Advertentie

HPV-vaccin: het grootste medische schandaal ooit..!


gardasiladsideeffects-410x201

x

x

Voorspelling van arts en voormalig medewerker van Merck:
x

‘Gardasil’ wordt het grootste schandaal in de medische geschiedenis..!

2014 © WantToKnow.nl/.be (origineel)

x

 

Dr. Bernard Dalbergue
Dr. Bernard Dalbergue

Voormalig Merck-arts, de Fransman Dr. Bernard Dalbergue, werd geínterviewd voor een recente uitgave (April) van het tijdschrift ‘Principe de Santé’ (Gezondheids Principes), en hij spreekt hierin over zijn ervaringen in de farmaceutische industrie. Nadat hij moeilijke jaren had meegemaakt als arts in een ziekenhuis, werd Dr. Bernard Dalbergue al snel verleid door de verleidingen van het werk in de farmaceutische industrie. Minder geschreeuw, minder pijn en doden.. En de laatste mode, prachtige auto’s, geld en een glamourwereld werden een onderdeel van zijn nieuwe leven..

En dat ging door, totdat zijn geweten, na zo’n 20 jaar in farmaceutische laboratoria te hebben gewerkt, hem deed ontwaken, waarna hij zijn ervaringen in een boek publiceerde. In het betreffende interview met ‘Principe de Santé’, spreekt hij zijn verbazing uit, hoe hij vernam dat Marcia Angell, het voormalige hoofd van het gerespecteerde tijdschrift ‘New England Journal of Medicine’ haar baan had opgezegd.

Ze had dit gedaan, omdat ze ervan overtuigd was geraakt, dat de farmaceutische industrie het klinische onderzoek naar medicijnen fundamenteel manipuleert en dat deze industrie daarnaast alle informatie controleert, die naar het publieke domein (o.a. nieuwsmedia!) gaat. Deze Marcia Angell claimde, dat wetenschappelijke studies, die aan de oppervlakte leken te voldoen aan de criteria ‘objectief’ en ‘onafhankelijk’, feitelijk geschreven werden door diezelfde farmaceutische industrie..! Dat was voor hem het ogenblik dat zijn geweten begon te knagen..

In hetzelfde interview legt dr. Bernard Dalbergue ook uit, dat er in Frankrijk ELK JAAR zo’n 18.000 tot 30.000 mensen sterven, als direct gevolg van de afweerreactie van het gebruik van farmaceutische middelen en dat hij heeft berekend, dat dit voor de hele EU op zo’n 200.000 mensen per jaar uitkomt..! Hij vertelt dat er simpelweg géén klinische studies zijn, die de veiligheid van een product garanderen.. Zoals Merck dat doet in het geval van het HPV-vaccin ‘Gardasil’, waarvan alleen ná de verkoop en het gebruik van miljoenen doses vaccins, de gevaren van het product duidelijk zullen worden en aan het worden zijn..

Professor Dr. Diane Harper klapte in 'bedekte termen' uit de pharma-school.
Professor Dr. Diane Harper klapte in ‘bedekte termen’ uit de pharma-school.

Dat is ook waarom hij zónder enige terughoudendheid zegt, dat ‘Gardasil het grootste medische schandaal in de medische geschiedenis zal gaan opleveren’. Daaraan toevoegend: “De totale omvang van het Gardasil-schandaal dient te worden opgemaakt. Iedereen wist, dat wanneer dit vaccin zou worden losgelaten op de Amerikaanse markt, dat het bewezen waardeloos zou blijken te zijn.
Het was Diane  Harper (foto), inmiddels één van de grootste opiniemakers op dit gebied in de VS, die de eerste klokkenluider was, die met deze informatie naar buiten kwam. Daarbij niet alleen de waardeloze werking van het vaccin vermeldend, maar vooral de fraude en de schandalige manipulaties rondom het HPV-vaccin”. (zie hier ons artikel uit oktober 2009!)

VIOXX, nog zo’n visitekaartje van MERCK..!
Dr. Bernard Dalbergue noemt nóg een voorbeeld van hoe de farmaceutische industrie het publiek besodemietert. Het gaat daarbij over het anti-koortsmiddel VIOXX, een middel waarvan inmiddels is bewézen dat het ernstige bijwerkingen produceert. Waaronder hartkloppingen. En wat bleek? Merck deed zijn uiterste best om te verbergen dat het middel méér dan 30.000 sterftes op het geweten heeft, door de bijwerkingen van het middel..! (zie hier de VIOXX-boetezaak op de site)

Onmiddellijk hierna, startte Merck de ontwikkeling van eenzelfde nieuw product, dat de naam ‘Arcoxia’ kreeg. En wat bleek..? Merck had slechts een paar moleculen van het gepatenteerde VIOXX gewijzigd, om dit nieuwe medicijn gepatenteerd te krijgen, hetgeen lukte. Dalbergue: “Merck bracht het middel met veel bombarie op de markt, terwijl VIOXX intussen nog gewoon voor veel doden zorgde, en dokters begonnen met het voorschrijven van het nieuwe middel, dat gewoon even gevaarlijk was…!”

VIOXX gardasilDr. Bernard Dalbergue onderkent dat er geen enkel vaccin bestaat, dat GEEN bijwerkingen heeft. ALLE vaccins kunnen bijvoorbeeld de oorzaak zijn van het Guillain-barre syndroom, verlammingen, MS, en acute hersenvliesontsteking. Maar wanneer het aankomt op het redden van miljoenen mensen van de mazelen en polio, dan is van een ander verhaal sprake.. “Ik voorspel dat Gardasil zal uitgroeien tot het grootste medische schandaal dat ooit heeft bestaan in de medische wetenschap, omdat op een zeker moment, het bewijs zich dusdánig zal opstapelen, dat zal blijken dat het vaccin, technische en wetenschappelijk gezien, geen ENKEL EFFECT op het ontstaan heeft  van baarmoederhalskanker door het HPV-virus.

En dat de vele bijwerkingen en afweerreacties van het menselijk lichaam tegen dit middel, vele levens zal verwoesten, mensen zal doden, en dat het middel geen enkel ander doel dient, dan het genereren van winst voor de fabrikanten van het middel.”

Op de simpele vraag waarom Gardasil niet eenvoudig dan van de markt verdwijnt, is zijn antwoord even simpel: “Er is gewoon een te groot financieel belang mee gemoeid, om het medicijn zomaar van de markt te halen..”

Tegen het einde van het interview, trekt Dr. Bernard Dalbergue een parallel tussen de farmaceutische industrie en het systeem dat we hebben gebouwd, tegen het politieke systeem in China. “In China”, zo verklaart Dalbergue, “worden tegenstanders geëxecuteerd met één enkel schot in de nek en wordt deze executie uitgezonden op de landelijke televisie. En of dat niet erg genoeg is, wordt de familie van de geëxecuteerde, opgedragen de kosten van de kogel te betalen. Een symbolische en heel vernederende daad. In mijn gevoel zijn de 18.000 tot 30.000 doden preciés hetzelfde: de patiënten moeten betalen voor de kogel die hen uiteindelijk doodt..” 

(Dit artikel rondom de uitspraken van Dr. Bernard Dalbergue werd ook gepubliceerd in de wereldwijd erkende kwaliteitskrant ‘Le Monde’)

86 gedachten over “HPV-vaccin: het grootste medische schandaal ooit..!

 1. Ik wil hierop reageren maar weet eigenlijk niet hoe,het is te veel.Hoever gaan mensen voor geld,ja ook ik vind geld best wel fijn maar zou ik daar mensen voor doden? Nee.En waarom laten regeringen,ook de onze deze misdadige industrie zijn gang gaan.Laten we allemaal de regering oproepen om duidelijke en eerlijke richtlijnen te maken voor big pharma en waanzinnig hoge straffen als ze weer in de fout gaan.Maar ik zal wel weer te simpel denken want wie geld heeft heeft de macht,maar toch blijf ik hopen dat er een dag komt dat we eensgezind opstaan tegen deze geldwolven.

  1. Hoi Sascha, geef de hoop nooit op. Echter laat je niet ongelukkig maken door deze geldwolven, volg je eigen pad. Ooit op een dag weet iedereen het. Verspil je leven er niet aan tot het zover is, geniet van alle mooie dingen die op je pad komen.

  2. Hoi Sun,ik heb een goed leven met fijne mensen om me heen en daar geniet ik van,het leven kan heel mooi zijn,maar dat neemt niet weg dat ik regelmatig verbijsterd ben als ik zie of lees wat mensen doen voor geld,ik zal het nooit snappen.Bedankt voor je reactie groetjes Sascha

  3. Het komt er m.i. op neer, dat we ECHT wakker worden. Niet alles klakkeloos aannemen en dát is weer gebaseerd op het ongeloof in je EIGEN KRACHT..
   Dus inderdaad: beKRACHTIG jezelf met liefdevolle zaken, maar wees ook TEGELIJKERTIJD op je hoede, waakzaam, WAKKER dus..!

   Als je bedenkt dat ‘het systeem’ op Aarde precies ZO geconstrueerd werd, DAT gestimuleerd wordt om niet in jezelf te geloven, te geloven dat je er niet toe doet, om te laten geloven dat je bang moet zijn, angst moet hebben, bang gehouden wordt, wat is dan de ENIGE conclusie…??
   Je (gaat je) kracht UIT HANDEN geven.. Tralaaaaahh… En precies DAAROP wacht de macht-achter-de-schermen..! Zijn val is gelukt, de ontkrachtingsagenda heeft succes gehad. Mensen zijn schaapjes in de handen van deze elite, die je als beloning weer een spelshow op Tv brengt.. Waar op zich niks mis mee is, maar die er wel voor zorgt, in combinatie met al die andere ontkrachtingszooi, DAT je indut, in slaap blijft.. DUS: BLIJF WAKKER!! En DUS: geef je eigen macht en kracht NOOIT uit handen..

   Snap je nu ook dat precies ná 9/11 de Patriot Wet al compleet klaar uit de kast werd gehaald..?? Massaal tekende het Congres de wet. En zie wat er van het Amerikaanse volk is verworden.. Ze mogen nog niet eens meer ademhalen, volkstuinen hebben, etc. etc.
   Allemaal onder het motto van ‘The Warrrrrr on Terrrrooorrrrr’…. De overheid zal jouw beschermen, want DAT VROEG JE TOCH??
   Maar dan moet je wel ons beschermingsspel meespelen, anders ga je de bak in..! En daar heb je dus ZELF voor getekend..!!
   Ook energetisch klopt dit verhaal als een zwerende vinger, want je kunt op deze manier mensen volledig ont-krachten.

