Advertentie

Nazi’s en UFO’s gingen prima sámen..!


x

x

Nazi’s en UFO’s gingen prima sámen..!

© Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Mensen die geloven dat het militaire apparaat niet in staat is om geheimen te bewaren, zelfs enorme geheimen, die zijn niet goed bij hun hoofd, want dat kunnen ze wel degelijk. Er zijn op dit moment zulke grote zaken geheim gehouden in de VS alléén al, dat je je afvraagt, hoe de wereld er uit zou zien als deze geheimen niet zouden bestaan. Alleen al de geruchten die naar buiten komen uit een afgesloten gebied als Area 51 in de Amerikaanse staat Arizona/Californië spreken over zulke enorme zaken, dat we daadwerkelijk spreken over science fiction-achtige ontwikkelingen, zoals tijdreizen, reizen naar Mars, gewichtloosheid en vrije energie.

Wantrouwen en machtswellust zijn echter de drijfveren achter geheimhouding, zéker in militair-industriële kringen. We verwijzen je in dit opzicht graag nog een keer naar ons artikel over de strapatzen van de firma Lockheed Martin, HIER op de site. De uitspraak van de directeur van de afdeling Research & Development van dit bedrijf, Dr. Ben Rich bevestigde vlak oor zijn dood alle stoutste vermoeddens in dit opzicht:

“We hebben al láng de deskundigheid én de middelen om tussen de sterren te reizen, maar deze technologieën zijn opgesloten in de zg. ‘black projects’ en het zou een daad van God benodigen, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te doen. ALLES WAT JE JE MAAR KÚNT VOORSTELLEN, KÚNNEN WE AL MAKEN EN WETEN WE HOE WE HET MOETEN DOEN. 

‘ET’, het wezentje dat Steven Spielberg bedacht, hadden wij zelf naar ‘huis’ kunnen brengen, met de ontdekte kennis van de Roswell-voertuigen. Wij hebben de technologie om ET weer naar huis te brengen. En nee, het duurt niet zo lang als een mensenleven om dit te doen, want dát is een fout in de calculaties.. We wéten wat het is; we hébben de capaciteiten om tussen de sterren te reizen.”

UFO’s en Nazi’s..
Maar wat niemand feitelijk verwacht is dat er aan het einde van de Tweede Wereldoorlog ook al vergaand onderzoek afgerond was, met name in Nazi-Duitsland, dat technologisch zó ver vooruit liep op het kennisniveau van die dagen, dat er van geheimhouding alleen al sprake was, vanuit het ongeloof van mensen. Als ze van de ontwikkelingen weet hadden gehad. Waar hebben we het over?

De Duitse kennis van ruimtevaart en wetenschap in het algemeen, was uiterst geavanceerd in die tijd. Hun beste ideeën, op velerlei gebied, haalden nooit de productiefase. Maar het niveau was reden genoeg dus voor de Amerikanen, om deze Duitse Willie Wortels naar de VS over te brengen. Een bijkomend verhaal is natuurlijk dat het UFO-fenomeen pas goed begon, precies een paar jaar ná de Tweede Wereldoorlog.

Een feit in dit verband staat in ieder geval vast: Het hoofd van het Duitse geheime wapenprogramma én een massaal luchttransport waren beide verdwenen, vlak ná het einde van deze oorlog.. Laten we een kijken naar deze YouTube, waarin veel materiaal zit, dat je bewijs kunt noemen, dat aantoont dat er wel degelijk sprake is van ‘grotere zaken dan bekend zijn geworden’..!

Onderzoeken van de laatste jaren tonen aan dat de Nazi’s aan het werk waren aan een schotelvormig voertuig, dat verticaal kon opstijgen en geavanceerde aandrijftechnieken diende te bevatten of deze al meedroeg..! Ná de Tweede Wereldoorlog werden dus deze geheime projecten meegenomen naar de VS, sámen met DUIZENDEN wetenschappers en ingenieurs. Kunnen UFO’s een techniek bevatten die door de VS werd uitontwikkeld, op basis van de vorderingen van de Nazi’s..?

28 gedachten over “Nazi’s en UFO’s gingen prima sámen..!

 1. Stelletje boeven zijn het, zoveel ongekende zaken die ze voor ons achter houden, en NOG zijn er slapende zielen, die dolblij zijn om met hun Prius te rijden en denken goed bezig te zijn. Ook denken zij een zeer uniek,hoog ontwikkeld staaltje techniek te bezitten wat in werkelijkheid natuurlijk niks voorsteld, oh oh oh wat zal het een feest worden wanneer wij enkel kennis en techniek tot ons krijgen wat in feite al eeuwen had kunnen bestaat voor de gehele mensheid.

