Advertentie

10 Signalen: steeds meer mensen worden ‘wakker’..


x

get of your knees david icke

x

x

10 Signalen dat steeds meer mensen ‘wakker’ worden..

2016 © Paul A. Philips | vertaling WantToKnow.nl/be (L. Smit)

x

De mensheid is sinds mensenheugenis door mindcontrole gehackt, gedwarsboomd, onderdrukt en gedwongen tot overgave aan onze duistere overlords. Diegenen, die niet in staat zijn om te zien dat zowat elk onderwerp onder onze zon aan misleiding onderhevig is en dat iedereen wordt beïnvloedt, zijn zich nog niet bewust van de mate waarin de donkere overlords ons allemaal een oor aannaaien.De alternatieve media heeft het over het groeiende aantal wakker wordende mensen die in hun kielzog een plichtsgetrouwe rol spelen in het op de hoogte brengen van de andere mensen.. Dit zijn die

10 tekenen

 1. Monsanto’s omzet daalt met 34%

miljoenen tegen monsanto

De winstdaling in het eerste fiscale kwartaal van de biotech-onderneming wijst op een groeiende publieke minachting voor hun genetisch gemodificeerde zaden, gif, patenten, lobbymachine en kapitaal; Monsanto wil de wereldwijde commerciële landbouwsector monopoliseren. Meer en meer mensen beseffen de gevaren van genetisch gemodificeerde planten en zaden en het herbicide: glyfosaat. Het is een kwestie van wellicht de lange(re) adem, maar het lot van Monsanto is bezegeld, wanneer de consument je letterlijk en figuurlijk niet ‘meer lust’..

Daarenboven zijn de wereldwijde demonstraties tegen Monsanto geïntensiveerd en het aantal marsen wordt niet kleiner… Mensen beseffen dat Monsanto erop uit is om van al het zaad in de wereld octrooihouder en eigenaar te worden. Dit bedreigt de diversiteit van elk door God gegeven natuurlijke zaad en zal tot vernietiging leiden … (HIER: Marches against Monsanto).

McDonalds aandeelwaarde 2009 2014

 1. Groter gezondheidsbewustzijn

Hoewel fast food nog erg populair is, zijn mensen zich bewust van de gevaren. Dit blijkt uit de recente grillige aandelenkoersen van enkele van de grootste fast food ketens, zoals het plaatje hierboven van ‘good old’ McDonalds… De bedrijven hebben alle marketing trucs uit de kast moeten trekken om de dalende aandelenkoersen een halt toe te roepen.. En ja daarvoor werden ze ook ‘gezonder’ door salades e.d. in hun assortiment uit te breiden..
Maar uit rapporten blijkt dat vorig jaar meer belangstelling dan ooit is getoond voor biologisch, niet-genetisch-gemanipuleerd voedsel. De toegenomen belangstelling en bewustwording zorgt, naast dat het een gezondere keuze is, dat bezorgdheid het hele milieu geldt, alsook de werknemers die betrokken zijn bij de productie van levensmiddelen (organic non-GMO healthier food options.).

Bernie Sanders independent

 1. Meer Amerikanen willen af van het 2-partijen systeem

Steeds minder Amerikanen kunnen zich niet meer identificeren met het duopolie: Democraat of Republikein. Een recente opiniepeiling van het toonaangevende marktonderzoekbureau Gallop, toont aan dat vorig jaar slechts 29% beweerde zich Democraat te voelen en 26% Republikein. De meerderheid van 42% noemde zichzelf eerder ‘onafhankelijk’ (HIER).
Evoting slave boxn uit een andere opiniepeiling van datzelfde bureau overigens, is gebleken, dat ergernis over hun regering de nummer één klacht in Amerika is. De bezorgdheid over de alomtegenwoordige economie staat bovenaan in de lijst … (HIER).