  1. Als ik het met mijn melkboerenhondenverstand goed heb begrepen, is zélfs 1 prikkie niet nodig.. En/of volstrekt ontoereikend.. Er zijn bijna honderd stringen van verschillende HPV-virussen, waarvan van velen bekend is, dát ze door het lichaam op voortreffelijke wijze worden afgevoerd/geneutraliseerd.
   Vervolgens gaan deze HPV-vaccins alleen over een 6-tal stringen.. Waarvan verdorie niet eens bekend is, wat deze strengen preciés voor eigenschappen hebben…!

   Het verhaal dat nu ‘jongens aan de beurt zijn’, lijkt me een fantastische gelegenheid ‘de stand van zaken’ rondom de weerstand tegen klakkeloze vaccinaties te bezien.. “Wil de eerste jongen die deze HPV-rommel in zijn lijf wil, zijn vinger opsteken..?” Steekt er schoorvoetende één jongetje zijn vinger in de lucht… “Ik ga wel stoppen met orale seks..” 🙄

  2. En de wetenschap weet het toch allemaal zo goed…..had men niet op voorhand kunnen onderzoeken hoeveel dosis nodig zijn? Dit zijn toch fundamentele zaken lijkt mij.

 2. Beetje off topic misschien, maar er lijkt iets te ontbreken in het verhaal. “Dr. Bernard Dalbergue onderkent dat er geen enkel vaccin bestaat, dat GEEN bijwerkingen heeft. ALLE vaccins kunnen bijvoorbeeld de oorzaak zijn van het Guillain-barre syndroom, verlammingen, MS, en acute hersenvliesontsteking. Maar wanneer het aankomt op het redden van miljoenen mensen van de mazelen en polio, dan is van een ander verhaal sprake.. ”

  Welk ander verhaal dan?

  1. Het andere verhaal is dat het niet ‘een enkele bijwerking hier en daar’ is, maar een FUNDAMENTELE ONTWRICHTING van het vaccin..

 3. En dan weten we nog niet eens zeker of HPV wel baarmoederhalskanker veroorzaakt. Of is er iemand die een url heeft waarin dat wel wordt bewezen, liefst op een voor leken begrijpelijke manier?

  Tim O’Shea zegt in z’n boek ‘Vaccinatie is geen immunisatie’ dit over:

  (pag 219)
  In elke vorm van kanker praten we over een normale cel die muteert, en daarna zichzelf blijft kopiëren. De makers van de HPV/kanker mythe pretenderen dat het HPV virus zomaar langskomt, normale cellen aanvalt, vervolgens muteert, en daarna buiten elke vorm van controle zichzelf repliceert. En dit gebeurt op grote schaal, vooral omdat we dat pas hebben ontdekt. Erger nog, het vaccin kan dat type aanval op normale baarmoederhalscellen neutraliseren. Wetenschappelijk gezien is deze stelling grote onzin.

  Er zijn een paar wetenschappers die het virus/kanker model beter snappen, zoals Peter Duesburg PhD van de universiteit van Berkely. Door het ontrafelen van de geschiedenis van het verhaal over HPV/baarmoederhalskanker, legt Duesberg uit waarom HPV niet de oorzaak kan zijn van welke kanker dan ook:

  Geen enkel virusgen is consequent aanwezig in menselijke kankers. [285]…HPV vermeerdert zich niet in kankercellen.’

  Pag 220

  Dus als kankercellen zich niet muteren door de aanwezigheid van abnormale virusgenen, hoe kan HPV dan de oorzaak zijn van kanker?

  Duesberg zegt:

  ‘Het ‘hit and run mechanisme’ van het virale carcinogenese is voorgesteld. Dat houdt in dat nooit het volledige virus, of zelfs maar een deel ervan, in de tumor aanwezig hoeft te zijn. Het is duidelijk dat het nooit een bewezen hypothese wordt’ [285]

  Er is ooit aangetoond dat er soms HPV in baarmoederhalskankerweefsel aanwezig is, maar dat is ook bij normale populatie het geval. Het verband tussen HPV en kanker is nooit aangetoond. Er is een totaal gebrek aan bewijs dat baarmoederhalskanker vaker voorkomt bij vrouwen mét HPV dan vrouwen zonder [285] en toch is dit de kern van het vaccin: de pretentie dat het een veel voorkomend virus kan elimineren uit het lichaam.

  285. Duesberg, P., Schwartz J Latent viruses: No Evidence for Pathogenicity Progress in Nucleic Acid Research and Molecular Biology 43:135-204, 1992 http://www.duesberg.com/papers/ch5.html

  1. Joris (en Ger…): Je vraagt eigenlijk een tegenstrijdigheid: een url waarop een bewijs staat dat HPV baarmoederkanker veroorzaakt, maar dan begrijpbaar voor leken.
   Voor de lekentaal moet je niet verder gaan dan het RIVM: http://www.rivm.nl/Onderwerpen/R/Rijksvaccinatieprogramma/De_ziekten/Baarmoederhalskanker
   Voor de medisch-wetenschappelijke bewijzen: ga naar http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed en zoek op “HPV cervical cancer”. Dan bekom je zo’n 12.000 publicaties over dat onderwerp…
   Duesberg is voor mij op z’n minst gezegd een controversieel figuur, die vrij alleen staat in zijn visies over kanker en AIDS. Een argument dat enkel op zijn opinie is gebaseerd, is dus niet veel waard. Bij uitbreiding, een boek dat zich enkel baseert op zijn argumenten,…

  2. Joris (en Ger): Je vraagt eigenlijk een tegenstrijdigheid: een url waarop een bewijs staat dat HPV baarmoederkanker veroorzaakt, maar dan begrijpbaar voor leken.
   Voor de lekentaal moet je niet verder gaan dan het RIVM: http://www.rivm.nl/Onderwerpen/R/Rijksvaccinatieprogramma/De_ziekten/Baarmoederhalskanker
   Voor de medisch-wetenschappelijke bewijzen: ga naar http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed en zoek op “HPV cervical cancer”. Dan bekom je zo’n 12.000 publicaties over dat onderwerp…
   Duesberg is in mijn ogen op z’n minst gezegd een controversieel figuur, die vrij alleen staat in zijn visies over kanker en AIDS. Een argument dat enkel op zijn opinie is gebaseerd, is naar mijn idee dus niet veel waard. Bij uitbreiding, een boek dat zich enkel baseert op zijn argumenten,…

  3. @Feniks: het is allemaal heel eenvoudig. Als het niet voor de eindbeslisser is uit te leggen dat er een causaal verband is gaat het feest gewoon niet door. Geen uitleg = geen vaccin.

 4. Tsja, de officiele medische maffia. Ik begreep dat wanneer je een psychisch probleem hebt, tegenwoordig je hele doopceel op straat ligt:

  http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/26491_jacht_op_uw_medische_gegeven_in_volle_gang/

  Om deze reden vermijden heel veel mensen steeds meer officiele zorg. Veel gaan met een psychische aandoening niet meer naar een therapeut. Als je dat doet, kun je namelijk net zo goed met een megafoon op het dorpsplein omroepen dat je zo’n aandoening hebt. Schijnt niet onbegrijpelijk te zijn, want is zo’n probleem eenmaal bekend bij de instanties, dan kost het je je carriere en alles, zegt men. Ze zeggen dat het je hele leven tegen je gebruikt zal worden.

 5. Dit artikel gaat over Gardasil; in Nederland wordt het HPV-vaccin Cervarix gebruikt.Cervarix komt bij dezelfde fabrikant vandaan en is hetzelfde ontwikkelings-proces, incl. test-fases, doorgegaan. Het verschil is dat Gardasil Polysorbate-80 bevat en Cervarix ASO-4.

  Er is geen ekele aanwijzing dat een HPV-virus (er zijn er 127 in totaal) baarmoederhalskanker veroorzaakt; andersom wel: iemand met een (vaak) onschuldige HPV-infectie loopt een aanzienlijk grotere kans baarmoederhalskanker te ontwikkelen na toediening van de vaccin,s. Voor Gardasil is die kans 44.6%, voor Cervarix is dat 32.5%. Dit is gebleken uit de onderzoeken van de fabrikant zelf en de FDA. Nu, 5 jaar na de invoering van het vaccin komen langzaam maar zeker de zeer ernstige gevolgen aan het licht. Ik durf met zekerheid te stellen, dat onvruchtbaarheid de “ziekte” van de toekomst is.

  http://hpv-vaccin.123website.nl/

  1. De vraag is dan heel simpel… Waarom moest met geweld en met alleen maar ‘computertests van het vaccin’ halsoverkop, het HPV-vaccin zo snel worden verspreid.. Wat voor verborgen agenda ligt hier wereldwijd onder…

   Dit is toch geen wetenschappelijk werken.. (wetenSCHAPELIJK..?) Je dient toch ALTIJD ERVOOR TE ZORGEN DAT EEN VACCIN 100% VEILIG IS..??

   De berichten over een verborgen de-populatie-agenda zijn heftig en zéér verontrustend.. Toch komen deze berichten niet van de eerste de besten..!!
   Zo hebben we ene meneer Bill Gates, die zijn miljarden van zijn Windows-gebruikers nu als ECHT virus gaat inzetten tegen diezelfde Windows-gebruikers..:
   http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

   In dit artikel een boekje open over dit onderwerp en met deze conclusie:
   These facts about the HPV vaccine, and the political imposition of injecting this toxic ‘virus-like particle’ into children and young adults, strongly evidence a demonic agenda and organized crime.
   This genocide is being carried out under the guise of ‘public health’ and ‘cancer prevention’. Make no mistake, the readily available scientific evidence supports the conclusion this vaccine is for population control through blood intoxication and experimental ‘virus’-infection.

   http://www.waronwethepeople.com/hpv-vaccine-genocide-politicians-endorse-cancer-depopulation-dr-leonard-horowitz-sherri-kane/

   En dan zijn er hordes ‘elite’, die dit geluid van overpopulatie al tientallen jaren laten horen. Hun eigen rijkdom, manipulaties, roofwerk in de natuur, even buiten beschouwing latend, bij deze ‘overpopulatie’-mythe..! http://www.wanttoknow.nl/economie/de-wereldelite-vertelt-over-haar-plannen/

 6. Ik vind de aanhef “HPV-vaccin: het grootste medische schandaal ooit..!” niet correct. Het zou best één van de grootste medische schandalen kunnen zijn, want er zijn er zovele geweest en nog steeds worden ze gewoon weer gecreërd.
  Hoe lang heeft het geduurd voor men uiteindelijk Softenon en Des van de markt haalden en Vioxx, om er maar een paar te noemen. En dan de blunder (belazerij) rondom de mexicaanse griep.
  En of het nou Cervarix is of Gardasil dat als HPV vaccin gebruikt wordt, het komt uit dezelfde zwarte hoed.