  Ik kan niet wachten, wat jij ?

  Liefdevolle groet aan mijn medereizigers

  1. Nou ik weet het niet………..Eerst nog wel even flink ons hooft erbij houden denk ik zo!

 2. Waar blijft de disclosure? Het is in feite slechts een zaak van eindeloze discussies over wie alles naar buiten brengt en wanneer. Is er dan geen manier om aan de boom te schudden ? NESARA, ook zo’n prachtproject voor de hele mensheid dat maar niet van de grond komt, weer omwille van discussies over het tijdstip. Pfff, om horendul van te worden.

 3. Hoe verklaren we de ufo’s die gezien worden op middeleeuwse schilderijen en verslagen van heel vroeger hierover? BTW: ik dacht de het verhaal van ET in eerste instantie door een Limburgse vrouw is geschreven en het “gepikt” is door Amerika maar door wie, dat weet ik nie. ‘k Heb er ooit een verhandeling over gelezen.

  1. Mogelijk zijn er wel eens een paar schotels neergestort, die ze snel binnen gehaald hebben in hun eigen schuurtjes, waardoor zij mogelijk iets met deze techniek hebben kunnen ondernemen.

  2. Ja inderdaad, maar daarmee wil ik dan ook niet uitsluiten, dat er geen buitenaardsen zouden rondvliegen. Ze hebben die kennis toch ergens vandaan (zelfs onze computers, hebben zouden mogelijk buitenaardse ingrediënten hebben om te kunnen wat ze nu kunnen) Maar wanneer Nazi’s deze apparaten (ufo’s) besturen heb ik er weinig vertrouwen in dat ze het goed met ons voor zouden hebben. Maar ken je project Bleu beam ook! Hiermee kunnen ze boven ons hoofd ook een programma in drie D afspelen en je doen geloven dat er echt iets is, terwijl je naar een film zit te kijken. Weer eens wat anders dan een avondje tv…of juist niet.
   In Parijs hebben ze een bleu beam vliegtuig rond laten vliegen, In Afrika hebben ze een Bleu Beam heilige Maria uit de zon laten wandelen. Net het land van OZZ……

  3. Lieve mirakel multi D:
   Wat betreft Blue beam, daar wist ik al heel lang geleden al van, alleen heette het geen Blue beam. In meen in 1956 (boekje kwijt) is er een boekje verschenen: Demasque en de Schaduw der Komende Dingen; Rozenkruis Pers Haarlem. Daarin wordt ook gewag gemaakt van hoe het er zeer waarschijnlijk aan toe zal gaan. In dat boekje werd beschreven dat men de wederkomst Christi zal spelen via driedimensionale lasertechniek in de lucht en het zal zo geraffineerd echt lijken dat vele mensen er in zullen tuinen, zelfs de mensen die eigenlijk al beter kunnen weten lopen gevaar in de val te lopen. Nou ja, ik kan er niet meer uit citeren, maar toen ik hoorde en las over het Blue Beam, wist ik onmiddellijk “hoe laat het was”. Ja, de na-apers van Het Licht heeft nog heel wat truks in de trukendoos. Wakkere mensen zijn er nodig en gevraagd. Ja, net het land van OZ, wat je zegt. 🙂

  4. Vergeet ook niet dat Wij vooral Zelf Buiten Aards zijn, een Hybride kruising van minstens 22 verschillende ‘koninklijke’ kosmische rassen zeggen ze, weet je waar ik mij de laatste tig jaar continu mee in de luren laat leggen; telkens als er een kort moment is van samenkomen van 2 of meer Hu-Man Spirits, in alle openheid dusz met de goede intenties, dusz in naam van het hoogste, dat dan de Vonken er zo vanaf vliegen soms dat ik even niet meer weet waar ik het zoeken moet.

   Misschien dat ik zo gewend ben geweest aan een half Borg bestaan off planet, dat zo verschrikkelijk instrumenteel machinaal is dat de Ware Geest er nauwelijks meer toe doet, dat ik helemaal van m’n voetstukje blijf gaan als ik iets van de vonk van ‘Het’ mag zien, voor mij sinds kort (sinds 30 jaar) het allerhoogste mag aanschouwen, voor ‘gewone’ mensen schijnt dit niet Iets te zijn om van onder de indruk te zijn; ik als voormalig half Cyborg voel me nog steeds Data in opleiding die probeert te doorgronden wat het betekent om Mens Spirit te zijn, wat zijn gevoelens en emoties, wat zijn Vrienden, wat is Vriendschap, wat is Verliefdheid, als ik denk dat ik Verliefd ben dan gebeurt er wel van alles bij mij maar volgens mij anders dan bij “gewone” Mensen..

