Advertentie

Ook zeurende last van dit bizarre griepvirus…?


x

Ook die zeurende last van dit bizarre griepvirus…?

2019 © WantToKnow.nl/be – (bron oa. Natural News)

x

Een hoest kan nogal vervelend zijn, vooral als deze je ’s nachts uit je slaap houdt. Maar meestal kun je troost putten uit de wetenschap dat deze hoest/griep de neiging heeft, om vrij snel weer weg te gaan, zodat je even later weer in je normale levenspatroon zit. Maar er blijkt een nieuw (griep)virus rond te waren, dat van deze korte ziektebedperiode van een week of wat, een soort nachtmerrie van een maand maakt. Er wordt op diverse sites, veel gespeculeerd over de oorsprong van dit virus.

Houdt een hoest aan, dan kan dit een indicatie zijn dat er sprake is van een bacteriële infectie. Dit is de meest voorkomende oorzaak van aanhoudend hoesten. Artsen melden op dit moment een piek in gevallen van mensen die lijden aan een zeer ongebruikelijke hoest, die wordt veroorzaakt door een virus en wel vier tot zes weken duurt. En.. in sommige gevallen zelfs langer.

Het fenomeen doet zich wereldwijd voor; een Amerikaanse arts, Dr. Gary Gross van Texas Health Dallas, meldt dat hij minimaal één patiënt per dag ziet, die aan diet virus lijdt; en hij vind het uiterst vreemd, dat het zo lang duurt, zonder dat de situatie voor de patiënt beter lijkt te worden. Deze Dr. Gross vertelt, dat patiënten geen andere keuze hebben, dan het ziekteproces op zijn beloop te laten, hoewel sommige medicijnen wel kunnen helpen om de hoest enigszins te verzachten. Zijn advies aan patiënten is, om een overvloed van slaap te nemen, en daarbij veel te drinken, zodat het lichaam zich continue kan schoonspoelen.

In de Amerikaanse stad Cincinnati, hebben specialisten van de noodhulp-zorg, het publiek ook al voor dit virus gewaarschuwd, waarbij zij vooral wijzen op een uitschieter van het aantal patiënten, dat met ‘hogere ademhalingssymptomen’ te maken krijgt. Zoals een hardnekkige hoest, vastzittende hoest en kortademigheid. Dr. Kenneth Patton van dit ziekenhuis, beschrijft de ademhalingsproblemen bij patiënten rondom dit griepvirus:

“Patiënten trekken zich terug, hun ribben doen veel werk door het krachtige hoesten. Je kunt ook vaak hun nekspieren zien, die aan het werk zijn bij het hoesten; je kunt dus écht zien dat ze moeite hebben om te ademen”.

De grootste klacht van patiënten is echter de duur van de aandoening, waarbij veel mensen wekenlang in bed blijven liggen. Het vermijden van het virus is niet altijd een optie, maar wel een kwestie van je handen met regelmaat en afstand houden van mensen die al ziek zijn. Maar als je eenmaal ‘getroffen’ bent, moet je gewoon afwachten tot je beter bent.

Wat is de bron van dit virus?
Als zo’n nieuw virus uit het niets opduikt, is het natuurlijk niet zo moeilijk om je af te vragen of het een onderdeel zou kunnen uitmaken van het hele chemtrail-proces, dat de laatste tijd weer heftig en wereldwijd de kop op steekt.We maken wellicht een grote stap hier voor je, maar zó gek is deze hele idee niet. Want sommige opiniemakers spreken zelfs over experimenten, waarbij het uiteindelijke doel is, om een ontvolkingsexperiment met biowapens te testen.

En dat lijkt écht een stuk minder ver gezocht als je wellicht zou denken, getuige veel, heel veel ondersteunend bewijs. Kijk in dit geval ook naar de krankzinnige manipulaties, die een paar jaar geleden plaatsvonden met de soap rondom de ‘Mexicaanse griep’.. Hysterie, manipulatie en een prachtige ’test’ voor de krachten achter de schermen.. Het onvolprezen boek van Daan de Wit over dit ‘fenomeen’, maakt heel veel duidelijk over de keiharde manipulaties en de aan duidelijkheid niets te wensen overlatende agenda van de elite..

