Advertentie

Janosh en Nieuwe-Aarde-ontwikkelingen..


Het doet ons deugd deze gastcolum van Janosh te plaatsen; de Amsterdamse kunstenaar die een aantal jaren geleden plotseling werd ‘geroepen’ om met zijn computer ‘kunstwerken’ te gaan maken. Later vertelden zijn vrienden hem dat deze kunstwerken bijzonder veel vergelijking vertoonden met de vormen van graancirkels.
Nou had Jan weleens van graancirkels gehoord, maar was hier helemaal niet mee bezig. Maar toen hij zich vervolgens daarin verdiepte, was het hek van de dam en begon zijn intense reis, die nu nog voortduurt..

Wil je meer weten over de achtergronden van Janosh, neem dan eens een kijkje op zijn onvolprezen site; hier vind je ook meer over de verbinding die hij heeft met zijn spirituele begeleider ‘Saïe’.

Het woord is aan Jan!
X

* * * * * * *

'Creation'

“We gaan een tijd in, waarbij het belangrijk is dicht bij onszelf te blijven. Dat is een waarschuwing van mijn spirituele begeleider Saïe. Het zijn immers vreemde tijden. Alles gaat in een versnelling. Maar zoals je misschien weet is het niet onze tijd die sneller gaat, maar creatie. Dus ook jouw creatiekracht neemt toe, waardoor hetgeen je uitzendt snel manifest wordt. Zowel positief als negatief. Dat geldt niet alleen voor jouw leven; ook op grote schaal. Heftige gebeurtenissen voltrekken zich wereldwijd in rap tempo. Hierdoor denken veel mensen dat er alleen duisternis heerst op Aarde. Dat is niet zo! Maar dat is wel wat wij voornamelijk via o.a. de media te zien krijgen.

De hele mensheid reageert hierop en als je niet bewust bent van de veranderende energieën, dan kunnen deze veranderingen nogal wat teweegbrengen bij de grote massa: Onrust, sneller oververmoeid, downheid en zelfs agressiviteit zal toenemen.

Terugvorderen eigen kracht

De tijd is rijp voor het terugvorderen van je eigen kracht. Je wordt in de nieuwe, verhoogde frequenties gedwongen jezelf los te koppelen van het verleden maar ook van de negatieve energieën waar een groot deel van de massa nog in gevangen zit. Ik noem dit de oude matrix, het energieveld om de Aarde dat bol staat van angst en negatieve, beperkende programmeringen. Als je jezelf hier los van kunt maken, dan kun je weer contact maken met de missie, die jij als ziel gepland hebt.

'Confirmation'

Je persoonlijke blauwdruk, je opdracht hier op Aarde komt naar boven. Dit kan verwarring geven maar het is belangrijk juist op dit moment – en wat er allemaal staat te gebeuren – in je eigen kracht te blijven geloven, vertrouwen te hebben en dicht bij je eigen waarheid te blijven.

Op deze wijze inspireer je je omgeving en help je anderen bij hun transformatie-proces.

Saïe zegt hierover:
“Het willen overtuigen van anderen of gelijk willen krijgen, werkt juist averechts.”

Saïe wil nog meer belangrijke informatie met jullie delen.

De belangrijkste punten op een rij:

 • We komen in de frequenties van Terugwaardse Kracht.
 • De Aarde zit in de Biosfeer-Noösfeer Transitie.
 • Aarde en mensheid worden in rap tempo uit quarantaine gehaald.
 • Er is een nieuw elektromagnetisch raster in de maak:
  • Deze vergemakkelijkt ons evolutieproces.
  • Verbindt ons weer met elkaar en de kosmische gemeenschap.
  • Het evenaart het elektromagnetisch raster van het oude Atlantis.