De verkiezingscampagne in 2016 zorgt voor een lauwe reactie door het 2-partijen systeem … Zal de 42% ‘zwijgende meerderheid’ van onafhankelijken het begin betekenen van een paradigmaverschuiving in de Amerikaanse politiek? Misschien ziet de ‘zwijgende meerderheid’ dwars door de misleiding heen – in de wetenschap dat het kiezen voor een Republikein of Democraat niets zal veranderen. De keuze voor een Republikein of een Democraat is een stem voor de totalitaire agenda van de Nieuwe Wereldorde.

 1. De val en de verdere daling van de mainstream media

De door de duistere overlords gemanipuleerde consensus werkelijkheid breekt af. Steeds meer mensen wantrouwen de media, die in handen is van de overlords. Hier in Nederland is een sterk groeiend wantrouwen naar bijvoorbeeld het ‘heilige huisje’ van omroepend Nederland waarneembaar: de NOS. Het bedrijf is door oud-medewerker Janneke Monshouer in het hemd gezet en ook andere klokkenluiders vertellen over de propaganda-functie die de NOS heeft.

Maar mensen trappen niet meer in hun verhaaltjes en gaan zelf op zoek naar de essentie van het nieuws. Dat betekent dat kranten, die al tientallen jaren, soms al meer dan honderd jaar ‘de dienst uitmaken’ betreffende nieuwsaanbod, het loodje gaan leggen. De aanhoudende malaise in de verkoop van kranten en tijdschriften bedreigt het bestaan van een aantal van deze grote mainstream media concerns. Hoewel het ruw klinkt, is het in onze ogen toch ‘Opgeruimd staat netjes’. Het tijdperk van de dinosauriërs is voorbij. (HIER)!

Lees ons speciale artikel eens over de rol van de media (HIER) en de wijze waarop ons bijvoorbeeld het indringende nieuws over de mega-betogingen in Frankrijk wordt onthouden.. Slaap zacht, lijkt het NOS-journaal u te willen toewensen..!? (HIER)

BBC want you to think

 1. Toenemende erkenning van desinformatie

Mensen kijken in toenemende mate dwars door de verschillende mainstream mediabronnen heen, met hun dogmatische sceptici, hun marionetten en pseudo-de bunkers, hun gecontroleerde oppositie en vertekenende, gefilterde leugens. Allemaal bedoeld om ons onwetend en hulpeloos verdoofd in het gecontroleerde systeem van de matrix te houden… Een icoon als de BBC bijvoorbeeld, een van de vele, vele voorbeelden, heeft het afgelopen decennium, veelal onbesproken maar desalniettemin onmiskenbaar heftig gezichtsverlies opgelopen, door regelrechte manipulatie van nieuws… Feitelijk is de BBC de roeptoeter van de Engelse elite. Als zelfs BBC-reporters al uit de school gaan klappen, is het einde van het ‘solide bolwerk’ in zicht.. (HIER)

SocialMedia Stempel

 1. Meer steun voor alternatieve / onafhankelijke en sociale media

Er gaan sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook
Er gaan sluwe overheidsclubs schuil achter de oprichting van Facebook

De explosieve belangstelling voor alternatieve / onafhankelijke en sociale media heeft niet alleen onze standpunten veranderd, het zorgt er ook voor dat de journalistiek geherdefinieerd blijft worden. We zijn in een gouden tijdperk van alternatieve / onafhankelijke en sociale media beland, dat sterk bijdraagt aan ons wereldwijde wakker worden. Wij van WantToKnow zijn trots om tot de onafhankelijke en sociale media gerekend te mogen worden. Dienstbaarheid staat ons daarbij hoog in het vaandel. De alternatieve media kunnen door hun souplesse en kleinschaligheid veel sneller reageren, weliswaar mogelijk minder professioneel, maar daarom niet minder gedegen..