Kijk eens naar dit artikel (HIER), dat wij al een paar jaar geleden schreven; waarbij de ‘elite’ zich uitlaat over de enorme overbevolking op Aarde, die het leven ondermijnd. En dat er eigenlijk een soort ‘griep’ moet komen, die weer eens even huishoudt en de wereldbevolking reduceert.. Wist je overigens dat het CDC, de Amerikaanse Centra voor Disease Control (ziekte-management), de houder is van patenten op besmettelijke ziekten..?

Professor Dr. Cyril Broderick heeft verklaard dat hij gelooft dat het Ebolavirus met opzet is geproduceerd als ‘wapen’ en vervolgens opzettelijk is vrijgegeven in Afrika. Een aantal andere deskundigen waren het eens met zijn theorie. En ondertussen, in het kielzog van de Zika-uitbraak in een aantal Latijns-Amerikaanse landen, worden vrouwen aangespoord, een zwangerschap wegens het potentieel voor geboorte-aandoeningen te vermijden..

Het idee dat deze ontvolkings-inspanningen aan de gang zijn, wordt dus versterkt door de publicaties over de ‘overbevolking van de Aarde’, terwijl deze Aarde juist zoveel rotzooi toont, doordat o.a. de superrijken álles doen wat in hun macht ligt, om nog méér rijkdom bij elkaar te schrapen.. Het is vooral van die kant, dat er een ‘ schreeuw’ is om een vermindering na te streven van de menselijke bevolking op Aarde. Invloedrijke namen zoals Bill Gates hebben openlijk verklaard dat het verminderen van de menselijke wereldbevolking zal helpen bij ‘het redden van de planeet’.. Kijk eens naar deze uitspraak van de ‘sympathieke’ Gorbatjsov..

Zo plaatste ‘The New York Times’ onlangs een hoofdartikel, waarin doodleuk werd betoogd dat het einde van de mensheid eigenlijk een goede zaak zou zijn voor de planeet. En ja, er is ook het keiharde feit dat de farmaceutische industrie veel te winnen heeft, in de nasleep van dergelijke griep/epidemie-uitbraken door het ontwikkelen van nieuwe vaccins en medicijnen.

Wist je, dat in navolging wat hier in Nederland gebeurde, ingevolge een superdodelijk griepvirus (HIER), inmiddels door een team van onderzoekers van het Scripps Research Institute in Californië een dodelijke nieuwe vogelgriepstam ontwikkeld is? Een virus dat mensen kan dodelijk infecteren? En dat allemaal onder het voorwendsel, zodat met kan leren, wat een dergelijk virus precies doet en hoe men zich erop voor kan bereiden… De mutaties die deze onderzoeksgroep hebben gecreëerd, zorgen ervoor dat het virus in de menselijke longcellen terechtkomt.

Kijk je goed naar aan alles wat er vandaag de dag in de wereld gebeurt, dan is het eigenlijk geen vraag meer of er ontvolkingsinspanningen achter deze virussen zitten.. Vir4ussen die op mysterieuze wijze ontstaan en plotseling een aanzienlijk aantal mensen treffen. Det tijd zal duidelijkheid brengen en transparantie ook op dit vlak..!

* * *

 

* * *

[bol_product_links block_id=”bol_5c4868b98b157_selected-products” products=”9200000086440663,9200000093712949,1001004010930168,1001004006914949,1001004001545109,1001004007104438,1001004005065028″ name=”griep artikel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”DAFFCF” border_color=”0C6B18″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

22 gedachten over “Ook zeurende last van dit bizarre griepvirus…?

 1. Er is een grote groep hoog opgeleide onderzoekers die zich tegen hoge vergoedingen graag leend, om de vreemste tegen natuurlijke onderzoekingen te doen, ze spelen met vuur, er zijn al wat zogenaamde ongelukjes geweest met kwade gevolgen.
  In de Homeopathiese middelen vind je fantastische mogelijkheden om ziektes, ook griep te bestrijden, heb al veel mensen helpen te genezen van maag-buikgriep, terwijl de huisdokter zei moet uitzieken, groet

 2. een goede tip wellicht?
  Spray met zilver coll. vóór je je in grote menigten begeeft, zoals trein, bus en metro,
  zwembaden, schouwburgen e.d.
  Ogen, oren, indruppelen…opsnuiven in de neusgaten…diep uitademen, dan tijdens inademen vernevelen in de mond en de longen nemen het op…nooit in het vernevel flesje laten staan, want het buisje is van plastic!
  Liefst vóór je je begeeft in drukke menigten….en ook bij thuiskomst, wederom…
  Thuis aromatherapie, lavendel, oregano, cyprus e.d. om de atmosfeer in huis te klaren…
  Succes ermee!
  namaste

