overleed. Voorbeeld daarvan is hyperventilatie, ik kreeg het kort voor ik ging trouwen, na mijn scheiding werd het minder maar het verdween na het overlijden van mijn moeder in 2004. Ik heb er 12 jaar last van gehad.

   Ik heb echt geworsteld met los komen en er waren ook periodes dat ik niet naar mijn ouderlijk huis ging.Dat waren dan soms periodes van een half jaar maar over het algemeen ging ik max eenmaal per 2 maanden. Op mijn werk wisten ze precies wanneer ik een weekeinde bij mijn ouders was geweest want ik was dan niet te genieten. Overigens vocht mijn moeder nog met mij op haar sterfbed en wilde ze mij in september niet meer zien, zij is overleden in januari. Met hulp, vanwege de kans op een onverwerkt rouwproces, is dat contact er in november weer gekomen. Overigens hadden allen, op een broertje na, allemaal last van het navelstrengsyndroom.

  30. het heeft bij mij meer met overgave te maken, dat is eigenlijk de lading, dat bedoelde ik, en dat is in de mind, een kort moment van overgave, daar zou ik bijna alles voor doen…

   herkenbaar dat worstelen met hyperventilatie, dat gaat nu wel goed bij mij maar dan zijn er weer andere zwakke plekken die kunnen opspelen, en ook dat lange perioden niet bij mijn ouders komen, nu de laatste tijd weer erg vaak, om de dag zeker, inderdaad dan niet te genieten, een enorme aderlating telkens weer, maar eerlijk gezegd is nu een soort intensief afscheidsproces met m’n moeder bezig, bij leven nog wel, gelukkig, ik voel dat het elk moment zomaar afgelopen kan zijn al houdt ze zich voor de buitenwereld erg sterk, alle werkzaamheden die ze zichzelf plichtmatig dagelijks oplegt vallen haar steeds zwaarder, haar lichaam begint ook ernstig te kraken, rugklachten die ze nooit had, concentratie problemen bij autorijden, haar eerste stevige schade gereden in haar leven, vernederend is dat voor haar, toch juist daardoor bij vlagen beter kontakt met haar, ze kan me maken en breken, paaien en naaien zeggen ze in de volksmond, diepe wonden kan ze slaan in de kern van m’n wezen, als ze zou weten wat ze doet zou ze dat niet doen, soms denk ik te weten dat ze bij vlagen bezeten moet zijn, waarom moest ik altijd gebroken worden?

   overigens heb ik ook een pest aan NLP technieken, als ik wil kan ik prima manipuleren, dat gekunstelde amateuristische NLP gedoe wat zo in de mode is de laatste tijd, daar prik ik zo door heen, ben moeilijk voor langere tijd te beduvelen…

   nee precies Henk en Kritisch, die zoek techniek kende ik ook nog niet, dus je ken een hele lap tekst er in zwansen en dan kijkt Google ook even of iemand al zo iets geschreven heeft? Ideaal bij controleren van werkstukken en zo… Zo leren we nog eens wat naast alle emo gedoe..

  31. Nee Henk, het is mijn ‘ding’ niet. Een beetje gezondere reactie had ik liever van je verwacht. Zoals ik al aangaf heb ik de gekopieerde tekst enigszins gekuist voordat ik deze hier plakte. Dan maar even anticiperen; hoe kom je aan die tekst dan? Gewoon uit gemakzucht even gegoogled Henk en vond deze tekst mutatis mutandis na enige wijzigen wel bruikbaar om te zeggen wat ik wilde zeggen. Wat verwijt je me nu eigenlijk naast je suggestie? Ik heb eerlijk aangegeven dat de door mij geplaatste tekst -weliswaar door mij bewerkt- niet van mijn hand is ontsproten.
   Ik begrijp niet dat je hiermee aan de haal wil gaan. Pleit niet voor je.

  32. @Wattenstaafje, je schrijft dat een vriendin van je dit heeft verteld…….. Dat is toch wat anders dan je nu aangeeft in je laatste commentaar. Niets mis met goed pikken maar geef dan niet aan dat een vriendin je dit heeft verteld (en dat jij de tekst dan letterlijk kunt reproduceren:-))

  33. Bewijs blauw bloedigen hebben ook emoties alleen het kan er wat rottig uit komen.
   Het is maar wat je gewend bent.
   Je scheldt iemand verrot en mishandelt hem omdat je van hem of haar houdt.
   Het is wat f*cked up maar anders word je niet toegelaten tot het elite korps.
   Het heet niet voor niets de Skull & Bones club aan de Yale University, en als beloning krijg je dan toegang tot de nieuwste off planet 3d projectie computers die een vliegtuig levensecht kunnen projecteren zodat iedereen denkt dat er werkelijk islamieten zijn die zichzelf te pletter vliegen tegen een flatgebouw.
   Kijk dus ook uit als een blauwbloedige aardig tegen je doet, het kan maar zo maar haat zijn. Nee ik vind je echt wel lief hoor Kritisch, maar dat is al de tweede keer dat ik dat tegen je zeg, moet niet gekker worden, straks word ik nog eens een echt gewoon mens! Stapje voor stapje ga ik vooruit…

  34. @kritisch

   Goed lezen blijft moeilijk hé kritisch?
   lees het origineel door Henk aangedragen en zie dat ik het slechts bewerkt heb geplakt.
   IK HEB HET NIET OVER MIJN VRIENDIN. De auteur van dat stukje heeft het daar over.
   Nog meer uitleg nodig? Ik help je graag leren lezen.

  35. nou in ieder geval zo een spannende vriendin heeft niet iedereen, helaas! 😉

   daarom moet Mindy met de blinddoek in de aanslag ook in de mind gecopy paste worden zodat Mork en ik er ook nog wat lol aan kunnen beleven.

   alles is schaarste op de markt zeggen de klassieke economen.

   ze creëeren eerst valse schaarste door victoriaanse waarden over ons uit te storten en vervolgens zetten ze dat om in klinkende munt door een door hun opgezette sm industrie, problem reaction solution

  36. Zoals ik al aangaf heb ik de gekopieerde tekst enigszins gekuist voordat ik deze hier plakte. Dan maar even anticiperen; hoe kom je aan die tekst dan? Gewoon uit gemakzucht even gegoogled Henk en vond deze tekst mutatis mutandis na enige wijzigen wel bruikbaar om te zeggen wat ik wilde zeggen. Wat verwijt je me nu eigenlijk naast je suggestie?

   Om misverstanden te voorkomen kun je ook meteen duidelijk maken waar je de tekst vandaan hebt (+ link), uitleggen waarom je hem plaatst en aangeven wat je er in gewijzigd hebt.

  37. Overigens is het ook gebruikelijk om na “mutatis mutandis” aan te geven wat er dan precies veranderd moet worden in de gegeven tekst. Het is niet de bedoeling dat de lezers zelf de verschillen moeten zoeken tussen de twee teksten.

  38. @Waatenstaafje, hoofdletters gebruiken is hetzelfde als schelden. Ik zou je willen vragen dat niet meer te doen, al heb ik het misschien niet helemaal goed gelezen. Het voelt zo onaangenaam, hoop dat je hier begrip voor op kunt brengen.

  39. Aah Trijnnie het werd hier net zo spannend en dan kom jij ons ontnuchteren, is juist leuk als je niet precies weet wie wat wanneer en waar gezegd heeft, dan kun je nog eens wat van jezelf projecteren, veel creatiever en daarom dichter bij de waarheid dan opgekuiste politiek overcorrecte platte data waar niemand z’n vingers aan kan branden, welkom in de koelkast van het laboratorium. Ik bedoel van jouw hoef ik geen verdere hints te verwachten hoe het nou verder afloopt met het geblinddoekte avontuur, of misschien ook wel, blijf me verbazen, weet ik veel, het gaat om de suggestie en dan kan alles… doe eens gek, doe eens raar in de wereld van amazing discoveries!

  40. @Hyper, misschien heeft @Wattenstaafje ook wel blauw bloed en moet ik het gebruik van de hoofdletters dan maar gewoon negeren:-)

  41. commanderen ligt gevoelig, ik weet het, daarom spelen we ook dat we jou mogen commanderen, dat is de kneep die wij overgevoelige intellectuelen nodig hebben, maar leuker vind ik het dat we spelen dat jij ons mag commanderen

  42. ‘Om misverstanden te voorkomen kun je ook meteen duidelijk maken waar je de tekst vandaan hebt (+ link), uitleggen waarom je hem plaatst en aangeven wat je er in gewijzigd hebt.’
   Wat je zegt is helemaal juist Trijntje, we zijn het zowaar weer eens. Maar wist ik veel dat bepaalde mensen als hyena’s reageren wanneer je even niet oplet? Voor mij is dit nieuw hoor. Zeker wanneer je er achter komt dat bepaalde mensen niet goed lezen ben je haast gedwongen extra op je tellen te passen wanneer je iets schrijft. Nog erger is het dus wanneer je tekst plakt en bewerkt, dan moet je dus helemaal vooraf tekst en uitleg geven, want mogelijk kan iemand wat je bedoeld verkeerd uitleggen, Voortaan maar een disclaimer insluiten dan maar.

  43. precies jij snapt het helemaal Kritisch en DAT GEEFT NOU EEN FIJN GEVOEL!!!!!!!!!! SNAPPIE?!

   ooh sh*t verhip, hoofdletters gebruikt, maar nu kan het even, er is even een gateway van energie gecreëerd en dan kan alles, dus zelfs dat, het onmogelijke mogelijk maken (tijdelijk) is het mooiste wat er is, en soms lukt dat, even genieten nu hoor, zo simpel kan het dus wezen, het simpele volk doet dat vast ook maar ‘wij’ hebben onze eigen eigenaardigheden met wat andere mogelijkheden, verschil moet er zijn

   kunnen ze niet uistaan die simpelen omdat wij alweer klaar zijn vandaag, kunnen ze niet volgen, die moeten eerst echte kindjes maken, wij kunnen dat zo op een achteraf middagje, we hoeven in ieder geval ons nu geen zorgen te maken over alimentatie en wie er wanneer op past en zo

  44. Trijnnie denkt ook; warmte energie liefde, getver hier moet ik wegwezen, ze is nu snel naar boven gevlucht, het moet wel zakelijk blijven allemaal, je zou eens op onverwachte inzichten stuiten, dat zou je hele leven op z’n kop kunnen gooien, dat moet je niet hebben, snap ik wel…

  45. @Hyper, TW heeft op de site zeker zijn/haar waarde. Hij/zij houdt je scherp en heeft m.i. soms ook gelijk . Ik ben altijd benieuwd naar de reacties haha Van sommige zaken weet ik ook te weinig af en dan word ik door beide “kampen” bijgeschoold:-)

  46. @ kritisch

   je zegt dat het gebruik van hoofdletters hetzelfde is als schelden. Ergens snap ik dat wel, het kan schreeuwerig overkomen ben ik met je eens. Je had Guido hier eerder ook al op gewezen en hij zei net als ik nu dat het gebruik van hoofdletters niet de bedoeling heeft om schreeuwerig over te komen. Ik wilde slechts met nadruk iets weerleggen en zocht mijn heil in het gebruiken van hoofdletters. Dit omdat ik niet weet hoe ik bijvoorbeeld zo’n blockquote en in een andere kleur ook nog kan plaatsen. Misschien weet jij hoe dit moet en kun je me dit aanreiken. Of misschien iemand anders? Trijntje misschien?

  47. @ HyperAlert en Wattenstaafie,

   Ik hoop dat jullie die links nog hebben, want Guido heeft alles verwijderd m.b.t. informatie over html-codes.

   Guido, BEN JE WEL GOED BIJ JE HOOFD EIGENLIJK?? WAT EEN ONTZETTEND KINDERACHTIG GEDRAG HOU JIJ ER OP NA ZEG!

   En ja, inderdaad, ik schreeuw en dat doe ik opzettelijk.

  48. Eindelijk een beetje gevoel van onze TrijnieWijnie.

   Ben ik goed bij mijn hoofd..?
   a. ik ben het, zeg dat het zo is en je gelooft me niet.
   b. ik ben het, zeg dat niet, en je gelooft dat ik het niet ben.
   c. ik ben het niet, zeg dat niet, je gelooft dat ik het niet ben..
   d. ik ben het niet, zeg het wel, je gelooft me ook niet…
   Dus vanwaar deze vraag?

   De html-codes zou ik in één html-google-code-zoekresultaat geplaats hebben; maar om er nou 78 cm scroll-ruimte aan te besteden..? Sorry voor iedereen die het betreft. Precies zoals gezegd: – niet topic gerelateerde reactie verwijderd-..!

  49. Maak je niet druk Trijntje. Ik heb de links opgeslagen bedoeld als studiemateriaal. Dus verloren gegaan zijn ze niet. Waarom Guido de reacties heeft verwijderd, daar zal hij zijn redenen toe hebben. Hij heeft echter wel gelijk wanneer hij zegt -niet topic gerelateerde reactie verwijderd- want topic gerelateerd waren de laatste reacties niet. Maar om onschuldige reacties waarin mensen zich naar elkaar toe behulpzaam tonen te verwijderen, nota bene reacties van mensen die meestal diametraal tegenover elkaar staan, dat snap ik ook ff niet. Maar al met al maakt het me niet uit. Ik kom hier niet om iets te zeggen, ik wil veeleer liever leren, iets opsteken. Ik hoop dat dat voor iedereen de insteek is, of wordt.

  50. Precies zoals gezegd: – niet topic gerelateerde reactie verwijderd-..!

   Je doet je best maar Guido. De kwaliteit van je artikelen blijft vooralsnog bedroevend. Misschien moet je daar eens wat meer energie in steken, in plaats van in je overijverige moderatiebeleid.

  51. De html-codes zou ik in één html-google-code-zoekresultaat geplaats hebben; maar om er nou 78 cm scroll-ruimte aan te besteden..?..!

   En dan wel alles weghalen. Ook de link waar die codes staan.

   Precies zoals gezegd: – niet topic gerelateerde reactie verwijderd-..!

   En dan wel al het bovenstaande laten staan? Blijkbaar vind jij alles gerelateerd aan het onderwerp, behalve als mensen elkaar helpen beter de comments te kunnen gebruiken. Vreemd..

  52. ‘je doet je best maar Guido. De kwaliteit van je artikelen blijft vooralsnog bedroevend.’
   Kijk hierin, zo’n quote, daar neem ik dan weer afstand van je. Als het werkelijk zo zou zijn dat de kwaliteit van de artikelen alhier gepresenteerd bedroevend zouden zijn snap ik niet dat je hier vrijwel elke dag prominent aanwezig bent. Daar ligt dan toch wel iets wat niet rijmt met elkaar.

  53. Kijk Wattenstaafje, wat je nu doet, DAAR zijn ze op uit. Reageren, ZUIGEN..!! Laten lullen, binnenkort is het over.

  54. Ja vreemd hè? Leuke duo-naam voor Brt en Trijn? ‘Zuigen en zaniken’…

   Hahaha, wat een tuttige belediging!

  55. Tja, waarom zou ik hier zou zitten, als het niet om de kwaliteit van de artikelen is?

   Misschien iets om over na te denken voor het slapen gaan.

  56. Tja, waarom zou ik hier zou zitten, als het niet om de kwaliteit van de artikelen is?

   Ben benieuwd naar het juiste antwoord.

  57. De html-codes zou ik in één html-google-code-zoekresultaat geplaats hebben; maar om er nou 78 cm scroll-ruimte aan te besteden..?..!

   En dan wel alles weghalen. Ook de link waar die codes staan.

   @Guido

   De info over de html-codes zou je ook op de hoofdpagina kunnen plaatsen. Er bestaat duidelijk behoefte aan.

  58. Ik maak er een quizje van. Wie het goede antwoord geeft krijgt een prijsje van mij thuis gezonden.

   Morgen ga ik kijken naar de antwoorden. Leuk!

  59. Bovenstaande reactie sloeg op de vraag waarom ik hier zit.

   Dat van informatie op de hoofdpagina over html-codes vind ik een heel goed idee!

  60. niet topic gerelateerde reactie verwijderd-

   @Guido
   Er staan hier nog zowat 2 meter aan reacties die niet topic gerelateerd zijn, dus als je consequent/eerlijk wil overkomen………juist ja!

  61. @ Trijntje,

   Je hebt toegezegd ‘Wie het goede antwoord geeft krijgt een prijsje’. Hmmm…ik hoef niet te raden en ik hoef ook geen prijsje. De vraag was ingekort toch ‘waarom ik hier zit?’ Existentiële vraag aan een ander gesteld als zouden die jou het antwoord kunnen geven, omdat je het zelf niet weet? Heb ik nu de jackpot?! Eerst nog maar andere mededingers aan het woord laten denk ik voordat het busje van TNT met aan het stuur de onderbetaalde chauffeur de prijs thuisbezorgd.

  62. Overigens begrijp ik jouw gedachtegang wel hoor Trijntje. Alleen is het zo dat ik er een totaal andere gedachtegang op na houdt. Deze kan nooit genetisch bepaald zijn, moet toch wel oorzaak hebben in milieu/conditionering als je het mij vraagt. Maar ja, dat ga je niet doen natuurlijk, vragen hoe of het allemaal zo gekomen is, een quizje ten spijt. Maar nu wens ik je welterusten.

  63. Jeetje wat een toestand hier, heb ik gezellig bezoek en van alles gemist:-)
   Wel een beetje belachelijk inderdaad om al die commentaren te wissen waar men elkaar probeert te helpen. Misschien ziet @Guido liever dat we elkaar in de haren vliegen hier? Dan weet hij ook zeker dat er op elkaar gereageerd wordt, al te vriendschappelijk is niet goed voor de site denk ik dan zo.
   @Guido, die sexueel getinte beledigingen aan het adres van jou en Tessa door @onbekend hebben er wel een lange tijd gestaan, of was dat de bedoeling? Moesten we dat misschien lezen?

  64. @ Trijntje,

   goedemorgen! lekker geslapen?
   Je vraag die je stelde bleef een beetje bij mij hangen. Ik citeer je voor het gemak maar even en zeg met nadruk dat het een citaat betreft. Dit omdat en voordat mensen denken dat het mijn eigen woorden zijn. ‘Tja, waarom zou ik hier zou zitten, als het niet om de kwaliteit van de artikelen is?’
   Trijntje; veronderstel jij dat jij middels je reacties de belichaming bent van kwaliteit inbrengen. Denk jij dat jij degene bent die hier kwaliteit inbrengt? Nou zo’n hoge pet staat je niet. Die pet zakt toch over je oren heen en staat bovendien scheef vanuit een bepaald perspectief aanschouwd. Het laatste zal je wel weer al te gortig worden schat ik zo in, maar ik geef het je gratis maar niet voor niets mee als cadeautje. Het is aan jou hoe het uitpakt bij je.

  65. Kritisch, weet je hoe het zit? Ik had op deze vraag van jou het daaropvolgende antwoord gegeven:
   ‘Fijn Guido dat je die vervelende opmerkingen hebt weggehaald, wel laat vond ik, maar je had kennelijk andere zaken aan je hoofd, de afgelopen dagen?’
   Guido: ‘Klopt Kritisch, mijn moeder is dit weekend overleden, dus ik heb heel minimaal tijd om reacties te bekijken! Maar we zijn bezig om het riool hier te reinigen hier op de site. Het wordt de komende tijd helemaal doorgespoelt.’...

  66. @Guido, sorry dat kon ik niet weten. Gecondoleerd, ik begreep ook al niet waarom het maar bleef staan omdat het absoluut niet door de beugel kon…………..

  67. @Guido
   Gecondoleerd met het overlijden van jouw moeder.

   Die berichten over Tessa en jou konden inderdaad niet door de beugel/vond ze afschuwelijk, maar waren m.i. ook een belangrijke boodschap, en niet alleen voor jou:
   ‘Wat u niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’

   Hopelijk gaan meer mensen het verschil tussen assertief en agressief ontdekken.

 4. http://barracudanls.blogspot.com/2010/08/another-one-bites-dust.html

  Another One Bites the Dust

  Excuus, Barra gaat een beetje op herhaling vandaag. Dat is de schuld van de boys van WAC Holland. Die lopen kennelijk wat achter met het monteren van hun filmpjes, want nu krijgen we nog eens een verslag over het aksievoerende WAC op Bevrijdingsdag in Amsterdam. Daar waren debatten over vrijheid, ‘waar wij kritische kanttekeningen bij plaatsten’. Verder sprak WAC met D66 Kamerlid Boris van der Ham en Jan ’t Hart van de Volkskrant over ‘het wetenschappelijke bewijs met betrekking tot de aanslagen op 11 september 2001′.

  Waarom je Van der Ham of adjunct-hoofdredacteur ’t Hart op deze onderwerpen zou willen aanspreken, ontgaat Barracuda volledig, behalve misschien dat het geen materiedeskundigen zijn, en dan kan WAC(KO) Julian flink scoren. Het staat altijd wel stoer als je meer weet dan politici of een journalist. Het gaat echter al gelijk mis met de openingszin dat ‘wetenschappers in het stof van het WTC nanothiermiet hebben aangetroffen’. Hoe lang beweert WAC dit nu al niet?

  WAC verwijst naar dubieuze

 5. Hoe de paspoorten WEL werden gevonden, in tegenstelling wat onze bunkdebunker Wilmamazone wil doen geloven hieronder. Gewoon googlen is voor onze wetenschap’ster’ Wilmamacryptogaitius, zo mogen we concluderen, dan ook een behoorlijke klus..

  The searchers found several clues, he said, but would not elaborate. Last week, a passport belonging to one of the hijackers was found in the vicinity of Vesey Street, near the World Trade Center. “It was a significant piece of evidence for us,” Mawn said. (HIER)

  Misleidend…!!

  1. Quote uit link van Guido:

   In phone calls to loved ones, passengers on the doomed jet indicated they planned to try to overpower the hijackers.

   Het raakt me weer enorm -net als op de dag zelf- de hartverscheurende berichten over die phone calls to loved ones vanuit de gekaapte vliegtuigen. (en de getroffen gebouwen)
   Moet toch een groot deel van die telefoontjes fake zijn geweest volgens o.a. bovenstaande complottheorie.
   Mag ik al die onnodige porties zout in de wonden van vooral de nabestaanden afschuwelijk vinden?

   @Guido
   Wat jij in dit bericht alwéér doet t.a.v. mijn persoon, illustreert prima hoe een complottheorietje in het leven wordt geroepen/steeds opnieuw voedsel wordt gegeven en een eigen leven gaat leiden. Wat er in het klein is is er in het groot en andersom.
   ‘Verbeter de wereld, begin vooral bij jezelf’ zijn nog steeds héle wijze woorden wat dat betreft. Onze wereld zou er al heel anders uit zien als we verlost waren van al die roddel/achterklap en die wildgroei van o.a. lasterlijke aantijgingen sinds internet bestaat.
   Ik voel steeds vaker plaatsvervangende schaamte als ik sommige bagger lees.

  2. Wilmamazone
   09:57 11 augustus 2010

   Quote uit link van Guido:

   In phone calls to loved ones, passengers on the doomed jet indicated they planned to try to overpower the hijackers.

   Het raakt me weer enorm -net als op de dag zelf- de hartverscheurende berichten over die phone calls to loved ones vanuit de gekaapte vliegtuigen. (en de getroffen gebouwen)
   Moet toch een groot deel van die telefoontjes fake zijn geweest volgens o.a. bovenstaande complottheorie.
   Mag ik al die onnodige porties zout in de wonden van vooral de nabestaanden afschuwelijk vinden?
   ———————————————————-

   Dan mag je deze bekijken: http://911blogger.com/node/22192

   En het gaat niet over de boodschapper(Griffin) maar over het bewijs 😉

  3. Meneer Griffin beweert dat het niet mogelijk is om van die hoogte mobiel te bellen vanuit een vliegtuig, maar dat heeft hij duidelijk niet gecontroleerd, want het is wel degelijk mogelijk

   Lever jij dan even het bewijs dat het destijds vanaf die hoogte wel degelijk mogelijk was, Trijntje! Ik bedoel destijds in 2001!

  4. Aangezien de meeste telefoontjes met boordtelefoons werden gemaakt, kan het dus gewoon wel.

  5. Er zijn ook kapers via de boordradio te horen geweest.

   O, dus kapers en passagiers stonden gewoon gebroederlijk naast elkaar? Héél bijzonder! mag ík nu ff bellen? Nee, nee, éérst ik, op je beurt wachten hé, niet voordringen.

  6. En er wordt dus bedoeld dat de KAPERS, dus niet de passagiers, via de boordradio te horen waren door andere piloten van andere vliegtuigen.