   Nou tot mijn schrik en verontwaardiging zie ik dat de Meerderheid van de mensen aan het leren is om half Cyborg te worden!!
   Als jullie weten hoe dat isz hoef je alleen maar wat aan mij te vragen, of iets van mij mee te krijgen, die Hell ken ik wel, maar goed de massale mediale meerderheid heeft zich dus kennelijk sinds kort laten verleiden met I-Phoney gadget offensieven om geïnplanteerd geamputeerd door het leven te gaan en zichzelf te reduceren tot een elektrisch Hologram in een blokkendoosje, vervolgens gaan jullie ook nog eens vierkante bunkerbrillen uit de jaren 50 dragen en zo ongezond eten dat je er als Androïde Star Trek Robot Data uit gaat zien, meel wit, ik noem het het Oostblok kleurtje, dat was 20 jaar terug voorbehouden aan arme kindertjes uit Syberisch Rusland, die kwamen dan hier in de boeren dorpen aansterken. Tegenwoordig zien wij er gemiddeld zelf zo uit…

   http://pics.livejournal.com/doctorsgirl26/pic/00022yxw

   Dusz met andere woorden je kan meestal helemaal niet zien of iemand eventjes op Visite (V) is op aarde of hier geboren isz.
   Ik zelf voel mij helemaal niet Aards voor de helft minstens.
   Ik snap nog steeds weinig van jullie.
   Ik heb vreselijk geluk dat Mirakel en Willie oprecht geïnteresseerd zijn in “Buitenaardsen”; daarom zijn zij mijn energetisch interface op dit moment hieroooh; de menselijke energetische signatuur is vreselijk beangstigend ‘grof’ voor mij, wat jullie ‘liefkozen’ noemen is voor mij moord en dood slag, daar heb ik het heel moeilijk mee gehad en nog, en jullie logica is beangstigend infantiel tegenstrijdig gecorrumpeerd tot op het bot, haal de hersenen er maar uit en duw er maar een geiten breintje in, ben je veel beter af, serieus, het menselijke fokked op mashed door elkaar geklutste zenuw centrum ook wel Mind genaamd is totaal van de pot gerukt instabiel hysterisch incoherent onlogisch dualistisch tegenstrijdig en daardoor schadelijk gewelddadig in de kern, door die MInd is niemand meer van zichzelf, maar ‘Owned’;

   bezeten door parasitaire twilight zone achtige hyper dimensionale Outside Forces die maar 1 doel hebben en dat is Elke Vonkje van Leven en Licht plat te slaan ten faveure van de Sobibor spoor lijn in dienst van de Staat die jullie carrière noemen… En als je dan het aantal mensen gaat tellen dat of in dienst van de overheid is of een uitkering krijgt dat denk je pardon, carrière? welke carrière?

   Maar goed mijn overbuuvv gaat me rustig 2 maanden negeren omdat ze me wel leuk vindt maar haar 3 kinderen die allemaal 24/7 bij jeugdzorg zitten die zijn nu ineens de reden dat ik niet goed genoeg ben omdat ik niet aan het civiele plaatje voldoe, over gekte gesproken, en een arrogantie en een lef en een zelf verloochening, ik mag dan buitenaards zijn maar dat gaat mij door merg en been en ik vind het niet gek dat iedereen kwaaltjes krijgt en dood ziek wordt op deze manier..

