Advertentie

Onderdrukking via camouflage-filantropie..!


*
*
Onderdrukking via camouflage-filantropie..!

2024 © WantToKnow.nl/be

*

Er is een nieuw woord, dat rondgaat, in het kader van de tirannieke miljardair-psychopaten, die de controle over de wereld lijken te hebben gekregen door hun miljarden te gebruiken, terwijl ze zichzelf afschilderen als ‘de redders van de mensheid’. Telkens als de term ‘Foundation/Stichting’ in verband wordt gebracht met een van deze psychopaten, weet je, dat ‘Foundation/Stichting’ niets méér is dan een dekmantel om hun kwaadaardige agenda te verwezenlijken. Er zijn heel veel van deze ‘filantropathen’.. Dat is het nieuwe woord, dat duidelijk weergeeft, wat deze oplichters praktiseren. 

En als er ooit een posterboy was voor filantropen over de hele wereld, dan was het wel Mister depopulation/vaccine pusher/farmer Bill Gates en zijn de ‘Bill & Melinda Gates Foundation’.. Neem Gates, Soros, Bloomberg en de Clintons; ze vertegenwoordigen de kwade krachten in deze wereld en gebruiken hun rijkdom, macht en controle over de media om hun agenda van chaos, dood, vernietiging en ontvolking door te drukken.

Geen van hen uitgezonderd, gebruiken ze allemaal hun ‘liefdadigheids’-stichtingen, als middel om hun (kwade) doelen te bereiken, terwijl ze door de media die ze ook nog eens massaal steunen (omgekocht), worden afgeschilderd als ‘gulle, menslievende filantropen’.  Mensen die het leven van de armen en vertrapten verbeteren. Wat een liefdevolle mensen, nietwaar?

Nee, het is allemaal een list, die gemakkelijk te onthullen is, voor iedereen die ook maar een beetje bereid is om onder de oppervlakte van deze Potemkin-stichtingen te graven. Zo sprak Bill Gates al eens openlijk zijn overtuiging uit, dat de wereld miljarden mensen minder nodig heeft. Alles wat hij doet, steunt en financiert, bevordert actief het bereiken van zijn psychotische doodswens voor diegenen die hij als nutteloze eters beschouwt.

(klik voor artikel)

Maar het was ook Bill Gates die, in oktober 2019, het beruchte ‘Event 201’ financierde. Daarin werd het masterplan voor de Covid-pandemie uiteengezet en ‘geoefend’. Terwijl hij tegelijkertijd de vaccins financierde voor een ziekte die zogenaamd nog niet bestond. Deze psychopaat stond vooraan in het duwen van miljarden over de hele wereld om geïnjecteerd te worden met dit ongeteste giftige DNA-veranderende brouwsel.

Het is nu onomstotelijk bewezen dat deze vaccins miljoenen mensen onmiddellijk het leven hebben gekost, miljoenen anderen langzaam en methodisch, en miljoenen anderen ervan hebben weerhouden ooit geboren te worden door de vruchtbaarheid van jonge mensen drastisch te veranderen die NUL risico liepen op COVID-19, maar gedwongen werden zich te laten injecteren door de autoriteiten en hun omgekochte lakeien. Zoals we hier in Nederland ene Rutte & De Jonge tot deze groep kunnen rekenen.

Deze ‘filantropath’ Gates, heeft ook de introductie van GMO-muggen in het wild gefinancierd. Plotseling zijn op dit plekken in de wereld, de malariagevallen gestegen. Deze gestoorde man heeft nep-vlees gefinancierd, chemisch geproduceerd, terwijl hij landbouwgrond in de VS opkoopt, zonder überhaupt de intentie te hebben, om landbouw te bedrijven.

Gates financiert nieuwe vaccins, waarbij hij -als eindverantwoordelijke-  toestaat, dat Afrikanen als proefkonijnen worden gebruikt. En financiert geo-engineering (aka ‘chemtrails’) om de zon te blokkeren, teneinde de ‘opwarming van de aarde tegen te gaan’. Kennelijk omdat zijn middelbare schooldiploma hem niet alleen een vaccin-expert maakte, maar ook een klimaatexpert.

De CREEPY SOROS, exclusief werkzaam via ‘Goede-doelen-stichtingen’..
Psycho Soros verdiende zijn miljarden met het manipuleren van financiële markten door middel van voorkennis, dus nu ziet hij zichzelf als de poppenspeler, de marionettenhoofdman van politici, de media en NGO’s over de hele wereld. Soros is in zijn eentje verantwoordelijk voor de voortdurende vernietiging van Amerika en het grootste deel van de westerse wereld. Het heeft miljarden dollars gekost om de miljoenen indringers aan de zuidelijke grens van de VS met Mexico te vervoeren.