  7. Omdat mijn comment in het filter blijft hangen – waarschijnlijk te veel links – heb ik het even opgeknipt.
   @ Guido,

   In reactie op de door jou gepresenteerde “feiten”:

   hoe boort een verkeersvliegtuig, met alleen een radar in de neus, en de rest lucht en aluminium, zich door 6 gewapende betonnen muren, MET ruimtes ertussen!!

   Het Pentagon had helemaal geen ringen van gewapend beton, maar van gewoon ongewapend beton: http://www.911myths.com/html/pentagon_rings_and_the_exit_ho.html (wiskunde is toch nog wel ergens goed voor 🙂

  8. @ Guido, Je zegt:

   Waar zijn de lichamen!!!?

   Verwacht je soms volledig intacte lichamen na zoiets?? Er zijn lichaamsresten gevonden, met DNA in tact. http://www.911myths.com/html/bodies_identified.html

   Waar zijn de TITANIUM-vliegtuigmotoren? Ook door de ‘intense hitte’ gesmolten.. hahahhaha…!!

   Er zijn flink wat brokstukken gevonden van het vliegtuig, niet alleen buiten het gebouw maar veel meer nog in het gebouw, zie artikel met foto’s:
   http://rense.com/general32/phot.htm

  9. Ik ben er weer vandoor, dus succes met deze complotters dames 😉 Heb alleen weinig hoop dat jullie deze trollen ook maar van iets kunnen overtuigen 😉

  10. @ Jay (migdepeemig) Beetje respect voor elkaar blijven houden hoor ook al zijn we het niet eens.

   Ik zie dat jij ook al geen interesse hebt in het ware verhaal.

   Als ik geen interesse zou hebben in het ware verhaal zou ik me net als jij hebben neergelegd bij wat ons van officiële zijde getracht wordt ons wijs te maken.

  1. Tja, ik zei ook al dat het mogelijk om gezichtsbedrog ging als gevolg van licht/schaduwwerking op de “bulten” (mijn woord), zijnde fairings van de betreffende Boeings.

   Maar toen werd ik zo ongeveer van deze site af gehoond en werd mij te verstaan gegeven dat de betreffende Boeings volstrekt geen “bulten” hebben.

  2. @ Guido,

   M.b.t. “het vloeibare staal” zeg je het dit:

   Het vloeibare staal, dat diep onder de puinhopen van het WTC lag, toont temperaturen aan, die met vliegtuigbrandstof op lange na, NIET te halen zijn. Waren er dan andere -zeer-hoge-temperatuur-haarden? Zelfde site:
‘Nearly a year after 9/11/01 an audio tape of firefighter communications was finally released to the public. No firefighters reported out of control fires. In fact, firefighters reported they were eyewitnesses to the fact that much of the fire caused by burning jet fuel had by then largely burned out and indicated that conditions were controllable. See also video footage of firefighter conversations.”


   Er is geen “vloeibaar staal” gevonden. Er is verbogen, in gezakt staal gevonden. Dat klopt ook met de temperaturen, staal verliest namelijk al bij relatief lage temperaturen zijn sterkte, waardoor het dan heel gemakkelijk verbuigt of inzakt, zie het volgende citaat:

   “Melted” Steel
   Claim: “We have been lied to,” announces the Web site AttackOnAmerica.net. “The first lie was that the load of fuel from the aircraft was the cause of structural failure. No kerosene fire can burn hot enough to melt steel.” The posting is entitled “Proof Of Controlled Demolition At The WTC.”

   FACT: Jet fuel burns at 800° to 1500°F, not hot enough to melt steel (2750°F). However, experts agree that for the towers to collapse, their steel frames didn’t need to melt, they just had to lose some of their structural strength—and that required exposure to much less heat. “I have never seen melted steel in a building fire,” says retired New York deputy fire chief Vincent Dunn, author of The Collapse Of Burning Buildings: A Guide To Fireground Safety. “But I’ve seen a lot of twisted, warped, bent and sagging steel. What happens is that the steel tries to expand at both ends, but when it can no longer expand, it sags and the surrounding concrete cracks.”

   “Steel loses about 50 percent of its strength at 1100°F,” notes senior engineer Farid Alfawak-hiri of the American Institute of Steel Construction. “And at 1800° it is probably at less than 10 percent.” NIST also believes that a great deal of the spray-on fireproofing insulation was likely knocked off the steel beams that were in the path of the crashing jets, leaving the metal more vulnerable to the heat.

   En over de vraag hoe het zo heet kon worden in het WTC:

   But jet fuel wasn’t the only thing burning, notes Forman Williams, a professor of engineering at the University of California, San Diego, and one of seven structural engineers and fire experts that PM consulted. He says that while the jet fuel was the catalyst for the WTC fires, the resulting inferno was intensified by the combustible material inside the buildings, including rugs, curtains, furniture and paper. NIST reports that pockets of fire hit 1832°F.

   “The jet fuel was the ignition source,” Williams tells PM. “It burned for maybe 10 minutes, and [the towers] were still standing in 10 minutes. It was the rest of the stuff burning afterward that was responsible for the heat transfer that eventually brought them down.”

   http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/debunking-911-myths-world-trade-center

  3. Tenslotte zeg je:

   En zijn vele vele, vele FEITEN die een andere, zeer heftige waarheid laten opdoemen. Zooo simpel kan het nou zijn. Maar als je geen ruimte maakt in je hoofd DAT het gebeurt zou kunnen zijn, op een andere wijze dan de officiële, dan kan het er ook niet in..!! LETTERLIJK.
Kijk op dit soorten FEITEN baseer ik mijn beeld van mijn 9/11-waarheid.

   Waarom sluit je alle informatie die niet in lijn is met de artikelen op jouw site, consequent uit? Ik vraag me af wat jij eigenlijk onder “feiten” verstaat.

  4. Wattenstaafie, m.b.t. mobiel bellen vanaf die hoogte: dat is ook vanuit andere vliegtuigen gedaan. Veel mobiele telefoontjes zullen niet doorkomen, maar als de omstandigheden juist zijn, een aantal wel. Hoe dat mogelijk zou kunnen zijn, kun je hier lezen. http://www.911myths.com/html/calls_faked.html

  5. Wat ik ook heel raar vind is dit.

   Er waren ook passagiers die in eerste instantie een andere vlucht gereserveerd hadden en op het laatste moment besloten van vlucht te veranderen. Een aantal van deze mensen heeft mobiel gebeld vanuit het vliegtuig. Moet ik nu echt geloven dat de “samenzweerders” zonder enige voorbereiding de stemmen van juist deze mensen “gemorfd” hebben?? Hoe hadden ze dat moeten doen? Ze wisten niet eens dat die mensen die vlucht zouden nemen! Waren de samenzweerders helderziend of zo?

   Waarom stelt niemand zich hier dergelijke vragen? Ik begrijp daar echt niets van.

  6. @WT, het aantal doorgekomen berichtjes was natuurlijk wel afhankelijk van het aantal aluminiumdeeltjes die op die plek in de lucht, via chemtrails was aangebracht…….

  7. ik vind het schandalig dat de torens van zulk pisbakkenstaal waren gemaakt dat ze al zo snel in elkaar storten bij een brandje. Ook al was er een fikse brand dan nog hadden de stalen balken het niet mogen begeven. Wie heeft er geknoeid met de gecertificeerde stalen balken.
   Waarom heeft american airlines jaren later een systeem in hun vliegtuigen laten bouwen zodat men voortaan gewoon het eigen mobieltje kan gebruiken als dat al mogelijk was(gebleken de telefoontjes uit de vliegtuigen)Het was ook nog eens een behoorlijk duur systeem.
   Hoe kon men savond al weten dat al- cia- da onder leiding van bin laden er achter zat ,en waarom is er dan door de fbi geen opsporings en aanhoudings bevel uitgevaardigd..
   Allemaal vragen weg ermee,want anders klopt het verhaaltje niet en gaan mensen zelf de plaatjes inkleuren.

  8. Trijntje,

   ik veronderstel dat vrijgegeven ’technische hoogststandjes’ slechts een aftreksel zijn van de werkelijke mogelijkheden van state off the art techniek. Techniek beschikbaar gesteld aan het gewone volk is naar mijn mening allang verder doorontwikkeld. Neem nu Google Earth: Mensen verbazen zich erover dat ze bv hun eigen straat middels ’n satelliet op hun beeldscherm getoverd zien. Geweldig!
   Maar denk jij niet met mij dat de werkelijke mogelijkheden van zo’n techniek niet veel verder gaan? Techniek beschikbaar gesteld aan consumenten is naar mijn mening nog niet de helft van wat er allemaal mogelijk is.

  9. ik vind het schandalig dat de torens van zulk pisbakkenstaal waren gemaakt dat ze al zo snel in elkaar storten bij een brandje.

   Het was geen “brandje”.

  10. @ trijntje
   ik vind het schandalig dat de torens van zulk pisbakkenstaal waren gemaakt dat ze al zo snel in elkaar storten bij een brandje. Ook al was er een fikse brand dan nog hadden de stalen balken het niet mogen begeven. Wie heeft er geknoeid met de gecertificeerde stalen balken.
   Deze balken hadden een enorme hitte bestendigheid moeten hebben . Blijft lastig he lezen.

  11. Sorry Marcel, maar nu volg ik het even niet meer.
   Volgens Guido waren de temperaturen zo hoog dat er “vloeibaar (= gesmolten) staal is aangetroffen. Dat zou volgens hem niet kunnen omdat kerosine niet zo heet wordt. Dat dit verhaal niet klopt laat ik nu even terzijde, het gaat mij er om wat er volgens Guido gebeurd is.
   Maar volgens jou was er slechts sprake van een “brandje”. Wat is het nou eigenlijk volgens jullie?

  12. @ trijntje ik ben niet verantwoordelijk voor wat guido zegt,kan het er mee eens zijn of kan vinden dat ie helemaal mis zit . Daar gaat het nu niet om . Mijn stelling is heel simpel als staal zo makkelijk zijn kracht verliest is het een ongeschikt bouw materiaal. Echter gesteld wordt dat dit hoog gekwalifiseerd staal was, schijnbaar dus niet.
   Over de in jouw ogen verschillende gedachten gangen van guido en mij het volgende. Ik denk dat er vreselijk hoge temperaturen zijn gemeten. Hoger dan met de ( officieel)aanwezige materialen behaald konden worden. Papier en stalen kantoormeubels halen niet zulke hoge temperaturen zelfs niet als je ze extra voed met gordijntjes. Ik ontken dus niet de hoge temperaturen maar wel de manier waarop deze bereikt zijn volgens de officiele versie. Denk niet dat ik daar veel in verschil met guido.

  13. Ach Marcel, onderzoekscommissie worden m.i. samengesteld met vooraf geselecteerde marionetten. De onderzoeksresultaten welke deze ‘onafhankelijke commissieleden’ uiteindelijk produceren zijn voorspelbaar. ‘Zoek niet naar iets wat de opdrachtgevers niet welgevallig is en neem dit ook niet in de rapportage op’ en het verhaaltje klopt. Middels de eveneens gekochte media als Reuters en ANP dan nog even de leugens verspreiden en de leugens worden door ignoranten als waarheid geconsumeerd. Zelfs verdedigd.

  14. @ watenstaafie ik ben me bewust hoe het werkt . en zie het hier ook bijna dagelijks gebeuren helaas. Vandaar ook mijn imitatie van freek de jonge ( enigzins aangepast aan de topic ). Want bij zoveel onwil om te zien dat,wat wij voor waarheid voorgeschoteld krijgen, rammelt en kraakt aan alle kanten, rest alleen nog humor. Vandaar de RNF wij pogen het leven draaglijk te houden.

  15. @ Wattenstaafie,

   Ach Marcel, onderzoekscommissie worden m.i. samengesteld met vooraf geselecteerde marionetten. De onderzoeksresultaten welke deze ‘onafhankelijke commissieleden’ uiteindelijk produceren zijn voorspelbaar. ‘Zoek niet naar iets wat de opdrachtgevers niet welgevallig is en neem dit ook niet in de rapportage op’ en het verhaaltje klopt. Middels de eveneens gekochte media als Reuters en ANP dan nog even de leugens verspreiden en de leugens worden door ignoranten als waarheid geconsumeerd. Zelfs verdedigd.

   Ach Wattenstaafie, vooral geen inhoudelijke reactie geven, maar gewoon meteen iedereen diskwalificeren die het niet blindelings met jou eens is.

  16. @ Marcel, De temperatuur waarbij staal zijn hardheid verliest, is alleen maar relatief laag en absoluut gezien nog steeds heel hoog.
   Misschien moet je dit eens lezen, het is geschreven door échte techneuten, van hoog niveau: http://sydney.edu.au/engineering/civil/wtc.shtml
   Overigens durf ik er wel wat onder te verwedden dat de TT niet zijn ontworpen om een botsing met een boeing 757 te weerstaan. Wat natuurlijk wel raar is, want dat is normaal gesproken het eerste waar je aan denkt aangezien het dagelijks gebeurt. Toch?

  17. Marcel,

   Staal is een heel geschikt bouwmateriaal. De situatie in het WTC echter was extreem uitzonderlijk.

  18. @ trijntje de tt zijn ontworpen met in het achterhoofd de mogelijkheid dan het tot dan toe grootste passagiesvliegtuig er volbeladen en volgetankt in kon vliegen. De torens moesten dat kunnen weerstaan. Ik meen dat als voorbeeld de super conny ( constellation )is genomen destijds maar moet dat opzoeken. Overigens is het een heel normale zaak dat met dergelijke callimiteiten rekening wordt gehouden met het ontwerp van hoogbouw. Das echt niet zo ver gezocht.

  19. Of we de links wel lezen, ahum,

   gisteren heb ik je huiswerk mee gegeven Trijnnie, de wereld staat in brand maar in de krant is er niets aan de hand, ik hoop dat dit je nieuwsgierigheid prikkelt, ik hou erg van de ‘italian jive talk’ van Gerald Celente, hij doet een noodoproep, prikt door gefingeerde anp en cnn werkelijkheid heen, gooit onze inflatoire academische opleidingen op het grof vuil en zegt dat het tijd wordt om opnieuw te beginnen als nadenkende volwassenen, let maar even niet op de brulboei stem van Alex Jones, ik kan daar wel tegen want ik zie dat ie het goed meent en als mijn oortjes gaan tuten dat doe ik de volume knop van m’n speakers een tikje zachter, maar Gerald Celente is 150 keer leuker dan Freek ooit geweest is echt, probeer, bij deze 4 joetoepjes in 1 vers van de pers en dan hoor jij er hier ook weer helemaal bij Trijnnie!!!!! Lijkt me wel hip dat jij ook helemaal on the edge bijgepraat bent over de nieuwste complotteriëen.

   http://www.infowars.com/gerald-celente-on-the-alex-jones-show-double-dip-depression-will-lead-us-into-war/

  20. Ach Wattenstaafie, vooral geen inhoudelijke reactie geven, maar gewoon meteen iedereen diskwalificeren die het niet blindelings met jou eens is.

   In dit verband is het woordje blindelings multi-interpretabel en binnen bepaalde context wel heel significant.

  21. @ Marcel, Je zegt:

   @ trijntje de tt zijn ontworpen met in het achterhoofd de mogelijkheid dan het tot dan toe grootste passagiesvliegtuig er volbeladen en volgetankt in kon vliegen. De torens moesten dat kunnen weerstaan.

   Juist, ik verwachtte al dat je dat nu ineens zou zeggen. Of dat helemaal klopt, vraag ik me af, gezien informatie die daarover beschikbaar is, zoals dit:

   “Only the containment building at a nuclear power plant” is designed to withstand such an impact and explosion, says Robert S. Vecchio, principal of metallurgical engineer Lucius Pitkin Inc., referring to the hijacked Boeing 767 airplanes, heavy with fuel, that slammed into each WTC tower.

   Mijn punt Marcel, is dat het verhaal hier wordt aangepast al naar gelang het jullie uitkomt (= als de feiten jullie niet aanstaan) en dat om feiten en degelijk bewijs niet wordt gemaald daarbij.
   Een paar voorbeelden:
   – het is niet mogelijk dat een vliegtuig zo’n enorme brand veroorzaakt, dús is er een bom geplaatst door een samenzwering van binnenuit;
   – het is niet mogelijk dat een gebouw als het WTC instort door een “brandje”, dús is er een bom geplaatst door een samenzwering van binnenuit;
   – als het gebouw als het WTC kan instorten door een “brandje”, is dat dús een groot schandaal en is er dús pisbakkenstaal gebruikt en is er dús fraude gepleegd bij de bouw;
   – het WTC had helemaal niet kunnen instorten door de impact, want dergelijke gebouwen worden ontworpen om dat te weerstaan, dús moet er iets anders aan de hand zijn (een samenzwering van binnenuit);
   – de betreffende Boeings hebben helemaal geen “bult”, gevormd door de fairings;
   – omdat de Boeings dit niet hebben, kan er geen sprake zijn van gezichtsbedrog i.v.m. de “bal” en gaat het hier dus uiteraard om een bom;
   – om de bom te verdoezelen, is er dús in het filmpje het vliegtuig “om de bom heen” gefotoshopt.

   http://www.ussartf.org/world_trade_center_disaster.htm
   http://www.questionsquestions.net/WTC/pod.html#cargo

  22. @ Marcel, Uit het FEMA-rapport, via jouw link (vet van mij):

   The structural damage sustained by each of the two buildings as a result of the terrorist attacks was massive. The fact that the structures were able to sustain this level of damage and remain standing for an extended period of time is remarkable and is the reason that most building occupants were able to evacuate safely. Events of this type, resulting in such substantial damage, are generally not considered in building design, and the ability of these structures to successfully withstand such damage is noteworthy.

   De torens zijn nog vrij lang blijven staan – weliswaar zwaar beschadigd – gezien de zwaarte van de impact. Dit soort gebouwen wordt ontworpen om zware schade gedurende een bepaalde tijd te kunnen weerstaan. Ze worden niet, zoals jij suggereert, ontworpen om een vliegtuig als een boeing 757 als een stuiterballetje terug te kaatsen zonder enige schade aan het gebouw zelf.

  23. @ trijntje wat ben jij vreselijk zwart wit .Nergens heb ik het over vliegtuigen als stuiterballetjes en het zonder ogenschijnlijke schade weerstaan van een dergelijke inpact van de torens . Alleen dat er wel degelijk rekening mee gehouden is dat zoiets kan gebeuren.

  24. @ Marcel, Je zegt:

   Nergens heb ik het over vliegtuigen als stuiterballetjes en het zonder ogenschijnlijke schade weerstaan van een dergelijke inpact van de torens .

   Nee, dat zeg je ook niet, maar naar mijn mening impliceer je dit wel degelijk.
   Je zegt ook:

   Alleen dat er wel degelijk rekening mee gehouden is dat zoiets kan gebeuren. (…) de tt zijn ontworpen met in het achterhoofd de mogelijkheid dan het tot dan toe grootste passagiesvliegtuig er volbeladen en volgetankt in kon vliegen. De torens moesten dat kunnen weerstaan.

   Uit de beschikbare informatie over de constructie van de TT blijkt helemaal niet dat men rekening hield met een dergelijke gebeurtenis en dat de torens dus ontworpen zijn met 9/11 in het achterhoofd. Hoewel men het gebouw sterker heeft gemaakt dan volgens de bouwvoorschriften nodig was, blijkt nergens dat men “aircraft impact” als een waarschijnlijke, geloofwaardige (“credible) mogelijkheid zag, integendeel zelfs (zie het citaat verderop in dit bericht).
   Uit het FEMA-rapport blijkt dat men er van uitging dat de gebouwen na een zware impact nog enige tijd min of meer in tact bleven (waarbij men er wél vanuit ging dat er zware schade zou ontstaan) en dat ze in de praktijk langer in tact gebleven zijn dan verwacht.
   Nog even verder over de vraag hoe de TT zijn ontworpen:

   de tt zijn ontworpen met in het achterhoofd de mogelijkheid dan het tot dan toe grootste passagiesvliegtuig er volbeladen en volgetankt in kon vliegen. De torens moesten dat kunnen weerstaan.

   Het is zeer de vraag of je gelijk hebt met je stelling dat gebouwen standard zó ontworpen worden (vet van mij):

   Buildings are designed to withstand loading events that are deemed credible hazards and to protect the public safety in the event such credible hazards are experienced. Buildings are not designed to withstand any event that could ever conceivably occur, and any building can collapse if subjected to a sufficiently extreme loading event.

   Communities adopt building codes to help building designers and regulators determine those loading events that should be considered as credible hazards in the design process. These building codes are developed by the design and regulatory communities themselves, through a voluntary committee consensus process. Prior to September 11, 2001, it was the consensus of these communities that aircraft impact was not a sufficiently credible hazard to warrant routine consideration in the design of buildings and, therefore, the building codes did not require that such events be considered in building design.
   Nevertheless, the design of WTC 1 and WTC 2 did include at least some consideration of the probable response of the buildings to an aircraft impact, albeit a somewhat smaller and slower moving aircraft than those actually involved in the September 11 events.

   Nergens blijkt dat de TT zijn ontworpen om een aanval van “het grootste passagiersvliegtuig” onverkort zouden moeten kunnen “weerstaan”, zoals jij zegt. Ik vind het er sterk op lijken dat je maar wat beweert en je aan de feiten niet veel gelegen laat liggen. http://www.fema.gov/pdf/library/fema403_ch2.pdf

 6. Mainstream media hebben de jacht op formele antwoorden, naar aanleiding van de vele pijnlijke vragen rond de toedracht van 9/11, nog steeds niet geopend. Oorlogen zijn gerechtvaardigd zonder dat de exacte toedracht van die rechtvaardiging tot op de bodem is uitgezocht. Het zelfcorrigerend mechanisme van de vrije samenleving lijkt niet langer te werken. Zolang over de toedracht van 11 september vragen blijven bestaan zal elke discussie over de War on Terror, de aanpak van moslimextremisme of zelfs de integratie van allochtonen in de Nederlandse samenleving, onzuiver blijven.

  De identiteitsbeleving van moslims is wereldwijd door de aanslagen beïnvloed. Het gevaar is niet denkbeeldig dat collectief wantrouwen tegen moslims, op grond van gemanipuleerde historische gegevens, een ideale voedingsbodem vormt voor verdere radicalisering.

  1. Wellicht dat de mensen van WikiLeaks daar een licht op kunnen laten schijnen?
   Blijft de vraag of diverse complotdenkers niet opnieuw vragen gaan stellen nadat werkelijk elke onderste steen -tot op de punt en komma- is omgedraaid.

  2. wilmazone,

   Jij gelooft in het officiële complot en ik kijk naar het bewijs 😉

  3. Schitterend verwoord.
   Kijk naar een van mijn comments hieronder (de lange trits). Mensen KUNNEN HET NIET GELOVEN.
   Wat dat betekent? Dat mensen niet serieus rekening houden met een werkelijke toedracht en het complot voor waarheid houden. Prima verhaal Anoniem, met respect voor WMMZ.
   Lees ajb het hele artikel dat nu (weer) op de homepage staat over het radio-interview met Dr. David Griffin. Want als iemand deze 9/11-zaak tot op het bot heeft uitgezocht, is hij het.
   Hij beschuldigt NIEMAND verder. Zegt heel netjes en fijntjes, dat de officiële versie niet alleen rammelt, maar onwaar is. Simpel en evenzo prachtig. We zijn dus weer bij ‘nul’.. Wie het dan wel gedaan heeft..? Kijk daar gaat het nou om, maar dat zijn 2 VERSCHILLENDE ZAKEN…!! Als je dát snapt, ben je al -letterlijk- halverwege..!

  4. We zeiden het vroeger als kind al:’Geloven moet je in de kerk, hier moet je het zeker weten.’

  5. Een autoritair-gecamoufleerde opmerking WMMZ. Toont je gebrek voor de visie van ‘anderen’ aan, in mijn ogen. Zet ze weg als twijfelaars. Gemeen ook, omdat je impliciet zit te verkondigen, dat JIJ het zeker weet. Heel kwalijke intonatie.
   Jouw waarheid is mijn waarheid niet. Jouw waarheid betekent voor mij dat miljoenen mensen, waarheidszoekers met een open blik, wetenschappers en niet-zwevers, over de hele wereld, het bij het foute end hebben.
   Dat de miljarden anderen die er ’tegenover’ staan, geen fouten kunnen maken, niet beïnvloed zouden kunnen worden.
   Dat zij geen flauwe notitie hebben van het debunk-bunkers verhaal dat ook weer wordt opgezet. Hoe dikker de lagen over de waarheid, hoe dieper je dient te graven.
   Het is goed, zoals het is. Jouw waarheid is de mijne niet, zeker niet als je autoritaire houding en betweterigheid de toon is die jouw muziek bepaalt.