 3. Wanneer ik het artikel uit de volkskrant lees (hier boven) maak ik daaruit op dat Nederlandse onderzoekers een dodelijk griepvirus hebben ontwikkeld en dat ze bang zijn dat het in handen van terroristen zal komen.De eerste vraag die bij mij boven komt is waarom er geld en onderzoek besteed wordt aan de ontwikkeling van dodelijke virussen,terwijl mensen letterlijk omkomen van de honger of in erbarmelijke omstandigheden moeten leven.Tweede vraag is wie heeft opdracht gegeven tot het ontwikkelen van een dergelijk virus en misschien nog belangrijker met welke bedoelingen?Derde vraag is wanneer men bang is dat het in verkeerde handen terecht komt waarom doet men dan dergelijk onderzoek?(hier is een dodelijk griepvirus door onderzoekers gecreëerd wat iets anders is dan onderzoek naar een bestrijder van dit dodelijke virus).Vierde vraag is of men niet net zo bang moet zijn voor de overheden zelf als voor die “terroristen” want wie heeft dit onderzoek gefinancierd en is het ook niet zo dat overheden op dit moment ook de uitgaven voor defensie verhogen wat ook voor dood en verderf verantwoordelijk is.Waarom doet men niet het tegenovergestelde en stopt men met de ontwikkeling van dodelijke virussen of nog meer dodelijk wapentuig produceren?
  Zijn deze onderzoekers in eerste instantie niet verantwoordelijk voor hun ontwikkelingen en heeft de overheid niet de plicht ervoor te zorgen dat het niet in verkeerde handen terecht komt en wie zegt dat “foute regeringen” dit niet gaan gebruiken?

  1. Beste Arnold2

   in reactie op 4.-

   Laten nu dit de vragen zijn welke ook in mij opkwamen. M.a.w. ik ondersteun volledig je vraagstelling.

   Eigenlijk zelf meen ik dat het juist de bedoeling is van onze overheden dat deze virussen in handen komen van malafide personen want anders waarom wordt dit virus ontwikkeld en wat zou het nut ervan zijn en hoe anders kan er aan verdiend worden en kan het van dienst zijn voor de ontwikkeling van het programma van de overheid. Namelijk agenda 21 en de massale depopulatie van de wereldbevolking, duidelijk omschreven in het manifest van de Nasa: Silent weapons for quiet wars
   http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf
   https://www.youtube.com/watch?v=s_38tsQ4p0I

   Deze praktijken op zichzelf zijn malafide en zouden strafrechterlijk moeten vervolgd worden. Gezien dit niet gebeurt mag wel duidelijk zijn welke de doelstelling zijn van onze regeerders en hun verwanten.

   Tevens toont dit duidelijk aan dat de intellectuele ontwikkeling niet per definitie iets te maken moet hebben met gezond menselijk verstand. Wat op zichzelf aantoont hoe enorm scheefgegroeid ons school- en educatiesysteem is en dit onder toezicht van al die intellectuelen en overheidsfunctionarissen welke moeten toezien op de werking van dit systeem. … !!!! of hoe het scheefgegroeide systeem zichzelf in stand houdt door de aanstelling van foutopgeleide personen.

   Ik zie onze wereld alleen maar afstevenen op totale verwoesting als wij ons blijven vertrouwen op personen opgeleidt in dit totaal foute school- en educatiesysteem.

  2. Arnold,

   wou nog effe aanvullen dat het verdrag van biologische wapens de ontwikkeling, de productie of het opslaan het opslaan ervan verbiedt.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Verdrag_biologische_wapens

   Ik begrijp dat het volstaat een goede uitvlucht te vinden om toch deel te hebben aan deze wedloop in ontwikkeling van deze moordwapens net zoals het even snel een stok achter de deur gevonden is om de verspreiding ervan te rechtvaardigen.
   Er is geen enkele reden een dergelijk moordwapen te ontwikkelen, temeer de ontwikkelaars zelf toegeven niet in te kunnen staan voor de beveiliging ervan.

   Ik vraag me af waarom er sowieso overéénkomsten worden gesloten als die dan toch algemeen worden verbroken en er totaal geen navolging aan wordt gegeven.

   Voor mij is duidelijk dat dergelijke laboratorium geen mogelijk van bestaan heeft zonder een financier. Men kan raden wie de financier is gezien aan deze bekendmaking geen enkel gevolg wordt gegeven en de overheid laat begaan.