  5. @Hyperalert:
   Ja, van origine zijn Wij Zelf Buiten Aards en bewoners van het Heelal. Hoe het met de kruising zit daar weet ik niks van, maar we zijn oorspronkelijk wel van een Koninklijke Geslacht. We moeten onze rechtmatige erfenis weer gaan opeisen.
   We moesten alleen maar de aarde bewerken, maar ons er niet mee verbinden/vereenzelvigen, maar we hebben dat toch gedaan door te luisteren naar de misleidende “Arroganten”, de na-aper(s) van God. We raakten verdwaald en nu moeten we Het Lichtje, hoe zwak in het begin ook, volgen om de weg naar Huis weer terug te vinden. Maar als we terugkeren hebben wij de verloren Parel weer in onze bezit en er wacht ons een warme thuiskomst.
   Hyper, ook ik vroeg mij altijd af wat nou liefde inhoudt, betekent, echt voelt etc. Nou, ik ben er na heel lang daarover nagedacht te hebben achter gekomen dat we van onszelf helemaal geen liefde hebben, kennen en uitstralen; we zijn geneigd elkaar naar de strot te vliegen. We doen het niet zo gauw omdat we “be-schaafd” zijn, op-voeding hebben genoten en ge-cult-iveerd zijn (geworden). We zijn niet onszelf, we zijn niet wie we zouden moeten zijn, we zijn niet ons lichaam, we hebben een lichaam waarin wij wonen, we weten niet eens wie we zijn. We zijn robotten die robotten produceren. Automaten en half-automaten die op de automatische piloot zijn ingeschakeld.
   Oud-Nederlandse naam voor lichaam is lik-haam; een bespannen lijk?
   Heb even gegoogled op likhaam, lichaam en haam:
   raamvormig hals- of trekjuk; zakvormig net; knieboog van paard; bespanning; Apparaat, werktuig of gereedschap;gareel; halsgordel; halsjuk.
   Lijf (leven), maar wat voor een leven? Levende dood?
   Als het kunstmatige laagje eraf gaat, de beschaving op z’n kont ligt of gaat liggen (zie wat er nu gebeurt), nou Dan komt het “slechtste” en het “beste” boven. Dan zullen de maskers (en persoonlijk hebben we er vele) af vallen. Geeft niet, dan weet je tenmiste waar je aan toe bent. Alleen de mensen die daar niet op zijn voorbereid zullen zich de schompes schrikken en zich moeten hernemen.
   Persoon/personare: doorklinken. Wat klinkt er door? Dat is de vraag.
   Maakt niet uit Hyper of je buitenaards, binnenaards, whatever bent, als je maar een Nieuwe Mens, Volkomen Mens, Wedergeboren Mens, Godmens, Ware Adam wordt/zult zijn.

   Jaha, de mens heeft onbewust, halfbewust of bewust altijd bijbedoelingen bij zijn handelingen: voor wat hoort wat, ook in de liefde met de kleine k. Als we dat maar inzien, kunnen we kiezen voor een andere levensstijl. Nemen we geen genoegen meer met het platte, grove, gekristalliseerde/versteende “leven” bijna-dood.
   Hyper, de arme mens waartoe ik ook behoor, weet niet werkelijk wat hij doet; hij kan niet anders handelen en leven als zijn bewustzijnsstaat hem toelaat. We moeten een paar keer flink van onze tak lazeren. Door toename van zelfkennis mildheid naar medemens toe; geen oordelen van medemens en jezelf, maakt de geest vleugellam. Begrip, mededogen: ach Vader, vergeef het hun, want zij weten niet wat zij doen” anderszins zij zouden het niet gedaan hebben of doen.
   Hyper, je bent werkelijk hyper; ik kan je niet bijbenen jongen. Maar dat geeft niet, ieder zijn talent(en).
   Weet je, ik moet gaan stoppen hoor, het is potdomme al 23.33 uur.
   Te Zijn of niet te Zijn, daar gaat het toch maar om toch? All you need is Love, Love, Love, Love is all you need.
   Love met de grote L.

  6. Als Dolfje toen niet al zijn manschappen op Rusland had verloren en op een stratego-wijze strategische manier zijn imperium had versterkt , zou de wereld er weleens heel anders uitgezien kunnen hebben . Startrek heeft hier ook een paar afleveringen over by the way .
   @ Hyper , weet jij nog wanneer volgens tante Jo Noord Nederland een vloedgolf kreeg ?
   Ik vond toevallig een vid opname van haar , te erg om naar te kijken 🙂 .
   http://www.youtube.com/watch?v=LBMMNAdcDxI

  7. De 2 vliegtuigen die de WTC-torens invlogen waren hologrammen. Zo simpel is het; dat wij het niet snappen, dat de technieken niet openbaar zijn, wil niet zeggen dat het niet kan.
   Kijk eens goed naar deze analyse..!! Even schrikken als een vliegtuig zijn vleugels plotseling even kwijt is..
   http://www.youtube.com/watch?v=CVaC5SH_B6o&feature=player_embedded#at=22

   Er zijn bij de vliegtuigen ook GEEN ENKELE markeringen te zien van American Airlines-kleuren etc. Dat ging de boefjes nét te ver ws..

  8. Heel duidelijk! Dan kunnen de ze elke vorm aannemen die hun creativiteit toelaat. De laatste tijd zijn er ook al een aantal ufo- alienfilms bijgekomen met hele creatieve creaties in de hoofdrol. Maar details zijn ze niet zo handig in dus.