  6. http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/911-en-de-bizarre-bal-tonen-het-ware-gezicht/#comment-43456

   quote:

   Een jaar geleden een goede vriend van me horen zeggen, ná mijn uitvoerige feitenrelaas van niet-kloppende zaken rondom 9/11: “Guido, het is gewoon té groot voor me, het gaat niet in mijn systeem. Als ik dit moet gaan meenemen in mijn dagelijkse gedachten, dan staat en gaat mijn wereld op zijn kop. Dat wil ik niet!”.
   Kijk, voor dát soort mensen heb ik nou eindeloos respect..!! Maar daarmee raakte hij wel een uiterst essentiële snaar bij me.

   @Guido
   Dan moet jouw systeem van een ongekende omvang zijn, want daarin is blijkbaar plek voor zowat alle benoembare complotten in alle soorten en maten. Het zal vast aan mezelf liggen dat ik dat niet begrijp. Niet dat ik geen oog heb/wil hebben voor het vele aantoonbare onrecht op onze wereld, maar om het -doelbewust zo lijkt het- nog véél erger te maken dan het al is? Daar wens ik dus mijn medewerking niet aan te verlenen.

  7. Guido, ik begrijp niet zo goed waarom je zo venijnig doet.

   Uit het feit dat de officiële versie niet alle vragen voor 100% kan beantwoorden, kan niet zonder meer worden afgeleid dat deze DUS niet waar is dat DUS daarom de alternatieve versies wél waar zijn.
   De alternatieve versie’s beantwoorden ook niet alle vragen en waar zij dit wel doen, doen zij dit vaak met behulp van allerlei aannames die niet zijn hard te maken.
   Naar mijn mening gaat het hier in essentie om meerdere theorieën, waarvan de ene waarschijnlijker is dan de andere. Om uit te maken welke theorie het meest waarschijnlijk is (let wel, ik zeg niet welke theorie WAAR is), zijn logische hulpmiddelen beschikbaar.

  8. TW: deze gebeurtenis is van vele kanten toegankelijk. Jouw ‘dus-dus’-redenatie slaat daarom in mijn ogen nergens op.

   Het is niet aan de officiële instanties om de waarheid in pacht te hebben.
   Een smoking gun is genoeg voor twijfel, voor een andere kijk. Maar what about a site full? http://killtown.911review.org/911smokingguns.html
   – Waarom duurde het meer dan 1 jaar om een OFFICIEEL onderzoek te starten, naar de 9/11-gebeurtenissen..?? Pas na heel grote druk uit het congres, dat weer reageerde op de druk van overlevenden.
   – Waarom getuigden Bush en Cheney achter gesloten deuren, ALLEEN IN ELKAARS GEZELSCHAP..?
   – Waarom zijn de filmbeelden van de Pentagon’aanslag’ niet vrijgegeven. Van het benzine-station, van het Holiday Inn en nog een paar andere beveiligingscamera-opnames..??!
   – Hoe kan het dat precies op die plekken, na 20 minuten ná de aanslagen FBI-agenten de beveiligingscamera-tapes in beslag namen?
   etc. etc. etc.
   Het officiële rapport is een farce! Dat roepen vele honderden officials, overheidsfunctionarissen etc. Kijk gewoon bij wanttoknow.info. HIER.
   Allemaal mensen die heftig in de war zijn?? (En dan ‘war’ op zijn Nederlands svp)
   Maar goed, zelf heb je kennelijk nog geen bizarre feiten o.i.d. waargenomen tussen al het ‘gebral van de complottheoristen’..? En bij jou zou een evt. ‘andere-waarheid-dan-de-officiële’, geen ontzetting teweeg brengen..?
   Of in jouw termen te spreken: “Laat jouw logische hulpmiddelen hun werk doen!”

  9. @ Guido,

   Je zegt:

   Het is niet aan de officiële instanties om de waarheid in pacht te hebben.

   Het is blijkbaar wel aan WTK om de waarheid in pacht te hebben.

   Er is een groot aantal evenwichtige sites, die helemaal niet de officiële versie als evangelie aanvaarden maar gewoon eerlijk op zoek gaan naar de feiten en die, als zij de feiten niet of onvoldoende kunnen achterhalen, zeggen: we weten het niet, er is onvoldoende feitenmateriaal om absolute uitspraken te doen.

   Maar gek genoeg hoor ik van jou alleen maar absolute uitspraken.

   Jammer dat je zo selectief bent in wat je hier presenteert als “waarheid” en zo helemaal niet open staat voor alle informatie over dit onderwerp. Dan zouden de mensen hier wellicht écht iets kunnen leren.

  10. Het is niet aan de officiële instanties om de waarheid in pacht te hebben.

   Het is blijkbaar wel aan WTK om de waarheid in pacht te hebben.

   Zolang je nog in dit soort dualistische poneringen verliest, is er geen normaal gesprek mogelijk. Succes TW, in jouw waarheid.
   Beweer je dat ik de ‘officiële’ waarheid niet heb gelezen, begrepen etc.

  11. Succes TW, in jouw waarheid.

   Nergens heb ik dat gezegd Guido. Blijkbaar kun je alleen met manipuleren en verdraaien de discussie winnen, in plaats van met argumenten. Triest.

  12. Hééél triest! Inderdaad.. Een discussie willen winnen, of nog erger: moeten verliezen.. Toch?
   Het lijkt wel of ik naar Gait zit te ‘luisteren’.. (Ben je zijn broertje soms?)

  13. @Guido @TW @MMZ, ik geloof niet in de officiele versie omdat er teveel zaken niet kloppen maar door de vele verschillende theoriëen, zie ik ook door de bomen het bos niet meer. Ik wacht rustig af op onweerlegbare bewijzen:-)

  14. We weten het niet, we hebben het niet geweten.
   Makkelijk om in het academische kleine hinein te blijven hangen.
   De twilight zone van geen verantwoordelijkheid.
   Van de eeuwige vertwijfeling, de wollige mist wolken overal om je heen, marionetten in de mist.
   Lucy in the Sky met Diamanten.

   Op een echte academie weet je echter dat als er 1 aanwijzing hard gemaakt kan worden dat iets niet een vierkant is dat het dan ook geen vierkant is…. in het geval van 911 zijn er honderden aanwijzingen (smoking guns) dat we hier niet met het officiële staatsversie verhaal van 911 te maken hebben.

   Dat er op grote schaal de waarheid geweld is aan gedaan staat dus vast.
   Dat er op grote schaal passagiers zomaar zijn verdwenen staat vast, waar zijn de passagiers?
   Het merendeel van de ’terroristische’ piloten hebben de aanslag allemaal miraculeus overleefd. Meestal overleven de ‘patsies’ het wel. Je moet immers wat kunnen laten zien aan het publiek.

   Hunnie hebben het gedaan en dan met je vingertje wijzen is voldoende voor het Jan Klaassen en Katrijn publiek. Bin Laden was toch de grote aanstichter, daarom moesten we Irak binnen vallen? Daarom moesten we Afghanistan binnen vallen? En wat hebben ze met Bin Laden gedaan? Helemaal niets want Bin Laden heeft niets met het gebeuren te maken, zegt uw eigen chronisch liegende regering zelf toch?

   Als je op straat 2 keer onzin verkoopt met een stalen gezicht heb je kans dat je meteen op je bekt getimmerd wordt, gewoon als wakker maker. In de mistige wereld van onbenullen kun je je hele leven lang door blijven gaan met flauwekul verkopen aan jezelf en dus aan iedereen. Dat is het verschil, dat is geen gezonde scherpe bovenkamer die zo een leven leidt.

   En stel dat iets niet een vierkant is wie heeft er dan baat bij om ons op alle fronten voor te blijven liegen?
   Is liegen een academische discipline?

   Beck – Dark Star
   http://www.youtube.com/watch?v=VFxT77eLSYM

  15. Prachtig HyperAlert!
   Hoe boort een verkeersvliegtuig, met alleen een radar in de neus, en de rest lucht en aluminium, zich door 6 gewapende betonnen muren, MET ruimtes ertussen!! Zie de tekeningen/foto’s van het Pentagon.
   Kijk gewoon even naar de foto’s van de ringen van het Pentagon op deze site: http://bogusstory.com/911_inside_job.html

   Waar zijn de lichamen!!!? Waar zijn de TITANIUM-vliegtuigmotoren? Ook door de ‘intense hitte’ gesmolten.. hahahhaha…!!

   Het vloeibare staal, dat diep onder de puinhopen van het WTC lag, toont temperaturen aan, die met vliegtuigbrandstof op lange na, NIET te halen zijn. Waren er dan andere -zeer-hoge-temperatuur-haarden? Zelfde site:
   ‘Nearly a year after 9/11/01 an audio tape of firefighter communications was finally released to the public. No firefighters reported out of control fires. In fact, firefighters reported they were eyewitnesses to the fact that much of the fire caused by burning jet fuel had by then largely burned out and indicated that conditions were controllable. See also video footage of firefighter conversations.”
   En zijn vele vele, vele FEITEN die een andere, zeer heftige waarheid laten opdoemen. Zooo simpel kan het nou zijn. Maar als je geen ruimte maakt in je hoofd DAT het gebeurt zou kunnen zijn, op een andere wijze dan de officiële, dan kan het er ook niet in..!! LETTERLIJK.
   Kijk op dit soorten FEITEN baseer ik mijn beeld van mijn 9/11-waarheid.

  16. Jah dank je Guido, keep up the hard good work!
   Hiep Hoi Hol La Die Jee Geweldig Osdorp Clipje Kritisch! Thanx gurll
   Ik kreeg een spontane transcript aanval, bijna alles heb ik wel vrij precies behalve aan het eind, Tenet, Powell en dan iets van “Army Tarce”; heb ik niet kunnen vinden tot nu toe.
   En ook het relaas van ene “AChmoed Achmed” in Washington tussen 4 en 13 september heb ik nog niet kunnen vinden.

   Vragen aan Bush – Osdorp Posse

   Quote:

   >> Hallo Nederland welkom ben de wie is gek show we hebben George Bush te gast voor een gesprekje en zo we grijpen nu onze kans omdat hij nu toch in het land is en starten het gesprek alsof er niets aan de hand is meneer de president zegt hoe vindt u het hier hoe vindt u onze molens en onze tulpen en bier en de coffee shops dan is dat niet een groot feest of is het slechts een leugen dat u ooit geblowed hebt en snuift u nog coke hoe lang blijft het nog verscholen dat u de verkiezingen in 2000 hebt gestolen dat de supreme court als pijnlijke vergissing besloten de tellingen te staken als partijdige beslissing en hoe zit het met die aanslag in 2001 ging er echt een groot vliegtuig door het pentagon heen waarom is er niets voorkomen als het plan al bekend was of kwamen al die aanslagen jullie wel van pas wat bedoelde in uw verhaal eigenlijk met de new world order komt het overeen met de ideeen van het project voor de new americain century wat bedoelde brzezinski met het nieuwe programma in the grand chess board wat is de definitie van terrorisme waarom bemoeide uw vader zich toch met al die cia zaken wat doet u toch met al die saoedies en bin ladens wie profiteerde er eigenlijk van die aanslagen en hoeveel is er daar bij verdiend door de carlyle group hoe kan het dat larry silverstein heb toegegeven dat er explosieven zijn gebruikt voor wtc 7 en waarom staat dat niet in de rapporten geschreven en waar zijn die laatste beelden van het pentagon gebleven eerst waren ze er niet en toen weer wel en nou misschien maar op geen 1 van die fotoos is een vliegtuig te zien dus wat nou bush wat moeten wij nou nog geloven waarom komt er niets van die liggende gebouwen nog iets naar boven waarom zijn die vliegtuigen niet gewoon onderschept en waarom worden brokstukken niet getoond maar juist bedekt hoe kan je nou beweren dat een vliegtuig gesmolten terwijl de houder zelfs op papier gevonden is waar zijn die blackboxes waar zijn die gegevens en die lijken gebleven of gaat het hier niet om levens het spijt me bush maar de vraag is of uw stopt want alles wat uw kabinet beweert dat klopt niet hoe verdwijnt een complete 757 in zo’n ongelofelijk klein gat hoe kan het dat er geen enkele beveiligings camera was behalve 1 een beeld per seconde camera waarom worden die in beslag genomen beelden eigenlijk niet vertoond en kijk eens naar die beelden van vlucht 93 dat zou toch zijn gecrashed omdat er een opstand zou zijn maar waar is dat vliegtuig en waarom is dat emergency command center in wtc 7 eigenlijk niet gebruikt waarom vloog dat gebouw pas later in brand en komt het neer alsof er explosieven zijn gebruikt wat veroorzaakte die branden in wtc 6 en waarom komt dat gebouw eigenlijk niet naar beneden hoe kon die vrouw daar in die wtc toren staan terwijl het daar zo heet was dat zelfs het staal smolt zeg hoe gaat het met het vinden van osama niet zo goed komt dat omdat je daar nog gewoon zaken mee doet en waarom ben je nou echt afghanistan binnen gevallen voor de ramp had toch ook al plannen om hun aan te vallen net als met irak jullie zochten toch bewijzen voor vernietigingswapens was dat niet te verkrijgen we krijgen theorieen over smeltend staal op ons bord terwijl er nooit een stalen flat door een brand is ingestort hoe kan het dat er voor de rest nog ontploffingen klonken nog voordat die verdiepingen recht op elkaar bonkten hoe kan het dat een natuurwet van vallende voorwerpen niet opgaat voor het wtc deze vraag is scherp het duurde zowaar meer dan een jaar voordat een onderzoek werd ingesteld is dat niet raar wanneer stoppen alle leugens nou minister president zeg eens eerlijk was 911 door jullie gepland wat deed een achmoed achmed tussen 4 en 13 september in washington bij tenet en army tarce en powell en was toen al bekend dat hij toen al geld had overgemaakt naar mohammed atta waarom werd de familie bin laden na de aanslagen niet ondervraagd maat het land uitgevlogen wat deed de cia bij osama in dubai <<

   Osdorp Posse – Vragen Aan Bush
   http://www.youtube.com/watch?v=yeAL5q1p_8o

  17. HyperAlert: waarachtig prachtig!
   Ik was even van de radio-stilte aan het genieten van TW, WMMZ en de andere leden van de ‘Jullie-verkrachten-de-waarheid-club’. (Een late afsplitsing van een zijtak van Sjors’ Rebellenclub)
   Maar in deze stilte, werd ik prettig gestoord (ahum) door jouw stuk.. Prachtig waarachtig!

  18. @Hyper, ja ze waren geweldig! Ik ben trots op ze en ben blij dat ik ook al jaren in Osdorp woon haha. Een jaar geleden zijn ze ermee gestopt, zijn ook al oudjes hihi.

   Ze hebben veel maatschappij kritische teksten in hun muziek en schuwden niet van alles en nog wat aan de kaak te stellen. Ze hebben ook een nummer met aan het einde het Wilhelmus, die heb ik al eens geplaatst bij een ander artikel op deze site. Ook geweldige tekst!

   In deze wijk groeien verschillende culturen vreedzaam met elkaar op, ondanks berichten in de media, kan ik niet anders zeggen dan dat de jongeren respect voor elkaar en elkaars cultuur hebben in deze wijk. Mijjn zoon heeft b.v. vrienden die hier over de vloer komen uit allerlei culturen, ook moslims, geen enkel probleem, beleefde jongens en zeker niet crimineel want dat is slechts een hele kleine groep. Osdorp Posse stelde het allemaal aan de kaak.

  19. @Guido:
   Eerst stel je vragen over dingen die je onverklaarbaar vindt:

   Het vloeibare staal, dat diep onder de puinhopen van het WTC lag, toont temperaturen aan, die met vliegtuigbrandstof op lange na, NIET te halen zijn. Waren er dan andere -zeer-hoge-temperatuur-haarden?

   Dan noem je de overklaarbare zaken ‘feiten’:

   En zijn vele vele, vele FEITEN die een andere, zeer heftige waarheid laten opdoemen.

   En dan wordt dit alles bewijs voor een theorie:

   Kijk op dit soorten FEITEN baseer ik mijn beeld van mijn 9/11-waarheid.

   Dit lijkt mij wat er hier mis aan is:
   -Je gebruikt ‘onverklaarbare zaken’ en ‘feiten’ alsof ze synoniem zijn. Dat is niet zo.
   -Je kan geen conclusie trekken uit onverklaarbare zaken. Je kan hooguit zeggen dat je toch een conclusie kan trekken ondanks alle onverklaarbare zaken, of dat je geen conclusie kan trekken door de nog onverklaarbare zaken.

   Kortom: in feite zeg je: ‘Op onverklaarbare zaken baseer ik mijn theorie voor wat er gebeurt moet zijn tijdens 911’.

  20. Voorgaand bericht was onduidelijk door fouten met de blockquotes. Hier de verbeterde versie:

   @ Guido,

   In reactie op de door jou gepresenteerde “feiten”:

   hoe boort een verkeersvliegtuig, met alleen een radar in de neus, en de rest lucht en aluminium, zich door 6 gewapende betonnen muren, MET ruimtes ertussen!! Zie de tekeningen/foto’s van het Pentagon.
Kijk gewoon even naar de foto’s van de ringen van het Pentagon op deze site: http://bogusstory.com/911_inside_job.html

   Het Pentagon had helemaal geen ringen van gewapend beton, maar van gewoon ongewapend beton: http://www.911myths.com/html/pentagon_rings_and_the_exit_ho.html (wiskunde is toch nog wel ergens goed voor

   Waar zijn de lichamen!!!?

   Verwacht je soms volledig intacte lichamen na zoiets??
   Er zijn lichaamsresten gevonden, met DNA in tact.
   http://www.911myths.com/html/bodies_identified.html

   Waar zijn de TITANIUM-vliegtuigmotoren? Ook door de ‘intense hitte’ gesmolten.. hahahhaha…!!

   Er zijn flink wat brokstukken gevonden van het vliegtuig, niet alleen buiten het gebouw maar veel meer nog in het gebouw, zie artikel met foto’s:
   http://rense.com/general32/phot.htm

   Je zegt:

   Het vloeibare staal, dat diep onder de puinhopen van het WTC lag, toont temperaturen aan, die met vliegtuigbrandstof op lange na, NIET te halen zijn. Waren er dan andere -zeer-hoge-temperatuur-haarden? Zelfde site:
‘Nearly a year after 9/11/01 an audio tape of firefighter communications was finally released to the public. No firefighters reported out of control fires. In fact, firefighters reported they were eyewitnesses to the fact that much of the fire caused by burning jet fuel had by then largely burned out and indicated that conditions were controllable. See also video footage of firefighter conversations.”


   Er is geen “vloeibaar staal” gevonden. Er is verbogen, in gezakt staal gevonden. Dat klopt ook met de temperaturen, staal verliest namelijk al bij relatief lage temperaturen zijn sterkte, waardoor het dan heel gemakkelijk verbuigt of inzakt, zie het volgende citaat:

   “Melted” Steel
   Claim: “We have been lied to,” announces the Web site AttackOnAmerica.net. “The first lie was that the load of fuel from the aircraft was the cause of structural failure. No kerosene fire can burn hot enough to melt steel.” The posting is entitled “Proof Of Controlled Demolition At The WTC.”

   FACT: Jet fuel burns at 800° to 1500°F, not hot enough to melt steel (2750°F). However, experts agree that for the towers to collapse, their steel frames didn’t need to melt, they just had to lose some of their structural strength—and that required exposure to much less heat. “I have never seen melted steel in a building fire,” says retired New York deputy fire chief Vincent Dunn, author of The Collapse Of Burning Buildings: A Guide To Fireground Safety. “But I’ve seen a lot of twisted, warped, bent and sagging steel. What happens is that the steel tries to expand at both ends, but when it can no longer expand, it sags and the surrounding concrete cracks.”

   “Steel loses about 50 percent of its strength at 1100°F,” notes senior engineer Farid Alfawak-hiri of the American Institute of Steel Construction. “And at 1800° it is probably at less than 10 percent.” NIST also believes that a great deal of the spray-on fireproofing insulation was likely knocked off the steel beams that were in the path of the crashing jets, leaving the metal more vulnerable to the heat.

   En over de vraag hoe het zo heet kon worden in het WTC:

   But jet fuel wasn’t the only thing burning, notes Forman Williams, a professor of engineering at the University of California, San Diego, and one of seven structural engineers and fire experts that PM consulted. He says that while the jet fuel was the catalyst for the WTC fires, the resulting inferno was intensified by the combustible material inside the buildings, including rugs, curtains, furniture and paper. NIST reports that pockets of fire hit 1832°F.

   “The jet fuel was the ignition source,” Williams tells PM. “It burned for maybe 10 minutes, and [the towers] were still standing in 10 minutes. It was the rest of the stuff burning afterward that was responsible for the heat transfer that eventually brought them down.”

   http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/debunking-911-myths-world-trade-center

   Tenslotte zeg je:

   En zijn vele vele, vele FEITEN die een andere, zeer heftige waarheid laten opdoemen. Zooo simpel kan het nou zijn. Maar als je geen ruimte maakt in je hoofd DAT het gebeurt zou kunnen zijn, op een andere wijze dan de officiële, dan kan het er ook niet in..!! LETTERLIJK.
Kijk op dit soorten FEITEN baseer ik mijn beeld van mijn 9/11-waarheid.

   Waarom sluit je alle informatie die niet in lijn is met de artikelen op jouw site, consequent uit?

   Ik vraag me af wat jij eigenlijk onder “feiten” verstaat.

  21. @Hyper en @guido, deze is ook GEWELDIG! Sorry voor het hoofdlettergebruik maar is gericht op weer een fantastische tekst van Osdorp Posse!!!!!!!!!!!11

  22. Speciaal voor TW en MMZ en als gewaardeerde info voor @Guido en @Hyper

   Van het album ‘Tegenstrijd’. Uitgebracht in 2003 onder Ramp Records.

   Dit is een doofpot, dus doe maar net of je doof wordt
   En luister je toch? Loop je de kans dat je gedood wordt!
   Want rap is info, door tekst en woorden
   En d¹r zijn genoeg gestoorden die om woorden moorden
   Als het gaat om poen, als het gaat om macht
   zullen mensen dingen doen die men niet verwacht
   Want achter de schermen of gesloten deuren
   gebeuren dingen die officieel niet gebeuren
   Zoals directeuren die massaal verkozen
   om hun chemische afval illegaal te lozen
   In tonnen en vaten, want pleite is pleite!
   En tonnetjes dumpen is met tonnetjes smijten
   Kijk de legertop die zijn plicht verzuimt
   als ergens een heel volk wordt opgeruimd
   Genocide werd gepresenteerd als rotmisere,
   maar bleek even later toch een doofpotaffaire
   En denk aan satelieten die constant beelden schieten
   van elk stukje aarde en dus ook de bloedvergieten
   Amerika koopt al deze rechten op
   en behoedt zichzelf zo voor een terrechte strop
   Want denk aan massagraven en bominslagen
   Zeer goed te zien van boven, begint het te dagen?
   De hele wereld is corrupt en mislukt
   En de armste mensen gaan het meest gebukt!

   DOOFPOT! DOOFPOT!
   Onze planeet is één grote doofpot
   Dus houd het deksel maar op de pan
   en we koken gaar in onze eigen stoofpot
   DOOFPOT! DOOFPOT!
   Onze planeet is één grote doofpot
   Ze zeggen de waarheid duurt het langst,
   maar een korte duur is wat ons beloofd wordt!

   Amerika maakt jacht op terroristen,
   geloofsfanatisme en fundamentalisten
   De paus is toch ook een criminele terrorist?
   Ja, die seniele debiel die moest al lang in z¹n kist!
   Maar dacht je dat Amerika de paus aanpakte?
   Terwijl ze zelf volop in de kerken plakten?
   Vergeet het maar, daar mag je niet over praten
   want Bush en z¹n maten zijn net zulke fanaten!
   God dit, God dat, ja je hoort het steeds
   ³DUS DOOD AAN ABORTUS EN LEVE AIDS!²
   Het is ieder voor zich in een te volle bende
   Dus iedereen misbruikt ook elkaars ellende
   Neem de goede doelen, en wat ze bedoelen
   en wat ze beloven met schijnheilige smoelen
   Minstens driekwart van wat u doneert
   hoort direct aan het doel te worden gespendeerd
   Maar geef jij je gift nou per telefoon
   dan is een krappe helft plotseling heel gewoon
   De rest blijft hangen aan de dikke strijkstok
   Wat vind jij van die geintjes die ze flikken IJsblok?
   Laat ze allemaal maar de tering krijgen!
   We laten ons niet langer door de macht bedreigen
   Dus fok verzwijgen! De waarheid op tafel
   Geen kranten met fabels, maar kleppen die snavels!