  1. Het artikel is VOLLEDIG in lijn met het verhaal van een andere klokkenluider, John Virapen. Kijk op dit artikel hier op de site over deze farmaceutische klokkenluider: http://www.wanttoknow.nl/boeken/bijwerkingen-waarvan-sommige-dodelijk/

   virapen

   Kijk op het internet naar deze BBC-documentaire van deze week, waarin weer eens KEIHARD wordt aangetoond, dat het GSK alleen gaat om de knikkers en dat er mensen zijn, steeds meer werknemers, die bijna kotsend het schip verlaten van de praktijken die ze dienen uit te venten. Omdat ze bijvoorbeeld ZELF kinderen hebben en te horen krijgen dat medicijnen FEITELIJK niet zijn goedgekeurd..!!

   http://www.bbc.com/news/business-26970873

   Hier deze uitzending op BBC met de titel: ‘Who’s paying your doctor?’
   http://www.bbc.co.uk/programmes/b041drpn

  2. Sansan, wat zeggen jouw cijfers? Helemaal niets. Snap je niet wat er in het artikel staat dat onderzoeken en dus ook cijfers gemanipuleerd worden. Hier spreken wel mensen van binnenuit, keer op keer, geen enkeling meer. Wordt het niet eens tijd om die heel serieus te gaan nemen?

  3. Guido(9.1): jou reactie is helemaal geen antwoord op hetgeen Sansan aantoont. De links die hij opgeeft tonen aan dat het HPV-vaccin wel degelijk werkt, en dat beweringen dat er meisjes aan sterven gewoon vals zijn. Jou aantwoord verwijst naar omkoping en geldgewin. Jij hebt gelijk: dat gebeurt inderdaad. Maar Sansan heeft ook gelijk. De klokkenluiders hebben tot op zekere hoogte gelijk, maar Dalbergue gaat voor mijn gevoel wel degelijk de mist in als hij beweert dat Gardasil een medisch schandaal gaat worden.

 7. De HPV vaccinaties zijn geldklopperij. Toen ik 16 was heb ik drie vaccinaties gehad, zonder dat ik op de hoogte was van de bijwerken. Twee jaar later, nadat ik mijn eerste seksuele partner had, kreeg ik al HPV. Als je een vaccinatie heb gehad, is het de bedoeling dat je na je 30e bijna tot geen uitstrijkjes hoeft te laten maken. Gelukkig heb ik een uitstrijkje laten maken op m’n 18e, anders had ik het nooit geweten. Gelukkig is het nu uit mijn lichaam, twee jaar later… maar ik geloof niet meer in die vaccinaties.

  1. Cervarix beschermt tegen HPV type 16 of 18. Gardasil vaccineert ook nog tegen types 6 en 11. Deze vier types veroorzaken baarmoederkanker. Je kunt dus nog wel geïnfecteerd geraken met andere types. De meeste andere types veroorzaken echter geen kanker. Ze kunnen wel genitale wratten veroorzaken. Als je bezorgt bent over het type dat je hebt, kun je dat aan je arts vragen om te laten testen.

  1. Laat die mevr. Mollers nou “toevallig” verbonden zijn aan het RIVM !! Kun je daar echt een objectief onderzoek van verwachten ???

 8. Er komt gelukkig steeds meer aan het licht. Het is schandalig dat winstbejag boven mensenlevens uitstijgt. En dan de natuurgeneeswijze o.a Homeopathie enz….in een slecht daglicht stellen. Waar is deze wereld mee bezig? De natuur heeft ons alles te bieden en in samenwerking met oprechte artsen hebben wij die nep medicijnen die vol met gevaarlijke troep zitten niet nodig…..mensen wordt wakker

 9. Ik ben het eens met veel van wat deze Bernard Dalbergue beweert over wat er mis gaat in de farmaceutische sector. Je kunt het interview met hem in het tijdschrift ‘Principe de Santé’ trouwens lezen op http://ddata.over-blog.com/xxxyyy/3/27/09/71/2012-2013/Juin-2013/Dr-Dalbergue–Gardasil–plus-grand-scandale-de-tous-les-tem.pdf. In tegenstelling tot wat in het artikel hierboven staat, staat er in de “wereldwijd erkende kwaliteitskrant” Le Monde echter een volledig ander interview, dat NIETS vermeld over Gardasil (www.lemonde.fr/economie/article/2014/02/04/un-ancien-de-merck-denonce-les-pratiques-du-laboratoire_4359560_3234.html).

  Maar ik snap niet waarop Dalbergue zich baseert als hij beweert dat Gardasil “waardeloos” is. Er zijn heel wat studies die aantonen dat het juist wel degelijk werkt. Ze zijn onlangs nog samengevat (www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23199956), maar dat is zeker niet de enige. En als kers op de taart: Diana Harper, waarvan wordt beweert dat zij in 2009 “de eerste klokkenluider was” rond Gardasil, staat in realiteit nog steeds achter de effectiviteit van Gardasil: enkele maanden geleden schreef ze nog dat de Gardasil en Cervarix elk een jarenlange bescherming tegen baarmoederhalskanker kan geven (http://download.thelancet.com/pdfs/journals/laninf/PIIS1473309913700240.pdf?id=baaoqnPzRQnBHa_WzHWvu). Maar door selectieve misinterpretatie van wat zij heeft gezegd in 2009, wordt ze op antivax website nog steeds vermeld als diegene die als eerste met ‘de gevaren’ naar buiten kwam…

  Maar ja,of Dalbergue degelijke argumenten heeft of niet, het geeft wel een sloganeske titel “HPV-vaccin: het grootste medische schandaal ooit..!”, die nog jaren zal blijven circuleren op allerlei antivax websites…

  1. Koen,
   Je schrijft:
   Maar ik snap niet waarop Dalbergue zich baseert als hij beweert dat Gardasil “waardeloos” is. Er zijn heel wat studies die aantonen dat het juist wel degelijk werkt.
   Maar waarom wil je het onderstaande stukje uit de tekst maar steeds niet begrijpen dat zovele klokkenluiders van binnenuit steeds aangeven.
   Natuurlijk geven vele studies hele andere resultaten, maar klopt het wel allemaal? Wederom gaat het mij om het systeem dat structureel niet goed werkt, wat niet wil zeggen dat het helemaal niet werkt, maar er gaat wel degelijk veel mis en er wordt misbruik gemaakt van het huidige systeem.

   Ze had dit gedaan, omdat ze ervan overtuigd was geraakt, dat de farmaceutische industrie het klinische onderzoek naar medicijnen fundamenteel manipuleert en dat deze industrie daarnaast alle informatie controleert, die naar het publieke domein (o.a. nieuwsmedia!) gaat. Deze Marcia Angell claimde, dat wetenschappelijke studies, die aan de oppervlakte leken te voldoen aan de criteria ‘objectief’ en ‘onafhankelijk’, feitelijk geschreven werden door diezelfde farmaceutische industrie..! Dat was voor hem het ogenblik dat zijn geweten begon te knagen..

  2. Ger (14.1): is Dalbergue werkelijk een “klokkenluider”, of is hij gewoon iemand die gefrustreerd is omdat hij ontslagen werd, en nu gaat natrappen?
   Het enige wat we hierover weten, is een interview waarin hij (volgens de journalist) beweert dat Gardasil een medisch schandaal is. Om te beginnen, heeft hij dat werkelijk gezegd, of is dat de interpretatie van de journalist? Het staat blijkbaar niet in zijn eigen boek! Hij heeft blijkbaar ook geen enkel intern document dat hij kan ‘lekken’, dat zou onderbouwen dat hij gelijk heeft.

   Maar al te vaak wordt iemand met bedenkingen over de Big Pharma ook als “klokkenluider” omschreven, die het in werkelijkheid niet is. Zoals ik immers ook al schreef: “Diana Harper, waarvan wordt beweert dat zij in 2009 “de eerste klokkenluider was” rond Gardasil, staat in realiteit nog steeds achter de effectiviteit van Gardasil: enkele maanden geleden schreef ze nog dat de Gardasil en Cervarix elk een jarenlange bescherming tegen baarmoederhalskanker kan geven”. Beweringen dat Harper een schandaal rond Gardasil naar buiten bracht, bleken volledig foutief te zijn.

   Ik respecteer trouwens enorm het werk dat Marcia Angell deed/doet. Ze is ondertussen trouwens al bijna 15 jaar weg bij de ‘New England Journal of Medicine’. Er is sindsdien heel veel veranderd wat betreft wetenschappelijke publicaties, klinisch onderzoek en de goedkeuring van geneesmiddelen. En ik geef ook zonder problemen toe: het is nog steeds niet perfect, maar blijf je niet gewoon op dat verleden fixeren.

   Zoals ik bovendien ook al schreef: “Ik ben het eens met veel van wat deze Bernard Dalbergue beweert over wat er mis gaat in de farmaceutische sector.” Dus, Ger, “waarom wil je dat maar steeds niet begrijpen” over mij? Je blijkt te denken dat ik blind ben voor zo’n zaken. Maar ik heb eerder de indruk dat jij een aantal blinde vlekken hebt.

  3. Eh ja nou eh (14.2): als je naar sites als NVIC of Naturalnews gaat, dan zul je natuurlijk antivax propaganda vinden. Maar is die propaganda wel correct? Ga je naar websites als http://www.kloptdatwel.nl, http://www.sciencebasedmedicine.org, dan krijg je een heel ander verhaal. Bijvoorbeeld de bewering in de titel van naturalnews dat Gardasil in Japan van de markt wordt gehaald omwille van onvruchtbaarheidsproblemen. De overheid daar laat nog steeds toe dat hat vaccin gebruikt wordt, maar gaat het enkel niet actief aanbevelen. En dat heeft nikt te maken met onvruchtbaarheid, enkel omdat er pijn en (tijdelijke) gevoelloosheid was in bijna 2000 gevallen van de bijna 3.3 miljoen vaccinaties (http://ajw.asahi.com/article/behind_news/social_affairs/AJ201306150057). Er sterven wel 2700 Japanse vrouwen aan baarmoederhalskanker. Dat is een heel andere (maar correctere) versie dan hetgeen naturalnews beweert!