Soros is de psychopaat die deze invasie financiert onder de dekmantel van zijn stichting en de honderden andere ‘liefdadigheidsinstellingen’, die hij financiert om ervoor te zorgen dat de indringers de middelen hebben om met succes de VS en West-Europa binnen te komen. En hebben we het over ‘omvolken’ dan..? JAZEKER, dat is precies wat er gaande is, in deze wereld..! Gefinancierd door, en passend in de ontvolkingsagenda van George Soros.

Soros’ enige doel is om de Amerikaanse en westerse cultuur te vernietigen, chaos te creëren, maatschappelijke strijd te maximaliseren en elk spoor van gemeenschap, normaliteit en vreedzaam samenleven te vernietigen.Met het doel, eenstemmig met de   WEF-strijdleus ‘Building Back Better’.. Eerst totaal afbreken, om het daarná volgens je eigen agenda weer op te bouwen. Maar dan ‘beter’ natuurlijk…!!

Soros zit achter de selectie van de openbare aanklagers in elke stedelijke enclave in de VS, die weigeren de wet te handhaven, misdaad aanmoedigen en doelbewust de steden vernietigen die ze moesten beschermen. Soros wil ongebreidelde criminaliteit, illegale immigranten die steden overspoelen, ongecontroleerd drugsgebruik, massale dakloosheid, vervalste verkiezingen door fraude met stembiljetten en de ondergang van Amerika. Allemaal met ‘legale’ middelen en onder camouflage van stichtingen, die ‘de maatschappij dienen’, daarbij toegejuicht door de media die hij financiert en/of sponsort.

In 2016 bracht de website GeenStijl deze info over Soros naar boven:

Onlangs lekten er talloze documenten over George Soros’ Open Society Foundation. Daarin staan bewijzen en bedragen over het handelen van de manipulatieve Amerikaanse miljardair in heel Europa. Ook in Nederland. Iedereen kan lekker grasduinen in de documenten (HIER), die keurig online staan bij DC Leaks. Want de Nederlandse MSM hebben er nog geen letter over geschreven.

Soros koopt Nederlandse invloed
Wij keken wel even naar Soros’ invloed in Nederland. Zo financiert de miljardair allemaal dubieuze clubjes in de strijd tegen ‘islamofobie’ in ons land, wordt er een boel geld gepompt in onderzoek naar etnische profilering, krijgen ‘democratische’ instanties geld om kiezers te beïnvloeden en trekt Soros al jaren miljoenen uit voor grote en kleine pro-islamitische projecten in Nederland.

Alles van recente jaren is handig te vinden in dit overzicht (HIER pdf), maar hieronder een korte opsomming van opvallende posten op de balans van de Open Society Foundation.

* Online racisme-meldpunt Art1 kreeg US$ 92.000 voor 2 jaar onderzoek naar etnisch profileren bij de politie, een onderwerp waar Soros sowieso veel geld in steekt:
* Amnesty Nederland kreeg er bijvoorbeeld maar liefst een kwart miljoen Sorosdollars voor in 2013.
* Ook uithuilbalie Meldpunt Discriminatie kreeg bijna US$ 50.000 voor onderzoek naar ‘islamofobie’.
* En zelfs totale mafklapper Ineke van de Valk ontving US$ 8.320 om haar eigen islamofobie-onderzoek te vertalen.

Maar ook democratische invloeden worden gesponsord door Soros:
* ProDemos, bouwers van de Stemwijzer, kreeg in 2014 $ 217.249 om ‘kiezers te bereiken’. En wie nu denkt:
‘Dan ga ik voortaan wel naar Krouwels Kieskompas’. Helaas (HIER) . Die ontvangt dus óók Sorosgeld.
* In 2011 en 2012 ging er bijna acht ton naar Counterpoint, een Engelse organisatie die onder andere onderzoek deed naar hoe populisme verslagen kan worden en (Nederlandse) kiezers bij populistische partijen weggetrokken kunnen worden. En, eerlijk is eerlijk:
* ook het Anne Frank Huis kreeg in 2013 nog US$ 25.000 voor onderzoek naar antisemitisme op Nederlandse middelbare scholen. Maar in het geheel van pro-islamitische, anti-‘islamofobische’ investeringen is dat nogal een druppel op een gloeiende plaat en een mogelijke ‘camouflage’ van de hoofdlijn van sponsorbeleid..