   DOOFPOT! DOOFPOT!
   Onze planeet is één grote doofpot!
   Dus houd het deksel maar op de pan
   en we koken gaar in onze eigen stoofpot
   DOOFPOT! DOOFPOT!
   Onze planeet is één grote doofpot!
   Ze zeggen de waarheid duurt het langst,
   maar een korte duur is wat ons beloofd wordt!

   Een grootse bruiloft van OPa, heb ik jou daar¹
   De kosten zeker tien miljoen is dat waar?
   Liet Oranje nou dit geintje door het volk betalen?
   Heeft de monarchie het recht dit schaamteloos te bepalen?
   Ja, Willem naait Maxima, rechts naait minima
   Bestaat Opolitiek correct¹ of spelen wij een crimi na?
   Is er nog iemand die mij uitleggen mag
   waarom je hier bepaalde dingen liever niet meer zeggen mag?
   ONoord Afrikaan¹ is krantentaal voor Marrokaan
   Heb de buitenlander of de allochtoon het gedaan?
   Toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen
   en hebben wat mongolen nieuwe termen verzonnen
   Oh sorry, ik bedoel natuurlijk geestelijk gehandicapt
   Verstandelijk gehandicapt, zo één die een syndroom hebt
   Zijn dat nou woorden waar ik mij voor schaam?
   Fok dat! En noem het beesie toch gewoon bij z¹n naam!
   De wereld is zo al ingewikkeld genoeg
   En al is de leugen nog zo verschrikkelijk vroeg
   De waarheid komt later en slaat een krater
   in de leugens van de pater en de mooiweerprater
   De wereld is een doofpot, maar wat ik denk:
   Onze zelfdeceptie is een groot geschenk!
   Van goed of kwaad? dat is nou de test!
   Mensen liegen en bedriegen en we vinden het best…

   DOOFPOT! DOOFPOT!
   Onze planeet is één grote doofpot!
   Dus houd het deksel maar op de pan
   en we koken gaar in onze eigen stoofpot
   DOOFPOT! DOOFPOT!
   Onze planeet is één grote doofpot!
   Ze zeggen de waarheid duurt het langst,
   maar een korte duur is wat ons beloofd wordt!

  23. Geen wonder dusz dat ik mij wel thuis voel bij jouw Posse Kritisch!

   Jah dat vrouwtje waar ik 6 jaar bij heb mogen wonen als vlucht adres die heeft een zoon van inmiddels zestien en die zit nu in de ‘uitgaansleeftijd’, dus ik krijg nog wel eens iets mee. Mooi jong, (klinkt drents) echt nieuwetijdskind, hij is zo verschrikkelijk paranormaal en voor hem is dat zo normaal en weet al wat ik denk voordat ik het zelf bedenk, bij hem zie je duidelijk aan z’n ogen dat ie iets extra’s heeft.

   Alle meisjes uit de buurt die willen hem nu tegelijk, echt het tegenovergestelde van hoe ik mijn jeugd beleefd heb, maar ik moet eerlijk zijn dat ik er toen eigenlijk geen raad mee wist als er wel interesse was, moeilijk toegeven want ik hou wel van een beetje drama, dat ontkracht een beetje mijn zieligheidsmythe die ik nodig heb om door te kunnen schrijven. Dus hou ik dat maar in stand, hij heb nu de voor en nadelen van wat ik niet had (of niet kon hebben omdat ik er niet mee om kon gaan).

   Hier in Krenthe is het als vanouds voornamelijk stille half dooie pensionadoos en voor de rest een pvv nsb bende , te vlak aan de duitse grens, heeft ook wel z’n charmes, 2 culturen door elkaar heen, maar Krenthen zullen nooit Hollanders worden, buitenstaanders zoals ik komen er nooit in, daar zijn ze heel geroutineerd ijskoud afstandelijk in, nooit zal ik 1 van hun kunnen zijn en dat doet pijn omdat ik er te lang gewoond heb.

   Als ik vrienden maak zijn het of zogenaamde buitenlanders of het is iemand die oorspronkelijk afkomstig is van het voor mij verre Hollandse Westen. Groetjes uit het barre Oosten, de jeugd draait hier nog steeds moffen muziek, ze noemen dat ‘piraten’ muziek, als ik de regionale radio zenders in Zeeland hoor dan heeft de jeugd daar gelukkig een totaal andere smaak dan hier, daar zitten ze nog in ouwe heavy metal vast, wat ik ook apart opmerkelijk vindt! Waarom is dat.

   Daar horen de kranten over te gaan, wat het volk beroerd en dat “De Nederlander” niet echt bestaat maar dat er hier overal oude stammen zijn. Krenthen zien er vaak uit als mollige trollige Denen maar er zijn ook oertypische reuzen Drenthen die het loodzware veenwerk overleefd hebben en die kunnen ongetraind met hun pink een auto optillen, daar heb ik ontzag voor, voor die oerkracht van de overlevers van oude barre schrale snoeiharde tijden, die schuiten op die kanalen moesten met de hand op en af geladen worden, daar is oerkracht voor nodig en dat heeft niet iedereen in z’n genen mee gekregen.

   Osdorp Posse – Willem de hardcore koning (mijn lieve broertje, arme jongen)
   http://www.youtube.com/watch?v=tW6Dy_EJ5p8

  24. @ Hyper, ik heb ook zo’n zoon, zag zichzelf van boven af zitten en weet dingen die hij eigenlijk niet had kunnen weten. Overigens heb ik ook van jongs af aan kennis die je niet kunt verklaren. Ik leg ook Tarotkaarten en ben daar, al zeg ik het zelf, goed in:-) Ach Drenthe, zelf ben ik geboren en getogen in Overijsel en ben in 1981 naar Amsterdam gegaan. Overijsel en Drenthe verschilt niet zoveel en dus heeft het daarmee misschien ook te maken:-)

  25. Hier de originele opvoering het sprookje 9/11 en de namen van vele acteurs die alvast -al of niet postuum- een Oscar verdienen:
   http://govinfo.library.unt.edu/911/report/911Report.pdf

   Uiteraard zijn er -vanaf het allereerste begin- nog meer medewerkers te benoemen vanuit vanallerhande disciplines, want het vergde een organisatie die zijn weerga(nog)niet kent. Zo knap gedaan dat bijna 9 jaar na dato de echte clou nog steeds niet boven water is gekomen ondanks of dankzij de inspanningen van vele puzzelaars en notoire moddergooiers.

   ‘Wordt modderig water niet helder door het te laten bezinken…?’
   Tao

  26. @Wilmamazone, schijnbaar ontvang je ook de dagelijkse gedachte want: wordt modderig water niet helder wanneer we het laten bezinken was gisteren de gedachte van de dag………… Als dat zo is, verbaas je mij weer:-)

  27. Ooo, nee het was de dagelijkse gedachte van vandaag….. die van gisteren was: ga eens op de lat zitten in plaats van hem steeds hoger te leggen…. meer van toepassing is echter: in mijn afhankelijkheid van het vertrouwen van anderen, herken ik het ontbreken van vertrouwen in mezelf (dagelijkse gedachte van afgelopen maandag)

  28. Mooi Wilma.., blijf ons verbazen inderdaad, zo gauw als wij denken dat we het weten lopen we ook al weer achter.
   Kritisch daar ben ik nou even stil van hoor, doet me goed. Jah Overijssel is heel dichtbij want ik zit in zuidwesten van Drenthe… even zwijmelen nu, ik hou wel van zwijmelen, eigenlijk ben ik een zwijmelaar, maar dat staat niet stoer. Gezellig met al die vrouwen hier, Wilma, Trijnnie, Kritisch, Tessa en nog veel meer, geen hand vol maar een land vol zei mijn moeder vroeger altijd.

   Het volgende nummer klinkt nu uit paradise</b) internet radio, wat is toeval?

   En kijk eens hoe deskundig ik mijn dik gedrukte html code even etaleer alsof ik het onder de knie begin te krijgen

   Pink Floyd – Time
   http://www.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U

  29. Sjeezus Allemachtig dat hakt er even in zeg, overal kippenvel, abrupt Toni Price even gestopt nu, daar komt me een lawine aan energie nu over me heen, ga helemaal binnenstebuiten, dat soort dingen mag je me wel vaker flikken Kritisch! Weet effe niet waar ik het zoeken moet nu, maar wel heeeeeel fijn.. Ik ga zo eerst even naar buiten toe beetje afkoelen en tot bezinning komen wat er allemaal gebeurt. Dus jij kunt ook op afstand ’toveren’. WOW

  30. @Hyper, bij mij roept Beautifull Garden dezelfde emoties op als I dont no how to love him van Jesus Christ Superstar en dat is een zeldzaamheid bij mij want geen enkel nummer had tot nu toe dat nummer benadert:-)

  31. Dat is meteen een goede verklaring voor die heerlijke kosmische Tsunami die ik net over me heen kreeg!

   I Don’t Know How To Love Him (Jesus Christ Superstar – 1973)
   http://www.youtube.com/watch?v=G9S072UBKYs

   Gefeliciteerd het is je ruim gelukt nu hoor… Vanaf nu is alles mogelijk, 11 Augustus

  32. Wel @Hyper, mogelijk heb ik een gelijkgestemde ziel ontmoet:-) Eens, in 2000, heb ik een hele rare ontmoeting gehad waar ik nog steeds aan denk en eigenlijk nog steeds naar zoek………. Ik ging naar een kavelverkoop met een vriendin in Amsterdam Osdorp en we raakten in gesprek met een man die aangaf zelf zijn energievoorziening te willen plaatsen onder het huis en daar kwam iemand anders bij staan. Het was een overweldigende ervaring want ik sprak met hem zonder woorden en dacht, ik ken je door en door. Jij bent mijn gedachte en ik die van jou, jij bent mij en ik ben jou…….. Het had niets met fysieke aantrekkingskracht te maken maar met de geest. Lang heb ik gehoopt hem weer tegen te komen maar dat is niet gebeurt. Schijnbaar was wat gebeurde ook zichtbaar voor de omgeving want mijn vriendin vroeg na die tijd: wat was er in Godsnaam aan de hand? Was hij een mens? Een Engel? Wat was die energie tussen jullie? Hij was wel de reden eindelijk de knoop door te hakken met mijn inmiddels ex-man omdat ik daarna besefte dat wij, na al onze problemen, eigenlijk niets deelden. Ik heb daarna veel gelezen over tweelingzielen, zielsverwanten etc. Ik denk dat het mijn tweelingziel was maar weet het niet zeker. Sindsdien wil ik alleen nog die ervaring maar tot op heden ben ik hem niet meer tegen gekomen. Misschien had de ontmoeting alleen maar tot doel me te bevrijden uit een relatie waarin ik eenzaam en ongelukkig was, misschien kom ik hem in dit leven niet meer tegen maar het heeft mij wel laten zien dat er meer tussen hemel en aarde is dan wij vermoeden……….

  33. @Hyper, ik zit er nu weer om te huilen maar niet alleen omdat ik hem niet meer heb ontmoet maar vooral omdat ik dit heb mogen ervaren………. zo intens, zo puur en zo mooi:-)

  34. wel wmmz, wanneer ga je reageren op mijn reactie n.a.v. “jouw” dagelijkse gedachte? Dan ga ik uiteraard ook kijken naar je linkje. Tot dan maar even niet……… Ik begrijp dat je vind dat je stoort in een onderonsje want ik denk dat jij dit soort intense ervaringen niet kent, jammer hoor………

  35. Jaah ‘Bevrijding’ is mogelijk het sleutel woord Kritisch!!!
   Van mij mag je die Engel zeker nog een keer terug vinden.
   Dat is een zoektocht die niet meer zal ophouden, en dat is goed.
   Al kan ik maar een flauw schijnsel van die totale Bevrijding naar je terug sjouwen dan ben ik al tevreden over mezelf hoor.
   En als het hier op aarde alleen maar kort mag gebeuren dan is het nog van waarde.
   Het gaat er volgens mij om dat iemand genoeg ‘ruimte’ om zich heen moet hebben, dat er dan ruimte genoeg voor iemand is die niet klein van binnen is en niet zo maar klaar is met de gewone dingen van alledag alleen.

   Red Hot Chili Peppers – Give It Away Give it Away Give it Away NOW
   http://www.youtube.com/watch?v=Mr_uHJPUlO8

  36. Guido, het id duidelijk dat jij je nergens in hebt verdiept. Hoe kom je erbij dat het vliegtuig door 6 muren is gevlogen in het Pentagon? Dat verzin je echt ter plekke gast. Op het volgende plaatje is te zien hoe de indeling was op de begane grond in het pentagon.

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/9-11_images/image040.jpg

   En dat is dus maar 1 muur aan de voorkant en 1 muur aan de achterkant.

   Kleine brandjes in het WTC??
   Even kijken wat de brandweer leiding hierover te zeggen had.

   CHIEF ALBERT TURI

   Then I further stated that we do not have the capability to put that many floors of fire out. I knew right from the start that there was no way this Fire Department could extinguish six or eight floors of fire fully involved in a high-rise building. It’s just not possible because we don’t have the means to do it.

   Then I went over to talk to Chiefs Callan and Hayden, who were the incident commanders, Chief Callan being the incident commander, Chief Hayden being the deputy chief in the 1st Division who had responded, and I stated to them that there is no possible way that we could extinguish this fire, and they were certainly in agreement with that, and that it should strictly be an evacuation procedure and to get as many people out of the building as quickly as we can, and I remember being extremely concerned that we would have a lot of our people up in the building and a third aircraft would then strike it.

   http://www.nytimes.com/packages/html/nyregion/20050812_WTC_GRAPHIC/Turi_Albert.txt

   Ik heb het idee dat jij je er helemaal niet in hebt verdiept, -beledigende rest-reactie verwijderd-.

  37. http://www.youtube.com/watch?v=gnwWia9qmC0

   Hier zit ik nu naar te luisteren maar red Hot Chili Peppers is ook één van mijn favorieten en dan met name: Blood, Sugar, Sex, Magic waar het door jouw gekoppelde nummer op staat:-) probeer ook eens (heel ander genre want klassiek) Stabat Mater van Pergolesi, GEWELDIG!

  38. Nou leuk dat je met een ander genre aan komt want ik hoorde net Ludovico Einaudi – prima vera,
   Stabat Mater van Pergolesi zei je okay ik gooi hem direct op de draaitafel, oef ik hoor het meteen al zo gauw als de vocalen er in komen, kippenvel overal, jaaah klopt hou ik ook heeel erg van, hoef je bij weinig mensen mee aan te komen tegenwoordig, hakt er goed diep in nu, wat een vocalen helemaal super, ik weet de officiële benaming niet van dit type zangstemmen maar helemaal top, zit je bij mij aan het goede adres…. Als je nog eens zo een nummer weet, best moeilijke namen maar zeer de moeite waard..

   Ludovico Einaudi – Primavera
   http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4

   Andreas Scholl & Barbara Bonney · Stabat Mater ~ Pergolesi ·
   http://www.youtube.com/watch?v=_2zc0wTORSI

  39. @ hyper mooi man jeetje kende het niet maar zit even stil te genieten ga wel meer van zoeken te gek bedankt

  40. Heeh leuk Marcel, er valt nog een hoop te ontdekken en te genieten bovendien!

   J.S. Bach: Mass in B minor “Agnus Dei” – Andreas Scholl
   http://www.youtube.com/watch?v=tdLCcQixNvg

   Vocalen komen er nu 1, mijn kippenvel slaat weer vol uit, van boven naar beneden, eerst rug schouder en dan bovenbenen richting de aarde, dat is mijn muziekmeter…

  41. Ik beland sowieso snel de grond waar het gaat om beleving van de boodschap in muziek besloten. Dwars tegen mezelf in kan ik vaak mezelf door muziek meegevoerd vinden.(niet dat ik mezelf kwijt was hoor)Had liever erin gebleven. Mezelf door muziek overrompelt herkennen, thuiskomen. Soms vier je een feestje en daar hoort dan muziek bij. Soms heb je iets te verwerken en ook dan is er weer muziek die je ook weer in de juiste stemming brengt, of afgestemd is op je stemming, je helpt je verdriet te verwerken. Tis maar net waar je gevoelig/behoefte aan hebt op bepaalde momenten.

  42. @ Wattenstaafie

   Muziek is een stukje kracht in het verlengde van je zelf, het kan je gevangen houden in je eigen perceptie maar het kan er ook naar toe buiten treden als in de schoenen van de ander gaat staan, (3de oog) de energie combineert met de gevoelens en de uitstraling van anderen, soms een stem in je zelf op reist uit het niets met welk stukje muziek het alles omvattend kan zijn voor elk moment van alles en iedereen.

   Muziek is passie op een bedje van gevoel en emoties, het zegt vaak meer dan je zelf kunt omvatten in tekst of woord, het is er AL, het is soms je verlengstuk van je zelf.

   Brian Eno- Music for Airports:

   http://www.youtube.com/watch?v=B9kPIp4MtX0&feature=related

  43. @ HyperAlert,
   Andreas Scholl is een countertenor. Het is een stemtype dat veel gebruikt wordt in barokmuziek.

  44. Guido, als je je caps-lock kapot hebt, moet je er eens naar laten kijken. Of doe je bewust sommmige woorden met caps-lock aan benadrukken. Kan ook als schreeuwen uitgelegd worden en dat heb jij, die noramliter die rust zelve is, toch helemaal niet nodig. Als je zinnige dingem meld zou je geen caps nodig moeten hebben. Je verwijt zo nu en dan anderen dat ze schreeuwen, je doet zelf dus niet anders.

  45. Misschien is Guido wel een beetje doof !? dan praat je altijd wat harder dan de capslock het toe laat.

   Ook kan het zo zijn dat grote tekst het juist aanhaalt wat je anders nooit tussen de regel doorziet groeien.

   Ah Grote letters hebben ze niet voor niets verzonnen, het is net als ‘mens erger je niet’, Soms kunnen ze nogal mooier zijn dan de rest, vroeger op school schreef ik altijd met blokletters ipv gewone, was beter en duidelijker te lezen dan handgeschreven verwarde woordencodes die niet of net niet te ontcijferen waren.

   Maar daar gaat het helemaal niet om hier op WTK, niemand is perfect en jij dus ook niet!

 7. Wow!! volgens mij is het één en al inderdaad een complot, het bewust gedaan om mogelijk het World Trade Center tot de grond te laten gaan, vele filmpjes die ik heb gezien, is het volgens mij zeker bewust complot, in veel filmpjes klopt iets niet en zit veel meer achter dan wij doen denken en doen geloven zoals het ons in verteld wordt!! Ik ben sprakeloos

  1. Ik heb inmiddels ook vele filmpjes -sommigen weer- gezien en meters gelezen van en over zowel de voor,- als de tegenstanders van complottheorieën rondom 9/11.
   Aangezien ik al diepgaand op de hoogte was van het fenomeen complottheorie in het algemeen/die over kanker/kankerbehandelingen in het bijzonder, durf ik rustig te stellen: wat het gedachtengoed van de gemiddelde complotter over 9/11 betreft is er niets nieuws onder de zon, en wat o.a. retorische trucs betreft óók niet.
   Het is in feite allemaal van het hetzelfde laken een pak.

   Ik was/ben absoluut geen fan van Amerika en was dat al hélemaal niet van George Dubbeljoe, maar dat alles vind ik geen reden/legalisatie om de (mede)menselijke maat uit het oog te verliezen.

   Waar ik nou sprakeloos van ben is dat o.a. authentieke beeld,- en geluidopnamen de complotter net dienen om daar weer vanalles achter te zoeken omdat hun sensatiehonger blijkbaar van werkelijk niets overgaat. De ene na de andere fantasierijke mening komt langs en wordt met het grootste gemak als feit gebombardeerd. Lasterlijke aantijgingen worden met hetzelfde gemak geclaimd als vrijheid van meningsuiting; de mensen die zo in discrediet worden gesteld doen er niet toe. Wie gaat er dan precies over lijken?
   Het complot 9/11 vooronderstelt vele duizenden vileine medewerkers uit tig disciplines als je de moeite neemt om je niet te verliezen in details, maar het vermeende complot met een helikopterview/in het geheel bekijkt/wil zien. Vele grootouders/ouders en/of de kinderen van die deze liefdeloze megastunt uithaalden terwijl ze wisten dat de hele wereld ze zowat op de vingers kon kijken? Hebben ‘ze’ het toch niet handig aangepakt dan.

  2. @WMMZ, in het verleden zijn er ook oorlogen ontketend door b.v. de CIA ten gunste van de wapenindustrie. Daar waren ook verschillende “disciplines” bij betrokken. Ze zorgden er natuurlijk wel voor dat de juiste reden niet bij iedereen bekend was. Kijk nu eens naar Afghanistan, het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking denkt dat wij daar weg zijn maar dat is geenzins het geval. We zijn alleen weg uit Uruzgan. De MSN liegt niet, ze vertellen alleen slechts een halve waarheid want beste mensen, de luchtmacht van Nederland is nog gewoon aanwezig in Afghanistan en ze doen volop mee aan de oorlog. Het is zeker niet zo dat er slechts opbouwwerk wordt gedaan. Door alle theorieën die er zijn, zie ik door de bomen het bos niet meer maar wat als een paal boven water staat voor mij is dat de officiele versie niet klopt, dat is m.i. wel voldoende aangetoond.

  3. als een paal boven water staat voor mij is dat de officiele versie niet klopt, dat is m.i. wel voldoende aangetoond.

   Ik ben het niet met je eens dat dat voldoende is aangetoond.

   De alternatieve theorieën wemelen van de technisch-inhoudelijke fouten, vergezochte, ongefundeerde aannames en volstrekt onbewezen beschuldigingen.

   Ik weet niet wat de waarheid is, maar alles in overweging nemend acht ik de officiële versie de meest waarschijnlijke.

  4. @ Kritisch

   Niet alleen het lger zit daar nauttlijk warmpjes bij, ook andereinstellingen uit het gewone bedrijfsleven spelen daar een lokaal balletje mee.
   Er zit van alles daar op het moment aan subsociale werkgevers die van alles daar ondernemen, mag het niet door kleppen maar enkele mensen uit mijn werkomgeving, spelen daarbij een cruciale rol pm daar hun werkzaamheden te mogen verrichten, zonder dat ze in een militair kloffie rondhangen.
   Mij werd laatst ook nog een oproeop gedaan of ik er heen wilde voor wat werkzaamheden, heb ‘nee’ gezegd tegen wil en dank en blijf liever thuis met een goed WTK site op mijn schoot.

  5. TW, we verschillen dus van mening en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven:-) Niets mis mee wat mij betreft.

   Het zijn overigens niet alleen “complotters” die mijn mening delen en volgens mij is er zelfs wetenschappelijk bewijs die laat zien dat de “officiele versie” niet kan kloppen maar dat even terzijde. Meningsverschillen zullen er altijd zijn, het is goed om elkaar te horen maar proberen te overtuigen is niet altijd zinvol en soms zelfs niet gewenst.

  6. In de voormalige ddr moest je elkaar voortdurend controleren of je wel dezelfde mening had.
   Iets dergelijks is niet voorbehouden aan een voorbij tijdperk en een ander land.
   Het is zelfs ingrained ingeweven in ons staatsbestel.
   Onze scholen zorgen dat we alleen nog maar (politiek) correct kunnen ‘denken’.
   Hoe kan zoiets nou aan de hand zijn terwijl een ieder denkt en zegt dat we vrijheid van meningsuiting hebben?
   Je ziet de verklaring dagelijks op Wtk.
   Oostindische doofheid is een diepzinnig begrip.
   Realiseer je wat daar in Oostindië gebeurt is.
   De meester / slaaf verhouding was daar alom aanwezig en niet eens weg gemoffeld.
   Nu hier heerst diezelfde verhouding alleen wordt het kunstige weg gevioold door woorden te misbruiken.
   Taal is een potentieel sloper.
   Een schandaal hoe taal hier misbruikt wordt om de schaduw wereld naar de mond te praten.
   De mogelijkheid om hier corrupte denk patronen te ontmaskeren is uniek in de wereld geschiedenis.
   Als je daar niets mee doet ben je een meeloper van het misdadige regime.
   Snap je nu waarom ik nooit meer mijn academische titel voor mijn naam zet?
   En heb je de noodoproep van Gerald Celente al beluisterd Trijnnie?
   Denk het niet, want ten tijden van de FDJ zou dit ook niet toegestaan zijn.
   Negeren kan een vorm van onbeschoftheid zijn.
   Dat is wat oost/west douane beambten werd geleerd, je mocht geen menselijke emoties uiten naar auto passagiers, dan werd je meteen aangegeven door een collega, een lachje naar een oude oma kon het einde van je werk betekenen.

   http://www.infowars.com/gerald-celente-on-the-alex-jones-show-double-dip-depression-will-lead-us-into-war/

  7. Het zijn overigens niet alleen “complotters” die mijn mening delen en volgens mij is er zelfs wetenschappelijk bewijs die laat zien dat de “officiele versie” niet kan kloppen maar dat even terzijde.

