Advertentie

Geo-engineering: weermodificatie of massamoord..?


chemtrails combi

x

Geo-engineering: weermodificatie of massamoord..?

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

De kop boven dit artikel is wellicht ‘gedurfd’, maar wellicht wordt het de hoogste tijd onder ogen te zien wat zich recht bóven onze neuzen afspeelt..! Massamoord..?? We zetten er nog maar netjes een paar vraagtekens achter, maar een feit is dat onder het motto van de uiterst interessante term ‘geo-engineering’ al ruim 20 jaar activiteiten plaatsvinden in ons luchtruim, over de hele Aarde, die feitelijk het daglicht niet kunnen verdragen..! We schreven hier op de site al vaker over deze zogenaamde ‘chemtrails’..

Een van de meest controversiële wetenschappelijke verhalen van het laatste decenium: Al Gore met zijn 'Inconvenient Truth'.. Waar of Waan..? al Warming wellicht de verhitte discussie die ontstaat als hij zijn mond opent?
Een van de meest controversiële wetenschappelijke verhalen van het laatste decenium: Al Gore met zijn ‘Inconvenient Truth’.. Waar of Waan..? Of is Al Gore bezig geweest de fundamenten voor chemtrails te verdedigen. De officiële fundamenten, want wat speelt er werkelijk achter dit verhaal..?

Chemische sproei-activiteiten uit vliegtuigen die speciaal gebouwd zijn om grote hoeveelheden van uiterst giftige stoffen in de atmosfeer te brengen. Officieel met het doel om het weer te manipuleren, zódanig dat – officieel nog steeds..!- de klimaatverandering ons niet allemaal uitroeit.. Wist jij dit..?

Maar waarom wordt deze ‘geo-engineering’ niet publiekelijk besproken, zoals dat toch in een democratisch proces gaat..? Je zou zeggen dat een dergelijke feitelijke en reusachtige daad om de mensheid te redden en -zoals het officieel luidt- het weer te beïnvloeden, publiekelijk wordt  gedeeld. Want wie neemt in godsnaam de beslissing om deze chemtrails boven onze hoofden te hangen..??! En waarom bestaan deze chemtrails voor het grootste deel uit zéér schadelijk stoffen, zoals Aluminium-oxide..? Stoffen die de menselijke gezondheid op een fundamentele wijze ondergraven..!

We kregen de tip deze presentatie te laten zien aan de WantToKnow-bezoekers.. En dat is preciés wat we gaan doen. Kijk naar de -helaas niet ondertitelde- presentatie van Dane Wigington. Hij is actief in veel milieu-, mens-, en aardvriendelijke projecten en verzorgt de website GeoEngineeringWatch.org. Een site zonder adverteerders en zónder een politieke agenda.

Hopi-prophecy:
‘Rondom de dag van de grote zuivering, zullen er spinnenwebben worden gesponnen in de lucht. De zuivering zal beginnen, kort nadat de mensen een groot huis in de lucht hebben gebouwd. Tegen die tijd zullen er overal vuurhaarden zijn en hebzuchtige, eigengereide, machtsgeile leiders en binnenlandse oorlogen’

En ondanks de vele wetenschappelijke Engelse termen en niet-eenvoudig te volgen presentatie, raden we je aan, zeker als je een beetje Engels beheerst, tóch naar deze presentatie te kijken. De feiten en harde consequenties van deze presentatie zullen je niet ontgaan..! (Mocht iemand de behoefte voelen de transcript van deze presentatie te vertalen, dan houden we ons aanbevolen en zouden deze graag onder deze presentatie plaatsen.)

Massamoord? Nou simpel eigenlijk, als je eerlijk antwoord durft te geven.. JA! Het pure gif dat op ons neerdaalt, is niet te ontkennen en heeft dus NIETS meer  te maken met het goed voor hebben met de mensheid op Aarde.. Kijk naar deze presentatie en zie wat er uit dit soort tankvliegtuigen wordt gesprayed.. Kijk zelf naar het luchtruim met de komende zonnige dagen en trek je eigen conclusies wanneer je het verschil ziet tussen chemtrails en contrails. Contrails zijn binnen enkele minuten verdwenen, omdat de verbrande vliegtuigbrandstof, als een hete waterstofwolk uit het vliegtuig komt en snel afkoelt en in de lucht verdwijnt. Chemtrails blijven soms uren hangen en worden in patronen over  onze hoofden heen gehangen..

Het verhaal is duidelijk, maar wat doen onze politieke leiders eraan..? Blijven ze stommetje spelen, of trekken de bewuste politici aan de noodrem…? Of valt het allemaal onder de ‘secret plans’ om de wereld te redden..?

x

129 gedachten over “Geo-engineering: weermodificatie of massamoord..?

 1. Ik maak me ernstige zorgen ondertussen. Gisteren kwam ik een mevrouw tegen die had gewandeld in het bijzijnde bos. Ze was zichtbaar ontdaan. Ze zei, er liggen overal dode hommels op de paden, hoe kan dat nou? Wellicht gif, zei ik. Maar met echte zekerheid durf je het niet te zeggen terwijl je onderbuik gevoel schreeuwt van Monsanto, chemtrails… Ik vertelde haar verder dat ik er best trots op was dat ik al jaren een hommelnest in de tuin had. Een prachtig gezicht met een aan en afvliegroute. Iedere dag een gezoem en gewerk, prachtig.
  Thuisgekomen keek ik weer even naar de plaats van het nest, stil, geen bedrijvigheid. Net weer gekeken, waar zijn ze? Wel een paar andere van een andere soort, maar niet hier uit de tuin.
  Het zijn niet alleen de hommels en bijen, maar de insecten in het algemeen. Tot een jaar of vijf, zes geleden, had ik altijd een klamboe boven mijn bed in de zomer tegen de muggen. Niet meer nodig en de vliegenmepper ligt ook werkeloos in de kast.
  Ik mis mijn hommels ben een beetje bedroefd. Ja, ik maak me zorgen.

  1. Ja Odette, ik maak mij ook zorgen. Verleden week een hommel gezien, de enige. Alleen in januari van dit jaar een paar hommels opgemerkt. Mussen zie ik ook niet meer, al een paar jaar niet meer, althans hier in mijn omgeving. Terwijl jaren daarvoor het stikte van het getjilp en gehip van de “vliegende ratjes” en sommige kwamen zelfs nieuwsgierig in mijn omgeving en 2 zelfs aten uit mijn hand waarvan de een nog mijn keuken durfde binnen te wippen. Normaliter wordt ik uitgezogen en opgevreten door de muggen, ze lusten me rauw, maar heb er nu geen last van en de vliegenmepper ligt ook werkeloos. Tja, ik wil niet pessimistisch en depressief zijn of worden, maar het geeft wel te denken en ook ik maak mij zorgen hierover, over nog veel meer wat er gaande is te gebeuren natuurlijk.

  2. Vergeet niet dat we een lange natte herfst hebben gehad gevolgd door een lange natte en koude winter.Insekten houden niet zo van nat, kou daarvoor kruipen ze wel weg nattigheid geeft schimmels en dat is funest.Dat er minder vogels zijn is ook een gevolg van het weer geen insekten geen jonge zwaluwen geen graszaden geen jonge mussen . Ja er is veel aan de hand maar de gevolgen zijn niet onomkeerbaar. Kijk ook maar naar de loofbomen dunne bladerdaken , groente wil maar slecht groeien allemaal ten gevolge van het weer. En wie daarvoor verantwoordelijk is…..?

  3. Toen ik hier (Zuid-Kennemerland) 17 jaar geleden kwam wonen was ik heel blij met mijn rolhordeur in de keuken. Is nu nooit meer dicht de laatste jaren. Het is heel gestaag gegaan, onopvallend. De vleermuisjes die iedere avond komen in mijn tuin zijn nog maar een kleine vijf minuten aanwezig, terwijl ze in het verleden de hele avond wel te zien waren. De mussen heb ik handmatig (voeren) van een stuk of drie tot wel dertig weten te krijgen dit jaar (booming!), zonder was dit niet gelukt. Vlinders zijn er al helemaal niet of nauwelijks meer en mijn hommeltjes zijn echt weg, verdorie…
   Je hebt gedeeltelijk ook wel gelijk Marcel, maar de mug bijvoorbeeld is afhankekijk van veel water en dat is hier rijkelijk aanwezig de azaron stick is ook dus voor mij ongebruikt, maar de vogels verhongeren helaas hierdoor.

  1. IK woon in het buitenland en er zijn dagen dat de hele lucht vol zit.
   Het houdt dus niet op bij de Nederlandse grens!!