  4. Feniks, zou u al mijn links even willen lezen. China stopt met de hpv vaccinatie daar het te gevaarlijk is. En lees vooral ook die waar ze Merck in Frankrijk aanklagen!
   Ik zou het zeer waarderen als u mensen niet op het verkeerde been zou zetten. Het internet staat vol met jonge meisjes die na deze vaccinatie ziek zijn geworden of zelfs overleden.
   Nu nog volhouden dat het ongevaarlijk is…Geloof mij, dat ik mijn reactie ondertussen ge-edit heb!! Er is geen arts die bij de vraag is het ongevaarlijk nee durft te zeggen.
   En Natural News doen gedegen onderzoek. Iets wat ik over de farmacie niet durf te zeggen. Daar gaat het om geld, veel geld.

   Hier nog een arts die zijn onderzoek heeft gedaan naar vaccinaties en de dwang die er wordt uitgeoefend op landen om te vaccineren.

   http://www.youtube.com/watch?v=7QBcMYqlaDs

   en hier nog wat linkjes aan het einde van het artikel.

   http://olympiczion.nl/index.php/docu-over-controverse-rond-vaccinaties/

   Doe uw onderzoek gedegen feniks, dan is het NIET onschadelijk.

  5. Koen,
   Ik blijf niet kijken naar zaken uit het verleden. Er is nog steeds heel veel niet goed. Zoals ik al zei. Het systeem werkt niet naar behoren, een structureel probleem dus. En zolang dat niet serieus aangepakt wordt komt er geen noemenswaardige verbetering.
   Maar jij telkens met je onderbouwing, alsof je die niet genoeg gezien hebt inmiddels. En als jij dat werkelijk serieus zou nemen,dan zou je die problemen niet minimaliseren, want dat doe je nu wel maar al te vaak.

  6. En Koen, wat voor informatie vind je op officiële sites…wat voor propaganda? Alsof die onafhankelijk zijn.
   En dat er 2700 vrouwen sterven aan baarmoederhalskanker in Japan kan misschien waar zijn, maar zeggen dat dit vaccin dat gaat voorkomen is niets meer dan een aanname. Jij was toch van het bewijs? Dat is er niet. Geen degelijk bewijs in ieder geval.

  7. Eh nou euh (14.5): Eventjes jou fouten rechtzetten (14.5):
   1. Voor zover ik weet, stopt China niet met Gardasil, er is enkel een vrijwillige ‘recall’ van één lot omwille van een productieprobleem.(www.foxnews.com/health/2013/12/20/merck-issues-voluntary-recall-743360-vials-gardasil-vaccine/
   2. In Frankrijk is er inderdaad een rechtszaak opgezet (reactie 19), maar er is nog geen vonnis. Loop dus zeker niet vooruit op de feiten, door dit te gebruiken als een argument!

   Daarom: “Ik zou het zeer waarderen als u mensen niet op het verkeerde been zou zetten. Het internet staat vol met” NONSENS, zoals wat jij hier schrijft. Nonsens zoals “En Natural News doen gedegen onderzoek”. Waar haal je dat vandaan???? Ze doen daar niks onderzoek, toch zeker geen medisch-wetenschappelijk onderzoek. Ze rapporteren enkel wat ze elders lezen, op een zeer selectieve wijze en enkel wat in hun kraam past, en noemen dat “onderzoek”. Ik noem dat dubieuze journalistiek. Nogmaals: Waar haalt naturalnews het vandaan dat er onvruchtbaarheidsproblemen zijn met Gardasil (reactie 14.4)?

   Mag ik je ook even voorstellen om je eigen advies te volgen: “Doe uw onderzoek gedegen”. Je baseert blijkbaar je visie op o.a. de video’s die je opgeeft. Een presentatie door Blaylock, iemand die vol zit met beweringen die hij zelf niet kan hardmaken. Doe zelf wat deftig “onderzoek”, ga bvb eens naar sciencebasedmedicine.org en type zijn naam daar eens in. Of de video “the greater good”. Typ die titel daar ook eens in. Ik ga niet herhalen wat er daar allemaal staat, maar ik hoop dat het je helpt om te begrijpen hoe mensen als jij “op het verkeerde been worden gezet” door dergelijke youtube video’s en andere antivax propaganda.

  8. Ger(14.6&14.7): Eigenlijk zeggen wij beiden grotendeels hetzelfde: “Er is nog steeds heel veel niet goed.” Maar voor jou is het glas half leeg, en –staande aan de zijlijn- beweer je dat er niks aan gedaan wordt. Maar er wordt wel degelijk heel veel gedaan. Het staat wel niet steeds op de voorpagina van kranten of op populaire websites. Veel van dat “glas is half leeg” dat jij denkt te zien, klopt bovendien gewoonweg niet, of is gewoon misinterpretatie.

   En wees zeker niet zo naïef om te denken dat antivax websites “onafhankelijk zijn”.

   En dan durf je verder ook nog te beweren dat het “niet meer dan een aanname” is dat Gardasil kanker kan voorkomen! Er zijn honderden wetenschappelijke studies die dat bewijzen. Om er slechts ééntje op te geven: http://www.landesbioscience.com/journals/vaccines/RomanowskiHV7-2.pdf. Of ga je nu weer beweren dat dat allemaal studies zijn die gesponserd zijn door Merck, dus “niet onafhankeljk” en dus niet te vertrouwen? Heel wat studies zitten wel degelijk in het half-volle glas!

  9. Feniks,

   Heb je zelf de link wel gelezen en begrepen wat er werkelijk staat?

   Kun je mij aub een link, liefst meerdere , geven, waarin aangetoond wordt dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt ??
   Merck en de FDA hebben beide vastgesteld, dat meisjes die reeds een , relatief onschuldige, HPV-infectie hebben een aanzienlijk grotere kans hebben op baarmoederhalskanker na vaccinatie met Gardasil of Cervarix. nl. voor Gardasil 44,6% en voor Cervarix 32,5%.
   Nu ben ik pas 5 jaar bezig met/over het HPV-vaccin maar ik heb tot op heden nog geen enkel bewijs gevonden dat het vaccin bhk voorkomt dus ik hoop dat jij me kunt helpen.

   http://hpv-vaccin.123website.nl/

  10. Annelies: ik heb jou link wel degelijk gelezen. Hier zijn drie vragen voor jou:
   1: op welke leeftijd worden meisjes gevaccineerd tegen HPV?
   2: hoe worden meisjes geïnfecteerd met HPV?
   3. hoeveel meisjes zijn er al geïnfecteerd voordat ze worden gevaccineerd?

   De antwoorden: vaccinatie is aanbevolen rond 12-14 jaar. HPV is een sexueel overdraagbare ziekte. Dus je mag er van uitgaan dat zo goed als geen enkel meisje reeds een HPV infectie heeft op het moment van vaccinatie.
   Je zoekt dus gewoon spijkers op laag water als je argumenteert dat het vaccin minder effectief is bij vrouwen die al geïnfecteerd zijn. Die situatie is helemaal niet van toepassing. Het is immers juist daarom dat men NIET wacht tot bvb na de leeftijd van 20 jaar om te vaccineren!

   En er is wel degelijk zeer overtuigend bewijs, beschreven in tientallen studies, die aantonen dat deze vaccins beschermen tegen HPV en de kanker. Om er slechts ééntje op te geven: http://www.landesbioscience.com/journals/vaccines/RomanowskiHV7-2.pdf.

   HPV infectie is een noodzakelijke (maar niet een voldoende) eerste stap naar kanker (http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/%28SICI%291096-9896%28199909%29189:1%3C12::AID-PATH431%3E3.0.CO;2-F/abstract;jsessionid=3516814B8E65C916D843ADAECE6727D1.f03t02). Je krijgt dus enkel kanker als je de infectie hebt, mar niet iedereen die de infectei heeft zal ook kanker krijgen. Door de infectie te voorkomen, voorkom je dus ook baarmoederhalskanker.

  11. Je leest kennelijk wel, maar selectief. Dit artikel gaat NIET over baarmoederhalskanker.

  12. De farmaceutische onderzoeken blijken bijna allemaal te zijn vernaggeld door commerciële en manipulatieve invloeden van Big Pharma. Ook met het HPV.
   Kijk eens naar de rode namen hieronder, in GMS-onderzoek dat POSITIEF is en NEGATIEF over GSM.
   De RODE onderzoeken zijn ‘gesponsord’ door de commercie.. Men verwacht een uitkomst, de marktonderzoekers/wetenschappers leveren..!

   Er zijn leugens, keiharde leugens en statistieken.. Simple as that. De praktijk meneer Feniks, dáár gaat het om. Jij bent in staat om meisjes die in een rolstoel zitten door een HPV-vaccin, af te serveren met een pdf van een onderzoek dat in jouw straatje past. Mijn hemel wat een luchtballon.. En erger, je gelooft er zélf in, althans… Doet voorkomen alsof.
   GSM onderzoek

  13. Wat heeft GSM-onderzoek te maken met een HPV-vaccin? “Je zoekt dus gewoon spijkers op laag water”

   Hou het eens bij het onderwerp, en presenteer zelf eens “een pdf van een onderzoek dat in jouw straatje past.”
   Maar neen, de antivax-beweging geraakt niet verder dan een hoop beweringen, zonder een bron op te geven; ze komt nooit af met ondubbelzinnige feiten. Gewoon blijven hameren op anekdotes. Nooit wordt er een evenwicht gezocht tussen de voordelen en nadelen. Als het niet maagdelijk wit is, dan noemt men het direct gitzwart. Er wordt van de hak op de tak gesprongen. Geen argumenten over de gevaren van vaccinatie voorhanden? Laat ons dan maar snel even over GSM-straling beginnen!

  14. Het is het systeem Koen. Zo zit onze maatschappij gewoon in elkaar. Op alle gebied. Dus ja, ook dat gsm-onderzoek doet ter zake. Het is een voorbeeld om duidelijk te maken hoe het systeem werkt. In de farmacie is dat niet anders.
   Bovendien voorkomt een hpv vaccinatie echt niet een hpv-infectie. Jawel, in sommige gevallen, maar in veel gevallen ook niet.
   Dus ook hier geld, ondanks vaccinatie toch nog hpv-infecties.
   De vaccinatie werkt ook maar op een paar type hpv stammen, dus heel veel stammen worden nog gemist ook met dit vaccin.
   En als het onder de rechter ligt is er niets aan de hand volgens jou….hmmm. Weet wel dat heel veel bedrijven niet worden veroordeeld omdat er aan de lopende band voor grote bedragen geschikt wordt. Wederom Koen….zo werkt dit belachelijke systeem nu eenmaal, of beter gezegd….dit systeem werkt helemaal niet, is zwaar misleidend op alle gebied en jij bent gewoon oerdom omdat je dit over het hoofd ziet en vooral omdat je het niet serieus neemt, maar dat komt natuurlijk omdat jij met een dubbele pet op zit, want dat is wel duidelijk.