Toch dienen we de grote clubs als Google en met name Facebook in de gaten te houden; het laatste jaar is er een enorme toename waar te nemen van censuur op Facebook. Waarom en op basis waarvan is voor velen een groot vraagteken waard.. Wellicht dat de oprichters van Facebook, met krachten achter de Amerikaanse regering als (mede-)initiatiefnemers niet gecharmeerd zijn van de levensbeschouwelijke en kritische geluiden die FB-gebruikers met elkaar delen.. Een onderschatting die voor deze lieden zijn tol zal gaan eisen. (HIER)

 1. Veranderde gezichtspunten ‘complotdenker’

Een andere flagrante indicator van het wakker worden is de verandering in de manier waarop tegen de termen ‘complottheorie’ en ‘complotdenkers’ wordt aangekeken. Wij plaatsten hier op de site al vele artikel over de kwalificering die menig kritisch denker naar zijn hoofd geslingerd krijgt. Als we bedenken dat de term ‘complot theorie’ al in de jaren 1960 uitgevonden door de CIA (Crooks In Action), dan hoeft de verklaring voor deze term niet veel verder verklaard. Het is immers de simpelste truuk in een discussie, om de geloofwaardigheid van je opponent aan te tasten en deze een etiketje op te plakken, dat de verder discussie in een speciaal daglicht plaatst.

complotdenker conspiracyInmiddels zijn wij van WantToKnow zover, dat we het als een geuzentitel beschouwen, als een eervolle kwalificatie voor het speurwerk dat is gedaan om informatie boven water te krijgen, dat de ‘complotdenker-etiketjesplakker’ gelijktijdig feitelijk kwalificeert als niets-wetende schreeuwlelijk.. Desalniettemin wordt de term door de mainstream media vaak gebruikt door de jaren heen.

government shup upMaar feitelijk wordt de term gebruikt als een cover-up; om mensen die de hoogte zijn van de feiten over de wijze waarop de donkere overlords en hun medewerkers betrokken zijn bij criminele activiteiten, in diskrediet te brengen…. (HIER). De term ‘complottheorie’ wordt nu steeds meer gebruikt voor feiten, of in ieder geval voor zaken die het waard zijn nader onderzocht te worden.

 1. Men wil ons steeds meer de mond snoeren

Ons ontwaken heeft de duistere overlords bezorgd gemaakt, zij vragen zich onderhand af of de effectiviteit van hun controlesysteem deugt. Hoe moeten zij omgaan met de groeiende overweldigende aantallen mensen die wakker worden? Reken er maar op dat er in die ‘kringen’ paniek is. Of zoals David Icke altijd zegt: “Wij hebben één groot voordeel, waar ze tegenop zien: wij zijn met veel méér, dan dat zij zijn!”

Ze proberen van alles, variërend van grove onderdrukkende, extreem kleine, gewelddadige en belachelijke wanhopige dingen … om te proberen ons tot zwijgen te brengen en ons mentaal, spiritueel en fysiek tot slaaf in de matrix te behouden. En natuurlijk hoort daar geweld bij, officieel geweld.. Zodat de ‘overheid’ kan aantonen dat het wel moést ingrijpen, om het ‘stelletje relschoppers’ onder controle te krijgen.. Maar wat als deze ‘relschoppers’ nou eens bestaan uit gewone arbeiders, moeders en vaders die het genoeg vinden, het gehad hebben met de manipulaties, het misbruik en vooral het presenteren van de grofste leugens als de meest heldere waarheid..!

Een van de processen waar wij rekening mee zullen moeten houden, is de gewelddadigheid waarmee de elite haar positie zal gaan verdedigen. Kijk eens naar het verhaal rondom de militairisering van de VS, waarbij onschuldige, bijna altijd ongewapende en vaak zwarte mensen, regelrecht worden vermoord om de kleinste aanleidingen. Dit om vooral een cultuur van angst en ontzag te kweken, die anderen respect-voor-de-overheid moet inboezemen.. Kijk eens naar ons artikel over de militarisering van de VS (HIER)

De vergelijking met de Gestapo, de geheime nazi-politie, is niet eens zo heel gek, wanneer je kijkt naar de zeer gewelddadige optredens van politie-eenheden in de VS. Politie die steeds meer op militairen gaan lijken (klik voor artikel)
De vergelijking met de Gestapo, de geheime nazi-politie, is niet eens zo heel gek, wanneer je kijkt naar de zeer gewelddadige optredens van politie-eenheden in de VS. Politie die steeds meer op militairen gaan lijken (klik voor artikel)
 1. Wakker worden door onbekende / onvoorziene processen

Het ontwaken gaat verder dan het specifieke en meetbare: we kunnen ons wakker worden niet kwantificeren. Er zijn omstandigheden die op een spiritueel niveau verder reiken dan ons beperkte begrip. Zoals, bijvoorbeeld, de energetische uitstoot vanuit ons galactische centrum, dat van invloed zou kunnen zijn op onze spiritualiteit en transformatie…. (energetic emissions from our galactic centre).