   @Kritisch Het belangrijkste schuif je even terzijde? Blijkbaar heb je de kern van de zaak dan nog steeds niet begrepen. (en overigens ook geen idee wat drogredeneren is)
   Als je na een uitvoerige discussie nog steeds komt met: ‘volgens mij is er zelfs’ ben je imo dus inderdaad niet veel meer dan een roddeltante.
   Dus:
   Als er -buiten het complotveld- wetenschappelijk bewijs bestaat, en dan bedoel ik met nadruk geautoriseerd bewijs, dat het officiële rapport niet klopt, toon je dat maar per omgaande. Tevens wist ik dan graag de(officiële)reden waarom de commissie vervolgens het rapport niet aangepast heeft of voorzien van een bijlage.

  8. wmmz, ik hou het graag bij mijn eigen mening wat betreft die uitspraak en daarom gebruik ik “volgens mij”. Dat is objectiever omdat ik slechts mijn eigen mening verwoordt. Dat heeft dus niets te maken met roddelen, integendeel zou ik zeggen. Ik verwoord mijn mening maar dat schijnt niet te werken bij jou omdat jij het in een ander perspectief plaatst en mijn mening gebruikt om ermee te slaan en het uit zijn verband te rukken. Ik ervaar dat als respectloos omdat je mijn recht op een eigen mening in het geding stelt.

  9. Als ik het nu voor het kiezen zou hebben zou ik het liefst in de ddr van toen leven.
   Tijdens die documentaire op geschiedenis24 werd mij ineens duidelijk dat de ddr burger zuiverder was dan wij nu.
   Niemand deed in z’n hoofd alsof er niets aan de hand was.
   Dat spel hoefde je alleen maar met z’n allen naar de buitenwereld te spelen.
   Wij zijn inmiddels geen eigenaar meer van ons eigen hoofd.
   Dat is veel erger.
   Dat betekent dat we beginnen te lijken op de sociopathen die doen alsof ze onze leiders zijn.
   Die leiders verkneukelen zich als ze zien dat gefluorideerde ratten nog meer congruent zijn in hun denken en gedrag dan wij zwaar vergiftigde en dus beschadigde mensen.
   Ik weet zeker dat die sickoos er dagelijks van genieten om te zien hoe wezenloos eindeloos machteloos dom wij zijn geworden en vooral gek, krom is recht en recht is krom.
   Reken maar dat ‘ze’ mee lezen.
   Ik gebruik al een tijdje tandpasta zonder F, dus sommige hersenfuncties komen langzaam terug, al is veel schade onherstelbaar zoals geheime militaire experimenten de leiders al lang aangetoond hebben.

   Natalie Merchant – The Man In The Wilderness
   http://www.youtube.com/watch?v=Z7IvSZScza0

  10. Zeg ik vanmorgen tegen buurvrouw links:”Volgens mij gaat buurman rechts vreemd en volgens mij heeft buurvrouw niks in de gaten. Volgens mij rijdt de overbuurman ook een scheve schaats, want dat zeiden Klara/Trees en Mia gisteren ook, dus ben ik niet de enige die er zo over denkt.”

  11. @wmmz (let op, klein lettergebruik……) wat vervelend voor je buren zeg! Overigens raakte ik per ongeluk je naam aan, wat een rare site zeg……. en dat is geen roddel! Maar de door mij verwoorde zuivere waarheid!

  12. In een samenleving waar niets er werkelijk meer toe doet is het geen probleem om je eigen vrouw met de buurvrouw te verwisselen naar gelang het jou lijkt uit te komen.
   Dat je vloeistoffen uitwisselt met de buurvrouw moet jij weten maar wees dan daar eerlijk over tegenover je eigen vrouw.
   Dat is vaak niet mogelijk omdat je eigen vrouw niet eerlijk tegenover zichzelf kan zijn.
   Als jij dan eerlijk tegen haar bent moet zij ook eerlijk tegenover zichzelf zijn.
   Als dat cognitief emotioneel niet mogelijk is dan is het een 8o jarige oorlog voordat je het weet.
   Dit is dagelijkse praktijk en bewijst de nadagen van een civilisatie, de nadagen van het Romeinse Rijk zagen er precies zo uit, niks doet er meer toe.
   Scherpe waarneming Wilma, daarvoor dank…

  13. Ach Hyper, het nummer van Bob Marley zie jij waarschijnlijk als de verlossing, de vrijheid maar het zou heel goed kunnen dat wmmz(kleine letters……) het meer interperteerd als aflossing::-)

  14. Jaaa Kritisch we gaan aflaten kopen bij popiejopie, dat rare mannetje met die witte jurk.
   En maar lachen op school, hoe konden mensen zo dom zijn dat ze een papiertje van de paus kopen en dan denken dat alles klaar is?!
   Het gaat allemaal gewoon door, het enige dat je hoeft te doen is af en toe je lichtje er over heen te laten schijnen.
   Niet schrikken wat je allemaal te zien kan krijgen.

   Fantasie is helemaal niet nodig, de wereld is veel weirder en idioter dan de grootste fantast ooit bij elkaar kan fantaseren.
   Daarom had ik altijd zo een moeite met het literaire begrip ‘Roman’. Wat is nou een ‘Roman’? Ik ben daar nog steeds niet uit. Waarom zou iemand iets uit z’n linker duim zuigen? Als je 1 moment je ogen open doet zie je een heel toneel opdoemen waar geen fantasie of fictie voor nodig is om het te bedenken.

   Zien is denken en denken is zien. Direct evenredig, je merkt overigens direct aan de energie van een tekst als iemand niet echt gekeken heeft. Dat is het verschil. Daarom is school vaak slaap verwekkend. Tweedehands waarnemingen van anonieme (on)bekende personen uit het verleden maken nog geen waardevolle kennis, daarvoor zijn echte levende mensen nodig, 1 plus 1 is een levend geheel, dode kennis is niets en een dood mens is ook niets.

   Er is chemie nodig, AlChemie om precies te zijn, maar dat was natuurlijk ook weer lachwekkend op school. wat een domme mensen waren die middeleeuwers toch, of toch niet?

  15. @Huper, Isaac Newton wordt volgens mij heden ten dage niet gezien als een dom mens en ook hij hield zich bezig met Alchemie:-)

  16. Zien is denken en denken is zien. Direct evenredig, je merkt overigens direct aan de energie van een tekst als iemand niet echt gekeken heeft. Dat is het verschil. Daarom is school vaak slaap verwekkend. Tweedehands waarnemingen van anonieme (on)bekende personen uit het verleden maken nog geen waardevolle kennis, daarvoor zijn echte levende mensen nodig, 1 plus 1 is een levend geheel, dode kennis is niets en een dood mens is ook niets.

   Slaapverwekkend zijn ook die mensen die graag anderen een lesje willen leren terwijl ze zich niet realiseren niet dat dit lesje ook hun aangeleerd is.

   Tweedehands waarnemingen

   inderdaad! Als ik dan nu weer zie waar de geraffineerde staatspropaganda nu weer zijn manipulerende pijlen op richt…

   121 Teletekst do 12 aug
   Kort nieuws binnenland
   ` De NOS komt vanaf 6 september met een ochtendeditie van het Jeugdjournaal. Dat wordt uitgezonden om 08.45 uur op Z@pp. Het programma bevat nieuws,het weer en
   een stelling.Het is de bedoeling dat schoolklassen de uitzending kijken en er dan over doorpraten.Volgens de NOS zijn leerkrachten enthousiast over een ochtendeditie van het Jeugdjournaal.

  17. Leerkrachten mogen dan enthousiast zijn over dit initiatief, ik ben het duidelijk niet. Het is imo weer zo’n manipulatieve tool die ingezet wordt om de jeugd te brainwashen.

  18. @Wattenstaafje, maak je geen zorgen over de jeugd want uiteindelijk zoeken zij toch hun eigen weg. Vergeet niet dat Internet ook voor hen toegankelijk is en zij daar zelf hun informatie zoeken.

   Groter is de druk die zij b.v. vanuit werkgevers ervaren wanneer zij starten met b.v. stages. Een goed voorbeeld daarvan was de vaccinatie, waaraan studenten verplicht dienden deel te nemen wanneer zij binnen Zorg en Welzijn stage wilden lopen omdat zij anders geen stage mochten lopen. Studenten maakten zich dan toch zorgen over het kunnen afronden van de opleiding en kozen uiteindelijk dan tegen hun zin voor de vaccinatie (die dan als vrijwillig werd gepresenteerd)

   Inmiddels weten we allemaal (zelfs tw en wmmz) dat er van een pandemie nooit sprake is geweest en dat de griep relatief mild was.

  19. @ kritisch

   Klopt ook wel wat je zegt. Internet is heel belangrijk om jezelf buiten de msm om jezelf te informeren en ook de jeugd wordt langzaamaan wakker. In dit verband: Ik keek laatst een DVD, ging over illuminatie, vrijmetselarij. Mijn dochter van 15 vroeg mij “wat is dat nu precies, die illuminatie? Ik sprak laatst een jongen zei ze, een Italiaan, die in half Nederlands en half Engels het daar ook over had en binnen de muziekstromingen ook duidelijk de beïnvloeding van die illuminatie zag” Samen hebben we de DVD afgekeken en ik zag tot mijn genoegen dat er werkelijk een paar kwartjes bij haar begonnen te vallen. Ik prees die jongen waarvan ze aanvankelijk niks van begreep over het bewustzijn van die gast op die leeftijd. Ik kan zelf wel proberen dingen duidelijk te maken, over te brengen, maar blijkbaar is daar eerst een katalysator voor nodig voordat het de interesse wekt.
   Al met al vind ik het hoopgevend dat ook onder die puberende tieners bewustzijn gloort.

  20. @Wattenstaafje, ken je de betekenis van synchroniciteit? Heel maf maar vanmorgen belde een vriendin mij, wij zijn vanaf het consultatiebureau en naar toen bleek ook nog dezelfde creche, bevriend. Onze zonen, beiden 14 jaar, zijn ook al vanaf de babytijd bevriend. Wanneer wij gingen wandelen met de kinderen, zaten zij hand in hand in de buggy en die vriendschap is nog steeds heel sterk. Zij vertelde vorige week dat haar zoon zij dat Lady Gaga niet goed was, dat het ging om duivelsverering en vanmorgen had hij het met haar gehad over de Illuminatie en de NWO. Hij zei tegen haar dat zij dat niet meer mee zou maken maar hij wel. Hij had gehoord dat wanneer je het woord achterstevoren spelt, je komt op een site van de Amerikaanse regering. Hij had dat uitgeprobeerd (ik nog niet) en vertelde dat het klopte. Mijn vriendin zei, praat jij eens met hem…. Mijn zoon verdiept zich er niet in, vindt het allemaal eng en vind dat ik mij soms veel teveel in dat soort zaken verdiep. Van Lady Gaga houdt mijn zoon gelukkig niet:-), hij vindt haar niets haha

  21. @ Kritisch, Heb je de draad gelezen Kritisch?
   Dan had je namelijk ook kunnen lezen dat deze site helemaal inet van de NSA is, maar van een grapjas, die een redirect heeft gemaakt van http://www.itanimulli.com naar de site van de NSA. Is niet zo moeilijk. Hij heeft het domein misschien niet eens hoeven te kopen, veel domeinen zijn gratis:

   http://www.disclose.tv/forum/www-itanimulli-com-is-a-national-security-agencies-website-t11938-20.html#p136527
   http://www.disclose.tv/forum/www-itanimulli-com-is-a-national-security-agencies-website-t11938-40.html#p144080
   Gewoon een (flauwe) grap.

  22. In het vorige bericht zei ik dat “deze site” (omgekeerde illuniminatie) helemaal niet van de NSA is, maar ik bedoel natuurlijk de link. De site is trouwens ook niet van de NSA, maar van die meneer Fenton uit Utah. Hier kun je lezen hoe je zo’n redirect maakt:

   haha really. that is such crap man. Ile give you the benefit of the doubt because you may not have created this but, all this is is a simple redirect code written into the head of a HTML document (or php etc…). It is honestly one of the most simple things to do ever. I have done it a million times.
   as follows:
   “Place the following HTML redirect code between the and tags of your HTML code. ”

   and what do you get? on a blank html page this will simply load the only script on the page (redirect script) and instantly send you to whatever page you have specified in the code. try for your self kids…

   http://www.disclose.tv/forum/www-itanimulli-com-is-a-national-security-agencies-website-t11938-50.html#p192063

  23. @ kritisch

   Zeker ken ik de betekenis van synchroniciteit. Feitelijk is het de synchroniciteit die ons nu in staat stelt om met elkaar te communiceren met weinig interval. Maar dit is een ietwat filosofische benadering. Communiceren wordt ook wel gedaan over het graf heen, getuige kleitabletten, grotschilderingen, etc. Maar dat is dan weer geen synchroniciteit. Wél is er sprake van synchroniciteit wanneer bijvoorbeeld bepaalde betekenisvolle ontdekkingen min of meer ‘gelijktijdig’ worden gedaan. Dat lijkt dan meer dan ’toeval’ en juist door het verschil, juist door dat het dan niet als toeval wordt beleefd spreekt men van synchroniciteit. Althans zo beleef ik het begrip synchroniciteit.

   En ja, Trijntje heeft gelijk dat die redirect een flauwe grap is, een trucje. Maar dat maakt niet uit, eigenlijk is het wel bemoedigend; er zijn blijkbaar meer mensen die verband zien tussen illuminatie en NSA.

  24. Maar dat maakt niet uit, eigenlijk is het wel bemoedigend; er zijn blijkbaar meer mensen die verband zien tussen illuminatie en NSA.

   Ik denk eerder dat iemand er erg veel lol in heeft dat mensen zoals Kritisch dit direct voor waar aannemen.
   Ach ja, het is ook eigenlijk te makkelijk.

  25. @allen. Wat een verschrikkelijk slap geouwehoer hier.Die hyper spant helemaal de kroon met z’n zweverige gewauwel.Jullie werken waarschijnlijk niet,dat je hier de godsganse dag aan het wauwelen bent.(niet voor trijn en wilma bedoeld).
   Kees.

  26. @ Brt

   Ik denk eerder dat iemand er erg veel lol in heeft dat mensen zoals Kritisch dit direct voor waar aannemen.>/blockquote>

   Ben jij toevallig die ‘iemand’?
   Wanneer je niet op de hoogte bent van alle ins en outs van HTML ben je niet ook onmiddellijk maar ignorant te noemen, Brt. Zoals ik door jou en ook door Trijntje op weg geholpen ben mbt HTML is dit voor kritisch in deze ook niks anders dan een leermoment. Kun je het hiermee eens zijn? Als je bedrogen wordt wil dit niet zeggen dat je ook gemakkelijk te bedriegen bent op andere terreinen. Deze manier van induceren is onwaardig, ook jou onwaardig, vind ik.

  27. Je ziet ik ben nog lerende ik hoop dat jij hier ook toe bereid bent Brt. Vraag is natuurlijk of het gemaakte foutje al of niet bewust is gemaakt om jou iets te laten geloven.

  28. @Allen, dank jullie wel voor deze informatie want dan kan ik dat ook tegen de jongeman zeggen die hiermee kwam. Het is dan toch wel van grote waarde dat ik dit hier heb neergelegd.

  29. @Dutchie, even voor de duidelijkheid mocht het je ontgaan zijn: het is vakantietijd. Ik hoop toch zeker dat je het er wel mee eens bent dat mensen deze tijd naar eigen inzicht mogen invullen. Ik vind het namelijk nogal brutaal van je dat jij je wilt bemoeien met andermans vrije tijd….

  30. @allen.

   Wat een verschrikkelijk slap geouwehoer hier.Die hyper spant helemaal de kroon met z’n zweverige gewauwel.Jullie werken waarschijnlijk niet,dat je hier de godsganse dag aan het wauwelen bent.(niet voor trijn en wilma bedoeld).
   Kees.

   Suggereer je hiermee dat het hier aanwezig zijn van Trijntje en Wilma hun werk is? Zou zomaar kunnen dat je onbedoeld gelijk hebt.

  31. @Wattenstaafje, sterk opgemerkt en het zou inderdaad zo maar kunnen. Het kan natuurlijk ook zijn dat beiden vakantie hebben:-) Wanneer ik werk, ben ik niet op de site en ik kan dan dus niet zien wie er allemaal op de site zijn.

  32. Wanneer je niet op de hoogte bent van alle ins en outs van HTML ben je niet ook onmiddellijk maar ignorant te noemen, Brt.

   Dat zegt volgens mij niemand. Maar in plaats van zo’n verhaal onmiddellijk te geloven, kan het ook nuttig zijn om de betreffende draad even wat verder te lezen dan alleen het eerste comment.

  33. Suggereer je hiermee dat het hier aanwezig zijn van Trijntje en Wilma hun werk is? Zou zomaar kunnen dat je onbedoeld gelijk hebt.

   Ik heb hier al eens aangegeven dat ik met vervroegd pensioen ben. Ik werk dus niet meer. Ik schrijf nog wel veel, voor mijn plezier. En dan laat ik tussendoor weleens een berichtje achter, als ik dan toch aan de pc zit.

  34. @TW, je hebt gelijk……. ik had niet verder gekeken. Snel gekeken, gelinkt en gaan sporten.

  35. @Wattenstaafie:
   Je zegt:

   Ben jij toevallig die ‘iemand’?
   Wanneer je niet op de hoogte bent van alle ins en outs van HTML ben je niet ook onmiddellijk maar ignorant te noemen, Brt.

   Als ik er even vanuit zou gaan dat de Illuminatie bestaat dan zou ik moeten constateren dat deze organisatie vreselijk geheim is en alle informatie hierover op zijn best schimmig.
   Dan zou ik meteen moeten merken dat het heel moeilijk is om waarheden hieromtrent te kunnen scheiden van onwaarheden.
   Wanneer ik dan iets nieuws over deze Illuminatie zou lezen, zal ik dus erg goed moeten opletten of het wel waar is.
   Het blijkt dat heel veel mensen dat dus juist niet doen maar het klakkeloos geloven. Hoe kritisch ben je dan?

   En dan HTML: dat is nou juist hele duidelijke informatie. Jij vraagt hoe moet je quoten en Trijntje geeft antwoord.
   Jij probeert het en het werkt. Zo heb je nieuwe informatie gekregen en meteen getest.

  36. En ik vind het nogal brutaal van de meeste lieden hier,dat zij naar eigen dunk allerlei officiële versies van allerlei gebeurtenissen onderuit halen en er complotversies van maken met als gevolg, dat duizenden mensen denken,dat:

   -de maanlanding fake was.
   -9/11 vooropgezet plan was.
   -Elvis nog leeft.
   -er nanochips in je lichaam worden gespoten met vaccinaties.
   -mevr.Rover gelijk heeft ,als ze beweerd,dat de olie ramp een vooropgezet plan was.(even terzijde :het lek is gedicht.Wat moeten we nu met al die fema kampen?)
   -overheden chemische troep in de lucht spuiten dmv chemtrails.
   -graancirkels door buitenaardsen worden gemaakt.
   -consemulder drs is.
   -oldekamp het ritme der priemgetallen heeft herontdekt.(waar blijft trouwens toch die internationale lof,die hij ons beloofde?)
   -vaccinaties je weerstand ondermijnen.
   -reptielachtigen onder ons zijn.(kan je zien aan de ogen).

   Ik kan nog wel even zo doorgaan,maar dit is voorlopig wel genoeg. Veel plezier verder.
   Kees

  37. @Kritisch
   Ik wacht nog steeds op deze informatie/deugdelijke onderbouwing van jou:

   Dus:
   Als er -buiten het complotveld- wetenschappelijk bewijs bestaat, en dan bedoel ik met nadruk geautoriseerd bewijs, dat het officiële rapport niet klopt, toon je dat maar per omgaande. Tevens wist ik dan graag de(officiële)reden waarom de commissie vervolgens het rapport niet aangepast heeft of voorzien van een bijlage.

  38. @Brt

   het gaat er dus uiteindelijk om informatie te kunnen scheiden. Bullshit te kunnen scheiden van shit. Je moet kaf van het koren kunnen scheiden, dat valt niet mee door een caleidoscoop bekeken. Maar juist om dat te kunnen ben je weer afhankelijk van informatie. Informatie verstrekt vanuit bronnen welke gediend zijn bij de verstrekte informatie zijn voor mij al snel dubieus. Lijkt me tot zoverre een gezonde gedachtegang waarbij jij wellicht ook nog wel een stukje met me mee kan fietsen, hoop ik. Maar wat nu wanneer je telkens alle theorieën hebt bekeken en op merite hebt beoordeeld en weer terugkomt bij die officiële verklaring? Waar ook geen snars van klopt! Ik bedoel, we weten niet de ware toedracht, maar de officiële verklaring blijft na alle zin en onzin die ik mbt dit onderwerp heb gezien en gelezen voor mij nog steeds de meest onwaarschijnlijke.

  39. (Kees de volgende info is mogelijk niet geschikt voor jou). Voor al diegenen met veel moed, een sterke maag, een ijzeren wil, veel discipline, als je denkt dat je een watje bent wees dan voorzichtig met het absorberen van de volgende zeer verontrustende informatie over een zogenaamd onschuldig pop clipje:

   Lady Gaga’s Bad Romance – The Occult Meaning

   Quote:

   >>Lady Gaga’s videos and performances are extremely symbolic and filled with hidden messages. Her latest video, named “Bad Romance”, describes the dark and ritualistic inner-workings of the entertainment industry, by symbolically depicting Gaga as a sex slave. This article examines the occult symbols present in the video and its hidden meaning.<>The video for the song Bad Romance is a mix of deep symbolism with sheer randomness, creative fashion with corporate product placements and modern day decadence with religious imagery, all rolled up in a great big music industry celebration. Gaga uses her odd-ball theatrical presence to its full extent to shock, creep-out and fascinate the viewers. If you’ve read my other articles on Lady Gaga (see Lady Gaga, The Illuminati Puppet pt 1 and pt 2), you’ll already be aware of the occult symbols permeating her imagery. I’ve mentioned the presence of mind control elements, of the horned god Baphomet, of secret societies and so on. Far from steering away from those themes, Gaga’s latest offering incorporates all of them in this video, which is a great big metaphor for the music industry. Let’s look at the song.<<

   http://vigilantcitizen.com/?p=2737

   Peter Gabriel – Listening Wind
   http://www.youtube.com/watch?v=RZ2omdkdk2k

  40. Nou, wat mij betreft is dat veel te veel eer voor een onbeduidend vrouwtje met een pathologische behoeft aan aandacht. Om die aandacht te krijgen is ze bereid om zich in de meest vreemde kostuumpjes te hijsen en de meest aanstellerige toeren uit te halen.

   Een pathetisch stakkertje, meer niet.

  41. het gaat er dus uiteindelijk om informatie te kunnen scheiden. Bullshit te kunnen scheiden van shit. Je moet kaf van het koren kunnen scheiden, dat valt niet mee door een caleidoscoop bekeken. Maar juist om dat te kunnen ben je weer afhankelijk van informatie.

   In grote lijnen kan ik het hier mee eens zijn. Maar dan zeg je:

   Informatie verstrekt vanuit bronnen welke gediend zijn bij de verstrekte informatie zijn voor mij al snel dubieus.

   Dan moet je je eerst afvragen wat belang is. Er zijn veel mensen die niet schromen er met andermans ellende vandoor te gaan. Dan staan ze zelf in het middelpunt van de aandacht. Dat is ook een niet te onderschatten belang.
   Omdat je daardoor eventueel belang van alle partijen tegen elkaar kan wegstrepen, blijven er alleen feitelijkheden over om over te kunnen oordelen.

   Maar wat nu wanneer je telkens alle theorieën hebt bekeken en op merite hebt beoordeeld en weer terugkomt bij die officiële verklaring? Waar ook geen snars van klopt! Ik bedoel, we weten niet de ware toedracht, maar de officiële verklaring blijft na alle zin en onzin die ik mbt dit onderwerp heb gezien en gelezen voor mij nog steeds de meest onwaarschijnlijke.

   Of ik het nou wel of niet met je eens ben over de waarheid van de officiële verklaring: je gebruikt zelf al woorden als:’ook geen snars van klopt’.
   Ik denk dat als je twijfelt aan de reeks gebeurtenissen van 911, je alleen een lijstje kan maken van dingen die je vreemd vind. En dan daar onderzoek naar kan gaan doen.
   Het gaat mij te ver om te zeggen dat omdat de officiële verklaring niet klopt een van de alternatieve verklaringen daarommoet kloppen.

