Advertentie

Woede om vaccin-schandaal in UK..


government workers vaccine

x

x

Woede om vaccin-schandaal in UK..

2013 © WantToKnow.nl – Guido Jonkers – (bron o.a.: HIER).

x

x

Enkele honderden ambtenaren die claimen dat hun levens zijn verwoest door vaccins, zijn in Engeland betrokken bij een publiciteitscampagne tegen de overheid. Zij claimen dat de overheid hen volledig aan hun lot overlaat.. Het gaat om zo’n 200 doktoren, verpleegsters, brandweerlieden, gevangenismedewerkers, politiemensen, forensische medwerkers en vuilnismannen, die claimen dat ze serieuze gezondheidsproblemen hebben gekregen, mentaal en fysiek, nadat ze de afgelopen 10 jaar ‘voor hun werk noodzakelijke’ vaccinaties hadden gekregen. Al deze mensen hebben inmiddels hun banen moeten opgeven en sommigen zijn nu voor meer dan 60% invalide verklaard..

vaccin uk workersAfgelopen week werd het duidelijk dat deze ambtenaren gekort worden op hun uitkeringen, hetgeen woede ontlokt bij mede-strijders. Ook meer dan 150 parlementsleden hebben hun steun toegezegd in de eisen van deze ambtenaren-slachtoffers voor een betere regeling. En Olivia Price, van de ‘Vaccine Victim Support Group’, verwoordt het als volgt:

“Deze mensen hebben hun leven gegeven in het kader van service aan de gemeenschap, door voor anderen te willen zorgen. En nu is dit hun beloning? Ze zijn hun werk kwijtgeraakt en zijn hun families tot last; het is erg denigrerend allemaal.”

Veel ambtenaren die te maken krijgen met publieke contacten, zoals gezondheidsambtenaren, gevangenisbewakend personeel e.d., dienen zich te laten vaccineren tegen Hepatitis B, als eis die in hun arbeidscontracten is opgenomen. Dit in het kader van de idee dat ze hierdoor beschermt zouden zijn tegen potentieel gevaarlijke, mogelijk zelfs ‘fatale’ gevolgen van het contact met geïnfecteerd bloed, via het injecteren van personen of bij fysiek geweld.

Hoewel de ambtenaren feitelijk/juridisch niet gedwongen zijn om zich te laten vaccineren, komt het erop neer, dat wanneer zij dit niet doen, zij niet te werk mogen worden gesteld. Volgens vaccinatie-experts zijn alle gezondheidsklachten van deze mensen te wijten aan de gevolgen van de vaccinaties, temeer omdat deze mensen vlak ná de vaccinaties de klachten kregen, die bestaan uit o.a.: chronische vermoeidheid, zwakte, cognitieve problemen.

Misschien tijd dat ook Bill en zijn vrouw Melinda, de luiken voor hun 'windows' weghalen..?
Misschien tijd dat ook Bill en zijn vrouw Melinda, de luiken voor hun ‘windows’ weghalen..? Dit soort zaken eens bestuderen, vóórdat ze de hele wereld willen vaccineren..

Eén van die gevallen betreft de casus van Steve Robinson, een voorheen volkomen fitte, 43-jarige vader van 3 kinderen, die 6 jaar geleden werd gevaccineerd tegen Hepatitis A, B, polio, tetanus en difterie. Allemaal in het kader van zijn werk als forensisch specialist. 2 Dagen ná zijn vaccinaties werd hij ziek en ontwikkelde een spieraandoening in de vorm van slapte en ontstond een chronische vermoeidheid. Robinson is nu voor 60% invalide verklaard, als gevolg van de vaccinaties, zo concludeerde een industrieel tribunaal voor letselschade.

Steve Robinson is ook gediagnosticeerd met ‘macrophagische myofascitis’, een verlammende conditie, die veroorzaakt kan zijn door het aluminium in de vaccins. Hij lijdt daarnaast ook nog aan een vallende ziekte, die ervoor zorgt, dat hij zómaar ineens kan vallen, zonder enige aanleiding. Stevenson hierover: “Voordat ik de vaccins had toegediend gekregen, was ik volkomen gezond, een geoefende moutain-biker en hield ik van wandelen en mezelf in conditie houden. Maar nu ben ik niet vooruit te branden, heb geen mobiliteit en loop met stokken. Ik ben continue bekaf.”

