Advertentie

Staat volgende PLANDEMIE in de steigers..??


x

Zelfde ‘voortekenen’ als bij Covid-19..!!

Staat de volgende ‘PLANDEMIE’ al klaar…??

2023 © WantToKnow.nl/be (met dank aan Pim Smit)
x
Wellicht weet je nog dat er een enorme ‘oefening’ werd gehouden, vlak voor de uitbraak van C-19..? Net als bij ALLE VALSE VLAG-AANSLAGEN, bleek ook hier een oefening de camouflage in de vorm van een oefening aanwezig te zijn. Deze oefening, Event 201, werd gehouden vlak voordat COVID-19 de wereld over ging. Wil je hier meer over lezen, kijk dan nog eens terug op dit artikel HIER op de site. Maar onlangs werd een nieuwe ‘pandemie’-oefening’ gehouden, geloof het of niet..! Deze werd gehouden in Brussel en georganiseerd door… YES, de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’, het Johns Hopkins instituut en de WHO. Dit alles onder de naam ‘Catastrophic Contagon’ (catastrofale besmetting). En ja, precies door dezelfde organisaties als Event 201 werd georganiseerd..!! Deze website HIER, is het ontmoetingspunt voor ‘geïnteresseerden’..
x
In de oefening gaat het dit keer om de bedachte ziekte ‘Seers’ (Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome). De uitgangspunten van de ‘oefening’ waren natuurlijk weer uiterst verontrustend.. Schrikbarend is wellicht een beter woord.. Het ging/gaat bij de oefening om 1 miljard besmettingen, waarbij reeds 20 miljoen doden gevallen zouden zijn, waarvan 15 miljoen kinderen. En diegenen die niet doodgingen bleven vaak achter met verlamming en hersenbeschadiging.
x
In deze oefening waren de landen die zich het best hadden voorbereid op de crisis, ook de landen die blijvend voorbereid zijn op pandemieën. Kernwoorden in de video van deze oefening waren voor mij ‘the right tools’, ‘protecting them’ en ‘local solidarity’. Tussen de regels door komt dus een nieuw virus ’tevoorschijn’ en daarmee ook nieuwe ‘prikken’, maar eenzelfde ‘je-doet-het-voor-een-ander’-propaganda.
x
Kijk naar de onderstaande video, met hoofdrolspeler ‘paniek-paniek’ Bill Gates. Opvallend daarin is het relatief hoge gehalte van vertegenwoordigers uit Afrikaanse landen. En natuurlijk dat 75% van de doden door de ziekte in deze oefening kinderen waren. Als je je verplaatst in de prikobsessie van sommigen die achter dit soort oefeningen zitten (zoals Bill Gates), dan zouden deze keuzes begrijpelijk kunnen zijn. Want waar was de vaccinatiegraad van de Corona prikken het laagst? Onder kinderen en in Afrikaanse landen. En dan de wereld tonen, dat dát héél onverstandig is, lijkt een ‘logische stap’..

Als je je verplaatst in de rol van de ‘advocaat van de duivel’, kun je zeggen dat deze aanpak uiterst slim/sluw is. Bij een volgende pandemie in de Afrikaanse landen, waarbij vooral kinderen slachtoffer zijn, zal de wereldwijde prikgraad vanzelf omhoog gaan. Het motto ‘ANGST-ANGST-ANGST’ staat nog steeds bovenaan bij ‘efficiënte valse-vlag-aanslagen’..! Weliswaar is het vooral en vooraf speculeren, maar bedenk dat deze ‘maatregelen’ ook van toepassing waren bij de ‘noodzakelijke booster voor je QR-code’ en de uiterst geraffineerde en verzwegen samenwerking tussen overheid en mainstreammedia in de ‘corona crisis’.
x
Vergeet ook niet het inmiddels bewezen feit dat de mRNA-prikken via DNA-mutatie je immuunsysteem aantasten/volledig van slag brengen. (HIER en HIER) Het is niet verrassend dat deze oefening nu heeft plaatsgevonden. Het is bij deze clubs niet meer de vraag óf een dergelijk ‘event’ gaat plaatsvinden, maar vooral waar en wanneer dat ‘volgende virus’ verspreid gaat worden. Maar het is duidelijk dat je je niet gek moet laten maken, en dat voor ons allen geldt: ‘Blijf op een liefdevolle manier investeren in mijn eigen gezondheid, blijf delen wat je ziet en voelt, en blijf bouwen aan een fijnere en meer hart-gecentreerde wereld.’
x
Het grote ontwakingsproces dat wereldwijd plaats vindt, zal enorm hard gaan -bij steeds meer mensen ook- als de zelfbenoemde ‘elite’ deze bizarre bokkensprongen blijft maken. Een proces dat zal alleen maar sterker zal worden, zodat de groep ‘wakkeren’ groter en groter wordt. Hoezeer ze ook met woorden als ‘woke’ proberen dit proces als belachelijk af te schilderen. De macht zál teruggaan naar het volk, omdat steeds meer mensen de oneindig grote goddelijke scheppingskracht in zichzelf gaan vinden.
x
Wat een bijzondere tijd. Heb een magisch Nu,
Pim Smit (spiritueel leraar en channel): t.me/pimsmit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.