 2. Hetvoelt alsof er iets groots staat te gebeuren. Alles lijkt in te storten. Geld lijkt mij het probleem niet, daar komen we met de tijd wel weer bovenop, maar een zwaar verontreinigde aarde? Op Earth-matters zag ik net dat er in Amerika een App uitgekomen is om chemtrails te fotograferen en direct door te brieven aan de regering met de mededeling dat je het er niet mee eens bent. zie: http://www.earth-matters.nl/11/8097/verborgen-nieuws/operation-paul-revere-look-up.html En in de nieuwsbrief van Pateo zag ik dat er in Den Haag op 25 augustus een demonstratie tegen chamtrails geplant staat. http://globalmarchagainstchemtrailsandgeoengineering.com/ Dit moet inderdaad nodig aan de kaak gesteld. Ik heb net alle tweede kamerleden gemaild, (een paar krijg ik terug, want ja, ze zijn weer eens met zomerreces of zo iets, ze hebben namelijk niets te doen)Voor iedereen die de druk net als ik een beetje op wil voeren en ze ook wil schrijven hieronder hun emailadressen:
  m.agema@tweedekamer.nl,
  k.arib@tweedekamer.nl,
  m.azmani@tweedekamer.nl,
  f.bashir@tweedekamer.nl,
  h.beertema@tweedekamer.nl,
  y.berckmoes-duindam@tweedekamer.nl,
  v.bergkamp@tweedekamer.nl,
  m.berndsen@tweedekamer.nl,
  r.bisschop@tweedekamer.nl,
  b.dboer@tweedekamer.nl,
  HvBommel@sp.nl,
  d.bonis@tweedekamer.nl,
  l.bontes@tweedekamer.nl,
  M.Bosma@tweedekamer.nl,
  a.bosman@tweedekamer.nl,
  Bouwmeester Lea ,
  hantenbroeke@tweedekamer.nl,
  h.bruins-slot@tweedekamer.nl,
  brigitte.vdburg@tweedekamer.nl,
  i.dcaluwe@tweedekamer.nl,
  m.vdam@tweedekamer.nl,
  t.vdekken@tweedekamer.nl,
  t.vdijck@tweedekamer.nl,
  jasper.vdijk@tweedekamer.nl,
  o.vdijk@tweedekamer.nl,
  e.dijkgraaf@tweedekamer.nl,
  k.dijkhoff@tweedekamer.nl,
  p.dijkstra@tweedekamer.nl,
  r.dijkstra@tweedekamer.nl,
  c.dik@tweedekamer.nl,
  s.dikkers@tweedekamer.nl,
  p.duisenberg@tweedekamer.nl,
  A.Eijsink@tweedekamer.nl,
  secretariaat.elias@tweedekamer.nl,
  m.fokke@tweedekamer.nl,
  s.fritsma@tweedekamer.nl,
  h.vgerven@tweedekamer.nl,
  s.gesthuizen@tweedekamer.nl,
  j.geurts@tweedekamer.nl,
  m.dgraaf@tweedekamer.nl,
  d.graus@tweedekamer.nl,
  e.groot@tweedekamer.nl,
  s.gunal@tweedekamer.nl,
  w.hachchi@tweedekamer.nl
  Ik mis er nog wel een paar, maar dit zijn de meesten.

  En Want to Know, heel hartelijk dank dat jullie er zijn en dat jullie je zo sterk maken voor het openbaren van de waarheid! Dat hebben we nodig en ik waardeer het zeer.

 3. helemaal mee eens dat er iets moet gebeuren.
  ik in 2012 gemaild naar de regering en geen antwoord.
  ik heb petities ondertekend geen reactie op de petitie.
  ik praat met mensen hierover om erop te wijzen dat we naar de kl.ten worden geholpen en je wordt voor gek verklaart.
  een heleboel mensen snappen echt niet waarover je het heb want die het als contrails.
  het triest dat de mensen (niet allemaal)het gewoon niet aan willen nemen wat er gebeurt.
  ik denk dat we kloppen tegen een dichte deur die nooit open gaat.

 4. Even een andere réaliteit!

  Hier ten noorden van Toulouse dit jaar weinig of geen chemstrails.

  Door het slechte weer, moet bijvoorbeeld het koolzaad 8X worden bespoten, en dat is funest voor de insecten.

  Een Duits biologisch team, heeft langs de noord kust van Africa, 700 kilometer Vogel vang netten van 15 a 20 meter hoog, waar het grootste deel van de Europese trekvogels worden gevangen en op gegeten, men spreekt van 10 a 15 millioen vogels.

  Alles bij elkaar genomen, zijn we bezig om die verschrikkelijke
  ” silent Spring ” te creéeren, de natuur heeft een enorme ingebouwde elastiteit, maar je kunt het maar niet uit blijven rekken, maar wat te doen ?

  1. Hallo Jenne,
   Welk Duits biologisch team doet dat? Zou ik graag willen weten.

  1. dan had je beter op moet letten tijdens de 2011 Denver reptiel lessen, de minder zuurstof de beter ‘hunnie’ het doen, vanuit de lagere 4d realms, waar is Dawn? nog steeds bij Mascha en Astrid? en waar is Mirakel? vrouwen verraad, je jaren in de steek laten en dan de onnozele weder geboren ggristen gaan uithangen zeker

  2. Deze mensen die hier aan mee doen, zijn of verkeerd ingelicht of ze horen bij het ‘hogere plannetje’. Want er zijn krachten die hier werken uit de hogere sferen…Sommige dingen moeten gebeuren om ons verder te laten ontwikkelen…
   Ik zie het altijd zo, ‘men’ gaf ons vrije wil en ook keuzes, er is een zee aan mogelijkheden, welke keuze we nemen wordt beïnvloedt hoe bewust men is…bewust van het ‘goede’ en het ‘slechte’…zolang we nog niet ‘uit’ zijn (nog niet bewust genoeg) zullen er ‘slechte’ dingen in het aanbod blijven. Navraag bepaalt het aanbod.
   Dus ooit, als we er allemaal zo ver zijn, zal er geen ‘slecht’ meer bestaan…het lost zich gewoon op…of zoiets dergelijks 😀

  3. brainwashing heet dat Madeliefje.
   Moest iedereen een beetje snugger zijn waren er geen soldaten meer om oorlogje mee te spelen.

 5. Zou het ook kunnen dat ze wanhopig proberen om iets te voorkomen? Zoiets als een pole-shift misschien? Onze magnetische polen lopen sneller dan ooit en ons magnetisch veld is in een eeuw tijd 10% zwakker geworden. Hierdoor (en mede door het geklooi met kernwapens en proeven waardoor er een gat in de ozonlaag is gekomen) kan alle schadelijke zonnekracht veel sneller binnendringen.
  Elke dag kijk ik even naar SuspiciousObservers. Zij gaan uit van de electric universe en elke keer als er bv. een corona hole op de aarde gericht is en we hebben zonnig weer, dan zie ik de lucht helemaal vol lopen met strepen. Ze brengen dagelijks nieuws waar er grote vulkanen zijn uitgebarsten, waar tornado’s zich bevinden, waar er aardbevingen zijn, hoe het staat met de zon enzovoort. Zeer informatief en leuk om te zien, zie: http://www.suspicious0bservers.org/daily-news/

  1. Het Chemtrailprobleem ligt een beetje anders dan het meestal wordt voorgesteld. Ik heb een documentaire gezien waarin we ‘global warming’ hebben maar ook ‘global dimming’ en daarin schuilt een paradox in. Men ging er eerst vanaf dat de aarde aan het opwarmen was door ons toedoen zoals uitlaatgassen, industrie,… enz. maar dit klopt niet helemaal want wat bleek ook te gebeuren…men stelde doorheen de jaren vast dat water niet meer zo snel verdampte. Dat werd vastgesteld door mensen over heel de wereld die dit bij hielden met zo’n waterbassin en hoeveel water ze iedere dag daarin moesten bijgieten. Dus er klopte iets niet met die theorie van de opwarming want er was net minder opwarming of anders zou het water sneller moeten verdampen maar dat was niet het geval.

   En nu hier wat er aan de hand was…door de vervuiling in de lucht bestaan wolken nu uit zwaardere deeltjes. Die zwaardere deeltjes komen dus van die vervuiling wat maakt dat er zich meer waterdamp aan kan vasthechten en zo worden de druppels ook groter en zwaarder. Daarmee ook het fenomeen van wolkbreuken maar er is nog iets anders aan de hand en dat is dat door die grotere en zwaardere druppels de wolken meer licht van de zon terug de ruimte insturen waardoor er nu gesproken wordt van ‘global dimming’. Daarmee ook die chemtrails want hoe meer vervuiling, hoe meer licht er terug wordt terug gekaatst en zo dachten ze de opwarming tegen te houden. Maar nu is de vervuiling wereldwijd beetje bij beetje aan het afnemen omwille van de technologie zoals uitlaatfilters op de auto’s, in de industrie is er ook een vermindering door allerhande technologie,… en zo verwacht men dat er terug meer licht tot aan het oppervlakte gaat komen en het zo weer terug warmer gaat worden aan de oppervlakte. Natuurlijk moeten we niet meer gaan vervuilen door chemtrails want dat is water naar de zee dragen maar dit is de gedachte wat achter de chemtrails steekt en de elite is ook niet vrij van vervuiling dus ze zouden dan hun eigen ruiten in gooien maar dat is volgens mij niet het geval bij deze.

 6. Wie de docu hierboven heeft gezien en ooit iets van Wilhelm Reich heeft gehoord, die kan zich best voorstellen dat er al 60 jaar aan ons weer wordt gesleuteld.
  Het resultaat hiervan is dus nu te zien en te voelen.
  Dit is een van de grootste bedreigingen die de mensheid ondergaat…

  Om de massa te bereiken, zou het handig zijn om één ‘gemeenzame noemer’ te vinden…hoe meer theorieën die moeilijk te toetsen zijn, hoe meer onbegrip.
  Feit is dat het duitse leger al toekomst-scenario’s schetst, hoe om te gaan met onrust binnen landen die verschillend over geo-engineering denken. Want men weet nu al dat er mensen zijn die tegen geo-engineering zullen zijn en ook (net als altijd) de mensen die denken het zal wel moeten.
  Hoe meer men in ‘spirituele’ termen spreekt (over de ontwikkeling hier op aarde) hoe minder men de massa bereikt. De massa moet geconfronteerd worden met zichtbare feiten en die zijn er op dit moment en masse.
  Ons werk zou moeten zijn om medewerkers van de media te informeren. Stel vragen waarom wij hier in b.v. Nederland niets over geo-engineering weten? En maak misschien duidelijk dat je niet een ‘alu-hoedje zwever’ bent maar een gewoon betrokken en bezorgde burger…haha

  http://www.bmbf.de/pubRD/infographik_climate_engineering.pdf

  1. Hallo MONIKA,

   Ja de mensen informeren, en ook de overheid er op attenderen, is een goed idee.

