Advertentie

Vaccin-schandaal in Italië aan het licht…!?!x

x

Vaccin-schandaal in Italië aan het licht…!?!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Met het begin van overheidsmandaten, die plotseling vereisten dat Italiaanse kinderen met 11 vaccins geïnjecteerd moesten worden om naar school te gaan, vechten de Italianen terug. Er kwam een nieuw kabinet en met een nieuw-benoemde minister van Volksgezondheid werd de verplichte vaccinatie-idiotie afgeschaft. Nieuwe bezems vegen schoon..
Daarnaast maakte deze minister het EINDELIJK mogelijk, diepgaander onderzoek in stellen naar de inhoudelijke stoffen van het beoogde verplichte vaccin. Wetenschappelijke onderzoeksgroep Corvelva ging dit onderzoek doen; zij hadden € 10.000,- gekregen (HIER), van de Italiaanse Nationale Orde van Biologen, met het doel verschillende vaccins in hun laboratorium te analyseren. Afgelopen 16 december 2018 kwamen ze met een schokkende en feitelijk bizar rapport naar buiten. (HIER)

Het eerste vaccin dat ze grondig testten was Infanrix Hexa – een zes-in-één vaccin vervaardigd door GlaxoSmithKline (GSK) dat volgens opgave van deze fabrikant, de volgende antigenen zou dienen te bevatten: tetanus, difterie en pertussis-toxoïden; geïnactiveerde poliomyelitis virale stammen 1-2-3 en hepatitis B-oppervlakte-antigeen. Maar wat blijkt nu, bij deze eerste wetenschappelijke analyses..!? Het laboratorium van de onderzoeksgroep Corvelva VOND GEEN van deze antigenen in het vaccin, wat betekent dat er GEEN antilichamen tegen de bedoelde antigenen zullen worden aangemaakt.

Maar het verhaal is nog niet af.. Naast het feit dat er geen vaccin-antigenen werden gevonden, werden wel andere stoffen in dit vaccin aangetroffen..

  • sporen van 65 chemische kruisverontreinigingen van andere productielijnen;
  • chemische toxinen;
  • onherkenbare macromoleculen;
  • verschillende bacteriële peptiden die mogelijke allergenen zijn en in staat zijn om auto-immuunreacties te veroorzaken.

Deze video-boodschap, vertelt ditzelfde verhaal, maar nu uit de mond van vaccindeskundige, dokter Dr. Sherri Tenpenny (DO, AOBNMM, ABIHM) uit het Facebook-bericht, dat ze afgelopen maandag 17 december postte. We hebben het transcript vertaald van deze boodschap, onder de video.

Dit is het transcript van haar verhaal, dat ze hier vertelt over deze

SCHOKKENDE RAPPORTAGE:

Goedemorgen iedereen. Het is maandag 17 december en ik weet dat we allemaal klaar zijn voor de kerstvakantie. Iedereen is in een rush om hun cadeautjes in te pakken, spullen te kopen van Amazon, naar Target te gaan, waar je dan ook winkelt. Ik hoop dat deze tijd van het jaar de tijd is om na te denken over hoe ver we zijn gekomen en hoe ver we moeten gaan. Ik ben hier vanochtend ‘snel gaan zitten, om via Facebook live, een écht baanbrekend nieuwsbericht te delen, dat gisteren net uitkwam.

Je weet al heel lang dat ik dat zeg:

  • Wat zit er in die spuiten?
  • Wat komt er door die naalden heen?
  • Wat zitten er in die kleine flesjes met vaccinoplossing waar we geen weet van hebben?
  • Welke dingen zijn niet gelabeld?
  • Wat zijn ze daar aan het sluipen?

Er moet iets zijn dat zoveel kinderen en volwassenen zo’n travestie veroorzaakt. Ik heb vaak gedacht aan het opzetten van een GoFundMe-campagne die actie onderneemt, om zo’n US$ 50.000 op te halen. Waarmee we naar een lab te kunnen gaan en deze vaccinsflesjes kunnen laten testen. OK, raad eens: dit gebeurt op dit moment en het gebeurt in Italië.