  15. Koen,
   Af en toe veranderd er wat, maar dat is maar mondjesmaat vanuit de industrie zelf. Kijk naar Radar, paardenvlees en de commotie daarover. Nu komt er verandering. Eindelijk, maar komt het in eerste instantie vanuit de industrie zelf? Die werkt met het principe, wat niet weet wat niet deert. Zo werkt het systeem Koen en niet anders, nergens niet, zo ook in dus in de farmacie.
   En een hpv infectie veroorzaakt géén baarmoederhalskanker naar mijn mening.
   Er zijn zovele hpv infecties die niet tot kanker uitgroeien dat hpv vrijwel zeker niet de OORZAAK kan zijn. Er moeten dus wel andere factoren zijn. De échte oorzaken en daar moet men zich op richten.
   Enkel kan gesteld worden dat iedere persoon met baarmoederhalskanker ook een hpv-infectie heeft, maar dat hoeft daarom dus nog niet de oorzaak te zijn. Dat geef je waarschijnlijk ook wel toe. Maar daar moet men dus naar zoeken en onderzoeksgeld insteken. Zoeken naar de werkelijke oorzaken, maar dat is natuurlijk niet interessant genoeg.
   Haar de benzine uit je auto en je zult niet meer lekrijden. Knap hoor, dat soort wetenschappelijk onderzoek dat jij steunt.
   En inderdaad, veel positieve resultaten uit onderzoeken zijn inderdaad gesponsord en zijn inderdaad niet onafhankelijk. Goed zo, je begint het al te leren.

  16. Ger: Hier is hoe “het systeem” van antivax / anti-wifi / alternatieve geneeskunde werkt: dit wordt verdedigt door mensen die een sterke overtuiging hebben, maar eigenlijk weinig kennis hebben van deze onderwerpen. Ze proberen hun overtuigingen te onderbouwen door de studies van experten te lezen, zonder ze echter ten gronde te begrijpen. Dat kan leiden tot misinterpretaties, tot zeer selectieve interpretaties, of tot het verheffen van slechte studies tot ‘baanbrekend werk’. Dan maken ze lijstjes van al deze studies en publicaties. En gebaseerd op hun (mis)interpretaties, worden die studies dan in ‘pro’ en ‘contra’ gegroepeerd en geteld. Dan bekom je zo’n lijstje als in 14.11. Maar dat houdt helemaal geen rekening met de inhoud van die publicaties. Welke publicaties gaven belangrijke bewijzen, welke geven enkel maar wat meningen en veronderstellingen? Zijn ze wel correct geïnterpreteerd? En zelfs als naderhand wordt aangetoond dat zo’n lijstje helemaal foutief en onbetrouwbaar is opgesteld, dan blijft dat nog jaren circuleren. Wist je dat dit lijstje al ongeveer 10 jaar oud is?

   Nog een andere manier waarop tewerk wordt gegaan: uitspraken doen met veel overtuiging, maar zonder die te onderbouwen. Zoals jij deed in 14.13: “Bovendien voorkomt een hpv vaccinatie echt niet een hpv-infectie” Dat is gewoon foutief. Lees de links die ik opgeef in 14.10 maar eens

   Of nog een manier “vaccinatie werkt ook maar op een paar type hpv stammen”. Inderdaad, maar dat zijn wel de meest voorkomende stammen, en diegene die de meest agressieve kankers veroorzaken. Maar het is toch beter om daartegen bescherd te zijn, dan tegen niks beschermd te zijn.

   Maar je maakt wel goede opmerking: “Enkel kan gesteld worden dat iedere persoon met baarmoederhalskanker ook een hpv-infectie heeft, maar dat hoeft daarom dus nog niet de oorzaak te zijn.” Je hebt 100% gelijk. Maar daar is al heel wat onderzoeksgeld in gestoken, en uit heel wat studies blijkt dat dit wel degelijk het geval is. EN dat is zeker niet enkel door de industrie gesponserd. Er is voor zover ik weet geen enkele oncoloog (kankerspecialist) die in twijfel trekt dat baarmoederhalskanker door HPV wordt veroorzaakt. Maar die redenering die jij aanhaalt, moet je ook op een andere manier gebruiken: ‘iedere persoon met aandoening xxx heeft ook een vaccinatie yyy gekregen, maar dat hoeft daarom dus nog niet de oorzaak te zijn.’ Met andere woorden, omdat nagenoeg 100% van de kinderen verschillende vaccinaties hebben gekregen, betekent het nog niet dat die de oorzaak zijn van alles wat er naderhand kan misgaan bij hun verdere ontwikkeling. Dit is iets wat nooit door de antivax beweging erkent wordt.
   2

  17. Ger: er bleken de afgelopen jaren “genoeg aanwijzingen” te zijn dat het BMR vaccin autisme veroorzaakte. Duizenden ouders van kinderen met autisme hadden zich in de VS verenigd om ‘class action’ processen aan te spannen. Er werden drie processen opgestart, waarin elk drie kinderen in detail werden beoordeeld. De advocaten van deze ouders mochten deze 9 kinderen zelf selecteren uit de duizenden, en kozen dus diegenen waarvan er het meest overtuigende ‘bewijs’ was dat het autisme door het vaccin was veroorzaakt. Maar alhoewel dit dus de meest overtuigende gevallen waren, hebben de rechters in geen enkel van die 9 gevallen ook maar enige aanwijzing gevonden dat er een verband is tussen BMR en autisme.

   In de VS worden alles wat in zo’n rechtszaak gezegd wordt, letterlijk opgeschreven en gepubliceerd op het internet. Je kunt dus in detail gaan nalezen wat de “aanwijzingen” waren, en waarom die niet aanvaard werden. Ik raad je aan dat allemaal zelf eens te lezen (www.uscfc.uscourts.gov/omnibus-autism-proceeding) ( ik heb dat enkele jaren geleden gedaan vlak nadat deze teksten beschikbaar werden). Dan kom tot de vaststelling dat al die beweringen rond vaccinatie-autisme gewoon op niets gestoeld waren/zijn, maar dat er wel een hele hoop advocaten pakken geld aan hebben verdiend, en een hele hoop ouders jarenlang misleid zijn geweest.

   Zal het hetzelfde zijn voor Gardasil? We zullen best maar eens de uitspraak van de rechter afwachten. En als we het er niet mee eens zijn, laat ons dan pas verdere commentaar geven als we in detail begrijpen wat er in die rechtszaak gepresenteerd is en hoe het beoordeeld werd.
   3

 10. Onderzoeken die aantonen dat het HPV vaccin werkt, zijn allen bekostigd door de producenten zelf. Maw, de slager keurt zijn eigen worst.
  Waardeloze onderzoeken dus.

  Het HPV vaccin is niet alleen waardeloos maar zeer zeker ook schadelijk, gevaarlijk en je kunt er aan overlijden. Dat zijn de echte feiten uit de praktijk!

 11. Bigpharma is weer lekker bezig!!!!!;-)))

  Dit kan toch niet door blijven gaan mensen ;-(((((

  Hoe lang blijft de reguliere MAFFIA nog aan de macht?????

  Mensen wordt WAKKER!!!!

 12. Ik zou de hele kindervaccinatie, waar het HPV ook toebehoord, willen betitelen als ‘het grootste schandaal in de medische geschiedenis’. Want volwassenen kunnen nog weigeren maar kinderen zijn weerloos.

 13. Slimme marketing-techniek (?) : de recente beslissing om over te gaan op een 2-dosis Gardasil-program, heeft zo te lezen mogelijk een andere achterliggende oorzaak. Merck (Sanofi) verwacht dat deze maatregel wel eens gunstig zou kunnen zijn voor de tegenvallende omzetcijfers, omdat men dan juist meer vertrouwen in dit vaccin zal hebben door het ‘bewijs’ dat 1 prikje minder zal volstaan: http://www.fiercevaccines.com/story/merck-sanofi-hope-sales-expansion-two-dose-gardasil-switch/2014-04-17?utm_medium=nl&utm_source=internal

 14. http://www.lexpress.fr/actualite/societe/sante/gardasil-25-nouvelles-plaintes-vont-etre-deposees_1505504.html
  25 klachten zullen worden ingediend met de misdadiger tegen Sanofi en het Agentschap van de drug voor “onbedoelde schade, schending van een verplichting van de veiligheid en gebrek aan kennis van de beginselen van voorzorg.
  Meer informatie over http://www.lexpress.fr/actualite/societe/sante/gardasil-25-nouvelles-plaintes-vont-etre-deposees_1505504.html#HZP4kIqY1z7ygv4E

  Even door bing getrokken:

  Vijfentwintig nieuwe klachten zal worden geplaatst door het einde van de maand tegen het vaccin Gardasil, door de Franco-American joint venture Sanofi Pasteur MSD (Merck) op de markt gebracht en bedoeld om kanker van de baarmoederhals, zei woensdag in Parijs Me Jean-Christophe Coubris te voorkomen.

  ADVERTENTIE

  Auteur van de eerste klacht ingediend in november vorig jaar, de advocaat zei tijdens een persconferentie dat 25 misdadige klachten tegen de drug Agentschap Kangni met het ministerie van de gezondheid van de rechtbank van Grand exemplaar van Parijs Pole en Sanofi zou worden ingediend.

  “Het gemeenschappelijk punt tussen al deze gevallen is de zeer korte tijd tussen de inspuiting van Gardasil en de eerste symptomen van de ziekte”, zei hij, die aangeeft dat hij hoopte dat de snelle benoeming van deskundigen.

  De meest vaak als u wilt opnemen door de slachtoffers verdedigd door mij Coubris multiple sclerose, vermelde ziekten, lupus, acute verspreid (ontsteking van het centrale zenuwstelsel) encefalomyelitis en Macrophagic myofasciitis (een ziekte die tot spierpijn en chronische vermoeidheid leidt).

  Nieuwe klachten zullen worden ingediend voor “onbedoelde schade, overtreding van een schijnbare veiligheidsvereiste en gebrek aan kennis van de beginselen van voorzorg en preventie”, zei de advocaat.