  42. Als muziek liefhebber heb ik ergens nog een oudere opname gevonden en gezien een tijdje terug onder haar eigen naam, toen ze nog geen Lady GaGa heette. In het genre was het geweldig en ze is een geweldige creatieve warme muzikant en zangeres.

   Na haar incorporatie in de illuminatie via bepaalde rituelen die deels openbaar zijn maar niet door iedereen als dusdanig herkend worden is ze compleet veranderd, haar nu kille uiterlijk maar ook haar muzikale optreden is een zeer negatief prefab gedrochtelijk gebeuren geworden waar heel veel dark energy aan vast zit gekoppeld.

   Dit is dus wat er doelbewust over de hoofden van onze (jonge) mensen wordt uitgestrooid. Ze is nu een Cyborg die volledig aangestuurd wordt door de nieuwe godheid die ze heeft moeten leren aanbidden in ruil voor het grote ‘succes´.

   Als muziek liefhebber heb ik ergens nog een oudere opname gevonden en gezien een tijdje terug onder haar eigen naam, toen ze nog geen Lady GaGa heette. In het genre was het geweldig en ze is een geweldige creatieve warme muzikant en zangeres. Na haar incorporatie in de illuminatie via bepaalde rituelen die deels openbaar zijn maar niet door iedereen als dusdanig herkend worden is ze compleet veranderd, haar nu kille uiterlijk maar ook haar muzikale optreden is een zeer negatief prefab gedrochtelijk gebeuren geworden waar heel veel dark energy aan vast zit gekoppeld. Dit is dus wat er doelbewust over de hoofden van onze (jonge) mensen wordt uitgestrooid. Ze is nu een Cyborg die volledig aangestuurd wordt door de nieuwe godheid die ze heeft moeten leren aanbidden in ruil voor het grote ‘succes´.

   r.l. burnside – it is bad you know
   http://www.youtube.com/watch?v=QzC_rGX-XyM

  43. ‘Pathologisch en pathetisch’ en dat bijna in 1 zin aan elkaar gekoppeld. Wat me opvalt is dat je weinig compassie toont naar dat zieke mens. Had me toch wel iets anders voorgesteld bij jou. Je bent immers zo begaan met gezondheid. Althans dat beweer je weliswaar onuitgesproken telkens weer. Als je werkelijk gezond bent veroordeel je de zieke mens niet. Zie je deze slechts als fenomeen waaraan jij gelukkig verschilt en deze mens verdient jouw aandacht en niet jouw veroordeling want daar kicken ze op.

  1. @Hyperalert, wat betreft Lady Gaga ben ik het volledig met je eens. Zet het beeld maar eens stil wanneer haar ogen in beeld zijn. Het zijn dode lege ogen (zielloos zou ik ze willen noemen) Kinderen kijken naar haar terwijl ze een perfomance weggeeft waarin ze zich zogenaamt vingert op het podium. Bij de uitreiking van de Grammy wordt ze in het vuur gegooid, de presentator roept diverse malen: She is a monster, she is a monster. De dansers zien er ook niet ok uit, een soort Zombies. Het is niet goed er zelf naar te kijken maar het is al helemaal niet goed kinderen hier naar te laten kijken omdat zij zo beïnvloedbaar zijn.

  2. Precies Kritisch, ik weet nog een paar jaar terug dat ik nog wel eens naar MTV keek, dat was in de hiphop bling bling snoop dog periode en die zwarte ritmes kunnen me aanspreken maar inmiddels weet ik te veel over de maatschappijen die deze showbizz pooiers aansturen, het was rond kerstmis en ineens zag ik het meest vreemde mtv clipje dat ik ooit had gezien, het moest een zogenaamd vrolijk kerstfeest voorstellen maar dan in video vorm; toen ik het voor het eerst zag dacht ik, dit klopt echt niet meer, ik kan mij herinneren op die vigilantcitizen site dat ze dat clipje ook volledig geanalyseerd hebben, in ieder geval hing baphomet aan de muur in de vorm van een gehoornde hertenkop en gebeurde er een heleboel vreemde dingen die niets meer met een vrolijk kerstfeest te maken hadden, aan het eind ging de hele boel op een rare manier in de fik inclusief een brandend mens, heel geschikt voor kinderen inderdaad. Pas jaren later heb ik op internet ontdekt wat de occulte betekenis van dit soort sneaky clips kan zijn…. Het doet mij pijn want ik kan me nog wel herinneren dat ik vrij idolaat was van de ritmes van Destiny’s Child met Beyoncé, ook Beyoncé is nu een paar terug ingelijfd en ziet er niet meer uit, de details van haar initiatie zijn ronduit schokkend voor diegenen die snappen wat er gebeurt en van haar muziek hielden…

  3. There comes a time
   When we head a certain call
   When the world must come together as one
   There are people dying
   And it’s time to lend a hand to life
   The greatest gift of all

   We can’t go on
   Pretending day by day
   That someone, somewhere will soon make a change
   We are all a part of
   God’s great big family
   And the truth, you know love is all we need

   We are the world
   We are the children
   We are the ones who make a brighter day
   So let’s stop taking away what is not ours
   There’s a choice we’re making
   We’re saving our own lives
   It’s true we’ll make a better day
   Just you and me

   Send them your heart
   So they’ll know that someone cares
   And their lives will be stronger and free
   As God has shown us by turning stone to bread
   So we all must lend a helping hand

   [Chorus]
   We are the world
   We are the children
   We are the ones who make a brighter day
   So let’s stop taking away what is not ours
   There’s a choice we’re making
   We’re saving our own lives
   It’s true we’ll make a better day
   Just you and me

   When you’re down and out
   There seems no hope at all
   But if you just believe
   There’s no way we can fall
   Well, well, well, well, let us realize
   That a change will only come
   When we stand together as one

   We are the world
   We are the children
   We are the ones who make a brighter day
   So let’s stop taking away what is not ours
   There’s a choice we’re making
   We’re saving our own lives
   It’s true we’ll make a better day
   Just you and me

  4. Schot in de zwarte roos Paul, ben ik helemaal gek op, van jongs af aan al! vooral dat hauw hauw hauw hauw ook en alles wel…

  5. @ Paul.

   gelukkig ben je niet zwart-wit. Vertoef je zo’n beetje in het midden heb ik je vaak horen zeggen. Wat dat betreft ben ik ook erg virtuoos gebleken. Nooit heeft iemand me ooit maar ook zwart of wit, of zwart-wit zijn verweten, niet kunnen verwijten. Niet dat ik daar trots op ben ofzo, maar het is wel mooi dit door buitenwereld bevestigd te zien. Mijn virtuositeit in deze bestaat tot mijn schande tot op de dag van vandaag maar is beslist niet ontstaan door afbakening van grenzen, is pretentieloos. Tuurlijk ben ik het hier en daar met sommigen eens en met anderen niet. Dit met elkaar eens zijn, of niet eens zijn met wie dan ook, heeft niets met kleur of voorkeur te maken, het is slechts het midden vanwaaruit ik observeer. Vanwaaruit? Vanuit de wereld zover ik deze kan bevatten en bezien heb. We zijn allemaal gelijk, er bestaat niet zoiets als zwart en/of wit, ook geen zwart-wit en dus eigenlijk ook geen ‘midden’. en dus ook geen gelijk. Het enige wat we als armzalige maar ook ultieme poging kunnen doen is kleur bekennen door ego af te leggen.

  6. @Hyper en Martin, ik kende dit filmpje niet. Overigens zitten de Nederlandse kinderfilmpjes ook vaak vol met symboliek zoals het alziend oog (zelfs bij de KRO en de NCRV). Een half jaar geleden droeg Georgina Verbaan schoenen met op de hakken het alziend oog en het werd bewust in beeld gebracht, in eerste instantie had Carlo Boshard het over de hoge hakken en die hakken werden daarop door de cameraman in de spotlights gezet. Daarna kwamen de schoenen steeds in beeld, het sloeg werkelijk nergens op, die schoenen overigens ook niet. Ik heb daarover een vraag gesteld aan RTL die natuurlijk niet beantwoord is:-)

  7. @ Kritisch,

   Overigens zitten de Nederlandse kinderfilmpjes ook vaak vol met symboliek zoals het alziend oog (zelfs bij de KRO en de NCRV).

   Kritisch, het alziend oog is óók gewoon een christelijk symbool hoor, het verwijst niet altijd naar de “illuminatie”.

  8. Kijkt allen naar de analyse… Mtvs hidden symbolism in its Christmas commercial http://www.youtube.com/watch?v=K5KDRBzUBJI

   De enige die ik eng vind is de man van de analyse.

   Jullie zijn werkelijk totaal geobsedeerd door satanisme en allerlei andere duistere zaken, waarom is dat toch? Waarom hebben jullie zo’n extreme behoefte om achter de meest simpele dingen altijd maar kwaadaardige, griezelige complotten en bedreigingen te zien?

   Ik weet van dat soort dingen heel weinig en herken daarom al die boosaardige zaken helemaal niet. Daarom zie ik dit filmpje waarschijnlijk ook als niet meer dan een redelijk flauwe satire op films als The Exorcist en dergelijke. En die films zie ik op hun beurt als niet meer dan een soort kermisvermaak.

   Kun je je verstand nu werkelijk niet voor iets anders gebruiken dan het najagen van dit soort deprimerende, onsmakelijke onzin?

  9. TW, het alziend oog heeft inderdaad verschillende betekenissen en komt ook voor in het Christendom maar de afbeeldingen verschillen. Oorspronkelijk komt het uit de Egyptische mythologie (Oog van Horus)

   Zo zijn er diverse symbolen die vanuit het Christendom komen en gebruikt worden om iets anders uit te stralen en dat heeft daardoor dan ook voor vele mensen een andere betekenis gekregen. Denk b.v. ook aan het kruisje of het dragen van engeltjes. Daarom is het van belang alert te zijn.

   Overigens, wat is de zin van het plaatsen van ogen op plekken waar ze nergens op slaan? Zie je b.v. ineens een oog op een deur, één oog op een schilderij…….. etc.

  10. TW, jij mag je eigen ideeën erover hebben, misschien moet je andere mensen ook wat meer respecteren. Let wel, een gewaarschuwd mens…………..

  11. TW, jij mag je eigen ideeën erover hebben, misschien moet je andere mensen ook wat meer respecteren. Let wel, een gewaarschuwd mens…………..

   Het heeft er niets mee te maken of ik mensen wel of niet respecteer.
   Ik begrijp gewoon niet wat de zin er van is om je zo in te graven in dat soort diep-negatieve zaken. Dat lijkt mij heel erg ongezond, ook omdat je er geen flauw idee van hebt of dat allemaal wel waar is – wat ik ten sterkste betwijfel, maar goed, dat terzijde.
   Ik merk dat veel mensen hier geobsedeerd zijn om overal kwaadaardigheid te vinden, cynisme, leugenachtigheid, kortom, alles wat slecht en negatief is. Ik begrijp gewoon die behoefte niet. Het lijkt me niet goed voor de psyche. Op een gegeven moment ben je niet eens in staat meer om het goede nog te herkennen in je medemens, zie je dat óók aan voor kwaadaardigheid, die zich geraffineerd heeft vermomd als goedheid.

   Ik vind dat een vreemde, ongezonde en ook zeer onrechtvaardige levenshouding en het lijkt mij deprimerend en geestelijk erg ongezond.
   Misschien moet je ophouden met alert zijn daarop en wat alerter gaan worden op positieve dingen.
   Het is maar een idee.

  12. Overigens, wat is de zin van het plaatsen van ogen op plekken waar ze nergens op slaan? Zie je b.v. ineens een oog op een deur, één oog op een schilderij…….. etc.

   Niet alles wat mensen doen, doen ze vanuit een diepe zin hoor. Sommige mensen vinden het gewoon een aardig plaatje en hebben er verder helemaal geen bedoelingen mee.

   Ik hou er nu verder over op, want ik heb niks met dat soort duistere theorieën over satan en weet ik wat nog meer.

  13. Tja TW, tegen jou zou ik zeggen: stap in de werkelijkheid en kom van die roze wolk af……..

  14. Tja TW, tegen jou zou ik zeggen: stap in de werkelijkheid en kom van die roze wolk af……..

   Als je denkt dat ik op een roze wolk woon ben je echt niet wijs.

   Optimisme en naïveteit zijn niet hetzelfde. Realisme en paranoia evenmin. Jij vindt jezelf een realist, maar eerlijk gezegd ben ik van mening dat hij op een – zelfgekozen – zwarte wolk leeft.

   Jij vindt jezelf realistisch, omdat je geobsedeerd bent door boosaardigheid, satanisme, wat in alles ziet.

   Ik ben niet naief hoor, ik ben heel realistisch, ik weet heel goed dat mensen fouten maken en hele erge dingen kunnen doen, uit lafheid, egoïsme, soms uit domheid of onachtzaamheid. We moeten kijken naar wat de redenen zijn waarom die mensen dat doen, wat de achtergronden zijn, de voedingsbodem, en naar wat we kunnen doen om er voor te zorgen dat het risico op dat soort zaken zo klein mogelijk wordt. Maar dat heeft met satan allemaal niks te maken. Het heeft te maken met eigen verantwoordelijkheid nemen voor de wereld waarin je leeft.

   Ik weet heel goed waar mensen toe in staat zijn. Maar ik zie ook het goede en daarom ben ik ook optimistisch.

   Het is onze plicht als mens om optimistisch te zijn – niet naïef, dat is heel wat anders – maar optimistisch. Ben je dat niet, dan zeg je in feite dat de goeden er niet toe doen.

   Alleen met realisme, optimisme en geduld kunnen we de wereld verbeteren.

   Overal de duivel in willen zien leidt tot niks. Je wordt er niet alleen beroerd van, maar je maakt je ook tot machteloos werktuig van dat soort destructieve gedachten. Dus heb je die denkbeeldige boosaard precies gegeven wat hij volgens jou wil hebben: je wil. Maar dat heb je wél helemaal zelf gedaan.

  15. TW, ik had het niet over Satan maar de mens……… de duistere mens wel te verstaan.

  16. @ Kritisch,
   Ja, de duistere, “bezeten” mens, met lege, dode ogen, daar heb je het vaak over. Reflecteer je weleens kritisch op je eigen theorieën en overtuigingen? Dat zou misschien wel eens goed zijn.
   Er zijn ook mensen die zeggen dat Eichmann een duistere, bezeten mens was. Hij wordt vaak opgevoerd als ultieme verpersoonlijking van het kwaad. Maar daar worden wij helaas helemaal niks wijzer van, niet over de man zelf en ook niet over hoe het zover met hem heeft kunnen komen.
   Van het boek van Hannah Arendt over Eichmann worden wij wel heel veel wijzer en het leert ons lessen die al heel vaak hun zin bewezen hebben. Maar zij heeft dan ook goed gekeken, goed geluisterd en goed nagedacht.

  17. TW, nu moet ik je alweer corrigeren, ik heb het niet over bezeten gehad. Dat maak jij er van.

  18. Overigens, waar komt de uitdrukking “ogen zijn de spiegel van de ziel” denk jij, vandaan?

   Je kunt heel veel zien aan ogen van mensen, of ze onzeker zijn, blij, gelukkig of ongelukkig, zelfvertrouwen hebben, depressief zijn etc. Kijk eens naar de ogen van kinderen in het nieuws, die bijvoorbeeld in een oorlogsgebied wonen. Is je ooit opgevallen dat die ogen er anders uitzien? Kijk eens naar de ogen van kinderen die ernstig ziek (geweest) zijn……

   Kijk eens goed TW!

  19. @Kritisch
   Het is voor mij een cruciaal verschil wie er dan naar en in die ogen kijkt/dat gaat interpreteren.

   Je zag onlangs b.v. ook vanalles in de ogen van Toon Hermans en dat sloeg m.i. werkelijk nergens op en dat mag zelfs gelezen worden als een understatement.

  20. TW: OK, met optimisme het Kwaad (mét hoofdletter!) in de ogen kijken dan.

   Nou, daar kan ik me helemaal in vinden.

   @ Kritisch,

   De ogen als spiegel van de ziel, dat zou nog wel eens kunnen tegenvallen:

   Een leugenaar herkennen is minder makkelijk dan je zou denken. Uit talloze studies is gebleken dat proefpersonen, als ze een onderscheid moeten maken tussen personen die liegen en personen die de waarheid spreken, nauwelijks boven het kansniveau (vijftig procent) presteren. Zelfs mensen die zich beroepshalve dagelijks met leugendetectie bezighouden, doen dat doorgaans niet beter dan anderen. Psychiaters, rechters en politie-inspecteurs mogen dan al vaak denken dat ze in deze context over een sterk ontwikkelde intuïtie beschikken, onderzoek wijst uit dat ze niet of nauwelijks beter presteren dan andere proefpersonen.

   http://skepp.be/artikels/wetenschap/interdisciplinair/liegt-de-leugendetector

   Mensen maken vaak bepaalde oogbewegingen als ze liegen. Maar helaas, mensen die zenuwachtig zijn (en niet liegen!), bijvoorbeeld door het feit dat ze ondervraagd worden, of die van nature verlegen zijn, maken vaak dezelfde oogbewegingen als mensen die liegen.

   Helaas zijn er veel broodje-aapverhalen in omloop over hoe kunt zien dat iemand liegt en zij bijvoorbeeld mensen die op tv geïnterviewd werden, uitgemaakt voor leugenaar, terwijl ze alleen maar nerveus waren.

   Het lijkt er op dat de enige manier waarop je kunt zien dat iemand wellicht niet de waarheid spreekt, met een hersenscan is, gemaakt op het moment van de uitspraken.

   Pas dus op wat je meent te kunnen afleiden uit iemands ogen, want voor je het weet heb je een onterecht oordeel geveld.

   http://skepp.be/artikels/wetenschap/interdisciplinair/liegt-de-leugendetector

  21. TW, nu moet ik je alweer corrigeren, ik heb het niet over bezeten gehad. Dat maak jij er van.

   Je woorden komen wel degelijk zo over alsof je achter alles een duistere macht vermoedt die er op uit is om ons te overheersen en ons willoos te maken.

   Dat die macht in de richting van satanisme door illuminatie gaat, blijkt ook de uit de mtv-clip en je instemming met de analyse daarvan.

   Je veronderstelt allerlei geheimzinnige, duistere zaken om het kwaad in de wereld te verklaren en naar andere mogelijke oorzaken kijk je verder niet.

  22. Er moeten mensen zijn die zonnen aansteken

   Ja, die moeten er zijn. En gelukkig zijn die er ook, heel veel zelfs.

   Maar, om in de terminologie van WTK te blijven: je moet ze wel wíllen zien!

  23. Het grappige van het geheel wat jullie hier allemaal neer pennen is dat niemand van jullie allen elkaar in de ogen kunt kijken, laat staan de lans gunnen opdat te kunnen of mogen doen.

   Uit een stukje louter van tekst is dat onmogelijk om elkaar in de poppetjes van de ogen elkaar te bezien en te concluderen hoe men in elkaar steekt.

   Het bedroevende achteliggend en lijdend onderwerp gaat altijd over anderen mensen die iets ondervinden, of dat je een boek gelezen hebt van een ander, de spiegel overneemt van diens persoonlijke vorm in eigen fantasie gecreerde belevingwereld, zonder het ‘Zelf’ te hebben onder vonden te hebben.

   Hoe je het went of keert van alles wat ik hier lees zit er geen persoonlijke ervaring toe bedeeld dan het uit delen van lakens van andere ziens en spreekwijzes, anedotes, conclussies en vermaarde uitspraken, ondervindingen en journalistieke cliche’s.

   Niemand die eens zelf op onderzoek uit gaat en bevindingen trekt uit de realtime van het leven, meeste komt toch wel weer van Internet af of uit dat en dat bewuste boek, kiest de meest makkelijke weg…

   Hahahahahaha

  24. Niemand die eens zelf op onderzoek uit gaat en bevindingen trekt uit de realtime van het leven, meeste komt toch wel weer van Internet af of uit dat en dat bewuste boek, kiest de meest makkelijke weg…

   Maar jij dan toch zeker wel, als enige wel?

   Toch, Paul?

  25. als we aan artsen vragen om zich wat minder te verdiepen in de aard van zogenaamde ziektes dan is regulier Holland in last.

   als we artsen vragen om zich wat meer op gezondheid te richten en minder op zieke symptomen dan ben je een nieuwlichter.

   zou kwaad de afwezigheid van het goede kunnen zijn? in het engels is het omgekeerde van live evil.

   als de holle ogen zich overgegeven hebben aan een god die tegen het leven is wat is daar dan op tegen om dat te signaleren?

   je herkent de boom aan de vruchten die het voortbrengt.
   de illuminatie die de muziek industrie beheerst gaat het niet om mooie muziek.

   de dokter gaat het veelal niet om gezonde mensen. hoe weet je nou of iemand een goede muzikant of dokter is? gewoon goed kijken, staat zelfs in de Bijbel.

   over vertrouwen gesproken, ik vertrouw Guido, ik vertrouw Kritisch, ik vertrouw Paul, en nog wel een paar meer hoor, waarom zul je vragen? nou omdat er leven in zit, dat betekent niet dat ik geen risico’s neem of dat mijn hachje safe is, er is leven tijdens het leven, sommige mensen vertrouw ik niet, waarom niet zul je vragen? omdat uit alles blijkt dat ze niet leven, dan is elk klein risico te veel, het risico niet waard, er zijn verschillende mensen die ik wel eens in het echt zou willen zien,
   waarom ben ik vaak terughoudend?

   soms hou ik te veel van ze, dus moet ik in potentie zeer zeker ook leven geven, misschien zelfs m’n leven geven, omdat ze het al waard waren bij voorbaat, daarvoor is (levens)moed nodig, ik weet zeker dat ik Guido nog een keer even een mailtje stuur, dat wat ik zo lang heb uitgesteld, om verschillende redenen, ik wil hier nog wel eens wat schrijven, das punt 1, en verder alleen al het idee dat ik hier bepaalde mensen nooit in het echt zal kunnen zien, alleen dat idee al is de dood, niet alleen voor mij, toch ben ik niet rouwig om de zekerheid bepaalde personen nooit in het echt te kunnen zien, die scharen zich onder de doden, die nemen in alles nul komma nul risico, die nemen alleen blindelings opdrachten van de hiërarchie aan, dat zijn de hedendaagse eichmannen en eichvrouwen, toch gun ik die zelfs ook wel het licht in de ogen, alleen de uitkomst is te voorspelbaar, zij jou nooit, als dat een zekerheid wordt dan is het goed(e) god (kerst)mis…

   over geen toeval gesproken; het volgende nummer verschijnt nu op m’n display (paradise radio), gauw het geluid harder… jah zo voelde het vroeger ook om verliefd te zijn, dat deed pijn omdat ik er nooit voor uit durfde te komen, wat gaan we doen Kritisch? Uitstellen is nog geen afstel, van uiststel komt afstel, wie zei dat ook al weer? oh ja m’n moeder…

   the who – behind blue eyes
   http://www.youtube.com/watch?v=BfuWXRZe9yA

   what you gonna do boy? weet je nog wel die legendarische woorden van de zangeres in kwestie die voor ‘ons’ intellectuelen zo overdreven leken, zo onrealistisch, ze had gelijk, nu snap ik het pas… beetje laat voor een niet mavo klant, die zijn al zowat met de kleinkinderen bezig, ik moet nog beginnen, l&lletje rozewater, wie waren nou werkelijk de trage leerlingen?

   Meat Loaf – Paradise By The Dashboard Light
   http://www.youtube.com/watch?v=PN_YjM4V4fc

  26. Kijk HA, daarom reageer ik dus nooit op je berichten. De enig uitzondering is deze keer.

   Veel geluk in je verdere leven.

  27. negeren en genegeerd worden
   ik weet het Trijnnie
   dat is de name of the game in de academische wereld
   zo hebben jullie mijn jeugd afgepakt
   wees er maar trots op
   niet janken als je straks alsnog uit je muffe konijnenholletje wordt uitgerookt
   by the way ‘Niger’ betekent Zwart in het Romeins Latijns
   Porta Nigra (Trier)

   The Pixies : Where Is My Mind (1988)
   http://www.youtube.com/watch?v=gGXdXcpNsv4

  28. Wel TW, misschien moeten we hetzelfde tegen jou zeggen……. een soort algemene boycot van jouw comments zodat je reacties niet meer dan losse flodders zijn op deze site, dat zou toch wat zijn?