   Mijn ervaring dat de meeste mensen die bewust leven, wel op de hoogte zijn, maar de stille l’etarchiese massa, kunnen er niets meer bij hebben, hun bordje is vol, heel veel mensen zijn gestrest, en gebruiken dagelijks tranqilizers.

   Ik gooi zo hier en daar wel eens een balletje op, maar als je te dicht bij de waarheid komt, kijken ze je aan en maken dan een flauwe grap, en alles bleef zo het was.

   We hebben het er wel vaker over gehad, naar het schijnd zijn het allemaal onderdelen van een groter plan, maar je kan je haast niet voorstellen dat al dit kwaad wordt voorbereid en uitgevoerd door gewone stervelijke mensen.

  2. sorry dom foutje, l’etargies, of léthargigue.

   Misschien wel interessant het oude Griekse mythologise verhaal van de ondergrondse rivier de Lethe, het water van deze maakt je dromerig, en abstract in je denken.

  3. Jenne,
   ja lethargie…en de Lethe 🙂

   Maar ja, al die troep die wereldwijd werd/wordt gesproeid, heeft wel invloed op de mens en in combinatie met elektromagnetische straling en de rest, kan het gebeuren dat mens niet meer zichzelf is. Dus een soort kunstmatige gecreëerde lethargie.
   Misschien moeten we wel nog 100 jaar wachten, tot een dappere ridder ons van deze lethargie bevrijdt…??!
   Misschien zijn we allemaal zelfs de ridders op weg de lethargie te verslaan…wie weet…

  4. MONIKA, mijn vrouw heeft geen portable, kijkt practisch geen TV, en moet van het internet niets hebben.

   Zij leefd haar leven is nog erg actief, werkt in haar tuin, leest boeken, en schrijft brieven, met haar vriendinnen.

   Wil niets weten van het wereld gebeuren, en soms denk ik ze heeft gelijk, ze doet veel voor haar Klein kinderen, en is vaak nou meestal bezig voor anderen, ze wordt 78, nou en zegt ze dan, ja zegt ze wat komen gaat, nou dat zien we dan wel.

   Bijna al mijn tantes waren zo, die wisten wat ze wilden, en stonden bij hun man, ze waren zeker niet hypokriet, maar het waren wel vrouwen met een zeker égards pour les anciens.

 7. Het Chemtrailprobleem ligt een beetje anders dan het meestal wordt voorgesteld. Ik heb een documentaire gezien waarin we ‘global warming’ hebben maar ook ‘global dimming’ en daar schuilt een paradox in. Men ging er eerst vanaf dat de aarde aan het opwarmen was door ons toedoen zoals uitlaatgassen, industrie,… enz. maar dit klopt niet helemaal want wat bleek ook te gebeuren…men stelde doorheen de jaren vast dat water niet meer zo snel verdampte. Dat werd vastgesteld door mensen die over heel de wereld dit bij hielden met zo’n waterbassin en hoeveel water ze iedere dag daarin moesten bijgieten. Dus er klopte iets niet met die theorie van de opwarming want er was net minder opwarming of anders zou het water sneller moeten verdampen maar dat was niet het geval.

  En nu hier wat er aan de hand was…door de vervuiling in de lucht bestaan wolken nu uit zwaardere deeltjes. Die zwaardere deeltjes komen dus van die vervuiling wat maakt dat er zich meer waterdamp aan kan vasthechten en zo worden de druppels ook groter en zwaarder. Daarmee ook het fenomeen van wolkbreuken maar er is nog iets anders aan de hand en dat is dat door die grotere en zwaardere druppels de wolken meer licht van de zon terug de ruimte insturen waardoor er nu gesproken wordt van ‘global dimming’. Daarmee ook die chemtrails want hoe meer vervuiling, hoe meer licht er terug wordt terug gekaatst en zo dachten ze de opwarming tegen te houden. Maar nu is de vervuiling wereldwijd beetje bij beetje aan het afnemen omwille van de technologie zoals uitlaatfilters op de auto’s, in de industrie is er ook een vermindering door allerhande technologie,… en zo verwacht men dat er terug meer licht tot aan het oppervlakte gaat komen en het zo weer terug warmer gaat worden aan de oppervlakte. Natuurlijk moeten we niet meer gaan vervuilen door chemtrails want dat is water naar de zee dragen maar dit is de gedachte wat achter de chemtrails steekt en de elite is ook niet vrij van vervuiling dus ze zouden dan hun eigen ruiten in gooien maar dat is volgens mij niet het geval bij deze.

 8. Wat ik alleen niet goed snap is dat met al die rotzooi in de lucht en overal degenen die dat verordonneren er toch zelf ook mee gaan? Of hebben ze een speciaal tegengif…
  Shanti

  1. De mens wil blindt blijven, de ogen sluiten en hopen dat het weg gaat.
   Ik wordt er soms moedeloos van.
   Er moeten eerst rampen gebeuren voor dat zij het inzien, maar dan is het al te laat.
   Misschien geloven de mensen het op den duur wel.

  2. Het is net als de vacinatiegekte, onderdeel van Agenda 21.
   Een eugenetisch verhaal waarbij de bevolking het doelwit is van de oorlogvoering op allerlei gebied.
   Laatst nog gedemonstreerd tijdens de Monsanto demo in Wageningen met een bord,”agenda 21 gaat niet door”.
   Maar zeer weinig mensen waren zich bewust van de dit fenomeen.
   Vreemd toch eigenlijk want het kennen van dit protocol maakt veel duidelijk waarom juist nu zoveel rare besluiten tot stand komen en waarom en vooral door wie!

 9. Aan de middenlandse zeekust, is het vaak een minder mild klimaat als dat de meeste mensen denken, er zijn twee winden, de één de MISTRAl, en de andere de TRAMONTANE, de Mistral is een ijskoude Wind uit het noorden, komt van de Alpen, in de winter bitter koud, de Tramontane is een keiharde Wind die door het dal langs de Pijreneën aan komt zetten, het lijkt als of hij vol zit met scheermesjes hij snijd alles in stukjes, ook je verstand ze noemen hem hier de vent du fou,
  zeilschepen die rustig langs de Spaanse kust komen aanvaren en geen zeil mindere voor cap Cerbère, verspelen hun masten, de huizen in de Drôme waar de Mistral heerst hebben nooit hun deur op het noorden,
  het zijn van die vaste patronen waar we aan gewend zijn, maar dat wil helemaal niet zeggen dat dit niet kan veranderen.

 10. Geo-engineering: weermodificatie of massamoord..?
  Ik weet dat het waar is en stuur iedereen mails: politieke partijen, Greenpeace, vrienden, familie en kennissen.
  Maar niemand wil de waarheid zien.
  De mens wil blindt blijven, de ogen sluiten en hopen dat het weg gaat.
  Ik wordt er soms moedeloos van.
  Er moeten eerst rampen gebeuren voor dat zij het inzien, maar dan is het al te laat.
  Warme groet en ga vooral door hiermee, misschien geloven de mensen het op den duur wel.
  Annet

 11. Eerst had iedereen de mond vol van zure regen. Daar hoor je niets meer over. Al Gore Is een waakvlam geworden. En nu dit weer! Maar dat er 15.000 vukanen zijn op de wereld, daar hoor je niemand over. Als er dan eentje of meerdere vulkanen wakker worden en van alles in de atmosfeer gooien, dan is het een natuurverschijnsel. Op een dag kunnen de gevolgen wel eens fataal zijn. Moeder aarde heeft zolang ze bestaat al ergere dingen meegemaakt in haar atmosfeer en we zijn er nog steeds.

  1. Charles , duidelijk verhaal over hoe het werkt . Het wordt ook wel hijacking the amygdala genoemd . Niet helemaal terecht want de amygdala is slechts een klier in de hersenen die als tussenstation werkt . nevermind .
   Wat ik eigenlijk wil zeggen ; kiest men er zelf niet bewust of onbewust voor om angstprogrammeringen te absorberen . We kiezen onze eigen realiteitsbeleving ( volgens mij zond jij mij ooit een link van Bashar 😉 )
   Ik zag je ergens anders WTK verwijten een angstzender te zijn , ik heb me ook wel eens uitgelaten over bepaalde eenzijdigheid . Daarentegen is deze site voor Guido ook niet een fulltime inkomen en is hij afhankelijk van wat er te vinden is en aangeboden wordt . Daarin kan je zelf een aandeel hebben als je wilt . Vertaal eens een goed stuk , schrijf eens wat goeds , be the change !! Youtubes hebben voor wtk een Nederlandse ondertiteling nodig , als je dat technisch vernuft hebt en je vindt een video belangrijk , steek je handen uit de mouwen .