Herinner me een paar maanden geleden, vlak na de zomer. Misschien zelfs afgelopen herfst, toen de Italiaanse regering deze flagrante wet aannam, die ervoor zou gaan zorgen, dat ALLE kinderen in Italië plotseling 11 vaccins verplicht nodig zouden hebben, om naar de openbare school te gaan. Weet je nog dat er massale campagnes en marsen op gang kwamen en er tienduizenden, misschien wel honderdduizenden mensen in verschillende steden op straat marcheerden?

En ik herinner me dat ik tegen mezelf zei: wij kunnen de Amerikanen niet van hun kont krijgen en uit de buurt van hun telefoons, lang genoeg om iets te ondernemen op dit gebied?  Hoe kregen de Italianen.. Oh je weet dat honderdduizenden mensen op straat het zó goed deden en niet alleen deden ze het:

Ze namen het mee naar de stembus en ze stemden hun regering weg! Ze stemden de mensen weg, die hen wilden dwingen hun kinderen te vergiftigen, in ruil voor een openbare scholing..!

Nou, en nu is er de volgende stap hmm Dat ze die hele nieuwe regering hebben gevormd; die heet nu #governmentofchange in Italië en ze een grote Twitter-bestand aan het opbouwen. In het Italiaans natuurlijk, maar je kunt Google Translate gebruiken om hen te volgen om te zien wat er gaande is. En toen op 4 december, slechts een paar weken geleden nog, gooide de nieuwe Italiaanse regering alle 30 leden van hun Adviesraad voor Gezondheidsbeleid eruit en zei dat er behoefte is aan vers bloed en nieuwe hersenen. Dat ze mensen nodig hadden, die deze vaccinatiekwestie echt vanuit een ander perspectief zouden gaan bekijken. (HIER)

Ik vermoed ten zeerste dat veel van de mensen die achter deze ommekeer zaten, kinderen of kleinkinderen of nichten en neven hebben, die gevaccineerd zijn. En ze zien alleen maar de travestie achter deze hele vaccinatiekwestie; ze gaan er niet voor opkomen. Er is een wetenschappelijke onderzoeksgroep genaamd Corvelva die op 13 december jl. € 10.000 ontvingen van een Italiaanse Nationale Orde van Biologen, om een begin te maken, met het testen van de injectieflacons met vaccins. En gisteren hebben ze al hun eerste rapport uitgebracht..!

Schokkende eerste rapportage
Ze hebben als eerste het vaccin genaamd ‘Infanrix Hexa’ getest. Nu is er één ding dat je altijd kunt weten, als ezelsbruggetje, wanneer je een vaccin ziet dat eindigt in de letters ‘RIX’. Deze -‘RIX’  is een handelsmerknaam-extensie van GlaxoSmithKline. En bijna al deze vaccins zijn ernstige stoffen man, waarbij ze meestal meer giftige ingrediënten hebben dan hun tegenhangers die door SantaFe/Pasteur, Venice of Merck worden geproduceerd. Dus ik raad sowieso altijd aan, weg te blijven van de GlaxoSmithKline en haar RIX vaccins.

x
En het komt gewoon voor dat deze groep Corvelva net hun eerste studie over Infanrix Hexa heeft uitgebracht, een zes-in-één-vaccin dat internationaal wordt gebruikt. Het wordt hier in de Verenigde Staten echt niet gebruikt, maar het wordt in Europa en over de hele wereld gebruikt, want het zijn zes vaccins in één shot. Het is DPT polio en drie stammen van hepatitis B-virussen  en het bevat ook Occulus influenza B als dragermolecule. Dus ook al staat dat niet specifiek vermeld, er zitten écht zeven vaccins in dit vervelende vaccin.

En wat Corvelva vond, was schokkend; ze vonden geen van die antigenen! Ze vonden geen difterie tetanus of pertussis toxine; ze vonden geen sporen van Hep B oppervlakte-antigeen en ze vonden geen van de polio-virussen. Dus wat dat betekent is dat, als je in vaccins gelooft en dat wanneer je geïnjecteerd wordt, je deze anti-lichamen krijgt, die je moeten beschermen, als dat vaccin géén van deze anti-genen bevatte, om een beschermend antilichaam te ontwikkelen, ogenschijnlijk om je te beschermen, dan is het 100% alle risico en absoluut nul voordeel.