  3. peter van hecke 2
   Op vele alternatieve sites wordt toch al langer geschreven dat regeringen toewerken naar een NWO?Ook wordt beweerd dat die NWO de wereldbevolking zou willen reduceren naar 500 miljoen mensen en dan past de ontwikkeling van een tijdelijk werkend door mensen ontwikkeld virus of meer oorlogstuig beter in het plaatje.Wanneer die NWO nucleaire wapens zou inzetten kunnen ze zelf ook geruime tijd niet op getroffen gebied komen zonder bescherming aan te hebben.Daarom denk ik dat het opzeggen van verdragen door de Russen en Amerikanen niets meer is dan een manier om snel veel geld te verdienen aan het produceren van dergelijke nucleaire rommel.Wanneer ze een tijdelijk werkend virus ontwikkelen en verspreiden vrees ik dat ze dat eerder zullen inzetten omdat ze veel sneller weer getroffen gebied kunnen betreden en natuurlijk zullen ze proberen net te doen of een uitbraak zomaar uit het niets is komen aanwaaien om te verdoezelen dat het opzet is.Dit lijkt misschien overdreven maar vraag je dan eens af waarom er miljarden aan oorlogstuig wordt uitgegeven wat toch ook voor dood en verderf bedoeld is. Ze hoeven nucleaire wapens niet te gebruiken om geld te verdienen want dat doen ze door te produceren.Niets geven ze om de mensen behalve dan wanneer ze geld via belastingen kunnen stelen om hun “hobby’s” te bekostigen.Hoe is het mogelijk dat in “rijke” westerse landen armoede en voedselbanken zijn en mensen in derde wereldlanden sterven van de honger en alleen geholpen worden met vaccinaties waar ze ook weer aan verdienen terwijl zij die miljarden in bezit hebben dat mogelijk maken want waarom worden zij niet verplicht hun steentje bij te dragen maar worden zij ook nog geholpen om belastingen te ontwijken door notabene de belastingdienst zelf.Bill Gates en z,n vaccinatieprogramma,volgens mij als ik het mij goed herinner heeft dat ook voor ophef gezorgd omdat mensen ziek werden van die vaccinaties.Overal zijn ze mee aan het rotzooien zelfs met het voedsel daarom vertrouw ik de overheid niet want die zijn niet te vertrouwen kijk ook naar de zieken ten gevolge van chroom 6 zoals militairen en mensen die gedwongen werden verf van treinen te halen omdat ze anders hun uitkering zouden stopzetten.Laf en laaghartig dat is de overheid en niets hebben ze voor het volk over.

  4. https://nos.nl/artikel/2271944-kamer-kabinet-moet-kijken-naar-boetes-voor-ouders-om-niet-vaccineren.html Hoezo we leven in een dictatuur? Wat voor troep zit er in die vaccines waarvoor de overheid alles in het werk stelt om die zooi bij mensen naar binnen te krijgen?
   Zij die wel vaccinaties laten toedienen hoeven niet te vrezen voor de ziekte waarvoor die vaccinatie gegeven is,anders werkt die vaccinatie namelijk niet.Erg laag hoor van de overheid om alles af te dwingen door overal boetes op te zetten.

 4. Ja, ik heb dit hoestvirus nu een week ,en ik hoest mijn ribben pijnlijk,maar deze hoest is niet nieuw voor mij,1x in de zoveel jaar heb ik het te pakken,de symptomen zijn altijd het zelfde,dus ik noem dit geen nieuw virus, of wat het ook is. ik neem geen medicijnen omdat ik geloof in het zelfhelend vermogen van het lichaam,maar dat betekend ook dat ik er zo’n 5 a 6 weken last van kan hebben,dus ja , ik heb nog ff te gaan.

  1. ikzie (niets)
   5 a 6 weken lang deze ziekte kiemen verspreiden, door langdurig en hard hoesten, je longweefsels, je luchtwegen en aders belasten, met kans op bloedingen, terwijl er de nodige natuurlijke stoffen bestaan, die helpen op dat je lichaam zich snel en afdoende kan genezen !

  2. Nou Ikzie, voor jou is het misschien geen nieuw virus, maar ik heb sinds veertien dagen een splinternieuw “beest” te pakken. Geen enkel van mijn gewone instrumentarium waarmee ik gewoonlijk elk griep virus elimineer is tot nu toe adequaat. Op een koortsige middag “zag” ik het beest. Toen ben ik eens gaan googlen of het een virus of een bacterie was en het ziet er naar geen van twee uit. Ik ben benieuwd wat de deskundigen ervan vinden, maar daar zullen we nog wel enkele jaren op moeten wachten.