   With love <3

 12. Reactie op shanti
  De opmerking raakt het spul niet ook zelf de mensen die het toestaan en is er een tegengif, ja dat is er en dat weten veel mensen.
  Het werkt als volgt niet dat dit voorbeeld juist is maar:
  De deeltjes werken alleen maar als je bvb eet uit plastic verpakkingen en andere verpakkingen waar weekmakers inzitten, of met gif bespoten voedsel, die triggeren dan de foute deeltjes. De mensen die de foute dingen niet binnenkrijgen, daar zullen de morgelons niet in de vitale delen kunnen doordringen

 13. Zijn er voor deze aanhef”” weermodificatie of massamoord..?”” wel genoeg bewijzen en feiten voor handen.

  Ik heb soms het gevoel, dat door bepaalde hypothesis, op geen tastbare feiten gebaseerd, we ons als ongeloofwaardig neer zetten.

  Begrijp me goed, dat we worden belogen en bedrogen, is ontegenzeggelig waar, maar daar hebben we zelf de hand in, door het te kopen en aan te schaffen.

  Het aanschaffen van electronische boeken te lezen op een stuk plastic, wat voor eeuwig verdijnd bij het uitvallen de electristeit,
  een echt boek in je handen houden, de heerlijke ouwe stof lucht opsnuiven, en dan het houden van de gedachten van een ander mens, het koesteren als een kleinood, nee voor mij geen plastic, ondanks al het lobbyingen!

 14. Die machtsgeile control freaks, reptielen lopen ook hier in Nederland rond ook in jouw straat zijn er aanwezig, ze doen aardig tegen je en je hebt niet in de gaten dat het een wolf in schaapkleren is. Ik herken ze op 100 m afstand, gevoel in de buik, intuitie, patroonherkenning en gezonde boerenverstand. Dus denk nou niet elke keer ver van me bedshow want dan trap je erin. Haarp is tricky, fort knocks is er niks bij. We praten over 4% psychopaten van de hele wereldbevolking, die kunnen we gemakkelijk aan door ons te organiseren en wakker te worden. Ze gaan de komende 7 jaar heel desperate worden. Golden Sachs heeft 2 miljard dollar winst gemaakt, nu kunnen weer verder met geheime projecten financieren, jammer, er is zoveel armoede.
  Kijk hier ook eens bij deze heldere man:http://members.chello.nl/jsteenis/

  1. Willem, ik ben bang dat het allemaal al te ver heen is, als je ziet wat ze allemaal durven doen, wij de gewone man bestaan helemaal niet voor ze, we zijn niet bestaande individuen.

   We mogen een beetje in de rondte keuvelen, en dat is het dan.

   Let op als ik zeg als, de mensen voor Wilders zouden stemmen wordt er op nieuw één Fortuyn situatie gecreéerd, ze zullen nooit hun macht uit handen geven, daar is het allemaal te verstrengeld voor.

   Een gecontroleerde aanslag, een Bosten gebeurtenis, geen remsporen, wel tegen een betonnen paal geramd, en gedood, lees de lange lijst van vermoorde mensen, daarom ik denk niet dat wij er iets aan kunnen veranderen.

  2. tja Jenne, Wilders komt van gesprekje met Willem terug en ineens plant hij een ‘opstand’ in zijn agenda en krijgt Rutte de schuld van alles…
   dat alleen al zegt genoeg over de staat van Nederland lijkt me.

  3. beste willem en anderen,
   wakker worden is 1, om tot actie te komen die effectief is 2 wat mij betreft.
   wordt het niet tijd om de communicatie ‘van alle verzetsmensen’ eens aan te scherpen. voor boterkoekjes kan er wel effectieve reclame zijn, waarom niet net zo voor ‘onze onderwerpen’? ik wil mij er wel voor inzetten. wie ook ?

  4. Klagende zeurende zeikerds die zelf niet eens hun eigen broek op kunnen houden . Wachtend op een geblondeerde Limburger die ze wel zal redden . In en in triest .

  5. Hoe we tot veranderingen komen doet er niet toe, de manier is niet belangrijk, wel de uitkomst!

   Wilders is niet mijn uitvinding en ook niet wat ik zoek, maar de gene waar mijn ouders, schoonouders, familie en vrienden hun vertrouwen in hadden, blijken nu helemaal geen politieke ideologiên meer te hebben, en zijn tot volks verraders geworden.

   Hier in Frankrijk zelfde verhaal, als een groep jonge van buitenlandse afkomst mensen na een groot trein ongeluk de dode en zwaar gewonde mensen beroven, weten ze niet hoe snel ze dit in doofpot moeten stoppen, minimaliseren, terwijl zelfs de politie het heeft geconstateerd, en later met stenen zijn bekogeld.
   Ze noemen zich volks vertegenwoordigers!

 15. KRACHT GEVEN lijkt mogelijk te worden, lees deze oproep:
  Chemtrails – Geo-engineering
  * Je kan nog altijd de petitie van Skyguards ondertekenen.
  * Frank Deboosere blijft het maar hebben over cirrusbewolking. Ik ben nog eens uit mijn krammen en mijn sloefen geschoten. Het resultaat lees je hieronder in bijlage II met als hoofding ” Boos, bozer, boost “.
  * op zondag 25 augustus wordt wereldwijd een protestdag tegen geoengineering georganiseerd. Ook in België wordt dit overwogen en wij willen hier graag aan meewerken. Twee vraagjes :
  heeft iemand creatieve ideeën voor een originele actie ?
  wie overweegt om zich hiervoor vrij te maken en eens als activist te Brusselen ?
  Als je reageert doe het dan naar peter_vereecke@hotmail.com en zet in de hoofding : ” Voor een blauwe lucht ! “

  1. By the way , dit is de derde keer dat ik deze link neerzet . Ik kan ook zien hoeveel mensen het aanklikken , tering triest . Bang om een petitie te ondertekenen ? Of gewoon keihard blaten als schapen . Wellicht is agenda 21 nog niet zo’n slecht idee , useless eaters .

  2. Beste Cozmic,
   Ik begrijp jouw frustratie.
   Het is natuurlijk wel zo dat een petitie een slag om de volksvertegenwoordiging heen is. Niet dat de volksvertegenwoordiging de moeite van het praten erover waard is maar het aanbieden van een petitie zie ik als een smeekbede (het oude woord voor petitie)
   Ik ben niet en nooit geweest, zo’ type die op de knieen valt voor wat dan ook. Ik behoud mij het recht voor om op veel effectievere manieren tot actie over te gaan. Laat je niet leiden door je frustratie door te denken dat er niets vanuit bepaalde delen van de bevolking zou worden ondernomen

  3. Rob ,
   smeekbede ? Tja zo kan je het ook zien . Slacktivisme heeft toch regelmatig zijn vruchten afgeworpen . Als er een paar miljoen handtekeningen worden aangeboden kan men er moeilijk omheen . Een google zoekopdracht met chemtrails levert ruim 7 miljoen hits op terwijl de teller op die Avaaz petitie tot nu toe ruim 14.000 blijft sukkelen . Er wordt dus veel geschreven maar weinig meer dan dat . Ook die Saubere Himmel petitie bleef ergens in de 3 duizend steken . Je zou bijna gaan denken dat het psyops zijn om het publiek monddood te maken .
   Hopelijk werken jouw plannen wel , zelf ben ik aan het sparen voor patriot raketten .

  4. Ongelovelijk schone, blauwe lucht vandaag…… rob, mooi dat je je niet in de angst laat kletsen…. geniet van het prachtige mooie zomerweer 🙂

  5. Monika,er is jouw waarheid… er is mijn waarheid en is ergens de Waarheid…… Zo is het ook met de kleur blauw….. ik vond vanmorgen de luchten in Coevorden stralend blauw….. zoals ik ook afgelopen nacht een schitterend mooi, helder schouwspel in de lucht mocht waarnemen…. met een schitterende maan en een mooie sterrenhemel. Dat was vannacht ten minste vanuit mijn perspectief, de Waarheid… het leek wel mid summer night 🙂 Ik zat lekker in de tuin te geNIETen en voelde me helemal Een met het gehele Universum.

  6. Ik moet altijd denken aan Ramses, sammy kijk om hoog sammy, naar de blauwe lucht sammy, en dan naar Amsterdam in die tijd !

  7. waar zijn de chem giftige aerosol sporen in de lucht vandaag gebleven ik mis ze, ik eis ze terug, dien een puhtietsie in bij santa claus swiebertje militie bulderberg meester opstelten, wij willen ons gif in de lucht terug, blauw en zon is niet goed voor mac stopverf burger haarlak mensen

 16. Even voor die gene die zich zorgen maken over de insecten stand, er zijn veel Bijen, heb ook de eerste Hommels gezien op de bloeiende lavendel, en veel vlinders.

  Er is een explosie van de sphingidea Moro-Sphynx, met een spriet als een colibri, mooie sierlijk beestje.

  Ook veel vogels, heb de eerste Wiele-Waal gezien, met zijn speciale zingen/fluiten, hij is knal geel maar verstopt zich goed.

  Het is een bedekte hemel, even bijkomen dus van de warmte, groet Jenne

 17. Chemtrails?? Onzin.Het zijn gewoon contrails en die bestaan al zolang er vliegtuigen bestaan. Kijk maar naar WWII. Toen was het nog veel erger en we leven nog steeds. Klimaatverandering ontstaat niet door de mens maar is iets volkomen natuurlijk en er is niets, totaal niets aan te doen. Bekijk de geschiedenis maar van 4,5 miljard jaar aarde.

  1. Nou ik moet zeggen ik heb zo hier en daar mijn twijfels, soms is het vreemd om te zien op dagen dat er veel condens in de lucht is deze zich dan verspreiden als nevels, ik weet niet of dit normaal is om dat ik er vroeger nooit op lette.