Terugwaardse Kracht

De frequenties waar we de komende tijd in gaan komen heeft te maken met een terugwaardse kracht, die ons terugbrengt naar ons authentieke Zelf. We komen weer in verbinding met de kracht van voor onze geboorte, verbonden aan de kracht van het inzicht van het Universum. Dit kan vreemd voelen. Er kunnen namelijk allerlei oude patronen, diepgewortelde negatieve overtuigingen en bepaalde weerstanden vanuit oude angsten naar boven komen. Maar weet: dit zijn de laatste loodjes. Synchronisatie zal toenemen. Let op de toevalligheden die op je pad komen, want die wijzen je de weg.

Biosfeer-Noösfeer Transitie

'Timeshift'

Laten we even naar het grote geheel kijken [1]. Volgens één van de Maya-profetieën (De Wet van Tijd) moeten we vóór 2012 voorbereid zijn op de verschuiving naar de volgende fase van de evolutie.

Doordat de trillingsfrequenties in het universum automatisch veranderen met de precessie van de planeten en sterren, past ook het menselijk bewustzijn zich aan. Dat trilt natuurlijk gewoon mee met de rest. Bewustzijn is immers het fundament voor alles wat bestaat.

Door deze universele sterrenparade gebeurt op Aarde iets dat door Maya-expert José Arguëlles de Biosfeer-Noösfeer Transitie wordt genoemd. Simpel gezegd betekent dit het bereiken van een verenigd veld van planetair bewustzijn (noösfeer).

De noösfeer is de recentste fase in de ontwikkeling van de Aarde en volgt de biosfeer (het gedeelte van de Aarde waar leven mogelijk is en wat nu vervuild is – J) op.

Project gaande

Onze hedendaagse problemen zijn begonnen in het oude Atlantis. Drunvalo Melchizedek heeft aangekondigd in mei 2010 met een belangrijke boodschap te komen. Hij gaat dan vertellen dat er een project gaande is om de mensen weer terug te brengen naar hun vertrouwde bewustzijnsniveaus. In een vooraankondiging zegt hij:

“Lang geleden, ongeveer 13.000 jaar terug, vielen de menselijke ‘grids’ van bewustzijn omver en de mensheid begon haar hogere bewustzijn te verliezen. Het wordt in de Bijbel ‘de Val’ genoemd. Hun Mer-Ka-Ba-velden, oftewel hun lichtlichamen waren uitgeschakeld, waardoor ze werden blootgesteld aan de effecten van het aardmagnetisch veld, dat ook uitgeschakeld was. De herinneringen van de mensheid werden uitgewist.”

De Aarde en de mensheid werden dus in quarantaine gezet; afgesloten van de rest van het universum. En we leven nu in een tijd dat ALLES in rap tempo in ere wordt hersteld.

Het elektromagnetisch raster

Door de eeuwen heen zijn bepaalde mensen naar voren getreden om ‘het licht voor de Aarde’ op te houden door gewoon te ‘zijn’, spirituele wijsheden uit te dragen of (r)evolutionaire ontdekkingen te doen. Denk aan Boeddha, Socrates, Jezus, Tesla, etc.

Drunvalo zegt hierover: “Op een dieper niveau werd gewerkt aan het ontwikkelen/herstellen van een enorm netwerk van lijnen op Aarde om zo een specifiek menselijk ‘grid’ van bewustzijn te creëren wat de Aarde omringt, zodat ooit de mensheid op de hogere bewustzijnsniveaus kon terugkeren, die ver daarvoor waren bereikt.”

Op Atlantis was de invloed van de geest op de materie goed bekend, ze wisten dat Spirit denken/gedachte (bewustzijn) is en dat daaruit Licht voortkomt. En dat uit Licht alle dingen worden gecreëerd. Ook was men zich bewust van een elektromagnetisch raster – een soort energiematrix – onder het aardoppervlak.

Kosmische gemeenschap

De restanten van deze imposante energiematrix vinden we op Aarde nog terug in de vorm van leylijnen. Je zou kunnen zeggen dat door deze matrix Hemel en Aarde met elkaar werden verbonden. Het raster bood mensen de mogelijkheid om bijvoorbeeld telepathisch met elkaar in contact te staan, te healen, te beschikken over zeer geavanceerde technologieën, te reizen door de gangen van Tijd maar ook om in contact te treden met boven, met sterrenmensen.