  9. Zouden zij ook hologrammen zijn? Ergens in de bijbel wordt gesproken over mensen die geen mensen zijn.

  10. Tante Jo heeft in Ieder geval een hele donkere kant Cozmic!
   Misschien dat ze daarom ook net niet zuiver kan zingen.
   Zing dan niet zou je kunnen zeggen, of als je het wel doet, weet dan dat je niet helemaal zuiver bent.
   Wel krachtig en machtig is ze, bij monde van wat of wie, I’m not sure dat ik het niet zeker weet.
   Ik mag Tante Jo op zich wel, door haar op het oog simpele kracht?

   Die donkere kant heb ik zelf in die zin dat ik mezelf bepaald mentaal geweld aan kan doen dusz een ander in potentie ook.
   Niet leuk.
   Maar ik kan soms nog niet anders.
   Wil wel anders.
   Omdat ik beter de schade begin te zien die aangericht wordt door splijting in iemand zelf en dus ook in de buiten wereld.

   Afwijzing van mezelf is afwijzing door een ander, dat is moeilijk te aanvaarden voor mij.
   Mijn donkere kant wil graag afgewezen worden, dus gebeurt dat soms wel en soms niet, er zijn meerdere kanten gelukkig wel.
   Door mezelf te vernietigen wil ik de wereld straffen en vernietigen en door de wereld te straffen straf ik mijzelf.

   Oh ik kan mij herinneren van een clipje een tijdje terug dat Tante Jo op Augustus 2011 uit kwam, de grote Overstroming van verNederland, dit in samenspraak met de zaal, haar klank bord.
   Wel mooi op zich dat ze nadrukkelijk bezwerend zegt dat mensen die Iets dwars zit, of gebukt gaan onder, of zich belast of beschaamd voelen, of op wat voor manier dan ook lijden, dat die moeten Praten, zeg Het, zeg Ut, tuurlijk ben ik liever wel Aantrekkeluk (Anarchiel Jolly Joker Spelling), tuurlijk ben ik liever wel harmonieus en zalig om naar te kijken en te luisteren, Alleen mijn donkere kant is er niet voor niets, die behoedt mij dat ik een Tros vernederpop Star popje word met alleen vernis “doe die handjes in de lucht” (en dan zo’n in en in valse verkrampte grijns op die daardoor doorgaans niet mooie kop) en zonder lijdzame doorleefde diep gang, alleen maar Kermis is ook niks,

   iets moet substantie hebben, soms moet je daarvoor even Sub of Master kunnen willen zijn, beide rollen zijn Afschuwelijk PotSierlijk, net zoals Vrouwen SsssWitchen die ineens alleen maar menen te moeten mededelen impliciet of expliciet dat ze alleen nog maar van Vrouwen kunnen houden, als dat echt zo isz dan is het dat helemaal niet erg, wel als het passieve agressie als ultieme Way out isz, daar Prik ik door heen zonder m’n Obelisk in actie.

   Het voordeel is dat als het er niet mee toe doet dat het er niet meer toe doet, als het maar niet absoluut is, als het maar tijdelijk is, als het maar betrekkelijk is, voorbijgaand, anders krijg je Nassie beton bunkers, die willen maar niet weg gaan, veels te sterk. Heeh nou moet ik ook ineens aan ons EUSSR ‘parlement’ denken, denk je nou echt dat dat democratisch is, denk je nou echt dat die Nassie chor ballen het ooit hebben opgegeven sinds 45?! Echt niet..

   Jah en ook ik ben achter m’n façades van staccato mitrailleur retoriek maar een kwetsbaar ventje die alleen maar af en toe een aai over z’n vierkante bolletje wil.
   Dan maar niet aantrekkeluk, als ik af en toe maar een aai kan krijgen.
   Meer is het niet, tuurlijk kan alles monsterlijke proporties aannemen, een fiets band nooit ontluchten maar alleen maar oppompen, gaat gewoon lelijk exploderen, je kan er op wachten, je had de mano meter al lang zien oplopen, doe maar niet zo verbaasd, niets valt uit de lucht uit het niets, dat toneel stukje spelen we graag om het netjes te houden.