   Het is opngetwijkfeld slecht voor de mensen met al die vliegtuigen die hun afval uitbraken, mensen die wonen waar de vluchtlijnen van de vliegtuigen over heen gaan met opstijgen en landen, lopen natuurlijk veel meer kans op kanker als de mensen die ergens anders wonen.

  2. oooooooh niks aan het handje dusz, ik ben blij toe, waar maken we ons zorgen over, wis en waarachtig, ze hingen daar al sinds Wereld Dieren in de War Dag II, volgens de Juliaanse ellende kalender, die pluizige spinnen slingers, persistant contrails, soms in een haakse hoek, en soms ineens onderbroken, ze blijven zo lang hangen vanwege het feit dat een verjaardag langer dan 5 minuten duurt… behalve vandaag, the bold and the beautiful, Greased by Lightning.. go go go go gooooooooooooooooooooo hooooooooooooooo

   http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Bold_and_the_Beautiful

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Juliaanse_kalender

   Grease – Greased Lightning
   http://www.youtube.com/watch?v=wK63eUyk-iM

   Persistent contrails are a hoax.
   http://www.youtube.com/watch?v=eS4mZfcPxao

  3. Contrails met een staartje. Die een witte deken over de aardbol leggen, waardoor je nergens meer naar kan kijken zonder zonnebril. Heb jij dan een bord voor je hoofd (zal het netjes houden) of ben ik dan gek? Ik ben nog niet zo oud, maar nee vroeger zag ik dit niet in de lucht.

 18. @ lis,

  er is natuurlijk wel veel meer vliegverkeer, maar het is ook heel juist om te zeggen dat dit weven met condens strepen met voor bedachte rade gebeurd.
  Tot op heden blijft de lucht strak blauw, hier waar ik woon !

  Misschien een 10 jaar geleden was aan de kust alles bedekt met een viese laag vettig spul, uit een diepgaand onderzoek bleek dat dit afkomstig was uit de Chineze industrie gebieden en dan meegevoerd met de winden in de strato’sfeer.

  Net als het zand vol fossielen wordt meegevoerd uit de Sahara, en zorgt dat de oerwouden in het Amazone gebied zo van mest worden voor zien, als de Wind uit het zuiden komt krijgen wij ook vaak een lading fossielen op ons hoofd.

 19. Je kunt natuurlijk in plaats van voortdurend naar de lucht te staren, je ook af vragen wat je in ademd, of wat je onder je voeten hebt, door het voortdurende bijstellen van de normen, lijkt het allemaal nog al mee te vallen, nou mooi niet, in vergelijk met de normen van 1950, is Nederland van top tot teen vervuild, en binnen die zelfde normen, nu eigenlijk niet voor bewoning geschikt, maar ze houden de mensen lekker bezig, en de mensen gaan dan in een kringetje leven, van klagen, en het voorbereiden van de nooit komende opstand.

  1. @ jenne
   En jij Jenne , Jij begint die opstand wel dan? Een opstand kan namelijk vele vormen aannemen . Een manier is demonstreren in grote groepen op straat , een geheel andere is niet meer meedoen aan waar je tegen bent. Al je energie steken in waar je voor staat, en dat delen met de directe omgeving waarin je leeft. Dat ziet niet gelijk iedereen, maar heeft wel degelijk een impact. Dus de generaliserende opmerking die je hier boven plaatste behoeft imo wat nuancering , niet waar?

  2. @ MARCEL W in 5d,

   Natuurlijk kun je nuances aanbrengen, we denken gelukkig allemaal ons Eigen denken, ik gaf zo maar mijn gedachten, na het lezen van al die mensen op vacantie gaan als of er niets aan de hand is.

   Ik persoonlijk zit al tientalle jaren op die impact te wachten waar je het hier over hebt!

   Ik heb in mijn leven diverse keren het voot touw genomen, maar moet zeggen nog vaker in de kou gezet door zo genaamde mede standers.

   Ben nu een beetje moe van al dat gedoe, maar goed ik ben er nog steeds, en leef mee!

 20. Gisteren benoemde het KNMI hoge sluierbewolking/vliegtuigstrepen boven Normandië. Het vochtpercentage is in Nederland erg laag op dit moment.
  Toch zie ik vanmorgen dat deze “contrails” zelfs het noorden van Nederland hebben bereikt.
  Contrails die zogenaamd 24 uur blijven hangen??
  De verwarring maken ze alleen maar groter door deze chemtrails nu ook al vliegtuigwolken te noemen.
  Het moet ook niet gekker worden!
  Volgens het KNMI waren de dikke vette strepen voor de kust van Portugal sporen van de uitstoot van schepen, oftewel bootwolken.
  Mooi Hé?

  1. Staat duidelijk uitgelegd in de video waarom dit is.

   Hint: atoombommen

 21. Ik zie de chemtrails al vele jaren boven m’n hoofd . Ik heb er sinds 2004 vele foto’s van gemaakt.
  Het is me opgevallen dat de mate van sproeien enorm is toegenomen en ook de gebieden waar.Ik zelf woon in Amsterdam en het is werkelijk afschuwelijk. Ik ruik ook vaak vreemde chemische geuren. Ik durf vaak niet eens meer lang naar buiten.Want het is elke dag raak.
  Een goede docu. ned ondertiteld
  http://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE
  Voor wie hem nog niet kent.

  Ik las heel recent iets dat niet zo fijn is,om het zacht uit te drukken.Over het echte doel van chemtrails.Op deze website ( engels) ).
  http://www.dataasylum.com/mindcontrol-chemtrails-summary.html

  Hier kun je eerst een intro lezen door René Klever( wijzijnklaar) in het Nederlands.
  Klik op “Het nut van chemtrails: verspreiding van nano-technologie”

  http://www.wijzijnklaar.nl/

 22. De docu is een must see,want hierin wordt openlijk gesproken over geo-engeneering.En toe gegeven dat men ( de “geo-engineers”) nog niet eens onderzoek heeft gedaan naar de effecten van vergiftiging door hoge aluminium gehalte enz.
  Worden onderzoeken gedaan door biologen met harde cijfers aangetoond over de enorme toename van bijvoorbeeld aluminium in de bodem en in smeltwater van sneeuw in een groot natuur gebied en nog veel meer.
  Voor alle twijfelaars en want to know’s 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=LeVK1gwjUhE

 23. Allen,

  Wees gerust, geloof in jezelf en in je lichamelijke vermogen om alles netjes op te ruimen. Hoe groter je geloof hierin, hoe beter dit werkt. Angst werkt dit tegen. Dus laat je niet gek maken.

  Zie hieronder 2 linkjes;
  1 van een bedrijf die sinds 1961 aan weer modificatie doet mbv vliegtuigen

  1 link van het grotere plaatje.nl Deze geeft nog meer achtergrondinfo alsmede een interessant verhaal over interventie.

  Wat hier van waar is laat ik in het midden en aan een ieder om hier zelf een eigen mening over te hebben. Veel liefs allen! Liefde is de sterkste kracht van het universum.

  link 1: http://www.weathermodification.com/

  link 2: http://hetgrotereplaatje.nl/chemtrails.html

  “Het resultaat

  Wat is nu het effect van al deze sproei-acties? Volstromende ziekenhuizen? Mensen die als zombies over straat lopen? Nee, dat valt erg mee. Het resultaat is maar gering. Op het NAVO-hoofdkwartier zullen ze inmiddels wel met de handen in het haar zitten, want zelfs in gebieden waar de sproei-frequentie opgevoerd is tot vrijwel dagelijks, wordt bijna niemand ziek. En ons bewustzijn wordt niet afgeremd, maar ontwikkelt zich juist in sneltreinvaart.

  Hoe dit kan? Veel hebben we te danken aan onze vrienden uit de ruimte. Omdat het volgens het Goddelijke Plan niet toegestaan is dat de mensheid in de aanloop naar de Ascensie nog te maken krijgt met globale rampen, heeft de Galactische Federatie toestemming om in te grijpen waar het nodig is. Met hun technologie die lichtjaren vooruit is op de onze, kunnen ze de schadelijke stoffen in chemtrails omzetten in een neerslag waar je hoogstens een snotneusje aan overhoudt (6) en (7).

  Voor veel mensen in de westerse wereld is het nog steeds een raar idee dat er daadwerkelijk zoiets als een liefhebbende God bestaat, die erop toeziet dat de balans van het leven bewaard blijft. Laat staan dat er hoog ontwikkelde buitenaardse wezens zijn, die deze wil nog in de praktijk uitvoeren ook! Maar voor vele inheemse volken over heel de wereld, die veel dichter bij de natuur staan dan wij, is dit een doodnormale zaak.

  1. Sun, mooie artikelen, dank je voor het plaatsen…… ik ben alleen benieuwd waarom je ineens praat over zo-iets als een Galactische Federatie, terwijl je eerder zo mooi verhaalde over de Oneindige Intelligentie is ons zelf? Waarom er zoiets als een Paus (Galactische Federatie)tussenschuiven? We stellen ons dan in mijn visie opnieuw afhankelijk op ten opzichte van Iets buiten ons zelf, terwijl in mijn gevoel we alles in ons zelf hebben… We hoeven ons er alleen maar aan over te geven… voelende/wetende dat dat het allermoeilijkste is om te doen, vanwege dat reptielenbrein dat zich er steeds weer mee bemoeit.