Nu is dat voor het merendeel van de mensheid nog de ver-van-hun-bed-show maar toen was men zich bewust van hun rol in het universum, als onderdeel van de kosmische gemeenschap. In de tijd die komen gaat is de kans groot dat het contact met andere levensvormen in het universum hersteld zal worden. Maar voordat dit op grote schaal gebeurt, zullen we eerst als mensheid voor onszelf moeten kunnen zorgen en onszelf als één met het al moeten kunnen gedragen.

Groter plan voor de Aarde

Ook in dit verband moet ik aan het ‘100ste aap-effect’ denken. Hoe meer mensen zich openstellen voor contact met leven in hogere dimensies, hoe sneller een kritieke massa wordt bereikt die zorgt voor volledige openheid. Echter, gezien de uitdagingen waar we op dit moment voor gesteld staan is contact met buitenaards leven op grote schaal niet onze eerste en belangrijkste prioriteit. Het is eerder het logische gevolg van een ontwikkeling, die reeds in gang is gezet en waar geen houden meer aan is.

Ons aandachtspunt moet zijn de Aarde en alles wat erop leeft. Dat is namelijk ook het aandachtspunt voor de kosmische gemeenschap. Ik heb me vaak afgevraagd waarom Saïe zoveel interesse in mijn ontwikkeling toont, maar dat begint me steeds duidelijker te worden. Het heeft niet alleen met mij als persoon te maken, maar maakt deel uit van een veel groter plan voor de Aarde en haar rol in het universum.

Spiegel van de kosmos

De manier waarop we onszelf als mens(heid) behandelen, heeft invloed op het universum. Het universum is één groot hologram. Ook mensen zijn gemaakt als een spiegel van de kosmos. Dus zoals ieder deel van een hologram, alle informatie van het geheel bevat, zo heeft elke menselijke cel een complete blauwdruk in zich van de hele mens. En zo heeft de mens ook de volledige blauwdruk van het universum in zich.

De tijd is aangebroken dat we ons opnieuw bewust worden van onze rol in het universum. Saïe noemt ons wel eens gekscherend ‘Goden in ballingschap’. Van hem leer ik dat de Aarde een kernplaneet is in ons universum. De Aarde is een smeltkroes van rassen afkomstig vanuit de hele kosmos. Nergens in het universum is zoveel variatie als op onze planeet.

Oorlog van de Hemelen

Op onze planeet wordt dan ook iets uitgewerkt wat het totale universum betreft. Volgens een Maya-profetie is de huidige planetaire crisis een climax van een interdimensionale, interplanetaire Tijdoorlog, de oorlog van de Hemelen. Het voert te ver door om daar nu op in te gaan. Maar er zullen nog veel verrassingen verrijzen vanuit de onpeilbare diepte van het galactisch bewustzijn.

Weet in ieder geval dat de kosmische gemeenschap ook baat heeft bij het transformatieproces van de Aarde naar de vijfde dimensie, de dimensie van denken vanuit eenheid. De dimensie waarbij we bewust co-creëren met de Bron en ons volledig potentieel als ‘goden’ – of ook wel multidimensionale wezens – benutten. Niet alleen de Aarde maar alles in het universum gaat naar een hoger frequentieniveau.

Feest

Het feit dat bijvoorbeeld graancirkels steeds complexer worden, het aantal UFO-meldingen drastisch toeneemt, vulkaanuitbarstingen en aardbevingen elkaar in rap tempo opvolgen, o.a. politieke- en economische systemen in elkaar klappen en steeds meer mensen de rest van hun DNA gaan gebruiken, vormt het bewijs dat er een nieuwe matrix in de maak is.