  3. Salal, het is verstandig je lichaam te versterken met natuurlijke afweer middelen, wat ik je kan raden is, OSCILLOCOCCINUM van de firma Boiron, tijdens griep infecties 1 buisje ’s morgens en 1 buisje ’s avonds, tervoorkoming, bij besmetting 4 buisjes per dag, verder adéquate vitamines, en
   planten elixers, het helpt, het voorkomt echte problemen, als je in constant contact met andere menselijke wezens bent, HE druppels Cinnamonum camphara “Ravitsara” op je borst been 2 a 3 gouttes om het uur ontsmet je je adem, groet Jenne

  4. Jenne 3.
   Nadat je eerder nogal lelijk hebt gedaan over deze site en Guidoj hebt besmeurd vind ik dat Guidoj veel tolereert van jou.Dat je na die woorden nog het lef hebt om op deze site je adviezen te geven (waar denk ik de meesten niet op zitten te wachten) geeft aan dat jouw intelligentie op een enorm laag pitje staat,anders zou je zelf wel begrijpen dat na het gebeurde het niet als vanzelfsprekend is dat jouw schrijven nu nog steeds toegestaan wordt.
   Ik praat niet voor Guidoj en wat hij doet gaat mij niets aan ik geef alleen maar mijn mening.

  5. Best Arnold 2,

   mijn respect voor Guido.J. is enorm, hij begrijpt hoe ik besta binnen mij twijfels van een man van 82, ik ben eerlijk en spontaan, hypocrisie is me vreemd, leef binnen mijn wereld, kan ook incasseren, mensen die als spinnen uit hun web schieten, als ze hun kans schoon zien, hun giftige denken toe tedienen, maak ik mijn hele leven al mee, om jezelf te doen gelden zou je officieel kunnen verzoeken aan WTK mij te bannen, als je dat plezier zou doen, groet Jenne Senior !

  6. Verder Arnold 2,

   Jij spreekt voor anderen, dat is vele malen brutaler als mijn provoserende kwajongens streek, jij probeert heel voorzichtig en schoorvoetend anderen te bewegen hun standpunt aangaande mij te veranderen, en om mijn intelligentie tewegen, denk je dat je daar de aangewezen persoon voor bent, nou ik laat het hierbij, een goede zelf annaliese zou je ten goede komen al of niet psychiatries begeleidt, Jenne Sr.

  7. reactie5.
   Mijn respect voor Guido.J. is enorm…….vervolgens ga je mij aanvallen en doe je jouw schrijven af als provoserende kwajongensstreek.
   Ondanks dat ik in mijn reactie schreef dat ik niet voor Guidoj sprak en alleen mijn mening gaf moest je ook nog even schrijven in reactie 6 dat ik voor anderen sprak en dat je dat veel erger vind dan jouw “provoserende kwajongensstreek”.
   Waar gaat het over?
   Bij ontwaken in een welwillend universum 17 februari 2019 schreef Jenne in reactie 8 het volgende:Ha Ha Guido.J.
   Al die prachtige quote’s van de dag,op deze site,worden opeens door jouw kleinzielige ondemocratische daad met strond,jouw strond bezoedeld!Je site is al tot een miniscule ronde tafel gesprek ingeschrompeld,wat blijft een soort domme heren club!
   Dat noemt Jenne een kwajongens streek meer commentaar hierover lijkt mij totaal overbodig en verder ga ik er niet meer op in.

  8. @Jenne,
   Dank je wel voor je advies. sommige dingen doe ik al, maar evenzo goed bedankt voor je zorg.

 5. Hallo,

  binnen de gemmotherapie ; NO 18 van HerbalGem, exstract van plante knoppen, zacht werkend maar effectief.
  Massage van de thorax met HE olieên, zo als thym – basilic – camomille noble – noyaux d’abricot, 25 druppels van elk gemengd, ’s avonds voor het slapen, verder regematig op je borstbeen paar druppels Ravintsara HE ontsmet !
  Er zijn ook homeopathiese middelen maar die zijn niet verkrijgbaar in Nederland, wensje courage en beterschap, groet !

  1. Hallo Jenne,
   Bedankt voor het neerschrijven van je raad. Moet nu kijken waar ik deze middelen kan kopen. Mvg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.