  2. Sun het zijn heel onbetrouwbare honden hoor die omgekeerde goden van de horus dog bokken star en hun gladde gehoornde galactische pr vriendjes van der Ashtar zo zwart als teer Anton … luister maar naar Jordan Maxwell ! als ik een stel ratten in mijn huis ga bespuiten dan zou ik ook zeggen dat het tegen de luizen isz… Cozmic nu ga jij op vakantie maar ik heb je hulp nodig nu, positron Sunnie gurrlll denkt dat het onze vrienden zijn, de G.F…. We moeten haar redden Nu Cozmic… wacht nog even met inpakken en wegwezen…

  3. Ik voel ook zeker dat de lichtfrequenties aan het verhogen zijn. Wat er voor zorgt dat ons DNA veranderd. We hebben een grofstoffelijk lichaam gebaseerd op koolstof en een lichtlichaam gebaseerd op een kristallijne structuur. Dit lichtlichaam wordt in deze tijd weer geactiveerd, daarmee staan we weer bewust in contact met onze bron van binnenuit. Weten dat alles verbonden is in eenheid en liefde Dit lichtlichaam onttrekt uit licht en het ware bewustzijn alle voedingsstoffen die het grofstoffelijk lichaam nodig heeft. We zijn weer een autonoom mens dan die niet meer afhankelijk is van voeding van buitenaf in de grofstoffelijke wereld, waar door we ook niet meer gemanipuleerd kunnen worden. Met een ontwaakt lichtlichaam is niet enkel de aarde ons thuis maar het gehele Universum kristal heeft de eigenschap dat via intentie overal op in kan tunen.

  4. Dit is a priori een prachtig voorbeeld van wensdenken. Ook de organische processen die ons dna zouden kunnen opwaarderen onder invloed van kosmische fenomenen, is jammerlijk onderdeel van het laisser faire-denken. Het ligt naar mijn idee anders.
   De collectieve psyche van de mens is ziek. Deze ziekte maakt dat het gevangen zit in een keten van oorzaak en gevolg.
   Op dit moment bevinden de meesten nog in de eerste fase, die van de ervaring van pijn en leed en de ontsteltenis hierover.
   Belangrijk is dan waar te nemen wie en hoeveel mensen naar fase twee zijn opgeschoven en erkennen dat de mensheid zelf de voorwaarde geschapen heeft tot de ziekte die we herkennen als ‘ de krachten van de duisternis’ Diezelfde krachten manifesteren zich als een virus die net zolang de gastheer verteerd totdat deze is bezweken.
   Bovendien is de aard van dit virus zeer intelligent.
   De mensheid fungeert als een lichaam en helaas is het niet zo dat slechts delen ervan zich kunnen afscheiden in een individueel afscheidings/genezings proces omdat een lichaam niet zonder de vitale organen kan verder leven. Het is dus een taak en verantwoordelijkheid geworden van alle ‘cellen’ om aan te zetten tot de tweede fase. De fase waarin de ziekte onderkend is en de voorwaarden worden weggenomen. Fase drie is de voleinding van het genezingsproces.
   Tijdens fase drie is het ontwikkelen van de kennis over de eigen schaduw/zelf een uitermate belangrijk element en zoals de mens het eigen is, zal het er alles aan doen, tot aan het aburde om de eigen schaduw niet te hoeven confronteren. De beleidscrisis waar we nu in terecht gekomen zijn zou daar alle aanleiding voor kunnen geven.
   De vraag is wat sterker is. De programmering of de laatste restjes autonoom denken!
   Zoals het er nu naar uitziet komt er weliswaar langzaam een verschuiving in denken wat aanleiding geeft tot de fase twee status maar de de tijd dringt omdat ook het ‘virus’ weet hoe die processen lopen en hoe dit kan worden bijgestuurd.
   De enige hoop op dit moment bestaat uit het voorbeeld wat sommigen hopelijk in toenemende mate afgeven dat er nog wat over is van het immuunsysteem en dat de antideeltjes aan kracht gaan winnen.
   Vandaar dat er een massieve aanval in fysieke zin gaande is om dit systeem zoveel mogelijk te ondermijnen. Chemtrails is daar een levend bewijs van.
   Mogelijke geneeskrachtige invloeden van buitenaf zijn meer dan welkom maar het zal het eigen ‘lichaam’ zijn wat zelf tot genezing zal moeten komen.

  5. de I-Pad Huge is onze nieuwste Galactische God, ‘and it sticks to the Cloud’, en de xxxxl mega plank voor de kop heeft verbinding met de alomvattende Virtuele Wolk community van God en z’n vriendjes..

   ETC – Entertainment, T… : NEW iPad – iPad HUGE commercial (ETC Extra)
   http://www.youtube.com/watch?v=oLMIq7ENvTE#at=141

  6. Hoi HyperAlert (35.2) Geen paniek, GF of geen GF maakt niet uit.
   Ik heb dit artikel juist gepost om een andere kant te belichten. Feit blijft inderdaad wel dat dit artikel, de mensen die erin geloven dat we ziek worden gemaakt door chemtrails, hiermee gerustgesteld zouden kunnen worden.
   Aan de andere kant op dagen zoals vandaag met die hitte denk ik juist weleens, mogelijk dient die grijze chemtrails gordijn juist om ons te beschermen. Want de zonnekracht momenteel is ongekend sterk en brandend.
   Hoe dan ook, gedachtekracht is belangrijk. Als we geloven dat we ziek worden gemaakt, dan gebeurt dat ook. Omgekeerd idem dito.
   Laat je niet gek maken door het ene of andere uiterste. Geniet gewoon van alles en ook van de zon zolang deze er is 🙂

  7. Ik vind het normaal gesproken geen nobel idee om links te plaatsen die naar een andere website verwijzen met ongeveer gelijk gestrekte inhoud maar bij deze kan ik, denk ik een uitzondering maken omdat de site tijdelijk plat ligt.
   Juist het thema licht krijgt een andere inval, letterlijk en figuurlijk.
   http://www.argusoog.org/onder-de-zwarte-adem/

  8. Hyper, scherp gezien, Apple en Microsoft zijn vriendjes in dienst van de Galactische Federatie van Sun…. het is overigens geen wonder dat een jongen met een bril met sjampot glazen ons dit op de mouw wil spellen….. zijn Licht-Waarneming is duidelijk vervormd 😉

  9. He Rob, bedankt voor de link…. maar ik heb even een vraagje: Hoe kan ik dat ik de link kan openen en de inhoud lezen, terwijl de site plat ligt? Is dat het Oog van Argus of het Oog van Horus? ’t Is wel belangrijk uit welk(e) O(o)g we het LICHT uitzenden! 😉

  10. Wat de aard is van het verhaal is aan jou te beoordelen.
   De site staat idd op non actief maar daarmee is nog niet de leesmogelijkheid verdwenen. Er komt een herstart.
   Jij bepaald zelf welke waarde dit heeft voor jou, zelfs Horus heeft daar geen zeggen over.

  11. Mijn overtuiging is dat als het Christus Licht ten volle in ons is Ontwaakt, dat we dan een geweldig, groot Lichtschip zullen zijn.

  12. uit de “Dertien gezangen van een troubadour” van Marcel Messing

   13de gezang

   Nu moet nog een laatste zang geschreven worden, een zang, geboren uit hiërogliefen van Licht, een zang, ontsproten uit de Stem van God, een zang, gelijk de harmonie der hemelsferen.

   Pas als men twaalf poorten heeft doorschreden, wacht de Gouden Poort tot het eeuwige Licht. Pas als men twaalf poorten heeft ontsloten, wacht het Gulden Slot van de Poort der Poorten.

   Wie de Christus met zijn twaalven heeft begrepen, de kring van Arthur en zijn ridders heeft doorschouwd, hij weet dat zijn lied niet eindigen kan met twaalf zangen, hij weet dat het Heilige Woord de Dertiende is.

   Vaarwel dus mijn lieve vrienden, gij medebroerders in het eeuwige Licht. Schrijf nu ook uw eigen zangen maar schrijf ze met letters van vrede.

   Vaarwel, mijn lieve vrienden, die luisterden naar een troubadour. Alleen zal ik nu verder gaan en zingen mijn laatste aardse lied.

   De graal zal nu mijn queeste zijn. Geen graal van stoffelijk goud, maar de lege beker voor het Christuslicht die oprijst in het eigen hart.

   Nooit zal een mens dezelfde zijn als Gods Stem klinkt in eigen hart. Hoort ! De Zon der zonnen roept zijn kinderen. Geen duisternis die ons weerhouden kan !

   Zie in mij geen wijze of Kathaar. Slechts een dwaas zong tot u deze zangen, een dwaas, dronken van het Licht en op zijn hoofd een narrenkap.

   Laat alles wat gesproken werd weer achter u en vergeet nu iedere leer en luister naar de immense Stilte , die is in het Eeuwige Woord.

   Vaarwel mijn lieve vrienden, broeders en zusters in Christus’ licht, ik groet u, ja ik groet u uit heel mijn hart, in de naam van onze Vader, die in het verborgene is.