  Een gelijkaardige klacht had reeds ingediend in November laatst aan het Bureau van de aanklager van de rechtbank van Bobigny (Seine-Saint-Denis) door Marie-Océane Bourguignon, 18, die een ontsteking van het zenuwstelsel, na een injectie van Gardasil had ontwikkeld. Ze had geïmmuniseerd op leeftijd 15, zoals sommige 2,3 miljoen Franse tiener dus preventief behandeld tegen deze kanker die bijna 3.000 mensen per jaar, dat ongeveer duizend doden is.

  Zijn zaak vertrouwd op dubbele expertise die had, volgens mij Coubris, voor de eerste keer “om de verantwoordingsplicht relatie” tussen vaccin en pathologie door Marie-Océane gesloten.

  Meer informatie over http://www.lexpress.fr/actualite/societe/sante/gardasil-25-nouvelles-plaintes-vont-etre-deposees_1505504.html#HZP4kIqY1z7ygv4E.99

  1. Maar Koen heeft gelijk.. Niet dattie de waarheid spreekt, maar hij heeft gelijk.. En dat is zo’n lekker gevoel, daar wil je zelfs de halve waarheid voor zien, en de andere helft (de leugen) laten voor wattie is.

  2. Gelijk hebben is ook veeeeel belangrijker dan de waarheid, dat weet toch iedereen. Het enige nadeel van dit gelijk is dat kinderen van negen er slachtoffer van worden, dan prik ik persoonlijk, liever de leugen door….

  3. Eh, Guido: Tja, jullie hebben natuurlijk allemaal al “gelijk” ,kennen “de waarheid”, en weten de beslissing blijkbaar al nog voordat er een rechtszaak en een vonnis is. Al die ziektes, die vroeger ook al voorkwamen bij meisjes en nu ook nog steeds kunnen voorkomen bij mannen, worden nu echter enkel bij meisjes veroorzaakt door Gardasil 🙂 .

   En als de rechter van oordeel is dat het niet zo is, dan is er duidelijk iets mis met de Franse rechtspraak…

  4. En Koen, als de rechter oordeelt dat het wel aan Gardasil ligt….is er dan niets mis met de Franse rechtspraak volgens jou?
   Feit blijft dat er genoeg aanwijzingen zijn, maar om het echt hard te maken is een tweede, maar dat wil niet zeggen dat er niets aan de hand is. Een rechtzaak zegt niet alles. Ik haal altijd maar de zaak van Lance Armstrong aan. Wist ook zaken te winnen en later viel hij toch door mand.

 15. Commercieel werkende bedrijven en hun aanhangers, diegenen die gekocht zijn met emolumenten, zullen altijd als eerste het belang van de bedrijven dienen en als het toevallig uitkomt daarna het belang van de klant. Dus …………

 16. Te erg voor woorden als het waar is. Dat de industrie en vooral de aandeelhouders zelf geen menselijk maat houden weten we maar al te goed uit de financiele crisis. Ongetwijfeld is de farma niet roomser…..dat onze regeringsvertegenwoordigers de ‘incentives’ van onze nieuwe adel (lees aandeelhouder) niet neutraliseren schept het sterke vermoeden van het gelijk van Dr. Dalbergue. Raar dat deze mensen met scepsis ontvangen worden terwijl we uit eigen levenservaring van vele negatieve bijwerkingen weten. Desinformatie speelt hier waarschijnlijk de hoofdrol. Vreselijk. Wie volgt het nu op?

 17. En wanneer wordt de ontwikkeling van en verspreiding van medicijnen eindelijk eens mondiaal geregeld door een organisatie die er geen winst op maakt? Wel genoeg om medicijnen te ontwikkelen en de mensen daarvoor aan te kunnen nemen, maar niet om er dik aan te verdienen. Gezondheid is te belangrijk om hier aan te willen verdienen!

 18. Opmerkelijk.

  Veel trollen op nujij welke bij en voor RVIM werken mogen hun reacties in dit onderwerp niet geven op nujij.
  Indien ze wel reageren om de zaak te sussen – in slaap te sussen- voor een lezer.Te weten o.a. Qtj, silver surfer, kevin, kwatta, whiteowl, Endandit , medisch chemicus.

  Veel mensen die wilde reageren mogen dit niet meer omdat ze plots zijn-werden geblocked door nujij.
  Hierdoor blijft het aantal trollen dus hun reacties – meestal in en aan ‘de goede kant’ d.w.z de multinational kant > de Gardasil kant.

  Gardasil is het begin en slechts een van de velen. Er komen hopelijk enkele meer boven tafel. Zie eerdere reacties hoe je kanker ‘uitzet’ in de bevolking.

  De bewust ingebrachte nieuwe toevoegingen van H en N stammen in een griepvaccins zijn toevallig ontdekt.
  Mensen gaan in vol vertrouwen om een griepvaccines krijgen zo nieuw griepvira mee ingespoten en verspreiden de griep als ratten.
  Het probleem is de onwetendheid en het vertrouwen welke er is in een kwakzalver met naam Pfizer Merk Rvim GSK enz.

  Lees:Met campagnes, bekostigd door de farmaceuten en opgezet door
  internationale public relations agentschappen worden artsen en
  publiek ‘gesensibiliseerd’ – lees: rijp gemaakt- voor nieuwe ziekte klachten epidemien ‘ risisco’s .
  Rvim is meer public relations als onderzoek.
  Vooral de nieuwe ‘ risico’s ‘ zijn erg populair. Op elke staathoek wacht je een nieuw ‘ risico’.

  Voor al die gevallen liggen de nodige vaccins en pillen klaar.
  Er wordt geen reclame gemaakt voor die pillen, want in
  Europa is reclame voor voorschrijfplichtige geneesmiddelen nog niet toegestaan.
  In de plaats daarvan pompen de Farma-reuzen en uw rvim
  geld in campagnes, die de aandacht vestigen op de zogezegde ‘nieuwe
  ziekten en risico’s’.

  Zorg dat nu ook de gezonde kinderen en mensen aan ‘ medicatie en vaccins te helpen’.
  Je helpt ze aan een vaccin of pillen door hen angstig bang en bezorgd te maken. Risico > maakt onzeker.

  Gardasil
  -op welke leeftijd gegegeven
  -wat zijn de z.g. risico’s welke ze erbij vermelden om je te motiveren tot injassen.
  -en hoe in de klas als groep zodat je buitengesloten voelt als je de vaccins weigert.
  Ze geven de meiden geen keuze doch maken de keuze voor hen.

  Doch dit stopt niet met gardasil of griepvaccins. Deze vaccins zijn de basis de grond voor een levenlang aan pillen innemen.
  Ja een leven lang pillen innemen.
  Indien mogelijk bestudeer bijv. hoe een gardasil of ander vaccin de basis legt -de grond vruchtbaar maakt – voor medicijngebruik later.
  Bij (hun)voorkeur levenslang en veel. Zo wordt een vaccin ook mede opgezet en ontwikkeld.

  Ze is slechts een schakel in de ketting van 20-70 stuks. Met een sliert hebben we nog geen bord spaghetti zegt de farmaceut(..en dan de saus nog…)
  Zie eens: Het € 60 miljoen cadeautje voor Edith Schippers.

  1. Ik ben hier een onversaagde Trollenjager van insteek. Iedere dipstick, krenten cakeje of zwamneus wordt door mij persoonlijk gevloerd. Simpel als je met je koppie boven het maaiveld uitkomt wordt je geliqideerd, verbrand of verzopen. Dit soort volkslakkerij en/en en/of nou/en blijf je altijd houden en dan heb je een zwaardvechter nodig die een rondedansje komt doen met een houten balsa zwaardje. En een berg humor van het hoogste soort met goed gevleugeld neurotische woorrden compositie velt vaak dit soort drank/drugs/pillen gebrukende antwoorden. Meeste lui zijn ongezien gebruikers en zuur betaalde kpstwinaars. Zal er eens een blik daar rond werpen een een homerun komen maken.

 19. Gardasil

  -op welke leeftijd gegegeven
  -wat zijn de z.g. risico’s welke ze erbij vermelden om je te motiveren tot injassen.
  -en hoe in de klas als groep zodat je buitengesloten voelt als je de vaccins weigert.
  Ze geven de meiden geen keuze doch maken de keuze voor hen.

  Op 12 jaar omdat de ‘ risico’s ‘. D.w.z Niet iedere meid begint met vrijen op haar 12de. En gelukkig maar. Onderzoek laat zien dat vooral meisjes uit armere gezinnen eerder op jonge leeftijd beginnen. Bij meer geschoolde en gestudeerde begint het op 16 en 17 jaar. De helft van de meiden in een groep van 12 jarige krijgt het vaccin dus veel te vroeg en tegen de tijd van 17 is deze nutteloos.
  Alleen voor de portemonnaie van de farmceut. Ook Rvim weet dit. Van elke klas meisjes de helft kansloos. Kansloos nee ..de vaccins zijn met 2 of 4 anti vira.
  Er zijn er 100 welke je een BHK kunnen bezorgen doch ze richten zich op 4. Omdat die t meest gevonden worden doch er is geen bewijs dat deze 4 de veroorzakers zijn. Ze spelen een rol. De 96 andere spelen ook een rol.Voeding opvoeding dus ook scholing opleiding vrienden vriendinnen spelen een veel grotere rol.

  Dat wat een rol speelt wordt uitgelicht in de public relations gezet en kassa. Waarom neem de school niet of de ouders en hun opleiding enz.
  Dat komt even ‘ niet zo goed uit’. I.p.v. de meisjes te wijzen op hygiene met wie en hoe waar enz.De rol van ouders of boeken of zelfstudie wordt zo ook geheel over boord gegooid en houd de meiden dom en afhankelijk van. Dat komt later natuurlijk heel goed van pas. Gardasil neemt de rol van de studie zelfonderzoek ouders school de rvim over. Een betere bodem voor een leven aan pillen kan je niet hebben.

  ‘ Risico’ : je kan BMHk krijgen.Kan.
  Als je omgeving baarmoeder gezond is in het vocht aldaar het bloed de lymmphe vochten enz dan kan iedere gast je proberen te besmetten doch dat zal hem niet eens lukken. Je bent te gezond en je lichaam m.b.v. witte bloedlichamen enz werken de indringers er zo uit. Als er een – ‘patat mayonaise cola en pizza’ – milieu in de baarmoeder is dan heb je -geen verweer en weerstand-. En opmerkelijk veel van de lager geschoolde en armeren hebben deze.