Dit nieuwe elektromagnetisch raster van de Aarde, dat in frequentie toeneemt krijgt zelfs weer dezelfde kracht als in de tijd van Atlantis. Het nieuwe raster vergemakkelijkt het proces waar we in zitten. Persoonlijke groei hoeft niet langer een lijdensweg te zijn, als we daarvoor kiezen.

Ik ben er een groot voorstander van er een feest van te maken. Het is toch ook prachtig wat er nu gebeurt? Er is 10.000 jaar voor nodig geweest om het huidige frequentieniveau te bereiken. Plus er staat een miraculeuze galactische uitlijning in ons heelal op het programma. En jij en ik leven NU!

Kiezen voor bevrijding

Ook al is dit proces niet meer te stoppen en betreden we hoe dan ook – zoals de Maya dat noemen – de 6e wereld… het is en blijft belangrijk dat zoveel mogelijk mensen ontwaken en zichzelf innerlijk voorbereiden. Zowel op Aarde als daarbuiten is een groot gevoel van urgentie in deze zorgwekkende tijden. Er is een verruimd bewustzijn nodig om de hogere energieën en krachten vanuit de kosmos naar en door iemands lichaam te geleiden.

Willen we kunnen ontsnappen aan de vernietigende werking van de technosphere, zullen we uit ons denken moeten stappen. Zullen we onze beiden hersenhelften moeten kunnen synchroniseren en verbinden met ons hartcentrum, zodat we rechtstreeks verbonden zijn met het nieuwe raster.

De taal van Atlantis

Schrik niet als je om je heen de chaos steeds groter zult zien worden. Oordeel niet in termen van ‘goed’ of ‘fout’. Laat jezelf niet meevoeren in de stroom van angst. Jij kunt kiezen voor bevrijding. Nu. Wat ons kan helpen in het vinden van rust en wat ons onderbewustzijn kan inspireren, is de taal van Atlantis.

Daarmee bedoel ik de Heilige Geometrische codes, die ook toen een grote rol speelden. Het is de taal van onze ziel, aangezien jij en ik geometrie zijn. Net als waar het nieuwe raster uit is opgebouwd. En is essentie de hele schepping.

Om terug te keren naar onze innerlijke kracht kan geometrie ons inspireren. De frequentie van de laatste code ‘de Ultieme Terugkeer’ kan je helpen in je terugwaardse kracht te komen naar de authentieke jij, voor je geboorte, verbonden aan de kracht van het inzicht van het Universum.

We zijn onderweg naar het diepgewortelde ontwaken!”


[1]

NOOT: 2012 Inspirience

Een deel van deze column komt uit fase 9 van de online workshop de 2012 Inspirience. Daarin staan de Maya’s, hun profetieën/kalenders en onze innerlijke voorbereiding op weg naar en voorbij 2012 centraal. Voor deze workshop wordt o.a. gebruik gemaakt van de informatie van mijn begeleider Saïe (een Arcturian), Maya-expert José Arguélles en spiritueel leider Drunvalo Melchizedek (en vele anderen!).

28 gedachten over “Janosh en Nieuwe-Aarde-ontwikkelingen..

 1. nadat ik met de flower of life in aanraking kwam en daar een paar heel mooie ervaringen mee had ben ik me in geometrie van janosh gaan verdiepen en al gauw kwam ik in aanraking met de geometrie in ook geluid en vanaf daar is het een mooie reis van verrassingen geworden 🙂

  geometrie vind je overal 🙂

 2. Drunvalo Melchizedek heeft aangekondigd in mei 2010 met een belangrijke boodschap te komen. Hij gaat dan vertellen dat er een project gaande is om de mensen weer terug te brengen naar hun vertrouwde bewustzijnsniveaus.

  De gek heeft dan nog precies een week de tijd.
  Of gaat die dat doen tijdens een besloten bijeenkomst à 1000 dollar per persoon.