  13. Hoi Dick (35.1),
   Zoals ik al eerder aangaf wij zijn allen bewoners van het universum. Wat geeft jou het idee dat er alleen humanoide levensvormen op aarde aanwezig zijn en niet in de rest van het universum? Ik denk dat wij slechts een paar zandkorreltjes zijn in het geheel.
   Ik ben geen aanhanger van de GF, integendeel. De meeste verhalen m.b.t. de GF zetten de lezers op on hold; zo van wij komen jullie redden. Dat vind ik zo’n onzin. Niemand hoeft gered te worden. We zijn allen goddelijke wezens. Jammer dat de GF gelijk mensen afschrikt en dat men daardoor niet de essentie van het artikel meekrijgt. Maar dat is begrijpelijk, ik heb hetzelfde bij artikelen waar het woord ‘angst’ in staat. Daar heb ik nou helemaal niets mee. 🙂 Dat er andere wezens zijn die technologisch veel verder zijn dan wij hier op aarde daar twijfel ik echter geen seconde aan. De mens is op technologisch gebied ook al veeeeel verder dan er verteld wordt. In principe alles wat een mens kan bedenken, goed of slecht gebeurt wel ergens. Ik kijk absoluut nergens meer van op. Alles kan. En inderdaad Dick, de Bron is Oneindige Intelligentie, daar is onze connectie en onze oorsprong.

  14. Sun, je hebt me nergens horen zeggen dat ik geloof dat er in het hele Universum alleen op aarde zoals jij het noemt ” humanoide levensvormen” aanwezig zijn. Ik weet het niet en het interesseert me ook niet. Dankzij jou hebben we echter de aandacht verplaatst van “frequenties en de ontvanger” naar “lichtspectrum”. Jij gaf aan dat dat ondwerwerp nu sterk bij je speelde. En ik vind dat erg interessant, want in mijn visie heeft dat te maken met ons lichtlichaam. JaNee heeft daar ook al hele interessante zaken over gedeeld.

   Als je praat over het Lichtlichaam heb je het er in mijn visie over hoe jouw eigen Lichtje straalt en hoe je naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Ik heb daarbij aangegeven dat ik niets heb met de Galactisch Federatie of het Alziend Oog of hoe je het ook maar wilt noemen (Oog van Horus) en ik wil ook niet kijken naar de wereld om me hen vanuit het oogpunt van Samenzweringen of Conspiracies, hoezeer ik ook weet dat er door de Krachten achter de Schermen, aangstuurd vanuit astrale wereld, geprobeerd wordt om ons in haar macht te krijgen of daarin gevangen proberen te houden. Dat is het Oog van Argus, van waaruit we kunnen kijken. Een ieder heeft een Vrije Wil gekregen om daarin zijn/haar eigen Keuzes te maken. Daar ga ik niet over. Ik heb slechts aangegeven dat ik mijn hart probeer te openen voor het Christus Licht en vandaar uit te leven en naar het Universum te kijken. In mijn opinie is dat de weg om Een te worden, op weg terug naar de Bron.

  15. Nu ik het steeds over het Oog heb en uit welk Oog je naar jezelf en de wereld kijkt, moet ik opeens aan Lis denken…… als ik dat Oog zie in haar Avatar, dan zie en voel ik alleen maar Liefde.

  16. JaNee, dat is echt grappig…… en ze hebben niet eens een Reptielenbrein 😉

  17. Ja, JaNee, alles precies op elkaar afgestemd….. die componist was niet van de Poes of andersom 🙂

  18. Hoe je het ook wendt of keert, JaNee, alles wat hier te berde komt is “voor de Kat z’n Viool” of om het nog een beetje populairder te zeggen “voor de Kat z’n Kut” Trusten!

  19. Ik beleef het niet als een kat in de zak, leer steeds meer af welterusten Dick!

  20. Ach, JaNee, dat is de Petrus in mij, noch een te groot ego…. was ik maar meer een Maria Magdalena 😉

  21. Waar je hoogstens een snotneusje van overhoudt? Jij spoort echt niet. Wat denk je van een chronische verkoudheid of andere onverklaarbare klachten. Als je niet kunt ruiken(lange tijd),dan krijg je psychische klachten.

 24. Ik denk eerder weermodificatie dan massamoord. Massamoord zou op makkelijker, snellere en minder opvallender methodes kunnen.

  Ik stuitte op diverse zaken die hiermee te maken kunnen hebben:
  -De intensiteit van de zon
  -De zon is heter
  -De zon is minder rood en meer wit (= hogere frequentie)
  -Sinds 7-8-1972 is er een verandering gaande met de zon
  “according to Drunvalo Melchizedek’s video’s our sun changed in 1972. He said that Bell Laboratories witnessed this as our sun began changing the kind of light that it produces. He says that whereas before Aug 7th, 1972, our sun took two hydrogen atoms and fused them together to create our light, and now it uses three somehow.”

  -Sinds de verandering van de zon, heeft de mens de volgende aanpassingen geintroduceerd: LCD (ipv de oude tv’s met RGB)
  -Vervanging van gloeilampen
  gentech gewassen die beter gedijen in wit licht
  -Daarnaast zien wetenschappers nu bijvoorbeeld dat de Zon materie op Aarde muteert.
  De veranderingen zijn goed merkbaar voor degene die er oog voor hebben. De latere bloei dit jaar en de enorme hitte die de zon dit jaar extremer dan ooit lijkt te produceren.
  Anderen die dit ook is opgevallen?
  Ascentie van de aarde?

 25. langzaam maar zeker zullen we allen ontwaken.
  niet perse een bericht dat een melding doet over chemtrails, echter de zaadjes zijn geplant. Langzamerhand gaan ook de piloten hun mond opentrekken en op onderzoek. Wat zullen ze vinden?

  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/24/piloot-daagt-klm-voor-rechter-om-luchtkwaliteit-cockpit/

  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/05/09/arkefly-acht-vliegveiligheid-in-geding-inspectie-wil-melding-gifdamp-zieke-piloten/

  1. Langzaam zullen we allen ontwaken. (ja ik weet het, het is niet nieuws, we weten het allemaal allang, maar ik heb weer eens zin om dit te herhalen, voor de lezers die het nog niet weten 🙂

   Don’t worry be happy!

   Volgens Vereecke zijn we nog nooit zo ziek geweest als nu: alzheimer, parkinson, autisme, ADHD, astma, diabetes, allergieën, allemaal ziektes die vroeger nauwelijks voorkwamen. Ook onze fysieke, emotionele en intellectuele gezondheid wordt systematisch ondermijnd.

   Men waarschuwt voor de risico’s van vaccinatie en de opzettelijke veranderingen in de wereldwijde regelgeving voor voedsel, codex alimentarius, waardoor chemische stoffen en genetisch gemanipuleerde producten aan ons voedsel toegevoegd mogen worden.

   http://www.skepsis.nl/vliegtuigsporen.html

 26. Het is massamoord. Je kunt alleen een hoger doel bereiken op natuurlijke trillingen/golven enz. Ik bedoel dus op golven zonder gepruts van de mens aan de natuur/schepping. Dus het verhaal dat aliens mensen aansturen om hoge technologie te gebruiken voor goede doeleinden geloof ik niet. Het gaat puur om macht. Er zijn vele voorbeelden om de mens onvruchtbaar te maken of om nieuw leven uit te stellen. Denk aan de pil. Nieuwe technologie maakt ons ziek. Ik geloof niet dat de schepping daar zelf om vraagt. Ik geloof nog steeds in goede en niet in het kwade oplossingen, want alles gebeurt in cirkels. De natuur lost natuurlijke oneffenheden zelf op. Zij komt op nummer 1 en dan pas komt de mens. Die volgorde is men kwijt, mede door het geldsysteem. We moeten terug naar de basis en vandaaruit op de juiste manier een hoger doel bereiken. Het is ook belangrijk dat een mens op een natuurlijke wijze kan overlijden en dat kan nu niet meer door al die chemische oplossingen/produkten. ja, ik maak me dus ernstig zorgen, want de mens is al generaties vergiftigd. Telepathie/bewustwording enz. moet op een natuurlijke basis kunnen worden uitgevoerd en niet op technologische manier.(mindcontrol). Hoe kunnen we dit weer rechtzetten voor de toekomstige generaties? ps. Voel me niet lekker vandaag.(23 september 2013) Lijkt alsof mijn orientatievermogen bij het lopen uit balans is. Niet duizelig, maar alsof ik dronken ben. Ik woon in Brabant. Whats going on?

 27. De vraag: Dan maken ze zichzelf toch ook ziek. Veel politieke mensen weten niet wat er gebeurd. En als er iets van weten, dan is het hele verhaal niet verteld. Zo ook komen mensen aan de macht, die al van tevoren bekend waren. Denk eens aan de VVD, die niet op een eerlijke manier aan de macht is gekomen.(de coalitievorming bedoel ik) Of Obama is aan de macht om een denkbeelding van democratie te creeren onder de bevolking. Alles is nep. Dan erbij zijn er kilometers aan gangenstelsels onder de grond.(goede schuilplaats) Het scheppen van een nieuwe wereldorde is al bekend. Dus geen vrijheid van mensen na instorting van het geldsysteem, maar een totale wereldcontrole.bv. Er mogen maar 500 miljoen mensen maar op de aarde zijn.(rapport is bekend) Hoe ziek is dat? Dat bepaald toch de natuur en niet de mens. Momenteel worden we geselecteerd. De zwakste/onwetenen worden langzaam vermoord, net zoals met proefdieren, maar dan op grote schaal met mensen. Klokkenluiders worden altijd op 1 of andere manier gestraft of gedood. De jeugd wordt langzaam gehersenspoeld om geen geweten te hebben, mede door ikkesysteem. Alles gaat zo snel, dat mensen met beperking(door het snelle systeem aan het licht gekomen)gaan afvallen. Die mensen mankeren niks, maar het systeem heeft geen tijd voor ze. Toch debiel, want ieder mens is uniek/anders en daar moet men rekening mee houden. En elk mens hoort tot een hoger nivo te komen. Die vlieger gaat dan niet op. Dus ja, we belanden in een andere demensie. De een na laatste volgens de maya,s. Maar gaat dat wel op de juiste manier. Ik denk dus van niet.