  29. Een cordon sanitaire aanleggen rondom Trijntje lijkt me niet de juiste optie, kritisch. Dat zou dan ontaarden in een ‘samenzwering’ en dan nu eens geen samenzweringstheorie maar samenzweringspraktijk. Daar doen we toch niet aan? Laat Trijntje maar schieten met haar repeteergeweer, het zijn toch losse flodders. Bovendien is de kloof gebleken niet te overbruggen om doel te treffen. Te beschouwen als een stukje vuurwerk vanaf de andere kant.

  30. Wel TW, misschien moeten we hetzelfde tegen jou zeggen……. een soort algemene boycot van jouw comments zodat je reacties niet meer dan losse flodders zijn op deze site, dat zou toch wat zijn?

   Dat moeten jullie helemaal zelf weten.

  31. @Wattenstaafje, ik heb niets tegen isoleren wanneer iemand datzelfde met een ander doet. Oog om oog, tand om tand en dat komt uit de bijbel:-) Het is ook een geweldige strategie in winnen zonder strijd:-)

  32. ‘Oog om oog’ is niet zo mijn ding want dan beland je in strijd. Actieve geweldloosheid is in de geschiedenis ook effectief gebleken. Negatieve energie beantwoorden met negatieve energie doet je belanden in een negatieve spiraal naar beneden.
   Negatieve energie beantwoorden met positieve energie kan een geheel andere dynamiek teweeg brengen, elkaar zelfs meevoeren naar een gezamenlijk doel. ‘Gelijk’ heb je pas als je gelijk bent aan die ander en die ander dus aan jou. Je jezelf ziet in die ander en die ander zichzelf in jou. Ik weet niet hoe ik het anders kan zeggen, maar iemand uitsluiten voelt voor mij niet goed, je sluit dan een stukje van jezelf uit. Ieder zijn keuze maar mijn keuze is het niet.

  33. @Wattenstaafje, zelf ervaren blijkt tot op heden de beste leermeester. Ik wil niet dat @Hyper uitgesloten wordt, zo men doet, zo men ontmoet…….. @TW heeft met die reactie voor mij afgedaan en ik zal dan ook niet meer reageren op welk comment dan ook, geschreven door @TW. Verder ieder het zijne zou ik zeggen.

  34. @ kritisch

   @Wattenstaafje, wat je ook aanvoert, ik ben klaar met @TW

   Ik ben óók geen fan van wat Trijntje hier allemaal beweert, valt eenvoudig terug te lezen. Maar zeggen kláár te zijn met iemand? betekent m.i. dat je nog niet klaar bent in en met jezelf. Ik ben dat overigens ook niet hoor, bij lange na niet! Een goede vriend van mij zegt vaak: “Als je iemand laat vallen, ben je zélf ook gevallen”. “Gestruikeld ben je niet over die ander maar over jezelf”. Hoewel het niet altijd meevalt, eigenlijk altijd verdomd moeilijk is om dit te zien kan ik me daar al struikelend aardig in vinden.

  35. Wat wordt er weer een enorm ding van gemaakt. *zucht*

   In het begin reageerde ik nog wel op HA, maar ik vind zijn vaak zeer hard oordelende reacties niet altijd even plezierig en daarnaast vind ik ze vaak tamelijk verwarrend.

   Als je goed begrepen wil worden, kun je ook proberen je gedachten wat ordelijker onder woorden te brengen.

   Trouwens, om nu te zeggen dat jullie altijd zo vriendelijk zijn…

  36. wmmz, om woorden zit je niet verlegen, om antwoorden helaas wel. Beantwoord de vragen die in de clip gesteld worden en we praten verder, zo niet dan is het beter “liever niets te weten dan veel half te weten…………

  37. wmmz, ik wacht nog steeds op antwoord………………en nu niet snel gaan zoeken op Internet hè? Ik wil graag jouw eigen!!!!!!!!!! kennis t.a.v. het onderwerp en de vragen in de clip hier verwoord zien………

  38. @wmmz, je hebt meer dan een half uur de tijd gekregen de vragen uit de clip te beantwoorden, waarschijnlijk ben je nog steeds op zoek op Internet naar antwoorden waarmee je kunt slaan. Je bent een ware woordkunstenaar en verder niets dan dat. Zoeken en copiëren is wat je verder nog kunt maar kennis? Daaraan betwijfel ik ten zeerste, zoals @Paul al zei: knip en plakwerk, kennis van anderen………

   Vraag mij dus niet meer vragen te beantwoorden als je zelf van “toeten nog blazen” weet!

  39. Mijn wens is daarom ergens ook wel een beetje in de geest dat ik graag in iedereens ogen durf en wil kijken, er zijn er hier la wat waar ik dat bij gedaan hebt en tja het beviel reuze, heb genoten wat er achter die tikvingers zaten en wat hun gezicht, stem en hun hele antoerage was wie ze nou werkelijk waren.

   Binnenkort maar weer eens proberen of we wat mensen gaan ontmoeten, ja zeker daar zijn er al wat die ongeduldig staan te trapelen van ongeduld en dat is wederzijds.

   Het is altijd fijn om de rest van de bezieling waar te kunnen nemen, daar kan Guido ‘nooit’ een verhaal om heen fantaseren, laat staan een ander aan de hand van een stukje tekst.

  40. @Kritisch:

   wmmz, om woorden zit je niet verlegen, om antwoorden helaas wel. Beantwoord de vragen die in de clip gesteld worden en we praten verder, zo niet dan is het beter “liever niets te weten dan veel half te weten…………

   Wat een manier om onder moeilijke vragen uit te komen zeg!
   Zo van: ‘Ik beantwoord jouw vraag om bewijs pas als jij eerst antwoord geeft op alle vragen uit deze videoclip!’
   Komt mij een beetje paniekerg over.

  41. @Brt, kijk eerst eens naar de clip voor je commentaar geeft……… Dat is namelijk mijn antwoord, sukkel

  42. @Brt, kijk eerst eens naar de clip voor je commentaar geeft……… Dat is namelijk mijn antwoord, sukkel

   O ja, nou zie ik het ook. Ze zingen het. Dus het is waar!
   Sorry, ik ben ook zo’n sukkel!
   Hoe kan ik nou denken dat muziek niet echt bewijs is!

  43. We are the world, Brt. Als waarachtig zingen voor jou geen bewijs is, welk bewijs heb je dan nog nodig om zelf niet mee te zingen?
   Of misschien een mantra te reciteren?

  44. Kritisch,

   Dit vind ik echt mega, mega kinderachtig van je. Wat een slap gedoe.

  45. We are the world, Brt. Als waarachtig zingen voor jou geen bewijs is, welk bewijs heb je dan nog nodig om zelf niet mee te zingen?

   Goh, ben ik op zoek naar bewijs ‘om niet mee te zingen’? Of vind jij dat ik daar naar op zoek moet gaan?
   Klinkt als een metaforisch ongelukje.

  46. wmmz, ik wacht nog steeds op antwoord………………en nu niet snel gaan zoeken op Internet hè? Ik wil graag jouw eigen!!!!!!!!!! kennis t.a.v. het onderwerp en de vragen in de clip hier verwoord zien………

   Kritisch, al je vragen en opmerkingen m.b.t. 9/11 en op ik weet niet hoeveel vragen en opmerkingen van anderen zijn uitgebreid beantwoord hier, door wilmamazone, door mij, door Henk en door nog heel veel anderen.

   En gewoon wéér gaan zeuren, nu om antwoorden op de vragen uit de clip. Jeetje Kritisch, je bent toch geen kleuter?

  47. Goh, ben ik op zoek naar bewijs ‘om niet mee te zingen’? Of vind jij dat ik daar naar op zoek moet gaan?
   Klinkt als een metaforisch ongelukje.

   Met alle respect Brt. Voor jou lijkt het imo idd een metafoor. En nee, ik verlang níks van je, nou ja, toch wel iets…

   ‘Ongelukje’ een metaforisch ongelukje…nota bene…’Ongelukjes’ zijn meestal te voorkomen, hadden voorkomen kunnen worden wanneer een ieder zich aan de regels had gehouden. Regels zijn eigenlijk helemaal niet nodig wanneer er sprake is van besef, respect en fatsoen. Zelfs regels anders interpreteren, hiervan afwijken, door jezelf hoffelijker te gedragen dan vereist of verwacht kan bijdragen tot het voorkomen van botsingen. Dit niet alleen in het fysieke verkeer op onze wegen maar ook hier ook op het internet waar ook wegen zich kruisen. Zal wel weer als metafoor en daardoor slapgeouwehoer opgevat worden vrees ik, maar tot nog toe geen deukjes opgelopen of toegebracht hoop ik.

  48. @Wattenstaafie:
   Ik heb geen idee waar je het over hebt.
   Er werden hele duidelijke dingen gevraagd. Naar mijn idee pak je daar wat woorden uit en gebruikt dat in een eigen onderwerp.

  49. Kritisch, al je vragen en opmerkingen m.b.t. 9/11 en op ik weet niet hoeveel vragen en opmerkingen van anderen zijn uitgebreid beantwoord hier, door wilmamazone, door mij, door Henk en door nog heel veel anderen.

   Als dit zo zou zijn, dat alle vragen door de heilige drie-eenheid zijn beantwoord hoe kan het dan bestaan dat er nog steeds vragen overblijven en steeds meer vragen rijzen juist door de onbevredigende antwoorden? Vragen, steeds méér vragen, bij steeds méér mensen. Voor mij is de officiële verklaring de ultieme complotpraktijk. Napapegaaien van wat officieel dan de waarheid omtrent het gebeuren zou zijn geweest zijn geen antwoorden. Daarvoor rammelt deze verklaring te veel. De vraag is en blijft: klopt de officiële verklaring? Ik zeg NEE! Zogenaamde bewijsvoering van daaruit aangedragen is voor mij invalide. Niet omdat het niet zo kan zijn gegaan, maar omdat het overduidelijk niet zo is gegaan. Er bestaat té veel bewijs tégen deze theorie, bewijs welke angstvallig en bewust buiten de rapportage is gehouden.

  50. Je bevestigd wat ik al vermoedde: dualiteit.
   Soort Yin en Yang; we kunnen niet zonder elkaar.

   Ach ja, als iemand jou niet begrijpt, dan is het de dualiteit.
   O, o, o. Die dualiteit toch. Wat zorgt het maar weer voor een onbegrip.

  51. Napapegaaien van wat officieel dan de waarheid omtrent het gebeuren zou zijn geweest zijn geen antwoorden.

   Ik heb sterk de indruk dat alle antwoorden die niet in jullie visie passen, wat jullie betreft geen antwoorden zijn.

   Dat de officiële versie niet alle vragen beantwoordt, laat onverlet dat de alternatieve versies er zeker zoveel onbeantwoord laten, zo niet meer.

   Waar het technisch-inhoudelijke zaken betreft lopen ze over van feitelijke onjuistheden en veel te vergaande conclusies. Daarop wijzen is geen napapegaaien, die onjuistheden en conclusies zonder enig onderzoek voor waar aannemen, dat is napapegaaien.

   Ook grossieren de alternatieve versies in ongefundeerde, onbewezen beweringen over “wie het dan wél gedaan heeft” (“de 5 Israelis”; “sabotage door de Amerikaanse regering zelf”). Dat is niet mensen informeren, dat is niet mensen “de waarheid” vertellen, dat is fabuleren. Daarop wijzen is niet napapegaaien, maar al die beweringen zonder enig onderzoek voor waar aannemen, dat is napapegaaien.

  52. Vanavond zeldzaam leuk gesprekje gehad met m’n vader. Het blijkt dat ie AB drakenbloed heeft, ik wist het, ik wist het, ik wist het, via z’n moeder, en haar moeder heeft weer wat levenssappen uitgewisseld met ons koningshuis!

   Poisoning of Mankind
   Blood Types, Copper Deficiency, Evolution Theory & Illuminati
   The Blood Type Farce

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu24.htm

   Nou Trijnnie kom op met de geit, zo een medisch iemand als jij weet vast wel van zichzelf welke bloedgroep je hebt!?

   Kritisch zit jij toevallig ook in de heilige koperhoudende AB bloedgroep? Lief van je om zo voor mij op te komen, ontroerd mij en ja ik had het even nodig, thnx

   Bovendien zie ik nog een oplossing voor het oog om oog en tand om tand debakel, tabernakel.

   Omdat in traditionele briefwisselingen de omlijningen niet semi permeabel waren in die zin dat postings in een thread draadje nu wel uitvloeien over hun begrenzingen naar andere personen, en zelfs de wereld, kan er prima cordon sanitaire gepleegd worden zonder iemand werkelijk te negeren. Misschien wat moeilijk uit te leggen maar ik zal het proberen te demonstreren in de praktijk. Is niet zo moeilijk als je het éénmaal ziet. Maar misschien dat je het al wel een beetje begrijpt waar ik op doel.

   High Violets – Wheel
   http://www.youtube.com/watch?v=yXIMiX423y8

  53. De dagelijkse gedachte van vandaag: Een verhaal heeft twee kanten, De waarheid en de andere waarheid

   Blijkbaar een les voor ons allen.

  54. Het blijkt dat ie AB drakenbloed heeft, ik wist het, ik wist het, ik wist het, via z’n moeder, en haar moeder heeft weer wat levenssappen uitgewisseld met ons koningshuis!

   Poisoning of Mankind
   Blood Types, Copper Deficiency, Evolution Theory & Illuminati
   The Blood Type Farce

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu24.htm

   Ik ga er van uit dat je zit te stangen. Want wie dit gelooft is wat mik betreft flink van het padje af.

  55. Dat zegt de duvel ook, wie in mij gelooft is goed van het padje af.
   En dat wil de duvel graag zo houden, dat mensen werkelijk geloven dat de duvel niet bestaat, en wat is er nu een idealer speelveld dan dat je niet werkelijk bestaat, carte blanche, je kan alles doen want je bestaat niet echt, in de ogen van ‘wetenschappelijke’ mensen ben je er niet, dus wat je ook doet je zit altijd veilig en goed, niemand kan je wat maken, je komt altijd overal mee weg, niets is te gek of te erg of te grof of te ziek voor woorden, alles kan, Do what thou wilt shall be the whole of the Law , Aleister Crowley

   Quote:

   >> He attended Trinity College at Cambridge University, leaving just before completing his degree. Shortly thereafter he was introduced to George Cecil Jones, who was a member of the Hermetic Order of the Golden Dawn. The Golden Dawn was an occult society led by S.L. MacGregor Mathers which taught magick, qabalah, alchemy, tarot, astrology, and other hermetic subjects. It had many notable members (including A.E. Waite, Dion Fortune, and W.B. Yeats), and its influence on the development of modern western occultism was profound. <<

   http://www.bibliotecapleyades.net/bb/crowley.htm

  56. Maar euh Trijn ik dacht dat je met bloed gezworen had dat je nooit meer op mij zou reageren? Dus zoals de wind waait waait jouw moraal? Dat is Snake Style wist je dat? Hoeveel mensen in de top van onze instituten voldoen aan dit signalement en zijn daar zelfs speciaal op geselecteerd gerecruteerd door onze head hunters in de hogere echelons van ‘human resource’ uitzend bureaus? Het gewone volk kan dit niet geloven dat jullie zo werken en dus kunnen jullie overal mee weg komen is het niet?

   R.L.Burnside – it’s bad you know
   http://www.youtube.com/watch?v=QzC_rGX-XyM

  57. @ Hyper, trijntje is niet meer………….. gestorven en begraven op deze site. De meervoudige persoonlijkheid toont zich nu in cryptochilus en thomas (o.a. op dit moment) maar kan ook overgaan in gait of wilmamazone zoals ik inmiddels begrepen heb………. en wie weet in welke “persoonlijkheden” nog meer. Een soort slang die zich wisselt van huid, of een kameleon. Tot welk ras horen die ook al weer………????????

  58. @Kritisch, je bent docent verpleegkunde? Gedraag jij je op je werk ook zo? Wat vinden ze daar dan van?

  59. @Thomas: jij stelt de hele tijd vragen, waarom doe je dat? Het lijkt wel of je met name Trijntje en Wilmamamamazoon beschermt, heb ik dat goed? Vind je het fijn om vragen te stellen? Waar heb je dat geleerd?
   Klopt het, zoals ik hier vaak hoor, dat je zelf geen mening hebt? Of heb ik het mis?
   Sorry hoor, maar ik ben ook maar een mens, toch?

 8. @ Paul

  Ik bedoel het volgende zo goed als ik kan verwoorden:(het waren de woorden van kritisch): “zo intens, zo puur en zo mooi!” En huilen hoort daar af en toe ook bij. Vertel mij wat! ‘Iemand in de ogen kijken’, daar is niet iedereen van gediend helaas. Soms gebeurt dit ‘in de ogen kijken’ spontaan; ogen die elkaar vinden. Was niet eens de bedoeling, maar zulke ervaringen daar kun je later heimwee naar beleven. Geen woord gewisseld en toch herkenning…Kan zomaar overal gebeuren. Zelfs in de rij staande bij de kassa van de supermarkt is het mij wel gebeurd toen mijn afgedwaalde verveelde blik getrokken werd naar het kijken naar die andere rij bij die andere kassa en daar een paar overweldigend vriendelijk paar ogen in de ogen mocht kijken. Liefdevolle, begripvolle ogen. Niet alleen liefdevol en begripvol, maar ook een blik van herkenning ervoer ik toen en ik weet zeker dat dit wederzijds was. Deze ervaring koester ik met liefde omdat ik voelde dat deze ervaring de materiële situatie oversteeg. Deze ervaring bol stond van liefde en begrip naar elkaar toe en dit gebeurt dan gewoon bij mensen die elkaar in dit leven niet eerder hebben ontmoet. Ik voelde mij gezien, wederom ontmoet en herkend, Ik herkende die ogen, snap je?

  1. @Wattenstaafje, die ervaring herken ik ook maar wat mijn ontmoeting destijds zo bijzonder maakte was dat ik daadwerkelijk zijn gedachten kon lezen en hij de mijne, dus zonder woorden communiceerden wij. Eigenlijk was het ook eng, zo dichtbij, geen verstoppertje kunnen spelen. Daarom dacht ik ook, ik ben jou en jij bent mij. De vriendin met wie ik was is zo nuchter als maar kan maar zij zei op dat moment ……….. wat was er in Godsnaam aan de hand? Zij had gezien en waargenomen wat er gebeurde, de sterke energie gezien, zij vroeg zich achteraf af of het een mens was…….of misschien toch een Engel?

   Jaren ben ik op zoek geweest naar het antwoord:-) niet gevonden haha

  2. Napapegaaien van wat officieel dan de waarheid omtrent het gebeuren zou zijn geweest zijn geen antwoorden.

   Alle antwoorden die niet in jullie visie passen, zijn wat jullie betreft geen antwoorden.

   Dat de officiële versie niet alle vragen beantwoordt, laat onverlet dat de alternatieve versies er zeker zoveel onbeantwoord laten, zo niet meer.

   Waar het technisch-inhoudelijke zaken betreft lopen ze over van feitelijke onjuistheden en veel te vergaande conclusies. Daarop wijzen is geen napapegaaien, die onjuistheden en conclusies zonder enig onderzoek voor waar aannemen, dat is napapegaaien.

   Ook grossieren de alternatieve versies in ongefundeerde, onbewezen beweringen over “wie het dan wél gedaan heeft” (“de 5 Israelis”; “sabotage door de Amerikaanse regering zelf”). Dat is niet mensen informeren, dat is niet mensen “de waarheid” vertellen, dat is fabuleren. Daarop wijzen is niet napapegaaien, maar al die beweringen zonder enig onderzoek voor waar aannemen, dat is napapegaaien.

  3. Trijntje,
   we zitten zowaar op het zelfde ‘verkeerde’draadje.

   waarom spreek je van “jullie” terwijl ik volgens mij duidelijk aangaf dat de officiële verklaring MIJ als de minst waarschijnlijke overkomt?
   Ik snap het wel hoor, tuurlijk snap ik het wel, snap ik wel waarom je ‘jullie’ zegt. Julie jullie zeggen. Zo gaat dat nu eenmaal en zelfs meer dan eenmaal, zelfs tweemaal, en driemaal, enz. Ik zit toch niet in een verband, in een complot ofzo, denk je dat? Ik ben iemand die zelfstandig denkt, zit vol met sympathieën en antipathieën maar laat mij daar niet door leiden wanneer het gaat om rationeel zaken te beoordelen. (Hoewel je dit nooit zéker kan weten natuurlijk). Want soms knijp ik wel eens een oogje dicht.
   Het was me weer aangenaam vandaag; de stellingen zijn weer betrokken en wéér zijn we niet verder gekomen, althans niet verder naar elkaar toe. Jammer weer!

  4. @ Wattenstaafie

   Tis niet alleen de liefde die telt is meestal ook of je de ander (her)kent of je elkaar in duizenden jaren niet meer hebt ontmoet, soms in een blik soms in een betoverend oog van iemand die zoveel in die ogen weerspiegeld, zoveel intens genot als men dan ook werkelijk durft te te kijken.

   Heel weinig mensen durven je vaak lang en onbewogen aan te kijken recht in de ogen, vaak laten ze hun blik vallen, of gaan lachen, of ze krijgen het heen en weer, maar soms zit er wel eens een paar ogen tussen die spontaan gaan tranen in een plas van vreugde en weerziens van ah eindelijk ben je daar weer ?!

   In iemand ogen kan je veel dingen zien, meestal of iemand wel eerlijk is of iemand die wat te verbergen heeft, maar er zijn inderdaad ook ogen die je 100% verliefd maken omdat ze zo betoverend mooi zijn.

   Ken een meisje uit Eindhoven die 1 paar kijkers heeft die zo mooi zijn, dat ik er gewoon bij in zwijm val elke keer als ik ze zie, ben niet de enigste man die door voor onder uit gaat, meeste van haar aanwinsten kunnen haar ogen van een schonheid niet weer staan en laten haar links liggen.

   Ogen kunnen dus ook veels te mooi zijn waardoor je er niet in durft te kijken, of ogen die dwars door je heen kijken en hoogstwaarschijnlijk zien dat je ware verhaal niet klopt.

   De enige ogen die men altijd naar kijkt zonder dat het terug blikt, zijn die van een dobbelsteen of een oog van de naald.

  5. Een verhaal heeft twee kanten, De waarheid en de andere waarheid

   Je ziet een belangrijke derde mogelijkheid over het hoofd, namelijk “waarschijnlijkheid”.

   Als je niet achter de waarheid kunt komen, doordat bijvoorbeeld essentiële gegevens niet te achterhalen zijn of afdoende te verklaren, kun je alleen maar spreken in termen van waarschijnlijkheid.

 9. Ik heb me al een tijdje, voor mijn doen ,erg stil gehouden bij deze discussies. Dat is natuurlijk niet voor niks, al een tijdje spookt er een gedachte in mijn hooft die ik nu even wil delen.
  Feitelijk is het van geen belang wat er gebeurd is en door wie de daden gepleegd zijn. Tuurlijk het is een 2e pearl harbor, er is heel veel verandert na de aanslagen (patriot act,wetten tegen persoonlijke vrijheden,war on terror…..). Maar dat zijn alleen de zichtbare zaken, wat dacht je van het volgende. Het gaat al jaren om de vragen die zijn opgeroepen door de officiele versie en de alternatieve versies, de nietus welles spelletjes zijn niet van de lucht. Waarom worden wij bezig gehouden met zulke aardsezaken als de gehele spiritualiteit van de mensheid in het geding is? Pro’s en con’s zijn het over een ding eens er wordt verwarring geschapen, oneens zijn ze het over wie dat doet. Dat zou de centrale vraag moeten zijn, al het andere leidt af van het grote plaatje.
  De hele commentaren reeksen die ik hier lees,leiden af van de centrale vragen wie en waarom?
  En dus niet eens wie heeft de twintowers geraakt en waarom, daar waren we het dan al over eens ,doel is het zaaien van verwarring ,en we tuinen er met open ogen in.
  Sterker nog we helpen een handje ( zo zie je maar dat je er niet een grote groep samenzweerders nodig hebt om je doel te bereiken ). Het lijkt de ultieme brood en spelen bezigheidstherapie, en daar stap ik uit 9/11 is verleden tijd en leid af van waar het allemaal werkelijk om draait.

  1. klopt ook 911 is georganiseerde bezigheidstherapie die afleidt van de kern van het leven, van het Nu. Jaah we tuinen er steeds weer in, zeker ook ik, ‘ze’ houden ons CONTINU bezig met niets, heel knap van ‘ze’.

   de term kleutercrash zag ik in dit draadje opdoemen, meerdere malen volgens mij, gaan we het proberen zonder de spelletjes van ‘de kleuterjuf’? wie speelt ‘de kleuterjuf’? dat kan iedereen zijn, om beurten stokje uitwisselen, around en around in cirkels, op hetzelfde schoolplein dat we al lang ontgroeid hadden kunnen zijn…

  2. @Marcel en @Hyper, dat had ik inderdaad vanavond ook al besloten. Ik ga niet langer in op reacties die alleen maar leiden tot meningsverschillen en strijd. Dat heeft tot gevolg dat ik op bepaalde reacties niet meer zal reageren.