   Neeh ik heb het niet over uitvallen naar Charles, dat snap ik wel Cozmic, Willie was en isz absoluut briljant en het hakt er enorm in bij mij, en dat moet nu ook, een ieder haalt er uit wat ie zich niet voor niets aantrekt, op de hals haalt, zich aangesproken voelen, schaatsen op glad ijs, krassen op een spiegel, best eng na een recente uitglijer, het zoveelste blauwtje, het laatste dauwtje voor de spreekwoordelijke afgrond, en dan weer opnieuw geboren willen worden, in tekst en uitleg, phoney of juist niet, met de Tempels VAn Syrinx en de Sfinx, voor een warme Rush door de opgeklopte aderen, die zo toch maar wel in beweging blijven, anders wordt het ook niks, Leven in de Brouwerij, desnoods ben ik dan maar weer The Joker, misschien dat ik mij gezegend mag voelen dat ik duizend kleuren Pijn kan onderscheiden, dat een kusiie van Franse ronde Mispoes Monique Smit op het Podium mij niet in 1 keer kan Verlossen van alles wat we elkaar keer op keer hardleers aandoen,

   gewoon omdat we niets snappen van de schoenen van een ander, ik zou zeggen bind er eens 1 voor, als je niet wat het is om er 1 te hebben, probeer je het eens voor te stellen, elke dag weer het heilige Moeten, de klassieke tempel Wijzen wisten alles van Secreties, hormonale afscheidingen, Serotonine, Melatonine de hele Antagonistische rambam, Wees mijn tegenwicht en help me uit mijn lijden, wat kan jou het schelen als er af en toe wat uitsteekt, het is mijn naald niet de jouwe, Zusterschap is niet hetzelfde als Broederschap, het is de Gezusters, dat is voornamelijk gekonkel en Naweeën, dat is geen geleidelijk gedragen gezamenlijk dragen van elkaars gemoed, dat is schelden achteraf als alles al voorbij is.

   Kom een keer terug en begin opnieuw, straffen is even nodig maar het moet niet door etteren, daarna mag je wel prikken of gezonde frictie veroorzaken, alles met de juiste maat, maatvoering vind ik nog steeds heel moeilijk, ik hou van intense vol gas als het even kan, niet dat gesudder met een gangetje van honderd en vijf met zo’n gewafeld japans stroomijzer met een visje achterop als teken van heiligschennis op de oceanen en een vleugje lauwe meegaande waterigheid, geef mij maar stroperigheid en Vuurrrr in het Vooronder.. Dan maar gedonder in de glazen en de potjes wreed opgeschrikt uit hun klamme winter slaapje.

   De Ratelband aanpak was indertijd voor bijna iedereen een geschikte verademing, behalve voor z’n Vrouwen, die willen dat alleen in het begin, daarna moet je Oppassen, Oppasser worden, Pap koken, Pappen en nathouden en er bij blijven, geen hondse uren maken op de Zaak meer, dat is alleen goed voor de Inseminatie van het Begin, daarna is ineens alles anders, dan kan je net zo goed een Nieuwe gaan zoeken, en dat doen we dusz ook massaal met z’n allen als een stel doorgedraaide mallen die steeds opnieuw hetzelfde wieletje willen vinden en bespinnen. Ik weet het ik ben geen haar anders.

   ” white powder you begin with gold and the story goes round in a circle and we move into a particular avenue of early alchemical practice. Gold is noble they said, gold is truth. Through the regular use of the Anunnaki Star Fire, which in itself was called the gold of the gods. The recipients were said to have moved into the realms of heightened awareness, consciousness, because of the inherent melatonin and serotonin. This was the realm of the vast enlightenment which they called the Plane of Sharon, the plane of the orbit of light, and the Star Fire was said to be the root to the light. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_10b.htm

  11. De VerNedering, de afgewezenheid, het wees zijn, het altijd al geweten hebben, het doet mij bijna verlangen naar echt Crisis!!
   Dan worden wij fatalisten op onze wenken bediend, naast de hoofd stroom berichten is er de ‘echte’ Waarheid achter de corporatieve ingebeelde reclame voor Iedereen z’n gemakkelijkste consumptie waarheid.

   Nu gaat ineens Italië naar de afgrond, heerlijk, Italië daar kan echt niemand omheen, Griekenland was nog maar miniem mineur gemiauw over bijna niets, al ons sociaal voorzieningen geld is daar al heen, maar minder dan een druppel op de gloeiende plaat, Italië is namelijk te groot om te kunnen verliezen, daarom is Italiaans voetbal ook altijd zo raar, zelfs als ze ruim verliezen dan winnen ze nog, ze weten namelijk het menselijk spel te omzeilen door het naar believen Stil te zetten, alles bevriezen, dat is wat anders dan verdedigen, en dan de vermoorde onschuld, de Uitslag is van te voren bekend, zij bepalen wat er met Iemand en de WEreld gaat gebeuren, dat we het even weten, het Romeinse Rijk is nooit ten onder gegaan, dat wist m’n pa al van zijn geschiedenis leraar vlak na wo2.