 28. ik sta achter jullie publcatie
  er moet aan de noodrem getrokken worden.
  de zogenaamde leiders hebben boter op hun hoofd
  ze zijn mede schuldig aan de vernietiging van deze planeet

 29. ben momenteel woonachtig aan de duitse grens in de provinsie drenthe.
  de laatste paar maanden word er volgens mij veel gesprayed hier .bij heldere blauwe hemel s,morgens tussen 10 en 11.00 u zie je ineens ronde de 10 12 vliegtuigen die inorme lange sporen trekken som nog meer. na een tijdje waaien die uit en bedekken langzaam de hele lucht. en het gaat maar door. kijk je naar de horizon met mooi helder weer zie je alleen maar een grijze gloed zelfs als je goed in de blauwe hemel kijkt zie je die gloed, dat is toch niet goed en best wel beangstigend.jammer dat mensen hier zo weinig over weten ze zien het maar weten niet wat ze zien en denken dat het allemaal maar normaal is terwijl we langzaam om zeep geholpen worden.en het ergste is nog dat je er niks aan kunt doen. en het doodgezwegen word, ben niet zo van de complot theorien. maar geloof echt dat we vee zijn dat langzaam naar de slachbank word geleid.

 30. Hallo Allemaal. Deze dappere vrouw Christan Meghan, is een militaire insider geweest bij US airforce. Ze pikte het niet langer, nadat ze ontdekte wat er op haar werk gebeurde. Ze gaf haar carrière op om naar buiten te treden en de mensen te informeren wat ze ontdekt heeft.
  En heeft alle bewijzen dat Geo engineering plaats vindt
  Dit is nog eens een bewijs in mijn ogen. Oordeel zelf maar

  https://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

 31. Ja ja, orkaan Harvey wordt orkaan Irma…
  Ik geloof in geen toeval, hier zien wellicht de eerste Nederlandse geo-engineering operatie onder leiding van. Het leger van de VS kan zomaar door een ‘orkaan’ vliegen en zelfs ISS en NASA wordt erbij betrokken…het stinkt naar manipulatie en naar ‘weather as a weapon’….ook hier in NL klopt er niets van het weer. Bij navraag bij het KNMI weten ze niet veel, behalve dat ze met satellieten data aankomen…haha. Die weten ws zelf niet dat er het leger en multinationals een andere agenda aanhouden…

  1. Cloud seeding op BBC News:
   Dit lijkt – in combinatie met andere berichtjes – op ‘limited hangout’. Zo kunnen we er aan wennen en er, omdat er zo te zien toch wel goede en begrijpelijke kanten aan zitten, min of meer onze goedkeuring aan geven. Tenzij we verder kijken, natuurlijk. Groetjes, Janneke

  2. MC 1 :
   Inderdaad, er is geen toeval !!
   http://www.blacklistednews.com/CIA_director_discusses_geoengineering_at_CFR_event/52482/0/38/38/Y/M.html
   met citaat :
   “But what has raised many eyebrows is Brennan’s discussion of geoengineering.
   While Brennan did not state that geoengineering was currently being conducted, he did go into some discussion about the possibility of geoengineering in the near future.
   Brennan stated, : Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change. One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles that can help reflect the sun’s heat, in much the same way that volcanic eruptions do.”

 32. In augustus 1996 bracht de Amerikaanse luchtmacht een onderzoeksrapport uit betreffende de mogelijkheden van weermanipulatie. Dat rapport verscheen onder de naam ‘Owning the weather in 2025’.

  http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

  Hier nog een artikel over de kunstmatig geschapen orkaankracht. Irma zou volgens dat artikel perfect van pas komen en economische belangen dienen.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-09-10/exposed-fake-manufactured-weather-causes-real-damage-and-shakes-markets

  Zo was er in 2010 in Pakistan een voor het land rampzalige watersnood, die ook door HAARP werd veroorzaakt. Ik heb daar toen een ook op deze site verschenen artikel over geschreven.

  https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/pakistan-in-haarp-watersnood/

  1. Mini-onderzoekje, dat je zelf kunt doen.
   Als je aan mensen van een jaar of 65 en ouder vraagt, of zij vinden dat de lucht en het weer veranderd zijn, krijg je soms uitgesproken antwoorden. Niet altijd natuurlijk, maar je komt toch mensen tegen die duidelijk waarnemen en aanvoelen dat er iets niet klopt, al zullen ze er uit zichzelf niet zo snel over beginnen. Helemaal mooi is het, als je het kunt vragen aan mensen die het grootste deel van hun leven gewend zijn geweest de lucht te lezen en het weer te voorspellen en die dat goed moesten kunnen, zoals boeren en schippers. Volgens mij keken mensen vroeger sowieso meer naar de lucht: geen auto voor de deur, geen outdoor jack in de kast en als je een kletsnatte plunje ook nog voor de kolenkachel moest drogen, dan keek je natuurlijk wel even of je bij voorbeeld beter nu je boodschapjes kon doen, om net voor de bui weer binnen te zijn, of wat later kon gaan.
   Een poosje geleden vroeg ik zo eens wat rond.
   Hier wat van de antwoorden die ik kreeg van mensen van 80- en 90-plus:
   – “Ja. Ja, het weer is van de leg.”
   – “Ik moet de laatste tijd steeds aan het weer denken. Ze hebben het over klimaatverandering, maar het is geen gewóne klimaatverandering, want dan zou het hier worden zoals in Scandinavië, of zoals in Zuid-Frankrijk, maar dat ís het niet. Er is iets niet goed met het weer.” Bezorgd: “Het weer is niet goed.”
   – “Ja” (zeer beslist), “de lucht is veranderd en ik kan het weer niet goed meer voorspellen. Dan zie ik bij voorbeeld dat er een heleboel sneeuw in de lucht zit, maar dan duurt het nog héél lang voordat er iets uit komt.”
   Er werd nogal eens spontaan bij gezegd: “ik weet niet waar het door komt”.
   —-
   Bedankt voor de linkjes en aanvullingen, MC en Arend.
   Voor wie deze petitie nog niet heeft getekend, of anderen weet die misschien willen tekenen (er zijn nog zo’n 8.200 handtekeningen nodig voor het burgerinitiatief ‘Stop chemtrails nu en weermanipulatie nu’):
   https://chemtrails.petities.nl/

 33. MC 1 :
  Over onduidelijke seizoenen :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-07-20/global-warming-expedition-stopped-its-tracks-arctic-sea-ice
  met citaat :
  ” A group of adventurers, sailors, pilots and climate scientists that recently started a journey around the North Pole in an effort to show the lack of ice, has been blocked from further travels by ice. The Polar Ocean Challenge is taking a two month journey that will see them go from Bristol, Alaska, to Norway, then to Russia through the North East passage, back to Alaska through the North West passage, to Greenland and then ultimately back to Bristol. Their objective, as laid out by their website, was to demonstrate “that the Arctic sea ice coverage shrinks back so far now in the summer months that sea that was permanently locked up now can allow passage through.”
  There has been one small hiccup thus-far though: they are currently stuck in Murmansk, Russia because there is too much ice blocking the North East passage the team said didn’t exist in summer months, according to Real Climate Science.”
  Is het hier toeval ?? Of spelen er andere zaken een rol, rekening gehouden met de geopolitieke betekenis van Noordpool passages!!

  1. Sub Rosa, wellicht gebruiken de Russen (ook) weermodificatie om de passage soms ijsvrij oftewel bevroren te houden..?
   Wij hier hebben eigenlijk de gehele zomer alleen maar herfstweer gehad, stormen wisselachtig en gedimd…dat is mijn waarneming. Alles is ontwricht. Als het 5 echt zomerse topdagen waren is het veel. Dit hoort voor mij bij het murw-maken van de bevolking, we moeten natuurlijk allemaal snel een e-auto kopen en het liefst altijd op de e-fiets, we moeten verzekeringen afsluiten tegen ‘catastrofes’, staan in de file en hebben alleen ‘onzekerheid’ wat het weer betreft, en dat allemaal omdat wij-de mens- eraan schuldig zijn omdat we nog steeds in een gewone auto rijden. Het ‘make America great again’ is ook niet ‘make the world great again’. Bepaalde Amerikaanse bedrijven verdienen een hoop geld aan ‘wederopbouw’ en verkoop van ‘nieuwe toepassingen’. Zelfs ‘geo-engineering’ kan je voor veel geld laten gebeuren…wellicht heeft Nederland dit jaar niet genoeg geïnvesteerd. 😉

 34. De waanzin gaat steeds verder :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-09-12/calls-imprison-climate-change-deniers-grow-wake-hurricane-irma
  met citaat :
  “Calls To Imprison “Climate Change Deniers” Grow In The Wake Of Hurricane Irma
  “Climate change denial should be a crime,” declared the Sept. 1 headline in the Outline. Mark Hertsgaard argued in a Sept. 7 article in the Nation, titled “Climate Denialism Is Literally Killing Us,” that “murder is murder” and “we should punish it as such.”
  In feite gaat het hier niet om het klimaat maar om Agenda 21, een instrument in handen van NWO. Alle middelen zijn dus goed om de tegenstanders van deze NWO te neutraliseren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.