Soros koopt Europarlementariërs
Je bent een miljardair met een honger naar macht en invloed, of je bent het niet. Dus waar beter je kansen afwegen dan in het Europees parlement, waar honderden antidemocratische MEPs de schijn van volksvertegenwoordiging ophouden terwijl ze hun eigen zakken laten vullen door industriële en ideologische lobbyisten. Zoals George Soros, wiens toko een compleet rapport liet opstellen over wie hun organisatie allemaal goed gezind is in het Europees Parlement. Dat doel staat letterlijk in het voorwoord van het rapport:

“This mapping provides the Open Society European Policy Institute and the Open Society network intelligence on Members of the 8th European Parliament likely to support Open Society values during the 2014–2019 legislature. It spans 11 committees and 26 delegations, as well as the European Parliament’s highest decision-making bodies: 226 MEPs who are proven or likely Open Society allies.”

D66-europarlementariër Sophie in ’t Veld

Het gehele dossier is hier te lezen (HIER pdf). Nederlandse MEPs die door Soros’ club met naam en foto in het rapport zijn gezet (pagina 74 t/m 79) en als ‘betrouwbare bondgenoten’ gezien worden, zijn Dennis de Jong (SP), Sophie in ’t Veld (VVD66), Agnes Jongerius (PvdA), Anne-Marie Mineur (SP), Kati Piri (PvdA), Judith Sargentini (GroenLinks), Marietje Schaake (VVD66), Hans van Baalen (VVD66), Cora van Nieuwenhuizen (VVD66) en Lambert van Nistelrooij (CDA).
Ja, dan voel je je als burger en kiezer toch wel heel klein, nietig en vooral nutteloos in zo’n enorm apparaat, waar het miljardairsgeld van Soros veel meer agenda’s kan beïnvloeden dan jouw éne stem in een EU-verkiezing, die eens in de 5 jaar gehouden wordt. Hier nog een door Reddit uit de SorosLeaks geplukte ‘Full list of Soros NGOs manipulating elections (HIER) in all EU member states’.

Soros kocht invloed op Oekraïne-referendum
Hierover lekten al eerder documenten. Soros kennen we natuurlijk nog van zijn buitenlandse bemoeienis met ons Oekraïne-referendum. Wij van GeenPeil werden ‘Poetinvriendjes’ genoemd maar het was George Soros, die miljarden verdiende aan andermans ellende tijdens de financiële crisis, die iedereen de moeder manipuleerde tijdens de campagne. Hij financierde zowel Oekraïense campagnes als het Nederlandse ‘
Stem Voor’ van Joshua Livestropop en die PvdA-pleeborstel waar hij mee samenwerkte.

In april bleek uit een lek al dat hij geen € 200.000, maar liefst € 300.000 buitenlands geld in hun (volledig gefaalde) voor-campagne stortte. Wat er ooit met dat geld is gebeurd, is volkomen onduidelijk. Want op een paar posters, een paar mokken en een heleboel holle laster na, kreeg ‘Stem Voor’ helemaal niets voor elkaar. Ook de manier waarop Rutte werd bespeeld door Soros en hoe de Oekraïense campaigners zich moesten gedragen om zich niet al te opzichtig te bemoeien met de Nederlandse democratie, lekten allemaal maanden geleden al uit en zijn HIER na te lezen. Machtig spul toch, zo’n miljardair met een moralistische agenda.

Doorgaan met voorbeelden over bijv. Bloomberg en de Clintons wordt repetitief, want deze ‘filantropathen’ hebben allemaal hetzelfde algemene doel. Ze gebruiken hun enorme rijkdom, macht en controle om onder de camouflage-deken van ‘menslievendheid’, nog meer rijkdom, maar vooral macht en controle te vergaren, terwijl ze hun psychopathische overtuigingen opdringen aan een nietsvermoedend volk dat gewoon zijn leven probeert te leiden.

De meeste mensen die ‘goed-doen’ praktiseren, al dan niet via eigen stichtingen, zijn geen psychopaten. Alleen deze microfractie van echt kwaadaardige mensen, zijn met hun enorme rijkdom, de wáre vijand van ons allemaal. Daarbij zijn ze relatief eenvoudig te ontmaskeren. Want hun daden zijn immer op de praktijk gericht. Als het volk ooit de moed zou hebben om op te staan tegen deze psychopaten en een paar van hen tot voorbeeld zou stellen, zou het tij zeker kunnen worden gekeerd. Laat dit artikel een steentje bijdragen aan dat voorbeeld..!

Klik op de illustratie hieronder, voor info over de relatie van de Nederlandse Postcode Loterij met de Clinton Foundation:

De directie van de Clinton Foundation, Chelsea Clinton. Inderdaad, dochter van.. (Klik voor artikel)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.