   Het grote Pandemonium staat schijnbaar klaarblijkelijk precies afgesteld op 2012. Alle klokken lopen internationaal op de maat gelijk. Op het juiste moment zal er niets meer over zijn. Dan moet er een nieuwe globale munt en een nieuwe orde officieel worden afgeroepen. Tot die tijd hebben wij alleen maar braaf ruzie gemaakt met elkaar, over wie het met wie mag doen, en wie er 10 kilometer harder mag, en wie er 10 euro per week extra mag besteden in de Aldi. Wie de knapste is, de domste, de gewiekste, de aantrekkelukste, de irritantste en de briljantste. Alles triviaal gedoe in de marges van het asociale nieuwe babylon, waar de avatars voor de webcams hebben plaats gemaakt voor echte kont-akten. Waar een ieder doet of z’n neus bloed en er z’n handen in wast alsof er niets aan de hand isz.

   Maar naast de verlossende overstroming van Tante Jo is er dan nu eindelijk ook weer de totale ineenstorting van de fake nep fiat banken wereld.
   Sinds drie jaar, grote vakantie 2008, hebben wij complot idioten onze analyses in de ijs kast moeten zetten, een beetje grote uitverkoop, een bail baal geld weg geven aan de banken, en dan konden we er weer een jaartje tegen aan, dat dachten ze echt, terwijl toch alles al duidelijk was, het poker spel, de ponzi scheme, het piramide spel dat gedoemd is om in elkaar te storten eerder vroeger dan later. Alsof het zo van tevoren gepland was, een systeem met een maximale loop tijd, puur wiskundig exponentieel zo uit te tekenen in een eindeloze groei curve die in een razende versnelling na verloop van tijd eindeloos snel stijl wordt, volledig uit alle denkbare schalings marges knalt, als een stijle scherpe Naald uit de gemillimeterde hokjes papier kaders vlucht. Dan ben je overal in 1 klap vanaf en kan je vanaf dan het Spel weer opnieuw uitvinden, opstarten en dus naar je hand zetten, het liefst met andere mensen zonder geheugen, ze moeten niet onthouden wat de recente historie ons geleerd heeft.

   Wil jij de laatste der Mohikanen zijn en begrijpen dat we de oude wijzen nooit weg hadden mogen zetten in hun gesubsidieerde duiventillen?! De Nazies komen er weer aan, en elke task taken force is zo ‘verjongd’ dat ze alle opdrachten klakkeloos gaan uitvoeren, je past niet in het team, dat is taal voor je bent ouder dan 45 tegenwoordig.

   Quote:

   ” If things continue to unravel in Italy, all of the credit agencies may downgrade Italy sooner rather than later.
   The frightening thing about Italy is that a financial crisis has a way of exposing corruption, and there are very few countries that can match the kind of corruption that goes on in Italy.
   As a child, I had the chance to live in Italy. I love Italy. The people are friendly, the weather is great, the architecture is amazing and the food is spectacular. I will always have great affection for Italy and I will always cheer for the Italian national team when the World Cup rolls around.
   However, I also know that corruption is deeply ingrained into Italian culture. It is simply a way of life. ”

   http://www.infowars.com/uh-oh-–-italy-is-coming-apart-like-a-20-dollar-suit/

  12. Mijn hemel Hyper, wat weet je het weer raak te zeggen taalvirtuoos. Maar gelijk hebbie. 🙂

  13. Het gaat mij nu een beetje te ver vliegtuigen als hologrammen, het kan waar zijn maar het zou ook maar kunnen dat er mensen met hun eigen fantasie op de loop zijn.
   Ik maak een pas op de plaats, eerst moet er maar iets naar buiten komen dat geen hologram of complot heet of mogelijk 2012.

  14. Zie je hoe verdraaid je bent/we zijn..? Het gaat om hologrammen als vliegtuigen..!! Zie je wat er gebeurt als je de zaak telkens omdraait..?