  I.p.v. je te motiveren tot bewegen sporten fietsen goed eten jezelf goed in de gaten houden -in te voelen naar- en te verzorgen. Laat ik dit de verzwegen kant van een vaccin noemen. En ze worden niet voor niets in een groep de klas gegeven . N.a.v het succes van de griepvaccins in bejaardetehuizen waarbij en in de vrouwen zeker geen prikje durfde te weigeren omdat ze anders als buiten de groep staande werden gezien of zichzelf beleefde. Je misbruikt een groepsgebeuren en situatie dus om ze in te jassen. Makkelijk en ouderen en jonge meiden gelijke methodiek en werkwijze geen verweer…weerstand.
  -Geen verweer en weerstand -zie boven.
  Op welke leeftijd. Alle vaccins worden steeds op jongere leeftijd gegeven mazelen pokke polio enz. Waarom zo jong ? Niet vanwege hun effectiviteit doch mede juist vanwege hun niet-effectief zijn. Zie de helft van de klas 12 jarige heeft alleen maar overbelasting door gardasil . Het berokkent alleen maar schade.
  Hoe verhoog je de non- effectiviteit . Te jong en niet van toepassing op elke andere leeftijd of situatie.
  Griepvaccins Gardasil enz enz.
  Er komt hier een jonge gast van 20 jaar elk jaar voor een griepprik. Kerngezond. Neemt de prik tegen ..’ misschien aanwezige risico’s’. Beter onderzoek en data: Hoe jonger en hoe meer vaccins injassen hoe langer en hoger de dosis van en aan pillen in hun leven verder.
  Begin je op 2 jaar dan is de 1ste pil 9 jaar later daar. Op 12 betekent dat ze op hun 19 de voor een pilletje gaan tot hun 75 ste. Begin je later loopt je dus veel omzet mis. Wees blij dat je weet. Als je niet weet of wenst te weten ben je t haasje.
  ’t pillenhaasje en dat is geen kwalitatief leven. doch kwa kwantiteit- Farma Rvim hoeveelheid – ben je dan een topper.

 20. De “westerse wetenschap” die zich geneeskunde noemt heeft meer doden op haar geweten dan alle oorlogen bij elkaar.

  Vanaf het eerste moment dat deze “wetenschap” haar gif in uw kind mag spuiten, met uw toestemming want inenten is niet verplicht, maakt de gezondheid van uw kind een duikvlucht naar beneden. Het gehele endorfine systeem, het afweer mechanisme van elk lichaam dat geactiveerd moet worden door Natuurlijke ziektekiemen en niet door laboratorium preparaten, wordt hierdoor plat gelegd. Op latere leeftijd leidt dit tot diverse ziekten en kwalen.

  Dit weten we al zolang maar steevast wordt dit onderuit gekletst door leugens als “maar pokken is uitgeroeid door vaccinatie” of “polio komt niet meer voor door vaccinatie” maar niets is minder waar. Beide ziekten waren al sterk op haar retour voor vaccinatie en sterker de pokken uitbraken die kwamen nadat men ging vaccineren waren velen malen ernstiger dan voor vaccineren. En daarbij komt ook nog eens dat ieder mens dat een pokken vaccinatie heeft gehad levenslang drager is van het varkenspokken virus, want daar werd mee geinjecteerd als vaccin.

  Polio, we weten wel dat dit nog steeds voorkomt en juist in gebieden waar volop gevaccineerd werd. Dan is er nog de mazelen uitbraak van vorig jaar. Die arme ouders die hun kind zijn verloren terwijl ze dachten dat ze veilig waren omdat het kind inge-ent was. Ja die schijnveiligheid heeft deze kinderen het leven gekost. Want feit is dat de slachtoffers (op 1 na) allemaal ingeënt waren tegen de mazelen.

  Hoe dit kan…. simpel. De schijnveiligheid zorgt voor een zeer gevaarlijke situatie. De ouders denken dat de kids het niet kunnen krijgen maar dat is niet waar. Als ze wel besmet zijn worden ze wat ziek maar krijgen niet dezelfde symptomen als kinderen die niet ingeënt zijn. Die laatste groep daarvan hebben de ouder zeer bewust gekozen voor kennis en deze reageren dan ook op een mazelen infectie met de juiste aanpak. De ouders die die kennis niet hebben en het kind besmet is vallen automatisch in een andere aanpak. Ze denken dat het kind een koutje heeft of een slechte dag heeft, er zijn veel opties dan mogelijk, en de adequate aanpak blijft uit.

  Het kind loopt vanaf dat moment levensgevaarlijke risico’s omdat de ernst niet wordt opgemerkt door enerzijds de schijnveiligheid en anderzijds de niet al te duidelijke symptomen. Dan ontstaan er problemen die vaak uitlopen op ernstige levensbedreigende complicaties. En dit alles is te danken aan de leugen over vaccinatie. De zeer bewuste leugen dat vaccinatie veilig is en uw kind beschermt en het achterwege laten van de juiste kennis hoe te handelen als uw kind een kinderziekte krijgt.

  Big Pharma is een sluipmoordenaar en veel burgers gaan mee in de leugen omdat het vaak te moeilijk of te lastig is zelf de juiste feiten en gegevens op te zoeken. De geestelijke belasting in goed en fout die Big Pharma op deze ouders heeft gelegd mist zijn uitwerking niet.

  1. Dan is er nog de mazelen uitbraak van vorig jaar. Die arme ouders die hun kind zijn verloren terwijl ze dachten dat ze veilig waren omdat het kind inge-ent was. Ja die schijnveiligheid heeft deze kinderen het leven gekost. Want feit is dat de slachtoffers (op 1 na) allemaal ingeënt waren tegen de mazelen.

   Kinderen?? Er is 1 kind overleden tijdens de mazelenepidemie van 2013 en zij was niet gevaccineerd. Van alle gemelde gevallen was 91% ongevaccineerd.

  2. JennyLo

   Als u zich tot Nederland wenst te beperken om uw gelijk te halen ……….

  3. @Amarinde

   Misschien kun je dan aangeven op welke mazelenepidemie je precies doelt. Ik ging er vanuit dat je doelde op de epidemie van 2013 <blockquote<in Nederland. Mocht je opmerking op een andere epidemie in 2013 slaan, dan verneem ik graag welke dat was.

 21. Squalene – Squaleen

  In de vaccines zit een z.g. hulpstof om het middel de pindakaas eigenschap te geven – lekker smeerbaar/smeuig.

  Details omtrent Squalene
  A: de hoeveelheid
  B: hoe breng je t binnen
  C: de kwaliteit

  Injecting organisms into your body to provoke immunity is contrary to nature, and vaccination carries enormous potential to do serious damage to your health.

  Your IgA immune system is your body’s first line of defense. Its job is to fight off invading organisms at their entry points, reducing or even eliminating the need for activation of your body’s immune system.
  When a virus is injected into your body in a vaccine, and especially when combined with an immune adjuvant like squalene, your IgA immune system is bypassed and your body’s immune system kicks into high gear in response to the vaccination.

  The main ingredient in a vaccine is either killed viruses or live ones that have been attenuated (weakened and made less harmful).
  What Squalene Does to Rats
  Oil-based vaccination adjuvants like squalene have been proved to generate concentrated, unremitting immune responses over long periods of time.[vi]
  A 2000 study published in the American Journal of Pathology demonstrated a single injection of the adjuvant squalene into rats triggered “chronic, immune-mediated joint-specific inflammation,” also known as rheumatoid arthritis.[vii]
  The researchers concluded the study raised questions about the role of adjuvants in chronic inflammatory diseases.

  What Squalene Does to Humans

  Your immune system recognizes squalene as an oil molecule native to your body. It is found throughout your nervous system and brain. In fact, you can consume squalene in olive oil and not only will your immune system recognize it, you will also reap the benefits of its antioxidant properties.

  The difference between good and bad squalene is the route by which it enters your body.

  Injection is an abnormal route of entry which incites your immune system to attack all the squalene in your body, not just the vaccine adjuvant.

  Injassen is een abnormale niet aan de mens menselijke methode welke je immuunsysteem het signaal geeft – Triggert – meer van t gelijke goed weg te werken en uit je lichaam te verwijderen op welke wijze dan ook.

  Kan je lichaam dit ook.
  Zo niet dan ben je t haasje. Alleen de sterkere gezondere overleven een vaccin.

  Gulf War veterans with Gulf War Syndrome (GWS) received anthrax vaccines which contained squalene.
  MF59 (the Novartis squalene adjuvant) was an unapproved ingredient in experimental anthrax vaccines and has since been linked to the devastating autoimmune diseases suffered by countless Gulf War vets.

  Griepvaccin bevat 1 miljoen keer meer Squalene dan veroorzaker van het Golfoorlog Syndroom toegevoegd.

  Squalene de toevoeging in vaccins

  — De hoeveelheid is schadelijk > voor vele dodelijk
  — De kwaliteit gen tech is schadelijk
  — De manier waarop deze stof je bereikt is zeer schadelijk en voor velen helaas dodelijk.

  -Als je lucht of zuurstof inspuit ben je gezien
  -Als je aardappelenpuree inspuit ben je gezien
  -Al spuit je asperges of superfoods in ben je gezien.
  -Al spuit biologische koud geperste olijfolie in ben je gezien.

  Je gaat door t oog van de naald.

 22. ..JE GAAT DOOR T OOG VAN DE NAALD

  De trollen van rvim en farma op o.a. nujij en misleidde wetenschappers vertellen je dat een vaccin werkt als een trigger van je immunsysteem. ‘het immuunsysteem wordt getriggerd’ Wat is een trigger. Moet en heeft je immunsysteem überhaupt iets aan een trigger.?

  Een trigger is een mechanisme, dat een proces in gang zet. Meestal ontstaat de trigger als er in een ander proces aan een vastgestelde voorwaarde wordt voldaan, zoals het overschrijden van een grenswaarde. In andere context wordt het startsignaal bedoeld voor. Het woord trigger is ontleend aan het Engels, waar het aanvankelijk alleen gebruikt werd voor mechanische zaken als een geweer (de trekker) of een dierenval. Het woord wordt nu ook in bredere zin toegepast, ook als werkwoordsvorm: triggeren – in gang zetten, – uitlokken, – opwekken.

  Een vaccin wordt verkocht als Trigger als de trekker van je immuunsysteem. Welke trekker…. die van t geweer…. doch dat mag hij van zijn baasje niet vermelden.
  Daarmee moge duidelijk zijn dat het uitgangspunt van een vaccin al geheel en alleen voor de omzet is. WAT IK BESCHRIJF WEET DE FARMACEUT OOK.
  Besef en Stuur door. Kan niet voor een doch voor velen belangrijk zijn.