 1. Stijging van de lokale initiatieven

Het internet en de sociale media hebben enorm geholpen met het uitwisselen van informatie en mensen helpen wakker maken, maar wat als deze worden gecensureerd? Veel groepen, in de virtuele of echte wereld, lopen dan het risico niet meer goed op de hoogte te worden gehouden en bewust desinformatie gevoerd te krijgen. Dus de oplossing ligt (deels) bij de vorming van groepen mensen in lokale gemeenschappen, die gezamenlijk protest cultiveren en menselijkheid bevorderen.

Ten slotte, last but not least..

Zal het ‘massa ontwaken’ voor een ommekeer zorgen in de wereld – een wereld die het verschil zal maken? Wij geloven het en werken mee om deze wereld weer terug te laten keren in haar oorspronkelijke glorie. Een wereld waar geen controlerende hiërarchie is, geen bloedzuigende vampiers, slavendrijvers aan de top, die de baas over iedereen spelen … niet meer vechten om zelfvoorzienend te kunnen zijn, omdat het in de gemeenschappen al is bereikt. In Liefde voor onszelf en onze medemens, voor onze prachtige planeet Gaya en haar rol in de Universele Schepping.

.
.

18 gedachten over “10 Signalen: steeds meer mensen worden ‘wakker’..

 1. Guido.J

  mooi en duidelijk artikel, en nu maar hopen dat men, de gewone man er wat mee doet, met dat wakker worden, ik zit eigenlijk mijn hele leven al te wachten op een significatieve verandering, om maar eens een mooi woord te gebruiken,
  heb op mijn persoonlijke wijze geprobeerd er een steentje aan bij te dragen, groet Jenne

 2. luister het nummer The forest rangers van Noah Gundersen en voel de bevrijding van de natuur

  wakker worden doen we allemaal vanuit het duister.. the day is gone..
  yesterday starts 2 morrow. 2 morrow starts 2 day!
  Niets kan meer aan het LICHT ontsnappen!! Dat proberen ” ze ” met chemtrails ons te doen verblinden… hun l i ch t is vals, het is steeds moeilijker voor ” hun ” om het licht van de leugen te verspreiden!

  DE ZON ZAL ZICH NIET LANGER IN DE MALING LATEN NEMEN, bron van al het leven en niet de leugens waarin we ongewild leven !

  en .. als klap op de vuurpijl als je wat humor wenst in deze tijden:
  JOCHEM MEIJER MET WAKKER WORDEN WAKKER WORDEN !!

 3. Goed stuk maar heel belangrijk is te weten dat veel mensen geen gebruik maken van sociale en/of alternatieve media, vaak omdat ze dat niet durven, willen of kunnen.
  Het gevaar zit er in dat er bijgehouden wordt wie wat en wanneer schrijft of zegt en gebruikt wordt om lange lijsten aan te leggen van mensen die een gevaar kunnen vormen voor de heersende klasse en zo nodig tzt uitgeschakeld kunnen worden, in de VS zie je dat al enigszins.
  Beter is lokale verbale netwerken op te zetten en “hoort zegt het voort” te gebruiken waarmee je dan die mensen bereikt die geen alternatief nieuws lezen of sociale media gebruiken.
  Uit ervaring weet ik dat dit een hele grote groep is.
  Ikzelf zou echt niet m’n kop op sociale media zetten en allerlei voor de heersende klasse onwenselijke uitspraken doen.
  Dan kun je het net zo goed van de daken schreeuwen of op je huis plakken.
  Aan alles op internet hangt een IP nummer dat te traceren is naar de gebruiker met naam en adres, hierdoor weten “ze” dan precies wie je bent, wat je denkt en hoe je er mee om gaat, dat zou ik niet openbaar willen maken.
  Privacy is voor de geheime diensten niet relevant, de NSA bijvoorbeeld heeft ondergronds servers staan met een opslagcapaciteit van vele Petabites, dit is genoeg om alle digitale en analoge communicatie van iedereen op de wereld voor minimaal 10 jaar op te slaan.
  Dus, schreeuw het niet van de daken maar ga verbaal en ondergronds acties uitzetten en deel dat niet op internet.
  Een hele goeie vind de stoepkrijtactie waar bewustmakende teksten overal op de stoep geschreven worden en zo zijn er ongetwijfeld wel meer te bedenken.