  1. Volgens heeft hij aangegeven dat hij 0- 27 mei met deze aankondiging naar buiten komt, in een youtube-filmpje dus voor iedereen toegankelijk…
   Stop met oordelen en wacht gewoon af, zou ik zeggen…

  2. Bij Niburu wordt idd aangegeven dat als je de boodschap van Drunvalo Melchizedek wilt ontvangen dan moet je betalen.
   It’s all about the money!

  3. Is niet mijn pakkie aan meer, na drie herstart pogingen stop ik er definitief mee.
   Zo te zien zijn er hier nu voldoende mensen voor de broodnodige kritische noot.

 3. HAHA ik heb een kleine anderhalf jaar dat paarskleurige “pandora’ doosje aangeschaft van de beste man.

  Erg interessant en schept voor het oog een hoop zuivere lijnen. Heilige/sacrale geometrie het schept en verbeterd mijn inziens het vermogen om ideen voor je tien alvorens je ze kan uitschrijven of tekenen!

  De afbeelding van creation heb ik als achtergrond op mn werk pc geplaatst en of het meedraagt of niet, er is een hoop meer gecreerd afgelopen periode…

  Top, keep up the good work!

  MvdG

 4. Hier is de website van degenen die die grote cirkels met kleintjes eromheen heeft gemaakt (milk hill) : http://www.circlemakers.org/ .
  Hier is een handleiding hoe je zelf graancirkels kunt maken :
  http://www.circlemakers.org/guide.html

  En ‘een elektromagnetisch raster’ is een onzinterm. Of je bedoelt iets heel anders dan elektromagnetisme (gebruik dan liever een ander woord).
  Er zit nog veel meer onzin in het artikel, maar laat ik ook nog wat voor anderen overlaten.

 5. zo boven zo beneden tja dat zegt ook wel zo beneden zo boven m.a.w. het is daar ook een zooitje maar naar mijns inziens was het daar nou net om te doen het hele experiment mens om dat weer in goede banen te lijden (en nog lopen ze als makke lammetjes achter alle channelings aan 99% zal blijken duister in een heel licht jasje te zijn)

  waarnemen in 12 dimenties onze potentie vandaar ook dat er zoveel verschillende ideeën zijn over wat komen gaat en mijns inziens is het allemaal flauwekul want nog steeds word de eigen kracht uit handen gegeven aan (tja wat eingelijk) wezens buiten deze dimentie die er aan lopen te trekken omdat zij het graag zo willen hebben m.a.w. een agenda steeds weer een agenda kom je tegen en dat heeft niets met vrije wil te maken, de wijze waarop er hier op deze bol gestuurd word gaat tegen vele kosmische wetten in met de wijze waarop het gebracht word (spirituele hersenspoeling de nieuwste vorm van mindcontrol)

  me eigen ervaringen met een hoop wezens tot de 9de dimentie hebben mij wel wakker geschud dat het daar een ENORM zooitje is en verre van zuiver een paar uitzonderingen daar gelaten maar goed ik weet uit ervaring dat er zich bvb nogal wat voordoen als…. maar goed ook de echte zijn er wel

  me ervaringen met geometrie net andersom dat gaat naar binnen en dat is voor mij iets tastbaars in ervaring wat me dan wel weer enorm stoort is het belachelijke bedrag wat er gevraagd word voor een curces als dit maar goed dat zie je overal in het “spirituele wereldje” en heeft mijns inziens ook niks meer met spiritualiteit te maken

  gelukkig hoeven we niet te betalen want dit kan je zelf ook allemaal

 6. Tsja mensen. We kunnen nu wel alle channelingen en boodschappen van begeleiders af gaan wijzen, maar dat is natuurlijk gewoon domweg projecties geloven welke gefundeerd zijn op een gekleurd verleden. Het is natuurlijk best mogelijk dat bepaalde boodschappen gewoon van zuivere aard zijn en als je het mij vraagt is dit zo’n bericht.

  Dit bericht voelt heel goed aan, heeft de juiste informatie in zich, en erkent de schepper van het universum als de drijvende kracht achter alles. Iets wat voor mij heel belangrijk is als ik wil bepalen of iets een zuivere oorsprong heeft of niet.