   Overigens start er zo weer een film in het kader van Skandinavische films. Eens even kijken hoe het vanavond bevalt, Festen en As it is in Heaven vond ik beiden geweldig!

  3. Weet je Marcel, ik heb zelf al 9/11 allang los gelaten, niet vanwege die aanslagen, maar op het feit al precies 1 jaar later na dato, mijn moeder is op die dag gecremeerd.

   Die dag was eerder en vreemder voor mij in betekenis, omdat de dood zo dicht bij was als al die keren daarvoor.

   Als je iets verwerkt zul je dat na verdriet ook los moeten laten, deze datum dus ook is inmiddels allang ingelost, maakt niet meer uit hoe men of wat men precies uitgehaald heeft, het was immers een smerig zaakje wat stinkt en daar wemelt het nu overal van.

  4. Frozen land (Nederland 2)

   Ruzie met z’n vader, komt me bekend voor, je komt pas terug als je werk hebt… De deur uit geschopt met je blote billen op straat met niets en dan, tja en dan… dan begint het…

  5. @ paul hyper en kritisch, Wordt het tijd om elkaar eens diep in de ogen te kijken. De overeenkomsten te omarmen en genieten van elkaars inzichten en opmerkingsgave. En dat alles ter lering en de vermaak, wat een prachtig spel is leven toch. En wat een mooie spelers blij jullie ontmoet te hebben.
   liefdevolle groet marcel

  6. dank je Marcel, wederzijds, jaah dat is het mooiste wat er is, elkaar even in de ogen kunnen kijken.
   soms overkomt mij dat spontaan op straat of inderdaad bij de kassa
   voor mij ook het moeilijkste wat er is als ik ga nadenken daar over
   probeer mezelf op dat vlak op een goede manier ‘dom’ te houden
   stapje voor stapje, mezelf op een goede manier om de tuin leiden
   ik kom tevoorschijn, maar m’n over controlerende mind mag dat nog even niet weten, zo iets is het voor nu…

  7. Erger wordt het wanneer je jezelf hebt aangeleerd mensen maar niet meer in de ogen te kijken omdat je ervaring is dat ze daar niet tegen kunnen. Ik zie zo vaak mensen die hun blik neerslaan terwijl ik alleen maar onbevangen naar ze kijk. Zijn ze dan soms bang dat ik iets zou kunnen zien wat ze zelf in zichzelf veroordelen? Denken ze soms dat ik wanneer ik zie dat ze zichzelf hebben veroordeeld dat ik daar nog een schepje bovenop wil gooien? Willen ze zichzelf niet met zichzelf geconfronteerd zien? Is dat het dan? Ik weet het niet hoor…Wat ik wel weet is dat oprechte mensen niet wegkijken bij wat er in de wereld gaande is.

  8. Dat is een hele goeie Wattenstaafie.

   We kunnen wel eens een WTK test toepassen als we door jou straat heen rijden om 22:00 en we roepen jou op via een megafoon, ff kijken of je dan ook eens in de ogen durft te kijken of je je zelf verbergt achter de gordijnen.

   Gluren mag hoor, het hoort er allemaal bij….

  9. HyperAlert

   Je zegt

   zo iets is het voor nu…

   Ben benieuwd naar hoe het dan straks uitpakt, ik denk nl dat je het padje naar het midden van die tuin al wel in zicht hebt.

  10. Enneh Paul, ik heb niet eens gordijnen dus je zal bij navraag mij snel vinden. Daar heb je geen megafoon voor nodig. Kom ’n keer langs, ik herken je wel.

  11. aah jawel Wattenstaaffie, vergeleken met een tijdje terug, die schichtigheid, dat sluipen, dat wegkijken, dat vluchtgedrag, dat uitvluchten verzinnen, dat de hele trucen doos leeg gooien, dat om de tuin heen lopen, dat traineren en dralen, dat overcompenseren, stoer doen, luidruchtig zijn, mezelf overschatten en onderschatten tegelijkertijd, dat met 2 maten meten, dat dubbele, die onrust, rustig doen maar angstig zijn, spanning en nog meer spanning, geen idee hebben wat er van me verlangd werd, raar doen als het maar opvalt, dan weer heel druk en dan weer tijden onder het energie nulpunt, dat afzonderen, dat zwarte pieten en anderen de schuld geven, nou jaah al dat gedoe dat begint een beetje te veel van hetzelfde te worden, duszz zo langzamerhand inderdaad tijd en rijp voor iets anders…

   ach en als ik mezelf betrap dat ik weg kijk, dan vergeef ik het mezelf wel, ik kan er ook wel om lachen zo langzamerhand, het zal er niet zo makkelijk uit te schoppen zijn, sommig gedrag slijt in, maar je bent nooit te oud om te leren zeggen ze en dat is zo.

  12. Wilde Geert kapsels in de aanslag, Wilde Geert komt naar ons toe deze zomer, brrrr enge man, die kijk ik liever niet in z’n ogen, liever niet, schijnt mossad agent te zijn, documenten zijn onlangs boven water gekomen. Die Scandinavische film “Frozen land” (Nederland 2) is echt heeeeeeel eng maar wel heel knap gemaakt en zoals ik het zie een voorbeeld van hoe alles met alles kan samen hangen in goede en slechte zin. Alles doet er toe, aktie reaktie, iets heel kleins kan enorme gevolgen hebben, best moeilijk die verhaallijnen die door elkaar lopen, zo een film kan ik het beste zien samen met een ‘gewoon’ iemand, anders heb ik moeite om de scenes uit elkaar te houden, dezelfde persoon met een ander jasje aan is voor mij vaak een ander persoon omdat ie een ander jasje aan heeft… Maar ik krijg de lading wel intense mee maar moet zoiets op dvd hebben zodat ik de verhaallijnen uit elkaar kan rafelen, 1 keer kijken op tv is niet genoeg voor mij. Mijn zus ziet direct wat mij wat hoor in zo’n film, maar die heeft bijna nooit zin om me dan bij te l&llen want dan is ze uit de tv roes… Ik zie zo een film in eerste instantie als 100 losse stukjes van 1 minuut. Onbewust komen dan de verbanden dagen later wel boven drijven. Het is wel ontzettend kunstig gemaakt, ‘de slaappillen’ scene komt nu al met de vijfde persoon voorbij, ik weet begod niet in wat voor tijdslijn maar dat houdt het spannend zullen we maar zeggen.

  13. Ik kon de triestheid van de film Frozen Land niet aan en heb hem uitgezet…….

  14. waarom spreek je van “jullie” terwijl ik volgens mij duidelijk aangaf dat de officiële verklaring MIJ als de minst waarschijnlijke overkomt?

   Oh, je de comments van de anderen hier dus niet.

 10. Elk einde heeft een nieuw begin: http://www.trouw.nl/opinie/podium/article3165276.ece
  14 augustus 2010 Michael Bloomberg, burgemeester van New York

  Ook moslim mag op Manhattan zijn geloof belijden

  De bouw van een moskee nabij de ruïnes van het World Trade Center in New York zorgt voor controverse. Burgemeester Bloomberg verdedigt de plannen.
  New York is de plek waar ooit de eerste kolonisten voet aan land zetten, en waar het zaad is gestrooid van religieuze verdraagzaamheid. Het is de plek waar het Vrijheidsbeeld miljoenen immigranten opwachtte. Het is de meest vrije stad ter wereld. Dat maakt New York bijzonder en sterk.
  De deuren van deze stad staan open voor iedereen die een droom heeft en die hard wil werken en zich aan de regels wil houden. New York is gebouwd door immigranten en wordt in stand gehouden door immigranten. Ze komen uit meer dan honderd verschillende landen, spreken samen meer dan tweehonderd talen, hangen verschillende religies aan.
  We zijn het als New Yorkers niet altijd……..

  1. Yes we can!:
   http://www.nrc.nl/buitenland/article2601467.ece

   Obama steunt bouw islamitisch centrum

   De Amerikaanse president Obama heeft zijn steun uitgesproken voor de bouw van een omstreden islamitisch centrum in de buurt van de plaats van de aanslagen op het World Trade Center op 11 september 2001. Volgens de president moet het belang van de vrijheid van godsdienst „onwankelbaar” zijn.

   Een islamitische organisatie wil op twee straten afstand van Ground Zero in New York een centrum bouwen met onder meer een congresruimte, een bibliotheek en een gebedsruimte. Het project heeft tot grote controverse geleid in en buiten de Verenigde Staten. Tegenstanders verzetten zich tegen de aanwezigheid van een islamitisch centrum vlak bij de plaats waar radicale moslims uit naam van de islam een aanslag pleegden op onschuldige burgers. Voorstanders hameren op de Amerikaanse traditie van tolerantie en vrijheid.

   Tot nog toe is het Witte Huis deze kwestie……

  2. WMMZ, mag ik afleiden uit deze 2 berichten dat je Amerikaanse voorouders hebt..? Of dat je Obamafiel bent..? Ik snap eerlijk gezegd niet wat je probeert te zeggen, als je niets zegt.. Ik bedoel niet negatief te zijn, maar begrijp je berichtjes niet zo goed.

  3. @Guido

   Het gaat om en over ware spiritualiteit in actie.Geen theorie, maar praktijk. Niet zweven maar geven.Geen woorden, maar daden. Medemenselijkheid i.p.v. polariseren.
   Gericht zijn op de toekomst vanuit het nu/het verleden laten rusten. Geen vuurtjes blijven aanwakkeren die allang gedoofd hadden kunnen zijn.
   Of blijft het dit?:
   Er was eens een klusje te doen en Allen waren ervan overtuigd dat Iemand het zou doen. Iedereen kon het doen maar Niemand wilde het doen.

   Iemand werd kwaad omdat het Iedereen zijn taak was. Allen dachten dat Iemand het kon doen, maar Iedereen realiseerde zich dat Niemand het wilde doen.

   Tenslotte beschuldigde Iedereen Iemand terwijl Niemand deed wat ze met zijn Allen konden doen.

  4. Voor mensen met een zuiver gehoor, ben ik niet degene die voortdurend valse deuntjes ten gehore brengt, integendeel.

 11. @Paul,inderdaad niet zelf op onderzopek uitgaan…
  Als je dat namelijk wel doet,en de DOTS verzamelt,wordt t vanzelf duidelijker en duidelijker.(Als een puzzel met steeds meer stukjes.)En ga je zien…
  Het is niet GELOVEN…maar KIJKEN.
  En daarbij voelen.Verder als je goed luistert naar een David Icke,Michael Tsarion en Jordan Maxwell is een van de dingen die men allemaal duidelijk zegt:Selfstudy,Find your own Truth!
  Hm,moet ik denken aan de waarheid ligt in t midden..

  http://vodpod.com/watch/3217488-interview-with-david-icke-connecting-the-dots

 12. Wat ik verder kwijt wil is dat ik vaak t idee krijg,en ook zie aan reakties is dat met begint over de slachtoffers van 911…ja inderdaad! DAAROM vindt ik t zo erg dat de leugens zo bizar zijn en de fouten ect.En ik vindt t belangerijk dat de waarheid naar boven komt.En die waarheid als je die steedss meer gaat zien…is nog veel harder en pijnlijker als de massa denkt dat i is…My heart go’s out to
  Firefighters,Familys,iedereen involved.
  gelukkig zijn er steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking die de Dots verzamelen,en t geheel gaan zien en ook de GUTS hebben t te doen.

  1. @miraj leuk dat je er weer bent. Maar dacht je niet dat ook wij dreigen slachtoffer te worden/of al zijn van 9/11? Niet dat ik de slachtoffer rol verkies hoor ,maar de wetgevingen en oorlogen t.g.v. deze aanslagen,slachtofferen de overlevenden net zo hard. De verwarring over de ins en outs ,de strijd om de antwoorden,de beperkingen van burgerrechten etc.etc.. Als we willen dat we geen slachtoffers worden van deze aanslagen, moeten we de strijd staken ,niet meer proberen te verklaren en te overtuigen. Maar samen zoeken naar de antwoorden op de ultieme vragen.
   Een eerste vraag dient dan imo te zijn, wat voor een maatschappij willen we hebben? Een samenleving vanuit wederzijds respect,harmonie en liefde, of een samenleving vanuit angst,haat en tegenstellingen? Ik weet wel waar ik voor kies!! En het zou me toch verbazen als zelfs crypto wilmamazone trijntje brt en alle anderen hier een andere keuze zouden maken. Want hoewel we allemaal een vrije wil hebben en misschien heel andere opvattingen zijn we het liefst allemaal gezond en gelukkig en in harmonie met elkaar?
   Als je dan terug kijkt naar de vraag welk soort samenleving willen we hebben, zie je ook dat we die zelf kunnen creeren. En dat begint niet in de politiek of bij de grote bazen maar bij ons. Hoe staan wij naar elkaar, hoe gaan we met elkaar om? Kortom ik daag een ieder uit om mee te gaan doen in het maken van een samenleving gebaseert op liefde, harmonie,openheid,wederzijds respect en empathie.
   Voor mij houd dat in dat ik niet meer op negatieve reacties inga ( doe me best)en alleen nog maar positieve bijdrage probeer te leveren.
   liefdevolle groet marcel

  2. @ MiraJ & Marcelw

   Zit vandaag in gedachten over een gezegde van Einstein; Het heelal is oneindig groot, maar de dom van mensen is ook oneindig groot.

   De dots zijn allang aan elkaar geschakeld, gecluster en reeds al voor de zoveelste keer in 1 en de zelfde box door elkaar geschut en weer uit de box gekomen.

   Zelfde voor genocide, waar mensen elkaar continue elkaar de les willen leren omdat men niet anders mag zijn dan hun zelf, zolang de mens hierop aarde aanwezig is nog steeds die verdeeldheid en die harde les die daar om heen draait.

   Zijn maar weinig mensen die graag bij elkaar willen zijn zonder 1 slag of stoot, zonder oorlog of geweld, zonder (ver)oordeel, zonder des-informatie en of bewust opgezette conspiracy.

   Zolang de mens inderdaad nog vast zit in hun eigen domheid, zal het nog velen levens uitnodigen voordat de les werkelijk is begrepen.

   Genoeg is genoeg, tijd om alle dots weer eens los te laten en nieuwe te vergaren.

  3. Einstein zei:
   “Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker…”

 13. Paul en Marcel Yes en Yes
  A Dotfree dress filt with Happyness 🙂

  Ik heb ook zeker geen zin in om in discussie te blijven gaan .. welles nietes…maar dit wilde ik nog even kwijt.
  Love Mira

  1. Duszz de Bloedlijnen van de Brotherhood van de Slang zijn even weg en we gaan met z’n allen alleen nog maar halleluja kwijlebubbelen, soort zoekt soort, met z’n allen in de kliek, klik?! Welke kleur zakdoek wappert er uit jouw broekzak? Ik ken jullie als mijn eigen broekzak. Valse Vrede is als een blauw rode zakdoek zonder gegooglede witte puntjes van Hans Kazan.

   Ik krijg daar neigingen van, het Dutchie gevoel, ik krijg de neiging om dan hardop iets heel ergs te gaan roepen, maakt niet uit wat, inboorlingen molesteren op z’n Spaans, puur als gouden hobby, gelukkig doen hun dat nu al voor mij zodat ik het zelf niet hoef te doen, zo heeft een ieder altijd z’n functie.

   Bovendien als je het volgende leest komt de valse theorie van Blonde Wilde Geert op een heel gevaarlijke valse plat helling te staan! Niet alleen in de middeleeuwen werden de nazaten van Atlantis dus op grote schaal vervolgd en vermoord. Dat gebeurt heden ten dagen nog maar dan noemen we het Berg Berbers die hier de boel komen verzieken… Kijk naar de roots van deze Berbers, een heel ander verhaal dan wat ze je op de mouw proberen te spelden, die vijfpuntige ster past jou ook.

   The Mysterious Origin of the Guanches

   http://www.bibliotecapleyades.net/esp_guanches_0.htm#are_the_canaries

   Quote:

   >> “The Guanches are the mysterious natives of the Canary Islands. They were just about exterminated by the Spaniards when these invaded the archipelago at the turn of the 15th century. Tall, blond and blue-eyed, the Guanches have long intrigued the anthropologists, for blond natives are rarity. According to the reliable Encyclopaedia Britannica, the Guanches “are thought to have been of Cro-Magnon origin… and had a brown complexion, blue or gray eyes, and blondish hair” (See Fig. 1).

   Indeed, the Guanches are deemed to be related to the Berbers of neighboring Morroco, who are, likewise, tall, blond and blue-eyed when unmixed with the Arab majority. Other specialists, however, believe that the Guanches are related to the Celts of Western Europe, the early realm of these races. No matter what, the Guanches represent a unique opportunity of studying the early peoples of this region so intimately connected with Atlantis and the Garden of the Hesperides. ” <<

   Ik ben een beetje saggie want de superdiscotheek over de grens was nogal leeg. Ik vroeg me af waar is iedereen, maar ik zie dat ze allemaal thuis op de Ikea bank zitten te kwijlebubbelen. Get of the grid.com is dus thuis zitten kennelijk.

   Type O Negative – Hail and Farewell to Britain
   http://www.youtube.com/watch?v=c-v3WnmacAY

 14. Net terug van vakantie, weer eens tijd gehad om oude fenomenale schrijvers als dostojewski weer eens te lezen en mezelf 3 weken lang van het internet af te sluiten.

  Een aanrader om eens je gevoelens van onrust te boven te komen, die internetonthouding.

  Bij thuiskomst en een vluchtige check op mijn favoriete site WTK werd mijn duale ik weer even wakker en de onrust nam weer toe. Ik merk dat een discussie zoals 911 je meteen meesleurd , vastzet en je weer verleid je opgezette tentje vanuit het midden te verplaatsen waar die net zo mooi met echte stevige haringen was opgezet.

  Ik heb besloten mijn geest niet meer zo te kwellen en me te verleiden de waarheid in pacht te hebben of te vinden. Gelijk hebben of krijgen leidt in geen geval tot geluk, is alleen maar tijdelijk, vergankelijkheid ligt overal op de loer. Er is iets anders nodig…..

  De waarheid doet er niet toe binnen een pad van non dualiteit, in mijn optiek het enige juiste pad. Afijn even wat gedachten, ik ga nu maar eens het gras maaien, groei is overal te vinden.

  Nog even inspirerend deuntje voor een ieder…

  http://www.youtube.com/watch?v=GoeYYc7izeI

  1. Wijze woorden Burke; welkom terug trouwens. Tja, natuurlijk krijg ik alle berichten onder ogen, vertaal ze en plaats ze. Maak ze ook nog eens op en wordt dan, ná plaatsing, ook nog eens getroffen door alle gedeelde emoties… En tóch overleef ik het telkens..
   Maar ik snap precies wat je bedoelt. Het is de kunst om jezelf in trialiteit te houden, niet te laten verteren door het duale kampvuur..! Jezelf aan je kraag optillen en kijken naar het landschap ónder je..
   Blijf hart en ziel in het midden houden, bij jezelf, dát is mijn devies, voor mezelf.
   Dat was ook de reden, dat ik laatst de vraag stelde bij de poll of ‘jij vindt dat jij het centrum bent van jouw universum’.. Natuurlijk ben je dat, maar velen geloven nog steeds dat de wereld zich daarbuiten, dus ‘buiten’ jou, afspeelt.. Het enige dat je kunt doen is bij jezelf toetsen en doorvoelen.

  2. Drie kleine negertjes die zaten op een hek, liefelijke kinderliedjes te zingen terwijl hun achtertuintje wordt leeg geroofd door het wereld natuur fonds van prins habsburg. Ik voel me een beetje misselijk worden.

   Paul Haenen (als Buster Fonteijn) – Ik Ben Een Beetje Misselijk
   http://www.youtube.com/watch?v=RTxeGpXlDKM

  3. Jawel komt wel weer Marcel, even een buitje voorbij laten drijven bij mezelf, als ik hetzelfde clipje nu beluister klinkt het alweer een stuk beter, ligt het aan het weer, ligt het aan mijn stemming, misschien wel beiden. Ik was nog even aan het na stuiteren vanwege de draken gevechten van de laatste dagen, noem het afkick verschijnselen, post traumatic battle stress syndroom verschijnselen misschien wel, als je lang gevochten hebt dan is het soms moeilijk om weer te leren ontspannen, ik zie alles nu al weer zonniger, misschien door de stevige regenbuien buiten en de mooie blues songs op radio 6 nu, goh ik geniet geloof ik, of is het nagenieten, maakt niet uit als het maar gebeurt, het was een ochtend humeurtje in de middag, gelukkig is het nu avond.

  4. @ hyper alert goed om te horen dat je bui al weer over gedreven is . Ach het weer wordt steeds onstuimiger en van strijden raak je gestressed, tis je allemaal al lang weer vergeven hoor.
   liefdevolle groet marcel

 15. Als je dit al vreemd vindt …
  Vraag je eens af waarom de torens van beneden in elkaar zakten. Beetje gek als ze van boven beschadigd zijn niet? De bovenste helft had eraf moeten vallen, de onderste helft had moeten blijven staan. Maar het lijkt net alsof ze van onder ondermijnt zijn met explosieven en zo opgeblazen worden. Zoals gebouwen altijd veilig gesloopt worden.
  Ja, sorry, maar die bal vind ik vreemd. Het is ook niet duidelijk zichtbaar. Maar dit is toch overduidelijk??? Hoe die gebouwen in elkaar storten?

  Wat van al die mensen die daar werkten. Al die mensen die daar dood gegaan zijn … Waarom doen mensen zulke dingen?

  En dan vinden die Amerikanen zichzelf nogal bijzonder! Cheese (fatsoenlijk geschreven piep)! Hoe stom kun je zijn? Ze lijden aan grootheidswaanzin! Ze vinden zichzelf zo slim, dat ze er niet aan denken dat het ‘klootjesvolk’ hun blunders ziet. Ze gaan er vanuit dat de burger stom is. Grinnik! Gaan ze daar lekker mee op hun (piep).

  Ach, al is een leugen nog zo snel …
  Ik vind het alleen jammer dat, door zulke stommiteiten, onschuldige mensen het bokje zijn. En niet alleen de mensen die het meegemaakt hebben, gestorven zijn en te hulp geschoten zijn. Maar ook de kinderen die nu een ouder of beide ouders missen, ouders die hun kinderen kwijt zijn en mannen en vrouwen die hun partners gestorven zijn. Gewoon belachelijk!
  Bush heeft wat op zijn geweten met zijn vriendjes hoor! Zijn vader was al van dezelfde stof gemaakt. Kotsen over een banket zeg!
  Nee, Bush is net een schilpad op een hoge paal. Daar is hij niet zelf gekomen.
  (afsluiter met humor is hier op zijn plaats vind ik!)

  Nienke

  1. Het filmpje werkt prima Erika.. Je moet even wachten tot de pagina zich helemaal geladen heeft op je computer. En anders ligt ’t misschien aan je verbinding.. Het filmpje werkt in ieder geval. Anders even bij Richard Hall op de site kijken, of op YouTube.

 16. Is het iemand van jullie ooit opgevallen dat dit hele verhaal gebaseerd is op 1 filmpje, wat opgenomen is vanaf een heli, die erg ver van de torens af zat. Dat daarmee het beeld niet compleet is? Zoek naar verklaringen die logisch zijn, niet naar bevestiging.

 17. Je de wereldelite begeeft zich boven the LAW . Bewijs genoeg en daar blijft het bij !
  Dit moet boven water komen om de wereld te zuiveren van het kwaad !

  Te veel toeval .

  In Spanje was er op de dag van de aanslagen een oefening , er was een daadwerkelijke aanslag .
  In London was er op de dag van de aanslag een oefening gepland , er was op die dag een aanslag .
  Op de dag van 911 was er een drill , er was daadwerkelijk een aanslag !

  Op 2 maart 2012 maakte men bekend dat er een drill voor een aardbeving zou zijn op 20 maart met de kracht van 7-4 .
  Hallo mensen er was een echte aardbeving exact op die dag van 7-4 op de schaal van Righter !!!

  “de elite” doet is veelal ingebed in rituelen, één daarvan is dat hetgeen ze uitvoeren openbaar gemaakt moet worden. Wat Deze opzet heeft wel iets weg van die signatuur, het wel vertellen aan het grote publiek, maar op zo’n manier dat niemand het gelooft of er overheen leest of kijkt.

  Samen staan we sterk en help mensen te ontwaken !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.