Inmiddels hebben overheidsmedewerkers geconcludeerd, op basis van kansberekening, dat minimaal 10 op de 200 deze invaliditeitsgevallen, de oorzaak van deze aandoeningen in de vaccinaties gezocht dient te worden. Volgens de mensen van de ‘Vaccine Victim Support Group’, zouden deze werknemers schadevergoedingen dienen te ontvangen, ter hoogte van minimaal £120,000.
vaccin1Een dergelijke uitkering zou moeten gedaan worden via een speciaal overheidsbudget uit het ‘Government’s Vaccine Damage Payment Scheme’, een fonds dat dus al bestaat en vaccinatieschade vergoed..! Maar wat blijkt nu..? Hepatitis B is niet opgenomen in de lijst van vaccins die gevaarlijk zouden kunnen zijn. En puur juridisch is de overheid daardoor niet aansprakelijk..

Daarmee zouden de slachtoffers gedwongen zijn zich te wenden tot een ander fonds, het ‘Industrial Injuries Scheme’, maar dat is een lange en moeilijke weg. En bovendien, aldus de campagnemensen, zijn de uitkeringen uit dit fonds bijzonder laag en staan ze vaak niet in verhouding tot de werkelijke schade. Minder dan 10 van de betrokken ambtenaren zijn er tot dusver in geslaagd een schadevergoeding toegewezen te krijgen.

Ian Stewart, parlementslid voor de Labourparty, heeft een amendement ingediend rondom dit schandaal, en dit amendement heeft inmiddels de steun van méér dan 150 mede-parlementsleden, van alle partijen in het Britse parlement. Ian Stewart hierover: “Deze mensen zijn volledig niet-verwijtbaar beschadigd door indirect verplichtte vaccinaties. Hun levens, en die van hun gezinnen, zijn geheel buiten hen om, op een heel droevige manier geminimaliseerd. Het droevige is dat dátgene we in de UK hebben om deze mensen te helpen, niet geschikt is voor deze gevallen.”

Een zegsman van de ‘Vaccine Victim Support Group’ gaf het volgende commentaar: “Volwassenen die negatieve reacties, hetzij mentaal, hetzij fysiek, krijgen op de indirect verplichte vaccinaties, dienen compensatie te krijgen via het ‘Industrial Injuries Disablement Benefit’, of via eigen verzekeringen, die gebaseerd zijn op hun arbeidsovereenkomsten.”
X

* * *

6 gedachten over “Woede om vaccin-schandaal in UK..

  1. Van vaccinatie is nog nooit bewezen dat het werkt. De vaccin-industrie heeft vanaf de eerste vaccinaties meegelift op de natuurlijke daling van iedere epidemie. Dat vaccinatie zowel op korte als langere termijn gezondheidschade met zich meebrengt, is eveneens allang bekend, maar de belangen en invloed van farma-multinationals is gigantisch.
    Uit onderzoek is gebleken dat niet-vaccineren zowel op korte als lange termijn veel gezondere kinderen/volwassenen met zich meebrengt.

  2. Zouden ze ook eens moeten doen bij het reis lustige koninklijke familie en de elite van koninkrijk van Engeland, of wordt alleen het klootjes volk verplicht om je dodelijk of levenslang invalide te laten injecteren als proefdieren voor de rijke elite en de farmaceutische industrie. Net als in de tweede wereld oorlog met Josef Rudolf Mengele die een a German SS officer and a physician in the Nazi concentration camp Auschwitz. Wij leren echt helemaal niks van ons verleden.

  3. Ik kan het me heel erg goed voorstellen als je niks hebt dan ook zeker niet in zee moet gaan met allerlei vaccins. Maar als nu de schoen van d andere kant wringt en je zit in een risicogroep waarvan een Vaccin toch nogal op zijn plaats zou kunnen zijn, ik bv als nier-dialyse patient geconfronteerd wordt met een Hepatitits-B vaccin. Waarom omdat je een open boek vormt met een dialyse apparaat waar je niet aan kunt zien of iemand er aan heeft gelegen die een drager zou kunnen zijn van dit virus, dan is de overeenkomst net zo makkelijk als met HIV, overdraagbaar via een omweg toch in je bloedbaan. Een Safe-Way by-pass is dan ook niet van de partij in het natuurlijke segment en laat staan de diagnostiek die geheel ontbreekt. Evenmin dat er genoeg weg bewijzering is naar een Saftey oord van wat nu te doen?! Ineens blijkt de onverstokte Natuurgenezer het ineens niet meer te weten en is zelfs de reguliere arts daar ook nog het nakijken mee geeft.
    Kortom hoe je dan ook verlegen om antwoorden zit men weet het gewoon niet als je al in een Chronisch zieken voor de boeg club verweven zit. 50 kg Bio kurkuma wortels veroberen zijn dan ook niet een optimistisch enerverende oplossing.

  4. ik heb me laten vaccineren met combi van hepetitis a en b en dtp en dat 2 keer en dan zou ik nog 1 keer moeten dat doe ik dus niet en dat
    voor een reis jordanie dus die vaccinaties waren dus niet nodig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.