  Verder voel ik wat hier staat en het voelt goed. Het resoneert, belicht de eenheid van het bestaan, en voorspreekt niet een egocentrische beleving van spiritualiteit, maar laat heel helder en gecentreerd het grote alles omvattende plan ziet dat voor al het leven in gang is gezet.

  De oorlog in de hemel. De val. Allemaal aspecten van het ons grote bekende verhaal uit de bijbel welke een zeer belangrijk thema vormen. Nu de grote lichtboodschappen weer in kracht toenenemen, en de mensen die hier door geinspireerd worden ook in kracht toenemen, gaan we meteen de tegenstuwende kracht waarnemen welke heel heel vroeger mede verantwoordelijk was voor de grote val. De oorlog in de hemel welke voor ons lange tijd ongezien is gebleven, komt nu langzaam aan het licht.

  1. Ja, zo ervaar ik het ook Stefan, mijn overtuiging dat er een hemeloorlog woedt heb ik niet van een channeling maar doodgewoon door veel lezen, onderzoeken via net en boeken, zelf nadenken en dan conclusies trekken.
   Het was zeer verrassend om dit zo te lezen van Janosh!

   Kijk hier eens naar, wel lang, 1.50 uur maar de moeite waard. Hij zegt oa. dat de maan de deathstar is, we vandaaruit door reptielen ‘bestookt’ worden met gebruikmaking van ons reptielenbrein en nog veel meer zeer interessante dingen.

  1. ‘De wereld wil bedrogen worden..’
   Neem aan dat je dáár een voorstel voor wilt doen..? En aan welke zijde sta jij dan? En waarom..?
   Leuk hè, hier op de site..?
   Als ik teveel vragen stel moet je het zeggen hoor..
   Panta Rei..!

  1. Als je inhoudelijk wilt worden ben je meer dan welkom Romein..

 7. @ Guido,
  Sorry: Nou… Panta Rei… Tja… Maar wat belangrijker is: Ik vraag mij in goed gemoede af of je niet gewoon bezig bent erachter te komen in hoeverre je mensen iets kunt wijsmaken met onsamenhangend, vrijblijvend geschrijf… Het gaat niet alleen om de vragen die je stelt, maar tevens wat je beweert (antwoordt). En daarom: Mundus vult decipi…

 8. Goh ik ben ook wel heel benieuwd wat Johan Oldecamp van dit verhaal vind, temeer omdat hij interesse voor dit onderwerp heeft vanuit zijn wetenschappelijk gezichtspunt.
  Zou ie nog reageren? Ik hoop van wel 🙂

  1. natuurlijk joh; alles is te verklaren? wat dan? ooh alles en in ‘dit’ verhaal nog wel? heb ik iets gemist? ‘wetenschappelijk’ nog wel? je bedoelt als in het schap; schappelijk dus, het schap van het weten, voor een schappelijk prijsje in het schap van jouw persoonlijke supermarkt, dat je iets wil weten, maar euh verklaar je je nog nader of moeten we het met 1 verpletterende informatieve zin doen dat ‘Alles’ te verklaren is; alleen in dit verhaal dan heh?!, wetenschappelijk nog wel!, maar na 1 zin dacht je ik moet nog verder vandaag en m’n Merkaba doet het de laatste tijd niet zo goed dus laat ik niet te veel tijd en energie verspillen aan het meer simpele publiek dat het tot nu toe onverklaarbaar vindt, en vast ook wel heel ‘onwetenschappelijk’, verbazingwekkend hoe jij, in 1 zin nog wel, Alles kan verklaren?! (jaah alleen van DIT Verhaal natuurlijk en dan nog ALLEEN ‘Wetenschappelijk’. Shit wat was het onderwerp ook al weer; oh ja DIT verhaal….(zucht)

  1. mensen zijn zelf aliens snap dat nou toch een keer

   trouwens dolfijnen en walvissen schijnen ook oorspronkelijk niet van hier te zijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.