 4. Toch denk ik dat het per land enorm kan verschillen.
  In vernederland was de opkomst bij demo tegen Monsanto en TTIP ver onder het niveau van wat het had moeten zijn gezien de invloed van die viezigheid.
  Probeer je mensen uit te leggen wat TTIP is, lopen ze weg of moeten ze plotseling poepen.
  Dit land zit vol anti-helden en houden zich naar mijn opvatting liever bezig met ‘iets positiefs’.
  Ik hoop alleen dat men, op tijd, wakker zal worden en slapheid gaat omzetten in daden. Niets gaat zomaar vanzelf veranderen wat sommigen denken.

  1. van ” poep ” loopt iedereen weg.. haha leuk gezien ,maar ik snap je punt
   tipp = totale idioterie per pact

   het mag er gewoon niet komen! het is een vies en eng plan, heeft met zaad te maken en monsanto is de grote rolspeler in het geheel. helaas ziet men dat niet in den haag.. die zien alleen maar paarse kussentjes waar ze op zitten met hun blauwe reet. ik ga geen namen noemen, ze lijken allemaal al te veel op elkaar, toch zitten er een paar die echt OPKOMEN voor human rights en niet te vergeten DIEREN. Amerikaanse boeren kunnen uitleggen waar het over gaat.. hier komt die zooi dus ook als we alles maar slikken zolang ruttelpruttel en zijn kornuiten als een geile schoothond achter hun aan lopen..
   Neem alleen al hnet NEE referendum.. wat gaat daar mee gebeuren denk je??
   of de mh 17 ellende, welk lekker weggepoetst wordt door ” bliksemafleiders” als de EK en de Brexit.. allemaal agendawerk..
   aanslag in Orlando.. alles is 1 groot complot, er is niks wat je zelf n i e t denkt..
   nu .. opleuken met een mooie droom : AVATAR

 5. in Nederland schijnt de ONDERDRUKKING door vervuiling van allerlei soort , na Amerika het grootst te zijn. DAT is de reden van de lethargie en apathie. Ik ben dankbaar dat ik niet getroffen ben en doe wat ik kan om mensen WAKKER te maken. Het is moeilijk want je verliest veel dierbaren die niets meer met je te maken willen hebben, maar voor mij is het dat WAARD : ik KAN niet anders meer.

  1. heel goed dat je het zo doet !! I can’t stop the feeling either
   lijkt wel als een magneet momenteel wat er aan de hand is, mensen worden eindelijk wakker in grote getallen, we zijn goed bezig!
   geeft niks als mensen je raar aan kijken als je het er over hebt, dan vinden ze je maar niet aardig.. komt echt wel weer goed.. het duurt even maar er is een grote vibe die de laatste golf zal zijn
   het is fijn mensen te ontmoeten die op de zelfde lijn zitten! liefs

 6. Wordt Wakker! Yulin dog eating festival in China!
  http://www.dogingtonpost.com/10000-dogs-tortured-annual-yulin-dog-eating-festival/ 21 juni, de langste dag van het jaar, vieren ze in Yulin met het martelen(smaakt beter) en eten van honden, ook katten. De huisdieren worden gewoon gestolen van de straat, onmenselijk. Hier is de link voor de petitie https://secure.humanesociety.org/site/Advocacy?cmd=display&page=UserAction&id=6885 Mijn vriendin belde net met dit gruwelijke nieuws. Laten we wakker worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.