Maar het is erger dan dat.
En wat ze verder zeiden dat ze niet alleen geen van de toegeschreven vaccin-antigenen vonden; ze vonden sporen van 65 chemische kruis-verontreinigingen die in de machine zaten van het maken van andere vaccins. Ze vonden chemische toxines die ze niet eens konden identificeren.

Ze vonden onherkenbare macromoleculen en ze vonden verschillende deeltjes eiwitten, vreemde eiwitten van andere bacteriën, die daar ofwel van besmetting zijn, ofwel van het niet goed genoeg reinigen van hun apparatuur, voordat ze het volgende vaccin maakten. Dit is een van de meest flagrante bevindingen en ik hoop echt dat Corvelva blijft doen wat ze doen.

En hun plan is om elk vaccin te testen dat op de markt is. En laat dit soort rapporten maar op de markt komen. Waaraan ik denk, is hoe afschuwelijk het is, dat dit vaccin geen voordeel biedt voor al de risico’s. Sommigen van u herinneren zich misschien nog dat er in 2009 een rapport van GlaxoSmithKline uitkwam-ik geloof dat het van binnenuit kwam – dat er 36 kinderen gestorven waren en meer dan 1.700 gewond waren geraakt aan ditzelfde Infanrix Hexathe vaccin. (HIER)

Dus misschien hebben we hier indirect dus, internationaal, wel een erkenning voor deze kinderen. En toen schreef ik dit artikel in 2017 (HIER) over twee Italiaanse onderzoekers, een man-en-vrouw team hun achternaam is GATTI, die een ongelooflijke reeks giftige chemicaliën, aluminium, silica, titanium, zeer grote niet-toxische moleculen in vaccins hadden gevonden. En toen, toen ze hun studie hadden vrijgegeven, de Italiaanse regering hen aanviel, waarna ze in hun laboratorium waren ondergedoken, en hun apparatuur werd afgepakt en het lab werd gesloten!

Ik hoop dat Corvelva een grotere steun krijgt dan dit echtpaar. Ik bedoel dat de man Gatti uit het bedrijf werd geschopt dat ze het land hebben verlaten, geloof ik; omdat ze hun labo niet meer konden bedienen. Maar dat was voordat al deze veranderingen begonnen. Dus schreef ik een artikel in 2017 dat deze link heeft Een link naar het artikel dat alle dingen laat zien, die de Gattis-studie gevonden hebben in deze giftige vaccins..

Dus ik hoop dat dit zal beginnen om de wereldmarkt te veranderen en ikhoop ik dat Corvelva meer donaties zal krijgen, meer steun zal krijgen. Niet alleen uit Italië, maar ook uit Duitsland en Engeland in het Verenigd Koninkrijk en misschien zelfs uit Amerika, om meer van deze vaccins te testen. Omdat ze beginnen met het vrijgeven van deze resultaten. Het is mijn mening dat we nu sterke juridische redenen hebben – en er is een groep waar ik mee bezig ben en in het Verenigd Koninkrijk die een ongelooflijk plan aan het ontwikkelen is om deze gegevens te gebruiken om verder te gaan. En het is net op tijd want morgen ga ik een Facebook live doen over wat er gebeurt in Argentinië.

Verplichte vaccins in EU??
En wat ze nu weer in de EU proberen te doen, om verplichte vaccins af te dwingen, tegen het afgeven van je paspoort, rijbewijs, misschien zelfs toegang tot je gezondheidszorgverzekering. En mensen ik zeg dit nu al minstens 10 jaar, en dit is hoe ze mandaten zouden kunnen realiseren. Dat is hoe ze dat zouden kunnen doen. Zelfs hier in de Verenigde Staten, met de verlenging van uw paspoorten en rijbewijzen, toegang tot uw verzekering Medicare Medicaid voordelen. Nu alleen maar om duidelijk te zijn: niks hiervan gebeurt nog hier in de VS, maar de basis wordt gelegd internationaal. En dat is waarom we uw steun nodig hebben. Daarom hebben we iedereen hier nodig om dit artikel te liken en te delen.

– rest van transcript niet vertaald/niet relevant in relatie tot dit Infanrix Hexa-schandaal –

 

1 gedachte over “Vaccin-schandaal in Italië aan het licht…!?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.