  1. Paul
   Het klopt wel dat het immuunsysteem getriggerd moet worden. Dit klopt omdat elk mens bij geboorte afweerstoffen meekrijgt van de moeder. Probleem hierin is wel dat veel moeders zelf al niet meer beschikken over natuurlijke afweerstoffen omdat zij de zoveelste generatie ingeënten zijn. Deze zoveelste generatie geeft dus afwijkende afweerstoffen door aan hun kroost. Afwijkend omdat deze afweerstoffen gemaakt zijn door laboratorium stofjes die ingespoten zijn.

   Het immuunsysteem moet bij elk mens geactiveerd worden.Baby’s hebben een natuurlijke afweer, vroeger van 3 tot 4 jaar, tegenwoordig in het beste geval 6 maanden en dit komt door de onjuiste afweerstoffen die het kind mee krijgt van de moeder. Trigger het afweersysteem om het actief te krijgen. Maar doe dit niet door nepstofjes of zwakke afgeleiden in te spuiten maar door de natuur zijn werk te laten doen.

   Kinderziekten, waarom zijn ze er denk je? Ja, juist om de mens te versterken, het immuunsysteem te activeren. Ik denk dat we iedere ouder die zijn kinderen niet laat inenten zeer dankbaar moeten zijn. Want alleen kinderen die niet ingeënt zijn en door besmetting de enig juiste natuurlijke antistoffen opbouwen geven die natuurlijke antistoffen door en uiteindelijk zal die groep de leverancier zijn voor de rest van de mensheid als over een aantal jaar blijkt dat de vaccinatie schade op latere leeftijd zorgt voor 70% van de huidige “welvaart ziekten”.

   Als je dit logisch bekijkt zie je direct de reden waarom de vaccinatie leugen zo beschermd wordt. Het gaat om geld en verdienen doe je het makkelijkst in die beroepstak door het preventief verzwakken van de mens.

  2. Dank je voor de aanvulling en ondersteuning. Planten lijken me ook uitstekende helpers als trigger van het immuunsysteem. Daarom of mede daarom worden er veel codes regels regelgeving en wetten gemaakt tegen de plant. Past perfect in het beeld welke je schets. Planten en/of haar tincturen genezen… dus eruit.

   Vermoedelijk dat de plant als een concurrent wordt gezien dus die moet geruimd of gen-tech verandert zodat deze niet meer kan wat ze al eeuwen doet. Zaad van veel planten is al niet meer als een seizoen houdbaar.

  3. Paul, inderdaad worden alle geneeskrachtige planten verboden. Zo ook is de info erover door Minister Schippers verboden. Rare is wel dat Big Pharma ondertussen Sativex op de markt heeft gebracht. Sativex is bedoeld als pijnstiller en heeft als bron de plant Cannabis. Big Pharma heeft haar tentakels overal in zitten en heeft daardoor het voor elkaar gekregen een natuurlijke plant te patenteren. Je leest het goed, BP heeft diverse patenten gekregen op geneeskrachtige onderdelen van de Cannabis plant.

   En wat dacht je van melk? Je zult wel denken wat nou melk? Ja melk, veel mensen hebben er een intolerantie voor. Deze mensen zijn niet overgevoelig voor melk, in tegendeel zelfs. Ze zijn overgevoelig voor exorfines. De melk die de westerse wereld produceert is schadelijk voor de mens. Wat is er schadelijk aan? Het Béta caseïne gen is zo schadelijk. Dat gen maakt van onze melk de “witte sloper” van onze gezondheid.
   De melk die wij hier produceren is afkomstig van koeien die gefokt zijn op kwantiteit en niet op kwaliteit. Het gaat dus om de opbrengst en niet om de inhoud. Onze melk is A1 melk en bevat het o zo schadelijke béta caseïne gen. Kijken we verder dan zien we dat Jersey en Guernsey koeien het caseïne gen in de melk hebben en dat is niet schadelijk voor de mens. Hier zie je dan ook de slopende invloed van de markt die niet voor de mens produceert maar voor de ziekten en veel boeren weten dit niet eens.

   Er zit in Friesland een boer met jersey koeien maar die mag de rauwe melk niet particulier verkopen. Er is een 2e boerderij die deze koeien heeft en die melk komt over een aantal maanden op de markt. Ik ben daar erg benieuwd naar of ze het voor elkaar gaan krijgen. Die boerderij is nl. niet alleen biologisch maar zelfs geheel ecologisch, inclusief weidegrond. Paul, alles voor het grote geld en via allerlei wegen wordt onze gezondheid bedreigd en veel kunnen we er niet tegen doen anders dan alle rotzooi uit de supermarkt met argusogen te bekijken en goed uit te zoeken wat het is.

   Verder kun je alleen zorgen voor eigen productie van voeding en al het voor bewerkte of kant en klare spul niet te consumeren. Dan ben je al een eind op weg.

  4. Amarinde…goede info.
   Er zit bij ons een boer welke melk verkoopt – biologisch. Ik kan niet achterhalen of hij wel of geen anti biotica en groeihormonen gebruikt. Ik vermoedt dat deze beiden de meeste problemen veroorzaken. Vaak is de antibiotica en zijn de groeihormonen echt van slechte en vaak chinese makelij. Kwaliteit zou in ieder geval nog enige uitkomst bieden. Rauwe melk zo van de koe wordt in veel aziatische en oosteuropese landen vaak gebruikt tegen klachten.

   De bewerkingen en toevoegingen maken haar ziekmakend. Eigenlijk begint het met de boer zelf. Als hij Jersey en Guernsey koeien zou laten grazen komt er vanzelf vraag en heeft hij afzet. Je zegt: Er zit in Friesland een boer met jersey koeien maar die mag de rauwe melk niet particulier verkopen. Dat kan hij wel omzeilen. Stuur me een mail.
   Mijn relaas omtrent het stimuleren van het immuunsysteem geld uiteraard niet voor de kleine. Natuurlijk heeft die moedermelk nodig. Al is deze is van mindere kwaliteit door de sliert aan vaccins. Nee bij vaccins gaan ze standaard vanuit dat er getriggerd moet worden. het moet en is de hoofdwerkzaamheid zijn van het vaccin.
   Hoe triggeren in wie in welke situatie is een betere uitgangspunt en is een triggering nodig of overlast en veel meer klachten. Controleer en stel de vraag: moet bij een 12 jarige het immuunsysteem wel getriggerd worden met 4 hpv-ers.
   Human papillomaviruses (HPVs) are a group of more than 150 related viruses, certain types of which can cause cancer. Gardasil and Cervarix try to prevent infection.Of the more than 150 types of HPV, more than 40 types can be passed from one person to another through sexual contact Although HPVs are usually transmitted sexually, doctors cannot say for certain when infection occurred. About 6 million new genital HPV infections occur each year in the United States.

   Gelukking zijn dus 6 miljoen amerikaanse vrouwen zo gezond dat ze zelf afweer aanmaken tegen de 40 binnengekomen hpv-ees. Dit is al een geheel ander uitgangspunt. Kan en maakt jezelf afweerstoffen tegen de 40 hpv-ees of laat je t een vaccin doen waar er 4 inzitten. Er blijven er altijd 36 over die je kunnen slopen.

   Most HPV infections occur without any symptoms and go away without any treatment over the course of a few years. However, HPV infections sometimes persist for many years, with or without causing detectable cell abnormalities.

   Blijkt dus in de praktijk van het dagelijks leven dat al heb je en draag je ze Alle 40 mee je immuunsysteem deze alle 40 de baas kan worden. Besef de basisgedachte en beeld welke je Rvim en Farmaceut je opdringt en aanbrengt in het onbewuste. Jij bent zwak- kwetsbaar- je immuunsysteem is een hansworst – en wij maken je sterk en onoverwinnelijk. Dat wij daarmee ‘wat’ vervolg omzet hebben speelt geen rol voor jouw. Research toont: … and go away without any treatment over the course of a few years. De meeste werken die 40 er zo uit. De vrouw is sterk als water.

   Dit gegeven mag nergens worden belicht en wordt zo van nujij verwijderd. Want o.a wordt hiermee de vraag naar een plant welke hier behulpzaam zou kunnen zijn opgeroepen en aangesproken. Zie hoe veel aspecten van vaccins-injasserij met hun andere methodiek verbonden is. Je maakt het lichaam gemakzuchtig – lui en -niet meer weten hoe -. Als er ook maar enige bedreiging van buitenaf is de hulp inroepen van het leger. RvimFarma leger.

   Je bent zo juist.Je verzwakt preventief – maakt t lichaam lui en gemakzuchtig en onwetend hoe. Dan kom je natuurlijk met De oplossing – Het middel. Een kind kan de vaccin-was doen.

  5. Although HPVs are …usually… transmitted sexually, doctors cannot say for certain when infection occurred.

   Draai de kwestie en oorzaak infectie om. HPVs vormen ..soms…. de begin de oorsprong van hpv infectie. Soms niet altijd. HPv’s zijn op veel plaatsen en je kan deze dan ook op veel plaatsen oppakken. Daar heb je geen sexs voor nodig. Gewoon ruimte. Wanneer de infectie ontstond kunnen ze niet eens navertellen.Logisch.
   oftwel was de hpv wel het startpunt.
   Wat ik al eerder aangaf. Waarom infecteert het wel bij de ene vrouw/man en niet bij de andere terwijl ze gelijke hpv contacten hebben gehad. Er is een milieu nodig een omgeving en omgevingsfactoren. Als het milieu rijp is voor een infectie nodig je deze uit. En komt deze graag de beest uithangen want een feestje zien ze wel zitten. Het is hun feestje aan t worden.
   Verander je milieu van binnen beneden en deze – even lekker de beest willen uithangers – gaan een straat verderop. M.a.w nodig ze niet uit. De infectie kan al 2 jaar

  6. Jeetje wat een naam genoten hier de laatste tijd, zoveel dat zelfs een pilletje van Big Pharma al niet meer echt HELPT!!!!

   Beste Paul’en tik wat achter uw aller naam in dan weet iedereen dat niet iedereen PAUL, enkel PAUL heet maar PAUL in het meervoud!…

   Dank U wel! 😉

   (ga mezelf volgende keer Fikkie noemen)

 23. Een huidige vriend van me die als marketing manager werkte voor merck /organon en ,zijn vader was founding CEO van merck/organon in de USA ,hij heeft me verteld hoe ze die troep die men medicijnen noemt op de markt brengen ,tja eigenlijk iets wat ik al wist.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.