 4. Volgens mij worden we met heel ouderwetse spullen afgescheept zodat we ons geld makkelijk afgeven.
  Door steeds weer wat nieuws aan te bieden.
  Arme mensen moeten steeds harder werken in steeds nog slechte omstandigheden.
  Het westen consumeert zich rot en heeft steeds het gevoel achter te lopen. Wat volgens mij gewoon klopt. We worden op alle gebied besodemietert.
  Volgens de belastinginspecteur die ik de laatste keer sprak moesten we ook maar geen medelijden met de boeren hebben. zulke uitspraken zetten je weer even aan het denken als gewoon werkende.
  Ik vind de discussies hier fijn omdat je wat van elkaar opsteekt.
  Op het moment ook veelal weldenkend en op de hoogte.
  Ik neem echter maar weer eens een pauze. Echt vrolijk wordt een mens niet van al dit nieuws.
  Zodra ik er over ga denken hoe ik mijn gevoel over een onderwerp zal omschrijven, besef ik pas hoe diep ik door sommige dingen word geraakt. Ik hou het beter bij lezen en het laten waar het is. Buiten mijn gevoel.

  1. Nou Selene, ik heb een evenknie gevonden in jou hoor. We zitten min of meer op dezelfde golflengte. En er zijn er meerdere hier.
   Ik begrijp het dat je een pauze inlast; dat heb ik ook af en toe als ik weer gaat zitten somberen van alles.
   Precies als jij gebeurt het mij ook dat als ik inga op schrijfsels van forumbezoekers en/of artikelen, ik pas goed merk hoe diep het bij mij naar binnen slaat. En daarom las/lees ik wel veel om WTK en gaf ik soms pas op de plaats. Ik weet ook wel dat als ik de dingen zie ik eigenlijk boven de dingen moet blijven staan om zuiver te kunnen schouwen, maar ja we zijn geen robotten en dus soms “ga je kopje onder” en aan de haal met je emoties.
   Het is nu eenmaal eb en vloed totdat we onszelf overwonnen hebben.
   Nu zit ik er weer helemaal in en inderdaad is het niveau behoorlijk.
   Maar Selene, het moet toch wel een troost zijn dat er zielsverwanten hier op het forum schrijven, toch?
   Lieverd, hou je haaks en je roer recht hè; je staat en bent niet alleen. 🙂

  2. Ja Willie, dat is een troost. We zijn niet de enige die ons dingen aantrekken. Gelukkig maar.
   Ik blijf lezen maar even niet te diep er in tot ik mijn schouders weer heb gerecht.
   Tot dan maar weer.

 5. Zo! Nu even lachen:

  DRIE werkloze poezen staan te kletsen :

  de 1ste poes, zegt : “Ik zou graag bij ‘Friesche Vlag’ werken :
  ’s morgens melk…
  ’s middags melk…èn ’s avonds melk” !

  Noortje,
  de 2e poes, antwoord :
  “Ik zou liever bij ‘Whiskas’ werken :
  ’s morgens ‘Whiskas’…’s middags ‘Whiskas’…
  èn ’s avonds ‘Whiskas’ ! !

  Neeltje,
  de 3e poes, reageert met :
  “Ik wil graag bij ‘Grolsch’ werken”…
  De poezen Anneke & Noortje vragen verbaasd :
  “Waarom bij ‘Grolsch’ ?
  “Wel”, zegt Neeltje :
  ” ’s morgens een kater…’s middags een kater…
  èn ’s avonds een kater” ! ! !

 6. Dat sommigen dit als ridicuul afdoen, wil nog niet zeggen dat het niet waar is.
  Het is net als dat copernicus beweerde dat de aarde rond was. Hij is door de toenmalige (kerkelijke) gevestigde orde als ketter bestempeld en heeft onder dwang zijn beweringen moeten intrekken.

  Ik ben aanhanger van Victor Schauberger (zoek daar maar eens op)
  Hij is de drijvende kracht geweest achter de zgn vortex technologie.

  In 1934 heeft Schauberger een gesprek gehad met Adolf Hitler, waarna de VRIL en HAUNEBU projecten zijn geïnitieerd…
  Het is WAAR dat Duitsland in 1945 de Haunebu III bezat (5 stuks)

  Na W.O.II heeft Schauberger in 1958 ingestemd om samen met zijn zoon Walter zijn vortex onderzoek in de V.S. voort te zetten. I.p.v. dat al zijn uitvindingen op het gebied van Watermanagement, Vrije energie, Electromagnetisme, Landbouw, etc, etc publiekelijk zijn geworden heeft de Amerikaanse overheid al zijn uitvindingen geconfisceerd en hem pas naar zijn geboortelijk (Oostenrijk) terug heeft laten keren nadat hij er schriftelijk afstand van had gedaan en zijn zoon zijn werk ook niet voort zou zetten. Binnen een week na zijn terugkomst overleed hij….

  (toeval???? – Een ronde (UFO)vorm is totaal niet aerodynamisch. maar past precies in het beeld van een (electromagnetische) vortex…

  Denk na, en gebruik uw HOOFD!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.